Új privát üzeneted érkezett!

Babaimádó! laptető :lol: :lol: :lol:

Rana! Van akinek gáz a closty, van akinek semmi baja tőle. 3 hónapig szedtem, mmegsem konny. Van még otthon egy bontatlan. Szívesen elküldön neked, ha szeretnéd.
Piri nekem is 1-2 nap, és azt mondta doktorom, hogy örüljek. Hát, örülök is! :D :D

Meli, Skrist, Nyulasz! Ügyesek vagytok, kis varázslók!

Bella! További drukkok!+++++++++++++++++++++++++

Kisbuta! Veled vagyok!!!! Jó hírekért este bekukk. :)

Kép
estike66

Lányok kicsit offolok, de ha valakit esetleg érdekel:

a 2009. évi munkaszüneti napok körüli munkarend változása
A szociális és munkaügyi miniszter 16/2008. (IX. 26.) SZMM sz. rendelete értelmében a 2009. évi munkaszüneti napok körüli munkarend a következők szerint változik:

2009. január 2. péntek pihenőnap
2009. január 10. szombat munkanap
2009. augusztus 21. péntek pihenőnap
2009. augusztus 29. szombat munkanap
2009. december 19. szombat munkanap
2009. december 24. csütörtök pihenőnap
Vendég

Estike,
remélem kicsifiadnak jobban ment, mint nekem.
Olyan dolgon hasaltam el amit kint, utcán, nagyobb emelkedőn simán megcsinálom. Szóvala az emelkedőn megállás és elindulás volt.
Sebaj. Ebből tanul az ember. Legközelebb jobb lesz.
Amúgy minden mást szépen megcsináltam. Még azt is amit órán csak néha néha.

Majd mindjárt visszaolvasok. .... csak megint annyit írtatok. :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, sajnálom hogy nem sikerült, igaz ez legyen a legnagyobb baja az embernek. Ádámnak sikerült, de hajnalban amikor keltettem már nagyon be volt kakálva. Azt mondta, hogy nem sokat aludt és várja meg a párom, mert Ő bizony ma nem megy suliba. Aztán ment. :) , megjött a jókedve. Azt hadarta a telefonba, hogy tolatva kellett beparkolnia, elméletből pedig a kerékcserét kapta, szóval mák.

Kép
estike66

Csibe! Hogy döntöttél, már UHU-zol?

Én ma délután megyek konzira.

Kép
estike66

Hajnoca! A fiatalok könnyan veszik az akadályt. :)

Kép
estike66

Én a fékolaj ellenőrzést kaptam.
A tolatva beállással mégjobban elhasaltam volna. Az még az órán is alig megy.
A 'be volt kakálva" nekem is ismerős. Nem mertam semmit enni reggel, mert akkor nem mentgem volna sehova. .... csak oda. Olyan gyomoridegem volt. DE a vizsgán csak raa figyeltem, hogy jól csináljam.
Az volt a baj, hogy nem emeltem meg eléggé a kocsi elejét és kicsit visszagurultunk és a javítás sem sikerült.

hajnoca
Dunakeszi

Lányok,
ne aggódjatok én 4-re mentem át. Nekem még egyszerre volt rutin és forgalom is. Nekem nagyon jól ment, úgyhogy le se vezettem a kötelező óraszámot és elvitt az oktatóm vizsgára, igenám, de annyira vizsgadrukkos vagyok, hogy a vizsgán mindig elhasaltam. Most már 10 éve vezetek folyamatosan és két balesetem volt, aminél egyik sem én voltam a hibás, hanem mindkétszer belémjöttek. Ezt csak tanulságképpen mondom.
Vendég

Igen. Ők még nem fogják fel olyan véresen komolyan, mint mi ... öregek. :lol:
Sőt Bogyika sem alussza át az éjszakákat csak, ha közöttünk alszik.
Így mi tutira nem tudjuk kialudni magunkat, de éjjel 1/2 1kor nem kellemes a gyereket ordítva sírnihagyni.
Nem is hagytuk. :(
Ahhoz képest jobban vettem az akadályt, mint gondoltam. Pedig elég magasra teszem a mércét magamnak. :?

hajnoca
Dunakeszi

Most csak bekukk, este visszaolvasok! :lol:

De:

Szezso: Kép Isten éltessen!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok,

