Új privát üzeneted érkezett!


Kép
Kép
nati80
 
 


Frászban vagyok.... még mindig nem jött meg..... és a cicijeim :shock: és nagyon rossz a gyomrom. Nem mondanám, hogy hányinger, csak egyszerűen nem tudok enni, mert rosszul leszek tőle. Most csak abban bízom, hogy a betegség miatt van az, hogy rossz a gyomrom, émelygek :roll:
Egyébként mi van akkor ha valaki császár után "azonnal" terhes lesz????????????????????????????????, Nem hiszem hogy az vagyok, mert szept1én még esetleg sikeredhetett, bár kizártnak tartom, de utána már védekeztünk. És szept 22én egy negatív tesztet csináltam. Tegnap a dr-om felhívtam és egyből mondta, hogy "remélem nem terhes" :shock:
magdolnam
 
 


Magdi
legegyszerűbb ha csinálsz egy tesztet vagy elmész uh-ra.
Valszeg nem lehetsz terhes mert a nem szoptató anyukáknál a szülést követő 12. héten lehet számítani az első ovulatióra.
De más kérdés,hogy egy reproduktív korban lévő nőnél..igen..elsősorban mindig arra kell gondolni:Nem terhes-e?
Gyógyulgasson a kis család!!


Nati
a jövő hét kedd is jó szerintem csomi ügyileg...és tali ügyileg :lol:

Mágnes írtam.

Erika
Először nővérként dolgoztam (gyereksebészeten szakápolóként) majd az orvosit elvégeztem,3 éve államvizsgáztam,6.évben jött Heni és most Emma. Közben másfél évet rendeltem.
írok privit mindjárt.
holka
 
 

 
 

Holka, privi ment...

Kép
Kép
odri
 
 


Holka ment a válasz

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Mi ez pangás??

Andy, Márti? Többiek?

Kép
Kép
odri
 
 


Lányok, ha nem baj küldtem nektek mailt, hogy szavazatok Lilire a pampers fotópályázaton.

Köszi

Kép
Kép
odri
 
 


Sziasztok!

Most elköszönök tőletek egy kicsit. Pár napig / hétig nem tudok majd jönni, mert elkezdi a férjem a szobák szigetelését. Jó kis csatatér lesz nálunk. Közbe valószínű megérkezik a bútor is amit rendeltünk és az összes létező szekrényemet át akarom pakolni, rendezni. És ezekhez a műveletekhez sajna csak akkor jutok mikor Kende alszik (akkor szoktam netezni is) így most a netezés elmarad. Ha lesz erőm és össze van rakva a gép akkor esténként benézek. Olvasni biztos foglak benneteket, de írni nem hiszem, hogy lesz időm.

Vigyázzatok a csöppségekre!!!

Puszi: Viri

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


HOLKA:
Elindulunk dokihoz, utána megyünk hozzád! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Holka, privi ment :lol:

