Új privát üzeneted érkezett!

Erika
hu akkor ott is nagy a szerelem:)

Panny
sajnálom a tejcsit :cry: :cry:
nálunk: hát ugye tegnap éjszakánk elég szép volt.hát a mai pedig :( :( ugyan annyit evett mint elötte este.akkor kelt 3.33kor.most meg 01.10kor.hiába adtam cumit neki nem kellett.most meg 5.20óta fent vagyunk.
nem is az a baj,hogy fáradtabb vagyok hanem este mire apa hazaér nincs semmi "erőm" hozzá-váltunk pár szót beszélgetünk.de már hozzábujni nem sok erőm van jó nem teszi szóvá de azért hiányzik neki is.

Kristóf elaludt 7kor azzal a lendülettel kelt Levi.
Vendég
 


ja Panny
hányszor kel Olivér éjjel enni?

hallottam valami nyugtató homeos kúpról.szerinted?éjszakára ajánlótták
Vendég
 


Sziasztok.

Na megjártam ma Ambrus doktort, ugy nézett ki hogy ma jobb lábbal kelt fel most jobb volt a hangulata mint multkor.
Megemelte az esti inzulin adagomat és kaptam reggelre is egy gyors inzulint. Adott egy csomó házi feladatot hogy mikor mit kell mérnem , hétfőn újra vérvétel szerdán újra Ambrus .
Egész jól viseltem mai eseményeket már ki sem borultam hogy mégtöbbször kell szurnom magam.
Ennek örömére vettem magamnak egy új nadrágot, és egy pár cuccot a babámnak. Kép ezt a nacit sikerült vásárolnom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.04 13:24-kor.
Vendég
 

 
 

Sziasztok!
Próbáltam beleolvasni sok helyen a topicban, hogy ne kérdezzek olyat amit már többször leírtatok mindig másnak. De teljesen elvesztem :wink:
Nemrég tudtam meg, hogy ismét babát várok és szeretnék dokit váltani. Azt kivettem a szavaitokból, hogy nagyon jó ez a kórház.
Azt megkérdezhetném, hogy mennyit kell kb várni az ultrahangra?
Ha körzetileg nem ide tartozom (bár már azt sem tudom vannak-e körzetek :oops: ) és ha úgy döntünk, hogy nem dokit fogadunk hanem szülésznőt, akkor szerintetek szülhetek itt?
Köszi ha válaszoltok, sokat jelentene.
Ági

Kép
jpne
 
 


Lekri!

Olika csak 1x kell enni éjjel, de engem ez is lefáraszt :shock:

A homeos kúpnak utánanézek.

Én is úgy vok h alig van időm apára mert mindketten hullák vagyunk mire mindhármat letesszük este...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


hát jó lenne már átaludni az éjszakát :lol: :lol: :lol:

jpné
gratulálok elöször is.az uh-ra várni kell.idöpontot adnak.személyesen és telefonon is kérhetsz.

sajna a kérdésedre nem tudom a választ de szerintem igen :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok

Panny
:cry: sajnálom a cicit :cry:

Szaszy
szép a ruci!

Lekri
Vibrucol-ra gondosz? nekünk a gyogyitárban a fogzásra adták de még sok mindre jó, pl. láz stb., de nálunk ez sem jött be, 2x adtam neki

Jpne
Üdv itt! Szerintem ha nem oda tartozól akkor jobb ha van klinikás saját dokid, mert nem tudom hogy akkor fognak-e fogadni az SZTK-s részen a dokik
én sem tartozom a II-es klinikához, + én még nem is Pest megyei vagyok
UH: mint lekri írta időpontot kell kérni, de arra azért készülj fel, hogy lehet hogy várnod kell, nekem volt olyan (szerencsére csak 1x) hogy 8-ra kaptam időpontot és 10-kor jött az UH-ba doki :x , és 8-ra 2őnknek volt időpontja :shock:
de ezek ellenére én nem mennék más kórházba szülni

