Új privát üzeneted érkezett!

Csilla! Mi az? Nem hozza be nekem a net.. :evil:

Kép
Kép
encu

Csilla
:lol: :lol: :lol:
Nagyon jó!!!! Legalábbis nekem (karácsonymániásnak) nagyon tetszik :D Marci is nagyokat kacagott rajta :)
Mi már hallgatunk karácsonyi-s meg téli dalokat. Van Zene Ovi-Téli ünnep "cd-nk" :D

Encu
Naaa, siekrült megnyitni? Amúgy a "White Christmas" c dal a telipó és a rénszarvasok előadásában :P

szisszka

Sziasztok!

Ma megint kijött a Ricsihez a doki, ma nem is hívtuk most ki de jött, nagyon rendes! :D Hétfőn mehetünk laborba, mert lövése sincs hogy mi baja lehet a Ricsinek... Mára érzékeny lett az egyik füle, most már fáj is neki de a doki szerint ettől nem lehet napok óta 39 fok feletti láza ami csak nehezen csillapítható, meg amúgy is minden betegségre ilyen lázzal reagál ezért akar egy labort... Szörnyű lesz a vérvétel, a múltkori sem volt egyszerű :cry: Remélem nem az a béna picsa lesz aki a kezeimet is hazavágta :twisted:

CSilla!

Remélem mára azért már fényesebben látod a dolgokat! :roll:
Attól nem vagy rossz anya, hogy tele lett a hócipőd! Mindenki szokott így járni, legalábbis én igen, ráadásul mostanság elég sűrűn :oops: És mi lesz itt még jövőre, majd adhatod a túlélési tanácsokat :lol: :wink:

Az éjszaka kulcsa szerintem is az ha megtanulja a gyerek, netán egy kis rásegítéssel, hogy ilyenkor cirkusznak helye nincs, alszunk és kész :P Persze ehhez kell egy erre vevő gyerek is :? Gondolom egymást keltik a fiúk éjjel, nem? :roll: Nem lehetne esetleg külön rakni őket éjjelre, csak próbaként, hátha nem lenne duó cirkusz :roll:

Képet még mindig nem akaródzik feltenni :oops: meg nincs is rólam kép. Az utcsó még gyereknapon az állatkertben készült :lol: Nem szeretem a képeimet, sem ha fényképeznek, rémisztő és sokkoló hogy basszus marha jól nézek ki :shock: :roll:
Bár a Ricsi pár napja közölte hogy Kelemen Anna csúnya (néztük a hal a tortánt) és anya szép :lol: Kezd meggyőzni a fiacskám :wink:

Na meg amúgy is fogunk találkozni nem sokára! :wink: :D Ha túlleszünk ezen a betegségen apával felcipeltetjük a fenekünk átvenni a nyereményünk végre 8) :wink: :D

Oldalt váltott :evil: nem tudom mit olvastam :lol: Azért próbálom összeszedni... :roll:

Niki!

Köszi, igazából csak Te vagy az egyetlen szinte akinek feltűnt hogy nő a hasam mostanság :lol: Zavarba is hoztál a tescoban, azt sem tudtam mi van hirtelen :lol: Folyamatosan csak azt hallgatom hogy milyen kicsi a hasad, nem is látszik hogy terhes vagy :twisted: brrrrr :lol:

Jó volt Nonót látni, nagyon édesen sétált köztetek :D :D Na meg titeket is :wink:

Tesóka!

Ne kombinálj :lol: Szerintem is a tesó szívhatja el az energiát, de még 5 nap...Tök izgi :D

Egyenlőre még nem vagyunk kész, még van egy ablakcsere vasárnapra tervezve, utána jön a festés, díszléc rakás és én még szeretném a szőnyeget kicsit megpucolászni :roll: apa szerint ráér jövőre, na mindegy :) Utána visszapakolunk és még kell venni pár dolgot, nekünk is meg a Ricsinek is, és utána még pakolunk-pakolunk... sosem leszünk kész szerintem :lol: hiába sürgetős a dolog, illetve nem sürgetős, hisz tesó jön ha jönni akar :lol: Kiságy megvan, ruhái tiszták, pelust a tescoban is lehet kapni, popótörlő van amúgy is, dokis reciket majd a pneumos oltásnál feliratjuk úgyhogy jöhet :lol: Ezt a fenenagy babaváróskészülődést szerintem csak az első gyerekes anyukák csinálják :lol: :roll: A Ricsinél is már hónapokkal előtte szinte megvolt minden, most meg... :shock: :lol: :oops:

Szisz!

