Új privát üzeneted érkezett!

Nyah...mondom én, hogy ostobásodok :? Jaimee, ez nekem esssszemben sem volt :oops: Deazé olvasgatom a blogot :)

Kata, a parkosítást mán Marci születése utánra kéne hagyni, neeeem? :lol:

Évi, gratula Csonginak a szuper teljesítményéhez :lol:
Hm, kívánom, hogy férjednek sikerüljön viszonylag gyorsan munkát találnia, és ne törjön le...már csak azért is, amit régebben írtál magatokról.

Voltam ma a védőnőnknél (aláírtam a Prevenar-igénylőt...), és most már a Tücsökzene is ki van plakátolva... aszerint keddenként lesz a Hemoban (lehet más helyszín is meg volt adva, nekem a hemo-ra áll rája a szemem :mrgreen: )

Fanna, azé nem montam, mer csak reménykedek :) És úgy tűnik, egyelőre marad ez a szitu :( Diccse nyoma pocaklakónak... Azért van még egy hetem bizakodni :) Amúgy minden oké velem, rákszűrés megvolt, jövőhéten lesz eredmény. Osztán ha sokáig nem fogan meg Ketteske, akkor újra Closti.

Köszönöm a drukkokat :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Szióka!

Olga! Friss hírek?

Kata! Tuját ültetsz? Nem semmi nőszemély vagy Te, hallod! :wink:

Niki! ÁNTSZ eszembe se jutott... :oops:

Évi! Sajnálom párodat, de fel a fejjel, aki keres, az talál! Csongi meg szuperügyes. :D

Balwin! Clostit én is szedtem... Hosszú történet. :( Aztán spontán összejött Dorkánk. :lol:

Sírok. :cry: :cry: Megvan a habtapi, sikerült venni, éééés: irtó büdös. Ami azért gáz - szó szerint - , mert Dorka vhogyan extra érzékeny az erős illatokra, szagokra. Bömbölni kezd, ha erős parfümmel befújt egyén veszi a karjába, ha megérzi pl. a Tesco-ban a mosóporos sort, és még sorolhatnám... Ő ilyen alkat, úgy tűnik. :roll: Kibontottam a puzzle-t, és már akkor ordított. Letettem rá, éktelen sírás, amint megcsapta a szag az orrát. Tegyem ki levegőre? :roll: Mármint a habtapit.
Jött du. egy " kedves " családtag, közölte, ebben IS hibásak vagyunk Apával, hogy azért ilyen érzékeny a lány, mert nem parfümözzük magunkat. Tény, rajtam terhesség óta csak izzadásgátló van. :oops: Azelőtt parfümmániás voltam, de vhogy elmúlt, és szülés után se éreztem szükségét. :oops: Max. néha egy-két pötty, annyi. :roll:
Szerintetek?

donkoaniko

Olga, drukk a tesódnak!

Évi, apának egy kalappal a keresgéléshez, hátha könnyen megy! Csonginak gratula, látod, milyen ügyes nagyfiad van!

Anikó, én babafürdetős vízbe tettem a habtapit, abban áztattam, aztán kitettem a szélbe száradni. És utána már nem is volt büdös!

Balwin, nekem mindkét lány "azzal" jött létre, igaz, nem az első kúra alatt... drukk Nektek is ezerrel!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Najakkorjólvan megnyugodtam....... :wink: Azé én is szurkolok ám! Pocaksimiügyemben... :lol: :lol: :lol: :!:

Anikó!
Háááát ez elég érdekes vélemény...mármint amit kaptatok.....Szerintem semmi összefüggés nincs ilyen témában a szülők és a gyermek közt... :roll: És nem hiszem hg el lehetne rontani......neki is van ami tetszik van ami nem....vagyunk így egy páran...és kész :D Parfümmel én is így vagyok szülés óta......2 éve van egy dolceandgabbanam.....és még félig van.... :oops: hehhhhe Szóval van szakvéleménye a lánynak! :lol:
A mi habtapink nem csak hg büdös volt....de még össze sem illett.....parkettaragasztóval ragasztottuk össze fixre..... :wink:

fanna3

Anikó, a habtapi szagától én is kifeküdtem anno :shock: (Én sem szívesen játszanék rajta, bakker...) Szépen összeszedtem, oszt elraktam :mrgreen: Pár hónap múlva előkerült, nem volt semmi szaga. Sztem is próbáld ki Szami babafürdetős-vizes trükkjét. Gondolom valami molyírtóval vagy mifenével fújhatták be csomagolás előtt...
Ami meg Dorci érzékeny orrát illeti... Nos, biztos vagyok benne, hogy sok szagbarát baba anyukája sem fújkálja magát parfümmel :mrgreen: A kedves rokony okoskoggyon máshol.

Szami, nekem sem járt sikerrel az első kúra... Köszi a drukkot :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Fanna, neked ise :D Fúdeszámító vagy :lol:
Télleg, a mi habtapink meg szétesős volt...állatos...ezer darabból minden állatka :?

Judit
Kép

Kép
balwin

Anikó:Tudod, egyik füleden be, másikon ki..... 8) 8)
A parfümjeimet nem is tudom hová pakoltam. Egyszer-kétszer fújtam magamra szülés óta, de idegen volt az illat. :shock: :shock: Miénk habtapi nem volt fúdebüdi, de Szaminak igaza lehet.

