Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi!
Én még nem vagyok 35, de nekem néha elviselhetetlen mellfeszülésem (plusz az összes terhességi tünetem is) volt nagyon sok ciklus vége felé. Viszont amióta nem iszom koffeines kávét, megszűnt, és ugyanolyan "lapos" vagyok végig. (Kivéve a stimus ciklusok, mert ott végig szét akarnak robbanni) Na ez az én történetem. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok!

bella: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: tudom, hogy mit érzel.

krisz, szezso, puszi: drukk+++++

rana: drukk a vérvételhez!

zsu: örülök, hogy előkerültél. hajrá spontán! lombik mikor lesz?

zsófi: sajnálom a mensit.

krisz: mi is mindig ezen akadunk ki. a doki mindig azt mondja, hogy az nem elég, hogy megtermékenyül a petesejt, lehet génhiba, amit ugye nem látnak.

vizkrisz: üdv újra. hajrá lombik!

rólam: holnap megyek megint csapoltatni magam, most immunvizsgálat lesz.

mindjárt rakok táblát.

katica
katica30

Kép

Kép

Kép

szóljatok, ha vmit javítsak! köszi.

katica
katica30

Katica! Neked is drukk holnapra! Majd leírod, pontosan milyen immunvizsgálat lesz?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

rana: amelyek a fülöp doki listán rajta vannak, és sikerült kideríteni, hogy hol tudom megcsináltatni. sajnos, 2-ről semmi infót sem tudtam kideríteni, és a nődokim sem tudja. amit begépeltem, ezek lesznek holnap.

M2 mitokondriális (PHD)
Gyomor parietális sejt
Cardiolipin IgG/A/M
Cardiolipin IgG
Cardiolipin IgM
Beta2-glycoportein-1 IgG
Beta2-glycoportein-1 IgM
Phosphatidyl szerint IgG
Phosphatidyl szerint IgM
Prothrombin IgG
Prothrombin IgM

katica
katica30

és köszi a drukkot :wink:

katica
katica30

Dezsina, nekem még életemben nem feszültek a melleim. Azt sem tudom, milyen érzés lehet... :roll: Lehet, hogy azért, mert nekem kicsi melleim vannak? :oops:

skrisz72

Katica! Tyű, ez nem semmi, nekem ebből tán csak a prothrombint csinálták meg, a többiről azt se tudom, micsoda! Ha majd lesz egy kis időd (nem olyan sürgős), leírod csak nagyjából az infokat arról, amit ismersz? Köszi. Ha nem sikerülnek ezek az inszemek, úgyis tovább nyomozok majd, és akkor ezeket is megcsináltatom.
Ez a Fülöp doki magánrendelésen rendel, ugye?

Krisz! ...vagy azért, mert nem kávézol?????? (Nekem se épp dinnyéim vannak, és mégis feszültek)

Amúgy ez tényleg annyira sz@r csajok, nem csak maga a tény, hogy nem sikerül a spontán/lombik/inszem baba, hanem főleg a MIÉRT, hogy jó lenne, ha meglenne a konkrét oka.... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

rana: én sem tudom pontosan, hogy ezek micsodák. de ezekről kell az eredmény. néhányat beírtam a google-ba :wink: aztán meguntam, ilyen mélységeiben nem hiszem, hogy tudnom kéne.

katica
katica30

Bella,
:cry: :cry: :cry: és igen bosszantó, elkeserítő, dühítő hogy a miértekre nincs válasz........ :cry: ölelés!!!

Szezsó, Puszi
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Sziasztok!

Bella

Nagyon-nagyon sajnálom!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagy ölelést küldök!!!!!! Kép
Vendég

Katica! Majd rákeresek akkor én is ezekre. Ja, a tábliban a soromból légyszi húzd ki, hogy kiskatonák :D és írd be helyette, hogy pajzsmirigy. :cry:

Puszedli, te miért nem vagy benne a tábliban? :roll:

Ja, amúgy ettől a sz@r Clostitól hőhullámaim vannak, valakinek volt hasonló? :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana

