Sziasztok!
Borcsa: nagyon drukkolok én is!!!!!
Szilvi: húha, akkor nemsokára itt a nagy pillanat!!! Ha nem most szülsz, akkor már holnap biztosan, ugye????
Vigyázz magadra és első üdvözleteinket küldjük a kistesónak!!!
Tikk: terheseknek való fájdalomcsillapítót sem vehet be édesanyád?
Bszilvi: hajrá jogsi!!!
Márti: jó lenne a tali jövő hétfőn, csak ne legyünk betegek
Sógornőd hogy van?
Gorsi: Pénteken Dorka azt mondogatta:" megyek én is óvodába!!!" Nagyon várja, most gyüjtöm az infókat, meglátjuk hova vesznek fel. Persze mi is csak 3 évesen mehetünk, tehát jövőre lesz ez aktuális, de addig is pár foglalkozásra biztosan bejárhatunk!
BMárti: hányadik napnál tartasz?
Szurkolok!!!!
Edit, Andi: Tényleg nagyon eltűntetek!
Hahó, gyertek ide, csak pár sort írjatok már!
Rebi: hogy telt a hétvége, pihentél is vagy pakoltál? Nagyon ügyi vagy, szuper, hogy megvan az orosz vizsgád és a diplomád, lesz egy szép kisfiad is és nemsokára belakhatjátok az új otthonotokat!!!! Nem semmi energia kellett ehhez!!!
Vigyázz magadra nagyon! Csengéről írj pár sort te is!
Szila: örök hálám a tied a csodás csokis muffin receptért, nagyon finom lett!!! Mikor kész lett kénytelen voltam még egy adagot összedobni, mert nem maradt volna a vendégseregnek!!!
A cora-s forma kíváló!!!
Jövő szerdától van a Cora-ban mama-baba akció, van pár jó dolog, én biztosan megyek!!! (kismama farmernadrág, blúzok..)
Mi tegnap este színházban voltunk, én jól éreztem magam, csak sajnos egy füstös helyre ment a társaságunk, így mára begyulladt a torkom (így reagálok a cigire). Dorka apósoméknál aludt, jól érezte magát, de nem aludt annyira jól, mint a legelső alkalommal. Most egy picit szüneteltetni fogom a nagyis éjszakázást, megvárom, mikor ő mondja újra, hogy menni akar nagyiékhoz aludni.
Bogancsi: hogy van a fejfájásod? Tomi hogy szokott egy-egy nem otthoni éjszakázás után viselkedni? (Dorka ilyenkor sokkal anyásabb)
Jobb hetet!
Üdv:
Zsuzsi