Hajnóca, sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgád, de majd a következő tuti sikerül :wink:

Lányok, mi most egy kicsit a pihi mellett döntöttünk. Novemberben elmegyek konzira, és akkor majd megbeszéljük a dokival a hogyan továbbot. Most egy kicsit "belefáradtam" az egészbe. Gyakorlatilag június vége óta folyamatosan stimulálva voltam.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

bocs, hogy nem olvasok vissza, de elszáll akkor az oldal és a hozzászólásom is másodjára írom. Valami baj lehet :evil: :!:

Szezso!
:D szülinap :?: :D
sok boldogságot kívánok :!: :wink:

Bella!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és köszi a jövő évre szóló infókat! Úgy emlékszem, talán tavaly is Tőled írtam le :roll: :wink: :!: :D
dezsina

Hajnóca! Hogy én milyen egy bunkó vagyok! Kérlek ne haragudj!!!

Csibe! Akkor kellemes őszi pihenést kívánok nektek :)

Szezsó! képet nem tudok, de Istenke éltessen!

Kép
estike66

Szezsonak most van a szülije?
Boldog születésnapot!

Csibe,
egyetértek a döntésetekkel. Muszály a Te szervezetednek is pihenni.
Vendég

Esti,
miért is?

Csibe,
teljesen jogos a döntés. Kell a pihi. Kapcsolódjatok ki. Utazzatok egy hosszú7végére el. :D

hajnoca
Dunakeszi

Szezso: Boldog születésnapot!

Kép

csibe
csibe32

Bella,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezsó,
Isten éltessen sokáig!!! :P
Kép

Kisbuta,
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajnóca,
legközelebb tuti sikerül :wink:

Csibe,
köszi a bíztatást!!! :wink:
jól döntöttetek!!!! pihi után jöhet a baba! :wink:

KépKép
tobi

Baba, így kell laptetőt csinálni! :lol:

Bella, ++++++++++++++++

Csibe, jól döntöttetek - mondom én :roll:

Szezso, BOLDOG SZÜLINAPOT!

Hajnóca, rá se ránts. Engem is elhúztak először a rutinpályán, tolatva parkolás volt, az azóta sem az erősségem. Ha nagyon muszáj tolatva beállni, át szoktam adni apának a kocsit. :oops: Viszont még nem volt balesetem, pedig 6 éve vezetek.

magamról. nem is tudom hol kezdjem. reggel uhu-n látszott, hogy a petefészkeim tojtak bele a plussz gonalba, egy kivételével az összes tüsző összeesett. Doki mondta, hogy ennek ellenére lehet punkció, valószínűleg, ha nem is sok, de maradtak petikék, de az is lehet, hogy ezt itt most leállítjuk, és nem fogy a tb-nk. A leállítás mellett döntöttünk. Így csak egy hónapot kell kihagyni, és novembertől indul a korábban bevált short protokoll Decapeptyllel és gonallal. Szóval nekünk majd a Jézuska hozza a gyereket.
Az okokról: arra jutottunk, hogy a stressz miatt volt, ez a szept-okt-em sokkal stresszesebb volt, mint más időszakok. Doki is mondta, hogy ilyenkor a női szervezet képes leállítani minden peteérést a külső hormonkezelés ellenére is. A november nyugodtabb lesz, ebben biztos vagyok.
Sőt, valahol azt olvastam, hogy vannak olyan időszakok az év során, amikor egy nő könnyebben esik teherbe, meg amikor nehezebben. Az első terhességemet december elején hoztuk össze, ezért is bizakodom, hogy tényleg a novemberi ciklus lesz nekem jó.

Kép
kisbuta

Kisbuta!
rettentően drukkolok Nektek :!: :wink: Jól döntöttél! Muszáj stressz nélkül csinálni. Én is végig stresszelek. De tényleg nem szabad!
ne keseredj el, hanem hajrá november! :wink: És jöhet az új vonalzó :D
dezsina

Kisbuta,
szerinem is jól döntöttél és akkor már most mennek a drukkok egy hónappal későbbre
Vendég

Kisbuta,
egyetértek a döntésetekkel! Hajrá Novemberi Babásodás és no stressz !!! :wink: :)

Dezsi,
stresszeléssel aszem nem vagy egyedül :? 8)

KépKép
tobi

Kisbuta! Akkor elodázzuk a drukkokat :) Ölelés :!:

hajnoca Nem úgy gondoltam, hogy öreg vagy, csak már nem 17 éves.

