Új privát üzeneted érkezett!

Női nőgyógyász nekem sem jött be. Az első volt az..... :S Kiráz a hideg tőle. Szülészeten volt még egy-kettő, nekem nem annyira emberik, mint a pasik. Persze bizti csak én találkoztam ilyenekkel.
Botibókokat köszi. Már visszatuszkoltuk a popitörlőket, most hintázik, én meg "dolgozom". :lol:
Nem tom, hogy kell táblát beilleszteni.

Nick Születés Kiírt idő Baba Tesók Kórház/Orvos


Kb. ilyen lenne, de így nem látszik mi kerülne alá (elcsúszik), így csak simán beillesztettem. Sztetek milyen adatok lennének még jók, ha csináljam egyántalán? Sztem nagyon változókat ne írjunk be, mert állandóan változtatni nagy meló lenne.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 


Kép

Hm?????

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 


Jesszus lányok! Fél napot nem vagyok és teleírtok 2 oldalt?????? :shock: Mindjárt visszaolvasok! Csak amíg el nem felejtem:

Tencsi!
Kép

Szép napot!
Vica
wicca
 
 

 
 

nemlajos! Magas labda vót, direkt, ügyesen lecsaptad...de a rákszűrésnél azzal a fém sz@rral okozott fájdalmat és csöngött a telefon és simán fölvette, közben nekem meg lógott ki az az izé!!!!! A másik nő meg, szintén rákszűrésnél úgy belémtúrhatott, h utána az utcán összegörnyedve feküdtem, mint vmi részeg, mert annyira megfájdult tőle a méhem :x dva vót, az bizti, pasi még nem okozott "ott" fájdalmat :wink:
De ezek csak rossz tapasztalatok, nem más :D

sztem király a tábla... adataimat közöljem? :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Kukli, tábla szupi, küldöm én is priviben az adatokat! Boti annyira édes a popsitörlőkkel :), kár hogy nem látszik a márkája, mehetne reklámnak !!! :D
Női nődoki nekem sem jön be ...
Na azt meg el is felejtettem, miről volt még szó!! :?
Voltam védőnőnél, +5 kg-nál járok, de megnyugtatott, hogy ahhoz képest, hogy a cigit is most tettem le, nem is sok :), szóval próbálok nem sokat parázni ezen a témán!!!
A kakis muffint mindjárt elmentem, mert nekem vannak problémáim :(.
Rszg, várunk a hírekkel!! (sztem fiú!!! :))
Holnap pedig Téged is várunk Tencsi!!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Tencsi Boldog Születésnapot!!!

kukli szerintem igy jó a tábla, jól látható :)

zazzy nekem is ilyen székrekedésem van néha, hogy nincs inger, tegnap este is eszembe jutott, hogy de hát én már 2 napja nem produkáltam :( csak azt éreztem, hogy fel vagyok puffadva. De ma a kávé megtette hatását, nekem az szokott használni :wink: na meg bevásároltam joghurtból és a védőnő ajánlotta a sütőtököt.
Ja igen elmente a védőnénihez, aki persze szabin volt, még jó hogy megbeszéltük hogy megyek :evil: , így átmentem a szomszédba a helyettesítőhöz, akinél persze nem voltak nála a véreredményeim. Így tettem egy felesleges sétát, elment az idő és Bulcsú most már nem alszik el, átesett a holtponton :cry: ennyit a gyerekkel való tervezésről, most megyünk az oviba alvás nélkül. Nagy élmény lesz

Amúgy én sem nagyon tudnám elképzelni magamnak a női nőgyógyászt, nem tudom miért ? :roll:

katka, neked azért tűnt el a vonalzód, mert nem is volt, nem? Egy másik nicknéven jelenkeztél be :shock: katka2, ott is van a neved alatt hogy csatlakozott 2002.01.08. Gondolom még régebben hoztad létre és összekeverted?? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78
 
 


húúú lányok, Ti aztán tényleg termeltek, rányomok a frissítésre és már ugrik is az oldalszám :)

én is Boldog Szülinapot kívánok!!!!!

Kép

Kép
gabka77
 
 


Én is Boldog Szülinapot!!!!!