Nekem volt a Clostitól hőhullámom! :( Csak este kellett bevennem, és sokára jöttem rá, hogy az éjszaka nagy része miért telik azzal hogy kitakarózom mert melegem van, aztán betakarózom mert fázom!!!!! :roll: :shock: :evil: Na jó kipihent voltam mindig ezekben a napokban, aztán semmi eredmény!!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Rana: benne vok! :roll:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Bocs, Puszi, vak vagyok.... (Tudod, ezek a hormonok! Mindent ezekre fogok most) :oops:

Ditke! Képzeld, én a reggeli előtt veszem be a Clostit, de nekem a kövi éjszaka (vagyis mind) pont azzal telik, amit te írtál!!!! :( Nyitott ablaknál alszunk még mindig :shock: És megsülök, olyan melegem van, néha meg szinte fázom (ilyenkor tudok elaludni jól betakarózva). A tegnapi hőm 37.00 volt, ma meg 36.3 (a tegnapelőtti szintén 36.3). :x Én meg még azt hittem, a Closti leányálom lesz a lombikos szurikhoz képest! Ja, és a székrekedés is megvan...
:oops:

Ráadásul most az injekciók is olyan nehezen mennek, tiszta véraláfutás és fáj is mindnek a helye... :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bella! :cry: No comment. Mi megértünk. Nagy virtuális "együttdühöngést" küldök, aztán meg egy nagy meleg ölelést.

Rana,
a Closty erőst megterheli a szervezetet. Most enyém doki gondolkodott rajta, hogy novemberben próbáljuk ki a Closty-t, aztán arra jutott, hogy az jobban megterheli a szervezetet, mint a lombik szurik.
Sőt, mindenfélét filozofált a szurik hosszú távú hatásairól úgy, hogy a párom is ott volt. Az eredmény: fejébe vette, hogy ezentúl félévente kell rákszűrésre mennem. Mindenféle rákszűrésre. :shock:

Dezsi,
hát most már illenék legalább neked egy pozitívat tesztelni, ennyi szörnyűség után! +++++++++++++++++ ;)

Lányok,
végülis szüreteltem, hulla vagyok, de mindenkinek nagyon szurkolok.

Kép
kisbuta

Kisbuta!
na, én meg pont azért akartam a Clostit, hogy az tán csak nem olyan erős, mint a többi szuri.... :shock: :? Na majd megpróbálok ezzel kapcsolatban egy épkézláb mondatot kihúzni a dokiból. Én is félévente járok rákszűrésre. Jobb félni mint megijedni...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bella! Sajnálom, nagyon és értelek, nagyon! :

Minden szurizónak, boldog bökdösést és tüszőnövelést!

Szép napoT :lol: :lol:

Kép
estike66

Sziasztok!
Bella,
Dokink mit mondott?Tudtál vele beszélni?Fagyibabákért mikor mentek?
Rana!
Tudod én sem szerettem a clostyt,ilyen hőhullámok nekem is voltak,meg a látászavar amit okozott,hát :roll: és még mellette nagy adag hormonszuri :? Azért ne ijedj meg,nagyon sokan kapják,és nincs semmi bajuk.Hajrá tüszők.
Dezsi!
Elkaptam bizony.De asszem az nem az volt,amire gondoltam,mert tegnap is úgy éreztem,meg most is :roll: Asszem ismételnünk kell :lol: Az azért jó,hogy feszül a melled,mert legalább optimista maradsz hó végéig :D
Vendég

Sziasztok,

Tobi, Krisz
++++++++++++

Nyulasz,
lehet, hogy majd ma felhívom, hétvégén nem volt bent. Nem hiszem, hogy most egyhamar mennénk a fagyibabákért. Ahhoz hinni kell a dologban, de az nekem most nem megy. Egyelőre a lottó ötösre nagyobb esélyt látok, mint a babásodásra.
Vendég

A fütyi kérelme:

Alulírott Hímvessző, jelen levelemmel fizetésemelésért folyamodom.

Indokaim a következők:

- Nagy mélységekben dolgozom,

- Bármely helyzetben először a fejem dugom be,

- Sem hétvégi, sem szabadságolási időszakom nincs,

- Nedves környezetben kell dolgoznom,

- Magas hőmérsékleten dolgozom,

- Fertőző betegségeknek vagyok kitéve.

Tisztelettel: Hímvessző

Tisztelt Hímvessző!

