Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

BSzilvi
Sajnálom, hogy így történt Kép, de leszel még várandós és minden rendben lesz.Kép A ciszta remélem nem komoly.

Borcsa
Nagyon drukkolok!!!

Szilvi
Ha még szükséges, akkor fájáserősítő-tágító Kép-k mennek!KépKépKépKépKép

Linato
Gratulálok a pocakossághoz!Kép

Menta
Gratula a fiúcskához!Kép

Rebi
Gratula a diplomához!Kép Mikor költöztök?

Edit, Andi3?

Megnyugtató, amiket a hisztiről írtatok.Kép Peti is lefekszik a földre és szépen arccal hozzásimul és elvan. Csak a hideg betonon ne tenné, igaz, az ritka.
Ovi: Szerintem Peti igenis igényelné a gyerektársaságot. Igaz, nálunk a játszótéri élet még nyáron is gyér, és nincs játszócsoport. Kép A talin meg max. akkor néz felém Peti, ha éhes vagy elfáradt. Szóval szerintem 3 évesen beadom őt ide a lakótelepi oviba. Éppen most gondoltam, hogy meg kéne érdeklődni, hogy hogy megy ez, mikor kellene jelentkezni, meg ilyenek. Nekem eléggé semmit sem mond, hogy milyen az ovi felszereltsége, mert gőzöm sincs, hogy milyennek kéne lennie. Szóval max. az ovónőt próbálom bemérni.Kép

Lesz hétfőn tali??? Jó lenne a társaság.Kép

Jó éjt!
Gorsi , Peti és a 26 hetes pocakbaba
gorsi

Sziasztok!
BSzilvi!
Nagyon, nagyon sajnalom ami tortent. Kép Orulok, hogy mar jobban vagy. Biztos vagyok benne, hogy nem sokara ismet bekoltozik egy kicsi baba a pocidba. Kép
Meg annyit tudok irni a dologrol, hogy azrt is at tudom erezni ami most Veled tortent, mert egy az egyben ugyanezen mentem at en is - Dani elott... Teljesen beleeltuk magunkat a bababa, amikor elkezdtem verezgetni, elkuldtek UH-ra, ahol nem talaltak eletjelet es visszarendeltek kesobbi idopontra, hoyg hatha... akkor mar feketen-feheren ott volt, hogy elhalt a baba... Szornyu volt atelni; nem kuldtek kuretre, magatol ment el par hetre ra... Ezutan nekem 3 honapot javasoltak, hogy varjunk - 3 honap mulva meg Dani bekoltozott a pocimba. Kép Drukkolok, hogy Nalatok is igy legyen! Drukkolok ciszta ugyben is!

Borcsa! Neked is nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen az ijeszto elojelek ellenere!

Sziasztok, Danimama
danimama

Sziasztok!

Borcsa!KépKépKép Én is drukkolok annak az 1%-nak!!!

BSzilvi! Az autósiskola nagyon jó ötlet! Tényleg jó, ha most mással foglalod le magad egy kicsit, persze amennyire Peti engedi!

Köszönöm a jósló-infokat! Szerintem nekem akkor nem az van, csak nagyon fáj már mindenem altájon, alig bírok menni. Időnként az alhasamban érzek szúró fájdalmat, már régóta, de most egyre többször. Biztos nyúlik valami.
Egyébként a férjemmel egymástól függetlenül megállapítottuk, hogy lejjebb ment a hasam!Kép
De még minimum egy hetet szeretnék magunknak, most jön anyukám néhány napra, aztán elviszi Rékát néhány napra, ezt az időt jó lenne pihenéssel és készülődéssel tölteni.

Szilvi??? Ez a csend mit jelent???KépKépKép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Köszi Heni a felvilágosítást!Kép

Még egyben, de remélem nem sokáig. Tegnap délután elment a nyákdugóm(ha minden igaz) és most várok...Kép

Szilvi, aki már nagyon babázni szeretneKép
sztigris

Zafi,
nekem volt ilyen Sárával. Azt olvastam, hogy a szeméremrésznél az ízületek szétcsúsznak, hogy könnyebb legyen a babának. És mástól is hallottam már. De ez már jelentheti azt is, hogy leszállt a babó, nem? Kép

Szilvi!
Hú, de izgi! Kép
solya

Sziasztok!