Na, lassan megyek egy kis meló utáni tanításra :x nincs kedvem, aztán megpróbálok ma még bekukkantani, de nem bizti, h menni fog, bár rszg eredményét nagyon várom :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Lányok!!! Ma megvettem a Kismama c. újságot és a következőket szeretném megosztani Veletek belőle:

[quote][ írta:b]" A partner:
Ami a kismamákat általában aggasztja, azt az apák többsége örömmel fogadja: úgy látszik, a férfiak a modern időkben is jobban vonzódnak az ősi női szereppel összhangban álló szépségideálhoz, és a reklámok sugallta eszményképekkel dacolva egyszerűen szeretik a gömbölyű formákat. A telt keblek és dús combok, a gömbölyödő has pedig még büszkeséggel is eltölti őket: férfias tetterejük bizonyítékaként értékelik. Felesleges tehát azon aggódnunk, hogy így is szeret-e minket."


Ezt azért írtam le Nektek, mert tudom, hogy ha még nem is most, de idővel mindenkire rájön ez a para sajnos! Nekem tetszett :)!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Kukli, privi ment! :)

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Ezt már olvastam valahol:-) én amúgyis "túl" nőies alakkal rendelkezem :oops: bár eddig ez bejött a pasiknak, de most hízok!!!!!! Nem jó!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


papillon, ha eddig bejött, most még jobban befog nekik!!!! Nekem sok pasi mondta, hogy egy terhes nőnél nincs szebb!!!! Biztos, hogy komolyan is gondolják!!! Ne foglalkozz ezzel!!! Én is gömbölyű vagyok, éééééééééésssssss?!??! Az is nagyon szexi!! :D
Szal NYUGI :):):)!!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Ezt már én is olvastam valahol !! Nekem nincs bajom annyira az alakommal mert tudom hogy a páromnak tetszik... az már hogy nekem nem az nem lényeg :D lényeg hogy ő dícséri ... :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Ja igen!!! Eszembe jutott még mit akartam!
[quote]T írta:ényleg, madj szülés előtti telefonos riadóláncot csinálunk?

Sztem mindenféleképpen!! Majd megadjuk egymásnak a telószámokat!! bár én azt hiszem apának majd mindenképpen megmondom, hogy írjon itt Nektek és tegyen fel rólunk képeket!!! :D
Jajj de messzi van az még!!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Tencsi Boldog Szülinapot!


Nekem is most lesz. 30X :lol: , majd teszek fel szülinapi vonalzót :) , kinek lesz még mostanában?
Lássuk, hogy öregszünk :D

Ma egész délutánig kinn sétáltam, zöldség nézegetés stb, avarúgy elnyomott a levegő, ahogy hazaértem, mentem is feküdni, jó ez a szabi. Megértelek Katka, gyerekeseknek ez is nehezebb, nagynéném 3 gyerek mellett várta a picit, alig alig tudott pihenni, de ők is voltak azért a szabadba, ahogy halottam, a Duna parttól 5 percre élnek, szép környezet.

Alig tudtam visszaolvasni, pedig én csak 2 oldallal maradtam le.

Orvossal kapcsolatba, én is nőit szerettem volna először, úgy gondoltam nem jövök majd úgy zavarba, de férfi van, főleg nekem még anyukám elég fiatalt nézett ki, akihez ő járt, én meg inkább olyat szerettem volna, aki vagy nő, vagy idősebb és nem ilyen jóképű, de végül is nem akartam sokat variálni, 12. hét körül már választani szerettem volna, és igaz hogy nem szerettem volna ilyen fiatalt, de viszont nagyon megbízhatónak tűnik, és szerintem az is fontos, hogy ki van ott szüléskor, megbíznál- e benne, elég nyugodt- e, persze ugyanígy a szülésznőnél is. Pl nagynéném nőgyógyásza azt se tudta hány hetes, annyi magán betege volt, és már kilencedik hónapban gondolkodott, hogy rábízza e magát szülésnél.