Kép
estike66

Kisbuta,
a sors is így akarta. Legközelebb már fogja tudni a szervezeted, hogy mit is kell csinálni. :wink:
Amúgy azt figyeltem meg a családban, hogy a nővéremék mindig febr - márc között hozzák össze a babákat. (Zolika - novenmber 21, Fannival november elejére van kiírva; igaz az a 'kislány" aki félidőben halva született márciusra volt kiírva - de sajna nincs is velünk.)
A nővérem januári, a sógorom novemberi - mindketten téliek.
Bogyika júliusi 11., Ricsi 15., anyum 25. . Én augusztus 4.-én születtem.
Mind a hárman (R+B+én) nyáriak vagyunk.
Szerintem nekünk a következő gyerek is nyári lesz. ... külön csoda lenne, ha télre jönne. :wink:

A stressz nagy úr. Mondtuk, hogy nyugi. :)

hajnoca
Dunakeszi

Esti,
fel sem vettem, hisz tudom. :lol:
Amúgy néha elfelejtem, hogy mennyi is vagyok. :wink:
Ez már az öregkor jele lenne? :wink: :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a köszöntéseket! :lol:

Kati: kijavítanál a táblában eggyel többre? Köszi :-D

Kisbuta: hajrá novemberi-stresszmentes-jólbeváltshortprotokollos babásodás! :-D

Rana: azért megnyugtató mégis egy kis stimu, nem? :-)

Babim: így kell laptetőt szerezni :-D

Csibe: jó pihenést! Néha kell, fizikailag, lelkileg…:-)

Hajnoca: sebaj, majd legközelebb sikerül! :-D

Bella: +++++++++

Zsófi:-+++++++++

Szurizóknak haj-rááááá! :-D

Voltunk Tapolcán, minden oké, holnap kezdem a Gonalt, napi 2 ampulla, a Decapeptylt felére csökkentjük. Kedden vérvétel és UH.
Tök jó, megkérdezték, hogy Gonalt vagy Menopurt akarok-e, az árkülönbség miatt :-D Ez máshol is így van?
Ja, egy fura dolog volt, normálisan mensizek már 3. napja, és 8,5 mm volt a méhnyálkahártya :shock: a doki meg is kérdezte, hogy megjött-e rendesen? :roll:

Pápá

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
lehet, hogy most vastagabb volt a nyálkahártyád, mint eddig!?

Akkor most a vonalzód jót mutat?
Vagy én értem félre és nem a holnapi szurikat mutatja?

Csak egy kicsit vagyok letörve, mert tudom, hogy simán megtudom csinálni.
:(
Remélem legközelebb is az emelkedőst kapom.

Bella,
rutinból mind a 4 alkalommal mást kellett csinálnod?
Vagy arra az egy hibára éleződött ki a többi amit az elsőnél vétettél?

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca
mindig új vizsgafeladatot kellett húznom, és sohasem rutinból buktam meg!:)
Én még anno a másként vizsgáztam, nekem a műszaki, kresz, eü csak elmélet volt.
A gyakorlatnál pedig, először rutin, ha azt megcsináltad utána mehettél forgalomba.
Vendég

Köszi Bella,
akkor majd cidrizhetek, hogy valami jót - és persze olyat amit megtudok csinálni - gondoljon ki a vizsgabiztos.
Mennyit változott a világ, nem?
Nekünk mindenből vizsgázni kell, hogy meglegyen a jogsink.
Külön kresz, eü, rutin és forgalom.
Na a másik az a forgalom amitől fo...k.
Teljesen más elgondolni, hogy 'hogyan vezetek/nék" és hátul ülök Bogyika mellett. ... és megint más amikor egyik pontból a másikba megyek a kocsival. :roll: 8) :?

Elöl ülve a vezetőülésben a 40 is száguldásnak tűnik mikor én csinálom, vezetek. :shock:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Kisbuta, nagyon sajnálom, de látom, pozitívan látod a dolgokat, és ez jó! Hajrá december!

Bella, neked is +++++++++++++++++++++++++++

Hajnóca, nem baj, legközelebb sikerül.

Csibe, nem árt egy kis pihi. A szervezetednek sem, és a lelkednek sem.

