Új privát üzeneted érkezett!

No comment...

Mzx! Sajnállak! De átérzem, hogy miért nem akarsz jönni. Nekem sincs túl sok kedvem már... Csak vannak, akiket nagyon szeretek innen is...

Dobok pár képet Borókáról (hátha valaki kiváncsi még rá):

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
petramama
 
 


Petramama, Boróka egyre jobban hasonlít Petrára, nem? A szemei!
Vendég
 


Lusie, Peti megtalált a fütyit?? :lol: :lol: :lol: De éééédes!
Vendég
 

 
 

Mzx,Petramama!

Én ugyanezt érzem... :(

Szilvánusz!

Igyekezz a gyed-del mert már én is azt kapok..nekem is a melóhely intézte.

Biribon!

Lécci tegyél fel friss képpet a lánykádról h meg tudjam nézni a szemét...(nincs erőm meg időm visszakeresni bocs)..szívesen elmondom a véleményem.Én is viszem Olikát decemberben h megnézze őt a Márk dokija SOTE szemklinikán.Tudod nálunk nagy a hajlam veszélye az apjuk miatt és nem akarok úgy járni mint a Márkkal h szinte késő volt.. ...

Olika igen nagy affinitást érez h nap mint nap a szobanövények irányába kússzon és azokból csemegézzen
:shock: :shock: :shock:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


[quote="petramama"] írta:petramama(hátha valaki kiváncsi még rá):


NA DE LÁNYOK! MÁR MEGINT MI EZ A KESERŰ HANGULAT!!!

Én minden Babára kiváncsi vagyok!!!

Az utolsó kép tetszik a legjobban Borókáról! Nagyon édes!!! Imádom, ha egy baba mosolyog, kacag. Szerintem nincs olyan depresszió, amit ne gyógyítana!!!

Kacika: Ne is kérdezd! Igazi kis p..csös, állandóan markolássza. Úgy idegesít, az apja meg röhög rajta. Főleg azt szeretem, mikor a legnagyobb kakiból próbálom kiszabadítani és akkor markolászik. Jaj! Férfiak.... Na de majd én megnevelem!!!

Mzx:
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul alszotok. Szerintem ennél nincs is rosszabb. Olcsi volt ilyen, és sajnos nálunk nagyon sokáig tartott, a megoldás jobb híján az lett, hogy velünk alszik. Egyet követelek meg tőle, hogy a helyén aludjon el, aztán ha felébred, jöhet. Persze sokszor ez is kudarcba fullad, mert van hogy képes tizenegyig is fent maradni és átjönni, beadva, hogy márpedig aludt a helyén.
Míg kicsi volt, tök zombi voltam a napi max. 5 óra alvástól. De kb. egy év alatt hozzászoktam. Petivel óriási mákom van, hogy jó alvó, csak el ne kiabáljam! A másik témát már kiveséztük, de az, hogy milyen itt a hangulat mindannyiunkon, rajtad is, rajtam is múlik.

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 


Nem értem, hogy miért kell állandóan hangoztatni, hogy mennyire nem jó itt. :? A feltápászkodni próbáló topiknak ez nem tesz túl jót. Amikor kezd újra pörgés lenni, akkor néhány ilyen megjegyzés mindig visszanyomja a hangulatot. Így sosem lesz itt igazán jó hangulat. Vagy az a cél? :roll: És akik itt írnak azoknak meg elég rosszul esik, hogy ezzel azt jelzik sokan, hogy unalmasak, érdektelenek, kvázi minek is irogatnak... Nekem ez jön le. Miért nem lépünk már túl?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2008.10.09 13:52-kor.

biribon
 
 


Panny: Tök jó Márk és Olivér vonalzója a számegyezésben!

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 


Nekem is hiányoznak emberkék nagyon.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Szerintem igenis sok mindenkit hiányoltunk, akin éreztük az elmaradozást. :( Csak tiszteletben is tartottuk mindenkinek a szabad akaratát is egyben. :? :(

Na most rajtam is úrrá lett a "rám egyáltalán kiváncsi valaki?" hangulat. Tudjátok be fáradságomnak, elapátlonodott állapotomnak. :D :D

Lusie!
Több fiús anyukától hallottam, hogy milyen hamar megtalálják a kukacot, úgy látszik Zsomb későn érő típus lesz, mert még ezt (se)fedezte fel. :lol:

Mzx!
Minden elismerésem, ahogy Te ezt így bírod. A kialvatlanság amit a legrosszabbul tűrök én is. Lakás? :roll: :roll: Újabb problémák nem jöttek elő? Szerettek ott lakni? Merrefelé vagytok Zuglóban? (már lehet, hogy írtad :oops: :oops: )

Kölyök!
Fogat mi is mosunk. :wink:

Monácska!
Meggyógyultál teljesen? Alvás alakul? Mikor eresszük össze aprajainkat?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Biribon!