Megint begyulladt a fogam, csak most a nem az amit felvágtak(bölcsesség), az már rendben van, hanem a gyökér ami még egy húzásból maradt benne, azt mondta a Fogorvosnő, hogy azt hagyná inkább szülés utánig, de lehet vissza kellesz mennem vmi segítségért mert már nagyon duzzadt, azon az oldalt enni se tudok, rám jár a rúd fog téren. Még fájni annyira nem fáj, csak attól félek felvágja az ínyem megint és kiszedi a gyökeret, de inkább azt csinálná, mint a szájsebészetre küld, mert az is szóba jött a múltkor, attól meg nagyon félek, nem tudom miért, pedig sose voltam.

Ezt a kakilós sütit lementettem, nincs festék a nyomtatómban, ennek ez a neve? Nagyon nagy :lol: :lol:

Terhességi vonzóságról, az biztos, hogy akinek van párja, az bukik a pocijára is :P ,
mondjuk én speciel vonzóbbnak éreztem magam nem terhesen :lol: :lol:

Kuklika, majd megírom az adatokat, mi is kell? város, név, szül ip.?

Bea, Maja

Kép
bea1978
 
 


Milyen riadólánc? :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978
 
 


Hát majd márciusban !!Hogy tudjunk róla ha valaki megszül...:)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


ok, már elküldtem Kuklikának a számot :)

Bea, Maja

Kép
bea1978
 
 


Majd én is küldöm csak még megvárom a keddet:) hátha kiderül ki lakik ott bent :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Kuklika, küldtem pü-t.

Gömbölyded formák: Nekem párom múltkor csak úgy előadta, hogy annyira elege van a csontkollekciókból. Ő azt szereti, ha van mit fogni egy nőn. Nekem ráadásul szerencsés alkatom van, mert nagyjából egyenletesen párnázódom. Csak két dolog zavar.
1. Gyertya állásnál képes voltam fuldokolni a többlet súlyomtól.
2. A kínai méretezés miatt dühít, hogy xxxxl ruhák jók rám. Márpedig a kínai árú úgy árasztja el az országot, hogy csak na.

Bea, jobbulást. A szájsebészettől nem kell félni. Ott sem csinálnak mást, csak felvágják az ínyt, és ha kell vésnek. A dokid is ezt tudná a gyökérrel tenni. Bár az tény, hogy brutális eseteket lehet látni a váróteremben.

Én eddig kétszer találkoztam női nőgyógyásszal. Az első alkalommal tele voltam előítélettel, de végül sikerült legyőznöm. A második már akár férfi is lehetett volna. Egyébként nekem nincs választott orvosom. Nagyon sok dokival találkoztam már, és mindegyiknél volt pozitív, meg negatív élményem is. Én abban bízom inkább, hogy ha szülök, akkor egy kipihent doki foglalkozzon velem, és ne az, akit teljes műszak (+ még esetleg magánrendelés is) után, már otthonról riasztok vissza. Főleg, hogy nekem is az a tapasztalatom, hogy nagyon sokat vállalnak. Egyszerűen mikor pihennek akkor? Persze tudom, hogy a választott doki mellett is nagyon sok érv szól.

Kép
Kép
tessza76
 
 


Még nekem sincs orvosom, de nemtudom hogy akarok-e saját orvost... A lényeg tényleg az hogy pihent legyen ez igaz :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Jaj csajok, én el fogok utazni hétvégre, de ha ilyen ütemben töltitek a topikot, akkor nem fogom tudni visszaolvasni azt a 10 oldalt :( :)

Ha lesz egy kis időm én is csinálok pocis képet, de lehet, hogy erre csak holnap fog sorkerülni.

A terhességi vonzalmat én is átéltem, az előzővel. Nem is tudom összeszámolni, hány pasi mondogatta nekem akkor, hogy húú mennyire szexi vagyok.
Igaz, akkor nem éreztem magam ennyire dagadtnak. Hihetetlen, hoyg mennyire más tud lenni két terhesség. Az előzőnél jól és szépnek éreztem magam, most meg valahogy nem vagyok jól (nem fáj semmi, nem vagyok rosszul, csak ... ) és dagadtnak hiszem magam, pedig mindenki azt bizonygatja, hogy csak a pocim nő gyorsabban mint az elsőnél.

valamit még akartam írni, de mint tudjuk a terhesség elveszi a nők eszét :) (legalábbis az enyémet) :lol: :oops:

Kép

Kép
gabka77
 
 


Gabka hova utazol ? :) dejó neked ..:)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Kép Itt a pocakom, nemrég készült Kép Kép

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Na? Mit gondoltok?

