Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Korinak NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT! KépKépKépKépKépKépKép

Danimama, Zsuzsa .. Nektek is nagyon boldogot .. KépKép .. Anyumnak is ma van... KépKép

.. Én már előre félek, mit fog CSengus csinálni a kisebbel.... Ma reggel üvöltött a köldökömbe, hogy "szia te sajtkukac" Kép .. időnként közli, hogy kiszedi... Kép

.. na megyek, mert megyünk Telkibe... Ha minden igaz, a bútorok egy része ma kiért...

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi
 
 


Sziasztok!
Nagyon szepen koszonom mindenkinek a koszontest! Kép Nagyon aranyosak vagytok!

Linato! Korinak nagyon boldog szulinapot kivanok! Kép Kép Kép Kép

Rebi! Anyukadnak is boldog szulinapot! Kép

Sziasztok, Danimama
danimama
 
 


Sziasztok!
Én is köszönöm a jókívánságokat!KépKépKép

Danimama!
Nem felejtkeztem el rólad, csak közben szülinapi ajándékként megtömtek egy csomó melóval, és azzal vagyok/voltam elfoglalva.

Szóval: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED IS. Most már akkor totál egyidősek vagyunk ismét, ugye?...KépKépKép

REbi!
Anyukádnak is nagyon Boldog Születésnapot kívánok én is! Én szeretem ám ezt a napot, csak ma nagyon vegyes érzéseim voltak, de most már túl fogok lépni ezen is.KépKép

Egyébként nem feledkeztek meg rólam a fiúk, csak estig hagytak a levemben főni.Kép Reggel sem az ajándék hiányzott, mert azt tudtam, hogy ha kapok, akkor azt csak este fogom megkapni, hanem egy-egy kedves szó azért jól esett volna a fiúktól. Na mindegy, túllépek ezen is.Kép

Most meg megyek dolgozni, mert ebből lesz a pénz...Kép

Zsuzsa, a vénlányKépKépKép, pardon vénasszony.

beababa
 
 

 
 

Sziasztok!

Ma jöttünk meg a telelésből és most értem végig az olvasással.

Először is:
BSzilvi! Borcsa!
Nagyon sajnálom Kép Sok erőt és pozitív enregiát küldök mindkettőtöknek, hogy erőt gyűjtsetek és kis idő elteltével újra belevághassatok amibe szeretnétek Kép Kép Kép Kép

BMárti!
Elavlás: este már nagyon régóta nem szopival aludt el Vili, szopizott de nem azon aludt el, ja és akkor is volt hogy ébredt, igaz akkor is átaludt egyben min. 7-8 órát én így azt már az éjszaka átalvásának tekintettem.
Most beleszeretett egy fiú Götz babába, akit Peti babának hív és azzal megy tentizni, a kutyust és a macit mindig nekem adja Kép

Rebi!
Sajt kukac Kép Csak nálunk "sajtos kukac" Kép Vili is hol a csípesszel hol a csavarhúzóval, stb. szeretná kivenni a tesóját. De mindig bújik is hozzá Kép

Ovi: Én ovi párti vagyok. Még a bölcsi is megfordult a fejemben kizárólag félnapra már jövő januártól, de erről lebeszéltek. Állítólag januárra gyengül le az immunrendszer így Vili minden vírust hazahozna a tesónak is, no meg mire megszokná addigra nyáriszünet, aztán mehet az ovit megszokni.
Vekerdy véleményét én is osztom, megszorítás: miden gyerek más, így van aki már 4 éves kora előtt igényli a társaságot, más meg később se.

Hogyan kell ovit keresni? Nekem sok kisgyerekes ismerősöm van a kerültben, terveim szerint részben az ő tapsztalataik alapján, másrészt sok olyan embert ismerek (szintén a kerültben) akik a munkájuk miatt napi kapcsolatban vannak az ovikkal, ill. óvónökkel (logopédus, pszichológus, Gyermekjóléti Szolgálat vezető, stb. Bárczis főiskolás koromban többnyire a kerületben voltam gyakorlaton, az ismeretségek egyrésze is innen.) És van köztük olyan akinek nagyon bízom az értékítéletében. Ja és szerintem is első az ovónő.

Korina! Danimama, Zsuzsa!
Boldog Szülinapot!

