Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Kármen!
Én is csak a fotó kedvéért tettem Konstantint Ábel ölébe, Bence pedig a hátam mögött szórakoztatta Ábit....

Nóri!
A bölcsi reménytelen, nem lehet egyik napról a másikra bölcsibe adni Ábelt. Beszoktatni én most nem tudnám, így lehet, h a nyártól ovizunk.... Van minicsoport, aki betölti a 3. életévet az kezdhet és folyamatosan csatlakoznak a 3 évesek....Addig bírni kell.... félek, ha vége az októbernek mi lesz. A szopinál van nehézség, ugyanis fekve szoptatok és akkor nem látom mit rosszalkodik Ábel. Még van pár hét, addig ki kell találnom valamit...

RÉg láttuk a csajaid!!!!!!

Macsek!
Köszi a jókívánságokat, én is minden szépet és jót kívánok Nektek!!!
Tudjátok már ki lakik a pocakban???????
Ha az Én Ábelem kérded, Ő nem bölcsis...

Enikő!
Gratula az új otthonhoz!!! Apa :o :o

Cseppek!
Gratula a kiváló eredményekhez!! Csak így tovább!!

Bea!
Köszi az smst, várom a levelet! Ha szerdáig megjön, akkor aznap elintézem. Majd jelzek!!

Toncsi!
BOLDOG FÉLÉVET HÉDINEK!! :D :P

Timika!
Én is úgy látom, h Konstantin tiszta Én, de sajna nem hinném, h szöszke lesz. Nagyon szőkésbarnul.... Ábel hajilag Én, arcilag apuci....
Ha beszélsz Incivel, lécci kérdezd meg, megkapta-e az emilem!!!!! Köszi!!!!!

Hogy vagytok????? Rosszullétek???

Zozo!
Köszi a dicsit, nagyon igazad van!! Rég láttuk a csajaid!!!!!

VIDÁM KIKAPCSOLÓDÁST A BULIZÓKNAK!!!!! Krisztát sokszor puszilom!!!!!!!!

Mi: jól vagyunk, Konstantin jó baba. A heti súlymérésnél nem gyarapodtunk, így 24 órán át mérnem kellett mennyit eszik. Szerencsére eszik, nappal 70-80g-kat, éjjel 30-50g-t. Volt, h 100g-ot is szopizott. A baj csak az, h mindehez 50 perc kell neki. Nem tudom, hogyan csökkenthetném a szopiidőt?????

Ábel jól van, igaz féltékeny. Nevelgetjük, foglalkozunk Vele.....

Van szüléstörim, akit érdekel, a várandós honlapon:

http://riztejbeg.extra.hu/Zsuzsu_szt.html

Nina!
Nagyon köszönjük a mérleget!!!!!! Konstantinnak is tetszik! :D :lol:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!
Ha nem baj, néha én is bekukkantanék ide.
Nekem 4 gyerkőcöm van. 13, 8, 4 évesek, a pici pedig 3 hónapos.
Kép

Kép
dittke

Köszönöm mindenkinek, aki eddig válaszolt A Borthaiser doktorral kapcsolatos kérdésemre.
Kármen! Örülnék, ha tesód megírná nekem az ő tapasztalatait, én is elmesélem az enyémeket.
Mindenkinek szép, kellemes hétvégét kívánok! :lol:
indababa

Sziasztok! :D

Este buliiiiiiiii!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsu :)
Nagyon édi Konstantin! :D
Sztem teljesen normális egy 2 hetes babánál az 50 perces szopi, ne aggódj!
Idővel ügyesebb lesz, és gyorsabban fog szopizni.
Boti volt, hogy 1,5 óráig szopizott! :shock:

Dittke :)
Üdv itt! :D
4 gyerkőc!! Hűűű, nem semmi! :D Picike nagyon édi! Kérünk képet a többiekről is! :wink:
Gyere, mesélj magatokról!

Szilcsi :)
Hogy vagytok???
Este mégis......???

