Új privát üzeneted érkezett!

A kiságyban kb 4, a másikon már kb 7 hónapos. Itt még csak az első adagot vettem meg és a többit a pléddel pótoltam...

Kép
Kép
hettuli
 
 


Ancsi ez szörnyű!!! Annyi idős Tomi, mint az öcsém :( :( :( A másik autóban a haverok ültek??? Hogy lehet ezt kibírni. Az idióta öcsém felült jogsi nélkül egy haverja motorjára és felborult. Iszonyatos szerencséje volt, hogy nem halt meg. Soha nem ült addig motoron. Bukósisak nélkül, ingben, gatyában. Nem tudom ő tudja-e értékelni, hogy még él. Remélem!!!
hettuli
 
 


Sziasztok Lányok!Trundike:Hát nem is tudom miért nem vezetek mert mindig együt mentünk Apával és kényelmesebb volt a másik oldalon ülni :D pedig Apa mindig megkérdezte hogy nem-e akarok én vezetni most meg már tök elszoktam töle na de majd gyakorlunk :wink: Mi jól aludtunk Hannus 4 napja pont 23:30-kor alszik el reggel 6-ig aztán eszik és megint bealszik 10 vagy 11-ig most is alszik a kincsem! :D Bende:Jó hogy beírtad ezt a linket lehet hogy rendelek egy ilyen kivetítős forgókát!Képzeljétek tegnap a brendonba láttam olyan plüss macit aminek a hasába kell tenni ilyen ketyerét és be lehet állítani hogy mi nyugtassa meg a babát, zene vagy lehet rábeszélni megnyugtató szöveget meg vettek fel szivhangot a méhben és állítólag akik vettek nekik bevált ja 12 ezer :lol: és ha sír a baba egyböl bekapcsol!Bende:Szegény 3 balaset még jó hogy nem lett semmi bajod Apának is volt egyszer elaludt a volánál totálkár lett a céges autó de neki nem lett semmi baja akkor még nem voltunk együtt de mindig úgy féltem ő is olyan sokat vezet.Ancsi:Köszi szépen az infót én is félek tőle mert van akinek méhgyulladása lesz vagy ilyesmi hát nem tudom még gondolkozok rajt mi legyen!Szegényem még jó hogy a párodnak nem lett baja olyan szörnyüek ezek a balasetek 19 éves szegény szülök milyen fiatal volt... :cry: Lányok:Ti milyen pelust használtok?
Vendég
 

 
 

Hettuli:Jaj de édes!Lehet majd mi is kipróbáljuk!
Vendég
 


Ancsi!Megnéztem olyan szomorú most itt sirdogálok :D :D :D
Vendég
 


Bocsi!!!Igy akartam :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Na, a pelus kérdéshez is nagyon hozzá tudok szólni 8)

Én az elején liberot, aztán amikor már nagyon izgimozgi lett a pampers sleep & play-t. Az anyatejes kakit jól megtartja a libero, persze így is voltak balesetek, a másik meg iszonyatos mennyiségű pisit vesz fel, de ki már csak akkor engedi, ha nincs hely benne. Ráadásul nagyon vékony maga a pelus, mindig azt hitték nincs is rajta. Viszonylag olcsóbb is, mint a többi pampers. Az egyéb pelusokat én nem szerettem, mert hiába occsó, vastad, durva, nem szívja jól a nedvességet, vagy nedvesen még keményebb lesz. Huggis-t csak az újszülöttet használtam, úgy kaptam, az is nagyon jó volt, de aztán nem vettem többet, mert a libero nagyon jó volt.
hettuli
 
 


Hettuli: tök jók a fotók! Nagyon édi ez a kislegény.
Tényleg olcsóbb megoldás....olyan drágák ezek a gyerekjátékok, és olyan hamar kinövik őket...

Igen, a másikban a haver ült, akit az én párom mentett meg, ő szedte ki a kocsiból. Neki köszönheti az életét, aztán tök bunkó a gyerek. De ez már csak így szokott lenni.

Na, vidámság :)

Kép 1

Kép 2


Kép 3

Kép 4

Ja, és mi is behúzunk azoknak a bunkó Pestieknek!!!


Kép 4

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Jaj, a babahordozós képeken gyönyörű a szeme!!!

Érthetetlen ez a baleset számomra. Megcsúsztak, vagy mi történt, lévén december...
hettuli
 
 


Egyébként meg figyeljetek arra, hogy ezeket a játékokat, a nyugtató macit stb nem a gyereknek veszitek méregdrágán, hanem magatoknak. Ha sír a baba, ne egy gép vigasztalja, hanem az anyja. Azért sír, mert rá van szüksége...

Több anyuka mondta, hogy egy pillepalackba dobott egyforintos kb egy óra nyugalmat hozott, míg ezek a játékok pár perc alatt unalmassá váltak. Vencelnek is jobban tetszett a fültisztítós dobozba tett forma, mert azt nagy nehezen ki tudta nyitni, mint a csörgők.
hettuli
 
 


De édes Jázmin baba!Képzeld nem tudtam szavazni rá mert mindig azt irta ki hogy nem helyes a kód vagy 5-ször beütöttem aztán szóltam Apának hogy nézze már meg jól irtam-e be vagy ilyen benga vagyok?!Ö is beírta és nem engedte de ma megpróbálom mégegyszer!Nagyon édes hogy hasonlít Apára :D :D :D Mi is liberot használunk meg van pampers sleep&play de az már a következö méret csak gondoltam megérdeklödöm hogy nektek mi vált be.
Vendég
 


Hettuli:Igen azt tudom hogy hamar megunják a drága játékokat képzeld a barátnöm kislánya mindig a cimkékkel játszik órákig elvan vele egyik ismerösünk vitt ajándékot és le akarta vágni róla a cimkét aztán Évi szólt neki hogy ne vágja le mert onnantól kezdve már neki nem játék :D :D :D Á mi nem veszünk olyan macit csak gondoltam leírom hogy ilyen is van.Nálunk ha a Hanna sír akkor bizony éhes úgyhogy nincs az a maci ami őt megnyugtatná olyankor :lol:
Vendég
 


helló csajok!

