Sziasztok!
Ma én sem érzem túl jól magam, már reggel szédültem
Igazán nem tudom, mi lehet, sosem szokott ilyen lenni. Remélem, nem leszek beteg...
Ann,
remélem sikerült a megfázás kezdeti tüneteit enyhítened
Hami ügyes! Hát igen, a játékok nem mindig finomak
Zsizsa,
Gabi is eszi ám a könyvet! Nálunk valamiért épp a rágókát nem eszi Zsoltika, pedig azért van
Ellenben minden mást megkóstol. Gabi röhögés
Anita,
kakihoz gratula!
Tudom, milyen rossz, mikor szenved a ded. Nálunk mindennap van kaki (kop-kop!), mégpedig délelőtt. Ha du. 2-ig nincs, Zsoltika már nagyon nyűgös, biztos fáj a pocija. Aztán mikor megkönnyebbül, nagyokat mosolyog, láthatóan sokkal-sokkal jobban van
Archiválás még nem történt meg, tegnap úgy kidöltünk mindketten, mintha fejbe kólintottak volna
Majd ma talán
Robóka mosolygásához gratula!
Barbi,
hólapátolás
De az a -30 fok nem semmi! Épp most nálunk is szállingózik a hó, de lapátolni még nem kell
Vera,
üdv újra itthon! Tényleg, ezt már korábban is akartam kérdezni: hogy bírja Bence az autókázást? Nálunk általában van egy kis sírás, Zsoltika nem szereti, hogy be van kötve.
Én is bankban dolgoztam! Te melyikben? Én a HVB Bankban, vállalati referens voltam. Mivel foglalkoztál? Mert ott ált. közgazdászok vannak
No jó, nem mindenki
Szeretnél majd visszamenni? Én egy kicsit besokalltam, és nem tudom, hogy ha majd egyszer megint dolgozni fogok, hova megyek. Valószínűleg oda, ahova felvesznek...
Új autóhoz gratula! Bence nyávogása
A képen tényleg a Kismamát "olvasgatja" Zsoltikám. Igazából én olvasgattam, de annyira nézte, hogy odaadtam neki. Persze amikor fotóztam, akkor már a fényképezőgép érdekelte
Átrendeztük a szobát, és kicsit meghökkentem: Zsoltikát szemmel láthatóan megviselte a dolog
Nézelődött, hogy most miért nem ugyanazt látja szopi közben, mint eddig... Nem is gondoltam, hogy ennyire hozzászokott már a bútorokhoz. A kiságyát nem kellett forgatni, csak picit arrébhúzni, azzal nem is volt gond szerencsére
Vettünk másik melltartót is, így már mindjárt más!
Végülis nem 80 B, hanem 85 C, hát nem mindegy!
Hordozó: a miénk is 0-13 kg-ig jó, de már kezdjük kinőni. Viszont etetőszéket és járókát hamarosan, még januárban venni szeretnénk. Bár az etetőszék még ráér... Jó kis beruházás lesz! Nekem a legjobban a Peg-Perego Prima Pappa etetőszék tetszik, ha esetleg látta már valaki. Csak méregdrága. Hát majd meglátjuk.
Tényleg, szerintetek meddig használják a babák az etetőszéket?
És még 1 kérdés: nekem a pocakom csíkos lett a terhesség alatt. Ezek a csíkok még sajna nem tűntek el (sztem nem is fognak), és alig halványodtak. Nincs ötletetek, mivel lehetne halványítani őket? Valami csodakrém kéne
És ráncos is a pocak, de gondolom ezen csak valami jó kis hasizomerősítés segít.
No megyek, bekapok valamit, mert már az éhségtől is szédelgek
Üdv mindenkinek!
Gabi