éjjszakai alvás: hát amilyen jól indult a szoktatás most ismét ugyon olyan rossz majdnem, csak most cicinélkül, mert ügye azt nem kap, de most még a víz sem kell neki, azt szeretné ha sétálgatnék vele éjjel :shock:
úgyhogy ha apjuk legközelebb éjjszakás lesz kezdődik minden előlről nagy sajnálatomra, de muszály mert már nagyon nagyon fáradt vagyok agyilag és testileg is hogy alig alszom már éjjel, csak órákat, állandóan azt nézem hogy melyiket kell takargatni, hogy melyik nyöszörög, és mire elaludnék Áronka sír :shock:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Az én átaludt éjszakáimnak lőttek, most, hogy Anna szépen alszik, a pocakom miatt nem tudok aludni.. :? Csak forgolódok éjjel, sehogy sem jó...
Tegnap eltettük a rácsos ágyat, és igazi "nagylányos" ágyikót kapott Anna. Meg sem kottyant neki, ugyanúgy aludt, mint eddig.. Hogy vártam már, hogy eljussunk idáig.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


sziasztok



tegnap csak 6x evett Kikó és ma is ugynéz ki annyiszor fog.éjjel vagyis hajnali 3fele kel 1x utána csak 4óra mulva kér enni.ezt azzal értem el,hogy fürdés elött kap fözit pancsi után tápszert.délben is fözit kap már.nappal is tovább huzzuk mint 3óra mert 200ml tápszert megiszik.
baszus 1es tápszer 800valahány ft.2es tápszer 2500ft
ma vendégeink lesznek.megsütöttem életem első sütijét,meggyeset. : na persze irtó könnyü csak azért válaltam be :oops: :oops: :oops:

Mágnes
én hála tudtam nagy pocival is aludni nem zavart,söt pisilni se jártam ki sürün :lol: :lol: :lol: volt,hogy 1x se de álltalában csak 1x.talán 2x volt olyan,hogy 5x voltam kint éjjel :shock: :shock:

Erika
igen arra gondoltam.nem akarod még a fiukat külön tenni?vagy nincs hely?csak azért mert unokatesomék ugyan ugy csinálták mint ti és mai napig ott alszanak a gyerekek.Dávid az apja mellett a saját ágyán Evelin meg az anyja mellet. a francia ágy 2m széles a 2 gyerek ágy 90cm 2x.az 3,8m
:D :D
csak náluk Dávid már 8éves Evi 5 és sehogy nem birják őket át rakni a másik szobába.
Vendég
 


Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólóknak a hozzászólásokat.
További szép napot és boldog babavárást, babázást!
Ági

Kép
jpne
 
 


Sziasztok!
Új vagyok – minden szempontból, és lenne néhány kérdésem a SE II. Klinikával kapcsolatban. Nagyon megköszönném, ha segítenétek eligazodni.
Na mármost, 14 hetes terhes vagyok, kezelőorvosom Timmermann Gábor. Tapasztalat, vélemény vele kapcsolatban?
Legutóbb dr TG említette, hogy a Klinikán van felkészítő tanfolyam. Jár/ járt valamelyiktők ilyen tanfolyamra? Mikor és hol tartják? Miről szólnak? Mikor érdemes elkezdeni?
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Köszi előre is.
orelle
 
 


Sziasztok

Üdv itt Orelle
a dokid neve ismerős, de nem tudom, hogy ki lehet, és a II-es klinikás orvosok között sem találtam.
a többi kérdésedre sajna nem tudok válaszolni mert én nem jártam előkészítőre, de azt tudom, hogy folyamatosan szokták indítani,

Lekri
külön szoba: hát nekünk jelenleg 2 szobánk van, szerencsére azért elég nagyok, és majd idővel mi megyünk át a nappali egy részébe (elég nagy, elférünk) , meglehetne csinálni a tetőteret is, de én nem szeretném, mert én pár éven belül elszeretnék költözni innen, vissza Esztergomba. De apjuk azt mondja mindig hogy majd egyszer. Hát majd kiderül. Most még úgyis van 4 év OTP-nk sajna.
De mint írtam is már apjuk még évezi a gyerekkel való alvást

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok.Én szeretnék érdeklődni Ruscsák Mihályról. Megtenné, hoyg valaki aki ismeri ir róla nekem ??
Köszönettel:

Era

Kép
csucsu05
 
 


Erika! Köszi. dr. Timmermann Gábor - úgy tudom - csak néhány hónapja dolgozik a SE II-n, előtte a Péterffy-ben volt. Talán onnan lehet ismerős a neve, hogy volt néhányszor a TV-ben. :)
orelle
 
 


Sziasztok

Orelle
az lehet!

