Sziasztok!
Itthon vagyunk tehát megint orrfolyós Manci barátnémmal,akinek ezen kívül az égvilágon semmi baja sincs,de most már mindegy, csütörtökig kiírtak bennünket,így garantált,hogy egy büdös vasam sem lesz a következő hónapokban. Remélem azért,hogy a tejterhelést megcsinálják hamar,megvárjuk amíg lemegy az orrfolyás és a dokink azonnali időpontot fog kikényszeríteni (remélem összejön végre már....)
Ma volt egy kis ordítozás,ugyanis kiskisasszony kiborogatta direkt a levest és a főzeléket,majd széttrancsírozta a fasírtot ez nekem sok volt ráripakodtam,mirefel bőgni kezdett és belehergelte magát egy ilyen hányok mindjárt balhéba,de nem érdekelt,így hányt egyet,felmostam,majd hüppögve bocsánatot kért (ányá boti boti ) és kisangyalként megette a főzelékét egyedül,ahogy kell. Na ezt nem bírom én idegekkel...Miért kell a cirkusz az elején? Azért kiakadtam.
Hettie,
Boldog szülinapot Artinak,a véren agyaltam,de semmi ötlet,esetleg a nyelvét nem harapta meg? Állítólag az vérzik nagyon,főleg,ha nyállal keveredik.
Anita,
Korrekt a leírás a gyed-gyes-ről...esetemben az ügyintéző nem volt alapos,a kért igazolást is én faxoltam el neki,amit nem is iktatott-(egyébiránt hivatalból kellett volna kikérnie a Mák-nak a munkahelyemtől az igazolást,amin,hiába van rajta,hogy júniusban már csak tört gyed-et kaptam a harmadik oldalon rajta áll a jogosultság időpontja ami a gyermek két éves kora,így ez megzavarta elméjét és nem értette,hogy mivel én előbb visszamentem, lemondtam a gyed -ről és már rég kellene kapnom a gyest,szóval elegem van a bürokráciából.
Most várok továbbra is,hogy történjen valami,de amint novembert írunk és még mindig nem jutok a pénzemhez, a Mák feljebbvaló hivatalánál fogok panasszal élni.)
Timi,
Szerintem én nagyon jól bírnám ezt a bölcsi-meló dolgot,megküzdök a lelkifurdalással,gondolom mindenki átesik ezen,Réka is hozzászokik lassan így nem gáz,de ha nem szokna hozzá akkor is muszáj lenne menni így hát a kényszer nagy úr.
Tök jó,hogy várod a második bébit,a dokid horror összeget kér,az én dokim nagyon lelkes kis pasi volt az elején,alapos,rendes,aranyos,aztán kibővült a pacientúra és hirtelen megváltozott (na itt nemcsak az Armani szemüvegre gondolok...) szóval az utsó 2-3 alkalommal nem fizettem,merthogy nem magánrendelésre mentem,hanem a kórházba,egyből furán viselkedett,várhattam vagy 3 hetet a rákszűrésre,amit amúgy két napon belül megmondott mindig...na ennyit erről.
Tényleg fura ez,hogy nem tudom mi van a kölyökkel egész nap,szerintem,ha bőgne sem mondanák meg,ha elesik vagy ilyesmi,azt sem,nem szokás itt anyukát hergelni...mindemellett megbízom a gondozónénikben,de azért van még bennem félsz bőven. Nálatok mi a pálya? Dóri miket mesél?Réka ugyanis nem a valóságot,pl.,ha nem voltak az udvaron kinnt akkor tuti olyanokat mond,hogy bótam udvaron meg hasonlók...
True,
Jó lett a tortád,te hallod Levi totál ugyan úgy néz ki mint az urad,csak kicsiben.
Mosás
hét közben a nemannyirakoszos,deazért kikell mosni,hétvégén a többi...
Tök jó ez a mozdony,Rékának is van egy csomó elem hozzá,alagút állomás minden és kompatibilis a legó mozdonyokkal és az Ikeás fa mozdonyokkal és sínekkel is,úgyhogy van egy kosárnyi sínünk és mozdonyok vagonokkal,de elemest még nem láttam,azt lehet külön kapni nem tudod? Egyébként reggelente,ha nem a Thomas mesekönyvvel csapkod fejbe ébresztő gyanánt,akkor az ágyunkra borítja a bazi nagy kosár sínt ezzel a megjegyzéssel:
Tettyé anya,tettyé apa,itt a bonat,deje.
Linda,
Micsoda álom!!Ha még hármasikreid lennének következőre akkor sem....
Én is szoktam baromságokat álmodni,eddigi legnagyobb állatságom: ÉN VAGYOK ROBIN HOOD A SHERWOODI ERDŐ URA símán ott álltam zöld gatyeszban a kis nyílvesszőimmel és tollas kalapomban,mindez Szegeden történt....szóval inkább nem folytatom az álom-sztorit. De szülni is szoktam álmomban,mindenfélét,csak gyerekeket nem...egyszer szültem valami péksütit...remélem most nem küldötök rám egy pszichiátert.
Edi,
Milyen ari az ajtótámasz...
Irígy vagyok rá
Kellene egy ilyen szélfogó nekem is.
Klasszak a képek,a polipos gyurma nagyon királyság,ilyet akarok venni én is Rékának. Most voltak a múlt héten a kedvenc régi tanítványaim, kapott tőlük kis kalapácsos xilofont,ami labdákat is lő egyben (remélem érthető...) szóval azóta az van,hogy. "taptam taptam,tabitó és atitó" Fordítás: Kaptam,kaptam,Csabitól és Atitól...
szóval azóta kalapálás van,a gyurma jóval csendesebb elfoglaltság.
Hogy bírod? Sokat kell éjszakázni? Ha éjjel van szopi,Kata nem kel fel rá?
Na lépek mivel Réka kiborított egy csomó kaját és kárbaveszett száz fasírtom,megyek és csinálok az uramnak mikrós krumplit és natúr szeletet.
pusz