Rita! Köszi, várjuk azt a gólyát! Kép Jaj, már mindig a torkomban dobog a szivem, ha a WC-re megyek, nehogy foltot lássak a bugyimon... KépKép

Zafi! Sajnos Lacika is ilyen "csak anya kell" műsorokat szokott rendezni, de nála ez nem korszak. KépKép Gyakorlatilag amióta megszületett, ez megy. Nagy szó, hogy napközben már elvan másokkal, pl. a nagyszüleivel néhány órát nélkülem is. Mostanában cicamica korszakát éli, egy csomószor odajön hozzám napközben, odabújik, megölel, puszit ad, kicsit dajkáltatja magát, és fut tovább. Kép Olyan édes vele. Kép

Borcsa! Kép Jaj... Kép Mikor fogsz biztosat tudni? Hátha csak a doki meg a gép volt béna... Nagyon szorítok!!!

Szilvi! HAJRÁ!!! KépKépKép Legyen már végre valami jó hír is!!! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Borcsa: nagyon szorítok!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Menta vagy valaki aki homeoban otthon van. Nem tudtok olyan fájdalomcsillapítót amit felnőttek szednek?

Borcsa! Szoritok!! Hogy vagytok?

Tikk
tikk

Tikk! Nagyon függattól, milyen típusú a fájdalom... ha megírod, igekszem utánanézni!

Borcsa? Én is sokat gondolok rátok!

Jövő hétfőn (febr. 2-án) van kedvetek nálunk talizni? Pele is jönne az összes gyermekével Kép

Márti++
márti

Márti!

Anyukám eltörte a kezét és nem vehet be semmilyen fájdalomcsillapítót allergiái miatt, ezért gondoltam erre.

köszi

Tikk
tikk

Tikk!

törés után rögtön arnica 200 egy-két adaggal, masjd néhány napig arnica30, vagy ledum30 napi 2-3x a duzzanat csökkentésére. a következő 1-2 hétben symphytum 6-ot a gyors gyógyulásért

fájdalomcsillapításra jó a belladonna, chamomilla, pulsatilla, bryonia

hát, remélem, vki ír még okosakat! sajnos nincs időm hosszabb részeket beírni Kép

Anyukádnak gyógyulást! Kép

Márti
márti

MÁrti!

Ennyi elég lesz, mire megemésztem...Kép
Nagyon köszönömKép

Tikk
tikk

Linato
Holnap valszeg nem tudok benézni, úgyhogy előre is boldog szülinapot kívánunk Korinak!!!KépKépKép

Márti
Mi mennénk 2-án.Kép

Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Borcsa: nagyon drukkolok én is!!!!!

Szilvi: húha, akkor nemsokára itt a nagy pillanat!!! Ha nem most szülsz, akkor már holnap biztosan, ugye????KépKépKép Vigyázz magadra és első üdvözleteinket küldjük a kistesónak!!!KépKépKép

Tikk: terheseknek való fájdalomcsillapítót sem vehet be édesanyád? Kép

Bszilvi: hajrá jogsi!!!Kép

Márti: jó lenne a tali jövő hétfőn, csak ne legyünk betegekKép Sógornőd hogy van?

Gorsi: Pénteken Dorka azt mondogatta:" megyek én is óvodába!!!" Nagyon várja, most gyüjtöm az infókat, meglátjuk hova vesznek fel. Persze mi is csak 3 évesen mehetünk, tehát jövőre lesz ez aktuális, de addig is pár foglalkozásra biztosan bejárhatunk!

BMárti: hányadik napnál tartasz?Kép Szurkolok!!!!

Edit, Andi: Tényleg nagyon eltűntetek!KépKép Hahó, gyertek ide, csak pár sort írjatok már!

Rebi: hogy telt a hétvége, pihentél is vagy pakoltál? Nagyon ügyi vagy, szuper, hogy megvan az orosz vizsgád és a diplomád, lesz egy szép kisfiad is és nemsokára belakhatjátok az új otthonotokat!!!! Nem semmi energia kellett ehhez!!!Kép Vigyázz magadra nagyon! Csengéről írj pár sort te is!