Zene ovit honnan lehet letölteni???? Gondolom leszeditek a netről nem veszitek :roll:
Jobbulást mindkettőtöknek!

Barbi!

A pneumos info egész friss, szerdán mondta a dokink mikor itt volt. Ma meg kihozta az igénylő lapot hogy töltsük ki... Mondjuk ha amúgy is jártok tanácsadáson, ott is el lehet intézni... Nekünk ugye már csak a 2 éves lesz leghamarabb így akkor már kifutnánk az időből :?

Viszont szerintem várja ki mindenki az 1 éves kort, mert 1 éves korig 4 oltásból áll a sorozat, míg 1-2 éves kor között csak 2-ből! Ezt is mondta a doki és azért nem mindegy szerintem :roll:

Zsuzsa!

Majdnem kifelejtettelek :shock: :oops: :oops:
Nagyon szépen növöget Kornél! Azért az jó jel hogy lát, vagy látna vagy hogy írjam... :roll: Ez a korai agyvérzés felszívódhat, nem? Én úgy tudom hogy sok olyan baba van aki agyvérzést kapott, de teljesen rendben lett... :roll:
Emlékszem a Csilla is hasonlókat írt anno mint te most, hogy csak egy kis nyugira van szüksége a fiúknak mint most Kornélnak... Teljesen egyetértek, de hát ugye ki meri felülbírálni az okos orvosokat :roll:

Nagyon sajnálom, hogy a családotok sínyli meg ezt a dolgot, remélem hamar túl lesztek minden rosszon és élvezhetitek a babázás minden örömét, főleg a lányok!

Ejha, ez egy regény lett :lol: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Tesóka! Te aztán nem semmi mennyiségeket írsz :D

Már azt sem tudom, mire kellene reagálnom..

Asszem jön Karcsika foga, mert kicsit étvágytalan, meg rosszabbul alszik és van egy pici hőemelkedése... Szerintetek ezt okozza fog?

Kép
Kép
encu

Na, mostanra elkezdett köhécselni, meg mintha megint fájna a füle... :( Megyünk dokinénihez.

Ki merre? Milyen idő lesz ma? :P

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Mi tegnap voltunk dokinéninél, valami vírust kapott el Marci, meg én is :? Kapott c-vitamint, meg Calcimusc-ot.
Hiába van szép idő, mi most nem mehetünk ki :(
Kedden kell visszamennünk a dokinénihez.
Ja, meg aláíratott velem a doki egy papirt, h kérjük a pneumo oltást. De azt mondta, h még nem tudja, h mikortól kezdik majd adni. :?

Encu
Karcsikának jobbulást!!! Lehet

Móni
Zeneovit szivesen odaadom! :wink:
De mindjárt írok mailt, leirom, hogy még mik vannak :P
Ricsinek jobbulást!!!!

Na, nem tudom mit akartam még írni, mert közben öcsém hivott, és teljesen kizökkentett :D

szisszka

Móni
Mail ment :wink:

szisszka

Szisz! Mi lehet? :D:D:D:D Kicsit félbemaradt a mondat :)

Karcsikának most a bal füle van begyulladva.. :( Kapott megint antibiotikumot, csak most más félét.. Meg orrcseppet. Szegénykémnek meg a dokinéni szerint jönnek a tépőfogai is... :shock: Pedig én az alsó kettő melletti kettőt látom jönni. Na, majd kiderül. Viszont az étvágya szerencsére visszajött, ebédre betolt egy egész babakaját, amit nem csinált már több, mint 2 napja ... :roll:

Nekünk is mondta a dokinénik a peumo oltást, jövőhéten lehet, hogy már megkapja a prücsök, ha addig meggyógyul. Hétfőn meg mehetünk megint fül-orr-gégészetre...

Na, kipanaszkodtam magam, elmegyek bringázni egyet, amíg a gyerek alszik...