Nem fektettek be...

odaértünk fél nyolca; beadtuk a papírt, majd be is hívtak, pisiminta+vérnyomás...aztán 12:40 szólítottak újra; addigra már legalább 300-an elmentek közben; kitoltak ott mellettünk pár megműtött nőt; felsírt vagy 40 baba; hazavittek vagy 50-et...mi meg vártunk. Mint kiderült egy kék kartonlapra, amin az adataim voltak...na tehát ezt megkaptuk, átmentünk vele, az uh-ra, ahol viszonylag hamar szólítottak; semmit nem szólt hozzám a nő, csakhogy feküdjön, húzza le a nadrágját, felkelhet...kb másfél-2 perc UH volt. Ezen a méreteit, és a ciszta méreteit vették fel; aztán visza kellett mennem ezzel a lelettel a terhesambulanciára; ahova bevittem a leletet. 4 bunkó, röhögcsélő nővérke, vagy nem tudok kik, közölték, hogy miez? minek adja ezt ide? kiküldte az uhra? meg ilyenek, de nagyon bunkó stílusban...aztán mondták, hogy menjek ki a papírommal együtt, majd kijön egy negyedik nővérke, és ő elveszi tőlem...a férjem ekkor már tajtékzott, én meg majdnem összeestem a fáradtságtól. babuci meg folyamatosan a hugyhólyagomon, a méhszájamon, a popimon táncolt (amióta farfekvéses, iszonyúan tud fájni, ahogy mozog...)
Na aztán egyszercsak kijött tányleg a 4. nővérke, és elvitte a papírom, ekkor már több, mint egy órája vége volt a rendelésnek, és mi ugye fél órával a rendelés megkezdése előtt értünk oda...sebaj. rajtam kívül még keméynen 5-en vártak ott, azok mind 11 után jöttek. Behívtak és végre látott egy orvos, vagy én láttam őt. Nem muatatkozott be, ez úgy tűnik BP-en nem szokás. Megírta a papírom, amire azt írta, hogyha tovább nő a ciszta, vagy bevérzik, akkor javaslata, hogy be kell feküdni a kórházba és befejezni a terhességet. Szóban hozzátette, hogy ez annyit jelent, hogy megcsászároznak, és majd megműtik a babát is. Aztán egy másik orvos megpróbált bevonni egy kutatásba; valami vérnyomás izébe, de nem voltam megfelelő alany, mert nem vagyok BP-i...

na ezek után a deák doktorúr, mikor fehérvárra értünk azonnal fogadott, azonnal behívott, kihangsúlyozta, hogy a kisbaba teljesen életképes, és ezer százalék, hogy élni fog; és úgy beszéltük meg,. hogy mielőtt pénteken visszamegyek BP-re, mert viosszahívtak UH_ra, hetente; elmegyek még hozzá, aztán megnézzük mik a változások, meg addig beszél a fehérvári gyereksebészettel.

nem tudtam visszaolvasni csajok, mert hulla voltam, hazajöttem, lefeküdtem egyből...fél hatkor indultunk ugyanis...megérte...

na majd még jövök. köszi, hogy gondoltatok ránk. puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Szegény Gégéé én csak olvasom de fel tudnék robbani mit képzelnek ezek?????? Most összetettem a kezem hogy nekünk ebben nem volt részünk. De örülök, hogy a Deák doki normális volt, és végül rendben lesz minden. Kitartás!!!!!!

Balesetek: Nekünk egy éve volt öcsém balesete, iszonyatos volt az elején most is küzdünk még vele sztem életünk végéig, mert olyan már nem lesz mint volt. 22 éves. Akinek van a környezetében ilyen felelőtlen fiatal az jól vágja kupán úgy alapból hogy még véletlenül se jusson eszébe felelőtlenkedni. Tesóm is könnyebben megúszta volna ha be van kötve, hiába pofáztunk neki :cry:

Ezek a babás képek tündériek :D :D :D

Nálam itt volt a barátnőm ma hulla fáradt voltam fél hatkor amikor elment beájultam egy fél órára most már jól vagyok :D

KépKép
winchi
 
 


Bende: Sajnálom a baleseteket. :(

Anyany: Brutálisan néz ki a mellszívó. Nekem AVENT-es kézi fejőm van az bevált, bár nagyon szívni nem tud, vagy nem is volt mit.

Ancsi_pancsi: Sajnálom a balesetet :( Szörnyű! Jajj!!!
Dóra ellenben GYÖNYÖRŰ :) Az a popsi :) Jó kép nagyon :) Tetszik az a macis overál is. Nagyon szupi.

Gégéé: Eddig sem csíptem Pestet. Ilyen bunkókat! Sajnálom, de akkor konkrét dolgot azazhogy inkább újat nem igazán mondtak. Deák doktor úr rendes volt remélem sikerült megnyugtatnia. Ha előbb is kell megszületnie a Manónak akkor sem lesz vele semmi gond. Ez azért tényleg jó hír.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


bende! édes Niki! ő is micsoda szempillákat növesztett! sajnos gyengéd fejésről nem tudok. se a kézi pláne nem ez a gép... a kézzel fejést már nem is említem, attól mindig becsomósodok.
gyűjtögetnem meg nem kell. a géppel nem tudom szabályozni a mennyiséget, erősen szív, mindig tele leszek.

nekem nincsen jogsim, majd jövőre szeretnék. addigra már Zsófit lehet majd rábízni pl mamákra. most még akkor is a frász kerülget ha 1órára rábízom valakire. páromnak van jogsija, nem régi, de egész jól vezet.

vettünk etetőszéket 5ezerért! juhéj! használtan, brevi, 2002es modell,szinte kercmentes állapotban mindent tud, azaz mégsem, nem beszél...


ancsi! hát olyan voltam, de ismét majd arra hajtok. 53kg... :)
te sem panaszkodhatsz! magas, vékony.
jázmin is gyönyörű! rengeteget nőtt! és micsoda hurkái vannak!

nekem is aventes tejgyűjtő poharaim vannak. de majd még vennem kell, mert már csak kettő van amit nem pakoltam tele a kb20ból. a mellem meg... amióta tejem van, b70/75ről c85/90 lett. nehéz, nagy... a mellbimbóm meg kinyúlt, de sztem majd ha már nem kell fejni, akkor vissza fog menni.

nem semmi a történeted. nálunk apukámnak volt a régi 5ös úton kecskemét alatt balesete, egy nőci, valami külföldi, valami sportkocsival elé lökött egy trabantot, apu ki akarta kerülni, le az útról, a kocsi megpördült, fejreállt, szanaszét tört, de apum pár horzsolással mgúszta. a trabant felrobbant. egy háromtagú család utazott benne, kicsi gyerekkel...
a nőci meg szabadon futkorászik...

hettuli! te már jobban tapasztalt vagy. kb mikortól játszik el egyedül a baba? Zsófi max a zenélő forgóval van el, másképp, egyből hív, hiába beszélek hozzá a szoba másik részéből.

szegény gégéé! nagoyn szorítunk értetek! Zsófi is!
beszélj emmával, hogy szedje már ráncba magát. forduljon mleg szépen, és tegyen valamit a ciszta ellen. ügyses kislány, biztossan menni fog!

tründike! aventes kézivel kezdtem, de 100milinél többet nem tudtam kifejni, és mindig a mellgyulladások szélén táncoltam. nehezen jött a tejcsi. meg a kezem is kész volt mindig. nem rossz az, de csak akkor ha meg kell indítani a tejet, vagy ráfejni kell. nekem kevés volt.




lara! mi bella happy-t használunk, ha az nincsen, akkor liberot. mind a kettő jó, de a bellát hamarabb kinövi a gyerkőc, mint ami rá van írva.
a teco színest mondták még, hogy jó, de úgy vettem észre, hogy annak hátul nem nagoyn van nedvszívó anyaga, mert kifolyt.
Vendég
 


holnap végre anyum megengedte, hogy hazamenjünk
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nem nagyon bírom már itt a szitut. párom is meggajdult...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Sziasztok!Játék téma:Mózes míg kisebb volt,és ajándékot kapott valakitől,sosem az ajándékkal játszott órákon át ,hanem a csomagolópapirral!!!Sokan csak lestek,azt mondták máskor csak egy tekercs csomagolópapirt kap a fiam... :lol: Nekem egyk gyerekemnek se volt cumija,mert én nekem sose tetzsett hogy a baba sir,és rögtön bedugják a szájába a cumit.Én olyankor megszoptattam,vagy ha már evett elringattam,énekeltem neki stb.Bocsi akinek cumizik a babája,nem vagyunk egyformák.Most se szándékozok venni cumit.

