Új privát üzeneted érkezett!

Nórika infúzion volt, de már levették róla, lehet, hogy már ma haza is mennek. :wink:

A férjemtől a következő üzenetet kaptam:
Szia! Komolyodik a helyzet, tegnap megjött a nagyfőnök. Nem szarozott, rögtön a lényegre tért. Kaptam egy állásajánlatot. Egyébként amolyan maffiózó figura, középmagas kövér, kopasz, tele pénzzel. Az elő hibára mindenkivel ordít, persze velem kedve. Remélem nem hibázok, nem szeretnék több darabban hazamenni. :wink:

Kmanna!
Panka és a ház is csodás....

Linocs!
Te ne kellenél senkinek. Ha-ha-ha.

Rszg!
Én is gratulálok. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Kölyök!
A kakinélküliség amíg kevés a szilárd kaja még normális. :wink: :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Pumperka, nem semmi ez az SMS. Gondolom nem akar kint dolgozni a férjed... vagy gondolkodik rajta?
Panny, sikerült már elapasztanod is a tejet? Vagy még fejegetsz és azt is adsz Olikának? Vagy már úgy sem fogadja el?
Kmanna, ez a kép tényleg nagyon aranyos! Sajnálom, hogy Panka nem eszi meg amit Te főzöl... szerencsére Lilla megeszi a főztöm és tegnap vettem bébiételt, azt is megette. :)

KépKép
KépKép
mni
 
 

 
 

sziasztok!
végül csak rövid túrát tettünk, majd holnap megyünk magasra :)


Panny, :( sajnálom, hogy Oli leszokott a ciciről... én is tartok kicsit tőle...
soksok erőt a 3gyerekes egyedülléthez!

Kacika, bocsi, hogy belekotty, de az, hogy a 7 primszám, nem indoklás a nem megoldhatóságra: pl 1+1+1+1+1 az 5 ami szintén prim, vagy 11*1*1*1 az 11 ami szintén prim, stbstb...
de már kezd bosszantani, hogy a szabad perceimet ez a buta feladat veszi el... nem tudok rájönni... :evil: :evil:
amúgy meg JOBBULÁST!

Pumperka, köszi a Nóri híreket, reméljük hamar meggyógyul a kicsi lány...
komolyan ott akarják tartani a férjed??? szval lehet hogy Te is jössz nemsoká a külföldön élő kismamák topikban? ;)
köszi a kakiinfot, azóta volt, bár nem sok. viszont sokkal büdibb :lol:

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Köszi csajok a kiscsaj+ház dícséreteket!!!!

Panka tényleg egy kicsit hosszabb sztem a koránál (sok rucija 80as már), de majd csak jövő pénteken megyünk tanácsadásra, ahol végre normálisan lemérik mindenét, mert az előző dokinak nem igazán sikerült :roll:

Jajaja, ez a mi házunk, én csak mézeskalács házikónak nevezem, első pillanatra beleszerettünk! Majd teszek fel képeket, a kert is kezd igazi őszi hangulatú lenni :) :)

Panny,
tényleg nálatok is pont így van a kajcsizás??? dejóóóó! Csak mert néha (állandóan :D ) parázok, hogy jól csinálom-e így.

Kacika,
jobbulást, okés, akkor jövő hét elején megbeszéljük!

Pumperka,
nem semmi ez a meló Ghánában!!! Hogy bírod így az egyedüllét végét?????

Judit18,
igazad lett, több mint fele megmaradt a Humana-nak, holnap forralhatom fel :? Szóval a Janaból ezek szerint lehet kisebbet is kapni ugye? csak azért bénázok, mert Panka se nagyon kapott inni eddig csak tejcit, se tea (nem szeretem, mert annyira cukrosak, a többi meg úgyse kellene neki), se gyümölcslé, az meg minek, ha amúgy is eszik gyümit, plusz a csőröst is csak nemrég kezdte el "hasznosan" is használni.

Niki,
de azért néha megeszi amit csinálok, pl. ma sikerélményem volt, kaptam mézédes körtét, raktam bele egy kis golden almát, állítólag abban van a legkevesebb sav tartalom, ezért a doki ezt ajánlotta, plusz egy kis babakex és úgy nyomintotta befelé, mint a csuda!!!

Linocs,
én kíváncsi lennék a búrádra :D , ha van kedved jövőhéten a sütizéshez csatlakozni például... komolyan gondolom ám!!!! Tőlünk Pest 30 perc!! Amúgy mi is tervezünk egy nagyobb pesti kiruccanást valamikor, jó lenne esetleg beiktatni egy babaprogramot!

Kölyök,
Pankának is kevesebb kakija van, mióta szilárdat eszik, és az alma ugyebár fogja is a pocit....ha sokáig nincs nálunk jön a barack vagy szilva evészet, és megoldódik (ezektől alapjáraton hasmenése lesz).

No húzok hajat mosni, mert holnap végre eljutok színházba, feltéve ha mindenki, elsősorban a királykisasszony a csillagok és minden szerencsés együttállás is úgy akarja.

KépKép
kmanna
 
 


Pumperka: az jutott eszembe, hogy akár én Ghánába is elmegyek nyuszit simogatni... ;) megnéztem: sárgaláz ellen kell oltás, meg malária ellen gyógyszer :) Mondjuk Fruzskának kemény kiképzés lenne ott az egyenlítő közelében... De ez az üzenet a nagyfőnökről :roll: azért ott, gondolom, kicsit jobban él az ökölszabály.