Kép
Kép
encu

Encu
Látod, ennyi eszem van!!! :lol: :lol: :lol:
Sztem azt akartam írni, h lehet, h a fogzás miatt volt az étvágytalanság meg a többi, de aztán látom mi a baj :( Egyébként, lehet ez hülyeség, de úgy emlékszem, h vki azt mondta, h fogzáskor könnyebben lesznek betegek a babák, mert olyankor gyengébb az immunrendszerük.

Ahhoz képest, hogy beteg vagyok, egész nap takaritottam, és még ablakot is pucoltam :D

szisszka

Szisz! Mi lehet? :D:D:D:D Kicsit félbemaradt a mondat :)

Karcsikának most a bal füle van begyulladva.. :( Kapott megint antibiotikumot, csak most más félét.. Meg orrcseppet. Szegénykémnek meg a dokinéni szerint jönnek a tépőfogai is... :shock: Pedig én az alsó kettő melletti kettőt látom jönni. Na, majd kiderül. Viszont az étvágya szerencsére visszajött, ebédre betolt egy egész babakaját, amit nem csinált már több, mint 2 napja ... :roll:

Nekünk is mondta a dokinénik a peumo oltást, jövőhéten lehet, hogy már megkapja a prücsök, ha addig meggyógyul. Hétfőn meg mehetünk megint fül-orr-gégészetre...

Na, kipanaszkodtam magam, elmegyek bringázni egyet, amíg a gyerek alszik...

Kép
Kép
encu

Jajj, hogy ez miért ment el mégegyszer... :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Mindenkinek jobbulást!

Ma megint dokinéniztünk, a Ricsi is kezdi megszokni, már nem sír, sőt most nevetett :P Nekünk is fülgyuszink van, szintén antibió, már a második mert az elsőtől hányt a Ricsi :? Na meg megint 3 napos láz, tiszta pötty a gyerek, hétfőn meg mehetünk laborba...remélem azt hiszik b árányhimlős és gyorsan végzünk :lol: :twisted: :lol:

Na megyek rámolni mert ha minden igaz ma ablakcssere :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Jobbulást nektek!!!!!! Remélem hamar vége lesz ennek az időszaknak.... :roll:

Kép
Kép
encu

Jó reggelt!

Mi jót csináltatok 7végén?

Móni
Jobbulást a Ricsinek!!!
Megvolt az ablakcsere?

Encu
Karcsika jobban van már?

most megyek kávézni :)

szisszka

Sziasztok!

Mindenkinek jobbulást!!!!!!!!!!!!

Mi tegnap voltunk Dobogókőn, szuper idő volt, sétáltunk az erdőben vagy 4 kilómétert, élvezték a gyerekek nagyon :)

Az oviban láttam kiplakátolva, hogy lesz bogármuzsika Battán, 2 hetente, de majd megnézem pontosan, nagyon rohantunk :oops: Csak azt láttam, hogy drágább, mint a Tücsökzene :roll:

Már várom nagyon a hétvégét (már most), megyünk Zalakarosra, és jön velünk sógornőm, meg anyósom is, talán többet tudunk pihenni :wink: :roll: :D

Móni! Már amikor én láttalak, akkor is nagy volt a pocid :wink: Csak végeztek már a felújítással...

Csilla! Hogy vagy?

Nálunk most beállt nagyjából Vince arra, hogy este 8tól reggel 5ig alszik, szopi, aztán visszaalszik fél7ig, viszont napközben csak ebéd után alszik 1 vagy másfél órát :) Szóval, mint a nagyok... :?

Megyek is

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Köszönjük szépen, alakul a legény :D Ma már nem olyan mint eddig, magától kért kaját :D Voltunk vérvételen, mindenhol köhögő beteg emberek, gáz volt nagyon. Ráadásul be sem hívtak előbb, ki kellett várni a sort, mondanom sem kell gondolom, százezren előttünk :twisted: A vérvétel egész baráti volt a régebbihez képest. Apa ölébe ült a Ricsi, én fogtam a testét hogy ne ugorjon el, jött egy nőci az a kezét és levettek 3 csővel...Szegényke sírt, de a végére kezdett megnyugodni úgyhogy túléltük :)

Tuti mézeskalács recije még mindig nincs senkinek?