Nyuszimanó!
A kiborulásod érthető. A szülő is ember. (Bogancsi) Ha én véletlen bántom Vilit, szerencsére ritkán, de én is magamon borulok ki jobban és jobbna sírok mint ő. Ha Dodoó rossz evő akkor pláne légy vele türelmes. Én Vilit hagyom egyedül enni, már rég nem dobálja az ételt azt megtanítottuk neki, viszont iszonyatosan tud "disznózni", örökké egyedül akar enni, csak pl. kézzel szedi ki a tésztát répát, húst a levesből utána kanalazza hozzá a levest, stb. Ez az éttermekben most elég égő volt, féleg hogy Vili már tiszátn folyamatosna beszél, így idősebbnek is nézik. Néha neki is van nemevős napja, ami engem is sírba visz. Az én jól evő kisfiamtól olyna furcsa, bár ha belegondolok nyáron is volt ilyen időszaka, csak akkor örökké szopizott, így nem érdekelt. Azóta izgat mióta nem szopizik, viszont tudom hogyha engedem "disznózni", ami itt az önálló sajátos módon történő evést jelenti akkor el is tűnik minden a tányérról.

Márti!
Heni!
Írjátok még a szösszenteket mert nagyon jól szórakoztma rajtuk.

Zafi!
Réka "szádból mondjad"-án is nagyot nevettem.

Köszi mindenkinek a derékfájásűzőket Kép hogy apa volt a telelés alatt a fő bébiszitter, én jól vagyok Kép most apáé fáj Kép
Kicsit a telelésünkről:
Dobogókőn voltunk és szuper volt. Pesti eszünkkel nem is gondoltuk volna, hogy ekkora hó lesz. Apa meg Vili akkorákat szánkóztak a szánkópályán Kép Most az egyszer a sípálya tetején és a szánkópálya alján állva vérzett a szívem, de a tesó rúgásai mindenért kárpótoltak Kép Olyan jó lesz, hogy nemsokára majd kettő gyerkőccel lehet menni. Vili ha nem is a szánkópályán de a kevésbé meredek lejtőn simán lecsúszott egyedül. "Nem kell apa, nem kell anya, Vili egyedül csúszik messze"
Apának tegnapelőtt volt a szülinapja, Vilit tanítottam, hogy mit kell modnai apának, erre ő "Apa boldog új évet!" Másnap már Boldog szülinapot is kívánt Kép
Vityának és Vilinek is annyira jó színe lett és most Vitya ki is pihente magát, olyna jól néz ki Kép Kár hogy tudom, hogy holnaptól újabb hajtás Kép

Még egy Vili szössz:
Étteremben, eltűnt a pincér: Vili megszólal: "Bácsi elment pisilni" mire mi: Vili halkabban és ha eltűnik valaki nem azt jelenti, hogy pisilni ment. Még hangosabban üvöltve: "Akkor bácsi kakilni ment"
Kínunkba csak röhögni tutdtunk és szerencsére nem volt teltház Kép
Majd megpróbálok feltenni képeket is.

Jó éjt!

Norci
norci
 
 


Egyelőre csak a profilomba tettem fel új képet.

Norci
norci
 
 


Sziasztok!
Sikerült eljutnom a gép elé. Nagyon-nagyon köszönöm a sok-sok együttérzést.

És most kis és nagypocisok nyomjanak extra mennyiségű PageDown-t, vagy a fenti gombocskák közül a következő üzenetet.

Nem tudom, mikor jutok el odáig, hogy teljesen feldolgozzam a velünk történteket. Ezen a héten anyu majd minden nap itt lesz velünk. És annyira aggódik értem, hogy nem nagyon akaródzik előtte elengedni magam.
Amúgy e helyt is szeretnék a Szent Imrének kiosztani néhány virtuális pirospontot. Ugyan felszereléssel nincsenek vmi jól eleresztve - hétvégén nincs egy normális ultrahang, én gyalog mentem a szülőszobai vizsgálóból a nőgyógyászatra a szobámba, onnan a nőgyógyászati vizsgálóba, majd a műtőbe. (Hadd legyek morbid... piros csíkot húzva.) Nem volt betét, csak rengeteg lepedő, a kórházi hálóing hátul csak lapockáig záródott. Viszont mindenki, akinek dolga volt velem, maximálisan kedves, megértő, udvarias volt. Apácskát - aki főállásban értem aggódott, dühítették a tökéletlenségek, nekem segítettek, mert elterelték a figyelmem az igazi bajról.
Rettenetes volt megélni, hogy a saját testem lázadt fel a babánk ellen, és akit hónapok óta vártunk attól most teljes erejéből szabadulni igyekszik.
Nem vagyok eg yimádkozós típus, de van egy hindu fohász, ami már Lucával majúdva is segített, és most is könnyebbé tette, hogy elengedjem a picurunkat:
"Teljes Az Ott, és teljes Ez Itt,
Teljesből teljes felemelkedik,
Teljes a teljestől elszakad,
És a teljes teljes marad."

Bocsi, most leginkább csak magunkkal foglalkoztam.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Hú, Solya! Durva! Kép

Márti! Barni tegnap megharapta Boldi kezét. Kép Úúúgy ordított szegény...

Lehet 1 (buta) kérdésem?