Kölyök: ahogy megláttam az egyeseket, már megint nekikezdtem a Potyka-féle példának... de csak nem megy, pedig már rákerestem a neten is :)
Amúgy az almától lehet szorulása is a babóknak! Fruzska például nagyon nem kedveli az almát, meg szorulása is lett tőle, úgyhogy egyelőre hanyagoljuk

Kmanna: hajrá színház!!!
A kecskeméti kiruccanást komolyan gondoltam, hogy majd egyszer akár... mondjuk a jövő hét kicsit sűrűre sikeredett, de az utána hét talán, vagy még meglátjuk. Ha meg itt jártok, akkor szóljatok!

Jártunk ma a WestEnd-ben, a Kedvesnek vettünk ezt, meg azt. Hát, hogy ott mekkora csődület volt, mekkora tömeg!!! Iskolás csoportok járkáltak fel és alá, meg énekesek voltak, meg mindenhol leárazások :shock: csak néztünk, mint Rozi a moziban, meg nem lehetett tolni a babakocsit, szóval menekülőre fogtuk a dolgot. Viszont aki épp vásárolna, annak megérheti, mert majd minden boltban 20%-os leárazások vannak, és nem csak a Glamour miatt. Megkerestem: http://www.westend.hu/hu/egyeb/fooldali ... -12-kozott

Viszont a kisasszony elaludt negyed 7-kor, azóta alszik... Mi lesz itt éjszaka?????? :roll: :roll: :roll:

Ja, az alvásról találtam egy cikket:
Az alvásról
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára linocs 2008.10.12 06:46-kor.
linocs
 
 


Linocs!
Ja,ja nagyon spéci kis nemzetközi oltási bizonyítványt szerez be magának az aki Ghánába megy. A klíma férjem szerint könnyen, fél nap alatt megszokható... Most beszéltünk Msn-en és aggódik, hogy nem készülnek el a melóval szerdáig (kicsit nehézkesen mennek ott a dolgok (de hol nem :roll: ), és még az útlevelét se kapta vissza, na én ettől kezdtem aggódni. :? Az óceánt ami pár kilométerre van az irodától még nem is látta.De még a szálloda medencéjében se csobbant. Szóval szívják a szürkeállományát, ahogy ő fogalmaz. (de legalább egy kis extra zsetont a kezébe nyomtak ma) :wink:

Jó volt olvasni ezeket az alvásos infókat, mert Zsomb néha kezd kritikus tüneteket produkálni. Az hagyján, hogy cicin alszik el, de már leginkább velem akar csak. :shock: No gondolom nem tett jót, az ágyának elköltöztetése, meg a kicsit zajosabb ház. :roll: DE ő is fog majd egyszer egyedül cici nélkül aludni. De szerintem ő csak jót akar nekem, mert így belekényszerít néha egy kis plusz pihibe engem is. És azért mennek a dolgok így is tovább,számomra is meglepő módon. :roll:

Kmanna!
Én is kíváncsi vagyok ám rád, szóval, ha nem megyünk Linoccsal Ghánába, akkor megyünk Kecsóra. :wink: (erre van nagyobb esély)
Színházba a férjeddel mész, vagy a férjedet nézni? :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.10.11 21:22-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Egy Ghánai kép:
Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Pumperka: jaaaaaaaj, ez a ghánai kép... nagyon jó! tele van színnel. Hát sajna, hogy valószínűleg tényleg nagyobb a valószínűsége, hogy Kecskemétre utazunk együtt, de hát az se baj!!! Sőt ;)
Azért az az útlevél-elvevős dolog nagyon durva! Hogyhogy elveszik az útlevelét? És mivel igazolja magát? És lehet, hogy tovább tartják ott, míg nincs kész a munka? Ugye nem??? (de azért a plusz pénzhez gratula, jól jön az!!!)

Képzeljétek, a lányka még mindig alszik! Tegnap este negyed 7 óta! Nem ébredt! (és, habár Szilvánusz nem volt itt hitelesíteni ;) , ez tényleg azt jelenti, hogy nem ébredt fel)
linocs
 
 


Pumperka!

De tényleg,miért vették el az útlevelét???Megértelek,ez egy kicsit nekem is riasztó.. :shock: De amúgy meg gratula a férjedhez h ilyen nélkülözhetetlen és értékes munkaerő!!!! :wink:
És tényleg..van az a pénz hogy az egész család Ghánába utazzon és itt hagyjatok csapot-papot egy időre??Gondolom elméleti síkon már agyaltál ezen...

Viszem ma a Márk fiamat ovimaraton futásra 11-re.Nagyon készül már,remélem sikerül neki szépen teljesíteni a távot..megyek őt bíztati és asszem futok is vele:)
Krizsikém is indul:)...vele apukám fut majd mert sajna a férjem pont ilyenkor(is) melózik:(

Kmanna!

Teljesen jól csinálod ahogy már írtam is:)

Niki!

Dehogyis,nem fejem a tejet...először is erre nekem sajna nincs időm a nagyok meg a háztartás mellett meg nem is akarom,másodszor meg úgy gondolom h elég nagy már..szal ha pl.2 hós lenne akkor biztos kiakadnék és fejném,de így 6,5 hósan ezt nem teszem.Amúgy néha folydogál még hisz 40 nap mire elpapad teljesen a tej.A fagyasztott sem kell neki,marad a Humana HA 2 tápi.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny!
Ma van a Gödöllői futás az egyetemnél?
Tavaly voltunk. Csenge dobogós lett. Tök ciki, nem tudom, hogy 2. vagy 3. :oops: :oops: :oops:
Mi a Nato partnerségi Futófesztivélra megyünk ma.

