Judit! Hívjál, persze, nyugodtan, ha erre jársz! Egy IKEa vagy Árkádos talira mindig kapható vagyok!
Linocs, Kacika, Nebula, Mni! Köszönjük a köszöntést, mi is hasonló szépeket kívánunk minden hófordulónak!
(Szerintem Linocstól nagyon szép dolog, hogy mindig ilyen pontosan megemlékezik mindenkiről...)
Nebula! Látom, Nektek is van Micimackós kiskönyv! Livike imádja! Mindig úszik a nyálban, majd a szőnyegbe dörzsölgeti, persze minden koszt felszed vele... Baromi undorító! Állandóan törölgetem..
Kölyök! Köszi a hiányolást! Gyakran bele szoktam olvasni a topicba, de bevallom őszintén, inkább csak felületesen. Engem nem a viták tántorítanak el a hozzászólásoktól, hanem van egy örökmozgó kislányom.
és egy kicsit lusta is vagyok...
Látta valaki a Brendonban kapható etetőszéket, ami a kuponnal most akciós? Van valakinek olyan? (Bébé Comfort Momento)
Ma volt nálunk a védőnéni, és el volt ájulva Livicicától. Állítólag a korához képest nagyon fejlett a mozgáskészsége, folyamatosan kornyikált(anyukám szerint operaénekes lesz belőle..)
Csak azt nem tudom, akkor mit szólna itt egy két topic-babához, aki már feláll...
képeket mostmár illene nekem is feltennem..
Judit, MZX, és minden sorstársam! Én aztán megértem, milyen az, amikor 4-5 órát alszol éjszaka, azt is megszakításokkal.
Livike amióta megszületett, 2szer aludta át az éjszakát.
Nem tudom már mit csináljunk, mert lassan zombivá válunk...
Na, ezt gyorsan elküldöm, ugyanis az előbb majdnem sírógörcsöt kaptam, mert lemerült a laptop aksija,lkikapcsolt a gép, és azt hittem elveszett az egész hozzászólásom..