Sziasztok!!
Kármen!
Én is csak a fotó kedvéért tettem Konstantint Ábel ölébe, Bence pedig a hátam mögött szórakoztatta Ábit....
Nóri!
A bölcsi reménytelen, nem lehet egyik napról a másikra bölcsibe adni Ábelt. Beszoktatni én most nem tudnám, így lehet, h a nyártól ovizunk.... Van minicsoport, aki betölti a 3. életévet az kezdhet és folyamatosan csatlakoznak a 3 évesek....Addig bírni kell.... félek, ha vége az októbernek mi lesz. A szopinál van nehézség, ugyanis fekve szoptatok és akkor nem látom mit rosszalkodik Ábel. Még van pár hét, addig ki kell találnom valamit...
RÉg láttuk a csajaid!!!!!!
Macsek!
Köszi a jókívánságokat, én is minden szépet és jót kívánok Nektek!!!
Tudjátok már ki lakik a pocakban???????
Ha az Én Ábelem kérded, Ő nem bölcsis...
Enikő!
Gratula az új otthonhoz!!! Apa
Cseppek!
Gratula a kiváló eredményekhez!! Csak így tovább!!
Bea!
Köszi az smst, várom a levelet! Ha szerdáig megjön, akkor aznap elintézem. Majd jelzek!!
Toncsi!
BOLDOG FÉLÉVET HÉDINEK!! :D
Timika!
Én is úgy látom, h Konstantin tiszta Én, de sajna nem hinném, h szöszke lesz. Nagyon szőkésbarnul.... Ábel hajilag Én, arcilag apuci....
Ha beszélsz Incivel, lécci kérdezd meg, megkapta-e az emilem!!!!! Köszi!!!!!
Hogy vagytok????? Rosszullétek???
Zozo!
Köszi a dicsit, nagyon igazad van!! Rég láttuk a csajaid!!!!!
VIDÁM KIKAPCSOLÓDÁST A BULIZÓKNAK!!!!! Krisztát sokszor puszilom!!!!!!!!
Mi: jól vagyunk, Konstantin jó baba. A heti súlymérésnél nem gyarapodtunk, így 24 órán át mérnem kellett mennyit eszik. Szerencsére eszik, nappal 70-80g-kat, éjjel 30-50g-t. Volt, h 100g-ot is szopizott. A baj csak az, h mindehez 50 perc kell neki. Nem tudom, hogyan csökkenthetném a szopiidőt?????
Ábel jól van, igaz féltékeny. Nevelgetjük, foglalkozunk Vele.....
Van szüléstörim, akit érdekel, a várandós honlapon:
http://riztejbeg.extra.hu/Zsuzsu_szt.html
Nina!
Nagyon köszönjük a mérleget!!!!!! Konstantinnak is tetszik!