Barbi!

Hisz már Vinde nagy fiú! :wink: :D

Szuperek ezek a zenés foglalkozások, mikor mi is voltunk itt battán, a Ricsi nagyon élvezte és én is :D Ha tudtok menjetek! :wink:
Mi szerintem többre nem megyünk, egyenlőre majd szeretnék túlélni, programozásra gondolni sem merek :lol: :oops:

Szisz!

Megvolt az ablakcsere, még most is ügyködnek rajta a fiúk... Valahogy semmi sem megy olyan gyorsan mint ahogy apa elképzeli, mindig közbejön valami :? Egy kis fafágás, festés lakásfelújítás valakinél, idemegyek-odamegyek... :lol:
Elvileg szerdára tervezte a visszaköltözést a szobánkba apa, szerintem ez majd talán jövőhétre tolódik vagy azutánra :roll: Úgyhogy még mindig hokedliról netezek :lol: :lol: A Ricsi meg egyenesen élvezi a helyzetet, fúr-farag és még a sz.géphez is hozzáfér :lol:

Nekünk is megvan a mikszi ajcsi :wink: :D 1200 ft-ért vettünk egy nagy autót egy nagy trélerrel amin egy másik nagy autó van. Tényleg nagy, majdnem akkora mint a Ricsi, nem hagyhattuk ott 8)

Jajj, mindjárt írok mail-t elfelejtettem :oops: megyek is :wink:

Tesóka, mindjárt szerda :D :oops: Helyzet? Nagyon várom már, olyan jó lenne.... :oops: :D

Eddig tök gyorsan teltek a napok, most meg alig-alig telik el a hét... szeretnék túl lenni az elkövetkezendő 5 héten és akkor .... Ez a legparásabb időszak nekem, szeretnék már a 36. héten járni :oops:

na tényleg megyek, mert megint szófosásom van :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni
Szegény Ricsi! :( de lényeg, h túl vagytok rajta!
Mézeskalács recept: lesz majd, csak múltkor sztem túlsütöttem és kemény lett :( de kipróbáloim még1x, ha jól sikerült, küldöm :)
Most szaladok mert megyünk csavarogni, Marci már nagyon menne.
később jövök! :)

szisszka

Móni
nem kaptam mailt ám :oops:

szisszka

Szisz, tudom hogy nem kaptál :oops: :wink: Felkelt a Ricsi és már nem tudtam írni :roll: mindjárt kapsz :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Mostmár kellett kapnod! :D

Nem is reménykedtem benne nagyon hogy valaki még akar mézeskalácsozni 8) Remélem jól sikerül a kövi :wink: :P Nekem csak betonkemény mézeskalács recim van ami sosem puhul meg :? :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

sziasztok!

Merre-merre? :D

Ma megint dokinéniztünk, de a Ricsit már nem vittük 8) :D Megvannak a tesó gyógyszertári cuccai felírva, a laborlelete a Ricsinek állítólag jó, bár van egykét magasabb érték de az nem baj :roll: szóval szupi :D

Megyek teregetni aztán meg homokozni :lol: írjatok!!!!! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nahát, nem vittétek túlzásba :lol: :wink:

Voltunk a tescoban, van most pár mesekönyv ami jó olcsó :D 299-499 ft-ért kemény laporellós könyvek (azt hiszem így hívják :shock: :oops: , szétnyitható kemény pár lapos könyv... :lol: ). Nem sok van sajnos :evil: mi speciel kettőt tudtunk venni, egy autósat meg a piroska és farkast, de így egy árán vettünk kettőt :D
Gondoltam hátha érdekel valakit, könyvből sosem elég :roll: :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja, pneuom: még tényleg nincs itt a vakcina mert meg kell rendelni. De ha jól láttam épp összesítették, gondolom most rendelik... és a tanácsadáson fogják nekünk is beadni. Majd hívnak ha megjött a cucc :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

pneumo, bocses :)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

:shock: :lol: alig győzök olvasni :lol: :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

:shock: :roll: :lol: :lol: :lol:

Holnap megyek uh-ra dokihoz :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó éjt! :wink:
Holnap írjatok mert én nem fogok, nehogy kihaljunk! :wink: :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Tesóka! Hajrá! Tartsd a frontot!! :D

Én úgy néz ki, hogy nem vagyok babás, mert hétfőn megjött... :? De érdekes módon hányingerem az maradt és ma reggel, amikor pakoltam el a pucolt halat, majdnem rohannom kellett a wc-re.. akkor ez mitől van? Pszichés? Szerintetek?