Csucsu
Őt sem ismerem

de úgylátom, hogy ti it most mind új dokikról érdeklődtök

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika13: Igen új a dokim. Illetev már egyszer voltam nála. akkor nagyonkedves és segítőkész volt. Csak gondoltam hátha valaki jobban is ismeri.
És a kórházról milyen véleményen vagytok?
Mi most kezdtünk bele a kistesó projectbe. A dokim ott dolgozik igy ha összejön akkor ott fogok szülni.
Ezért szeretnék megtudni róla meg a kórházról is többet.

Kép
csucsu05
 
 


szia csucsu

a kórháznak a szülőszobája nagyon szép egy ágyas és jól felszerelt,a többi :terhes patológia stb...nagyon le pukkanva,de a nővérek nagyon kedvesek,legalább is velem.

Sok sikert a baba projecthez!!!

Eda
eda2
 
 


Eda: Köszönöm szépen:)
Mondjuk ez a jobbik eset, hoyg a kórház lepukkant de a nővérek kedvesek. A lányomat a Nyirőben szültem. szép volt minden 2ágyas szobákban voltunk. De a nővérek bunkók és nem segitőkészek voltak sőt ha valamit kérdeztünk akkor majdnem leharapták a fejünket.
Szóval inkább a nővérek legyenek segitőkészek meg rendesek. A szépséget majd a babában vissza kapjuk.

Kép
csucsu05
 
 


Hát a mi pár hetes éjjeli nyüginkre úgy néz ki megvan a válasz,estére kibújt Olika első fogacskája!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok

Panny
nagy nagy gratula Olivér első fogához!!!!!!!!!!!!!!!

Csucsu
én meg voltam elégedve a klinikával, szerintem kinézetre olyan mint sok magyar kórház, de mint írták a vajúdó + szülőszoba pár éve van felújítva - vagyis szuper, az őrző (műtét esetén) pedig vadi új, kb. 1-2 éve készült el
számomra a lényeg a dokim volt, + hogy ha szükséges akkor közel legyen a segítség = PIC

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia!
panny
GRATULA a fogacskához!!!
Szerintem mi is azért nyűglődünk,mert 5 hó.elmúlt Vivike,és napközben is alig alszik,déltől már csak kétszer félórát.És az még nagyon kevés,és nagyon nyáladzik,és rágcsál mindent.Csak pláne,hogy még éjszaka is 3-4 szer kelünk,legalább az éjszakát átaludhatná!!

Eda
eda2
 
 


Erika: Én is igy vagyok vele, hogy igazából minden magyar kórház le van pukkanva. Na meg nem is azért megyek oda , hoyg azt nézzem milyen szép a festés vagy a burkolás. Annál fontosabb, hogy a dokim normális legyen.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Új vagyok itt és a segítségeteket szereném kérni!
37 hetes terhes vagyok és sok nehéz percet éltünk meg eddig.
Az I. Női klinikáról jöttem át a II-re, mert az ottani orvosommal voltak gondjaim (pl. a 7. hétben az mondta, hogy elhalt az embrió, és csak 2 nappal később, a műtéti befejezés előtti UH-n derült ki, hogy mégis el.)
Most Dr. Demendi Csaba az orvosom, és Dömötör Margit a választott szülésznőm. Margitot sokan dicséritek, ami megnyugtató. Mi a véleményetek Demendi doktorról? Velem eddig kedves volt - főleg a volt orvosomhoz képest!