Hettuli hogy vagy,terhességi tünetek,hányinger ilyesmi nincsenek?Dokihoz mikor mész?

A babafotók csodaszépek nem győzök irigykedni.

Winchi azért te még ne akarjál megszülni még ráérsz bőven.Legyen csak minnél fejlettebb az a béjbi! :wink:

Gégéé húha na neked jó kis pesti kirándulásod volt.Nagyon drukkolok hogy ne kelljen még azt a kisbabát kivenni onnan,még növögessen csak szépen.Minden rendben lesz,nyugi.Szoritok értetek nagyon. :D

Na aztán én voltam ma uh-on ahol megnyugtattak sokat nött egy hét alatt a baba,bár a vizem rendületlenül kevés.De a mostani méretei megfelelnek a 30 dik hétnek.becsült súlya 1650 gramm.Flowmetria is jó,és az Nst is.Írtak másik gyógyszert.A méhlepényem kettes stádiumban van.Egy hét múlva kell mennem újra.A doki kicsit enyje-benyjézett hogy csak 4 kilót hiztam,mondta megpróbálhatnék többet enni,főleg sok fehérjét.Örömömben turiztam szép ruhácskákat a falközben,és állati jó télikabátot vettem a fiamnak.puszi jó éjt.
Vasárnap megyünk a búcsúba!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Hű! megint jó sokat írtatok és milyen szomorúakat. Nem kartam ennyi fájdalmas emléket előhúzn belőletek. sajnos rengeteg az őrült az utakonszinte nem lehet ellenük semmit se tenni. Múltkor majdnem elütöttek babakocsistul a zebrán....Úgy rántottam vissza a kocsit, mert persze az volt elől. ( mégse húzhatom magam után )
A pasas nem vett észre minket mert vezetés és kanyarodás közben az anyósülésen széthajtott újságot olvasta. Mögötte jött egy teherautó, a sofőrje a magasból mindent látott, minket is, és nagyon megijedt. Ő simán megállt és átengedett. Nagyon parázos lettem és azt hiszem meglincseltem volna sofőrt, ha elsodorja a babakocsit. Két hónapos gyerkőcöm...Még annyira pici, törékeny...Be is fejezem ezt, nem akarok pánikot kelteni. Viszont a biztonsági övet nem lehet elégszer elmondani. Mikor borultam az mentett meg. A párom nagyon-nagyon ritkán köti be magát és én ezért rettentően dühös vagyok!!!! hiába mondom neki, mintha a falnak beszélnék.

Gégééé!! hülye pesti orvosok, nővérek. Bunkóság, érzéketlenség... hát mi van itt????!!!!Ha visszaolvastál láthatod mennyi pofont ígértünk nekik. Szorítok, hogy minden rendben legyen és minél tovább bent maradhasson Emmácska.

Cumi: nálunk van. Én nagyon sokáig az ujjamat szoptam és a csajszi is elkezdte. Erre azt mondta a gyerekorvos, hogy legyen inkánn cumi, mert azt könnyebben tisztán tartom mint a gyerek kezét és manapság már annyira jók, hogy ha lesznek fogai, azokat sem deformálja el. Sírás ellen egyébként nem jó. Ha sír, akkor csak Anya jó. Mostanában egyre ritkábban kell neki....Múltkor 3 órára eljöttünk otthonról és elfelejtettem a cumit. Aludt, felébredt, visszaaludt,de nem kérte. Csak én paráztam be, mikor észrevettem, hogy nem hoztam el. A másik ok, amiért lett: mert eleinte szeretett cicin lógni, akkor is mikor már nem evett. Erre pedig semmikép nem kartam rászoktatni. Nagyon hamar megtanulta, ha nem eszik, nincs cici. Ki is köpi.

Játszószőnyeg: Kaptuk, imádjuk. Felhajthatóak a szélei és azon színes csíkok vannak, Niki imádja nézegetni. Játszóhíd is van fölötte, most kezdi el érdekelni, hogy mik lógnak rajta és rugdossa, meg a kezével lökdösi őket. Én is mindig újabbakat kötözök rá. A zenélő forgó is nagyon leköti, de tegnap este az sem érdekelte, úgy aludt el, hogy ringattam. Másfél hetente egyszer fordul elő ilyesmi.

Pelus: libero, huggies, pampers ezek voltak eddig. most már mindegyikből a 3-as kell. Mindig azt veszem ami olcsóbb. A pamperstől nem vagyok elájulva, szerintem a másik kettő jobb. A libero kicsit vastagabb, a huggies drágább. Tegnap voltunk a metroban, eddig ők a legolcsóbbak. Mást nem próbáltam, utálom, hogy mindegyikből csak giga csomag van és ha esetleg nem válik be, akkor is hetekig használnom kell. A dm-es babylove-on gondolkoztam még, de megnéztem az árát, ugyanannyi, mint a libero. A huggiesért most plusz pont jár a brendonban- így már megéri- a libero meg olcsó volt a metroban. Most egy ideig nem kell vennem.

Dóra gyönyörű! ennyi szép csajszit:)
bende
 
 


Habszivacs_ ezt már sok helyen láttam:) nem tudom, hogy nekünk lesz-e, mert nálunk padlószőnyeg van, ha már arról is lemászik, akkor már nem is lesz a lakásban :)
bende
 
 


Köszi a tejtárolós tippeket, remélem majd egyszer csak csoda történik és lesz mit a hűtőbe tenni.

Anyany- hurrá, hogy végre nem kell a veszekedéseket hallgatni. Én is nézegettem a használt székeket, de majdnem mindegyiknél ott a megjegyzés hogy szakadt, mivel mindenki évekig használja. Mivel mi is szeretnénk legalább 1,5 -2 évig addigra már rongy lenne belőle. Brendonban megnéztük a választékot, mondott az eladó egy két okos dolgot, hogy mire figyeljünk, mikor megvesszük. Ott tutira nem veszünk, de legalább az irányelvek megvannak.