Olyan szép idők vannak... nincs kede valakinek játszózni? :D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu! Mi szerintem ma is megyünk arra a játszóra délután, ovi után :)

Móni! Köszi a pneumos infot :D És csak irogass, nehogy el kezdjünk izgulni, hogy mi van veled :wink:

Képzeljétek a hétvégénknek annyi, mármint anyósom, sógornőm nem jön velünk, mert anyósom nem tud kikelni az ágyból, becsípődött a dereka... mi meg így Debrecenbe megyünk hétvégézni...ma meg párom megnézi anyukáját, aki már nehezen viseli a fájdalmat, és az orvosok semmit nem csinálnak...

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Ha ezt tudom.... :roll: Mi olyan 4 körül voltunk az SZTK környékén (mentünk vissza dokihoz), elmehettünk volna arra.. Na, majd legközelebb! Az nagyon jó játszó, nem is tudom, van-e valahol még olyan jó...

És ma megint milyen szép idő volt...ezt még jó darabig el tudnám viselni :lol: :lol:

Mi is beadatjuk a pneumot, már ki is töltöttem a kérvénylapot. De azért durva, hogy 2 éven felülieknek 17000 forint... :shock: :shock:

Na, megyek az esti filmnézésbe bekapcsolódok...

TÖBBIEK??

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tesóka, egy éven aluli gyereknek meg 4*17000 ft :shock: Röhelyes :evil:

Melyik játszó?

Voltunk ma dokinál, háááát... a multkor sem jöttem már el jó szájízzel, de most egyenesen kiakasztott... de én is őt :roll:
A lényeg, hogy Peti kb 1700 grammos, 32 hetesnek megfelelő és befordult!! :shock: Kiváncsi leszek mi lesz ebből.... :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Milyen 1 év alattinál?? Nem úgy van, hogy 2 éves korig? (az tökmindey, hogy mikortól, nem? :roll: ) Vagy te most a Petikére gondolsz? Vagy miiiiiivaaaaaan? :lol:

Van a Pannónián a Mach háta mögött egy újonnan épült játszó, ami nagyon tuti, oda mentünk már párszor, meg Barbiék is nagyon szeretik ;) Kéne egy csapatbuli ott ;)

Mivel akasztottűtok ki egymást a dokival? Mesélj már kicsit ;)
A Peti meg jó nagy srác máris...de miért aggódsz? Simán kifordulhat még... És olyan nagyon nem előzi meg a korát, nem? 5 nappal ha jól számoltam. Mindenesetre ne stresszelje semmit, az tuti nem tesz jót ;) Inkább gyere játszózni :P

Na, megyek, átteszem pizsiből nappalis cuccba a gyereket :)

Többiek? Zsuzsa,Gabó, Szisz, Niki, Csillu??? HHHHHHHMMMMMMMMM???? :D

Kép
Kép
encu

Ne mondjatok semmit a reggeli helyesírásomra... :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Jó reggelt!

Mi azért szeretjük azt a játszót, mert mindig van ovistárs...egyébként tényleg jó. De tegnap mégis a hajós játszóra mentünk (az egyébként sokkal jobb) a Zsuzsáéknál ami van, és össze is futottunk velük. :) Szép nagy már Kornél baba, Zoé meg nagyon szépen beszél :) De nem lehet könnyű 3 gyerekkel...

De azért a játszós buliban benne vagyok, akárhol... :D

Vince távirányítózik...

Móni! Akkor most lehetséges, hogy természetesen szülsz? :roll: És mi a baj a dokiddal???

Encu! Megy már Karcsika?Már a múltkor is olyan ügyes volt :D

Többiek?????????????????????

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Tesóka!