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok!
Megjöttem! Jó sokat írtatok ma, alig tudtam visszaolvasni:)
Sajnos eddig tartott a munka. Egy kis túlóra, meg egy-két elintéznivaló és most értem nemrég haza.
Látom Papillon azért figyeltél, hogy csak este jövök!
Wicca Neked volt igazad!
Itt a ................
Kép

KISFIÚNK!!! feje
Tök jó volt az UH. Az eredményeink tökéletesek, minden rendben van. Az UH 25 percig tartott, mert rajtam, a tesómon, a dokin és az asszisztensen kívül még 7-en bent voltak, és a doki részletesen magyarázott nekik mindent. Így én is pontosan mindent megtudtam. És már van orvosom. Az a doki volt bent, akit meg akartam kérni, pedig nem is ő dolgozott ma az UH-ban. Csak engem vizsgált ő. TÖK JÓ!!! Örülök. Mondjuk kislánynak is ennyire örülnék!!! Annak örülök, hogy egészséges.

Kuklika Én már a tesómmal megbeszéltem, hogy ha megszülök, majd ő tesz fel képet a babáról, és ír ide az oldalra helyettem :)

Mint látjátok, átírtam a vonalzómat, mert már másodszor márc. 15-re írtak ki, úgyhogy most már ez marad!!!

Kép

Kép
rszg
 
 


dejóóó :) gratulálok rszg!! :)
Én is addigra vagyok amúgy kiírva:)
Hajól látom látszik a kis arcocskája is :) nagyon édi...
én is megyek kedden... és úgy izgulok

papillon szép a pocid :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Rszg, gratula a kisfiúhoz. No meg a jó eredményekhez!

Papillon, szép kerek poci. És milyen jó szőrös nadrág! Mintha magamat látnám. :lol:

Kép
Kép
tessza76
 
 


Moncsi Én is észrevettem, hogy egy napra vagyunk kiírva. Meg ha jól emlékszem, még valaki volt. De lehet, hogy tévedek :oops:

Kép

Kép
rszg
 
 


GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na, kakukktojás lesz, akinek lánya lesz :shock: tök jó!!!!!
Szupi, h ilyen aranyos orvosod van!!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na, kakukktojás lesz, akinek lánya lesz :shock: tök jó!!!!!
Szupi, h ilyen aranyos orvosod van!!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


tessza, lebuktattál:-(((( Hááát, akinek ilyen szőrös kis papillona van:-) szégyenlem magam..... :oops:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Papillon Én már biztos nem leszek kakukktojás. És bejöttek a megérzések. Az elejétől fogva kisfiút éreztem, pedig nem is mondtam, hogy én azt szeretnék. A kínai horoszkóp szerint is kisfiú, és a gyűrűs módszer is 2-szer is azt mutatta. Na meg a hasformám, mert előre nő a pocakom :)

És most már én is tudom: Hátul tapadt meg a baba.

Kép

Kép
rszg
 
 


Tessza Neked is köszi! Meg előre mindenkinek :roll:

Kép

Kép
rszg
 
 


Hát akkor itt is gratulálok, Hugica! Nagyon cuki a pofikája! Van még kép? Küldd emilben! Puszi!
Vendég
 


Olyan jó látni a növekvő pocakokat! A tavaly ilyenkorról nosztalgiázom...
Vendég
 


Na, kíváncsi vagyok nekem bejött-e a gyűrűsmódszer, mert én is fiút érzek és a gyűrű 3-szor is fiút mutatott!!!

Szia! Büszke nővérke :D

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Rszg gratulálok a kisfiúhoz!!, inkább fiút szerettél volna amúgy, így ahogy kiveszem a szavaidból :D

Papillon, szép poci, én nemvagyok tippelgetős, de a kislány jutott eszembe rólad

Tessza, köszi, kamillázok,

tényleg azt lehet innunk?