Kép
Kép
zituska28

Szopi az elejébe nekünk is egész napos elfoglaltság volt. Most már 4 óránként eszik, és van amikor 5 perc az egész. :roll:

A nagylányom most 8-os. Nagyon jó korszakába van éppen. :cry: A fiam 2-os. Eléggé szeleburdi. De hát fiú. :D A pici nagy lányom középsős. Egész nap mosolyog! :lol:
Kép

Kép
dittke

sziasztok!

remélem mindenki a ráncait és a kismama mackónadrágját vasalja :lol: :lol: :lol: 8)

zsuzsu
szép a Konstantin. eleinte nálunk is volt 50perc-másfél óra szopi. nálunk mondjuk, úgy 3hós koráig. de azóta, ha csak enni akar, akkor 10perc a két cici.ha azon akar alukálni, akkor oersze más tészta :roll:
elolvastam a szüléstörténeted.rossz lehetett egyedül, kiszolgáltatva. én mondjuk mindig a jó oldalával vigasztalom magam. szóval nálad is. megérte, mert Konstantinuszcsászárkirályfi(bocsika :wink: :D ) nagyon, szép és egészséges baba.
és nagyon örülök, hogy majdnem mindig raksz róla fényképet! csak így tovább, én szeretek képet nézegetni!

dittke
szép család!!! a fényképen a csíkos a nagylányod????nyolcadikos??? azt hittem, hogy ő te. mármint ő az anyuka :wink: 8) :lol: :lol: olyan nagy, na érted, szóval kész nő!

na, megyek én is vasalni :wink: :lol: :lol:
(remélem Renitencia kisasszony jó kölök lezs és nem kell időelőtt távoznom :roll: ettől kicsit tartok :? )

puszipá este(vagy itt holnap a fórumban)
toncsi

toncsi80

Bocs,hogy itt,de nem tudom senki mobilszámát,hogy sms-t írjak,nem tudok menni,de gondolom ezt észre fogjátok venni.Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: Oka nem publikus, vagyis nektek igen,de olvassák olyan személyek is a fórumot,akiknek nincs jobb szórakozásuk,minthogy az én életemet kövessék nyomon,így nem írom ide le! Érezzétek jól magatokat,remélem legközelebb eljutok én is!
20140113113746

sziasztok!

tudtam, hogyha sietek én lehetek az első :wink: :D 8) .
jó volt kicsit kimozdulni! akkor mikor lesz a legközelebb? és valami csendesebb helyen! :wink:

anett
hiányoltunk, mert emlékeztünk, hogy írtad, hogy jösz.mi van?kik kukkolnak itt téged? jöhetnek az indokok püben is.na, majd legközelebb.

kiscsaj csak 3.20-kor kelt(lehet, hogy a blues zene rajongója lesz? :roll: )aztán meg 7 előtt.én sajna nem nagyon tudtam aludni :roll: . szerintem mingyá telehold lesz. én meg ilyenkor nem nagyon.

szilde
te nem akartál jönni? és Annát is sajnálom, hogy nem tudott jönni. meg mindenki mást is ,akinek most nem volt jó.
na, lépek tutujgatni, meg takarítani is kéne :roll: (jajjjj)

puszika
toncsi

toncsi80

Jó reggelt!
De kis ügyi Hédi. Mennyit szokott aludni?

Kép
dittke

Lányok! Én is annyira jól éreztem magamat (igaz reggelre kissé berekedtem, alig birtam megszólalni jóideig, ti nem??:):)) jó lenne máskor is ilyen kikapcsolódás. Hazafele a köd meglepedett, de legalább nagy forgalom nem volt, igy máskor sem alszok bent Szegeden. Gyerekek meg észre sem vették, hogy anya elszökött:)

Zsuzsi! Orsi másfél óráig szopizott. Folyton bealudt, én nem hagyhattam kevesebb ideig enni, mert igy sem ette meg amit kellett volna.

Dittke! Nagyon szép a családod!

Toncsi! Én eleve nehezen alszok el ha nem ágyban tv elött álmosodok el, nem is éreztem magamat fáradtnak. Orsi meg 7kor kelt:( Majd ma délben amig Norbi alszik én is ledölök, Orsi olyankor nagyon szép csendben elvan, hagy aludni minket. (csak neki ne kelljen :lol: :lol: )

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! :)

Én is tök jól éreztem magam!! :D :D
Tényleg rendszeresíteni kellene, szerintem is lehetne csendesebb helyen, pl. nálunk az étteremben! 8) :wink:

Karmen :)
Én is berekedtem, reggel Apa nem értette, hová lett a hangom! :lol:
Enyém gyerekek se vették észre, hogí nem voltam itthon, aludtak reggel 7-ig! :D

Toncsi :)
Én is szarul alszom, ha telihold közeleg, de most a borocska megtette hatását! :lol:
És vééégre Apa főzött kávét! :lol:

Kép
Kép
zituska28

sziasztok!