Most raktál fel képet?Nekem nem jelenik meg semmi...

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Én se jövök már túl gyakran. Kedvem se már a régi, meg a lánykám sem engedi annyira. Mikor sikerül néha írnom, akkor mindig megfogadom, hogy na, akkor minden nap rákukkantok a topikra, de nem megy.

Viszont amit szeretnék megosztani Veletek, az az, hogy Dórikának is kijött már az első fogacskája, tegnap este! :) Nagyon sírt vacsi közben, folyton köpködte ki a cumisüveget a szájából, mondom magamban, lehet, hogy a foga...az volt. :) A mellette lévőnek már látom a hegyét az ínye alatt, de még nem tört át. Amiatt nyüglődhet a kis drágám. De most délután sikerült végre egy nagyot aludnia, már 2 órája húzza a lóbőrt. :)

Próbálok visszaolvasgatni és többet jönni!!!

Puszi addig is!

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Biribon!

Fehérrel írtál, jól látom, hogy nem látom??? Én nem tudom elolvasni, mit írtál! Légyszi ne fehérrel írj, hanem olyan színnel, ami látszik is!

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Biribon: íppeg csak a számból nem vetted ki a szót. Csak én nem lettem volna ilyen diszkrét.....:wink:
Teljesen felesleges ez. Mzx-et megértem, hiszen megmagyarázta miért maradt el, na de a többiek....why???????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :x :x

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz
 
 


Ja tényleg...Biribon fehérrel írt...hát ezért nem látok belőle semmit :shock:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Szilvánusz!

Te hogy tudtad elolvasni a fehéret??Vagy direkt lett utólag kifehérítve???...de miért???..ennek így semmi értelme mert nem tudni mit írt és mivel értesz egyet...Én kivi lennék rá...

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny,
jelöld ki, amit Biribon írt és olvasható lesz!

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Mostmár el tudtam olvasni ha kijelöltem..szal én meg azt nem értem h miért ne lehetne kinyilvánítani a vélményét bárkinek?????????Vagy csak az jöhet ide aki full boldog és heppii???

És mi az h Mzx-et megérted ,Szilvánusz, h miért maradt el??Miért a többieket miért nem érted meg??Másnak nem lehet indoka??

Nem hiszem el h minnen szón lovagolnak egyesek..komolyan, már az ember nem mer írni semmit...ez így nem jó!!Miért kell most megint szekálni azt, aki megírja őszintén h épp mit érez a topicról?

Látod én többek közt ezért írtam h egyet értek Petramamával mert nincs kedvem jönni az ilyenek miatt h nem lehet véleményt nyílvánítani mert abból megint vita van mert egyeseknek nem tetszik...nem mindig happy az élet,legalábbis felénk NEM!!
Vagy játszuk meg magunkat??Mindenkinek lehet jó-rossz napja,jó-rossz kedve,és nem mindenki ugyanolyan intezitással éli meg ezt a topicot...de ez miért baj???
Azért mert valaki kinyílvánítja a véleményét akármiről is legyen szó,tovább tud attól élni a topic..aki jól érzi magát annak nem lehet ilyentől el venni a kedvét..szal ezt megint nem értem!!!!! :shock:


És Biribon!

Nem hiszem h én úgy viselkedtem volna h nem érdekel aki mind ide irogat..épp neked ajánlottam fel h tegyél képet a lánykádról h megnézzem a szemét....
Panni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára panny 2008.10.09 14:55-kor.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Héj, héj Panny...nem azt értettem meg, hogy MXZ miért nem jön hanem, hogy miért szövi bele a mondókájába, hogy van-e kedve írni a topikba vagy sem...hiszen régen járt itt, van egy csomó baja stb.stb.
Nem az a baj, hogyha valakinek nincs kedve jönni, csak nem értem, hogy miért kell hangoztatni....
Ugye azt meg nem gondolod komolyan, hogy én lennék a legyen minden happy és rózsaszín nagykövete..., és csináljunk úgy, mintha minden rendben lenne, miközben nem. Asszem nem erről voltam eddig sem ismert....