Balwin:
[quote]D írta:iccse nyoma pocaklakónak...

Dehát.....ezt nem értem. :oops: :oops: Öt hetes terhesen is alig látni valamit.

Olga: ?
jaimee1

Olga? Hugod?????

Dorka? Hogy vagyol?

Kata! Én adtam át Ednek a kocsit, így nem kell Dávidostul útra kelnem reggel... no meg ócccsóbb is így...

Dávid ébred ... lépek ...
szilbee

Áve.

Jaimee, természetesen ez még nem 100%, mondta is a doki, hogy az, hogy most nem lát semmit, nem jelenti azt, hogy nincs is :) (meg ezt már csak én raktam hozzá gondolatban: ugyebár a hasam sem tökéletesen átlátható; sok az akadályozó tényező :mrgreen: ) A biztoshoz meg kell várni Vérnénit (vagy legalábbis az esetleges látogatás napját). Én persze addig is bíííííízok :) Aztán ha mégsem, akkor majd a jövőhónapban is :wink:

Olga, hugod :?:

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Hugom éjfélig a vajúdóban volt, de egyenlőre semmi konkrét. Újra csináltak áramlásos Uh-t, minden okés, így azt mondta a doki, hogy nem "bántja". Ja, és tegnap egy nap alatt 3 amnioszkópiája volt! (Én 1 után megszültem!) :lol:

Anikó!
A mi habtapink sem volt büdi. De Szami ötlete tényleg nyerőnek tünik. Nekem szerencsém volt anno, teljesen véletlenül ABC-set vettem, szóval nem sok kis alkatrész van benne. Viszont kaptunk egy kisebb méretűt... járműveset... egy jármű 7-11 részből áll... :roll: Persze a gyerek azt szereti...

Balwin Judit! Én is drukk nektek!

Olga

Kép
juhaszolga

Kata! Nálunk van JimJam! De nem nézi Balázs. Most Pingu korszak van... :roll:

Niki! Ismerősöm szeretné eladni a Chicco babakocsiját (itt szolnokon, osztálytársam, tehát meg is nézhető). Kérek tőle képet és árajánlatot, ha érdekel. Nekik fiúk van, de nem tudom mennyire fiús színű. Az viszont biztos, hogy szinte vadiúj állapotban van a kocsi.

Olga

Kép
juhaszolga

OFF Lányok! Van vkinek használt, eladó "fémvázas háti babahordozója"? 11 kg körüli csemetének... OFF
szilbee

Szilbee! Sajna nem tudok segíteni.

Jaimee! Igen, nekem is idegen volt az illat, fura ez. :roll: Idézni akartalak, de nem sikerült. :oops:

Habtapi-tippeket köszi, egész éjjel áztak a fürdőkádban, fincsi babafürdetős vízben, reggel usgyi ki a friss levegőre, eredmény: száraz, BÜDÖS habtapik... Úgy látszik, extra bűzbomba szériát fogtam ki... :evil: :evil:
Na de nem fog ki rajtam. :twisted: Az imént bepakoltam őket a mosógépbe, majd az megadja a napját. :twisted: Ha mégsem, a kukában landol, biz'Isten. (Nem a mosógép.)

donkoaniko

Szilbee, nekünk nincs sajna.

Anikó :lol: Akkor próbáld meg pár napig kint hagyni a levegőn. Hátha kiszellőzik.

Judit
Kép

Kép
balwin

Ja azt elfelejtettem, Apa nevetőgörcsöt kapott, mikor bement még késő este a fürdőbe, és meglátta a nagykádat telepakolva a habtapi-lapokkal. Megkérdezte: " Fürdeted őket?" Mondjuk nem vettem fel a tréfát, túl fáradt és ideges voltam már.

donkoaniko

Sziasztok!

Kata, tényleg szép a pocid, azért megnézném még állva, oldalról is :D Úristen, már csak pár hét...! Bencének jobbulást.
(Ja, el ne felejtsem: légyszi mélben küld már el, kik a kismamák, és hogy gyuri sokkot kapott-e a hír hallatán :mrgreen: és hogy Móni megszült-e már...)
Én a Mátyásból hordom a kaját, de Dorkának ajánlottam a Joker foodot, én tőlük rendeltem, mikor Zsófi megszületett. Akkor jó volt a kaja, most majd Dorka nyilatkozik. :lol:

Anikó, ez pech...szerintem ki fog az szellőzni, tényleg tedd ki az udvarra pár napra. Dorkád tényleg milyen nagy csaj már!

Balwin, akkor szorítunk, hogy legyen még egy pocakos a társaságban!

Évi, fel a fejjel. Csonginak gratula!

Olga: drukkolunk tesódank!

Rólunk: jól vagyunk, szerencsésen túl esett az egész család a vírusos torokgyulladáson. Még Apa is itthon volt 3 napig táppénzen, olyan sz@rul volt. Nekünk meg nincs védőnőnk, múlt héten hívtam fel Julikát, akit megkaptunk Erzsike helyett-aki szülni ment, tudjátok követni?- és mondta, hogy júl közepe óta már nem ő a védőnőnk. Tök fasza, hogy engem erről, meg arról, hogy kit kereshetek ezután, nem értesített senki. Úgy hogy Prevenárral kapcsolatban sem keresett senki, hogy nyilatkozzak meg írjak alá. Oké, felhívhatnám a doktornőt emiatt, de nyilván nem akarom őt ezzel zaklatni, nem az ő hatáskörébe tartozik. Kicsit pipa vagyok.

