bende! édes Niki! ő is micsoda szempillákat növesztett! sajnos gyengéd fejésről nem tudok. se a kézi pláne nem ez a gép... a kézzel fejést már nem is említem, attól mindig becsomósodok.
gyűjtögetnem meg nem kell. a géppel nem tudom szabályozni a mennyiséget, erősen szív, mindig tele leszek.
nekem nincsen jogsim, majd jövőre szeretnék. addigra már Zsófit lehet majd rábízni pl mamákra. most még akkor is a frász kerülget ha 1órára rábízom valakire. páromnak van jogsija, nem régi, de egész jól vezet.
vettünk etetőszéket 5ezerért! juhéj! használtan, brevi, 2002es modell,szinte kercmentes állapotban mindent tud, azaz mégsem, nem beszél...
ancsi! hát olyan voltam, de ismét majd arra hajtok. 53kg...
te sem panaszkodhatsz! magas, vékony.
jázmin is gyönyörű! rengeteget nőtt! és micsoda hurkái vannak!
nekem is aventes tejgyűjtő poharaim vannak. de majd még vennem kell, mert már csak kettő van amit nem pakoltam tele a kb20ból. a mellem meg... amióta tejem van, b70/75ről c85/90 lett. nehéz, nagy... a mellbimbóm meg kinyúlt, de sztem majd ha már nem kell fejni, akkor vissza fog menni.
nem semmi a történeted. nálunk apukámnak volt a régi 5ös úton kecskemét alatt balesete, egy nőci, valami külföldi, valami sportkocsival elé lökött egy trabantot, apu ki akarta kerülni, le az útról, a kocsi megpördült, fejreállt, szanaszét tört, de apum pár horzsolással mgúszta. a trabant felrobbant. egy háromtagú család utazott benne, kicsi gyerekkel...
a nőci meg szabadon futkorászik...
hettuli! te már jobban tapasztalt vagy. kb mikortól játszik el egyedül a baba? Zsófi max a zenélő forgóval van el, másképp, egyből hív, hiába beszélek hozzá a szoba másik részéből.
szegény gégéé! nagoyn szorítunk értetek! Zsófi is!
beszélj emmával, hogy szedje már ráncba magát. forduljon mleg szépen, és tegyen valamit a ciszta ellen. ügyses kislány, biztossan menni fog!
tründike! aventes kézivel kezdtem, de 100milinél többet nem tudtam kifejni, és mindig a mellgyulladások szélén táncoltam. nehezen jött a tejcsi. meg a kezem is kész volt mindig. nem rossz az, de csak akkor ha meg kell indítani a tejet, vagy ráfejni kell. nekem kevés volt.
lara! mi bella happy-t használunk, ha az nincsen, akkor liberot. mind a kettő jó, de a bellát hamarabb kinövi a gyerkőc, mint ami rá van írva.
a teco színest mondták még, hogy jó, de úgy vettem észre, hogy annak hátul nem nagoyn van nedvszívó anyaga, mert kifolyt.