Kép
Kép
odri
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza, de Bianka annyi időt hagy nekem, hogy vagy írok, vagy olvasok :)
Azért most már kezdünk belerázódni a babás dolgokba, úgyhogy pótolni fogom a lemaradást és visszaolvasok, mert azért érdekel, hogy kivel mi a helyzet!
Szóval: szülésről néhány szó: Hétfőn reggel mentem nst-re, voltak szabályos "fájások", de csak picik. Hazajöttünk, én továbbra is fájdogáltam, de lefeküdtem aludni, mert az éjszakám szar volt. Délután 2 körül éreztem, hogy ezek már olyan igazi fájások, és 5 percenként jöttek. Aztán elég hamar, 3-kor már 3 perces fájásaim voltak. Ja azt elfelejtettem írni, hogy szerencsére anyukám velem volt egész nap, úgyhogy nem estem annyira kétségbe a fájásoktól. A 3 perceseknél úgy döntöttem, hogy már felhívom Zsoltit, hogy jöjjön haza, mert szülünk. 4-re bennt voltunk a kórházban, megnézték a fájásokat, valóban 3 percesek, de tágulás semmi. Az ügyeletes doki azt mondta, hogy reggelnél előbb ebből nem lesz gyerek, úgyhogy "Apukát talán haza kellene küldeni, ne álldogáljon itt egész éjjel! Az anyuka meg kap egy szobát." Kicsit elkeseredtem attól amit a doki mondott :? , mert ha a párom nem lett volna velem, tuti elhagytam volna magam. A szülésznőmet viszont behívták, ő azt mondta, nem kell a férjemnek elmenni, ne törődjek az ügyeletes dokival. Mindeközben nagyon fájtam de mégsem tágultam. Aztán a szülésznőm csinált egy újabb nst-t, aztán - az ügyeletes doki tudta nélkül- felhívta a választott dokimat, hogy jöjjön be, mert szerinte van egy kis gond a baba szívhangjával. Bejött a dokim és az azonnali császármetszés mellett döntöttek, mert 6 óra vajúdás után sem tágultam, - nem is tudtam volna, mert Bianka nem tette bele a kis fejét a szülőcsatornába- , és ő is elég szarul viselte a dolgokat odabennt. A császárt pikk-pakk megcsinálták, én csak arra emlékszem, hogy végig hányingerem volt és nem bírtam ébren maradni. A hangok közül pedig csak a dokim szavait hallottam: " Fú, de jó, hogy megcsináltuk, de nagy szerencse, hogy megcsináltuk". Akkor éreztem, hogy valami nagyon nem volt rendben. :?
A császár - mint utóbb kiderült- nagyon jó döntés volt, mert mekóniumos volt a magzatvíz, baba sem volt már jól, téraránytalanság is volt, ráadásul esélyem nem lett volna megszülni természetes úton Biust, mert nagyon nem akart a szülőcsatornába bújni! Szóval nagyon utolsó előtti pillanatban voltunk. Azt mondta a doki, hogy ha 6 órával később álltak volna csak neki, akkor nem garantált volna semmi jót. Szóval lényeg a lényeg, szerencsés lett a végkifejlet. Minden esetre egy tanulsága van az én szülésemnek: Életem legjobb döntése volt, hogy fogadtam szülésznőt!! Ha ő nincs, akkor a dokimat sem hívták volna be, akkor reggelig vajúdtam volna és nem tudom mi lett volna a kisbabámmal. :?
Hát a szülésemről nagyjából ennyit.

Magunkról: sebem nem fáj, néha húzódik, tejem rengeteg van, és sajnos ömlik a gyerek szájába... azért sajnos, mert már többször félrenyelt, és olyankor nehezen vesz utána levegőt.
Bianka egyébként nagyon jó kislány, nagyon nyugodt baba. Hangját alig hallani, remélem később sem lesz hasfájós, vagy nagyon sírós.
Éjszaka egyszer kel fel szopizni- igaz akkor másfél órát fennt vagyok vele- de legalább nem kell óránként kelnem és tudok pihenni. Napközben eszik-alszik periódusok váltakoznak, nagyjából 4 óránként eszik, közte alszik. :lol: :wink:
Ja és itt van anyukám, még segít, mert közben nekem meg a szülés után mikor hazajöttünk magas lett a vérnyomásom, 170/100, 160/100, és amikor így felment, nagyon rosszul voltam. Úgyhogy pénteken, amikor hazaengedtek, este mentünk is vissza a kórházba, mert rosszul lettem. Nem igazán mondtak rá semmit, azt mondták, hogy örüljek, hogy ilyen szép egészséges babám van és sétáljak a friss levegőn és igyak nyugtató teát, mert ez gyermekágyi pszichózis. Másnap este megint rosszul lettem, akkor az ügyeletet hívtuk ki. AZt mondták, ez el fog múlni, valószínűleg a terhesség utolsó napjaiban toxémiás voltam és most ürül még ki a szervezetemből a méreganyag. Biztos igazuk van, mert a hétvégén 2 nap alatt 5 kg víztől sikerült megszabadulnom, hétfőre újabb 1 kg minusz, ma reggelre is lement fél kg, úgyhogy elértem a terhességi kiinduló súlyomat! Viszont van még rajtam víz, ami gondolom szépen lassan ürül, és ezzel együtt a vérnyomim is lejjebb megy. Tegnap már "csak" 140/90 volt, ezzel már nem lettem rosszul.
Hát nagyjából ennyit rólunk. Most megyek, mert ébredezik a picur, és annyira hevesen tudja követelni a cicit, hogy már-már mókás. :)
Este majd teszek fel friss képeket is. :lol: :wink:
Vendég
 


Bejci, nem semmi a történeted. Tényleg szerencse, hogy volt fogadot dokid és szülésznőd. Felháborító, hogy némeliyik doki-főleg az ügyeletes- mennyire nem törödöm.... :cry:
Bele gondolni is rossz, hogy mi lett volna ha hagy tovább vajúdni. Úgy látszik ment volna már haza.... :roll: :roll:

De örülök, hogy minden rendben van már, te is és a baba is jól vagytok!
További sok örömöt kívánok Biushoz!