Kép

Kép
ditke2007

Anikó :roll: :lol: Sajnálom, nekünk bejött, pedig annak is volt szaga... :shock: És most, mi a helyzet? Az enyémek már egy nagy zsákban várják a szebb (és türelmesebb) napjaimat, a költözésnél millió darabra hullottak szét az állatok. :roll:

Elfelejtettem a múltkor a kérdésetekre válaszolni. Mármint a rokonokkal kapcsolatban. Saját tapasztalat volt (nem is egyszer), hogy valakinek a szemében mondtak a-t, majd 10 perc múlva a háta mögött b-t... :twisted: Úgyhogy ezért írtam, azt, amit... :wink:

Barátnőm hazament a bébivel, fogok a romeltakarításhoz, Jázmint is "kiadtam" bérbe a maminak 3 óra hosszára :wink: :lol:

Ditke, jó hogy meggyógyultatok! Ne mérgelődj, engem is felhívott a Jázmin születése óta 3. védőnőnk, akit eddig egyszer láttam, hogy mikor is adják be neki a Prevenárt. Mondtam neki, hogy mi már réééégen megkaptuk, az előző védőnőnek be is diktáltam minden dátumot, mert ugye nálunk itthon voltak az oltások...

Szilbee, sajnos nem tudok segíteni.

Juditéknak de jó lehet!

Holnaap mi is elmegyünk apával kettesben 2 napra Kisbérre. Olyan nagyon fáradt, legalább egy kicsit pihen. Meg én is... :oops:

Dorka, hogy vagy mostanában?

Olga, új hírek nincsenek?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami, de legalább titeket felhívott :? Na mind1.

Jó pihenést, de jó lesz Nektek!

Dorka, életjelet!

Kép

Kép
ditke2007

Nem akarom elkiabálni, de most teregettem ki a bűzmentes habtapikat! :D :D :D Remélem, száradás után se jön vissza a szag!!! Imádom a mosógépünket! :D

Ditke! De jó, hogy írsz, olyan ritkán jössz! Védőnő-téma: igazuk van, minek is szólni? :evil: ÁÁÁÁÁÁ.

Szami! Írtam neked múltkor Almáékról. :wink: Olvastad? Jó lesz Nektek pihizni! Mikuláshoz mikor is mentek Mátéval?

donkoaniko

Sziótok,

ezer elmaradásom van, elnézést!

Olga, Bobot a 3B-ben vettük, a Magyar utcából nyíló kis sikátorban van ez a bolt. Remélem még találsz!
Tesódnak nagyon drukkolunk, gyere a hírekkel!!!!

Kata, eddig okés a kaja (Apának, nekem a főtt kajcsi nem naon megy, csak pár kanál), de fix időpontban házhoz hozzák, neten megrendelheted, szal bevált! Most nem megy a főzés.... :?
KÖv. UH. okt. 16, akkor leszek elvileg 9 hetes. Neked?

Anikó, Doroti is hogy megnőtt! Habtapi csak nem fogott ki rajtad! :wink: Méltó küzdelemben maradt alul! :)

Szami, jó pihenést nektek!! Elég lesz 2 nap feltöltődni?

Szilbee, nekem sincs tippem, kinek lenne eladó hordozója....

Judit, azért drukk-drukk ezerrel, szorítunk!

Ditke, taliztam Gyöngyivel és a kis Lóránd babával!!! Nagyon drága "Borsóka"!!!! Jól van Gyöngyi is, csak pár szót tudtunk váltani, kicsit fáradtnak tűnt, de érthető...
Bakker, ez a védőnős dolog!!!
:evil: Most mégis kinek a "hatáskörébe" tartoztok? És neked kéne vele felvenni a kapcsolatot??? Azért ez komoly, magyar eü :evil:

Évi, sajnálom, hogy így alakult, kitartást nektek!!! Apa nagyon maga alatt van??

találkoztam KAtiékkel, tök jól néztek ki, Szoncsival volt, épp bringáztak! Kati el van havazva, nincs sok szabadideje, aztán ezért nem jön sűrűn...

Rólunk: Szabi újabb fogat, egy szemfogat növesztett nagy titokban, lehet ezért voltak a nyűgös éjjelek? :roll:
Dumagép továbbra is, mindent utánoz, és nagy-nagy szerencsémre délelőttönként is 1-1,5 órát alszunk megint!!! Délután már kevesebbet, de nekem most ez naon jól tud esni!
Köszönöm az érdeklődést, én is vagyok, se jobban, se rosszabbul, vannak jobb és rosszabb napok, néha háziasítom a rókákat, de hát nah... Most ennek van itt az ideje... nagyszülők sokat segítenek!!!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka, nem , nem lesz elég két nap, de többre nem megy, nincs, aki vigyázna 3 gyerkőcre :roll: De nem vagyok elégedetlen, ennek is örülök! Sajnos nálunk a nagyszülők egyik fele a kora miatt nem tud segíteni, apukám még dolgozik, egyedül anyukám az, akire néha számíthatunk...