Én is jól éreztem magam,bár jó lett volna tovább maradni és egy kicsit zavarban is voltam na azt nem tudom miért . :roll: Kár hogy rövid ideig maradtam ,de unokahugom volt velem és már nyáron megígértem neki hogy ha jön elmegyünk a Retro-ba.egyébként úgy volt hogy hétfőn jönnek csak úgy ,de aztán átkerült szombatra.a Retro nekem maga volt a "pokol" nem vagyok disco-s bár legalább a zene tűrhető volt,de az emberek......Régesrég kinőttem már ebből és szerencsére hamar rá is tudtam venni hogy menjünk haza.Dolgozni meg elindultam de lerobbant az autó így hazahoztak és nemrég keltem fel(na jó 8 kor)szóval a mai nap csak a családé lesz.Sajna Nikinek 38.1 volt reggel a láza úgyhogy holnap megy a papához,mert nekem menni kell dolgozni.

Zituska!
Jó lenne még talizni nagyon szimpi voltál(bár mindenki de senkivel nem beszéltem csak veled meg Szilcsivel)Túl nagy volt az asztal... :lol: (Enikő bocsi meg ne sértődj te voltál a biztos pont nekem az este)
Legközelebb péntekre tegyük és akkor nem leszek ideges ,mert kelnem kell hajnalban.

Egyébként agyaltam rajta hogy befejezem ezt a vasárnapi melót,de a másik csaj elköltözött és nincs lelkem a főnököt cserben hagyni.Majd jövőre lelépek csak addig kell bírnom valahogy.

Enikő!
Nagyon jó volt talizni sajna hogy a délután nem jött össze,de bepótoljuk.túl nagy lett volna már a létszám . :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

bezzeg már alszik a kiscsaj! :roll: akkor meg minek kell felkelni reggel?!na, mindegy. bizti létszámellenőrzés volt, reggelivel egybekötve!

zituska
hol van éttermetek? hátha ettem már ott. nekem van amikor amúgy is csinál api kávét(mondjuk instant koffeinmentessel nyomulok mostság régen főztem, aztán mikor dolgoztam akkor kellett egy kavarós, hogy tudjak főzős kávét főzni. aztán már csak kavartam. most meg már a koffeinmentessel is fittnek érzem magam, vagy nem :D )

dittke
napi kb 11-12 óra. éjjel : 9-fél7,8. napközben meg változó, van olyan hogy 4×fél óra van amikor 2 óra egyben+2×fél óra.

karmen
én nagyon utáltam ködben vezetni :evil: nem miattam, hanem a sok hülye miatt akik előzgettek.

na, mék portörölni, mert azt csendben is lehet.sajnos
toncsi

toncsi80

Akkor Hédi se alszik túl sokat.
Karmen köszi. :)

Kép
dittke

Toncsi! Én sötétben is utálok vezetni, pont azok az örültek miatt, akik folyton elözgetnek. Már jol ismerem az utat, bár nem járok minden nap Szegedre, igy azért magabiztosabb vagyok, de azért sosem lehet tudni valami örült kerékpáros (gyalogos) felbukkan-e, igy én este 80-nál többel nemigen megyek. De éjjel már jobb, mert nincs forgalom, szembe kocsi sem, az uj kocsimnak (most jöttem rá:)) irtó jó a lámpája, nagyon erös, nem olyan mint a régi volt. Ezzel tényleg láttam!:) Ködben meg ovatosan mentem persze, de nem mindenütt volt, szerencsére.

Zitacicu! Boldog szülinapot a nagyfiúnak! Hallod, tényleg milyen nagy már!! Te meg szemtelenül fiatal vagy 3 gyerekes anyukának, jól meglepödtem :lol: :cry: Nikinek meg gyógyulást!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

30 leszek nemsoká.Bár sokan nem mondják meg rólam hogy 3 gyerkőcöm van.Ez nagyon jó is tud lenni kiváncsi vagyok 10 év múlva mi lesz. :roll: :lol:

Mikor értetek haza?

