Naaaaaaa, mostmá én is jöhetek!!! Megvan ami nekem kell!!!
Komolyra fordítva a szót -egy kicsit el vagyok úszva mostanság!!! Nem tom, mér nem sikerül utolérnem önmagam!! Ötletek??? És bár mostanában ritkábban kapcsoltam be a gépet (tudatosan-mert rátok fogtam,hogy miattatok nem haladok
), még most is vár rám egy halom varrnivaló!!! De arra is gondoltammár, hogy ha azt, meg a szennyest és a mosatlant a kukába dobálnám, akkor lehet, hogy gyorsabban végeznék!!! De akkor, egy idő után miből lógna ki a fenekünk??????
Feri: megmondom neked jó előre, hogy Szilvánusz tutira nem hitelesíti az állós képet, mert egy jókora vastag kar is van a háttérben!!!
Akkor meg má nem magától áll Lillababa, pláne, hogy téged tegezünk
A játszószőnyeges a befutó nálam!!! Tündériiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
A kócimóci, bodorítós, meg amolyan Karádikatis!!!!
Petramama: ez a Borókiscsaj!!!!!! A közeli felvételek a legjobbak, mert megmutatják a sármját!!!!!
[quote]( írta:hátha valaki kiváncsi még rá):
-ez má megint milyen szöveg kedves Petramama???
Téged érdekelnek a többiek?? No, ha igen, akkor indulj ki magadból, és máris megérkeztél oda, hogy "hogyatúróbaneérdekelnénkatöbbieket!!!
Na- pár napig nem jövök, aztán - mámegintbulibalhéfantacsajok - hát ezé szeretek én idejárni!!!
Következőgyerek: Judit18 ötlete nem rossz, de TESSÉK VIGYÁZNI, VALAMI ÚJ JOGSZABÁLYOK KELTEK ÉLETRE (rosszabbak, mint a Múmia, mert ezek tényleg a semmiből születtek
) 2008 januárjától, ami szerint nem tanácsos beleszülni a GYED-be (a pínz miatt természetesen), vagy valami ilyesmi - TESSÉK UTÁNANÉZNI, mielőtt beleadtok apait-anyait a következő lurkóba
Potyka: nem hiszed el, de jó sok ismerősömet mozgósítottam, a nyugodt alvásod, és a megfejtés érdekében -hát még nem született meg a várva-várt eredmény
Judit18: én nagyon megsértődtem!!! De min is????
Juditkecskemét:megint lemaradtam valamiről!!!!
pedig becsszóra rendesen vissza szoktam olvasni mostanában!! nem azt mondtad, hogy nincs hely a bölcsiben, és esély sincs arra, hogy a kölök bölcsis lehessen???? Akko mégis hogy sikerült most ez????
Annyira karakteres a nagy fiad arca!!!!!
És még valami: már régóta le akarom írni, hogy az egyik barátnőm - ő az egyik fő kukkolónk! csak, hogy tudjátok *ugye balogpali?
- szerint, a bedurrant mellet szilvapájikás borogatással kell kezelni. Az sem baj, ha bejülről is megborogatjuk, azaz a garatunkat locsolgatjuk vele - mert az igazi szilvapálinkától még a fájdalomingerület is el elkezd kolbászolni összevissza, és mindenhová eljut, csak az agyba nem - jól mondom Patt??- ezáltal pedig kevésbé érezzük a fájdalmat
, de a borogatást alapvetően kivűlre kell tenni.
És ez nem vicc - nála tényleg nagyon bejött!!! Nálam csak azért nem használt, mert én még nem próbáltam ki, nekem ugyanis mostanság nem durrant be a mellem
PILLANATKÉP NAGYÉK ÉLETÉBŐL:
- 4 óra -kölök mélyen alszik -ideje ébredni, Fannit elhozni a bölcsiből
- én elkezdek tenni-venni, zörögni, pakolászni - hátha megébred- eredmény semmi
- magnó bekapcsol - eredmény semmi (máskor egy kis szösszenésre felébred -ilyenkor nem!!!)
- ablakot kinyit nagy lendülettel - egy cserepes virág a játékdobozban landol természetesen fejjel lefele, hogy az a......- Nimikém meg sem moccan
- *- negyed öt - Nimit lefelvesz, tisztába tesz, felöltöztet
- fél öt, Nimikém útrakészen teper a csempén, miközben anyja a cipőét húzza -fura illatok -Nimikém betojt
- lépj vissza az olvasásban a -*- gondolatjelig
- Nimi ismét teljes harci díszben teper a csempén, anya győzedelmesen elmosolyodik
- Nimikém műanyag palackokat borogat - azt lehet fiam!!!! -DEEEEEE megtalálja azt az egy, nem rendesen becsavart, fantasztikusan piros, és csodálatosan szirupos szirupot, amit reggel mostmárteljesenmindegyki nem csavart be rendesen, és elborítja
pacsuli szétfolyik a csempén, Nimikém elégedetten csapkodja a kis pracliját a csudaszép piros pancsba
Gatyája, felsője buzgón szívják magukba az édes, piros folyadékot, és a környezete is igyekszik beleolvadni e pompázatos színbe
- ismét lépj vissza az olvasásban a -*- gondolatjelig, majd röhögj egy nagyot, és gondolj arra elégedetten, hogy milyen jó, hogy nincsenek (még!) ikreid!!!!
Ezek után lehet tippelni: hányra értünk el a bölcsibe????
Tanultam egy kicsit programozni, és gondoltam megírom a mi programunkat is ( bár szerintem ezt bármelyik gépen próbálnák lefuttatni, kiakadna
, vagy végtelen számú hibaüzenetet generálna
)
Kezdet
a).
Ha el kell menned valahová,
akkor kölyök mélyen alszik,
különben bármilyen kis szösszenetre felébred.
b.)
Ha kölyök tiszta és útra kész
akkor hamarosan tesz róla, hogy ne sokáig maradjon így
különben csak álmodsz.
Ismételd meg azt a részt még legalább 4X
c.)
Ha idáig értél a programban, generálj véletlenszámokat,
és ha páros az a szám, akkor kezdd el futtatni az a.) ciklust,
különben a b.) ciklust
Vég(virtuális, me nincs is rá szükség)
(bárki láthatja (főként tapasztalhatja!!!), hogy ha a ciklusok nem is végtelenek, de maga a program mindenképpen az
)
És most abbahagyom a kreatívoskodást, mert úgy érzem, szinte a csúcson vagyok
!