Baba, így kell laptetőt csinálni!
Bella, ++++++++++++++++
Csibe, jól döntöttetek - mondom én
Szezso,
BOLDOG SZÜLINAPOT!
Hajnóca, rá se ránts. Engem is elhúztak először a rutinpályán, tolatva parkolás volt, az azóta sem az erősségem. Ha nagyon muszáj tolatva beállni, át szoktam adni apának a kocsit.
Viszont még nem volt balesetem, pedig 6 éve vezetek.
magamról. nem is tudom hol kezdjem. reggel uhu-n látszott, hogy a petefészkeim tojtak bele a plussz gonalba, egy kivételével az összes tüsző összeesett. Doki mondta, hogy ennek ellenére lehet punkció, valószínűleg, ha nem is sok, de maradtak petikék, de az is lehet, hogy ezt itt most leállítjuk, és nem fogy a tb-nk. A leállítás mellett döntöttünk. Így csak egy hónapot kell kihagyni, és novembertől indul a korábban bevált short protokoll Decapeptyllel és gonallal. Szóval nekünk majd a Jézuska hozza a gyereket.
Az okokról: arra jutottunk, hogy a stressz miatt volt, ez a szept-okt-em sokkal stresszesebb volt, mint más időszakok. Doki is mondta, hogy ilyenkor a női szervezet képes leállítani minden peteérést a külső hormonkezelés ellenére is. A november nyugodtabb lesz, ebben biztos vagyok.
Sőt, valahol azt olvastam, hogy vannak olyan időszakok az év során, amikor egy nő könnyebben esik teherbe, meg amikor nehezebben. Az első terhességemet december elején hoztuk össze, ezért is bizakodom, hogy tényleg a novemberi ciklus lesz nekem jó.