Sziasztok!
Új vagyok itt és a segítségeteket szereném kérni!
37 hetes terhes vagyok és sok nehéz percet éltünk meg eddig.
Az I. Női klinikáról jöttem át a II-re, mert az ottani orvosommal voltak gondjaim (pl. a 7. hétben az mondta, hogy elhalt az embrió, és csak 2 nappal később, a műtéti befejezés előtti UH-n derült ki, hogy mégis el.)
Most Dr. Demendi Csaba az orvosom, és Dömötör Margit a választott szülésznőm. Margitot sokan dicséritek, ami megnyugtató. Mi a véleményetek Demendi doktorról? Velem eddig kedves volt - főleg a volt orvosomhoz képest!
Egy másik problémám, hogy kb. 3 hete iszonyúan fáj a medencecsontom, a szeméremcsontom és a derekam, főleg fekvő helyzetben. Minden este sírva alszom el, pedig jól bírom a fájdalmat. Már ortopéd orvosnál is jártam, aki azt mondta, hogy lehet, hogy szétnyílnak a csontjaim. Volt valamelyikőtöknek ilyen? Lehet valamit tenni a fájdalom ellen?
És lenne még egy hülye kérdésem
Mivel gyakorlatilag a teherbeesésem 1. napjától kezdve görcsöl a hasam, hogy fogom felismerni az "igazi" fájásokat? Elég sokat keményedik a pocakom, de a görcsök és a keményedés nem egyidőben jönnek.
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Orelle!
Nekem dr. Timmermann Gábor csinálta az UH-t a Magzati Diagnosztikai Kp-ban, és nagyon szimpatikus volt. Sokat magyarázott és mutogatott. Nem tudtam, hogy a Klinikán is dolgozik, de pár napja láttam, amíg a CTG-re vártam.
Detty