Kép
Kép
zitacicu2

Toncsi!

Csatlakozom hozzád azaz én is takarítom a polcokat ,de itt nagyon nincs csend,szól egy kis depeche mode ,majd egy kis bikini :lol: Az ikrek szuperül játsznak egymással ,most épp a formatáblát gyűrik,én meg jókat nevetek magamban hogy a Niki "ossza az észt" a Norbinak "Ez nem jó így ,nem oda kell rakni " :lol: :lol:

Annyira jó hogy ma nem mentem dolgozni ,nagyon nagyon régen volt már olyan vasárnap amikor itthon volt a család minden tagja.
egyébként Niki egyáltalán nem tűnik betegnek ,mert nagyon kacarászik a Norbival. :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Depeche Mode? Bikini? A két kedvencem :lol: :lol: :lol:
indababa

Zita :)
Hát nem is látszik rajtad a három gyerkőc! :D :D
Nikinek lehet, hogy a foga, nem? Remélem nem lesz beteg!

Csajok! Ki jár Dorozsmára, az Erikához, műkörmöshöz?? :D
Ma reggel sógornőm azzal fogadott, hogy az Erikától tudja ám, hogy bulizni voltam! :lol:
Na? Valljunk színt, de gyorsan! :lol: :lol:

Én ma "szabadnapos" vagyok.. Se nem főzök, se nem takarítok... :D

Kép
Kép
zituska28

Gogol u. Brothers Steakhouse... :wink:

Kép
Kép
zituska28

indababa!

Nekem is.Na meg a p mobil ,Negy Fero Ákos(bár ez utóbit csak néha hallgatom)

Kép
Kép
zitacicu2

Nálam még Ákos :lol: és Quimby :D .
indababa

Zita! műköröm??? Gyerek és kert mellett? Na biztosan nem én! :lol:

Ma megdumáltuk itthon, máskor is elmehetek bulizni:)

Zitacicu! Sokkal fiatalabbnak tünsz, de tényleg! Szülinapi képek Mátéról?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Köszi szépen!Vannak képek a számítógépen ,majd este amikor már nyugalom lesz teszek fel egy párat.
Szegény csibém most is lázas .Egyébként jó a kedve de nyílván holnap nem megy bölcsizni csak a Norbika.nem tudom hogy bírják ki egymás nélkül egész nap.Nagyon össze vannak nőve.Annyira automatikus náluk az egyszerre kaja ,alvás fürdés stb...Az a baj hogy holnap mennem kell dolgozni és egész nap azon fogok agyalni hogy mi van a kiscsajjal.Papa vigyáz majd rá kedden meg jön a mama.

Kép
Kép
zitacicu2

Zituska!
:D Én vagyok az az elvetemült :D hétfőn voltam nála körmözni és mondtam,hogy megyünk bulizna (sajn nem jutottam el :cry: ) és mondta is,hogy mondjam meg,hogy üdvözöl,de így erre sem volt alkalmam! Remélem eljutok legközelebb. AZ éttermetek jó ötlet szerintem is!
20140113113746

sziasztok

zitacicu
Nikinek jobbulást? te mit is dolgozol hajnalok hajnalán?

zituska
ha a ti éttermetekben van számgépes rendelés akkor egyszer már voltunk. asszem tetszett, bár rég volt. de mindenesetre negatív emlék tuti nem maradt, mert a rossz kajázókat megjegyzem és kihúzom a listáról. és bababarát a hely? (míg mi eszünk apival van személyzet aki szórakoztatja a csajt? :wink: :lol: :lol: )

szép estét mindenkinek
toncsi

toncsi80

Halihó!

