Tencsi Boldog Szülinapot!
Nekem is most lesz. 30X
, majd teszek fel szülinapi vonalzót
, kinek lesz még mostanában?
Lássuk, hogy öregszünk
Ma egész délutánig kinn sétáltam, zöldség nézegetés stb, avarúgy elnyomott a levegő, ahogy hazaértem, mentem is feküdni, jó ez a szabi. Megértelek Katka, gyerekeseknek ez is nehezebb, nagynéném 3 gyerek mellett várta a picit, alig alig tudott pihenni, de ők is voltak azért a szabadba, ahogy halottam, a Duna parttól 5 percre élnek, szép környezet.
Alig tudtam visszaolvasni, pedig én csak 2 oldallal maradtam le.
Orvossal kapcsolatba, én is nőit szerettem volna először, úgy gondoltam nem jövök majd úgy zavarba, de férfi van, főleg nekem még anyukám elég fiatalt nézett ki, akihez ő járt, én meg inkább olyat szerettem volna, aki vagy nő, vagy idősebb és nem ilyen jóképű, de végül is nem akartam sokat variálni, 12. hét körül már választani szerettem volna, és igaz hogy nem szerettem volna ilyen fiatalt, de viszont nagyon megbízhatónak tűnik, és szerintem az is fontos, hogy ki van ott szüléskor, megbíznál- e benne, elég nyugodt- e, persze ugyanígy a szülésznőnél is. Pl nagynéném nőgyógyásza azt se tudta hány hetes, annyi magán betege volt, és már kilencedik hónapban gondolkodott, hogy rábízza e magát szülésnél.
Megint begyulladt a fogam, csak most a nem az amit felvágtak(bölcsesség), az már rendben van, hanem a gyökér ami még egy húzásból maradt benne, azt mondta a Fogorvosnő, hogy azt hagyná inkább szülés utánig, de lehet vissza kellesz mennem vmi segítségért mert már nagyon duzzadt, azon az oldalt enni se tudok, rám jár a rúd fog téren. Még fájni annyira nem fáj, csak attól félek felvágja az ínyem megint és kiszedi a gyökeret, de inkább azt csinálná, mint a szájsebészetre küld, mert az is szóba jött a múltkor, attól meg nagyon félek, nem tudom miért, pedig sose voltam.
Ezt a kakilós sütit lementettem, nincs festék a nyomtatómban, ennek ez a neve? Nagyon nagy
Terhességi vonzóságról, az biztos, hogy akinek van párja, az bukik a pocijára is
,
mondjuk én speciel vonzóbbnak éreztem magam nem terhesen
Kuklika, majd megírom az adatokat, mi is kell? város, név, szül ip.?