Aki a Városligetbe tévelyeg ma, az keressen minket. :wink:

Ghána:
Férjemnek oltásra még csak-csak volt ideje, de vízumra azt mondták, ott is lehet intézni, ne foglalkozzon vele. Ezért van elvéve az útlevele. Lehet, hogy van az a pénz, amiért vállalna ott munkát a férjem, de az bizti nem kevés, és nélkülünk nem. legalábbis remélem... Bár ő nagyon honvágyas típus. Nehezebben mozdul, mint én. Én simán ellennék két-három hetes nyaraláson, ő már nem annyira. :roll:

Fruzska!
Adjál alvásleckét Zsombnak. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


csőrös pohár, itató pohár, cumis üveg és társai:
http://www.babazo.hu/bebi/20080930-mibo ... pohar.html
linocs
 
 


Pumperka: Fruzskával megbeszéltük a dolgot, nagyon szívesen ad tanácsokat Zsombornak alvásügyben, habár egyelőre törnie kell a fejét, hogy mit is, mert fogalma nincs a működési elvről ;)

Amúgy mára már láthatóan kinn a harmadik fog, most már alul - eddig csak kézzel éreztem, hogy már kijött. Eddig, szerencsére, semmit nem vettünk észre a fogzásból. Se az evés, se az alvás, se a jókedv nem változott :)
linocs
 
 


Kölyök, ja igen, úgy értettem, hogy az alapműveletekkel ha csak egyeseket lehet használni nem lesz sehogysem 7, szét kéne szedni a hetet, de az meg csak úgy adja ki a hetet, ha nem csak egyeseket lehet használni.
Na mindegy, szerintem vagy nincs megoldás, vagy nem így szól a feladat.

Pumperka
, Ghanai kép nagyon király!!!!!

Linocs, Pumperka, ha Kecskmétre jöttök, feltétlen szóljatok ám nekem is!!!!! Tök jó lenne!

Rohanok főzni, ha enni is akarunk délben :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Linocs!
Nagyon irígy vagyok...Több mint 12 óra alvás....Akkor neked (nektek) magánéletetek is van - nem csak a "rabszolgaság". Komolyan én néha annak érzem magam, van két úr (Nimó és Levi) akiket szolgálok. Ja meg egy 3. úr is...
Ha egyedül eljutok valahová, azt érzem a börtönből van kimenőm...Na mindegy majdcsak alakul a helyzet, és van aki még éjszaka sem alszik. Én legalább 7 óra hosszát aludhatok általában...
A kecskeméti taliban én is benne vagyok, ha ilyen gyönyörű időben jöttök akkor az arborétum gyönyörűségét is megcsodálhatjátok. Ezer színben pompázik.

Kmanna!
Én össze vissza adom a zöldséget és a gyümölcsöt. Amúgy egyre inkább nem szereti a püréket, szilárdat szeretne enni. :shock: Kedvence a kölesgolyó. Csak úgy tömi a szájába, szépen elolvad és akkor lenyeli. Tényleg hangulatos a házatok, Panka meg gyönyörű a képen...

A hétvégét az erdei iskolában töltöttük, majd teszek képeket...Levente meg volt kergülve csak szaladt, visítozott örömében. Pedig otthon is állandóan a kertben van. De ez más volt. Minden egyes gombánál tombolt örömében.. Jó volt látni. És nagyon beszédes lett mostanában.
Mindenkit megszólított, énekelt.
Egyik este pizzát rendeltünk, a pizzafutárnak már az ajtóból ordibált, hogy "HOZTÁTOK A PIZZÁT???"
Mindenki jókat mosolyog rajta. Imádom...
Holnap nagy nap lesz, kezdődik a beszokatás a bölcsibe...

Nimó 3 hónap után abbahagyhatta az antibiotikumszedést. :) 3 hét múlva a vizeletvizsgálatkor dől el hogy lesz a húgyúti fertőzés. Persze utána is havonta ellenőrzik UH-án és a vizeletét is.
Kezdem gyanítani, hogy a vesetágulat miatt, újszülöttkorában megkatéterezték és ott kapott fertőzést. Lehet hogy az egész hercehurca miattuk van....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Pár kép:
Kép Kép Kép Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Panny!
Hogy sikerült a futás?
Bírtad a napot? :wink: :roll:
Nekünk tuti volt minden, persze a fényképezőt otthon hagytam, egy olyan szűk helyre parkoltam, hogy amikor sikerült beállnom Áron megtapsolt, mint a repülőn a pilótákat szokás. :wink:

Judit(kmét)!
Klassz lehet ez az eredei iskola. Nagyobb társasággal mentetek? Levente biztos jól érezte magát látszik a képeken. Hát ez az anyaszolgaság érzése nem mondom, hogy soha nem lett rajtam is úrrá... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


JuditK! Képzeld nekünk azt mondták az erdei iskolában, hogy csak csoportokat fogadnak szervezetten. Külön családokat nem. Pedig 3 család menne együtt, az már majdnem egy csoprt, nem? :shock: Most éppen próbálunk beférni egy csoportba. Remélem sikerül és akkor talákozhatunk. :roll:

Irigy vagyok minden jóalvó gyerek miatt. Az én kislányom éjjel óránként!!!! :twisted: volt fenn. Fogalmam sincs, hogy miért. Kiváncsi vagyok, ma mi lesz.

Pumperka! Jó ez a ghanai kép. Érdekes lehet ott élni, de csak külföldiként. :wink:

Mi ma jót sétáltunk, kimentünk gyalog a lovardáig, meg vissza erdőn, mezőn keresztül. (Kb. 5 km oda-vissza) Jól elfáradtunk, pedig nem is én toltam a babakocsit. :? MOndjuk sokat fogócskáztam a csajokkal, és ehhez nem vagyok hozzászokva. :oops:

Kép
Kép
Kép
petramama
 
 


Sziasztok!