Szila: örök hálám a tied a csodás csokis muffin receptért, nagyon finom lett!!! Mikor kész lett kénytelen voltam még egy adagot összedobni, mert nem maradt volna a vendégseregnek!!!KépKép
A cora-s forma kíváló!!!

Jövő szerdától van a Cora-ban mama-baba akció, van pár jó dolog, én biztosan megyek!!! (kismama farmernadrág, blúzok..)

Mi tegnap este színházban voltunk, én jól éreztem magam, csak sajnos egy füstös helyre ment a társaságunk, így mára begyulladt a torkom (így reagálok a cigire). Dorka apósoméknál aludt, jól érezte magát, de nem aludt annyira jól, mint a legelső alkalommal. Most egy picit szüneteltetni fogom a nagyis éjszakázást, megvárom, mikor ő mondja újra, hogy menni akar nagyiékhoz aludni.

Bogancsi: hogy van a fejfájásod? Tomi hogy szokott egy-egy nem otthoni éjszakázás után viselkedni? (Dorka ilyenkor sokkal anyásabb)

Jobb hetet!
Üdv:
Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsi,
igazán nincs mitKép! Azóta én csináltam már ugye azt a banános-eprest, de a csúcs az a tegnapi volt: répás muffin.Kép Isteni! De már nem merek a muffinforma közelébe menni, mert folyton késztetést érzek, hogy süssek egy adaggal, de ha minden nap muffint ennék, akkora lennék, mint egy ház....

Borcsa,
mi is sokat gondolunk Rád!Kép És szorítunk nagyon!Kép

BMárti,
ugye a múltkor válaszoltam neked? Nem emlékszem pontosan, hogy miről volt szó, de rémlik, hogy cora akció ....tök szita az agyam időnként...

Menta,
kaptatok még pelust az Auchanban?

Szila
szila

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a drukkolást!
Sajnos az események nem úgy alakultak, ahogy szerettük volna.. Délutánra egyértelmű lett, hogy nagy gond van és kénytelenek voltunk bemenni a kórházba. Lassan 3 órája, hogy a szükséges beavatkozáson is túl van Borcsi..
Azt ígérték, holnap haza jöhet és biztos egyik első dolga lesz Nektek is írni.
Borcsa férje

Sziasztok!

Vagyok én is, de mostanában az olvasással is igen le vagyok maradva. Velünk nem történt semmi rendkívüli, én dolgozom, Luca jól van, Zsófi lebetegedett,most anyukáméknál van, ők próbálják kikúrálni. Nekem itt úgyis nagyon nehéz megoldani, mikor ki maradjon vele itthon, ha csak lehet, én nem veszek ki szabit. Elég lesz majd a nyári 5 hét oviszünet.... még fogalmam sincs, mit fogok akkor csinálni....
Lucáról is régen írtam már, változatlanul szeret bölcsibe járni, jól érzi ott magát. Reggelente annyira sajnálom szegényeket, mikor hajnali 6-kor el kell indulnunk itthonról... Tavasszal már kicsit könnyebb lesz, remélem. Folyamatosan beszél, mindent kommentál, amit csinál, jókat lehet rajta szórakozni. Hisztizni sem szokott sűrűn, vagy csak nekem tűnik kevésnek, mert Zsófi mellett eltörpül. Ő sokkal nehezebb eset ebből a szempontból.
És Lucának elég kezelhető is a hisztije, általában ha megkérem, abba is hagyja,és szól, hogy befejeztem.Kép Persze, ez a trükk nem jön be mindig, mert akarata azért van ám...
A talikért nagyon irigy vagyok, szívesen mennénk mi is. Esetleg lehetne valami hétvégi dolgot is szervezni valamikorra....
Ovi-ügyben én is megyek majd érdeklődni lassan, egyelőre íratom be, ahová Zsófi is jár. Bár úgy néz ki, idén költözünk, de még fogalmam sincs, pontosan mikor, és merre.

Borcsa! Neked drukkok mennek ezerrel!!!! Sokat gondolok Rátok!