Én nagyon imádom, hogy 3 gyerkőcünk van, de néha iszonyatosan el tudok fáradni, sokkal-sokkal jobban, mint amikor kettő volt. Bár néha meg könnyebb, hogy hárman vannak :wink: :lol:

Én meg nem is mondtam, hogy Jázmin teljesen leszokott a nappali alvásról... ezen a héten még egyszer sem aludt el ebéd után... úgyhogy eddig se volt könnyű, de most... azért nagyon bizakodom, hogy visszatérünk még legalább ahhoz a fél órás - 40 perces délutáni pihihez...

Anikó, remélem, tényleg illatos lesz most már az a habtapi :wink: :lol: Almát olvastam, köszi, ha van valami, jelzek! Október 22-én délután indulunk és november 2-án délelőtt érkezünk majd vissza. Most jött meg a Finnország útikönyvem.
De Máté még nem tudja :lol: Meglepi lesz majd. 15-én megyek fogadóórára és a jegyei és az év eleji felmérők azt mutatják (kopp-kopp), hogy lesz miért jutalmazni :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Egy röppenetnyi időre itt vagyok...

Gyerkőc nagyiéknál aludik ma... egy kis pihi... nekem...

Balwin: nincs lejátszva a meccs... akár még pozitív is lehet a teszt :lol: Hajrá!!!

Ditke: majd a Zuram meginterjúvolom este. Ugyanaz lenne a védőnőnk, tudod, hát nekünk sem szólt senki (szegény állítólag nagyon beteg...rákos). Még azt sem tudják megmondani, ha megszülünk, kinek kellene szólni... egy biztos, a doki néninknek. És valószínűleg ki sem fognak tudni jönni (nem baj), mert nagyon kevesen vannak most itt a Széchenyin... nyugdíjazás, halál eset... mindenki megy mindenfelé tűzoltás jelleggel.

Évi: Biztosan van már olyan ismeretsége a férjednek, hogy sikerül hamar munkát találnia. Csonginak gratula, nagyon ügyi.

Anikó: Hihetetlen küzdelemben kerekedtél felül :lol:

Szami: de jó lesz Nektek Finnországban! A házról további képek?

Olga: most akkor a hugod folyamatosan bent van? Hát ha történik valami?

Szilbee: ja, logikus... Én sem tudok háti izét...

Dorka: tök jó, hogy ilyen pozitív vagy a rosszulléttel kapcsolatban... én nálam elég sokszor elszakadt a cérna... Én 20-án megyek NST-re, az hétfő, utána héten csüt. meg dokihoz.

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Évi!
Nagyon gratulálok Csongi eredményéhez!
Sajnálom, ami a férjeddel történt/történik :cry: és remélem tényleg minél előbb sikerül neki megfelelő munkát találni!!!

Fanna!
Szívesen! :wink: Remélem Niminek is tetszik majd!

Olga!
3 amnio!!! :shock: Tesód és Norbika jól bírják... Szorítok nekik nagyon!!!

Kata!
Először is nagyon köszi az ötletet!!! Bekentem tejjel és tényleg jó!
A dokinéni azt mondta, hogy nagyon vékonyan Fenistil-lel is kenhetem, de én nem mertem, mert pont a szeme alatt van, és esetleg beledörzsölheti...
Nagyon jó a pocakos képed és tényleg jó nagynak látszik! :D

Balwin!
Drukkolok neked nagyon!!!!
Ahogy olvasgatom jó sokan szedtek/szedtünk itt Closti-t (nálunk is az segített).

Anikó!
Jól megküzdöttél, de csak sikerült!!! Majd mesélj, hogy Dorka orrának is "kielégítő" lett-e az eredmény? :D

Ditke!
Ez a védőnősdi "érdekes" egy eset. Ezt olvasván lehet, hogy nem is baj, hogy én itt Kunszenten kezdtem el terhesgondozásra járni és itt van a védőnénink. Annyira kedves, aranyos és lelkiismeretes, egy szavam sem lehet.
Remélem minél előbb rendeződik a dolog...

Szami!
Én el sem tudnám képzelni, hogy három gyerek+háztartás+egyebek....
Gondolom hogy időnként teljesen le/elfáradsz, úgyhogy most nagyon jól jön majd neked ez a kis kikapcsólódás! :D

Rólunk:
Többen írtátok, hogy nálatok is sokáig látszott a sárgaság. Az mit jelent időben?
Mert mi már lassan 5 hetesek leszünk és még mindig....
Úgyhogy kedden dokinéninél voltunk. Kaptunk beutalót és hétfőn megyünk a Hetényibe vérvételre. :cry:
A csecsemőosztályra küldött, de fogalma sincs, hogy működik ez a dolog. Annyit mondott, hogy ott majd leveszik a vért és megmondják mikor lesz eredmény. És lelkiekben azért készítsem fel magam, ha esetleg azt mondják,hogy maradni kell. :shock:
Én ezt nem akarom elhinni, hogy ott tartanának, mikor a szülés után már alig várták, hogy kipateroljanak onnan minket....
Remélem minden rendbe lesz...

KépKép
kitten13

Vagyok!

Habtapi megszáradva, összerakva, jelentem: SZAGMENTES!!! Már szolgálatba is állítottam, Dorka úgy 2 pillanatig gyanakvóan nézte, - gondolom szagmintát vett - , aztán belevetette magát a játékba. :lol: Sikerélmény.