Nem tök mindegy! 1 éves korig 4 oltásból áll a sorozat, 1-2 éves kor között 2 oltásból, míg 2 éves kortól 1 oltásból áll a pneumococcusos oltás!

Gyorsan utána is néztem, de a doki is így mondta, most meg ezt találtam:
2-6 hónapos korban: 3 oltás, emlékeztető oltás 2. életévben
7-11 hónapos korban: 2 oltás, emlékeztető oltás 2. életévben
12-24 hónapos korban: 2 oltás, emlékeztető oltás nem szükséges
2-5 évesek: 1 oltás, emlékeztető oltás nem szükséges
Védettség időtartama: kb. 10 év.

http://hoppa.ltime.hu/_baba&mama/vedooltasok.html

Nagyjából megegyezünk :)

A mach mögött még sosem voltam :shock: :lol: Szuper lenne egy játszós tali :D De mi tuti nem mennénk :roll: Egyik szuper játszó sincs itt a közelben, és mi gyalogosan közlekedünk... A tescoig meg vissza simán elmegy már a Ricsi, de messzebbre nem merem még vinni mert tuti cipeltetné magát, babakocsiba meg emiatt nem fogom beleültetni, hisz már több mint fél éve nem b.kocsizunk :D :roll: A triciklijéről is le kellett szedni a lábtartót, próbálkozik hajtani, így azzal sem tudom tolni, főleg hogy a "ketrecet" is leszedtük már róla. Motorral meg száguldozik, utol sem érem :lol: Azt hiszem jól kiveséztem, esélyünk sincs tutkó játszóra menni még most :? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Itt is vagyok, apa főzött hamit és hozott fel :D :D

Doki: Nagyon nem akarom szídni, volt neki is épp elég baja. Bérházban van a rendelője és felújítás van az egész épületben, így le fel kapcsolgatják az áramot. A hülyéje meg gondolom bedugva hagyta a gépét, mert tönkrement a laptopja... Ezzel volt elfoglalva, hogy 200e-res bukása lett mert neki kell önköltségen kiküldenie valamelyik országba javítattni mert mo-on nem javítják... Meg az uh-os monitort biztosítékját is leverték, meg ilyenek... Én meg pont első voltam a rendelésén és gondolom még nem sikerült túltennie magát a dolgon :roll: Így olyan leszarom, hamar hamar lerendezzük a beteget fíling volt. :twisted: Nem akart megvizsgálni, mert most nem írja elő a protokoll majd legközelebb. A vérnyomásom is túl tökéletes volt neki, húzta a száját rá!! :shock: Eddig panaszom sem volt, erre ilyet beszol: panasz gondolom most sincs. MOndom azért akad, azokat meg leszolta hogy ezek nem komoly dolgok,nem panaszok. MOndhathi hülyének éreztem magam, pedig gondolhatná hogy ez már a második terhesség ha szólok hogy valami baromira fáj akkor az tényleg fáj... még ha normális, terhességbe beleférő fájdalomról van szó amin nem tud segíteni... na mindegy. Uh is kb 1 perces volt, nem is tetszett neki a reagálásom... Engen speciel sokkolt a hír hogy be van fordulva a baba, 1000%ra vettem hogy nincs meg hát ugye akkor lehet próbálkozni a hüvelyi szüléssel amitől szintén tartok (hegszétválás...). Egyáltalán nem érzékenyültem el, sőt kiakasztott, nem igazán akarok rendesen szülni, ill. próbálkozni, hisz ki garantálja nekem hogy nem fog szétrepedni az előző heg?? :roll: Na mindegy, kezdek beletörődni, lesz ami lesz... A sok örömében könnyező mami után érdekes lehettem neki :lol: Hát ez van. Ja és mondom neki egy képet adjon már mert szeretném apának is megmutatni. Erre közli, hogy jó majd szóljak melyik momentumot nyomtassa, mert szerinte nem lehet most jó képet csinálni, akkor meg minek is a kép :shock: Tény hogy ugye fejjel lefelé volt és szinte háttal nekünk meg az arca előtt volt a k.zsinor, de akkor is. Szerintem alap hogy adjon képet, főleg ha még kérem is, 8000 -be belefér szerintem :roll: Szóval nem lett képünk :?
Ha most jártam volna először ennél a dokinál, szerintem nincs az a pénz amiért nála szülnék... Remélem 4 hét múlva híre sem lesz ennek...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Barbi!