Itt a hétfői Uh-s képem, csak most sikerült csak áttölteni, azt hiszem a feje látszik Kép Kép 16 hetes

Bea, Maja

Kép
bea1978
 
 


rszg, nagy naaaaaaaaagy gratula

Én is ilyet akarok!!! :oops:

kuklika, a tábla szupi, de - ha tudod színezni - szerintem látványos lenne, ha nem szerint színeznéd, és akinél még nem tudni (mondjuk nálam), annak valamilyen semleges szín, mondjuk világos zöld lenne.
Akkor ránézésre látszódna a nemek aránya (bár most még persze, hogy egyértelmű).
Én is megkérem a párom, hogy írjon Nektek, ha szülök! :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


na lépek, vacsit kell készítenem férjemnek, hazajöttt 8)

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


papillon, milyen szép poci!!! :shock: :D
És hogy örülhettek a szomszédok a terasz-sztrípnek :wink: :twisted:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


namlajos!!!! Figyeltem, épp nem járt erre senki, meg a fák takartak :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


[quote="papillon"] írta:papillonSzia! Büszke nővérke :D


Igen, az vagyok!!! :D :D :D
(Csak azt nem tudom, mit kezdek a rég kinőtt kislányruhákkal. :roll: :wink: )
Vendég
 


Papillon!
Tök hasonló a pocakunk(végülis nagyjából egyidősek vagyunk), talán az enyémen egy picit több a háj :lol:

Rszg!
Nagyon irigyellek, én is annyira szeretném már tudni!!!24-én megyünk 4d-re, remélem megmutatja magát.Már nem bírom a18-19.hétig, és a dokimnak is majdnem annyit kéne adni egy extra uh-ért, mint a 4d.

Nemlajos!
Nem mindenkinek van problémája az elevittel, én sem tudom, hogy az-e, de a védőnőm olyan határozottan felszólított, hogy 16-18.hétig naponta szedjem, hogy így látam jónak.De lassan csökkentek szerintem.
Egyébként előtte sem voltam mindig minden nap, de ennyire azért nem volt gáz.

Kép
Kép
zazzy
 
 


Zsu Köszi! Itt is:) Sajna több kép nincs, de majd a 4D videót küldöm. 19 nap múlva :)
És tényleg Ő a büszke nővérke :)

Papillon Szerintem bejön ez a gyűrűs módszer. Neked a kínai horoszkóp mit jósol? Nézted?

Bea Nem mondanám, hogy inkább kisfiút szerettem volna. Bár nehéz megmondani, mert én a terhességem elejétől fogva éreztem, hogy kisfiú. Elötte viszont, mikor csak terv volt, kislányt szerettem volna. Érdekes dolgok ezek. IS.
Nagyon aranyos a Te babád is! Szépen látszik, csak kár, hogy nem felénk fordul!!!

Nemlajos Te is fiút szeretnél? Neked mit jósolnak a népi hiedelmek??? Nézted?

Kép

Kép
rszg
 
 


Zazzy Nekem most mondta az orvosom, mert hogy már az, hogy minden nap szedjem a gravidát. Eddig heti kettőt szedte, De szerintem nem fogom mindennap szedni. Ha eddig nem szedtem! Télen is max kétnaponta fogom szedni. Szerintem elég!
A 4D-n majd biztos megmutatja magát. Én meg akkor foglak Téged irigyelni, mert én csak 28-án megyek 4D-re.

Kép

Kép
rszg
 
 


Zsu Majd a Szilvinek elteszed, Ő kislányt szeretne. Csak még nem tudja kitől :roll:

Kép

Kép
rszg
 
 


És mit szóltok a neveimhez: Rédling Máté vagy Rédling Dániel???

Kép

Kép
rszg
 
 


Hát ti annyira, de annyira édesek vagytok!!! Köszönöm, nekem furi ez a poci, nem tudtam, h nem is rossz és hogy van hasonló is.... Tom, hüleségeket beszélek össze, de mentségemre legyen mondva, h terhes vagyok :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


rszg, az is kisfiút mondott, a kiníji :D

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?