Egy másik problémám, hogy kb. 3 hete iszonyúan fáj a medencecsontom, a szeméremcsontom és a derekam, főleg fekvő helyzetben. Minden este sírva alszom el, pedig jól bírom a fájdalmat. Már ortopéd orvosnál is jártam, aki azt mondta, hogy lehet, hogy szétnyílnak a csontjaim. Volt valamelyikőtöknek ilyen? Lehet valamit tenni a fájdalom ellen?

És lenne még egy hülye kérdésem :oops:
Mivel gyakorlatilag a teherbeesésem 1. napjától kezdve görcsöl a hasam, hogy fogom felismerni az "igazi" fájásokat? Elég sokat keményedik a pocakom, de a görcsök és a keményedés nem egyidőben jönnek.

Nagyon köszönöm a segítségeteket!

Orelle!
Nekem dr. Timmermann Gábor csinálta az UH-t a Magzati Diagnosztikai Kp-ban, és nagyon szimpatikus volt. Sokat magyarázott és mutogatott. Nem tudtam, hogy a Klinikán is dolgozik, de pár napja láttam, amíg a CTG-re vártam.

Detty
detty74
 
 


Szia Detty!
Köszi a választ. Én is voltam a Magzati Kp-ban, integrált tesztet kértem - a biztonság kedvéért. Egyelőre nekem is jó véleményem van dr Timmermannról, csak gondoltam megkérdezem, hogy másoknak mik a tapasztatataik. De akár a Klinikáról, akár a szülésznőkről, nővérekről, felkészítő tanfolyamról szívesen veszek minden infot. Eddig csak a SE II laborjában voltam, nagyon kedvesek voltak velem (még a rémes humoromat is értékelte az adatfelvételes hölgy).
Nagyon sajnálom a fájdalmaidat. Engem is érdekelne, hogy mi miatt lehet ez, bár nekem (még) nincsenek ilyen panaszaim.
orelle
 
 


Sziasztok

Detty
Üdv itt! a Dokidat látásból ismerem, a patológián volt egy szobatársam ankinek ő volt a dokija, ő meg volt vele elégedve a terhessége során is és a szülésnél is!
Nekem nem tünt valami barátságosnak, de ez nem nérvadó, a lényeg, hogy neked bejöjjön.
Igaz nekem nem volt fogadott szülésznőm (nem is volt rá szükségem, mert mind 2 fiam császáros) de Dömötör Margitról én eddig csak jókat hallottam!
Fájdalmak: ezek a terhességgel járnak! Nekem Ákosnál volt hogy háton fekve nagyon fájt a derekam-hátam, erre a doki azt mondta, hogy ne feküdjek háton mert a gyerek nyom valami nagy eret és ezért fáj :cry:
has görcs: olyan mint akinek meg akar jönni? ha igen akkor ez azért van mert nő a méhed.
Elég durva lehettett a dokid az I-es klinikán! Hogy lehet hogy elnéznek egy élő magzatot???????????
Még jó hogy észrevették!!!!!!!!!!!!

a klinikáról olvashattok még az eggyel lejjebbi topikban is!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia Detty!
Az orvosodat én is csak látásból ismerem, a szülésznő viszont jó választás volt, én is nála szültem Annát, és most is vele tervezem a szülést :)

Hétfőn megyek a cukoreredményért, már nagyon kiváncsi vagyok (és kicsit félek is...)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


sziasztok

Panny
gratu a fogacskához.mi váltózóan éjszakázunk még mindig.1-2ébredés.néha ,mint pl.:ma hajnali 5kor kezdödöt a nap :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

de ugydöntöttem hagyom.ugyis olyan hamar felnönek.
a másik ok,hogy már nem garanciális ugyse cserélik ki :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok

Mágnes
mindjárt hétfő, bizti jóóóóóóóóóó lesz!!!!!!!!!!
tényleg, és hogy hogy ilyen későn csináltattok cukrot?
engem azért is leszúrt, hogy mint Ákosnál megmondta, hogy ha mégegyszer terhes leszek akkor már kb. 18 héten meg kell nézni a cukrot, és hogy miért nem mentem hozzá hamarabb.