Sarmon: tessék enni, húst hússal, meg habos sütit, habos sütivel. Ha csak ennyit szedtél fel, nagyon legebülsz a szoptatástól :)

Winchi??? Trundike???? hogy vagytok????
bende
 
 


Gégéé! írtam privit
bende
 
 


Gégéé: Örülök, hogy a dokibácsink rendes volt. Jó orvos az biztos. A Pestiek meg szégyelljék a mocskos képüket. Én nem tudom, hogy mit képzelnek magukról. Komolyan...hihetetlen, felbosszantottam magam rendesen! Nagyon szorítok, hogy Emmóca még bennt maradjon! Próbálj meg nem idegeskedni, (tudom, könnyű mondani) azért az már jó, ha azt mondta a dokibácsi, hogy nem lenne semmi baj, ha megszületne.

Pelus: mi Libero-t és Pampers-t használunk felváltva, amelyik épp olcsóbb. A Pamperst azért szeretem, mert vékony, a libero meg jó sokmindent beszív. Nekünk is már a 3-as kell. Bár apa most vett sleep&play-t de nekem nem tetszik, hogy van benne kamilla kivonat. Valahogy nem vagyok elragadtatva tőle. Remélem nem fogja a popsiját kiütni...

Játékok: nekem is tetszenek a fisher price, meg ilyen játékok, de azért ezt mi nem engedhetjük meg magunknak, pedig néztem ezt a pihenőszéket is, arra is fáj a szívem, de megteszi a bébihordozó is. Én is arra kötöztem fel játékokat. Habszivacs tök jó, unokaöcsimnek is vettünk, mikor pici volt. Tetszett neki, hogy kiszedegette a figurákat belőle...
Szomorú, hogy pont a gyerekholmik a legdrágábbak.

Winchi: sajnálom a tesódat. Tényleg hiába beszél az ember nekik...felelőtlenek.

Lara: köszi, hogy szavaztok, nagyon aranyosak vagytok, bár szerintem nem mi nyerjük a versenyt, van sok más szép baba is...csak úgy próbálkoztam. Ha te is teszel fel képet szólj, szavazunk mi is! Puszi Hannának!

Cumi: én sem akartam cumit adni a manómnak, de amikor nem volt már éhes, és véresre rágta a mellbimbómat, akkor feladtam az elveimet. Persze én is ringatom, meg dédelgetem ettől függetlenül. És nem is fogadja el mindig a cumit, csak amikor már nagyon nyűgös. Én is szoptam az ujjam 7 éves koromig, alig tudtak leszoktatni róla. Már amikor nekem volt égő, akkor hagytam abba...


Sarmon te szerencsés vagy, hogy nálatok nem kellett a cumi!

Hettuli: Versenyeztek állítólag valakivel, és a srác megcsúszott, és úgy csapódott a mi kocsinknak, ami állt az út szélén. NO COMMENT.
Ja, és most volt a tárgyalás 2 hete a srác 3 év felfüggesztettet kapott....1 emberéletért....
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, mindenki vigyázzon az utakon. Kismamák, kisbabák, babakocsisok, mindenki!! Bár mi hiába vigyázunk, ha vannak ökrök!!

Trundike: köszi a bókot. Te is már nemsokára a karjaidban tarthatod Biankát! De jó is lesz!! :) Már kíváncsi vagyok rá!!!!!

Bende: kösz a bókot. Tényleg sok itt a szép csaj, csak kevés a pasi nekik, úgyhogy mostmár tessék belehúzni pocakosok. Sok jóképű pasit akarunk. Hajrá Hettuli és Winchi!

Anyany: jó időtöltést neked otthonra! Várunk majd vissza!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok!

Elvoltunk kirándulni Pakson, ti tudtátok milyen szép kis város? Én nem mindig csak az atomerőműről van szó pedig helyes kis városka van mellette és Duna part.
Tudom nem vagyok normális, hogy 38 hetesen kirándulgatok de sose a sok eszemről voltam híres :lol: :lol: :lol:
Kicsit elfáradtam meg Manónak is sok volt az ücsörgés úgyhogy utána aludtam egy jót. Meseszép idő van remélem ti is kint vagytok valahol a friss levegőn.
Én azt vettem észre, hogy az elmúlt két napban annyit voltam voltam napom hogy szerintem leégett az orrom :lol:

KépKép
winchi
 
 


Winchi! jól teszed, hogy kirándulsz. Csodaszép idő van. Én szombaton délután még kutyát úsztattam a tóban, aztán vasárnap hajnalban mentünk szülni. :)

ancsi-pancsi: pihenőszék nekünk sincs. A hordozó fogantyúján lógnak a játékok. Egyébként nem szoktam beletenni, csak ha autózunk. Egyszer mikor nagyon nyűgös volt, fél órát elhintáztatta magát benne, aztán megunta. A fisher price játékok tényleg nagyon drágák, de pl az etetőszék nem vészes ha összehasonlítom a peg peregoval, vagy a chiccoval, vagy más olasz, vagy német gyártmánnyal. Ma bizományiban néztem egyet, 17ezerért adták. Akkor spórolok még egy kicsit és veszek egy új fisher price-t.
bende
 
 


végre itthon, anyuméknál!
kalandos út volt hazafelé. párom tegnap a házfelújítás ide vagy oda, bement este szegedre koncertre, és ma olyan fáradt volt, hogy nem mertem beülni mellé Zsófival, hogy elhozzon 60kmre. apukám jött el értünk, szegény kicsikém megzavarodott egy kicsit. volt ám bőgés meg bőgés délután, aztán meg pocifájás. pár napig nagoyn hígat kakilt, de csak napi egyszer kétszer, aztáán most meg második napja semmi, és fájt a pocija. de végre alszik, én meg szépen rácsatlakoztatm a netre...

sarmon! tessék, hízni! (legalább nem irigykedek annyira). bár gondolom két gyerekőc mellett nem könnyú pihenni meg sokat enni.

bende! nekem is van egy zebrás élmnyem. a garzonház alatt, mentem át és a kihaneménf@sz@gyerek a bmvjéből utánam kiabált, hogy nem tudnék még lassabban nemmi? mindenzt szombaton. minek siessek? a bmv-n is van fék, nem?

mi nem cumizunk. a kezét rágta egy ideig a lánykám, de mostmár az is csak akkor kell, amikor elalszik. hason amúgy sem tudna cumizni. utána ki is csúszik a szájából.
a cumit is próbáltuk, de nem volt türelmem tartani órákon keresztül.
párom 11éves koráig úgy aludt, hogy az ujját szopta...
Vendég
 


Hali!