Miután kérelmét átolvastuk, az abban lévő érveket elemeztük. Sajnálattal közöljük, hogy kérelmét a következő okok miatt elutasítottuk:

- Nem dolgozik napi 8 órát folyamatosan,

- Kis erőkifejtés után elszenderedik,

- Nem követi mindig a felső vezetés utasításait,

- Nem marad meg kijelölt helyén, gyakran elkódorog máshová,

- Nincs kezdeményezőkészsége, állandóan nógatni, motiválni kell, hogy munkába álljon,

- Munka lejártával munkahelyét mocskosan hagyja el,

- Nem követi a biztonsági előírásokat, mint pl. a védőruha viselete,

- Képtelen két egymás utáni műszakban dolgozni,

- Néha elhagyja a munkahelyét, még mielőtt a napi munkát elvégezte volna.

Ha mindez még nem lenne elég érv Önnek, megjegyezzük, hogy állandóan két gyanús zsákkal járkál.

Bérosztály
Vendég

Bella :lol:
És nem hiszed,hogy sikerülhet?
Vendég

Bella! Köszi vidám perceket :D :D

Nyulasz! www.fer4.hu Ismered?

Kép
estike66

Estike!
Ismerem,asszem lemaradt egy egyes :lol: de tudom mire gondolsz.Szedte apa,csak most ki akartuk próbálni a ferulánt bogyót.
Vendég

Nyulasz,
nálunk is szedett mindenféle bogyót apa még macát is, aztán most még rosszabb lett az eredménye, mint eddig.

Most egyelőre nem hiszem, hogy sikerülhet.
Vendég

Sziasztok!

Bella!
:D ismételten jót nevettem :D
ugysem adod fel! Mondok én Neked valamit! Amióta kiköltöztem Pécelre, mindig ha valaminek az esélyét kellett a 0-val összehasonlítnom, a következő buta dolgot mondtam: :D "akkora az esélye, mint hogy Pécelen földrengés lesz!" :D És láss csodát :!: ez az igen-igen esélytelen dolog, ami szinte a 0-val volt egyenlő bekövetkezett két éve szilveszter napján! :D szőrnyű volt! Azóta látom, hogy semminek sem 0 az esélye és a lottó ötös esélye sem nagyobb, sőt kisebb :!: Neked lesz kisbabád! ott vannak a fagyisok! :wink: Tessék azonnal optimista lenni! Valamibe kapaszkodnod kell! Ki kell másznod a gödörből! Tessék felnézni a fényfelé! siekrülni fog! Van még lehetőséged! nem adod fel :!: :wink:

Skrisz!
nem a cici méretétöl függ a feszülés. :D talán a hormonok lehetnek :roll: :?: És nemsokára neked is feszülni fog! és hatalmasra nőőőőő :lol: :!: :lol:

Kisbuta!
igyekszem.... csak ne kezdjek el megint pecsételgetni, mert akkor picit elkeseredem... :?

Nyulasz!
többszöri Eisprung :D nahát! Apa örül, ugye??? :D enyém apa nagyon örül a hormonális ciciknek :lol: :lol: Olyan borzasztó, hogy megint beleélem magam. pedig józanul tudom, hogy a múlthónapban is ez volt. és azelött is. Akár vissza is kereshetném a hozzászólásaimat :(
dezsina

Katica!
Csodállak, hogy végig csinálod ezt az orvososdit!!! Nagyon kiváncsian várom, hogy a rengeteg lelet birtokában mire jut majd a doki :!: És mikor kerülsz kb a doki elé? nagyon sok lelet hiányzik még?
dezsina

Bella! Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi!
Nem tudom mi van.Lehet nem is eisprung volt. :roll: ...sebaj,az esélytelenek nyugalmával várom mikit. :lol:
Rana!
Mi van a macskáddal?Nem akar elszakadni az alomtól :shock: :lol:
Vendég

Hány éves az agyad?

Megnézheted, hogy az agyad is olyan idős-e, mint a tested, vagy
netán....

Az oldal kínai!! Figyelmesen olvasd el az instrukciókat!
1. Nyomd meg a "start"-ot a megjelenő képen.
2. Várd meg a visszaszámlálás végét: 3, 2, 1.
3. Egy pillanatra megjelenik néhány szám (3-6), próbáld a
helyzetüket és nagyságukat megjegyezni, aztán helyettük üres körök
jönnek. Nyomd meg sorban a köröket a legkisebb szám helyétől a
legnagyobb szám felé haladva.
Ez ismétlődik majd 10-szer.
4. A végén megjelenik az agyad életkora.