Szezsó, sok boldogságot!

Kép
petne

Kisbuta!
Sajnálom,hogy így alakult.De nagyon sokat stresszeltél a szüret miatt is,meg a jövő szombati utad miatt is...szerintem is jól döntöttél,egy új stimu a bevállt módszerrel,no stressz,és sikerülni fog!
Csibe!
Akkor lombik lesz,ugye?Te is biztosan jól döntöttél,júni óta folyamatosan stimu,nem semmi.
Szezsó!
Hajrá gonal :D ...nálunk is meg szokta kérdezni a doki,hogy az olcsóbb kutyulóst,vagy a drágábbat adja-e,és mindig nagyjából kiszámolja,hogy a drágábbnak mennyi lesz a vége.
És boldog szülinapot!
Kép
Bella és Zsófi,ti kezditek az őszi pozitív teszteket!Szombatra + :D
Hajnoca!
Én forgalomból buktam,kétszer is.Fog az menni,meglátod,mással is megesik,hogy elhasal...hiszen annyira izgulunk.Én tizennégy éve vizsgáztam személyautóból,de mindegyikből külön le kellett vizsgázni.Először kressz,aztán eü,aztán műszaki(elmélet),aztán rutin,és utána mentünk a forgalomba.
Dezsi!
Ma úgy fájt a hasam :roll: lehet nekem is eisprung van? :shock: a 6.napon? :shock:
Estike!
Konzi?Gyere majd mesélni :D
Rana!
Édesek a macskáid,szerintem a tiéd a tuti :D
Vendég

Csibe, jó döntés! Akkor majd később drukkolunk újra! :lol:

Kisbuta, picit sajnálom, hogy így alakult, de végülis a következő hónapban folytathatod, és legalább nem veszik el a támogatás.

Hajnóca, ne keseredj el, majd a következő sikerül!

Szezsokám, boldog szülinapot!

Bella, ezer meg ezer drukk!!!!!

skrisz72

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, most estem haza és rohanok is tovább.

Szezso!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!! Remélem a következőt már legalább 3-an ünneplitek! :wink:
Ja és remélem kedden találkozunk! :wink:

Nyulasz!
Köszi! :lol:

Bella!
Drukkolok!!!!++++++++++

Hajnoca!
Sajnálom, nagy szerencse kell ehhez, majd a következő! Én tudom, hogy ügyes vagy!!!! :lol:

Csibe!
Jó pihenést!!! Aztán hajrá újult erővel!

Kisbuta!
Sajnálom, hogy így alakult, szerintem is jól döntöttetek! :wink:

Estike!
Konzira drukk!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok! Ufffffffff, strapás napom volt. Ki vagyok dögölve.

Szezso! Boldog szülinapot!!!!!!! Kívánom, hogy kicsit majd megkésve, de ez legyen az ajándékod: Kép

Baba, látom ellaptetőzgettél itt magadban. :lol:

Estike! Drága vagy, hogy felajánlod a Clostyt, előbb megnézzük, hat-e egyáltalán. 10 db van a dobozban (már csak 7), talán az elég lesz erre az inszemre... :roll: Ha nem, szólok! :)

Bella, köszike az off-infot. :)

Hajnóca! Anno nekem is emelkedőn való megállás volt a vizsgán! :)
Majd legközelebb!

Csibe! Jó pihenést, tényleg nem jó ez a sok hormon ilyen hosszú ideig... (Mondjuk jó lett volna együtt inszemezni...)

Kisbuta! Májusban nekem is a stressz miatt volt 4 tüszőből 3 üres. :cry: Jó az új vonalzód (mármint nem a tény, amit mutat)!

Dezsi! Téged nem kapott el a vonalzó-láz????? :roll:

Lehet hogy ma már nem jövök, mert lefordulok a székről. Puszi mindenkinek, a nem megszólítottaknak is! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok.

Látom új vonalzók készültek.Tök jók lettek!
Szezsó:Boldog Szülinapot!

hajnoca:legközelebb sikerülni fog! Én is kézifékesből vizsgáztam.
Húzni kellett a feladatok közül és én egy üres papírt húztam.Választhattam hogy mit akarok csinálni.Ezt választottam.Sikerült is.Én az elsősegélyen buktam el 2-szer.

kisbuta:írtam neked a másik fórumon.

csibe:nem nagyon szoktam neked írni mert nem vagyok veled képben.De igyekszem.Akkor most szünet lesz.