Félig, mert a másik fele vasárnap érkezik, mivel csak 10 db-ot kaptunk, akkorra ígérte az ismerős kereskedő a másik 10-et. Na de azt már rögtön vágom be a mosógépbe!

Dorka! Mennyi így a fogak száma már? Gyöngyit láttam az iwiwen, aranyosak nagyon, nekem sokat változott az arca. De hát ez vhol természetes.

Kata! Akkor pihizz! NST-re időpontra mész? Vagy hogy műkszik mostanság?

Kitten! Írtam Neked tegnap pü-t, de elszállt! :evil:
Nem lesz semmi gond, stramm kiscsaj Lara baba!

Szami! Meglepi? :shock: Bár már tuti írtad, csak nem figyeltem. :oops: Az tök jó, biztos nagyon aranyos lesz Máté arca, mikor közlitek vele!!

Na asszem estig eldugulok... :oops:

donkoaniko

Kitten: az a gyermekágyas újszülőtt osztály volt, ahonnan gyorsan kidobják az embert (Bár relatív, mert Angliában pl. már másnap otthon lehetsz...de ne hasonlítsuk össze a rendszert. Jaj, dehogy hasonlítom.) Ti meg a csecsemő osztályra mentek. Az egy másik osztály. Sztem.

Én már nem emlékszem, mikor lett nem sárga Réka. Az az igazság, hogy én azt sem láttam, amikor sárga volt. :oops: :oops:

Nagyon drukk, hogy ne kelljen bennmaradni.

Dorka: Küldhetnél erre is fogtündért!!!!!!!!!!!!!!

Ditke: védőnőt nem láttam június óta. Beteg volt, a helyettesítés meg nem jött ki ilyen nagy babához, mint Réka. :? :? Pedig hozzátápi kezdetén nem bántam volna a segítséget, de megoldottuk. Sulival mi újság? Tudsz tanulni hétköznap?

Anikó: Király vagy! 8) 8) Igazi hős anyatigrincs.

Szami: Nagyszülőkkel mi is dettó így állunk. Fotós cuccot vigyél ám Finnországba!!!! És te is legyél rajta a fotókon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.10.09 14:07-kor.
jaimee1

Anikó: Ne dugaszold el magad!!! :wink:
jaimee1

Kata, már nekem is elegem volt hallgatni-olvasni magam a sok panaszkodás miatt :wink: de itthon azért a fiúk megkapják a napi nyavalygás-mennyiséget... :roll:

Kitten, sajna nem emlékszem pontos időre, de egy hnapos bizti volt még, amikor még kissé sárgának tűnt...
Azért biztos rendben lesz minden veletek!!!! Szorítunk, és csak nem tartják bent Larababát!!!!! ++++

Jaimee, küzdötök a fogakkal? Kibújtak, vagy éjjel növeszti kiscsajszi?

Anikó, 12 fog, meg egy újabb dudor... :)

Szami, aztán aktív vagy passzív pihenést terveztek?

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!
Mi is újra itthon, este jövök képekkel, élménybeszámolóval, most elrobogunk angolra!
aztán még vissza is kell olvasnom, remélem sokat!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kitten, most látom, hogy 2 napja túl vagytok rajta :oops: Boldog Első Hófordulót Lara babának! :D
Szorítok a vérvételhez meg az eredményhez is! Én nem emlékszem, hogy pontosan meddig volt Hunci sárga, de gondolom nem sokáig; különben megmaradt volna bennem a para-emlék :wink:

Itt egy kis olvasmány az anyatejes sárgaságról . Biztosan nincsen semmi baj, és pár hét múlva elmúlik :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Szia Judit :D Este várunk!

Judit
Kép

Kép
balwin

Na visszaolvastam, de most meg mennikell füldeni, csak gyorsan....

Évi!
jajj nagyon sajnálom, és bizakodj! Le ne törd a Zurad lelkesedését! hátha akad tényleg valami gyorsan, hiszen az ismer(ett)tség is számít, és bizti van neki 1-2 telószáma....

Kitten!
fel a fejjel! Semmi baj sincs, ne rágódj ezen, hátha nem maradtok bent! apa is megy, igaz?

Nagyon jó a vonalzó!

Judit!
hajrá, hajrá!!!!!Ezerrel szorítunk mi is!

és itt voltatok fogászaton?

Fanna!
Miylen haj???? rövid?

jobbulást Niminek! Jól beleesett, Te meg közben nyomod a melót? azta!!!!!

Szami!
Jó pihizést Nektek is!

Hoyghoyg nem alszik Jázmin? húú én biztos megőrülnék, ha nem lenne az a kettő órám... bár mostanában a kisasszony is próbálgatja lecsippenteni 1,5 -re...

Anikó!
Mosógépes sztori :lol:

parfüm? én csak azért sem használtam, ha szopiztak, mindig a nyakam körül simiztek, akkor rámegy a kezükre, és onnan meg szopogatják... hát NEM!

Nagyon édes Dorci baba!

Kata!
húú mekkora már a pocid!

Te most hamarabb akarsz szülni? látom mindent elkövetsz! bár én is így voltam vele....

Olga!
megy a szorítás ezerrel a húgodnak is!

Ha Nikinek nem megy, egy nagyon jó barátunk a helyi gyámügyis, igaz, hogy utazni kellene... de nektek ez nem akadály...