Puszi

Kép
Kép
odri
 
 


igy tudok már mosolyogni :lol:
Kép
alvás.... :wink:
Kép

Kép
Kép
odri
 
 


Bejci, jó kis történet, nagy mázlitok volt. A lényeg, hogy minden jól sült el, és mindenki jól van. Mikor teszel fel képeket?

Odri, Lili egyszerűen csodás kislány,

Én pedig beleléptem a 26. hétbe:)

Kép
Kép
cs_erika
 
 


bejci:
Nagyszerencsétek volt, örülök, hogy a végén minden rendben lett!

Ömlő tejcsi:
Próbáltad már úgy, hogy háton fekszel, és magadra hasaltatod Biust? Ez jó póz szokott lenni az ömlő tej ellen. Vagy az elején lefejsz kicsit, és mikor már nem duzzad a cici, akkor teszed rá Biust.

Odri:
Gyönyörű ez a csajszi! :)

Erika:Te is mindjárt a 3. trimeszterben leszel!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


jajj majdnem elfelejtettem!
Tegnap találkoztam Holkával, és láttam a lányokat! Nagyon édesek, és hasonlítanak egymásra! a és olyan furcsa volt megin egy ilyen pici babát látni :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Köszönöm lányok....
Én se tudok betelni vele :lol: :lol:

Kép
Kép
odri
 
 


Sziasztok.

Háát elegem van ebből a hétből. Mi jöhet még?? ugye hétfőn leszedték a 6 évesem lábáról a szemölcsöt. Ő most itthon van vele. Ma meg az ünnepeltem eltörte a csuklóját. kemény 3 és fél órát voltunk a sebészeten.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!

Nagyon rég jártam már erre! :oops: :oops:
Az új munkahelyemen annyira pörög az élet, hogy mire hazaérek, már nem tudok leülni a gép elé netezni!

Remélem mindenki jól van!

Kép
anda81
 
 


Na mi az amit valószínüleg megszerzek!? :lol: Egy pelenkázószekrény a vateráról.
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=95063977
Bár megkértem a tulajt, hogy novemberi fizetéssel és szállítással lehessen.

A töbi dolgot még mindíg a barátnőméktől kapom, csak a pelenkáázójuk szekrénnyé van befogva, szóval azt nem kaphatjuk. Szerintem nagyon szép.

Mi ez a pangás egyébként? :cry:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Hello lányok!

Odri: Igen, tényleg gyönyörű a kislányod!! Nagyon sokat nőtt!

Ercsi: Gratula a pelenkázószekrényhez! Én alig érem fel a sajátunkat! :?

Mágnes: Köszi a tippet szopi ügyben. Ki szoktam fejni a tejci elejét, meg kicsit ülő pozícióban szopiztatom, talán így jó lesz.

És akkor két tegnapi kép:

Komoly: Kép
Alvás közben mosolygós: Kép
Vendég
 


Sziasztok.



Nem akarom az ördögöt a falra festeni de ma egész nap keményedtem és elmentem nemrég az sztkba de sajna nem volt jó a ctg. Pont nálam romlott el szóval ha holnap is folytatódik akkor khba kell menjek

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Bejci! De szép kislányod van! Kis csókos szájú. Húúúúú és ahogy vigyorog álmában :shock: nagyon édes!!!! Az enyémet is majd meg zabálo, mikor elmosolyodik :D A szüléstörténeted ..... hát nem semmi..... Kicsit hasonlított az én esetemre.....

Harivera, jajj naaa +++++++++++ bizti, ma már nem fog keményedni!!!

Anda, hú jó sok melód lehet! Jöhetnél többet is! És legalább tetszik a hely????