Kép
Kép
melánia

Csajok:
Kép

Hajnoca: jót mutat a vonalzóm, az előző ciklus 20. napjától -11 napja - már kapom a Decapeptylt, holnaptól meg hozzájön a Gonal :wink:

Nekem nem is volt a tételek közt az emelkedős a rutinvizsgán, mert aznap térdigérő hó volt a rutinpályán :lol:

Zsófi: tuti összefutunk!!! :-D

Rana: jó pihenést!!!

Nyulasz: nem kizárt az Eisprung a 6. napon sem!! :wink:

Különben mindig tök jót nevetek magamban ezen a szón :lol:

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Csajok segítség:tudjátok meséltem hogy a dokinő mondta hogy a tb elveheti a támogatást ha reménytelennek látja a dolgokat.Nos ma a házidokimnál voltam aki nem volt ott,így az aszisztensével beszéltem.Mondta hogy a főorvosnő aki felülbírálja azt hogy táppénzes maradhatok-e nem igazán örült a táppénzen vagyok.Azt mondta hogy utánna fog nézni a tb-nél hogy mi a helyzet lombik ügyben ilyenkor.Nagyon bevagyok tojva hogy mi lesz.Ha még jobban beleás a tb-nél az ügyeimbe.Hétfőn kell visszamennem a dokihoz megbeszélni a dolgokat.Szerintem megyek majd dolgozni de félek nehogy elvegyék a támogatást.Mit szóltok ti ehhez? Nem tudom hogy oldom meg a következő lombik hiányzásokat.Ha például szerdán megyek dolgozni akkor közlöm a főnökkel hogy hétfőn már késöbb jövök mert a Kaáliba kell mennem stimukezdésre.Ráadásul minden másnapra behívnak vérvételre meg uh-ra.Ami jó ha délre vagy utánna végzek.Amúgy 15óráig tart a munkaidőm.

Kép
Kép
melánia

Helllló!!!!

Jó sokat írtatok! :lol:

Krisz, Tobi
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta: hajrá novemberi babásodás! Jól döntöttetek!!!!

Csibe:jót fog tenni a pihi. Újult erővel kezdessz, és sikerülni fog!!!

Bella, Zsófi: szombatra extra++++++++++++++++++++++++++++

Babim: :lol:

Én holnap megyek a Kaáliba, 1. szurira!!! :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Meli, ez nagyon nagy gond szokott lenni nekem is :cry:

Puszi, nagyon drukkolok!

Csajok, a laptetővel én most semmire nem megyek. Jelenleg még próbálkozni sem lehet egy vizsgálat miatt. Én majd nov.ben szeretnék babásodni, ok??? :D

Szezso, jó ómen a szülinapi kezdés!+++++++++++++++++++

Bella, Zsófi+++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Melámia, sajnos 35 év felett a dr-tól függ illetve aki most kezdi a lombikot és 35 év felett van annak elvileg az OEP csak 3 beúltitetést támogat.

Kisbuta nagyon sajnálom :cry: , hajrá november. :wink:

Kép

csibe
csibe32

Baba Neked milyen vizsgálatod lesz?

Kép

csibe
csibe32

Lényeget majdnem elfelejtettem :oops:

Bella+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Csibe, írtam privit.

Meli, amit írtam, az a tpénzre vonatkozott.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Krisz, Tobi, Szezso, Puszi
++++++++++++++++++

Baba, Kisbuta
novemberre +++++++++++

Meli,
Munkanélküli esetleg nem jöhet szóba? Egyébként most már tövényileg elő van írva, hogy a munkáltatónak kötelessége a lombik miatt elengedni. Ha jól emlékszem.

Csibe,
Ezt az OEP-s dolgot nem egészen értem, tehát ha valaki 35. életévét betölti és akkor megy lombikra, akkor már csak 3 támogatás jár? :roll:
Vendég

Sziasztok!
Bella,Zsófi már csak egyet kell aludni :D
Puszedli,hajrá szurik!
Baba!
Látom Krisz meghozta amit megigért...akkor novemberre+++++++
Meli!
Basszus,remélem nem lesz baj.Neked is elég béna háziorvosod lehet,anyósom május óta itthon van,igaz a férje miatt,de ugye az nem táppénz ok.Szabid nincs?
Tobi,Szezsó,Rana,Puszi,és mindnekinek aki szurkál+++++++
Lola!
Jelentkezhetnél,hol tartasz most?
Estike!
Na,mit konzultáltatok?
Vendég

Meli! Hiányzás, az mindenkinek nagy gond. Ha elmondható a szitu a munkahelyen és megértő a főnök, akkor elintézhető 1/2 nap szabikkal, nekem a tavalyi így volt, igaz szinte az összses szabim a BMC-re ment.