150g liszt az hány pohár? Vagy hány evőkanál??? Köszi szépen!

Új (ma esti) kép a profilomban!

Puszi:
Heni
gesztenye
 
 


Borcsa!KépKépKépKépKépKépKépKép
Nagyon sajnálom!KépKépKép Csak annyit tudok mondani, add ki magadból, amennyire képes vagy rá!KépKépKép

Szülinaposoknak boldog szülinapot!KépKépKépKépKép

Zafi
zafi
 
 


Heni,
azt hiszem, egy 3 decis bögrényi liszt az kb. 15 dkg.

Szila
szila
 
 


Heni!
Gyönyörű Boldi!KépKépKép

2 evőkanál liszt, ha jól emlékszem az 25 gramm lisztnek felel meg. Közben megnéztem a kisokos könyvemet, és jól emlékszem.Kép

Zsuzsa

beababa
 
 


Borcsa, nem tudok mit mondaniKép Sírok.

Ha fohász kell, fohászkodj, ha sírni kell, sírj, ha panaszkodni akarsz itt, mindannyian meghallgatunk, ha csak Magatokkal foglalkozol, akkor is figyelünk Rád.

Bármit megteszünk, ezt tudnod kell.

BSzilvi, kérlek, vedd úgy, hogy ezt Neked is mondtam.

Sziaszotk,
Beja
beja
 
 


borcsa! KépKépKép

engedd el magad inkább, hogy megkönnyebbülj! ha magadba fojtod, súlyosabbá válik, megbetegít.
miért érzed úgy, hogy a saját tested lázadt fel?
még egyszer szívből kívánom, hogy hamarosan kezedben tarthasd a babócádat, addig pedig Réka és Luca erőt tudjon önteni beléd!!!

Heni
gesztenye
 
 


Borcsa! én is csak sírni tudok KépKépKépKépKép jó, hogy anyukád veled tud lenni!

BSzilvi! hogy vagytok?



Heni! Boldi nagyon édes!!!! Kép ármin is szörnyen durva néha vilkával! meg még nem harapta - de üti, rúgja, fellöki, ráugrik... tegnap letakarta az ácsorgó vilkát egy kendőmmel és azt mondta: letakarod a vilka babát, nincs vilka baba - hát, nem esett jól! mint ahogy az sem, hogy ma, mikor vilka felállt - egyébként maga előtt toligatva dolgokat sétál a szobában!!!! - ármin megtapsolta (magától!!!!), bezsebelte a jókisfiúknak járó dicséretet a tapsért, majd még abban a minutumban odarohant és hanyattlökte... sajnos ilyenkor nem vagyok sokkal kevésbé szomorú és dühös attól, hogy tudom, hogy ez életkori sajátosság fűszerezve testvérféltékenységgel... napjában vagy tízszer küldöm ki ármint az előszobába gondolkodni azon, hogy mit szabad csinálni és mit nem - nálunk ez a legsúlyosabb bünti - elméletbe nagyon tudja is! remélem, hamar kinövi!

márti++
márti
 
 


Heni!
Vajúdtam. Szabályos kétperces fájásaim voltak. (Mellesleg fizikailag is jobban fájtak, mint a lányok születése.)
Jó a rosszban, hogy így kinyílt annyira a méhszáj, hogy az orvosnak már nem kellett tágítani.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Azért nem ér csak szomorkodni!

Márti! Vilka csuda ügyes baba! KépKépKépKépKép

És még 10 percig tán aktuális vagyok:
Danimama! Zsuzsa! Kori!
Nagyon boldog szülinapot Nektek!KépKépKépKépKép

Kép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Sziasztok!

Borcsa: ha úgy gondolod, hogy segít, találkozzunk. Akár nálunk, akár nálatok, akár sétálva! Számomat tudod!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Köszi Borcsa! KépKépKép Neked külön is.KépKép
Miért kellett vajúdnod? Hány hetes volt a babód? És engem is érdekelne, hogy miért érted azt hogy a tested lázadt a babátok ellen?
Tényleg jó terápia ha kibeszéled magadból, meglátod hamar megnyugodsz, és akkor tényleg mindent bele akkor esetleg egy egészséges kisfiúra(?).

Szia Zsuzsa

beababa
 
 


Zsuzsa: én úgy értelmeztem Borcsa írását, hogy így kezdődött a dolog, hogy 2 perces fájásai voltak. Nem a dokik akarták így Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Borcsa! Kép Teljesen egyutterzek Veled! Tiszta szivembol kivanom, hogy minel hamarabb tedd magad tul a lelki fajdalmakon es hogy majd egy kisbaba a pocakodban feledtetni tudja a tortenteket...!
Hany hetes terhes voltal?

Danimama
danimama
 
 


Zsuzsa! Igen, most mar ismet pontosan egy idosek lettunk! Egyutt "oregedtunk". Kép

Szia, Danimama
danimama
 
 


Jó reggelt!