Csoda történt! 2-kor ébredt a lánykám és a nem soron következő cicim is rettentően tele volt. Miután megszoptattam sec-perc alatt lefejtem belőle 120 millit :)
Azóta nem tudok aludni örömömben:) persze így nem fog elég termelődni reggelre :( és megrendeltem a jegyeket november végére. még egyszer-kétszer csoda történik, remélem.
poén az, hogy napok óta nem szedtem a more milk-et, ma nem is ittam különösebben sokat, tejci érdekében csak reggel ittam egy karamalzt, meg ásványvizet egész nap. Viszont este bűnbe estem és chipset ettem :oops:
bende
 
 


Bende akkor megvan a megoldás! :lol:
Chipset kell enni :lol: :lol: :lol: Örülök hogy sikerült! :lol:

Én meg ezt álmodtam hogy baba még nem volt meg de fejtem a cicimet és mint a niagara annyi tejci jött belőle, ezt vajon mit jelent az álmoskönyv szerint? :D

Anyany jó hogy végre akkor anyudéknál vagytok élvezzétek a mama kényeztetését. Anyukád már jól van?

Tegnap iszonyatosan elkezdett fájni este a fejem, alig láttam tőle. Vettem be algopirint attól kicsitt jobb lett de éreztem hogy ahogy elmúlt a gyógyszer hatása újra kezdte. Borogatás is volt a fejemen úgy aludtam el éjszaka is mindig úgy aludtam vissza hogy fájt kicsit, de végül kialudtam magam és egész jól vagyok. Nem tudom mitől lehetett :(
A Manó jól van már hajnalban is bejelentkezett meg az előbb is kidugdosta többször a lábát, hogy anya felébredtem :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi
 
 


Megint itt vagyok. Tejci meg a hűtőben. Azt hiszem, ha én lennék a milka tehén, a mormoták, meg a medve már rég bepanaszoltak volna a vezetőségnél, ingadozó tejhozam miatt. 6.15-kor hiányolt újra a leány és akkor is majdnem elég volt neki egy cici. Pár kortyot benyelt a másikból is.
Bébiételes üvegben fagyasztottam le és adódott a következő kérdés: hogyan kell majd kiolvasztani? szépen lassan? mélyhűtő-hűtő- aztán meleg víz, vagy mikro?
Még ráérek ezen gondolkozni, de okosítsatok ki.
Holnap megyünk rota vírusos oltásra...remélem nem bukja ki. Olyan árban van, hogy aranyat is adnának ennyi pénzért.

Tapasztalt és tapasztalatlan Anyucik! ködben mi a helyzet a sétával? lehet nem lehet? sokat, keveset? El kéne mennünk Apumékhoz és az egy óra séta :shock:
bende
 
 


Winchi! mérd, vagy méresd meg a vérnyomásod!!!!! tudod a vége felé magas lehet...az is okozhat fejfájást.
bende
 
 


Igen, sikerült!!! már alig volt jegy. A legolcsóbból már csak 5 db, a drágábbakból is csak egy-kettő. De én anno elhatároztam, hogy csak akkor megyünk, ha a legolcsóbb jegyből még tudok venni.
Rossz anya vagyok, hogy elmegyek pár órára? kb 5-re? Már most bűntudatom van, hogy itt hagyom és ez nem vizsga, meg kötelező dolog, hanem szórakozás....
bende
 
 


Miért lennél rossz anya? Sztem jót tesz ha szórakozol kicsit, csak ne görcsölj azon hogy mi van a kiscsajjal hanem élvezd az előadást. Mire mentek?

Igen anyósomék jönnek délután és kihozza nekem a vérnyomásmérőt, úgyhogy innentől lesz kéznél ha kell.

KépKép
winchi
 
 


Mojszejev táncegyüttes :)

Basszus! szopi közben halálra ijesztettem a lányom. Ott volt az ölemben és miközben evett a karom alatt nézte a párnahuzatot. Elmélázott. Éreztem, hogy már nem szívja, ezért megcirogattam az arcát. Úgy megijedt, hogy mejdnem kiugrott az ölemből. Hát Anya az ilyen ? :)
bende
 
 


Tegnap voltunk az osztálytalálkozón. Tök jó volt, bár csak a fele osztály jött el. Tanárunk semmit nem változott, és már szinte mindenkinek van gyerkőce, férje, építkezik, meg ilyenek. A kaja nem ízlett túlságosan. Többet vártam a Bányató étteremtől...

Bende:
Először is ne legyen lelkiismeret furdalásod. Nem vagy rossz anya, sőt, nagyon jó anyuka vagy. Kell néha egy kis kikapcsolódás. Tegnap mi is erről beszéltünk apával, hogy amúgy is 24 órás szolgálatot teljesítünk mi anyukák, kell egy kis kikapcsolódás. Persze közben majd folyton arra gondolsz, hogy mi van vele, meg jól van-e de ne aggódj, jól ellesznek apával.

Én tejcit úgy olvasztottam ki, hogy hűtő, és utána melegvízbe tettük. Azért majd próbáld ki egyszer, hogy elfogadja-e a cumisüvegből a tejcit.

Nálunk tegnap nem akarta elfoadni, de aztán sikerült. Pedig a múltkor nem volt gond. Bár mielőtt elindultunk a cicim se kellett neki. Majdnem meg is sértődtem...mostanába üvöltözik a cicin evés közben, elfordítja a fejét és úgy sír, mintha valami rossz undorító kaját dugnék a szájába...

Winchi: én nem messze lakom Pakstól, Cecén. Tényleg nagyon szép kis városka. És a Dunapart is szép. Mi még Dunaföldvárra szoktunk átjárni sétálni a partra. Az is szép. Majd nézzétek meg egyszer azt is. Jó, hogy a levegőn vagy. Nem baj, ha kirándulsz. Érezd jól magad, azt a babóka is érzi. Ami a mamának jó az a babának is.

Na, megyünk mi is ki, mert szépen süt a napocska. Hátha elalszik a mádám, és tudok tanulni a holnapi vizsgára. Majd 10 óra körül gondoljatok rám, ott roskadok az írásbelin!!!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok!
Jelentem semmi de semmi terhességi tünetben nem szenvedek. De nálam ez természetes. Illetve óriási cicik és ha éhes vagyok akkor 2 percen belül tápolnom kell, különben elájulok, remegek, ver a víz, rosszul leszek, meg nagyon ideges. 22-én megyek dokihoz, akkorra tudott vállalni. Már feltett szándékom, hogy kiválasztott dokimhoz járok tűzön-vízen át, tanulva Gégéé esetéből is. Ami mellesleg annyira felháborított, hogy inkább nem részletezem.

Közlekedés babakocsival, szerencsére falun lakunk, úgyhogy annyira nem vészes, de városban és autóval mindig kétszer meggondolom mikor indulok el. Nekem is mindig az volt az érzésem, ha valami történik a kisfiammal nekem az az első, hogy kitépem a sofőrt az autóból és addig verem, amíg mozog!!! És abban is biztos vagyok, hogy bármekkora banga állattal elbírnék ilyenkor...