Katlina!
na, de jó, hogy meggyógyultatok!

Ditke!
nekünk sem szólt a védőnőnk semmit sem . holnap úgyis megyünk a dokihoz, Leti köhög, adjon valamit....

Dorka!
mi is jokjfoodosok voltunk, most meg Niki a tőzsdét dícséri... lehet vizsgaidőszakban befigyel 1-2 ilyen kaja is...én is meg voltam velük elégedve.. volt 1-2 nem jó is, de ki kell tapasztalni. asszem a borsóleves édes volt, ami nekem nem okés... pl.

Na még mit akartam...

Judit,
Kép
Kép
bbj

na apa rágyógyul t a telefonra akkor a képek, ameddig érek... Kép a szobánk... hatalmas volt, imádtuk Kép a szálloda játszótere, szintén rendben volt Kép Kép Kép indulunk a fürdőbe Kép ilyen folyosón mentünk a fürdőbe a szállodából

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép a büki gyógyfürdő , két fürdés között Kép a másik fáradtka Kép a szálloda kívülről Kép 2. nap Puchberg főtere Kép egy kis vadkacsaetetés Kép na ide megyünk (illetve ahova mentünk az nem látszik) Kép salamander (ez segít az út megtételében) Kép Már a minivonatban

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép megérkeztünk állítólag a legmagasabban fekvő játszótérre (Schneeberg 2076m) Kép Sissi kápolnája Kép Még hógolyóztunk is... Kép a kilátás.... Kép a felhőkben közlekedtünk Kép már visszafele, szintén kipilledve.. Leti annyira bealudt, hoyg 2,5 órán át próbálkoztam a felköltésével, sikertelenül.. a hegyi levegő... Kép 3. nap Sonnentherme (ha már ott vagyunk a közelben) a büki fürdő, annyira nem nyert el a tetszésünket, így őszidőben.. nyáron lehet többet mutat...

esténként a lányok vacsi után fogták az úszógumijukat, aztán lementünk a wellnessrészlegre anyuka apuka szauna! ÉN!!! Szami megkövetem magam, az infra tényleg bírható! a lányok meg pancsoltak zárásig, 22 óráig...
nem sok gyerek volt a szállóban, de az mind lent pancsolt, a szülők reménykedtek a gyors bealvásban...( a mieink is mindig bealudtak a kocsiban 5-6-7 órakor, naná hoyg nem voltka még este álmosak)

na ennyi...levágom apát a telefonról, lehet hozzánőtt... :shock: méghogy én beszélek sokat...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Fanna!
A mellékhatások miatt tolytam be ügye nekünk kijött a kötelezőtől is!
Most úgy beszéltük meg a védőnővel hogy januárig jegelem a dolgot!

Anikó!
Nagyon ügyi vagy!!

Dorka!
Véletlenül nem babakocsizott ma délelőtt valamelyik mama Szabival?

Judit!
Nagyon klasszak a képek!!

Balwin!
Megy a drukk!!!

Szilvi!
Nálunk ilyenről még nem is hallottak,nehogy lenne :wink:

Kitten!
Egy Ella nénit ismerek de az még él!
Sárgaság nálunk elég sokáig eltartott,de arra nem emlékszem hogy meddig!

Kép

Kép
katlina

Judit, nagyon faszásos hely(ek)en voltatok! :D Tessenek a képek :) Hány napos volt a muri? Én meg valamiért úgy gondoltam, hogy kettecskén mentek :oops:
Igen, úgy jött ki a doktornőnek a lépés, hogy Miklósra kellett elmenni. Holnap is így lesz :)

Anikó, nah, csaksikerült, ügyes vagyol :lol:

Szami, én jelenleg belebetegednék, ha Hunci nem aludna napközben (1,5-2 órát nyomat) :shock: Jól bírod :lol:

Holnap valaki megkuksizza a volánplázát - belülről?

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit!
5 nap 4 iccaka.

nem, mi sem mozdulunk a gyerekek nélkül, együtt ünnepeltük a házassági évfordulónkat!

Na akkor holnap lehet talizunk az sztk-ba? mikor jöttök? Nekünk de kell menni, olyan 11-12 között.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép reggelt!

Balwin Judit: kisbarátnőmmel én bepróbálkozok a Zúj plázába délelőtt. Leginkább a dm-es 20%-os akció érdekel (pelenka Marcinak, nekem :lol: , popsi törlő....) Ha sikerál. Ha nem, nem.

Bbj: én is azt hittem, hogy Kettecskén mentek apjukkal. Biztosan nagyon tutteró lehetett. (és Te hamarabb szülted Letit? :oops: :lol: )

Menek, vége a reggelinek, kiteregetek és iramodok a városba csavarogni :lol:

Kép

Kép
szolkata

Jaónapot :)

Judit, délre menünk. Legalábbis Apa biztosan :D De eddig sanszos, hogy megyünk mi is Annalucival. Előtte még be kell ugrani a MÁK-ba...nemrég kaptunk észbe, hogy a babakötvény még nincs lerendezve :shock: :? :oops: Oszt kell a banknak a CSP-ről igazolás. Persze 30 napnál nem régebbi.
Hűha, én meg nem is montame :oops: (vagy igen?! de biztos nem...) :

Kép

Kata, jó csavargást :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Most okosabb voltam. Már 10-re hazaértünk Katával, hogy ne a kocsiban aludjon el. Ha ugyanis ott elalszik, akkor max. 3/4 órát alszik és többet semmit egész nap. Most bealudt, remélem legalább 2 órát alszik.