Most nem akarom elmondani, ezért azt találtuk ki, hogy kezeléseket kapok a fájós vállamra, nyakamra, de csak papíron. Ez két hét táppénzt jelent. De, mert ennyit nem hiányozhatok, nagy ki...., lenne a többiekkel szemben, ezért azt mondtam a főnökömnek, hogy azokon a napokon, amikor nincs kezelés, illetve a délutáni órákban bemegyek dolgozni. Nagyon örült, mondhatni hálás volt. :lol: :lol: Nem vagyok büszke magamra a hazugságért, de vészhelyzet van.

Csibe!
Tanár Úr mondta az előző lombik alkalmával hogy egyrészt nálunk nincs szigorú korhatár, elméletileg amíg az orvos stimulálhatónak ítéli páciensét addig folytathatja a programot, az más kérdés, hogy 45 fölött egyáltalán nincs értelme. Másrészt az 5 támogatott lombik mindenkinek jár. Te is az Ő betege vagy, kérdezz rá! :wink:

Kép
estike66

Estike, Ő mondta az egyik ismerösömnek, hogy ha most kezdi valaki a lombikot és 35 év fölött van, annak már "csak" 3-at támogat az OEP. Aki 2008 előtt kezdte annak jár az 5 kb. 1 hónappal ezelött mondta az ismeretlen eredetű meddőséggel küzdő 36. évét betöltött lánynak. Amúgy mikor kezded a stimut? Milyen stimud lesz?

Kép

csibe
csibe32

Konzi.
Soha életemben ilyen hosszú konzin nem voltam. Első pofon, párom sperma képe miatt halasztást javasoltak (biológus Nő is ott volt), hogy kissé helyre pofozzuk. (5.9 millió és 54% mozog). Egy kicsit értetlenkedtem, mert, lombikra megyünk. Én úgy tudtam, hogy vannak férfiak, akiktől herebiopsziával nyerik a néhány életképes spermát, mégis lehetséges mesterséges megtermékenyítés. A sok okvetetlenkedésem eredményeként belevághatunk, de a következő 3 hétben turbó vitaminkúrán lesz a kedves. Bár szerintem ez így halottnak a csók :(
Az én eredményeim állítólag nagyon jók, bár én kevésbé értek hozzá.
Valaki tudna nekem linkelni oldalt, ahol a 3. napi hormoneredményeket írják :?: :!:
Egyedül az esradiol lett magas, ezért meguhuzott, nin-e ciszta. Nem vol. Érthetetlen. Nem csak nekem, dokinak is.
Aztán felírta a szurikat és azt mondta, hogy a piri 2. napján kezdjem szúrni magam.
Kaptam Luverist, Gonalt, Cetrotide-t Gynazol, Párom tarividet. Hosszan mutatta és magyarázta gonal használatát, azthittem értem, de mégsem. Páromban bíztam, de azt mondta, hogy Ő még a saját vitaminszedését sem tudta követni :lol: :lol:
Szegény, olyan rémülten ült ott, hogy biz Isten megbántam, hogy elcipeltem magammal.
Azt csak hazafelé vettem észre, hogy vannak +és - a nagyrutinom eredményeiben, erről szó sem esett. Valamint, hogy óriási a baktérium szám a vizeletemben.
Tömören ennyi :D :D :D

Kép
estike66

Rana! Küldtem Neked mailt (nem ma) :D

Kép
estike66

Rana! Küldtem Neked mailt (nem ma) :D

Kép
estike66

Sziasztok!

most ledöbbentem! mi van már megint ezzel a támogatással :shock: :roll: :?: ne b.....anak mán ki velünk :evil:

Nyulasz!
ugyi ráugrottál apára :?: :D Eisprung-kor azt kell :D

Bella!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
holnapra mega-giga drukkok! :wink:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?