Márti! Nagyon örülök, hogy végre találkoztunk, és itt is leírom, hogy tényleg nagyon jól nézel ki! Vilka egy tündér, Ármin meg olyan jó fej, ahogy magyaráz.Kép

Most még olvasgatok kicsit visszafelé, aztán ha marad erőm, reagálok is. De ugye holnap megint hétfő, és menni kell dógozni....

Puszi
Andi

Andi
andi3

Borcsa! Őszintén sajnálomKép

Tikk
tikk

Sziasztok!

Írtam egy hosszút, és azutolsó pillanatban elszállt az egész... nincs erőm újra írni...

BSzilvi, Borcsa
Nem tudok mit írni KépKépKépKépKépKép nagyon sokat drukkoltam, hogy vaklárma legyen az egész, és ne történjen meg az, amitől azt hiszem mindannyian a legjobban félünk ... KépKépKépKépKép Remélem, mihamarabb kiderülnek a miértek.. úgy talán könnyebb lesz feldolgozni... KépKép Sokat gondolok Rátok!!!!!!!!!!!!

... a többit most nem tudom újra leírni... talán majd holnap...

jóéjt
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Borcsa,
nagyon sajnálomKépKép
Szila
szila

Borcsa,
Kép Csak ülök itt, megdöbbenve és potyignak a könnyeim. Nagyon-nagyon sajnálom.
Solya
solya

Borcsa! KépKépKép Nagyon sajnálom!

Márti
márti

Borcsa
Nagyon sajnálom, hogy így történt.Kép

Gorsi
gorsi

Borcsa!
KépKépKép nem is tudok mit írni.... Sajnálom, hogy így történt.

Andi

Andi
andi3

Borcsa: én is nagyon sajnálom KépKép Mielőbbi testi-lelki felépülést!
cory

cory
Budapest

Borcsa! Nagyon sajnalom ami tortent! Kép Kép
Danimama
danimama

Zsuzsa! Boldog Szulinapot! Kép

Danimama
danimama

Borcsa! Nagyon sajnálom! Kép Mielőbbi felépülést kívánok, gyere sokat közénk, segítünk, amiben tudunk!

Rita
krita

Sziasztok!

Danimama! Zsuzsa! Boldog szülinapot! Kép

Zsuzsi! Kedves vagy, köszi a szurkolást! Kép A 0. napnál tartok, ma reggelre megjött. Kép

Szila! Válaszoltál, igen, köszi. Az akciós Huggies árát kérdeztem az Auchanban.

Borcsa! Ez borzasztó... Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Gorsi! Köszönjük szépen.Kép

Zsuzsa! Nagyon boldog születésnapot kívánok neked!

Danimama! Nagyon boldog születésnapot!

Lányok tegnapra náthásak lettek.Kép Korinak olyan a hangja, mint egy repedt fazéknak.

Borcsa! Nagyon sajnálom...KépKépKép
linato

Borcsa és kis családja!
Nagyon-nagyon szomorú vagyok én is! Borcsa! Te mindig mindent olyan humorosan próbálsz felfogni! De most sírd ki magad nyugodtan! Nekünk is! Aztán jöhetnek az új lehetőségek!
Ugye tudod, hogy mind nagyon szeretünk titeket!

BMárti, Szila! Már nem volt akciós az Auchanban a Huggies, csak kinnmaradt egy nagy tábla. Viszont szombat délelőtt minden akció nélkül 2545 FT volt az M-es méretű jumbó csomag a Corában. Nem tudom, így van-e még? De csak ez a fajta volt ilyen olcsó. Mi is nagyon csodálkoztunk és vettünk is 3-mat.

Puszi mindenkinek!

Menta++
menta

Sziasztok!

Korinának, Beababának és Danimamának Boldog Szülinapot!