Olga: Küldjél már akkor majd képeket a kocsiról. Én meg majd továbbítom a barátnőmnek, aztán eldönti kell-e Neki. Anyukámmal beszéltem, szívesen beszélget Veled az öcsém örökbefogadásáról, de Ő csak a személyes tapasztalatait tudja elmondani, nem szakember. Na, majd meglátod.

Kitten. Ne izgulj! Semmi baj nem lesz. Nekem volt egy ismerősöm, akiknek benn kellett maradniuk sárgaság miatt (nem Szolnokon). Az sem tragédia, meggyógyul és gyorsan elfelejtitek. De biztos, hogy nem lesz semmi gond, ne félj!

Évi: Gratulálok Csonginak az ójabb szép eredményekhez! Tényleg nagyon büszke lehetsz Rá.

Jaimee: Férjed elvitte a tortaformát. Jó almatorta sütögetést!

Anikó: Habtapi. :D

Menek, vasalom a börzés cuccokat.

Niki

Kép
Kép
csni

BBJ: Hű, Judit, ez isteni lehetett! :P

Niki: Aszta! Nem hiszem el! :)

Dorka: Nincs egy darab fogunk sem, még csak jele sincs egyelőre az áttörésnek.
jaimee1

Judit!
Köszi! :D

Mi is voltunk megigényelni az ótást. a novemberi csapatban vagyunk benne, majd telózzak, hyog itt van-e már... elég faramuci megoldás.. nem?

Kata!
Na sikerült pelusból bevásárolni? :wink: :lol: sokan voltak? bementél még máshová is?

jaj én is figyeltem a szórólapot, hyog nincs rajta a cunda teljesen elkeseredtem! pedig jó lett volna egy a közelben!

Leti 3 héttel hamarabb jött, Gréti 2-vel... nagytakarítás nálam bevált.

Szilbee!
mit akarsz venni? én most dekorgumit vettem Szegeden mert 120.- tal olcsóbb volt íve, mint a kaolinban. a másikról sajnos nem is hallottam, hoyg van. hol is van pontosan? A kaolin olyan k drága dekorgumi képeket akarok gyártatni a gyerekekkel majd a Gréti zsúrján. majd nyomtatok sablonokat, és az alapján.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga!
Húgod, és az unokaöcséd már külön életet élnek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hall! Itten vok... kicsit esmét elhavazva.. kisebbik randalírozik..

Gyors reagálás lesz...

Judit! Őszi dekorációhoz kell néhány cucmuc.. de asszem du-án bemegyek a corázás után az obiba.
Kár hogy tegnap nem tudtunk találkozni... de anyum épp tegnap jött Leventét meglátogatni az oviba, úgyhogy csaptunk egy mamizós délutánt. Nagyon jól sikerült... Régen volt ilyen nyugis, boldog és kellemes du-nunk. :D
A képek nagyon klasszak. Isteni jó helyen voltatok. Óóó és azok a hegyek! Továbbra is irígy vagyok! :mrgreen: De csak pozitív értelemben...!

Balwin! Azé én is szurkolok.... Hátha mégis! ;)

Olgahugi?????

Kata! Bence??? Ezek szerint ovizik? Dejómár! :)

Bakker.. ennyit írni... (mármint ti) Visszaolvastam ám, de marhára nem emléxem semmire... kinek mit akartam írni... :oops: :oops:
Majd még jövök... egyszercsak.. de menek szoptatni, meg azt hiszem Dév pakkot kapot.. vagy inkább én... Kellőképpen szaglik...

Cupp! Szép napot és ha nem jönnék a 7végén akkor hétvégét is! ;) :) 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.10.10 12:13-kor.
szilbee

Sziasztok!

Kata: szegény Julika...de sajnálom, remélem, meggyógyul! Mondta, hogy táppénzen van, de azt nem, persze érthető, hogy ilyen komoly baja van :cry: :cry: De az nem semmi, hogy még újszülöttes anyukának sincs védőnője, jó, az más kérdés, hogy második gyereknél már tapasztaltabb az ember...
Pistit ne feledd megkérdezni, olyan kíváncsi vagyok! :P

Judit, de szupi helyen voltatok már megint, tök jó lehetett. Jók a képek nagyon!

Jaimee: igyekszem tanulni, amikor Zsófi alszik, de az nem mindig jön össze...már mint a tanulás. Mire hozzá tudok fogni, alig jutok valamire. Na mindegy, majd januárban likvidálom hétvégenként a családod a nagyikhoz és belehúzok! :lol: Amúgy jó a suli, csak mindig elrettenek, hogy ugyan hogy fogok majd levizsgázni, mennyi mindent kell majd tudni...
Réka-fog: még a végén utolértek minket, Zsófi10,5 hós elmúlt, mikor kijött neki az első. :lol:

Dorka: na asszem én letehetek róla, hogy Gyöngyivel még ebben az életben összefutok. De jó Neked! Mondtad neki, hogy kismama vagy?

Kitten, nem lesz semmi baj, ne aggódj, biztos nem tartanak majd bent!

Kép

Kép
ditke2007

Niki, Dorkával mi újság? Van már kedve oviba menni?