Próba cseresznye alapon meghámoztam 4 szem gesztenyét, megfőztem, majd sütőtökkel összeturmixoltam. Úgy tűnik nincs gáz, egyelőre.
Az infókat köszönöm Nektek!

Juditkmét: Örülök nagyon, hogy vége az antibiotikum kúrának. Nálatok nem borította fel a bélflóráját, vagy Te is adtad a Normaflore-t? Remélem nem lesz szükség újabb gyógyszerekre. Drukkolok! A képek nagyon jók! Úgy tetszik, hogy ilyen más külsőre a két fiú! A boldogság pedig egyenesen süt Róluk! Hogy van a hátad?

Monácska Nórijának is nagyon sok +++++. Remélem jobban van!

Kölyök: Nem hiszem hogy a kukifogdosásból bármi gond adódhatna, hiszen érzi ő, hogy meddig jó :oops: ! Csak győzzük leszoktatni. Gyűlölöm ha egy pasi ösztönszerűen bármikor és bárhol fogdossa magát. Mit szólnának ha pl. kiskosztümben hasonlót produkálnánk? Pedig semmivel nem lenne különb...
Ez a matek feladat már engem is kiborít, az egész családnak feladtam. Senki nem boldogul vele.

Pumperka: A Te energiád és hozzáállásod előtt le a kalappal! Mi mindent meg nem teszel a családért! Anyós is futott??? :lol:
Azért milyen jó ez a mai technika, hogy a világ másik végéről is könnyen kapcsolatba léphetünk!

A hozzátáplálást tényleg mindenkinek a saját és főleg gyermeke szájízéhez kell alakítsa. Erre nincs szabály, nem lehet elrontani. Ott van pl. Nimike. Petinek szerintem hosszó hónapok kellenek a kölesgolyóhoz, azonnal nyelné és persze fuldokolna tőle.
Egyre figyelek nagyon, hogy este semmilyen savas dolgot nem adok, mert az kikezdené éjjel a gyomrát és plusz étvágyat csinálna.
Egyébnként sajnos úgy látom, hogy nagyon váltaná le az anyatejet Petike, alig akar napközben szopizni, reggel, este nyom szép adagot. De máskor már alig-alig! Bezzeg a kaját kinézi a szánkból! Olyan adagokat becsókol, hogy már félek annyit adni.

Na megyek hunyni, mert sajnos Olcsit megint kerülgeti valami és napok óta szászhúszszor felkel éjjel, alig alszunk.

Jó éjszakát Mindenkinek!

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 


Csajok, túrót mikor lehet adni? Valahol azt olvastam, hogy 7 hós kortól lehet picit,. meg natúr joghutrot.
Utóbbit nem, de túrót próbáltunk szombaton. Azt ettem, finom piacos, és kinézte a számból. Kapott egy csipetnyit, és nagyon csúszott, kapott még egyet, és imádta. De többet nem mertem. Nem lett tőle se hasmenés, se pötty.

JuditK, nagyon jó lehetett ez az erdei dolog, jó levegő, növények, állatok, meg együtt voltatok. Nagggyon kíváncsi vagyok hogy megy majd Levinek a beszokás. Majd írj hogy ment az első nap a bölcsiben!

Mona, hazamehettetek már?

Az én csajom is jobban alszik amióta hidegebb van kiint.
Petra mindig, -elég szigorúan-8 kor fekszik. Felkelt este 10 körül, meg éjjel 3 kor, de azóta még mindig nyomja. Pedig közben felkelt Peti,felöltözött, és elment az oviba és ez , mint olyan nem kis zajjal jár :roll: :lol: :lol:
Vendég
 


Lusie!

Én is ezt érzem Zsombnál. Éjjel, reggel este jó adagot szopizik,nappal sokat csüng rajtam (cicin),de már nem olyan nagy mennyiséget eszik, viszont kivirul, ha meglátja a kanalat. Tegnap, hogy elvoltunk, egy üveg bébiétel után csak nézett utána, hogy ennyi volt??? :shock: :shock: :shock: Bár sírni nem sírt, de forgatta a kis fejét. -Na lesz még valami? :lol: :lol: :lol: :lol: Én azért 2 decinél meghúztam a határt. Szopizzon mégcsak..... :wink: (Szívtelen anya). :? :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Kacika!
Én még várnék a túróval, joghurttal min. 10 hónapos korig. Ti ugye tápszert esztek? Akkor jöhet egy kicsit hamarabb, de azért óvatosan. Ez csak az én véleményem, ti döntötök ketten Petrával. :wink: :wink: :wink: Családban van alergiás? Még az befolyásolhatja a döntést. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Laura kukorékolt megint éjszaka. Elalszik, betenném az ágyába, erre szemek rögtön felpattannak, és ezt játszuk egymás után többször. Már sokmindent próbáltam, most épp a homeopátiás bogyók jönnek. Na mindegy, majdcsak megnő. :)

Pumperka, nagyon jó ez a kép, szívesen megnézném élőben is a helyet. Mesélj egy kicsit, milyenek ott a viszonyok? Vagy már meséltél, csak lemaradtam róla? Lánykádnak gratuláció!!! A Rumliszint ismerős, én lassacskán már felszámolom remélhetőleg.

Juditkmét, ez nagyon jó hír! Szuper lehet ez az erdei iskola! Mi csak fogaskerekűzni mentünk el hétvégén. Mire összekészülünk, hogy el tudjunk indulni, az minimum másfél óra felébredéstől számítva, úgyhogy mire odaérünk valahova már mehettünk is haza szinte, hogy az ebédre, délutáni alvásra otthon legyünk.