Nálunk is az ujjszopi a sztár. Eleinte anyukám próbálta a cumit, de amikor a kiscsávó megtalálta az ujját már nem jöhetett számításba. Én úgy gondolom, ezzel nyugtatja magát bármi baja van, milyen jogon vegyem el én tőle és akkor amikor én jónak tartom. Szerintem trauma a gyereknek, ha elveszik az eszközt amivel nyugtatja magát. Főleg ez ovis korban jön általában elő, amikor meg még nagyobb szüksége van valamire, ami pótolja anyát. A hugicám meg úgy cumizott, hogy a cumi peremét is bekapta, úgyhogy ki is állt a foga. A gyerek keze meg tisztább, mint a cumi az tuti. Mert babakocsizás közben az nem esik a földre. A gyerek kezét meg ugye tisztán tartod...

A pihenőszéket is pénzkidobásnak tartom, mert a gyerek bele van rögzítve. Ugyanígy a bébikomp is. Nekem az az elvem, azt csinálja, amire képes, de abban ne korlátozzam. Ha már forgolódik akkor irány a föld, onnan nem eshet le és nem belekötözni minden frinc-francba. Ha tipegni akar, akkor álljon fel és menjen, ha fáradt feküdjön vissza. A kompban meg ha akar, ha nem ülni, állni kell neki és ráadásul nem tanul meg esni.

A tej kiengedését én is hasonlóan csináltam. Először hűtő, aztán forró vízben a kívánt hőmérsékletre melegítettem. Mondjuk a bébiételesben vigyázni kell, nehogy elpattanjon. Ha nagyon gyorsan kellett, akkor esetleg mikró, de azt nem szerettem, nem melegít egyenletesen és sokszor forró lett, utána meg hűtögethettem. Jobb a lassú kiengedés és utána csak langyosítani.

Lehet, hogy csak nyitott szemmel szundikált az a csaj és azért kapott infarktus attól, hogy megsimogattad :lol: :lol: :lol: Még nagyon az elején vagytok az anyaságnak. Nagyon új és élvezetes. De egy év után már elég fárasztó, hogy semmi más nincs, csak ő. Mindig rendelkezésre kell állni, éjjel-nappal. Ezért senkit nem lehet megkövezni, ha pihenésre vágyik. TERMÉSZETES!!! Kell, hogy egy kicsit le tudjatok engedni. A gyereknek sem árt, ha más szeretett arcokat lát maga körül. Nem kell napokra lepasszolni még, ha pár órát kaptok, vagy kihagyhattok egy etetést már jobban fogjátok magatokat érezni. Ilyenkor nem azon kell izgulni, mi van a gyerekkel. Természetesen olyanra bíztátok, aki boldogul vele. Ha meg nem akkor majd nemsokára ott lesztek újra.

Vigyázzatok magatokra, most tűzök, mert "renelkezésre kell állnom" :lol:

Ja rota oltásról az uncsitesómat lebeszélte a doki, mert annyi ilyen van, nagyon kevés az esélye, hogy pont ezt kapja el. Szóval a doki szerint felesleges meg drága is.
hettuli
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk.
Látom megint sokan vannak finishben. Sajna nem tudok ilyenkor mindent visszaolvasni, igy magunkról tudok írni egy kicsit. Talán jővő tavasszal már benn leszünk a házban és akkor lesz net. Sokat csusztunk az engedélyek miatt.

Lili már egyre könnyebb eset és megy november 03-án oviba. Marci jól evő és már nem bukik sokat. 2700 grammal hoztuk haza és most az 5 héten már 4300 gramm. :)

A pihenőszéket jó dolognak tartom nekem abban alszik el sokszor Marci. Olyat kell venni ami utána átalakítható hintaszéké, tehát majdnem 4 éves koráig használhatja. (Fisher Price)

Én most egy kicsit nyúzom az ágyat, mert lázas vagyok és jól megfáztam. 2 hete apa volt, múlt héten a Lili, Marci pedig hál istennek nem kapta el. Jó hatással van rá a szopi. :)

Na puszi mindenkinek és kitartást.

Tünde

Kép
Kép
tucsinke
 
 


Helló lányok!

Gyors benézek hozzátok. Sajni nem igazán tudok jönni, Krisztián rettenetesen hasfájós.tegnap este is az ügyeleten kötöttünk ki, mert már annyira sírt, nem tudtam neki segíteni semmivel sem. Most kapott Normaflore-t meg calcimusc-ot. Remélem ez majd segít neki. Szopi után van úgy, hogy 5 órát is fájdalmasan sír. :cry: A szívem szakad meg, amikor szenved.
Nagyon remélem, hogy 6 hetes korára elmúlik vagy legalábbis csillapodik ez a nyavalyás kólika.

Igyekeztem visszaolvasni benneteket, de olyan rég voltam, hogy képtelenség.. :oops:

Legyetek jók és vigyázzatok magatokra meg az apróságokra!

ZsuLa
zsula
 
 


A csoda megismétlődött, pedig nem ettem chipset...Kitartottam a pilóta keksz és a knoppers nevű csoki mellett. Lehet, hogy ezek ügyeskednek. Milkánál ma kiváló dolgozó tehén lehetnék. 160mili csücsül a hűtőben és alig alszom az örömtől. Nagyon energikusnak érzem magam. Tegnap este 8-kor még nekiálltam főzni. Kérdezte is a párom, hogy minek, hiszen mára is van kajánk. Mondtam neki, nem gond beteszem a mélyhűtőbe.

Zsula! nagyon jó, hogy bekukkantottál!!!! sajnálom, hogy a kisfiad ennyire hasfájós, nincs semmi tippem, hogyan segíthetnél neki. Remélem hamarosan nyugodtabb napok köszöntenek rátok.

Hettuli! én szerencsés vagyok, mert nekem nem csak Ő van.

Párom élvezi, ha kettesben lehetnek. Tegnap is elvitte egy gyors sétára, engem meg addig beleparancsolt egy kád vízbe. Jó volt, olvastam, hallgattam, hogy zizeg a hab. De azért már alig vártam, hogy hazajöjjenek. :) Anyum is nagyon szívesen vigyáz rá, Ő az ügyeletes, ha esetleg fodrászhoz megyek. Egy a lényeg, hogy Niki jóllakott legyen :)
Most nagyon élvezzük a jó időt, Anyuval meg a kutyával, többször sétáltunk négyesben, míg Apája dolgozott. Sajnos a hétvégén sem volt itthon, csak vasárnap jött haza, mert várta a munka. Mikor hazaesett szerintem el is felejtette, hogy milyen fáradt, mert a csaj hatalmas vigyorral köszöntötte.

Tucsinke! jobbulást az egész családnak. A betegségtől nem lett kevesebb a tejed? Én rettegek, hogy megbetegszem és elapadok.