NAti????????, Hú nyögdécsel ébredezik, megyek majd jövök még!!! Bocs, csak most ennyire futotta
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit el voltam veszve, de ramaty napjaim voltak. Az egész hetem egy nagy rohanás volt. Hétfőn pesten voltunk, de már arra sem emlékszem, hogy miért. Azt tudom, hogy Fanninak vettünk téli overált és az ikeában lámpákat az étkezőbe és a hálóba.
lakás sajna továbbra is sehogy sem áll. vagyis pont az a baj, hogy áll. na de ez már tök mind1, Fannival azért már oda fogunk tutira menni.
Keddi napomra egyáltalán nem is emlékszem, de szerintem a szobát pakoltam össze. Szerdán megint pest, Fanninak sapit vettünk és szülésznővel találkoztunk. NAGYON-NAGYON KEDVES!!!! Olyan szimpi volt!!! kaptam tőle homeopátiás listát szüléselőkészítésre, könnyítésre, sárgulásra, tejszaporításra, sebgyógyulásra. Kész kis lista, hogy mikor mit vegyek majd be. Ha valakit majd érdekel annak elküldöm. 35. héttől kell elkezdeni.
Szülőszoba döbbenetes volt számomra, annyira + csalódás volt, bár őszintén azért egy kicsit besz..tam, mert innen már nincs visszaút és egy totláisan ismeretlen esemény elött állok. De azért furcsa mód még mindig nem félek, mert minden ok lesz és mert tudom, jó kezekben vagyok. Párom pedig lehet ott maradna mégis a szülésen, ha nem ellenzem majd. vagyis azt mondta rajtam fog múlni mit mondok. Na majd meglátjuk. Szülésznő biztosított róla, hogy mindiog fej mögött tartják apukát és kap feladatot is mindig.
Ja és ami nagyon + volt még, hogy a gátvédelem tök természetes, de ha vágni kell majd egy picit akkor vágni fognak, hiszen első a baba. Ami nekem is egyértelmű.
csütörtökön kiakadtam, mert nem lesz kész a szakdogám és ettől kiborultam, felment az egekbe a vérnyomásom is, de a sírás segített. Már lesz@rom stádiumba érkeztem. hagyom a francba az egészet, lesz ami lesz. Csinálom, de nem marhulok bele, ha nem tudom leadni.
Pénteken cukorgondozóban voltam végre utoljára. Sok sikert, könnyű szülést kívántak nekem és várnak vissza a szülés után 6 héttel. nagyon kedvesek voltak.
Utána védőnő, ahol kiderült már más valakihez tartozom, na ez szíven ütött, mert nagyon jó volt a védőnőm eddig. Az újjal meg csak most találkoztam és majd szülés után fogok, na ez nem jó.
Unokahugimnak, apukámnak és sógoromnak volt szülinapja, így rohangáltam ajándék után, sütöttem rózsaszín, lányos, szivecskés tortát ami nagyon finom lett!!!! És marhára elfáradtam.
Egyik éjjel álítólag felültem az ágyban és mondtam páromnak, hogy mindenki hagyjon végre békén, és te is hagyjál békén. Tudta nem vagyok magamnál, mert már előfordult ez máskor is, visszakérdezett valamit válaszoltam is majd visszafeküdtem aludni. Hát csak ennyire fáradtam el. tegnap éjjel is sokat keményedtem, de csak a sok jövés menés miatt volt, tuti.
ma és holnap végre lazítok, babaholmikat mosok és alszok.

Bejci
Bius nagyon édi! Hogy mosolyog!!!

Erika
Jó pelenkázót szereztél! És nem is drága! Mi is 35-ért vettük az ikeát, olyan jó nézegetni! Már jó illatok csapják meg az orromat, mikor kihúzom a fiókot.

Harivera
Kitartás, el fognak múlni a keményedések! Igyál egy kis vörösbort, nekem az tényleg segített.
ha érdekel a homeopátiás cucc, megírom.

Magdolnam
Hogy vagy? meggyógyultál már?
Lizáról mikor teszel fel új képeket?

na megyek főzök paradicsomlevest, meg valamit még mellé. talán palacsintát, bár abból már nem ehetek, de azért párom ne éhezzen.

Kép
Kép
nati80
 
 


MÁR CSAK 39 NAP!!!!! SZORUL A HUROK!!!! Szerintem csak 25-30 nap lesz az!
Ha hamarabb befektetnek valaki meglátogat majd??? Szülésznő szerint november 3-tól lehet bent leszek, de 22-én kiderül az első ctg-n, gondolom. Ha akkor már nem engednek haza írok Magdolnámnak, vagy Mágnesnek.

Kép
Kép
nati80
 
 


Itt vagyok.