Borcsa
Kívánom, hogy mielőbb túljuss ezen az egészen testileg és lelkileg is! Küldök neked: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Heni
Már éppen kérni akartalak, hogy tegyél fel képet Boldiról.Kép Hatalmas kölyök.Kép

Peti felébredt, úgyhogy megyek.

Üdv: Gorsi
gorsi
 
 


off
Solya, öt levelet hozott vissza a postás, hogy nem fér a postaládádba. Kép Sürgősek lettek volna...
Este elküldöm még egyszer, de az már olyan, mint a tegnapi újság, tegnapelőtti hírek vannak benne Kép
kíváncsi
 
 


Zafi
Bocsi, hogy idepofátlankodom, csak olvastam az altáji dolgokról Kép
Nekem Danival volt ilyen, olyan érzés volt, mintha bicajoztam volna több 10 km-t és feltörte volna a nyereg a fenekem (szerintem sokaknak ismerős ez az érzés).
Nem volt kellemes a végén az biztos. A fiam feje meg mintha folyamatosan forgott volna a méhnyaknál belülről, olyan szurkálós érzés.

Mindenesetre nagy- nagy drukk, hogy a kívánt 1 hét még meglegyen! Néha bekukucskálok, mi újság van veled!

gumicukor (profilomban található url-en vannak újabb képek Daniról)

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Tegnap esti altatás eredménye: két csimota közöttünk aludt. Hajnaltájt Sára felült és sírva így szólt: "Ni ben máti ditó!" Mit csinál egy anya erre eme hajnali órán? Megpróbál visszaaludni. De amikor leánya nem tágít, és másodszor is elsírja ugyanazt, nos, elkezdtem gondolkodni, vajon mit mondhatott? Először mintegy ráérezve, a kislányra, így szóltam: Nyugodj meg drágám, ha a Gidón leszünk majd beenged a Tete! (Anyukámék lakása a Gidó) Az egyre erősödő sírás és a mondat ismételgetése azonban tovább serkentette az agyam. Megvan! - gondoltam. A Máti biztos Máté! De nem, kiderült, semmi köze Mátéhoz, aki viszont mostanra már felébredt és némi nyöszörgéssel hangot is adott rosszallásának. Kétségbeesve próbáltam meg keresgélni valamit a tegnapból, ami ennyire felzaklathatta. Aztán végső elkeseredésemben elemezni kezdtem Sárám beszédét. Arra jutottam, a magánhangzói általában tiszták, bár ugye most éjjel van, félálom és cumi, de kiindulópontnak nagyon szuper. Ízlelgettem ieáiió. És akkor bevillant: Nincs bennt másik trikó! (mármint a fiókjában) Gyorsan megbeszéltük, hogy ma összehajtogatunk együtt és jól telerakjuk a fiókját trikóval! Békésen hozzámbújt és szuszogott tovább.
solya
 
 


Borcsa!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen fájdalmaid voltak. Anno, mikor én is véreztem és barnásoztam mindig azt mondogattam, hogy a természet tudja mit akar, biztosan meg van az oka, miért akarja, hogy maradjon vagy menjen egy baba. Sajnos ebben a vírusos időszakban sokkal könnyebb szerintem elveszíteni egy babócát, ilyenkor még annyira védtelennek. Meglátod jön a tavasz, a szevezeted is megerősödik és kevesebb borzadály vesz körül minket szépen befészkeli magát a pocaklakó. Tudom, hogy ez a vigasztalás nem sokat ér azzal a fájdalommal és szomorúsággal, amit most érzel, de bízz a természetben és magatokban!

Bszilvi: te hogy vagy? Orvosod mit mondott?

Szilvi: tessék mindennap bejelentkezni, mert már nagyon izgulunk miattad!!!!! Kép

Heni: nagyon jók a szövegek és a történetek!

Márti: Ármin honnan veszi ezeket a mondatokat, ő találja ki, vagy a ti mondataitokat variálja? Hihetetlen mennyire érdekes a gondolkodása! Egyéniség az biztos!Kép

Solya: nem semmi, ami veletek történt. Szegény Máté!Kép És nagyon látszik? Különben anyósom megtanította Dorkának ezt a kis közhelyet:" Kés, villa, olló nem gyerek kezébe való". Dorka mint egy papagáj mondja, ha meglát bármiféle ilyen szerszámot. Engem nagyon idegesít, de látom, jobb tudatosítani bennük, hogy tényleg veszélyes.
Ne idegeskedj most már, túl vagy rajta, nem lehet minden balesetet elkerülni és biztosan tanult ebből Sára is! Mikor jöttök haza? Rád férne egy tali is!Kép

Norci: nagyon jó lehetett Dobogókő, nagyon jó a kép Viliről! A pincéres jeleneten nagyot mosolyogtam!Kép

Dzsili: mikor lesz már neted????