Köszi az infót a Zsuzsáékról!!! Jó jó hírt hallani róluk! :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Úgy látszik nem tudom befogni a szám :lol: 8)

Két napja érzek jóslót! :D Nem parás, de igaziak, jó rövidek, tegnap is meg ma is volt egy, úgyhogy nem izgatnak...alakulunk :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

tök jó, már elküldött üzenetet javítottam át a szerkeszt gombbal! Nem is tudtam hogy lehet ilyen csinálni :lol: micsoda felfedezés, mi :lol: 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Köszönjük az érdeklődést, még megvagyunk!
Most éppen gépihímzést vállaló varrónőt keresek Battán! Nem ismertek véletlenül valakit? Nem lehet elég korán elkezdeni a karácsonyi ajándékon gondolkodást... :oops: :oops: :oops:
Készülök a könyvtárba is ötleteket gyűjteni, de a Főtér felújítása miatt nem tudom, hogy valami hátsó ajtón meg lehet-e közelíteni babakocsival...
rnecsi

Sziasztok!

Csilla, sajnos nem tudok ebben segíteni, ill. egyikben sem :oops:

Délután hívott a gyerekdoki asszisztense, hogy hétfőn 9-re menjünk tanácsadásra és oltják a Ricsit a pneumoval! :D A dokinénink elintézte hogy hamar sorra kerüljünk nehogy anyuka ne tudjon ott lenni :D :D :D szuper :D És még arra is kiváncsiak voltak, hogy mi volt tegnap a dokinál! :shock: :D Nagyon rendik! :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Dupla :shock: egyrészt az írt mennyiségnek, másrészt a dokis sztoridnak... duurva.. Én is tutira kiakadtam volna, ráadásul ezek után még volt arca elvenni a pénzed... :roll: Ráadásul nem is keveset.. Na, de nem idegesítem magam, mert attól még nem lesz jobb..

Érdekes módon a hányinger nem múlt el...vajon mitől lehet még? Tipp? Most voltam Uh-n, megnézték a teljes bélrendszert meg mindent, és semmi. Szóval szervi eredete nincs... Lehet, hogy nagyon beképzeltem a babát és tessék, györöt az émelygés? :roll:

Még van egy játszó, ahova érdemes elnézni, a tó mögött, a gátnál. Nincs sok minden, de alig járnak arra és gyönyörű helyen van. Én imádom és Karcsika is nagyon csípi. (remélem még nem meséltem, mert akkor beveszem a Cavingtonom... :lol: )

Már 3 napja ébred a gyerek éjjel megint, jó, azt mondta a dokinéni, hogy jön a szemfoga, de előző 2 este csak a cici segített...most éjjel sikerült visszaaltatnom simán cumival meg ringatással. Bár mondjuk a rémsztoriaitokra visszagondolva ez még istenes ;)

Barbi! Vince cicizik még? Mert Karcsika még olyan 3-4-5x egy nap. És igen, tegnap már 6-7 lépést is megtett egyedül és a végén nem hasra esett, hanem belecsimpaszkodott a nyakamba. Tök meg voltam hatódva... :wink: :lol: Jaaaj, és nektek nemsoká szülinap! :D

Elég ramatynak indul a nap... ilyet is ígértek? :roll:

Na, asszem ma reggel én is szültem egy kisregényt, bár mondjuk tlged, Tesóka, nehéz lefőzni ;)

Többiek? Merre vagytok???????

Kép
Kép
encu

Ja, én is akartam írni,mehünk november 10-re van pneumo-időpontunk ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Gyorsan írok, aztán rohanok (mostanában mindig).
Szóval élünk-virulunk, Marci meggyógyult, kedden voltunk tanácsadáson, Marci 7771 gramm. Aztán szerdán kellett mennünk a védőnőhöz, ő azt mondta, h kérjem az orvostól, h a kötelező oltások után adassam Marcinak a Pneumot :? Ja, mert Marci kap Meningococcus elleni oltást is.