Hála semmi gond nincs ma. de tegnap tényleg fájások voltak és nem jóslóak hanem félóránkénti fájás keményedés. Jól éreztem én. De tudom mért történt ez. ugye csütörtökön ami az Andrissal történt és hogy 3 és fél órát ültünk az sztk-ba ez tett be nekem. Tegnap jött ki az izgalom rajtam. keményedések vanak de nem folyamatos hála hanem ez tényleg csak jóslóak. kedden megyek a dokihoz és megmondom neki mi törént.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Nati, persze meglátogatlak (csak szerezzek tudomást róla!) ha Pesten járok! Egyébként hetente 1szer nagyjából arra megyünk (Erzsébeti tesco) és az a kevés már tök mindegy :wink: Szerintem nem ártana, ha a tempón lassítanál!!!! :wink: Ráadásul az utolsó harmadban vagy! Tessék többet pihizni! Bár én papolok, amikor én is össze vissza rohangásztam.....meg mindenfélét csináltam :roll: Na mind1. Szerintem a szeretet ember közelléte a szülőszobán hihetetlen sok erőt ad. Legalábbis nekem. Nagyon jó volt, hogy Gyula bejöhetett a császárhoz!

Vera, Te is vigyázz magadra!!!Még legalább tartsd bennt 2 hétig a kicsit!

Nálunk szalad, illetve rohan a ház. A baba minden másodpercemet lefoglalja. De megéri. Ja meg túl sok kedvem sincs semmit tenni, mert dög fáradt vagyok. Most leginkább fagyit ennék.

Ja, és anyagi csőd szélén állunk most pillanatnyilag :D 30.000 ide 30.000 oda, csak úgy derült égből villámcsapásként, stb..... kb már most -ba vagyunk, fogalmam sincs hogy miből fogunk megélni hó végéig..... Utálom az ilyen hirtelen kiadásokat, meg most mind a 2őnknek egyszerre jár le a jogsija (13000az orvos, 12000 a csere) wháááááááááá. Jaj Holka, nem tudom, hogy most pillanatnyilag hogy tudok Abigélnek csomit készítni. esküszöm igyekszem, csak most az anyagi gondok.....

Na, hogy ne rinyáljak ennyit, valami + is történt ma. Liza nyuszi mepróbált megfordulni. De csak az oldaláig sikerült. Nagyon büszke vagyok rá!!!!
Egyébként egy baromi dumás csaj lesz, mint én. Hát igen volt kitől örökölni. Meg egyfolytában vigyorog sikong kiabál, jár keze lába, tépi az állatkáit. a 3.hótól rendkívűl gyorsan fejlődik
magdolnam
 
 


ti, hogy szoktátok kitakarítani a vízforralót :?: Aszem kezd bevízkövesedni :shock:
magdolnam
 
 


én már kimászóban vagyok a betegségemből, hála égnek!

Ditta??? Andi???????? Lilla??????? Jennyről tud valaki valamit? Meg Manócskáról???

Mi történt, éléggé megcsappant a forgalom :(
magdolnam
 
 


Sziasztok!
Megvagyunk mi is , élünk :lol:
A multhéten nagytakaritottam, de hát sokat nem látszik...Ma a nappaliba Huni egy bögre tejet kiöntött, ugyhogy ennyit tart a takaritás nálunk :?
Magdolnam:
irok privit!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


jaj Téged is akartalak írni :oops: Ok, várom
magdolnam
 
 


épp főzőcskézek: eperkrémleves, görögös pipi sült krumplival és csinálok még pacalt. Tudom, sokan nem szeretik. De én nagyon!!!!!!!!
magdolnam
 
 


Magdolnam:
fincsiket készitesz, nyamiiiii!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


:) gesztenyepürét is szeretnék csak nincs itthon hozzávaló. Aszem elmegyek és veszek. Gyerkőcök hogy vannak? Pindurka rúgdos Márti?
magdolnam
 
 


Közbe megint itt vagyok
Küldtem privit magdolnam!

Mi jül vagyunk, fiuk kicsit taknyolódnak,a leányzó meg annyit mozgolódik, hogy nem tudom mikor alszik egyáltalán??? :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


gesztenyepüre....nyamiiiii!A fiuk nagyon szeretik!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Fanni most nagyon nem mozog! Tudom egész héten rohangáltam, de most feltűnt, hogy tegnap óta kevesebb a fészkelődés. Azt hiszem legkésőbb hétfőn felhívom a dokim, hogy most akkor mi van? menjek be egy uh-ra? Lehet már nagyon érett lenne a placenta? De legutóbb ezt még nem mondta. na most megint paramama lettem. Remélem még belendül a lányka és megnyugszom.

Márti
Jó hogy jöttél!

Nálunk is szalad a ház, de már az sem érdekel. Párom meg most is a lakás on dolgozik. Jó hogy haladunk, de miért nincs még midig kész??? Annyira költöznék!!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


szoktad számolni Nati a magzatmozgásokat???
magdolnam
 
 


Szia Nati! :lol:
Hát egy darabig idegeskedtem, hogy alig fordulok kettőt és már semmi sem látszik a rendől, de hát ez van...Este elrakják lefekvés előtt a játékokat szépen...Ennyit elértem :?