Csak nem értem...de ha valaki felvilágosít, lehet, hogy megértem.

Fúj,fúj morcika, azért én igy is nagyon.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz
 
 


Figyi,Szilvánuszkám:)az csak egy elejtett pár szó volt attól ,aki épp így érzi h nem mindig van kedve ide jönni a történtek miatt...És??Ez miért baj??Őszinte és ennyi.El kell olvasni és túl kell lépni rajta és ennyi.Sztem nem kell szóvá tenni,én csak erre utaltam.Lehet h épp aki ezt írta totál rossz amúgyis a hangulata és ennyi.
Nem gondoltam h te lennél a happiség :wink: nagykövete..csak akkor ne legyen baj ha elejtünk egy-két ilyen mondatot.....konstatátlni kell és ennyi,fölös ebből újra vitázni.Érezhetik többen is akár h más a topic,de ettől még megint másoknak meg minden a régi..ez van,nem vagyunk egyformák és a rázós szitukat is másképp éljük meg,valakiben marad tüske,valakiben nem..ennyi.

És én is nagyon...
Panni :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


De a kulcsszó, hogy történtek...múlt időben, ami mivel nem túl happy, jó lenne minél előbb túllépni rajta, de ha mindig felhozzuk, ráadásul nem is úgy, hogy az érdemi legyen, hanem csak elejtett félmondatként, azzal csak újra megkaparjuk a gödröt, de nem ássuk ki a szemetet belőle. Szal sztem ha valakiben maradt még valami, amit elhallgatni nem hagy a jóérzése, akkor rajta, beszélje ki, ha meg csak kicsit rossz szájíz, akkor legyen rá gyógyvíz az összes többi téma, a babák, a tslálkozók, a régiek előkerülése, visszatérése stb.stb..s talán akkor tényleg múlt idő lesz a történet....

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz
 
 


[quote]t írta:slálkozók

ugye, ugye...ennél jobb gyógyírt keresve se találhatna a világ apraja-nagyja.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz
 
 


Persze,ezért is volt csak 1-2 szó attól aki írta(többek közt én is)..talán ennyi belefér,nem drága? :wink:

Na léc mert a kiscsávó már 3 órája húzza a lóbőrt én meg tervbe vettem addig az árvácska ültetést.

:wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


tslálkozók :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny, irigy-irigy vagyok a 3 órás alvásért!!! :evil:

Nem tudom, ki kérdezte: okt. 26-án lesz a gyerekek keresztelője. Nem lesz nagy buli, tizenhárman leszünk.
A ruhácskákból végül egy harmadik mellett döntöttem, de azért mégegyszer köszönöm Biribon és Lusie!

Gabi hugicám, rszg, ma volt Uh-n és megtudta, hogy KISFIÚ érkezik!!! :lol:

Olvasgatom az ő topikjukat, és arra gondolok, hogy milyen jó volt, mikor még mi is a babavárás örömét osztottuk meg egymással!
Vendég
 


Na, ebből nehogy vita legyen, azért is írtam kicsivel, fehéren, hogy aki csak benéz, gyorsan olvas, ne legyen szembetűnő. Persze, hogy el lehet mondani, hogy ki mit gondol, csak ezt már kb. 10x mindenki kifejtette. És már nem tudom, hányadszor próbál a topik továbbmenni újult erővel. Ha meg minden alkalommal, amikor kicsit elfelejtődnek a korábbi problémák, újra és újra előkerül, hogy hát nem a régi már a topik, már nem túl jó idejárni, akkor nehezen fog helyreállni a hangulat. Sztem.
Persze, hogy nem happy minden, sokan jönnek is bújukat bajukat elpanaszolni, segítséget kérni mert már azzal is kicsit jobban érzik magukat és a válaszokból erőt gyűjtenek. Ez abszolút hozzátartozik a topikhoz. Nem is ezzel van a baj. A topik hangulata a sok torzsalkodástól persze megváltozott, lehet, olyan már soha nem is lesz, más lesz, de attól még az is lehet majd jó. Most még lábadozási időszakban van a topik, amikor kis kapargatástól még könnyen felszakadnak a sebek. Hagyjuk begyógyulni szerintem...

biribon
 
 


