Sziasztok!
Tagnapi nap egy nagy káosz volt. Délelőtt meg volt a genetikai uh. Babaméretek: ülőmagasság 68 mm-es ami pont 13. hetesnek megfelel, azaz 5 nappal nagyobb, a buksija 24 mm, a tarkóredő 1,5 mm. Az orrcsontja látható. A lepény meg hátul tapadt. Kaptam képet, de inkább hanyagoljuk. Semmit nem lehet kivenni belőle, pedig volt olyan jó póz is amit szerintem érdemes lett volna kinyomtatni, de hát ugye a doki klikkelt és nyomtatott. (erre a képre kár volt papírt pazarolni…) De ha kéritek felteszem.
Du. meg vissza kellett mennem a saját dokimhoz egy-két dolgot megbeszélni. Este 3/4 7-kor még a házidokihoz is beugrottam, de annyian voltak, hogy na ott már nem maradtam.
A lakás szigetelése kész, takarítás kész. Még a szekrénybe beköltözés van hátra, de ez több nap lesz…
Megnéztem az összes babuci képet! Mind nagyon cukkkiii. Egyik édibb, mint a másik. Azok a mosolyok zabálnivalók!
Magdolnam: nem is értem hogy bírsz ennyit fent lenni. Szerintem ez nem lesz jó így!
Ditta: milyen szép nagy a pocid! Te nem ment már lejjebb?
Mágnes: szuper, hogy jó lett az eredményed.
Erika: ihattad teával a cukros lötyit? Nekem mondta a dokim, hogy vigyek majd citromos teát és abba rakjam a cukrot
Holka: de rendes Emma baba! Kende példát vehetne, és megtehetné, hogy átalussza az éjszakát. Nem is tudom mi lesz, ha itt lesz a tesó. Egyik órába ehhez a másikban ahhoz kelek majd…
Nati: drukk, hogy Fanni kivárja hogy kész legyen az otthona!
Nagyon arik a vonalzókhoz betett babócák!!!