Nekem inkább a cumit javasolták. Mert, ha a gyerek elkezd kúszni, mászni, aztán totyogni, nehezebb lesz a kezét tisztán tartani. Nem biztos, hogy észreveszem mibe tenyerelt bele és meg tudom akadályozni, hogy szájába vegye, mielőtt megtörölném. Ez volt az orvos és a védőnő véleménye. Ettől függetlenül én is ujjszopós gyerek voltam és gyönyöűen felnőttem. A cumi leesést én is meguntam, ezért egyszerűen hozzáláncoltam a gyerekhez :)
A pihenőszékről én is sok jót hallottam, de mi már nem veszünk. Nyűgösebb babáknál nagyon jó szolgálatot tesz, hatalmasakat tudnak benne szúnyálni. Nálunk a következő vétel a járóka és az etetőszék. Az utazóágyat meg visszük Anyumhoz, mert rossz, hogy ott egy percre sem tudom egyedül hagyni a gyereket, addig se míg vécére megyek. Pedig sokszor Anyu még nincs otthon mikor átmegyünk. A kutyám lelkét is ápolni kell, hogy most már nem Ő az első. :)

Ancsi-pancsi_ én is ettem a Bányatónál. Hát nem kell elájulni a kajától. Velem amúgy sem érdemes étterembe menni, mert legtöbbször a párom is azt mondja, hogy én jobbat főzök. Ha mégsem itthon eszünk, annak két oka lehet- nagyon beelegelek ( ez ritkán van) és nincs kedvem főzni, vagy kirándulunk. Egy-kétszer van, hogy igazán jót eszem, de inkább ragaszkodom a saját fűszerezésemhez. Szakács az egyik szakmám, tehát a saját konyhámban is bármit elkészítek. Egyetlen bökkenő van csak, hogy én itthon nem tartok annyi hozzávalót, mint amennyi egy étterem konyháján természetes, mert megromlana, mielőtt elhasználom az összeset.
bende
 
 


Jó reggelt!

Tucsinke, Zsula de jó hogy benéztetek!!!

Ancsi megy a drukk a vizsgához!!!

Bende ügyes vagy, csak így tovább! Úgy látszik a finomságok hozzák meg a tejcit!

Én ma lightos napot igyekszem tartani kicsit sokat pörögtem az elmúlt napokban. Tegnap bográcsoztunk, nokedlit is szaggattam a pörkölthöz, meg pogit is sütöttem, minden fini lett csak kicsit elfáradtam.

Anyu hívott az előbb, esetleg lejönnének a hétvégén, nagyon örülnék nekik bár mondtam hogy nekem más terveim vannak én szülni szeretnék meg jön a hidegfront is hozzá :lol:

KépKép
winchi
 
 


Winchi! most nézem a vonalzód, te is úgy töltötted be a heteket, mint én. Vasárnap léptünk a következőbe. Én szombaton betöltöttem a 39-et és vasárnap megszületett a lányom. Mit szólsz? lemásolod?
Pihenj egy kicsit, megérdemled.
bende
 
 


Ok Bende az ötlet nem rossz, de a szombat is szóba jöhetne :D

Most néztem a katicánk megzabálja a nullát :lol: :lol: :lol:

Hahó többiek mi újság?

KépKép
winchi
 
 


Ismét gyors benézek..
Holnap reggel megyünk a kórházba, háziorvos beutalt minket a csecsemőosztályra.. :cry: Pár napot vendégeskedünk ott és talán tudnak valamit adni Krisztiánnak. Néhány vizsgálat vár rá.. :cry:

Winchi
Most nézem.. nagyon a végén jársz már! Kitatrtás!! :wink:

Bende

Igyál sokat-sokat!! Én ha iszom egy jóízűt, azonnal ömlik a tejem! :oops:
zsula
 
 


Sziasztok!

8 hetes terhes vagyok, kórház és orvosválasztás folyamatban van.
Igazából az érdekelne, hogy a fehérvári kórházban van-e alternatív szülőszoba, vagy valamilyen alternatív lehetőség, mert a hanyattfekvést és a hagyományos szülőágyat szeretném elkerülni amennyire lehet.

Előre is köszi:
bema
bema
 
 


Szia Bema!

Gratulálok!
Alternatív szülőszoba nincs Fehérváron. Négy szülőszoba van, háromban régi ágy, egyben egy nagyon új korszerű. Ezenfelül, ha az orvosod vállalja, hogy levezet szülést, szülőszéken, akkor választhatod azt is és így elkerülöd az ágyat. Viszont ezzel kapcsolatban az a tapasztalat, hogyha nagyon hosszadalmas a vajúdás, akkor elfáradnak a nők és mire odaérnek, hogy szülőszék, kitolási szakasz, inkább a hanyatt fekvést választják.

Nekem például nem lett volna erőm ülni. Az ágyban is megpróbáltam, de úgy nem haladt jól a baba, ezért a szülésznő inkább visszafektetett. Tényleg jobb lett és a párom tartotta a hátamat.
bende
 
 


Zsula! köszi, ne nekem néha a nagy ivászat sem számít. Ma reggel viszont 5 és 8 között három húzásra megittam 1,5l vizet :)

Vettem tejtároló dobozt. Remélem lesz mit beletenni és továbbra is kiváló Riska leszek.
Érdekesek az árak. DM-ben vettem, Aventes. 10doboz asszem 1400FT, + 10tető 1300,- Ilyesmi árakra emlékszem. Volt még 10 doboz, 5 tetővel összecsomagolva 649,- pénzért. Nem értettem az árazás logikáját.
Mindenesetre vettem 2 csomagot a 649,- Ft-osból. Így lett 20 dobozom és 10 tetőm 1300 Ft-ért. Ha kell még tető, akkor veszek. Akkor lenne 20 dobozom és 20 tetőm 2.600-ér.
Ha nem az összecsomagoltat veszem, akkor 10 tetőm és 10 dobozom lenne ennyiért.
Értitek Ti ezt?????

Egyébként is hol vagytok?????
bende
 
 


Megérkeztünk. Kb. 3-ra értünk haza. Sikerült az írásbeli HUHHH, túl vagyok ezen is. Nem volt annyira veszélyes, mint amire számítottam. Mostmár "csak" a szóbelire kell koncentrálni. Köszi mindenkinek, aki gondolt rám.
Jó volt kicsit autókázni, bár nem álltunk meg sehol hazafelé, de olyan jó volt, ahogy jöttünk haza az M7-esen, és néztük a gyönyörű bordó, sárga, zöld barna, és mindenféle csuda őszi színekben pompázó fákat, és besütött a napocska az ablakon, és közben jó számokat hallgattunk a rádióban. Olyan jó volt...pedig utálom az őszt, de olyan szép pillanat volt, és néha-néha csak egymásra néztünk apával, nem kellett szó, hogy tudjuk mire gondol a másik.....( mennyire szeretjük egymást és persze a kis hercegnőnket)

Winchi: már nagyon a végére ért a katicád! Nemsokára lenyeli azt a nullát! :) Mi is akartunk bográcsozni, de mire lejönnek a barátnőmék, addígra már bejön a hideg...szerintem majd legközelebb tavasszal. Imádom én is a bográcsos kajákat. Apa egész jókat szokott virítani...