Most hogy nem működik a liftünk, nem tudok lemenni a két gyerekkel sétálni a harmadikról. Erik nem hajlandó fennmaradni a lakásban, amíg leviszem a babakocsit, de a kezét is fognom kell lefele menet, így viszont a babakocsit nem tudom hozni. :roll: Aztán még külön fel kell menni Lauráért meg a többi cuccért, szóval kész kabaré.. :roll: A lényeg, hogy ha nem megyünk el sétálni, akkor Erik nem mozog annyit, hogy elfáradjon, és nem alszik el délután. Az a pici nyugi pedig úgy hiányzik az éjszakázás után, hogy kiborít teljesen, ha folyamatosan talpon kell mellette lennem. Őszintén szólva kb. két hetente jutok el egyedül valahová egy-két órácskára, megértelek, hogy ez micsoda felüdülést jelent neked.

Laura már 4 hete tolatva közlekedik, és semmi fejlődést nem látok nála, de csak rájön előbb-utóbb a helyes irányra :).

Kölyök, már a legkisebb is elmúlt fél éves! Húú, nagyon rohan az idő, nem?

Felkelt Erik ebben a pillanatban, kezdődik a pörgés :).

Kép

Kép
mzx
 
 


Laura már nyolc hónapos! :shock: :shock: :shock:
De öregszünk, lányok! :wink:
Vendég
 


E heti hófordulósaink. Sok-sok Boldog Hófordulót Nekik!!!

Mzx Laura 2008.02.13
haga Albert István 2008.03.13
mommy82 Joseph 2008.02.14
eszter.eu Balázs Örkény 2008.03.14
ginger1 Barbara 2008.03.14
juditkecskemet Nimród 2008.03.14
kacika Petra 2008.03.14
kisanni Alexandra 2008.03.14
renyo Bori 2008.03.14
pepike Alíz 2008.03.15
tündérmanó27 Réka Petra 2008.03.15
aranykavics Szilveszter 2008.03.16
eszterxx András 2008.03.16
andee73 Dominik 2008.03.17
ódry Réka Petra 2008.03.17
cicuka78 Kristóf 2008.02.19
zsombi Luca 2008.03.19
linocs
 
 


Itthon vagyunk, de fel is élbredt Nóri, szóval rohanok!

Remélem még ma tudok megint jönni!

Puszka
Vendég
 


Pumperka, igen tápszert kap Petra, és nincs a családban allergiás. Azért várok a következő ilyen falattal, de érdekes volt látni, mennyire nyomná befelé. A végén már marokkal mászott volna bele a tálkába. :D
Vendég
 


Linocs, köszönjük a hófordulós megemlékezést!
Vendég
 


Lassan itt a tél? :D Kép
Vendég
 


Pumperka!
Kb. 100-an voltunk, Ferinek volt évfolyamtalálkozója.

Petramama!
Nem tudtam, hogy csak csoportokat fogadnak. Viszont most is azt mondom, hogy gyönyörű a környezet, és a szállás is szép...

Lusie!
Pont most küzdünk a kaki témában...Eddig a gyógyszer mellett nem volt gond, sőt..Most meg napokig semmi, az előbb is felsírt a durrogtatástól, gondolom csikart a hasa...Pár napja megint szinte csak folyadékon él. Anyatej, tápszer. (tápszer csak napi 1x)
A derekam továbbra is nagyon-nagyon fáj :( :( :(

Kacika!
Petra nagyon ari a piros szerkóban...A bölcsiben ma még csak sírás volt. Többször földhöz vágta magát, semmilyen kérdésre nem válaszol, bujdokol ( a fenekembe ). :? Remélem holnap jobb lesz. Nimó meg majd kiugrott a kezemből, annyira menne már a világot felfedezni...

Mzx!
Neked sem lehet egyszerű dolgod...3 emelet...meg is bolondulnék...
Amúgy mi is mire bárhová elindulunk majdnem jöhetünk vissza. Bár én már kezdek rutinos lenni. Alvás húzódhat, evés húzódhat, pelenka van....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Így eszünk mi:

Kép

Vidám Manóka a játszószőnyegen:

Kép

Kócimóci:

Kép

A kúszás még mindig nem nagyon megy:

Kép

Álldogálni a legjobb dolog:

Kép

Puszil mindenkit Lilla baba!!! :) :D :lol: 8)

feri (mni)
 
 


Naaaaaaa, mostmá én is jöhetek!!! Megvan ami nekem kell!!! :lol: :lol: :lol:
Komolyra fordítva a szót -egy kicsit el vagyok úszva mostanság!!! Nem tom, mér nem sikerül utolérnem önmagam!! Ötletek??? És bár mostanában ritkábban kapcsoltam be a gépet (tudatosan-mert rátok fogtam,hogy miattatok nem haladok :lol: ), még most is vár rám egy halom varrnivaló!!! De arra is gondoltammár, hogy ha azt, meg a szennyest és a mosatlant a kukába dobálnám, akkor lehet, hogy gyorsabban végeznék!!! De akkor, egy idő után miből lógna ki a fenekünk?????? :lol: :lol: :lol:

Feri: megmondom neked jó előre, hogy Szilvánusz tutira nem hitelesíti az állós képet, mert egy jókora vastag kar is van a háttérben!!! :lol: :lol: :lol: Akkor meg má nem magától áll Lillababa, pláne, hogy téged tegezünk :lol: :lol: :lol:
A játszószőnyeges a befutó nálam!!! Tündériiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
A kócimóci, bodorítós, meg amolyan Karádikatis!!!!