KÉpzeljétek, tegnap a chat-en az egyik lányról kiderült, hogy itt lakik a házban a negyediken. Úgyhogy rögtön taliztunk is egyet Kép

Márti: nekem elvileg jó a február 2-a, csak valszeg előtte megyek vizsgázni.

cory

cory
Budapest

Köszönöm a jókívánságokat!KépKépKép Legalább Ti nem felejtkeztetek el rólam. Kis családom reggel kiborított, belegondoltam ebe a számba, amit betöltöttem reggel, és épp nincs jó kedvem.Kép De nem baj, jövök hozzátok, és akkor felvidulok.Kép

Danimama!
Köszi, én Neked majd csak du 4 után...KépKép Majd akkor is jövök, mikor haza hoztam a Beát a bölcsiből.Kép

Borcsa!
Nagyon sajnálom.Kép VAlahogy megérezted, hogy baj lesz, ezért nem akartad elmondani a tágabb családnak.Kép Erősödj meg minél hamarab, aztán hajrá Nektek is!

cory!
Kivel laktok egy lépcsőházban?

Linato-Korija!
NAGYON-NAGYON BOLDOG 2. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED BEUSSAL.KépKépKépKépKép

Majd még jövök, sziasztok!
Zsuzsa

beababa

Korina Nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép

És nektek is nagyok! Kép
Zsuzsa,
Danimama!
Nagyon boldog szülinapot! Kép
Kép
Tamtamék
solya

Borcsa:
férjed sorain azonnal elsírtam magam, nagyon sajnálom és remélem mihamarabb próbálkozhattok újra!

Zsuzsi
zsu26

Jaaaaj, Borcsa, annyira sajnálom!!!! KépKépKép Kívánok neked mielőbbi gyors felépülést, és hogy hamarosan újult erővel vethessétek magatokat a babaprojectbe!!!

Heni
gesztenye

Linato: Korina nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Zsuzsa: Boldog szülinapot kívánunk és remélem estére jobb lesz a kedved!KépKép

Danimama: Boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Üdv: zsuzsiék
zsu26

egy kis vidámító, hátha...

életképek barnabással

1. apa ül a számítógép előtt. barni:
- apa, micsinálsz?
- internetezek.
- és mi van ott rajta?
- digitális fényképezőgép.
- és mellé mi van írva?
- hát információk a gépről, hogy hány megapixeles, milyen funkciói vannak,... - és itt részletesn elmeséli, miket írtak mellé, barni végighallgatja, és közli:
- én meg banánt eszek! Kép

2. barni és a cipők

a) apa öltözteti barnit kimenetelhez. dzsekinadrág, pulcsi, sapka, kabát, kesztyű. kinyitja az ajtót: - menjél, babám, én is felöltözöm. barni csak áll.
- menjél nyugodtan, nincs ott a topi, én is mindjárt készen vagyok.
barni nem moccan.
- menjél már légyszíves, bemelegszel!
- apa! nem szeretnék cipő nélkül! Kép

b) nagypapa kiveszi barnit a kocsiból. apa másik oldalról veszi ki boldit, meglátja barni cipőit az ülés előtt. kérdez nagypapát:
-apa, te adtál cipőt a barnira?
-hát nem! - képzeljétek, nagypapi leállította barnit kb -5 fokban a betonra cipő nélkül! Kép

c) ugye a kocsiban le szoktuk venni a cipőjét/csizmáját, hogy ne rugdossa az ülést. múltkor sikerült mindkettő nélkül elindulni Kép, úgy fordultunk vissza...
lüke család...
gesztenye

Danimamának és Zsuzsának nagyon boldog születésnapot kívánok!

Korinát Isten éltesse születésnapja alkalmából!

Kép

Heni+Barni+Boldi
gesztenye

Sziasztok!

Danimama, Zsuzsa,
nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Nektek!Kép

Kép

Linato,
Korinak is boldog születésnapot!Kép
Kép

Szila és Hanga
szila

Korina! Isten éltessen szülinapod alkalmából!

Kép

Danimama! Zsuzsa! Nagyon boldog szülinapot kívánunk Nektek is! Kép

Rita és Nelcsi
krita

Borcsa!
Kép nagyon sajnálom Kép

Szilvi
sztigris

Korinának, Danimamának és Zsuzsának!
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!Kép

Röviden: ma voltam dokinál továbbra is szépen "csendben" tágulgatok, Babóca nagyon jól érzi magát odabent dugó nélkül isKép, CTG OK, így csak február 2-án kell befeküdnöm a kórházba.

Szilvi
sztigris

Minden Vízöntőnek nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Tikk&Hanna
tikk

Sziasztok!