Egyszerűnek látszik, de nem az.:)

http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html
Vendég

Hihi az én agyam 38, pont, mint a férjem ténylegesen. Lehet ezért nem számít a korkülönbség??? Kép

KépKép
zsófikukac

Nyulasz! Hát igen, a cica helyzete stagnál. Talán mert nem tudja, hány napos a ciklus??? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Az én agyam 52 éves... :cry: Most a hormonokra fogom... :wink: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Most meg kicsit messzire szaladt a macska.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

hihi,55 évesen kezdtem, :shock: :oops: aztán 34 lett a legjobb :D

Rana!
Jól megijesztetted szegény cicust :lol:
Vendég

Rana!
Legalább látni a többi cicust is! :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
Drága Bella, nagyon együtt érzek veled, és sajnos ez nem csak egy üres frázis: mostanában eléggé magam alatt vagyok, próbálom elterelni a gondolataimat, de mindig oda lukadok ki, hogy egy büdös nagy kérdőjel van bennem: nekem miért nem lehet babám? Miért nem mondja már meg valaki, hogy mi a búbánat bajom van, vagy ha tényleg nincs semmi bajom akkor miért nem lehet babám?...Annyira dühös vagyok, és úgy érzem a lombik is teljesen fölösleges, mert ha nincs bajom akkor lombik nélkül is össze kéne jöjjön, de a tapasztalatok alapján azzal sem jött össze eddig, most mitől lenne más? Tudom, hogy van olyan akinek 5-ikre jön össze, de azoknál is mindig találnak valami bibit a végén...
Ne haragudjatok, hogy vígasztalás helyett csak a saját gondolataimat írtam le! Asszem én most kiszállok a lombikból is meg az egész gyerek témából is, egyszer már azt hittem hogy meg tudom hozni ezt a döntést de nem ment: és úgy tűnik a lombikra sincs elég erőm...most eltűnök egy időre, de olvasni foglak benneteket, mert mindenkit nagyon megkedveltem és nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!
Sok pusz, Tücsi
Vendég

Tücsi: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

sziasztok!

krisz, szezso, puszi, rana: drukk+++++

rana: kitartást!

bella: köszi a vicceket. szerintem, pihenjetek néhány hónapot, aztán újult erővel! megkérdezhetem, hogy a férjed eredménye milyen? jöhet priviben is.

dezsi: nov végére van időpontunk. addig még néhány vizsgálat lesz. helyesbítek jópár :?

tücsi: ölelést küldök neked! maradj velünk!

előbbi számolós teszten elsőre 32 pontot értem el, pedig csak 3 órát aludtam éjjel. (végülis idén 32 leszek decemberben) majd kipróbálom, hogy mennyit érek el, ha rendesen alszom. 3.próbálkozásra 26 lett.

katica
katica30

Tücsikém! Mindenkinek vannak ilyen érzelmi hullámai, bár a szavaidból ítélve nálad ez nem csak átmeneti. Tedd azt, amit jónak látsz, pihenj kicsit, de azért innen nagyon hiányoznál ám, ha nem írnál! Puszit küldök és erőt ahhoz, hogy könnyű szívvel lásd meg azt, hogy mi a helyes. Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csajok,
jó ez az oldal! :lol:
Most csináltam meg és 5 évet letagadhatok! :D (24 jött ki elsőre)

Bella,
Nyulasz szokott ilyeneket írni, de végre egy jót röhögtem. :wink: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Tücsi!
:( ne menj el :!: :!: :!:
dezsina

Tücsi,
sajnálom, hogy ilyen döntést kellett hoznod, de te érzed, hgy neked mi kell most.

Tudd, hogy mi mindig itt leszünk, melletted állunk és nagyon nagyon nagyon várunk vissza, ha 'elmész". :)
Pihengess és mikor úgyérzed, hogy van erőd újból nekifutni mindennek, gyere.
Már most hiányzol. :?
(((((((((((Tücsi)))))))))))))

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Tücsi!
Én megértelek, akkor kezdj bele a lombikba, ha elég erőt érzel hozzá!!!! Pihenj kicsit és nagyon várunk vissza! :D
Amíg pihensz nem csináltatod meg a Katica féle rengeteg vizsgálatot?