én próbáltam pont nem hozzászólni az utóbbi idők vitáihoz direkt, hogy ne szítsam még a feszültséget, de bocs, most muszáj nekem is leírnom, hogy Biribonnal és Szilvánusszal értek egyet. van aki már nem először jegyzi meg, hogy már nem szeret jönni...hát akkor inkább ne jöjjön, de ahogy Pumperka is írta, ez az érzékeny lelkűeknek (mint én is) akik rendszeresen írnak kb annyi, hogy "hát nem vagytok túl izgik..."

szóval nem esik jól. ahhoz meg nekem legyen jogom, hogy ezt kinyilvánítsam.

egyébként ki várta, hogy ez a topic ugyanolyan lesz mint a terhesség alatt volt? kinek vannak halálosan izgi történések az életében jelenleg - azon kívül, hogy milyen édesen fejlődnek a babák? hát ez egy ilyen életszakasz. van akit érdekelnek mások gyerekei másokat nem.
én megértem ha ez valakinek uncsi...gondoltam, hogy ezért nem jönnek többen. de ezt nem kell minden nap valakinek elmondania...

mi kellene? legyünk megint terhesek, hogy lehessen izgulni ? ez is egy megoldás... :)

KépKép
judit18
 
 


ja és még annyit, hogy én csak ezt a témát hanyagolnám. az, hogy valakinek milyen problémái vannak természetesen szerintem mindig meghallgatásra talál és próbáljuk felvidítani. szóval nem csak happy-re vágyom nem úgy értettem.

KépKép
judit18
 
 


meg még annyit, hogy Kikóval annyiban egyetértenék, hogy szerintem nem gáz ha nem köszöntünk fel mindenkit név, születésnapjára, mert azt nekem is egy kicsit sok és némi sértődésre adhat okot, pedig képtelenség számon tartani.
ha egyöntetűleg megegyeznénk ebben akkor nem lenne sértődés...

KépKép
judit18
 
 


Zsu, látod, visszanézve mennyivel izgibb a babavárás ? :)
mondtam én hogy a második gyermek a megoldás a topic fellendítésére :) (meg kinek a harmadik, negyedik, hatodik :shock: )

na vége a monológozásomnak ...

KépKép
judit18
 
 


na megint cáfolom magam

RSZG - gratulálok a KISFIÚHOZ! (ilyenkor szabad gratulálni ugye?.... nem vagyok babonás)

KépKép
judit18
 
 


Zsu! Gabicának nagyon boldog babavárást kívánok!!!!!!!!!!!!!!

[quote="judit18"] írta:judit18hogy milyen édesen fejlődnek a babák? hát ez egy ilyen
mi kellene? legyünk megint terhesek, hogy lehessen izgulni ? ez is egy megoldás... :)

na, ehhez én már nem csatlakozom! maximum kukkolni fogok...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama
 
 


Sziasztok!
Látom Zsu már elmondta a legfrissebb híreket. Azért én is leírom.
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, most már tényleg lehet.
Minden rendben van, az eredmények jók, minden megvan, és tényleg kisfiú. Láttam a kis golyókat meg a fütyköst is.
A fejéről kértem képet, nagyon ari.
És nagyon boldog a babavárás!!!
Kép

Kép

Kép
rszg
 
 


Judit! Hívjál, persze, nyugodtan, ha erre jársz! Egy IKEa vagy Árkádos talira mindig kapható vagyok!

Linocs, Kacika, Nebula, Mni! Köszönjük a köszöntést, mi is hasonló szépeket kívánunk minden hófordulónak!

(Szerintem Linocstól nagyon szép dolog, hogy mindig ilyen pontosan megemlékezik mindenkiről...)

Nebula! Látom, Nektek is van Micimackós kiskönyv! Livike imádja! Mindig úszik a nyálban, majd a szőnyegbe dörzsölgeti, persze minden koszt felszed vele... Baromi undorító! Állandóan törölgetem..

Kölyök! Köszi a hiányolást! Gyakran bele szoktam olvasni a topicba, de bevallom őszintén, inkább csak felületesen. Engem nem a viták tántorítanak el a hozzászólásoktól, hanem van egy örökmozgó kislányom. :D és egy kicsit lusta is vagyok... :oops:

Látta valaki a Brendonban kapható etetőszéket, ami a kuponnal most akciós? Van valakinek olyan? (Bébé Comfort Momento)

Ma volt nálunk a védőnéni, és el volt ájulva Livicicától. Állítólag a korához képest nagyon fejlett a mozgáskészsége, folyamatosan kornyikált(anyukám szerint operaénekes lesz belőle..)
Csak azt nem tudom, akkor mit szólna itt egy két topic-babához, aki már feláll...

képeket mostmár illene nekem is feltennem.. :oops: :oops:

Judit, MZX, és minden sorstársam! Én aztán megértem, milyen az, amikor 4-5 órát alszol éjszaka, azt is megszakításokkal.
Livike amióta megszületett, 2szer aludta át az éjszakát.
Nem tudom már mit csináljunk, mert lassan zombivá válunk...
Na, ezt gyorsan elküldöm, ugyanis az előbb majdnem sírógörcsöt kaptam, mert lemerült a laptop aksija,lkikapcsolt a gép, és azt hittem elveszett az egész hozzászólásom..