Alvás: ritkán előfordul, hogy Zsófi is csak fél órát, 40 percet alszik egész nap, de semmi baja, nem nyűgős :shock: Remélem, nem fog leszokni az alvásról, mert azt nem mondhatnám, hogy jó alvó meg hogy sokat alszik...

Ja, amúgy mondta a Julika védőnéni, hogy nekünk a Bea a védőnőnk, véletlenül pont tudom, hogy ki az. De se a teljes nevét, se a telszámát nem tudom :? Mindegy, hó végén úgyis megyünk a 15 hós oltásra, majd akkor megbeszélem a prevenárt a doktornővel, nem is baj, ha nem egyszerre kapja a kettőt, ha a 15 hósnak úgyis lehetnek mellékhatásai.
Más: nekünk, vagyis Zsófinak is lesz 18 hós oltás? :shock: Mert én abban a hitben éltem, hogy a 15 hós után már csak 3 éves korban lesz! :?:

Kép

Kép
ditke2007

Ditke!
lesz 18 hós, de 3 éves nem.

ja nekem is tanulnom kellene, de msook, minta gép, meg pakoloma cuccokat a főzéssel sem állok még sehogy, de sablonokat nyomtattam!

Szilbee!
nagyon jó sablonokat találtam az a-x.hu-n! nézd meg! üvegmatricák, már az ősz jegyében, halloween, szellemek, tökök....van egy-kettő, amit sztem dekorgumiból fogunk megcsinálni...
szupi sztem!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Csak gyosran... Jó sokat írtatok!

Judit! Üdv újra itthon! :D Szupik a képek, látszik jól éreztétek magatokat! (Bükfürdő szerintem nyáron sem okés...) :?

Niki! Olga :lol: (osztálytársam) ígérte a képeket, majd továbbítom. Lehet inkánn bbj Judit ismerősét interjuvolnám meg... ha összejön. De nagyon-nagyon szépen köszönöm a felajánlást!

Ne haragudjatok, hirtelen ennyi.

Ja a lényeg! Húgiék még "egyben". Kórházban bentmaradt (legalábbis tegnap dél körül még bent volt).

Dorka! Köszi az infót Bob ügyben. Tuti, hogy már nem fogok kapni!!! :cry:

Olga

Kép
juhaszolga

Hali!

Nem voltak túl sokan az új plázában. A dm-ben 2 pénztár és nagyon gyors és ügyes pénztárosok miatt lehetett haladni, hiába voltak ott sokan. Kisebb vagyont otthagytam. A Match-ban hülyézés volt.... ezt nem értettem, mert semmi kihagyhatatlan akció nincs, amiért érdemes lett volna bemenni... talán a bevásárlótáskáért?! Na az diliház volt. (Érdekes egyébként, hogy az ingyen lufikra, szórólapokra és egyéb ajándék kütyükre leginkább a nyugdíjasok ugrottak... hihetetlen, hogy életük kockáztatása árán is szinte vetődnek az ilyen baromságokért... hogy unatkozhatnak... bocsi, nincs túl jó véleményem a nyugdíjasokról... a nyomulásuk miatt) Voltunk a Brendonban, lehet olcsóbb és drágább dolgokat kapni... megéri szétnézni, nem rálegyinteni, hogy túl drága. Például pólyabetétet az eddigi legolcsóbban vettem 1090.-, meg kis visszapillantó tükröt Pisti autójába, hogy ha majd ő viszi Bencét, lássa 1290.- (már régóta kerestük, de sehol nem leltük).
Szegény Libri könyvesboltban senki nem volt... a Regio játékbolt meg úgy volt nyitva, hogy a játékok szerte szét a földön... akkor pakolták még fel a polcokat. Van mellette egy gyerek játszó.. egész nagy és jó... szülők is bent leülhetnek... az nem derült ki azonban számomra, hogy megőrző vagy kell-e érte fizetni. A többi ruhás, bizsus, a Takko egész jó árú, az OVS drága (szerintem) De mivel már éhesek voltunk csak ennyire futotta.

No majd kialakul.

Szilbee: anyáméknál van B., du megyek érte.

Ditke: írtam mailt.

Niki: tényleg, mindig elfelejtem megkérdezni... milyen az ovi Dorkának? Alakul?

Bbj: jaja, Boldog házassági évfordulót Nektek utólag is! A nagytakarításon túl vagyok... , de majd csak találok 2-3 hét múlva jó kis elfoglaltságot az ügy érdekében. (B. csak 4 nappal jött korábban) Másik kreatív bolt: a Mária utcán be, balra az egyik garázsban... szerintem annak ellenére, hogy icipici, sokkal jobb a kaolinnál.

Olga: ????? hugi?????

Olyan durcás vagyok doki bácsi olyan drága vasat írt fel nekem, hogy majd hanyatt estem a gyógyszertárban (Dorka!!!! meg ne vedd majd, ha felírja!!!) 3 doboz Maltofer-Fol 4422Ft!!!! Már utólag bánom, hogy kifizettem, ott kellett volna hagynom, én barom!

Kép

Kép
szolkata

Olga: nem frissítettem.... ok... izgulunk tovább...

Ja amúgy a Brendonban 1 pénztár volt és háromnegyed órát álltunk sorban... aki nem bírja, még ne menjen...

Kép

Kép
szolkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?