Csajok én is nagyon nagyon jól éreztem magam!!! Nekem tökmindegy, hol, de ismétlést akarok GYORSAN!!! :lol: Bepupulok itthon egymagam. :(

Egyébként Lali megbosszulta, hogy nem kellett hazajönnöm, ahogy hazaértem, felébredt, már az ajtóban hallottam, hogy nyekereg, én egykor jutottam ágyba, Lali meg fél 5-7-ig ébren volt, sztem a foga miatt, az összes kezét nyomta befelé a szájába és visított, aztán 7-kor cicin beájult, visszafeküdtem, de 8-kor valami barom ezerrel nyomta a kapucsengőt. :twisted: Úgyhogy ilyen sok alvás után főztem ebédre egy kis csomós krumplilevest szétfőtt kolbásszal, odaégetett rizibizit kifolyt rántott sajttal és félig kész ubisalit. Az uzsira szánt túrósnak már nem mertem nekiállni. :shock: :oops: :roll: :lol:

Meddig maradtatok amúgy?
Megyek, vacsit kellene keríteni. :roll:

Anett, mi a baj? (pü-ben is jöhet)

Zitus, te semmit nem változtál! És sztem csini vagy, és tök jól néztél ki este! :wink: Étterem jó ötlet (legalább Bea is ehet, ha megéhezik) :wink:

Toncsi, szerdán talán talizunk a ringatón!

Kriszta, jó lett volna dumcsizni, de hja, nagy volt az asztal és a zaj is, de talizunk, míg itthon lesztek, nem?

Zitacicu, veled is jó lenne többet dumálni. Akartam kérdezni, hogy pedikűrt vállalsz?

Karmen, Nóra, Bea, veletek is jó volt kicsit beszélgetni! :wink:

Kép
szilcsi

Csajok!
Málna ruhát eladnám,nem érdekel senkit????És a SInlac?Még mindig 2 dobozon ülök!
20140113113746

Sziasztok csajok!

De jóó volt nektek. Irígy vagyok :?
Legközelebb én is megyek veletek!!

Nem tudom hogy építkezik/zett-e valaki közületek .
Kellene nekünk ingyen elhozható építési törmelék.
Vagy ha valaki a szomszédotokban esetleg...
Előre is köszi!!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Én is nagyon jól éreztem magam. Apa ügyesen tartotta a frontot, bár mondta, voltak pillanatok amikor majdnem hívott. Gréti 1x felébredt, mert köhögött, és teát kért. Levi 2x ébredt, és nem volt egyszerű neki visszaaltatni a mindig cicin visszaalvós fiunkat :) De megoldotta. Békésen aludt mindenki amikor hazaértem.

Anett: Sinlacot mennyiért adod? Engem lehet, hogy érdekel, de csak akkor, ha olcsóbb mint receptre venni :wink: Csak mert a játszótér melletti gyógyszertárba is akármikor be tudok ugrani érte. 8) Mikor jár le a szavatossága? Bontatlan?
Engem is érdekel, miért nem jöttél. Vártunk!

Zitacicu: Hogy te milyen jól nézel ki!

Exi is azt mondta jön, nem?

Újaknak üdv.

Bocsi, többre nem futja, 2 gyerekkel vagyok :)

Ja, Enikő: Helyzet :D

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsuszu!
Olvastam a szüléstörténetet,sajnálom,hogy ekkorát csalódtál Csillában,tényleg durva,amit csinált,de nem lehet,hogy Te már a műtőben voltál és esetleg ő oda nem mehet?Mert velem sem jöhetett be oda,előtte volt velem a szülőszobában csak. De igazad van amúgy teljesen.Nem értem,miért vállalja el ,ha nem tud azonnal menni?Szerintem legalább akkora a felelőssége,mint a dokinak,mert Te számítottál rá és ő tudta is,hogy a férjed nem lehet veled,gondolom!De lényeg a lényeg,megvan az egészséges kisfiad!

Bea!
Írtam pü-t!
Szilcsi,Toncsi,nektek is!
20140113113746

Sziasztok! :)

Na? Akkor szervezzük a következőt? :D :D

Aaaazaz! :wink:
Hát sajnos a bababarát szolgáltatás kimerül az etetőszékkel, meg esetleg a tanuló csajszi szórakoztatja a béjbet, ha épp ráér. :oops:

Anett :)
Megvagy tégla! :lol: :lol: Legközelebb gyere mindenképp!! :D
Én Sinlac-ot olcsóbban kapok, mint receptre, ezért nem ugrottam rá, egyébként mi nagyfogyasztók vagyunk, Noémi imádja. :)
Az a bizonyos személy kavart megint, akiről már írtál nekem? Sajnálom. :(

Enikő :)
Mi újság??