Kép
pété
 
 


Kép

Kép
pété
 
 


Kép útra készen...

Kép
pété
 
 


Rszg! Gratulálok! :D :D

Kép
pété
 
 


na, még egy...
nem mintha nem lenne még kb. 1000 kép Livcsiről... :oops:


Kép

Kép
pété
 
 


KÖLYÖK, HELP!!!!!!!!!!!! sOS (HÁZI FELADAT)


Van 5 darab egyes szám, hogy lesz belőle hét?

bármilyen műveleti jelet lehet használni.

8 ugye (1+1) az (1+1+1)diken

na de hét????? engem sem vennének már fel gimibe.... más is segíthet...
:lol:

mi amúgy megvagyunk, fiúk ovisok, így felszámoltam már a felgyűlt munkák egy részét (kamrapakolás, ruhák szelektálása)

Dani jófiú, meg is mutatom Kép

potyka
 
 


na, egy utolsó... apával...
ébredés után.


Kép

Kép
pété
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket.
Minden baba nagyon szép és aranyos. :D

Lusie: jó a csempétek :wink: .Te mivel tudod róla leszedni a vízkövet egyszerűen?

Pété: nekünk ilyen etetőszékünk van, én nagyon szeretem meg Tifani is. Jó az alja, hogy lehet benne játékokat is tartani. Szerintem a célnak tökéletesen megfelel. :wink:

Rszg: gratula a kisfiúhoz.

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita
 
 


Jelentem a hozzátáplálásban áttörés következett be!!!
Tegnap próbáltam ki Fruzskánál a sárgarépát, na az nem lesz egyelőre kedvenc. Viszont, kipróbáltam egy jó kis "gyümölcskoktélt": körte, szilva, barack. Hát, nem tudtam olyan gyorsan emelni a kanalat, amilyen gyorsan a lány lenyelte és tátotta a száját a következő adagot... És bevágott belőle kb. egy bébikajás üveggel :roll: Annyira jó volt látni, hogy ízlik neki.
Viszont azt vettem észre, hogy sokkal nagyobb kedvvel szopik, amióta elkezdtük a hozzátáplálást. Azt hittem, hogy ma például evvel a nagy mennyiséggel jól eltelítődött, de nem! Olyan hévvel szopizott utána... Úgy látszik megjött az étvágya is, vagy a kedve az evéshez a hozzátáplálással. Szuper!!!

Mi ma családilag Pomázon voltunk az Almafában. Nagyon-nagyon-nagyon jó volt! Énekes, zenés, zörgős foglalkozás háromnegyed órán keresztül, amit a töpörtyűk nagyon élveztek! Mindenkinek javaslom, aki még hezitál, hogy érdemes-e elvinni egy ilyen foglalkozásra a gyermekeket. Persze nagyon fontos, hogy ki vezeti, mert pl. itt az Almafában nagyon jól csinálta a lány.

Kölyök: hol szerezted azt a speckó kabátot, amit lehet hordani háton hordozáshoz????

Két kép:
Kép Kép
linocs
 
 


Kölyök,
a kisruhákat örökbe adom, nekem is olyan de olyan jól esett és esik a mai napig, mikor kapunk pár szép darabot!!! Kistesót egyelőre nem tervezünk, bár ki tudja mit (pontosabban "kit" :D ) hoz a jövő...Mindenesetre akkor is egy Talmácsi reinkarnációt kell összehoznunk, de minimum egy leendő motoros világbajnok öcsikét, ez az előírás családilag (kicsit sok az egy főre jutó motorok száma minálunk, teccik érteni).
Köszi a fogmatatós tippet!!! Ma sikerült meglesnem, jobb első lesz lent, remélem minél hamarabb, mert ma nagyon nagyon űber extra nyügi volt a csajszimajsz.