Encu
Gratulálok Karcsikának a lépegetéshez, nagyon ügyes!!! Ehhez képest mi jól le vagyunk maradva, mert Marci még egyedül állni sem akar nagyon :roll:
Hú, ilyen sokszor szopizik még Karcsika??? Az igen!!! Marci igazából már csak reggel (ami teljes étkezés), aztán még vacsi után 1x, elalvás előtt, esetleg 1x napközben, de ez a kettő már csak ilyen "luxus szopi", meg nyammogás.

Móni
Doki :shock: durva
Szülés: no para :lol:

Csilla
Van egy út a könyvtárhoz, babakocsis, múltkor mi is voltunk. A karácsonyi készülődést tényleg nem lehet elég korán kezdeni :wink:

szisszka

sziasztok

Egy gyors hozzászolás

Moni Én 10 gyereket szülnék inkáb simán mint a császár mkem még mindig fáj a hasam . és borzalmas volt utána .
anha

Sziasztok!

Nem a szüléstől félek, hanem a hegszétválástól :wink: 8)

Zsuzsa!
Még mindig fáj a sebed :shock: :? Időjárás érzékeny sokáig volt nekem is, viszketett állandóan ha jött az eső :lol: Bár Neked azért más volt a császi, mint nekem...remélem most már hamar elmúlik!

Tesóka!
Gratula Karcsikának! Nagyon ügyi!!!! :D :D
Hányinger lehet tényleg idegi alapon, érdekes... Nincs sok gyomorsavad? Eszel rendesen, és iszol is eleget? Doki nem is mondott semmit rá? :roll:

Szisz!
Sok doki a kötelezőkkel együtt adja be a plusz oltást, ettől ne félj! :wink: A mi dokink csak a mellékhatások vegyülése miatt nem adja egyszerre, ill. lebeszél róla.
A Ricsi is meg fogja kapni a meningot is, tavaly lebeszélt róla a doki de majd valamikor jövőre beadatjuk, idénre elég a pneumo, mert a másodikat meg decemberben oltják neki.
Szép súlyban van Marci :P És ne hasonlítsd Karcsikához meg senkihez! Gyönyörűen fejlődik a maga ütemében és még bő fél éve van hogy elinduljon, ugyhogy nyugi :wink: :D

Barbi!

Már csak 8 nap van a szülinapig ?!????????? Készültök a nagy napra? :D

Most olvastam utána, mivel streptococcus pozitív lettem, így ha elfolyik a magzatvíz, egy órán belül antibiót kell kapjak infúzión keresztűl és a szülés alatt végig adagolják időközönként, különben a baba kapja ha megszületik :? :shock: A doki nem vázolta hogy ez ilyen komoly lenne :shock: :? Kár volt utána olvasnom, most meg ez is... :lol: :twisted:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja, Tesóka, kitartás a fogzáshoz! :wink: Amúgy érdekes, a Ricsi is rosszul alszik pár napja, elég sokszor felébred és jön, kitúr a helyemről :? Mi is fogzunk, próbálok nyulkálni a szájában hogy hogy is állunk de úgy harap és vigyorog hozzá!!!!!!!!! :shock: Veszélyes :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni
Kész a dvd :)
Meningo: a mi dokink, meg mondta, h inkább adjuk be Marcinak most. Ja, és már fel is írta. Azt hiszem 1 éves korban adják be, de ha a gyerkőc egy éves kora előtt kiváltod, akkor 70%-os kedvezmény jár rá (igy lesz azt hiszem kb. 1700 Ft körül)
A pneumo miatt nem én aggódom, hanem a védőnőnk :) Én bizom a dokinkban, hogy tudja mit csinál :wink:

szisszka

Moni

Az én hasam álandoan fáj bármijen mozdulat amihaez a has is kell
akkor fáj
ez például egy hajlás vagy egy ágyrol felkelés bármi apró
anha

Sziasztok!

Dobok egy pár friss képet, aztán megyek, mert a másik szobában már kitört a háború! :lol:

Kép Bálint próbálkozik az üléssel... :wink:
Kép Dávid kivételesen elfoglalja magát! :D Kép Első fürcsi a nagykádban! :lol: Kép Én is kipróbáltam! :lol:
rnecsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?