Lekri
nem garanciális = ez tetszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy így ismeretlenül csatlakozom. Sajnos még nem vagyok kismami, sőt 2 extra után és egy biokémiai terhesség után szeretnék utánajárni, hogy a lombik programban miért nem sikerült a három beültetés. Emiatt tanácsolták a lapart. Másik fórumon Bánhidyt, a dokim pedig Szabó I-t ajánlotta. Sajnos nem ismerem őket, de szeretnék véleményeket kérni hátha segít választani.

Előre is köszönöm a segítséget
Enikő


Enikõ
vacak2
 
 


Vacak: Én is sajnos átestem már egy extrán. neked akkor csak lombikkal lehet babaód?, Kivették a petebezetékedet.
Én sanos ezt a két dokit nem ismerem.
ÉN a Ruscsák Mihályhoz járok. Őt nagyon tudom dicsérni mert alapos jó doki. Tegnap is voltam nála hát velem doki még ennyit nem foglalkozott.
Igaz itt kérdeztema lányoktól tud e valaki róla valamit modani de még nem irt senki erről.

De hátha többiek imerik a két dokit akit írtál.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, kicsit megnyugodtam.

Azt meg tudnátok mondani, hogy normális-e, hogy a baba olyan sokat csuklik a pocakomban? Sokszor éjszaka is felébredek rá: akár egy órán át is csinálja, majd 1-2 óra múlva újrakezdi. Aztán egész nap semmi.

Még lenne egy kérdésem: Ti használtatok homeopátiás gyógyszereket a szülésnél? A védőnő felírt egy csomót, amiket már most el kellene kezdeni szedni, de nem tudom, jók-e.

Köszi a segítséget!!!

Detty
detty74
 
 


Erika:
Ezen én is csodálkoztam, hogy ilyen későn nézték meg a cukrot...
De hát, ha az orvos azt mondja, ekkor menjek, én akker megyek..
Nagyon ajánlom, hogy ne szúrjon le, nem biztos, hogy olyan állaptban ér, hogy lenyeljem tőle... :wink:

detty:
én csak málnalevél teát ittam.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

a 26. hetet kezdtem ma, és a SOTE II.-en fogok szülni. Ezért szeretnélek titeket megkédezni, hogy ott mi a szokás? Mit kell vinni, mi hogyan működik?
Köszi a segítséget előre is!

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!
Detty az hogy a babád csuklik, az nem probléma,mert csak magzatvizet nyel,és attól van,nekem is orvos mondta,mert így jártam ,de csak a lányomnál.Szóval nem kell megijedni!
eda2
 
 


Sziasztok

Witch
Üdv itt!
Hogy mit vigyél: szinte mindent sajnos
ha véletlenül bekerülsz a patológiára és az idő alatt több napos ünnep lenne akkor jó ha nálad vannak a gyógyszereid is amiket szedel, mert a 3. napon lehet hogy már nem fognak tudni adni pl. vastablettátt, vagy Magne B6-ot
- magadnak mindent + vastag betétet is (Tenna) mert max 1-2 db-ot kapsz, de nekem pl. tavaly októberben a csaszi után reggel az őrzőben már nem is adtak, és sajna nekem csak vékony volt, és ez elég rossz volt
- babának: jóformán mindent - pelenkát is vigyél mert a fürdetéshez is neked kell adni, popsikrémet stb. - egyedül a köldökápoláshoz adnak, steril gézlapokat, fertőtlenítőt, hintőport stb., + persze ruhát is adnak a bent lét alatt, így ruha csak a hazamentelhez kell
ez a nagy szegénység sajna a kórház reformoknak köszönhető, mert még 2006 januárjában sok minden volt amit adtak, ami már nem volt tavaly októberben :cry:

Mágnes
majd írd meg hogy mi volt hétfőn Amrusnál!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


erika!

köszönöm szépen a segítséget :)
Fogalmam sincs, hogy miért kell a Tenna? :oops: Nekem csak műtétem volt, akkor elég volt a sima pelenka méretű szárnyas :oops:
Mitől függ, hogy bekerülsz e a patológiára?
Milyen szobák vannak a szülészeten? Mert maga a nőgyógyászati rész elég korrekt, persze a körülményekhez képest...
A babát császár után is megkaphatom? Mármint ugye velem lehet...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok

Witch
Tenna = szülés után elég rendesen vérzik az ember, ha jól tudom akkor ezen a téren mindegy, hogy rendesen szülsz-e, vagy császár, (lapar+hisztero műtét után nekem is elég volt a sima betét)
én mind2 kissrác után jóformán 6 hétig véreztem (persze van aki nem vérzik ennyi ideig) hol jobban, hol kevésbé, de volt olyan is hogy néha 2-3 napig semmi, de az első pár nappban elég rendesen vérzik az ember lánya, amihez jó vastag betét kell, a bolti sima (havi esetén) kevés, ha bemész gyogyitárba és azt mondod hogy Tenna kell szülés utánra tuti tudják majd hogy milyen kell, és is így kértem
Patológia = ide még terhesen kerül be az ember lánya ha bármi gond adódik terhesség alatt - itt 5 ágyas ill. 3 ágyas szobák vannak fürdő és WC a folyósón van 4db + ha minden igaz akkor tavaly október óta már felújították a villanyvezeték rendszert is, mert az katasztrófa volt sajna
Gyerekágyas osztály: itt 5 ágyas szobák vannak + minden szobába 1db hütő, a szobába bent van a fürdő+WC (ennek itt 1 hátránya van, hogy nincs ablaka (+ a folyosó végén van 3db WC)
baba császár után: saját tapasztalat alapján: csaszi után ha ott van apa (szülőszobára beengedik - a műtétre nem- és semmi gond nincs a babával akkor apuka vagy aki épp bemegy veled az babusgathatja a babát egy ideig - amíg fel nem viszik az osztályra, de neked csak megmutatják miután bebugyolálták, és max kicsit megsimizheted és megpuszilhatod, ahhoz hogy utána (ha nincs semmi gond a babával) megkapd ahhoz szerintem már jó ismeretség kell

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!

Köszi a segítséget. Csak azért kérdeztem hogy velem lehet e a baba, mert azt hallottam, hogy ha már túl vagyok a császáron, meg minden, akkor utána napközben és este is velem lehet, amíg haza nem jövünk...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok

Witch
amint lekerülsz csaszi után az intenzívről a gyerekágyra és a babával minden OK akkor IGEN veled lehet a nap 24 órájában, kivéve fürdetésre viszik csak el, de ha neked kell túl sokáig az intenzíven lenned és a babával minden OK akkor tudtommal oda is felviszik hogy megtudd etetni - de ez nem bizti - nekem egyiket sem hozták fel, igaz a nagy délután fél5-kor, a kicsi este fél9-kor született, és én másnap mindkétszer kb. 10-kor már osztályon voltam, és mentem értük a csecsemősökhöz - és ha minden rendben a babával meg is kapod! :lol:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


erika!

Köszi hogy ennyit segítesz... Én bízom benne hogy minden oké lesz az én kis manócskámmal. Olyan nehezen jött össze, sokat küzdöttem érte :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok

Witch
ha szabad megkérdezni, csak nem lombik baba?
a mieink azok :lol:

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!

De igen, az, és neki még apukája sincs sajnos. Olyan meddőségi betegségem van, ami miatt doki szeritnt most szülök vagy soha, mivel a gyermek(ek) az élet érelme(i) örömmel vállaltam :lol:
Melyik meddőségibe jártatok?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Witch
minden elismerésem a tiéd és szoritok,hogy minden oké legyen :lol: :lol: :lol:

Erika
éjszakák?
nálunk még mindig :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Panny
Oli mászik már?vagy miket csinál?Kristóf ugyan olyan lusta mint Levi volt
Vendég
 


Sziasztok

Witch
mi a pesti Kaáliba jártunk, nálunk egyikünknek sem lehet természetes úton babánk, jól egymásra találtunk kb 250km-ről
Te?