Biribon,
Pankának a NUK-féle csőrös pohár nagyon bejött. Tök édi rózsaszín pillangós, én picit vettem neki, 150ml-est, hogy ne legyen nehéz és könnyen tudja tartani. Kb fél deci vizet be szokott nyomintani belőle kanalas kajcsi után.

Petramama, Pété, Lusie, Potyka,
babókák nagyon édesek!!!!!

Rszg,
nagy-nagy gratula a kiskópéhoz!

Köszi a vizes hsz-okat, akkor senki nem ad rajtam kívül ásványvizet a babónak??? :shock: Nekem a doki ajánlotta, mert a klóral teli csapvíznél sokkal jobb (mert a forralással a klór nem megy ki!!!), hmm.. :roll:

A többin - bár nagyon érzékeny lelkű vagyok, és ez is az is nekem is néha rosszul esik, de most ha nem baj - hanyag módon lapoznék egyet. Jócakát mindenkinek!!!!

KépKép
kmanna
 
 


Sziasztok!

Már egy jó pár napja nem olvastalak benneteket, mert meghalni sincs időm, ígérem majd pótolom (Azt még nem tudom mikor.). Szóval lenne egy kérésem felétek.
Az Alexát és az ikreket beneveztük a nescafe-ba egy játékba. Aránylag elég jól állnak, de kéne jó néhány szavazat, azt hiszem regisztrálni is kell hozzá, illetve minden nap lehet szavazni. Vasárnapig tart a szavazás, ha megkérhetnélek benneteket akkor tennétek rájuk néhány voksot.

Ez a link:
http://www.tompavagyok.hu/?activate=true

Pontszám szerint vállogatva jelenleg a 2. oldalon vannak.
ALexa= Gaga
Ikrek= Barany

Előre is köszönöm! Szóval vasárnapig ha lehet nyomjatok rá minden nap egyet egyet.

Köszi, köszi, köszi!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Kölyök!
Engem is érdekel a hidegre való hordozós ruha. :wink:

Linocs!
Milyen más lett így Fruzsi. :wink: Ezek a fogak....
Képzeld nálunk is beindult az evés rendesen. :wink: Hogy mi hozta meg ezt a nagy kedvet, nem tudom pontosan, de én is alig bírok lapátolni időnként. :lol: Mellette azért maradt kb 7 szopi is. :wink:

Pété!
Tényleg nagyon hasonlít Livike apukájára. :wink:
Hol van etetőszék a képeken. :roll: :roll: ?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Potyka! Ez esetleg?
1+1+1 a négyzeten -1 -1

Pété: Kis druszám nagyon édes!

Nekem is sokszor kedvem szegi a "már nincs kedvem jönni, mert megváltozott a topik" téma.
Még jó, hogy megváltozott. A szempillányi embriókból közel tíz kilós fogas kis emberkék váltak. Ez mekkora változás emberek!!! Mit nekünk akkor egy-egy hangulatváltozás! Még jó, hogy ilyen remek passzban vagyunk!!! És akinek tetszik: "Csak az jöjjön, aki bírja......"!

Na pusszantás és csigavér! Sok órát alvós jó éjszakát Mindnyájunknak!

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 



Ja, és a házi feladatot még nem tudtuk megooldani...

Ráadásul azzal indult a nap, hogy nagylányom barátnője sírva bejött. Mamája mániás depressziós, bár jól ovlt, de szakított a pasijával, ezért iszik megint. Édesapja meg lehet, hogy rákos. Na erre mit lehet mondani????

potyka
 
 


Beuska, nekem nem jön be az oldal. :( A simán www.tompavagyok.hu oldal sem. :(
Vendég
 


Potyka, csak gyorsan: bevallom nem tudtam még rájönni, hacsaknem az, hogy a 111 kettesszámrendszerben pont a 7 ;)
de amint van 5letem írom. határidő tegnap lett volna, mi?

bocsi csajok, bónusz uszás van ma reggel, délután anyósomékkal sétálás este leszek hosszabban!

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Linocs, Pumperka, olyan a kabátamit Potyka belinkelt, de
a dydimos.ch -n a tragejacke alatt van bőveb leírás és fénykép igaz németül. olyan, hogy előre is és hátra is becippzárózható a toldalék, attól függően, hogy van a gyermek, és a nincs rajtam akkor meg egyszerű kabát.
rohanok, puszka

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Potyka! Amit írtam tegnap este, nem jó??? Miért?

Vagy csak engem is átugrotok, mi??? :cry:

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?