Úgy örültem, hogy mégis el tudtál jönni!!
Sajnálom, hogy Lali "megbosszulta" a távolléted! De hátha a következőt jobban bírja! :wink:
Na ilyen kétbalkezes napjaim nekem is szoktak lenni, olyankor én is már csak a legszükségesebbet csinálom, mert félek, hogy a végén a lakást is felgyújtom! :shock: :roll:
Amúgy Te sem változtál semmit! Mindketten csak a púpunkat hagytuk el hastájékról! :lol: :lol:

Köszi a dicsiket, olyan jól esik :oops: :oops: , és olyan jó volt végre kicsit kicsípnem magam.. :oops: 8)

Csajok, akik fotóztak!
Képeket!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok,
lányok, lesz a héten babás tali valamikor?

Küld valaki nekem szülésznőről infókat?

Örülök, hogy jól sikerült a buli!!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

sziasztok!

nem tudom, jó helyen járok-e ezzel...tudnátok nekem segíteni? Nőgyógyászt keresek Szegeden, tudtok valakit ajánlani?
És még egy kérdés: Molnár G Bélát ismeri valaki, esetleg szült nála valamelyikőtök? Mit tudtok róla: milyen orvos, hol rendel, mennyit kér...?

Előre is köszi!
lolle

Ja, és az infók természetesen jöhetnek pü-ben is.
lolle

Sziasztok!

Bocsi a betolakodásért, egy kicsit off leszek.

Szegeden tudtok olyan helyet, ahol mosószódát, és egyéb öko dolgokat lehet venni?

Sajnos nálunk nem lehet ilyeneket beszerezni, és Szeged a legközelebbi nagyváros.

Előre is köszönöm!

Andi
m_andi

Sziasztok!
Hallom jól sikerült a buli.Kíváncsi vagyok a képekre.. :wink:

Zituska!Bea!
Hogy juttok a Sinlachoz még olcsóbban,mint felírva?Érdekelne... :oops:

Anett!
Ez nem hangzik jól. :cry:
Mi történt?

Én is üdvözlöm az újakat!

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Csibe!
Privi ment.:)
E.

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Köszönöm az üdvözlést, mint "új". :lol:
Még mindig Borthaiser doki érdekelne, mármint a vélemények róla, vizsgálat árak.
Én is szeretnék a tavaszra babás vonalzót :lol:
indababa

szilde: nem tudok olcsóbbat, csak ha anett nem adja olcsóbban mint receptre kapható, akkor nekem nem éri meg megvenni tőle :) de üzletett kötöttünk :D
viszont zituska beszerzési forrása engem is érdekel
grétivel mi is nagyfogyasztók voltunk
lehet hogy levente is szeretni fogja :D

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Öürlök, hogy jól sikerült a buli! :) Nekünk is klasz volt a 7vége. 6 felnőtt, 5 gyerek, megasztár, buli, fanta. :)
Hol és mikor lesz a legközelebbi kirucc??? :D Igaz, szombat munkanap, hogy a frász esse bele, de ráérek.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Jó volt olvasni, hogy jól sikerült a buli! :lol:
Legközelebb megpróbálok elmenni!

Szilde!
Válasz ment!

Lányok!
Elvitték a kiskutyákat! (Már annak, akit esetleg érdekelt volna!)

Újaknak Üdvözlet!!! :lol:

Megyek dolgozni!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

sziasztok

Üdvözlést köszi!
Borthaisernél szülem Biankát, aki 4 éves. én meg voltam vele elégedve! Nagyon rendes volt, pedig "csak" ügyeletes volt.

Gyerkőcök melyik ovikba járnak? Persze aki jár már. :D

Kép
dittke

Jó reggelt!
De ronda köd van.
Apa vitte a gyerkőcöket, Iza alszik, azt se tudom mit csináljak ebbe a rengeteg szabad időmbe. :D

Kép
dittke

Hahó!

Dittke, irigyellek a szabadidő miatt. 8)

Voltunk tanácsadáson, megint új védőnő van, egy fiatal, mufurc képű csaj, egy mosolyt se láttam a fején. :? Kicsit barátságtalan.
Lényeg, Lali teljesen egészséges végre!!! :lol: 8400 gramm, ez fél kiló hízás 5 hét alatt, ami nem is rossz ahhoz képest, mennyit volt beteg és 2,5 centit nőtt, most 75,5 cm. :shock: Hova nő??? :D Bizti kosaras akar lenni... :lol: És két napja csak egyszer kel éjjel, koppkopkopp... az is reggel felé van, 5 és 7 között.