Petramama: ez a Borókiscsaj!!!!!! A közeli felvételek a legjobbak, mert megmutatják a sármját!!!!! :lol: :lol: :lol:
[quote]( írta:hátha valaki kiváncsi még rá):
-ez má megint milyen szöveg kedves Petramama??? :shock: :shock: :shock: Téged érdekelnek a többiek?? No, ha igen, akkor indulj ki magadból, és máris megérkeztél oda, hogy "hogyatúróbaneérdekelnénkatöbbieket!!! :lol: :lol: :lol:

Na- pár napig nem jövök, aztán - mámegintbulibalhéfantacsajok - hát ezé szeretek én idejárni!!! :lol: :lol: :lol:

Következőgyerek: Judit18 ötlete nem rossz, de TESSÉK VIGYÁZNI, VALAMI ÚJ JOGSZABÁLYOK KELTEK ÉLETRE (rosszabbak, mint a Múmia, mert ezek tényleg a semmiből születtek :shock: ) 2008 januárjától, ami szerint nem tanácsos beleszülni a GYED-be (a pínz miatt természetesen), vagy valami ilyesmi - TESSÉK UTÁNANÉZNI, mielőtt beleadtok apait-anyait a következő lurkóba :lol:

Potyka: nem hiszed el, de jó sok ismerősömet mozgósítottam, a nyugodt alvásod, és a megfejtés érdekében -hát még nem született meg a várva-várt eredmény :cry:

Judit18: én nagyon megsértődtem!!! De min is???? :lol: :lol:

Juditkecskemét:megint lemaradtam valamiről!!!! :shock: :shock: :shock: pedig becsszóra rendesen vissza szoktam olvasni mostanában!! nem azt mondtad, hogy nincs hely a bölcsiben, és esély sincs arra, hogy a kölök bölcsis lehessen???? Akko mégis hogy sikerült most ez????
Annyira karakteres a nagy fiad arca!!!!!

És még valami: már régóta le akarom írni, hogy az egyik barátnőm - ő az egyik fő kukkolónk! csak, hogy tudjátok *ugye balogpali? :lol: - szerint, a bedurrant mellet szilvapájikás borogatással kell kezelni. Az sem baj, ha bejülről is megborogatjuk, azaz a garatunkat locsolgatjuk vele - mert az igazi szilvapálinkától még a fájdalomingerület is el elkezd kolbászolni összevissza, és mindenhová eljut, csak az agyba nem - jól mondom Patt??- ezáltal pedig kevésbé érezzük a fájdalmat :lol: :lol: :lol: , de a borogatást alapvetően kivűlre kell tenni. :lol: :lol: :lol: És ez nem vicc - nála tényleg nagyon bejött!!! Nálam csak azért nem használt, mert én még nem próbáltam ki, nekem ugyanis mostanság nem durrant be a mellem :lol: :lol: :lol: :lol:

PILLANATKÉP NAGYÉK ÉLETÉBŐL:
- 4 óra -kölök mélyen alszik -ideje ébredni, Fannit elhozni a bölcsiből
- én elkezdek tenni-venni, zörögni, pakolászni - hátha megébred- eredmény semmi
- magnó bekapcsol - eredmény semmi (máskor egy kis szösszenésre felébred -ilyenkor nem!!!)
- ablakot kinyit nagy lendülettel - egy cserepes virág a játékdobozban landol természetesen fejjel lefele, hogy az a......- Nimikém meg sem moccan
- *- negyed öt - Nimit lefelvesz, tisztába tesz, felöltöztet
- fél öt, Nimikém útrakészen teper a csempén, miközben anyja a cipőét húzza -fura illatok -Nimikém betojt
- lépj vissza az olvasásban a -*- gondolatjelig :shock:
- Nimi ismét teljes harci díszben teper a csempén, anya győzedelmesen elmosolyodik :lol:
- Nimikém műanyag palackokat borogat - azt lehet fiam!!!! -DEEEEEE megtalálja azt az egy, nem rendesen becsavart, fantasztikusan piros, és csodálatosan szirupos szirupot, amit reggel mostmárteljesenmindegyki nem csavart be rendesen, és elborítja :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: pacsuli szétfolyik a csempén, Nimikém elégedetten csapkodja a kis pracliját a csudaszép piros pancsba :shock: :shock: :shock: Gatyája, felsője buzgón szívják magukba az édes, piros folyadékot, és a környezete is igyekszik beleolvadni e pompázatos színbe
- ismét lépj vissza az olvasásban a -*- gondolatjelig, majd röhögj egy nagyot, és gondolj arra elégedetten, hogy milyen jó, hogy nincsenek (még!) ikreid!!!!

Ezek után lehet tippelni: hányra értünk el a bölcsibe????

Tanultam egy kicsit programozni, és gondoltam megírom a mi programunkat is ( bár szerintem ezt bármelyik gépen próbálnák lefuttatni, kiakadna :lol: :lol: :lol: , vagy végtelen számú hibaüzenetet generálna :lol: :lol: :lol: )

Kezdet
a).Ha el kell menned valahová,
akkor kölyök mélyen alszik,
különben bármilyen kis szösszenetre felébred.

b.) Ha kölyök tiszta és útra kész
akkor hamarosan tesz róla, hogy ne sokáig maradjon így
különben csak álmodsz.
Ismételd meg azt a részt még legalább 4X

c.) Ha idáig értél a programban, generálj véletlenszámokat, és ha páros az a szám, akkor kezdd el futtatni az a.) ciklust, különben a b.) ciklust
Vég(virtuális, me nincs is rá szükség)

(bárki láthatja (főként tapasztalhatja!!!), hogy ha a ciklusok nem is végtelenek, de maga a program mindenképpen az :lol: :lol: :lol: )

És most abbahagyom a kreatívoskodást, mert úgy érzem, szinte a csúcson vagyok :lol: :lol: :lol: !