Menta! Én is láttam a múlt héten, hogy az M-es (és csak az Kép) Huggies milyen kedvező áron kapható a CORA-ban. Azért nem írtam, mert Lacikának már olyan régen kell az L-es, hogy nem is gondoltam rá, hogy másnak még bőven jó lehet az M-es.

Érdekes, hogy a Huggies bugyipelenkából nem is lehet M-esnél nagyobbet kapni. (Legalábbis én nem láttam még sehol) Viszont tól-ig kg. több van ráírva, mint a hagyományos M-es Huggies pelusra, úgyhogy belebíztam egy csomagnyiba, de nagyon nem vált be. Elvileg 9-15 kg. a súlyhatára, de Lacikára (nincs egészen 13 kg.) már elég kicsi. Ráadásul valahogy olyan kemény, kényelmetlen, merev az első belecsorgatásig. Ahogy leül benne Lacika, olyan törések, gyűrődések lesznek rajta, hogy simán ki tud pisilni belőle első alkalommal. Azután, ha már egy kis csuri van benne, akkor oké, de addig szerintem szörnyű. Nagy csalódás volt nekem, aki Huggies hívő vagyok. Kép Van, aki rendszeresen használ már bugyi pelenkát? Mik a tapasztalataitok? Milyet érdemes venni?

Linato! [color=#ff0000] Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Borcsa!
Nagyon együttérzek veled! Tényleg sokat segít a sírás és az imádott gyerekeid és férjed szeretete!

Linato!
Korinak nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat.KépKépKép A képek édesek.Kép

Szilvi! További tágulás segítő drukkok és remélem nem kell befeküdnöd másodikán, mert addigra már kibújik a babád.Kép

Heni: Cipős storykKép Ne aggódj én is elindultam már Mindyvel oviba cipő nélkül úgy, hogy rajtam meg papucs volt.Kép
linato

Autóval utaztam Montreálból Quebec Citybe, a 20-as országúton, amikor megálltam egy pihenőnél, hogy használjam a WC-t.
Az első fülke használatban volt, betértem a másodikba. Alig ültem le, amikor
a szomszédból egy hang megkérdezi:
- Halló, hogy vagy?
Nem tartozom azok közé, akik bárkivel beszélgetésbe elegyednek egy férfi WC-ben, de ez alkalommal nem tudtam megállni, kissé zavartan
válaszoltam:
- Elég jól!
Mire a szomszédos férfi megkérdezi:
- Mi járatban vagy?
Micsoda kérdés! Arra gondoltam, ez a beszélgetés határozottan kezd bizarr lenni, ezért csak annyit mondtam:
- Mint ön is, kelet felé utazom!
A szomszéd idegesen megszólal újra:
- Te, idefigyelj! Vissza foglak hívni, a szomszéd fülkében van egy hülye,
aki minden kérdésemre válaszol, - szia!
gesztenye

Korinak boldog 2. szülinapot! KépKép

Danimamának és ZSuzsának szintén boldog kitudjahanyadikat Kép

Ármin ma reggel: "szélesebb alapokra kell helyezni a járókát, mert a vilka baba kiesik és az nagy baj"

Ettől persze még vidáman fellöki és üti őt Kép

Márti++
márti

Heni, Márti Kép

Nálunk nem ilyen vidám az élet ám! Mostanra lehiggadtak a kedélyek, de nem is olyan régen még csillapíthatatlan volt a sírás. Sára ugyanis hajvágás közben véletlenül kicakkozta Máté fülét.
Jó a kérdés, hogy hogy került hozzá a gyerekkörömvágó olló és hogy nem vettem észre, csak amikor már a fiam sírni kezdett? Nem tudom a választ. De nehéz volt megnyugtatni, közben pedig válaszolni higgadtan Sára kérdéseire, miszerint ez akkor most seb? És akkor most menni kell a doktorházba? (ez a kórház) Majd amikor már totál máshol voltam a félig lecsillapodott Mátéval kaptam egy övön aluli mondatot: Anya, sebes lett az ágy! Kép
De nagyon nehéz volt. És hála a mindennek, hogy semmi komoly baj nem lett!
solya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?