Edit: hahóóó! Néha írj valamit!

Pocakosok, a corában és az auchanban is szerdától lesz nagy akció kismama és baba ruhában!

Heni: a te muffinod is puha marad? a mákos is? mert akkor azt is kipróbálom!Kép

Kimostam az autósülés és a babakocsi huzatát, hát majdnem megőrült a férjem, mire visszaszerelte. lenne egy kérdésem. Csak az ilyen "gagyi" 9 ezer Ft-os autósüléseket lehet ilyen nehezen újra befűzni a huzattal vagy ugyanennyit kell szenvedni a 30 ezres üléssel is? Ti hogyan tisztítjátok a huzatokat?

Üdv: zsuzsi (15)
zsu26
 
 


Zsuzsi,
offkérdés: néztük a Teletubbies Karácsonyi filmjét (németül)(amikor karácsonyfát választ a kislány, ajándékot kapnak a tabik, stb.), és most jöttem rá, hogy innen szedett egy szót Hanga, amit soha nem tudtam, hogy mit jelent, honnan vanKép. "Pirifa". Van valami ötleted?
Gőzöm nincs, hogy jól írtam-e le, mert még soha nem hallottam a szót, pedig tanultam én is németül...
on

És nekem eddig az összes muffin puha lett! TEgnap sütöttem almásatKép.

Akik muffin-rajongók:
Itt vannak muffinos linkek:
http://www.muffin.it/rez/10/kat.htm (németül van, de vannak jó kis képek is mellette)
http://jamicrecept.uw.hu/m-index.htm

köszi,
Szila
szila
 
 


Borcsa! Iszonyú lehet a veszteségérzet, amit most érzel, de csak Zsuzsit, vagy BSzilvinek írott soraimat tudnám ismételni: valamiért ennek így kellett történnie, a természet tudta, hogy nem lenne életképes ez a magzat... Ha eljön a tavasz, a napocskával és a meleggel új kis élet költözik majd a pocakodba! KépKépKép
Ne érezd úgy, kérlek, hogy a Te tested próbált szabadulni tőle, nem a te hibád!!! Közhely, de ha úgy fogod fel az egészet (ahogy a mantrád is tartja), hogy minden, ami nem öl meg, az erősebbé tesz, talán megkönnyíti feldolgozni.
Talán nem bántódik meg egy barátnőm, ha elmondom nektek, hogy ő három (iker)babáját veszítette el novemberben, (és különösen azért volt nehéz ez közöttünk, mert én akkor épp terhes voltam még,) de ő is azt mondta, hogy csakis előre tekint, nem a múltba, és így könnyebb túltennie magát rajta.
Nem is írok többet ezzel kapcsolatban, mindent olyan klisé-puffogtatásnak érzek, de ha neked szükséged van valakire, hogy elsírd a bánatodat, mi mindig itt vagyunk!!!!

Andrisom ma 30 éves! Nem semmi!

Márti! A védőnéninek volt egy nagyon jó mondata, ami mindig bevillan, ha Barni hisztizik, vagy bántja Boldit: nem is tudjuk elképzelni, milyen indulatok tombolnak ilyenkor bennük. Ezért gondolom én is úgy, hogy agresszióval nem lehet megfékezni az agressziót, csakis rengeteg szeretettel és példamutatással. Nagyon nehéz, persze, amikor a vendégek előtt nekünk kell exkluzálni magunkat, miért is püföli Barni épp valamelyiküket, és hogyan lehetne megtanítani neki, hogy hogyan máshogy vezesse le az indulatait. Tegnap Boldi kegyes volt hozzánk: 3-kor kimentünk levegőzni, bealudt a babakocsiban, és utána majdnem 7-ig aludt a garázsban. Ennyit nem is tudtam egyben kizárólag Barnival foglalkozni, amióta Boldi megszületett.

Jaj, nem is meséltem, hogy vasárnap elindultunk az unokatesókhoz, már félúton voltunk, amikor telefonáltak, hogy egy hete voltak náluk a másik unokatesók, akik skarlátosak lettek. Állítólag nem nagyon veszélyes betegség (láz, mandulagyulladás, tűszúrásszerű pöttyök), de nem lett volna jó, ha Boldi megkapja.

Jó hosszú voltam.

Puszilok mindenkit,
Heni
gesztenye
 
 


Lányok,
reggel tele volt a postaládám vírosos levelekkelKép. Vigyázzatok ti is, mert most olvastam az indexen, hogy tegnapról mára került az éterbe egy új féregvírus.
Szila
szila
 
 


Heni!