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Fanetta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Juditkekcsemét: együtt tudok érezni veled, bár nekem Kristóf csak egyedüli (még), de így is le tud akasztani rendesen. Én is néha szolgának érzem magam és örülnék, ha kicsit ki tudnék szabadulni egyedül.

Linocs: Köszönjük a hófordulós köszöntést!
Tegnap nagyon kibuktam. Kristóf egész nap nyűglődött és alig aludt (de.: 0,5 órát, du. 1 órát).Ha letettem azért, ha magára hagytam azért, ha elkezdtem enni azért (nem számít, hogy előtte evett). Ráadásul reggel 6-kor kelt és éjjel 2x felsírt. Mikor apa hazajött és látta mi a helyzet késő délután elvitte Kristófot a mamához. Olyan jó volt egy kicsit egyedül lenni. Igaz a tervezett alvásból nem lett semmi, de legalább olvashattam anélkül, hogy valami megzavart volna. Tegnap telihold volt és lehet, hogy az is megzavarta a kis szervezetét.
Ma és csütörtökön megyünk úszni. Jó lesz egy kicsit kimozdulni megint a megszokott környezetből. Holnap pedig tanácsadás. Kiváncsi leszek mennyit mérnek. Mostanság nagyon megjött a Fiatalúr étvágya. 220-at simán benyakal, tápszerből pedig 240-et. Egy normál (190 g) üveges bébiétel nem elég neki, mert ha elfogy elkezd nyafizni, hogy még hemme-hemme.Anyósom és sógornőm szerint a vastól.
Lassan abbahagyom, mert ébredés határán van és nem szeretném, h. felébredjen.

Üdv: Cicuka

Kép
cicuka78
 
 


Sziasztok!

Fanetta: Nagggyyyon jó vagy! Míg végigolvastam leizzadtam, először a trutyiban tocsogós beleélőképességem, aztán meg a programozás-elmélet megértése miatt.

A lassú felfogást most megbocsátom magamnak, mert szumma másfél órát sikerült aludnom az éjjel.

Lehet, hogy tényleg a telihold Cicuka! De hát az eddig is volt és még nem okozott ilyen gondot.

Az én fél éve minden éjszakát átólcettig átaluszkáló Petikém fél óránként keservesen, szószerint felüvöltött. Adtam Nurofent, semmi hatás, félóránként továbbra is felsírós ébredés, majd az éjszaka során a negyedik nyugi-szopi alatt észrevettem, hogy nyomásra újra érzékeny a bal füle, kapott fülcseppet, semmi hatás. Hajnali háromkor elkezdett ömleni az orra. Porszívó. Ordítás folyt.köv., beadtam egy Germicidet, hatása annyi volt, hogy hajnali négytől ötig egy órát végigaludt, majd újra üvöltés.
Férjem persze éjszakás volt, fél hétkor megjött, mondtam viszem a nagylányt oviba, utána Petit a Heim Pálba.
Látván ragyogó csík szemeimet inkább elvitt minket (naná, megértem, nem a Livikének hetente dukáló Heim Pál féle kerékbilincseléseiért gályázik! Hozzáteszem most millió üres parkolóhely volt)
Szerencsére nem jött vissza a fülgyulladás. Semmit nem talált a doki az erős náthán kívül. Most még a fogzása sem indokolhatja ezt a cirkuszt, ami persze még most is tart. Tíz perce altattam el! Ringatva! Meg áll az eszem és azonnal leesik a fejem az álmosságtól. Megyek is hunyni, pedig annyi dolgom van!

Niki, Feri:
Lillácska nagyon édes! Az állós kép még ha támogatással is, de ragyogó!

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 


Pumperka,
férjurad hazajött már??? A piacos fotó nagyon-nagyon jó!!!!!!!!!!
Színház: apósommal mentem férjecskét nézni (mint szinte mindig :D , így jár aki színész családba "nősül"). Nekem tetszett a darab nagyon, egy Jókai színmű volt....A padlást meg most kezdték el próbálni, alig várom, mert még sosem láttam!

Linocs,
ha Ghánába mentek szóljatok, mert engem is érdekel Afrika!!!!!! Ja, ha Kecskemétre jöttök, akkor is!!!! :D :D

Kacika,
de jó ez az overál Petruson!!!!! Hol vettétek?
A túróról fogsincs, tegnap én is adtam Pankának egy nyalatot a gyümölcsös joghurtomból, mert már majd megzavarodott érte!!! Imádta! Sőt, kiborult, hogy nem kap többet, úgy de úgy rikoltozott! Asszem azért várok még vele...pénteken megyek dokihoz, megkérdezem a tejtermékekről, hogy szerinte mikortól lehet.

Juditk,
tuti jó fotók! Nekem az tetszik a legjobban, ahol Levi a fánál
kukucskál!

NIki&Feri,
Lilla baba gyönyörűűűűűűű!

Lusie,
sajnálom Petit, ez a legrosszabb, mikor nem tudod, mi a baja, csak nyűglődik, és nem tudsz rajta segíteni..jaaaj, remélem minél hamarabb rendbe jöttök!

Fanetta,
:D :D :D , imádom, ahogy írsz!

KépKép
kmanna
 
 


JuditK, 7 hónapja ilyenkor már túl voltunk mindketten a császáron, és én vártam hogy tudjam mozgatni a lábam, téged altattak. Olyan jó volt... :D

Anna, a faktumban vettem az overált, 8000 ft volt, 74-es.

Sajnálom a beteg és/vagy nem alvósokat.
Sógornőm mesélte reggel hogy annyira sírt a fia, hogy éjfélkor bementek az ügyeletre. Nem találtak semmit, még a fülészeten is voltak, de nincs baja a kiscsávónak...tehát passz.
Lehet hogy tényleg a telihold?

