Sziasztok
000Kata
Nem,nem szülök
Megígértem h szólok akkor, be is fogom tartani a szavam az első adandó alkalommal majd amikor lessz rá lehetőségem h írjak sms-t
Te hogy vagy?
Aida
Jól írtad
tényleg megígértem, és fogok is írni természetesen ha akció van
Hogy vagy most? Jobban?
Timi
Azt a mindenit
ilyen volt az én bokám is mind a 2 terhességemnél
védőnőnek mutattad?
Szerintem többet kéne pihenned
az enyém anno akkor dagadt be így, amikor mászkáltam
plussz mellette vizesedtem is persze
Nézesd meg a vizeletedet mindenképpen!
Most h végig feküdtem, nem dagad a lábam
a héten már egy kicsit bátrabb vagyok
és nem fekszem annyit ,de nekem is elkezdett most dagadni a lábam, bevág a zokni és ott marad a nyoma
de még nem vészes szerintem. Azért persze pihentetem napközben
Reni
Nem akartalak megijeszteni! Neharagudj
Csak azért néztem ennek utána,hogy tudd mire érdemes odafigyelni ha a vizeletben találnak fehérjét, meg mert te amugy is magas vérnyomásos vagy.Mert így tudsz magadra odafigyelni,vigyázni és akkor nem lessz semmi baj sem!
Sajnos én mindkettó babónál toxémiás lettem a végére
van benne sajnos tapasztalatom /és ugy h közben nem volt magas a vérnyomásom sem / és ezért akartalak megóvni téged, hogy te tudj vigyázni magatokra.
Szóval a vizeletre , a vérnyomásra és a vizesedésre kell odafigyelned. És ha valami szokatlan észlesz,inkább menyj el a védőnőhöz h megnézze a vérnyomásod,meg a vizeleted, és akkor nyugodtabb leszel te is.
Anno én is hetente 2-szer is mentem a végefelé ezeket ellenőriztetni, de én ugy dagadtam /vizesedtem/ akkor mint most Timi a bokájával
Szóval nem kell megijedni,csak figyelj oda magatokra és akkor nem lessz semmi baj sem, hidd el.
Megjártam én is a vérvételt
kedden megyek az eredményért,mert akkor ugyis kell mennem NST-re is, és így 1 utat megspórolok magamnak
Éjjel megint kukorékoltam
egy jó dolog volt benne , ettem palacsintát málnalekvárral
azt nagyon szeressem
LKata
Hogy vagy? Én még mindíg várok az sms-edre ám