Sziótok,
ezer elmaradásom van, elnézést!
Olga, Bobot a 3B-ben vettük, a Magyar utcából nyíló kis sikátorban van ez a bolt. Remélem még találsz!
Tesódnak nagyon drukkolunk, gyere a hírekkel!!!!
Kata, eddig okés a kaja (Apának, nekem a főtt kajcsi nem naon megy, csak pár kanál), de fix időpontban házhoz hozzák, neten megrendelheted, szal bevált! Most nem megy a főzés....
KÖv. UH. okt. 16, akkor leszek elvileg 9 hetes. Neked?
Anikó, Doroti is hogy megnőtt! Habtapi csak nem fogott ki rajtad!
Méltó küzdelemben maradt alul!
Szami, jó pihenést nektek!! Elég lesz 2 nap feltöltődni?
Szilbee, nekem sincs tippem, kinek lenne eladó hordozója....
Judit, azért drukk-drukk ezerrel, szorítunk!
Ditke, taliztam Gyöngyivel és a kis Lóránd babával!!! Nagyon drága "Borsóka"!!!! Jól van Gyöngyi is, csak pár szót tudtunk váltani, kicsit fáradtnak tűnt, de érthető...
Bakker, ez a védőnős dolog!!!
Most mégis kinek a "hatáskörébe" tartoztok? És neked kéne vele felvenni a kapcsolatot??? Azért ez komoly, magyar eü
Évi, sajnálom, hogy így alakult, kitartást nektek!!! Apa nagyon maga alatt van??
találkoztam KAtiékkel, tök jól néztek ki, Szoncsival volt, épp bringáztak! Kati el van havazva, nincs sok szabadideje, aztán ezért nem jön sűrűn...
Rólunk: Szabi újabb fogat, egy szemfogat növesztett nagy titokban, lehet ezért voltak a nyűgös éjjelek?
Dumagép továbbra is, mindent utánoz, és nagy-nagy szerencsémre délelőttönként is 1-1,5 órát alszunk megint!!! Délután már kevesebbet, de nekem most ez naon jól tud esni!
Köszönöm az érdeklődést, én is vagyok, se jobban, se rosszabbul, vannak jobb és rosszabb napok, néha háziasítom a rókákat, de hát nah... Most ennek van itt az ideje... nagyszülők sokat segítenek!!!