Hello lanyok!
Koszonom a tejes infokat.Most aztan teljesen elbizonytalanodtam. Szoval ne adjak 2 het mulva kakaot a lanyomnak, azt javasoljatok? Urszila az Unios csatlakozas jo volt
Franyo
Ime itt is Boldog Szulinapot!
Amugy en is ugy szoktam Jazi kajcsait gyartani altalaban, hogy pici vajon hagymat piritok es utana jon a tobbi. Apa mindig megjegyzi,hogy ez nagyon fini igy
Tyuhuuuuu 2 fogu Anka!
Evi
Neked is Boldog Szulinapot!!
Torta tok jo.
Zsuzsi
Csokos szaju
Mi ujsag veletek? Nagyon csondbe vagy!!!
Klar
A kep nagggyon jo!
Vettel babakocsit vegul?
Ird mar le lecci azt az ecceru csaszarmorzsa receptet pliiz! Maganba is johet.
Anita
Nagyon helyes Robokad!
Urszila
Eccer mar leirtad ezt a kefir-turo dolgot.Csak annyi,hogy beteszem mikroba? Lecccci ird le meg 1x! Lyukasagyu vagyok...
Maci
Nalunk is megy mar a joghurt, tejfol, sajt kb.10-11 honapos kora ota. Szerencsere semmi galibat nem okozott, Jazi nagyon szereti. Parszor kapott mar tojas sargajat is, csak lusta vagyok neki megfozni...
Gomboc
Irok mailt. Fel a fejjel!!!!
Kangi
Hat mennyire jo fej lehet a lyanyod dumcsi kozben
Megneztem a kepeket, hat annyira helyes!
Lanyok
Vettem pehelymixet, keszitett mar valaki ebbol valaha is ehet kajcsit v adalekot? Fozni kell vagy csak beaztatni?
Beu
Lattam par edes cipot, naná hogy keson...
Te akciozol Gilike neven?
En kinyitom Jazinak a szekrenyt,hogy pakoljon, es max belekapaszkodik az ajtajaba,hogy felalljon.En nemtom, a csajomat nem erdekli a pakolas?!?!!
Legzesfigyelo- hat nemtom. Gondolom szervizelik ha mar ennyibe kerul...!
Heni
Jo a kep!
Maci2
Huuuuu, jo kis napotok volt! Jo,hogy vege...
Kepek
Timici
Nagyon helyes a kis egyevesed!
Mano2
Dorkanak hamar jobbulast! Neked meg
a fulmizeria miatt
Lanyok
Mi ma anyoseknal voltunk. Kibirtuk
Jazi egyre tobbet gyalogol kapaszkodas nelkul. A BebiTaxit is inkabb tologatja maga elott,minthogy rauljon. Olyan edddes, megzabalom.
Kerdes: Akihez aranylag rendesen jar ki a vedono, meddig teszi ezt havi rendszeresseggel? Remelem egy eves kor utan mar nem fog minket folyton zaklatni?????
Tettem fel par kepet (kajcsi,Taxi)
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=77&page=4&image=27655 Jok legyetek.
Norka