Csajok, köszi a tippeket, nagyon aranyosak vagytok! Amúgy tök jó mindegyik, tetszenek is, csak az a baj, hogy olyan kéne, amit meg bírok emelni és ami bolygókerekű. Viszont igaz, hogy amiket én kinéztem nem teljesen vizszintesek és talán télen tényleg hűvös lesz Lottinak, úgyhogy már letettem róluk. Az ucsó nagyon tetszik, amit Peva rakott fel, csak kérdés az, hogy a 14 kilót hogy cipelem majd le a lépcsőn (meg fel) gyerekestül
Peva - nálam dettó ugyanez volt, a dokim többször benézett hozzám, mindig megdícsért, hogy mennyire ügyi voltam a szülésnél és ez sokat számított. 5. nap nagyon fájt még a gátsebem, bejött, mondtam neki, és már mondta is, hogy jöjjek, megnézi, és aztán mikor megállapította, hogy teljesen rendben van, biztos pszichésen is, de már nem fájt annyira
Szóval megérte az árát, én sem sajnálom már érte. Én a szülésznőnek adtam 10 e forintot és egy Merci csokit, mert bár nem volt fogadott, de egy tündér volt, sokat segített nekem! A csecsemősök közül kettő volt, aki aránylag segített, mindkettő meg is fejt
Rövid szőke hajú szemüveges középkorú és egy rövid barna hajú nagy kék szemű fiatalabb. Amúgy az egyik csecsemős jön majd ki jövő héten belőni a fülbevalót Lottinak, 4 e forint, nem vészes
Levegőztetés - mi ma mehettünk először az erkélyre 5 percre és ma vagyunk 2 hetes 1 naposak, holnap 10 perc erkély, holnapután 15 perc és vasárnap lemehetünk akár 20 percre is sétálni, aztán már minden nap.
Fejés - nekem azt mondta a védőnő, hogy reggel fejjek és este, mert reggel nagyon sok a tej, este pedig jobban termelődik. Én amúgy akkor szoktam, ha úgy érzem, hogy feszül a cici, pl. az előbb is fejtem 40 ml-t, de azért annyira nem ömlik sajnos a tejem, tehát rendesen kell nyomogatni, mire kijön ennyi. Lotti az a baj, hogy sokszor bealszik rajta vagy csak úgy cumizik és amikor 30-40 perc után ráteszem a mérlegre és csak 10 ml többletet mutat, idegbajos vagyok
Amúgy rákaptam a mérlegelésre és már idegesítene, ha nem látnám minden alkalommal, hogy mennyit eszik, mert csalóka ám, pl. az ilyen maratoni szopik után csak 10-20 ml???
Olyankor visszateszem és próbálkozunk tovább.
Fektetés - nálunk is sokszor alszik rajtam, tegnap sikerült lebuknia engem is
Amúgy azt figyeltem meg, hogy eddig nem bukott, egészen addig, míg adtam neki a dokinéni unszolására vizet, akkor is kijött neki a tej, úgyhogy nem adok többet!
Azt mondják, azért kell neki, mert besárgult, de én már nem látom sárgának, fene se tudja
Szóval ált. nálunk háton vagy oldalt fekszik, most alszik a KISÁGYÁBAN!!! Oldalt, a szopipárna körülötte, el sem hiszem, de már vagy 1,5 órája alszik úgy
Az éjszakai üvöltés nagyon gáz, én mindig megijedek, hogy baja van, aztán megnyugtatom magam, mindig arra gondolok, amiket itt írnak a többiek, hogy jó anyuka vagyok és nem lesz gond... ez néha segít, persze nem mindig, azért néha beparázok
Timi - ú, nem semmi a lábad, én megúsztam ezt a lábdagadást, hála a lányomnak
Éva - köszi a tippet, nem veszem azt meg, inkább ezeket, amiket itt feltettetek, csak a cipeléstől félek, hogy elbírom-e majd, ha lemegyünk, sajna nem csak annyi, hogy kitolom a kecóból
Lányok, lassan jön haza párom, úgyhogy nemsokára láthatjátok Adri gyönyörű kislányát,
Ildi