Lekri
éjjszakák: általában jók, vagyis van hogy este még elalvás után felkel 1x2x kb. 9-ig, de utána csak reggel negyed-fél 5 körül, de sajna ekkor már csak cicivel hajlandó visszaaludni
de ma reggel már nem adtam neki csak reggel 6után, még erre lenne jó valahogy rászoktatni addig míg ki nem mászik a kiságyból
amúgy a nappali alvás még mindig olyan rossz mint volt
és Ti hogy vagytok?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika
akkor most panaszkodom egy sort :(

Kristófnak nagyon kicsi az alvásigénye.csak reménykedni tudok,hogy ez fog változni.

a ma reggelünk 5órakkor kezdödött

azóta fent van ő is.nem azért kel fel mert éhes.még csak most reggelizet.éjjel 1x evett 2.50kor.este 8kor aludt.11ig 3x kelt fel (ilyet se csinált még) és csak cumival aludt vissza.pedig nem is nagy cumis.én már 10kor aludtam de 2x keltem 11ig.utána 2.50kor majd 3.30kor apát keltetem és 5kor Kristóf keltet.sehogy nem birtam vissza altatni. ugyhogy már kimostam,kiteregettem,felraktam a kajcsit,elmosogattam.Kristóf meg a hordózóba magyarázot.nappal se alszik annyit,hogy azért nem aludna reggel tovább.délelött max 30perc és délután is.délben változó.van,hogy akkor is 30perc van,hogy 2óra hossza.de ha kevesebbet alszik akkor se alszik sokkal tovább.5-6között kel.ha sikerül néha max 7ig de ez nagyon ritka.én meg csak fáradok és fáradok.sokszor állva eltudnék aludni.



tudom pár év mulva már nevetve fogok erre az időre vissza gondolni csak addig túl kell élni.

örülök,hogy ti legalább "javultok" :)
Vendég
 


erika!

Nem semmi ami veletek van... Én a Budai Meddőségi Centrumba jártam... Szerencsés vagyok, mert másodszorra sikerült, bár iker terhességgel indultam, de a 8. hétre az egyik babám elhagyott, de boldog vagyok hogy az én kicsi lányom itt van velem :)
Nektek sokadjára sikerült? Vagy elsőre :lol: ?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Halihó!
Megjöttem a dokitól, és nem kell befekvés, inzulin! 7.2 a cukrom, azt mondta, ez elfogadható úúúgy örülök, nem is gondoltam volna, hogy rendben leszek, már megszerveztem Anna felügyeletét is..
Mondtam a keményedést, azt mondta 29 hetesen második gyerekkel ez természetes. Méhszáj csont zárt, vérkép teljesen jó, csillag nélküli (ahhoz képest, hogy nem szedek vitaminokat... ) .
Szóval minden oké.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


lekri!

Köszi:)

Mágnes!

Nekem is keményedik néha a pocó, erre azt mondta a dokim, hogy olyankor feküdjek le, és igyak egy kis vörösbort...
(bár ezt az én alkoholallergámmal mókás megtenni :))

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


witch:
alkoholallergia???? Olyan is van :shock: Én meg nem iszom alkoholt.. :) Lefeküdni... Anna mellett nem igazán tehetem meg..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes!

Igen, van, kiütéses leszek az alkoholtól, és viszketnek a kiütések, ezek az arcomon jönnek ki...
Én sem iszok alkoholt, soha, még társaságban sem, csak egyszer addig nyúztak,hogy koccintsunk, hogy megtettem, és utána derült ki az allergia. Anyumnak és a nagyimnak is volt...
Gondolom, hogy ez gyermek mellett elég nehéz lefeküdni, nekem az első babám lesz, de tervezek még :lol: .
Az alkoholtról én mondam a dokinak, hogy eddig ugye nem szabadott a kismamiknak, mindenhol ezt lehetett hallani. Erre mondta, hogy egy kávéscsésze felével ha megiszok minden nap, minőségi bort persze, akkor nem lesz gond, állítólag a koraszülést is "megakadályozza"...
Na nem mintha innék, eddig kétszer tudtam a 25 hét 3 nap alatt lenyomni egy kis bort...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?