A skarlát elég kellemetlen és rossz betegség, sajnos sok szövődménye van, a nővéremnek a szíve emiatt nagyobbodott meg. Most különben a városban skarlát invázió van, jobb elkerülni!

Boldog szülinapot Andrisnak, akkor ő vizöntő? KépKép

Üdv: Zsuzsi (max. 45 percet bírtunk a játszótérenKép, mármint én, Dorka még maradt volnaKép)
zsu26
 
 


Sziasztok!

Borcsa nagyon sok erőt és pozitív energiát küldök nektek.

Zsuzsi, nekünk nem tudom mennyi volt az autósülés, de nem az olcsó fajta, mire visszaraktam a huzatot min den csillag lent volt az égről.Kép

Heni! És visszafordultatok? vagy nem értem.Kép Lehet Boldit máskor is a garázsban kellene tárolnod, hogy tudjál BArnival játszani.KépKépKép
Egyébként nagyon helyes kis hurkás, pont mint Barni volt anno.

Solya!Kép Ez aranyosKép

Mi most már a teljes gyógyulás útján. Holnap már bölcsizünk. Voltunk tegnap mellkas röntgenen a tüdőzörgés miatt, de nincs tüdőgyulladása, szerencsére, minden rendben van.

Szilvi????

Tikk
tikk
 
 


Sziasztok!

Mégegyszer mindenkinek köszönöm a jókívánságokat Korina nevében.Kép

Norci: Vili nagyon édes a profil képen.
Nem semmi amiket mond.Kép Jókat nevettem.Kép

Borcsa! Pihenj sokat. Nagyon jó, hogy ott tud lenni anyukád. Sok erőt kívánok neked, hogy gyorsan felépüljön a lelked és a tested is.

Solya! Nagyon ügyes vagy, hogy rájöttél mit mondott Sára. Nem kis teljesítmény éjjel álmodból felébresztve.Kép
Fül cikk-cakkozásKép Nálunk Kori csak a saját hajába vágott bele, de én sem tudom, hogy szerezte meg az ollót. Képtelenség 24 órán át szemmel tartani minden mozdulatukat.

Lányok nincsenek a toppon, de ez nem akadályozza őkat abban, hogy felválltva hisztizzenek, mert pont azzal akarnak játszani amivel éppen a másik is szeretne. Na ezt jól megmondtam.Kép
Szerencsére ma jön apukám és itt is marad két napig. Egy kicsit lefoglalja őket, én meg végre utolérhetem magam a házimunkában.
Még jelmezt is kell varrnom a farsangra Milénának.
linato
 
 


Sziasztok!

Tikk!
Kép
No, itt vagyok, de a helyzet változatlan: szinte folyamatos tompa mensis fájásaim vannak, időnként 1-1 komolyabb keményedés és ennyi.Kép Ma is jó nagyot sétáltunk Zsanival hátha, de csak picit jobban szúrkált a hasam... Mostmár kezdem érteni, mi az a fájásgyengeség.Kép

Viszont egy jóhír, hogy valószínűleg lassan megered Zsaninak is a nyelve!Kép Napról-napra új szavakat és mondatokat mond.Kép Na, persze főként csak az Apjának mondja, de sebaj!

Szilvi, aki csak vár-vár...
sztigris
 
 


Borcsa!
Nagyon sajnálom Kép A többiek már annyit írtak, csak őket tudnám ismételni.

Szilvi!
Jaj, bocsi tegnap a szita agyammal megfeledkeztem rólad. Azért további drukkokat küldök, hogy ne legyen már fájásgyengeség.

Zsuzsi! Linato!
Köszi a Vili dícséreteket! Kép

Jaj lányok most én is panaszkodok. Elkiabáltam tegnap, hogy a fiúk milyen jól néznek kis és milyen jó színűk van. Apa ma végül itthon maradt, de kényszerből, reggelre lázas lett Kép délutánra Vili is belázasodott, estére 39 föltti láza volt. Hűtőfürdővel, prizniccel is csak 38,7-ig tudtuk csillapítani Kép Adtam estére kúpot neki, remélem segít. Nekem meg egész nap szörnyen fáj a fejem, a torkom is kezd, azért ápolom a fiúkat.
Először apánál tüdőgyuszira gyanakodtam, mivel jól kimelegedett ahogy a szánkót Vilistül felhúzta a dombra, de hogy Vili is beteg lett inkább vírusra gyanakszom. Holnap reggel első dolgom a dokit kihívni. Drukkoljatok, hogy ne legyen komoly baj. Enni is alig eszik Kép és ugye régen ilynekor ott volt a cici, (ma tudom következetlenül, de többször is megkérdeztem kéri-e, de mondta hogy nem nincs benne diditej Kép Kép Kép Most egy kicsit bánom, persze tudom nem szopizhat élete végéig, amikor beteg lesz)

Tudom többször volt már róla szó, de légy szíves írjátok le, hogy ki hogy csinálja a hűtőfürdőt, meg a priznicet! Szegény Vili sírt közben, hogy nem jó Kép

Dzsili!
Merre jársz?