Bende: látod, mondtam, hogy külön csomizzák a hülye tetőt, meg külön a poharat. Nem értem a logikát én sem. Tiszta hülyeség. Nagyon örülök, hogy sikerült fejned. Ügyes vagy! Látod, megy ez, csak ki kell tapasztalni, mitől lesz több. Most nálam is megy a szivattyúzás megint, mert Dorci mindent bevágott a mélyhűtőből megint.

Zsula: remélem Krisztián pocifájása hamar megoldódik..vigyázzatok magatokra a kórházban. Sok puszi nektek!

Tucsinke: örülök, hogy Marcinak jó az étvágya. Szép kis súlya van. Az a lényeg, hogy gyarapodjon szépen! Lili babusgatja? Gondolom rendezgetné folyamatosan....

Bema: üdv köztünk. Gratula a pocaklakóhoz.

Ja, nem is tudtam, hogy van szülőszék a kórházban....na jó ezt szülés után megtudni. Nekem nagyon kényelmetlen volt a szülőágy. Addíg ültem egy műanyag széken, meg a labdán, amíg nem jöttek a tolófájás előtti nagyon erős fájások. Akkor feldobtak oda, de nekem nagyon kényelmetlen volt úgy szülni, hogy közben húznom kellett fel magam a kengyelbe kapaszkodva. Brrrrr....
Nekem jobban bejött volna a félülő helyzet, vagy valami hasonló, de ez mindenkinél más.

Gégéé: mi van veletek? Hogy vagytok?

Jó éjt mindenkinek, megyünk fürcsizni, meg aludni, elfáradtunk ma!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok.3 napja kinlódog a torokfájással.Na aztán tegnapra már nem csak a torkom fájt,hanem elöntött a takony is az orrom eldugulva,mikor igy is alig kapok a növő méhem miatt levegőt.De kérdeztem a védőnőtől szedhetek e valamit,de azt mondta,ne,ha nincs lázam,addig mig kibirom csak méz és c vitamin.Tegnap este voltam nődokinál,azt javasolta hogy a Doxium mellett azért szedjem csak továbbra is a diaphillynt,csak törjem félbe az egész szemeket és a két tablettát 4 részben vegyem be,mert a méhszájam 3110 és a méhlepényem is II es stádiumban van.Valamint ugye a kevés magzatviz miatt is.
Azt nem mondta hogy feküdjek sokat mert úgyis gondolja hogy ez nálam lehetetlen.De pihenjek és egyek sok sok fehérjét.
Ráadásul a gyerekek most még péntekig itthon vannak,de péntek szombat már mennek oviba.aztán jövő héten még 3 napot,majd 2 hét őszi szünet...

A tegnapi telihold nekem nagyon nem esett jól fájogatott a hasam,apa mondta is hogy irjam le még két kollegájának a telszámát hogy mindenképp eltudjam érni telón éjjel ha van vmi.Pedig még én nem akarok megszülni minimum 7 hétig!A szoba sincs még kész ahova a két nagy átköltözne! Most ez eléggé úgy hangzott tőlem hogy terhemre vannak a gyerekeim,de én nem igy akartam,csak azért kicsit könnyebb ha napközben oviban vannak,most hogy már menni alig birok.Sokat kell ugrálnom körülöttük,mert kicsik még.Ezt tudja és megérti mindenki aki nem az elsőt várja. Már nem csak hátul a keresztcsontom fáj hanem elöl a szeméremcsontom is sajog. :roll:

Nálunk a mai ebéd zöldbabfőzelék+sült virsli.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


sziasztok!

Sarmon jobbulást! Legalábbkettőnk közül te tartsd bennt a babát Decemberig. Bár szívesen lennék veled együtt bennt a kórhiban, de csak nov 14-e után...

köszönöm az érdeklődést csajok. Hát eléggé változóan vagyok. Kérdések kavarognak bennem...most arra jutottunk a párommal, hogy megnézetem magam ismét a Deák doktor úrral, és ha még mindig növekszik a ciszta, ami valószínű, akkor megbeszéljük vele, hogy azonnal, vagy nagyon hamar konzultáljon egy csecsemő, vagy gyereksebésszel, és inkább befekszem...nézzenek mindennap, meg adjanak tüdőérlelőt, meg mindent, amitől fejlődik a baba...és ugye az a nagy kérdés, hogy mi a jobb, ha koraszülött lesz, de kinnt van, és esetleg megáll a ciszta a növésben..., vagy bennt tartjuk, amíg csak lehet, de óriásira növesztjük a cisztát...egyáltalán, ha kinnt van, akkor menni az esély, hogy ahogy kiürülnek belőle a hormonjaim, megáll a ciszta...áhh szóval ilyenek...meg ugye a nagy kérdés számomra az, hogy ha a ciszta bevérzik neki, vagy valami lesz, akkor mi van? ő megindítja a saját megszületésést, vagy mi...mert ugye most elvileg heti egyszer van ránézva, aztán kész...és mi van, ha ránéznek pénteken, és vasárnap történik valami a cisztával, de nem néznek rá még öt napig...sajna, nem vagyok orvos, ezért most ilyeneken kattogok, és ezért is szeretném, ha mielőbb feltehetném a kérdéseimet egy csecsemő, vagy gyereksebésznnek...mert azt meg végképp nem szeretném, hogy koraszülött is legyen, meg azonnal meg is műtsék szegény picurit...

Valamint én sajnos eléggé realista vagyok, így nem igazán hitegetem magam olyanokkal, hogy jórafordul minden....

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


winchi, trundike, még egyben?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Rengeteget írtatok, csak gyorsan átfutottam.
Sajnos engem megtalált némi hányás és hasmenés így feküdtem amikor csak tudtam :(

Sarmon: Bár nekem is ezt mondaná a doki hogy keveset hízok. Nekem azt nem igazán mondják... :)
Jobbulást!

Bende: Már jól vagyok köszi :) Hajrá a tejcihez. Be fog az indulni meglátod! :)
Az hogy kikapcsolódsz attól nem vagy rossz anya. AZ érzés természetes de butaság!!!
De édes lehetett a babuci. Istenem!!! Kis bambulóska :)

Winchi: Szuper hogy irándulsz, mozogsz. Szerintem az nem rossz. Én is szívesen mennék de sajna a kis házimunkától is kifulladok :(

Anyany: Remélem már minden rendben Zsófival! Zabrán mentél át és kiszólt a s..ggfej?
Én ilyenkor olyan dühös tudk lenni. Mi a csudt képzel? Menjen a francba!

Ancsi_pancsi: Bár elég drága a Bányató étterem.

Zsula: Jobbulást Krisztiánnak! Szegényke! Nagyon sajnálom :( Mondjuk az szupi hogy kivizsgálják, nehogy bélgyulladás vagy valami más miatt szenvedjen szegényke, bár nem kellemes a kórházban ezt aláírom.

Gégéé: Igen egyben mág legaább 3 hétig kb. Azt hiszem :) Kitartás! Én hiszem hogy nem lesz semmi baja a picinek :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?