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


hú még jó kemény a pacal. Főzni fogom vagy 5 órát, ha így haladok :shock: aszem elég pikáns lesz :lol: mindegy úgyis én eszem :lol: Liza kirándul a nagyijával rokonoknál! Nagyon édes. MAjd teszek fel képet
magdolnam
 
 


egyre keményebb lesz :shock:
magdolnam
 
 


Magdolnam
Nem szoktam számolni, mert ha eddig belendült, akkor követhetetlen volt a sok mocorgás. Most fekszem és azért most érzem, hogy fészkelődik, de nem olyan intenzíven. Ctg-re meg elméletileg csak 22-én megyek, de megnyugodnék ha vagy belendülne a kiscsaj, vagy elmennék és mindent rendben találnának.
Párom elutazik csütörtökön németbe és csak utána hétvégén jön haza. Már mondogattam neki, hogy beszélje meg Fannival várja meg őt minden féle képpen. Ki kell várnia a novembert!

Kép
Kép
nati80
 
 


kifogja várni :D A dokim mesélte, hogy -pont ugyanígy volt a csaj, de ő a 40.hetet betöltötte- aférj, ahogy hazaért külföldről, úgy vihette azonnal a feleségét szülni.
magdolnam
 
 


ezzel azt akartam mondani, hogy megbeszélte a csaj a gyerekkel, hogy amíg apa nincs itthon, addig nem jöhet ki.
magdolnam
 
 


Nati:ne aggódj, Fanni megvárja az apukáját...
Az én párom is ugy néz ki el kell menjen 6 hétre Német o.-ba, de még puhitgatja a főnökét, hogy hátha-hátha nem....Forditóként menne, valami tanfolyam lesz a cég munkásainak és kell tolmács... :roll:
Erősen érdekes lesz, ha elmegy...senki segitségem nem lesz!Anyós most duzzog, már egy hete nem láttam, pedig nekem kellene duzzogom, de mind1...Valahogy lesz...

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Magdolnam:
hogy áll a pacal?Makacsul tartja a keménységet? :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Jaj Bius, de gyagya vagyok!
El is felejtettem irni, hogy mennyire aranyos!!!!
Bejci, hát tünemény egy kis csajszid van...igy mosolyogni ilyen bájosan!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


[quote]h írta:ogy áll a pacal?Makacsul tartja a keménységet?

:lol: :lol: :lol: alakul, bár rettentő kitartó.

Mesélj Márti, mi van anyós-pajtival :?:
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Vagyok-vagyok, de a héten végre készen lettünk az utolsó simításokkal is a lakásban, anyukám itt volt, és takarítottunk, mostmár nyugodt vagyok, mindenhol rend-tisztaság.....
Na, ez olyan, mint Márti is írta, hogy csak ideig-óráig tart....néha befigyel egy-egy morzsa, kiöntött lötty......de ez már nem zavar!
Olyan jó belépnem a babaszobába is! :) Szekrényben sorakoznak a kimosott ruhák, ágyikó, kocsi minden a helyén! Majd dobok épet a szobáról, de a netről rendeltem még a kiságyhoz zenélő-forgót, azt még kivárnám.....

Már a táskám is a sarokban várja az indulást! Még a jövő héten el kell kérnie a páromnak a ház. anyakönyvi kivonatot.

Magdi!
Köszi az sms-t, szerencsére jól vagyok. Te is tehetnél fel új képet Lizusról!

Ma kihasználva a szép időt, elmentünk kirándulni, jártunk erdőben, szedtünk sok-sok makkot, gesztenyét, csipkebogyót szóval meglesz az oviba, suliba a gyűjtemény.
Bár engem már ez is kifárasztott, és egész délután sűrűn keményedett a hasam....... :roll:

Bejci, Odri!
Csajok nagyon édesek!!! :) :)

Nati!
Neked is írnod kell minden nap, hogy mit eszel, és abban mennyi szénhidrát van?? :shock: Mert én csütörtökön voltam belgyógy. vizsgálaton, eddigi cukoreredményeim tök jók lettek, ennek ellenére folytatnom kell a diétát, és írni! Kész tortúra!! NA, nem mindig tudok ellenállni 1-2 jó falatnak.......

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Sziasztok Lányok!

Mély fájdalommal tudatom, hogy Édesapám,

2008. 10. 11-én elhunyt.

Kép
Kép
odri
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?