Sziasztok!
Ma megint kijött a Ricsihez a doki, ma nem is hívtuk most ki de jött, nagyon rendes!
Hétfőn mehetünk laborba, mert lövése sincs hogy mi baja lehet a Ricsinek... Mára érzékeny lett az egyik füle, most már fáj is neki de a doki szerint ettől nem lehet napok óta 39 fok feletti láza ami csak nehezen csillapítható, meg amúgy is minden betegségre ilyen lázzal reagál ezért akar egy labort... Szörnyű lesz a vérvétel, a múltkori sem volt egyszerű
Remélem nem az a béna picsa lesz aki a kezeimet is hazavágta
CSilla!
Remélem mára azért már fényesebben látod a dolgokat!
Attól nem vagy rossz anya, hogy tele lett a hócipőd! Mindenki szokott így járni, legalábbis én igen, ráadásul mostanság elég sűrűn
És mi lesz itt még jövőre, majd adhatod a túlélési tanácsokat
Az éjszaka kulcsa szerintem is az ha megtanulja a gyerek, netán egy kis rásegítéssel, hogy ilyenkor cirkusznak helye nincs, alszunk és kész
Persze ehhez kell egy erre vevő gyerek is
Gondolom egymást keltik a fiúk éjjel, nem?
Nem lehetne esetleg külön rakni őket éjjelre, csak próbaként, hátha nem lenne duó cirkusz
Képet még mindig nem akaródzik feltenni
meg nincs is rólam kép. Az utcsó még gyereknapon az állatkertben készült
Nem szeretem a képeimet, sem ha fényképeznek, rémisztő és sokkoló hogy basszus marha jól nézek ki
Bár a Ricsi pár napja közölte hogy Kelemen Anna csúnya (néztük a hal a tortánt) és anya szép
Kezd meggyőzni a fiacskám
Na meg amúgy is fogunk találkozni nem sokára!
Ha túlleszünk ezen a betegségen apával felcipeltetjük a fenekünk átvenni a nyereményünk végre
Oldalt váltott
nem tudom mit olvastam
Azért próbálom összeszedni...
Niki!
Köszi, igazából csak Te vagy az egyetlen szinte akinek feltűnt hogy nő a hasam mostanság
Zavarba is hoztál a tescoban, azt sem tudtam mi van hirtelen
Folyamatosan csak azt hallgatom hogy milyen kicsi a hasad, nem is látszik hogy terhes vagy
brrrrr
Jó volt Nonót látni, nagyon édesen sétált köztetek
Na meg titeket is
Tesóka!
Ne kombinálj
Szerintem is a tesó szívhatja el az energiát, de még 5 nap...Tök izgi
Egyenlőre még nem vagyunk kész, még van egy ablakcsere vasárnapra tervezve, utána jön a festés, díszléc rakás és én még szeretném a szőnyeget kicsit megpucolászni
apa szerint ráér jövőre, na mindegy
Utána visszapakolunk és még kell venni pár dolgot, nekünk is meg a Ricsinek is, és utána még pakolunk-pakolunk... sosem leszünk kész szerintem
hiába sürgetős a dolog, illetve nem sürgetős, hisz tesó jön ha jönni akar
Kiságy megvan, ruhái tiszták, pelust a tescoban is lehet kapni, popótörlő van amúgy is, dokis reciket majd a pneumos oltásnál feliratjuk úgyhogy jöhet
Ezt a fenenagy babaváróskészülődést szerintem csak az első gyerekes anyukák csinálják
A Ricsinél is már hónapokkal előtte szinte megvolt minden, most meg...
Szisz!
Zene ovit honnan lehet letölteni???? Gondolom leszeditek a netről nem veszitek
Jobbulást mindkettőtöknek!
Barbi!
A pneumos info egész friss, szerdán mondta a dokink mikor itt volt. Ma meg kihozta az igénylő lapot hogy töltsük ki... Mondjuk ha amúgy is jártok tanácsadáson, ott is el lehet intézni... Nekünk ugye már csak a 2 éves lesz leghamarabb így akkor már kifutnánk az időből
Viszont szerintem várja ki mindenki az 1 éves kort, mert 1 éves korig 4 oltásból áll a sorozat, míg 1-2 éves kor között csak 2-ből! Ezt is mondta a doki és azért nem mindegy szerintem
Zsuzsa!
Majdnem kifelejtettelek
Nagyon szépen növöget Kornél! Azért az jó jel hogy lát, vagy látna vagy hogy írjam...
Ez a korai agyvérzés felszívódhat, nem? Én úgy tudom hogy sok olyan baba van aki agyvérzést kapott, de teljesen rendben lett...
Emlékszem a Csilla is hasonlókat írt anno mint te most, hogy csak egy kis nyugira van szüksége a fiúknak mint most Kornélnak... Teljesen egyetértek, de hát ugye ki meri felülbírálni az okos orvosokat
Nagyon sajnálom, hogy a családotok sínyli meg ezt a dolgot, remélem hamar túl lesztek minden rosszon és élvezhetitek a babázás minden örömét, főleg a lányok!
Ejha, ez egy regény lett