Zitus, na azt bánom, hogy nem csíptem ki magam, de úgy gondoltam, 2 óra hosszára minek, na de majd legközelebb.

Bea, ügyes a párod, hogy visszaaltatta a gyerekeket, enyim pasi nem tudja, és hamar fel is adja sajna. :? Répaevés?

Ki jön holnap ringatóra a százszorszépbe? Mi megyünk! Ja tegnap hallottam, itt is van ringató a máltai játszón, csütörtökön délelőtt fél 11-től, 300 forintért.

Kép
szilcsi

Éjjel megjártuk Norbival az ügyeletet, 8kor még csak 39 fokos volt, akkor kapott Nurofent, 10-re már 40 fokos lett mégis, kapott szurit. Mondták ha nem megy le fél óra mulva sem akkor Gyerekklinika. Amitöl már eleve ideges lettem, de még erre rátett hogy a rendelőig alig találtam el a köd miatt, na akkor belegondoltam hogyan tudnék eljutni Szegedre, és föleg mennyi idö lenne. Szerencsére reggelre lement a láza, most viszont megint emelkedik. Nem tudom mi lehet, foga nöl, de attól ilyen magas láz nem lehet. AMugy meg semmit nem találtak nála. Holnap elviszem a gyerekorvoshoz is, sajnos ma reggel kimaradt mert lázhatan volt, azt hittem tulvagyunk rajta

Csibe! Szuper hogy lett gazdája a kutyusoknak!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szegény Norbi. Hogy viselte?

Kép
dittke

Hú, ez szép gyarapodás!! :D
Örülök, hogy jól van teljesen Lali, maradjon is így!!
Na meg az egyszerkelés is! Az 5-7 közötti első ébredés már símán számít átaludt éjszakának! :wink:
Noémi 6-7 körül ébred reggel, és vissza szoktam tenni még 9-ig (addig főzök, Boti TV-t néz :oops: )
Kirittyenés oké, de akkor mikor is lesz a legközelebb? :lol:

Nekünk délelőtti ringató tuti nem jó. Noémi 9-kor kel, fél10-10 mire tízóraizik, és fél11-11-kor már álmos, fél12-kor meg alszik, és ez a hosszú alvása, ez csak a kiságyában zavartalan.
De délután 3 után kb 6-ig csavargunk! :D

Karmen :)
Sajnálom Norbit, és annyira együttérzek!! :( Boti is ennyire belázasodott sokszor, és semmit, de tényleg SEMMIT nem tudtam kezdeni a 40 fokos lázával. :(
Mindenképp menjetek dokihoz, ilyen magas láznak tuti oka van!
És jobbulást!

Kép
Kép
zituska28

Karmen, nagyon sajnálom, Norbit, gyors gyógyulást kívánok!!! Sikerült levinni a lázát, vagy megint felszökött? :( Más tünet nincs?

Zitus, apa kimenőt adott csütörtök estére, de nem tudok vele mit kezdeni. Ja azért, mert ő jövő kedden megy bulizni (és akkor reggelig haza sem jön...) Kivel és hova menjek a hét közepén??? (persze azért ilyen bátor ám, mert Lali nem ébred két napja :D ) Mondta, a szote klubban lesz Jamie Winchester koncert (Jamie barátnője régi barátnőm), menjek el, de nincs kedvem heringezni a büdös szotéban.
Ha délután csavarogtok, nem jöttök ringatóra?
Megkukkantottam az étterem honlapját, nagyon jónak tűnik, még nem voltunk ott.

Hétvégén én megint el tudok menni, ha lesz tali, péntek vagy szombat este is jó. :wink:

Kép
szilcsi

SZilcsi!
Csüt este nekem szupi lenne,mert anyum itt lesz,mivel sulis vagyok és nyugodtan hagynám rá Málnit,menjünk vhová! Más is jöjjön,Zitus neked nem jó??Többiek??
20140113113746

Ja,nekem a hétvége sajna nem jó,mert nem vagyunk SZegeden.Nem akarok megint kimaradni!!! :cry:
20140113113746

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?