Az én lányom is kicsit többször kelt éjjel,-asszem 4 szer- de azért ilyen brutál nem volt.
[/b]
Vendég
 


[quote="kacika"]. írta:kacika.. 7 hónapja ilyenkor ...én vártam hogy tudjam mozgatni a lábam.... Olyan jó volt...


:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hát ki érti ezeket a csajokat???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Ugye Fanetta? De mondja valaki hogy nem szépülnek meg ezek az emlékek!


Basszus, drukkoljon mindenki nekik!!!!
http://picibaba.freeblog.hu/ :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Kacika!
:cry: :cry:
Ez szörnyű....nagyon bízom benne, hogy sikerül megmenteni a kicsi fiú életét....Nagyon megérintett, nem tudok most másra reagálni.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Kacika....zokogok....ez szörnyű :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz
 
 


jaj, én is elolvastam sajnos! kész vagyok!
drukkolok nekik....

persze rögtön eszembe jutott, hogy mi van ha Eszter nemevése mögött is valami komolyabb dolog van... de tőle már vettek vért pici korában, csak nincs semmi. hányni nem szokott.

paramamák mint én inkább ne olvassák el!!

KépKép
judit18
 
 


Marci is már 2 órája aludt, gyorsan bementem hozzá, hogy megnézzem jól van-e, gyorsan megpusziljam, mire felébredt, és úgy magamhoz öleltem bőgve...szegény, nem érti mi ütött az anyjába... :? :? :?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz
 
 


Kacika, jaj ne...kivagyok... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Túl sok a hasonlóság...és pont velünk...Botond, március, fisher-price függőség, ugyanolyanolyan színű quinny buzz...bele sem merek gondolni...

IMÁDKOZOM ÉRTÜK!!!

Évi

KépKép
kvaszeva
 
 


Évi, nekem is rögtön eszembe jutottál, a frász is jött rám, mert csak hirtelen azt láttam, hogy Boti meg a babakocsi....

KépKép
judit18
 
 


Judit!
Szerintem paramamik is, és mindenki olvassa el. Én speciel utánaolvastam a neten, hogy mik a tünetei a leukémiának. Sokkal jobb képben lenni, bárkivel, bármikor történhet hasonló. Minél előbb orvoshoz jut az ember (jó esetben) annál nagyobb az esély a gyógyulásra. Viszont az elég szörnyű, hogy ilyen soká derült ki a baj, holott volt vérvétel, duzzadt volt az íny, rengeteg volt a sírás az előzőekhez képest, hányt a kisfiú - az orvos meg nem gondolt rosszra...
Nagyon nagyon bízom én is a javulásban....

Szilvánusz!
Én meg Leventét ébresztettem fel azzal hogy megpuszilgattam....Belegondolni is szörnyű....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Sziasztok!

Sok-sok idő után először nethez jutottam... elnézést kérek mindenkitől a nagy-nagy eltűnéstől, remélem, jövő héten talán már elő tudok kerülni... leginkább Kölyöktől a nagy bocsánat, mert hívott, írt, aztán én meg annyira elúsztam, hogy semmire nem volt időm...

Szóval nálunk a helyzet:

Andrisnak épp torokgyulladása, hangszálgyulladása, ekcémája, náthája, tejallergiája és szájpenésze van, ami már átterjedt az egész bélrendszerére is...

napi 6x kell kenegetnünk, de úgy, hogy erővel szedjük le a gombatelepeket, ami közben vérzik a szája... amikor ezzel végeztünk, akkor megpuszilgatom, hogy kicsit megnyugodjon, aztán kezdődik az orrszívó porszívó. Mindezt két óránként... ne tudjátok meg... mivel baromian fáj is neki, így szinte egész nap zokog, esténként meg nem tud aludni...

Tulajdonképpen két hónapja non-stop beteg, egyszerűen nem tud kilábalni belőle. A gyerekorvosunk (közben váltottunk, ez épp nagyon jó) azt mondta, hogy a hasmenés tönkretehette az immunrendszerét, ezért kap el mindent.

Holnap megyünk tejérzékenység vizsgálatra, este 8tól nem ehet és inni is csak vizet ihet (na, azt nem hajlandó, enni meg csak éjjel..), reggel 8kor itatnak valami tejeset vele, aztán 4 órán keresztül negyed óránként mérik a kilégzett levegő valamilyen tartalmát... parázom rendesen, de hátha mégsem alergiás és akkor ehet normál tápszert, mert így örökké éhes a koraszülött tápszertől.

Amúgy 9.5 kilo, van 7 foga, áll és kapaszkodva jár. asszem ennyi, amit fejlődtünk, na meg azt, hogy mindenkinek hihetetlen ügyességgel elkapja a szemüvegét és tönkreteszi egy pillanat alatt :lol:

én kiköltöztem, dolgozni kezdtem, de ez hosszabb...

Ha meggyógyul, akkor jövő héttől megpróbálok rendszeresebben írni és persze olvasni is!!!!!

Na megyek, mert újra szájtörlés idő van :twisted: :twisted: :twisted:

Még egyszer elnézést mindenkitől!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Kacika, elolvastam a blogot... nem kellett volna... nem lesz szájkence, bőgök és félek... nekünk holnap lesz vérvétel...asszem inkább eltűnök innen, mert ez most k.o.

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


És még laptetü is, hurrá! gyorsan irjátok tele!!!!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Kacika: A belinkelt blog a sógornődék?
Jajjjj, épp szoptattam Fruzskát, miközben olvastam, és bizony sikerült megkönnyeznem... +++++++++++++
linocs
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?