GOrsi!
Igyekszem válaszolni a mailedre.

Norci
norci
 
 


Heni!

Boldi tiszta apja csak kék szemekkel!!!KépKépKép Csak most tudtam megnézni a profilodat! Húúú de édesek a fiaid, gratulálok! Kép Hogy sikerült a szülinapozás?

Szila: köszi a linket, csak töltögetem le a pikánsabbnál pikánsabb recepteket, már azt sem tudom melyikkel kezdjek!Kép Ez nagyon jó oldal!Kép
Pirifa: nem piros fa? Hiszen a Karácsonyfa legtöbb helyen piros díszekben pompázik!

Tikk: hogy tudnak egy ilyen pici lánynak (na jó, nem olyan pici) mellkasröntgent csinálni? Nem félt, nem mozdult be?

Szilvi: szerintem megvárod Zafit, hogy kettőtökért izgulhassunk! Kép Ha megnyugtat téged, én úgy szültem, hogy nem éreztem fájást az oxitocin ellenére sem, pedig túl voltam a 4 ujjnyin bőven...
Mintha pénteken (febr. 6.)lenne telihold, ha jól látom a naptárban, szerintem akkor jön a babóca!!!!Kép, addig várhatsz még? Vagy inkább az újholdra tervezitek, az most csütörtökön lesz!Kép

Férjem hazajött este 7-kor, mikor belépett, akkor kapott egy sürgős telefont, azonnal vissza a munkahelyére, csak lefürdött és ment is vissza, nem evett semmit, a stressztől nem tudKép Egy puszit azért kapott Dorka.
"Milyen jó", hogy már teljesen megszoktam...

Üdv: zsuzsi
zsu26
 
 


Norci!

Sajnálom, hogy betegek lettetek.
Hűtőfürdő nálunk: Rendes meleg 37 fokos vizbe tesszük a gyermeket, majd szépen fokozatosan hideg vízzel hűtöm le, kb. 33-30 fokig, max. 10 percig tart. Ez nem nagyon hatKép
Priznic: Hideg vízes törülközővel kegyetlenül becsavarom fekve a szerencsétlen, üvöltő gyermeket, ezt max. 30 másodpercig, vagy amíg bírja. Ez rögtön hat! de nagyon kegyetlen módszer...
Vagy csak hideg vízes borogatást teszel a nyakára, a homlokára, a csuklóra, a bokájára, de ez csak akkor megy, ha hagyja és nem veszi le.

Barátnőmnek a kislányának most volt lázgörcse, állítólag az amidasophenkúpra allergiás is, de ezt nem tudták előtte, ezért lett rosszul a kislány. Szóval jobb nem kísérletezni a lázcsillapítókkal, csak azzal, ami már bevált!

Vigyázzatok magatokra!

Zsuzsi
zsu26
 
 


Zsuzsi!
Köszi.
Én úgy tudom, hogy a lehűlt 30 fokos vízzel kell kezdeni a príznicet, és mindig cserélgetni a vizeset, kívülre szárazruhát tenni meg a pocakját és alatta a hólyag körüli részt is szárazzal becsavarni. Mi újszülött kora óta u.azt a kúpot használjuk és ha kell, akkor Panadolszirupot.
Ne ijesztgess a lázgörccsel. Nekem meg hasmenésem lett és hányingerem van, ami nálam lehet a fronttól, a 3. harmad közeledtétől, az idegességtől és vírustól is. Éhes vagyok de nem tudok enniKép Kép Kép Kép
Csak sírni van kedvem.

Férjed munkája Kép Mikor jár le a felmodási idő? Van már új helye?

Heni!
Boldi tényleg egy tündér!

Norci
norci
 
 


Norci!

Ne sírj! Holnap már jobb lesz, az alvás meg jót fog tenni mindenkinek! Egyél azért valamit!

Még februárig tart ez az állapot, most is azt akarták, hogy éjszaka a nagy hóban menjenek le Szolnokra, persze megint akkor 48 órás munka lenne, alvás nélkül és persze egy alig veszélytelen vezetéssel oda-vissza. Na erre beszóltam, hogy azt már nem, ha éjszakáznia is kell a férjemnek, akkor is legalább itt Budapesten, mert nem fogok egész nap izgulni, hogy mikor alszik el az autóban...
Ma volt egy állásinterjún, csak áprilistól lenne munka, de nem biztos, hogy megfelelt nekik...

na nem fárasztalak benneteket, másnak is sz.r (bocsi) a helyzete, vagy még rosszabb...