KépKép
zsófikukac

Tücsi!
Igen!!!! Zsófi megmondta a frankót!!! nem csináltatod meg ezt a sok vizsgálatot :?: :!: Veszteni való nincs :!: és pihenhetsz is, amennyit akarsz! és után hajrá sikeres lombik!!!! :wink:
dezsina

Bella, én is szedettem Apával Macat és nem lett jobb az eredmény, sőt...

babaimádó
Kép
babaimado

Tücsikém, nagyon sajnálom. Remélem, gyorsan összeszeded magad és végre az Élet megajándékoz Téged a legnagyobb Csodával (nagybetűvel!). Ha akarsz, gyere, mi várunk szeretettel.

babaimádó
Kép
babaimado

Tücsike! Én sem mondhatok mást, mint alányok. Te tudod, ha pihi kell, akkor azt kell tenned. Én majd egy évig nem voltam. Visszanézve nem biztos, hogy jól tettem, hiszen haladt az értékes időm, de nem volt lelki erőm. Most van.
Várunk vissza, de ha bármikor kedvet érzel, szólj hozzánk egy-két jó szót! :wink:

Kép
estike66

Drága lányok, teljesen meghatódtam tőletek! Nem tudom leírni milyen sokat jelentenek a szavaitok, jól esik hogy nem néztek teljesen bolondnak amiért ennyire döntés képtelen vagyok lombik ügyben...
Zsófi, ezeket a vizsgálatokat én már mind megcsináltattam tavaly októberben futottam neki mindenféle kivizsgálásnak, szóval nekem már csak el kellett volna mennem Fülöphöz (ahová volt is időpontom), az eredményekkel (egyébként minden leletem normális), de akkora már annyira elegem lett a vizsgálatokból meg mindenből, hogy azt mondtam, fölösleges elmennem, mert ha kiderül hogy szükségem van a két kezelés közül valamelyikre én már azokat nem tudnám bevállalni...ez van, dacolok!... azt nem tudom, hogy ki vagy mi ellen (lehet, hogy saját magam ellen), de most nagyon-nagyon fáradtnak érzem magam lelkileg!
Foggalmam nincs mi lehet az értelme annak, hogy 2 ember aki ennyire szereti a gyerekeket és annyi mindenen keresztül ment nem lehet saját gyermekük, de valami oka biztos van...kell, hogy legyen oka! Sajnálom, hogy így lehúztam a topic hangulatát, tényleg nem akartam, hogy velem foglalkozzatok, de úgy éreztem tarozom ennyivel, hogy megírjam miért nem írtam mostanában! Ígérem fogok én még vidámabb sorokat is írni, csak most meg kell találnom, hogy mi is az életem értelme...egész életemben küzdöttem, de tényleg mindenért...foggalmam nincs mit kezdjek magammal, így hogy már úgy érzem nincs értelme küzdeni...jaj, ez félreérthető volt, nem vagyok ám öngyi-depi hangulatban, mert imádom a párom és ő is mellettem van, szeret, vigyáz rám, csak ez a gyerek nélküli élet...volt egy álmom és most látom ahogy elúszik...na, jobb lesz ha befejezem! Ne haragudjatok, hogy így kijött belőlem! :oops: :oops:
Pussz!
Vendég

Tücsikém,értem amit írsz.Annyira szeretnék segíteni,ha tudnék,és szerintem itt mindenki.De ne feledd,vannak akiknek az 5.sikerült.Ott vannak Apacsék,vagy a Kaális oldalon Fanni,mindkettőjüknek ikrek,az 5.-re.Ki tudja miért kell ennyit küzdenünk,ki tudja érdemes-e orvostó-orvosig rohangálnunk.Én is úgy érzem most,nem vizsgálódom tovább,nem keresem mi lehet a baj.Nem hiszem,hogy azoknak,akiknél potyognak a gyerekek minden eredményük tökéletes.Ha csak a közvetlen környezetemben nézek körül,hááát,40 kiló súlyfelesleggel,vagy a másik irányban,party drogokon élve nem hiszem hogy tökéletesen egészségesek...és anyák...
Tedd amit jónak érzel,ide mindig visszajöhetsz,mi itt leszünk.Puszi neked is!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?