Rebi: leírod újra, amit múltkor véletlenül nem sikerült elküldened nekünk! Hogy vagytok?

Üdv: Zsuzsi
zsu26
 
 


Hogy eltereljem a figyelmemet, Telelésünk képekben címmel tettem fel képeket a fotóalbumba.

Norci
norci
 
 


Sziasztok!

Norci: priznic: Teljes testre állottvizes (szobahőmérsékletű) borogatás, kivülre száraz törülköző. Kb 1 percig rajta tartani, aztán 5 perc szünet, és újra. 3-szor ismételve. Nekünk ez mindig bejött eddig.

Balu tudja mondani a teljes nevét Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Dzsili!

NAPOCSKÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Kép
linato
 
 


Csak ezért ugrottam be ezen a hajnali órán Kép, de látom, már nem sikerült elsőnek lennem. Kép

Dzsili!

[color=#ff0000]

Kép

BMárti és Lacika

BMárti
bmárti
 
 


Napocskának: Boldog szülinapot Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Korinak és Napocskának nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Norci! A Szoptatás topicban is pont a hűtőfürdőt kérdezgették lányok és Snoopy (BG) tök jól leírta. Ami fontos, hogy ő azt is hozzáírta, hogy üljünk be a gyerkőccel a kádba, hogy ne sírjon.

Gyógyuljatok gyorsan!!!!

Zsuzsi! Remélem hamarosan sikerül találnod a férjednek egy jó munkát! A neten vannak olyan oldalak, ahol fel lehet iratkozni és akkor időnként küldenek egy-két állásajánlatot. Bár a férjed ezt biztos jobban tudja! Drukkolok!

Szilvi! Nekem is ilyen mensi szerűek voltak a jóslófájásaim és mire bementünk a kórházba, már 2 ujjnyi volt a méhszájam. Szóval szerintem nincs neked még fájásgyengeséged! Sőt! Én úgy örültem, mert tudtam, hogy miért vannak ezek a fájások és, hogy szép lassan kinyitják a méhszájamat. Remélem neked is így lesz!!! Kép

Cory! Az nem semmi! Főleg, hogy ilyen nehéz kimondani, legalábbis egy kisgyereknek a ti vezetékneveteket. Helena is mondja: Fodó Beta Hana. Kép De tök édi, mert mondja az enyémet is, meg Győzőét is, sőt kisGyőzőét is.

Tegnap néztem a tv-t, ő közben gyurmázott. Egyszer csak megszólal: Alig várom megszülessen Győző. Majd megzabáltam. Kép


Puszi!
Menta++ (28. hét)
menta
 
 


Napocs!

Nagyon boldog szülinapot és jó bulit kívánunk!
Kép

Tamtamék
solya
 
 


Dzsili!
Napocskanak nagyon boldog szulinapot kivanunk! Kép Kép
Danimama es Dani
danimama
 
 


Dzsili: Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Napocskának!

zsuzsi és Dorka KépKép
zsu26
 
 


Sziasztok!
cory: Balu nagyon ügyes! És Zsoma is, hogy már fordul meg nyúl dolgokért - ezt már rég akartam írni!KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Norci: Vili szövege annyira jó! Apacska csak nézett, mert hangosan nevettem, amikor olvastamKépKépKép A képek is nagyon jók!
Sok-sok gyógyKépKépKépKépKép nektek.
Remélem már nem lesz szükség hűtőfürdőre. Nálunk úgy lehet kivitelezni, hogy egy csomó játék van a vízben, és nagy vizicsatát tartunk. Az is igaz, hogy a lányaim kis rozmárok, és imádják a hideg vizet.
Napocska! Nagyon boldog szülinapot!
Kép

Köszönöm a sok-sok kedvességet!
Remek programot találtam ki az elkövetkező hónapokra: hízni kb. 5 kg-t (Ne bántsatok!!!KépKép) és tornázni közben egy csomót, hogy fittebb legyek. Szóval aki szeretne nekem küldeni kilócskákat, jelentkezhetKépKépKépKép!!
Apacska pedzegeti, hogy esetleg tanuljak meg vezetni is. Ami jó is lenne, de pesti forgalomban? Brrrrr...

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Sziasztok!

Borcsa: nem lehetne, hgoy én adok neked először próbaképpen csak 15-öt Kép, te leadod, és aztán adok még..., és végül megtartasz 5-öt? KépKép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!
Napocska!
Mi is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK Neked Beussal.KépKép Kép

Borcsa!
Én jelentkeznék, én szívesen adok neked kilókat! Nekem kb 15 kg feleslegem van.Kép

cory!
Kép

Zsuzsa

beababa
 
 


Sziasztok!

Korinának, Napsinak bodlog szülinapot Kép

Tomi is én is nagyon betegek vagyunk, magas láz, alig élünk mind a ketten.
pusz bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?