Kata!
A Kornél nagyon szép név, nekem nagyon tetszik, én is azt választottam volna, ha az én vezetéknevemhez kellene, de a pároméhoz sajnos nem passzol.
Mariann!
Mostmár én is így gondolkodom, majd csak megszokják a nevet, ha már megszületett a baba!
Brigi!
Köszönöm! A húgom szerint a Dana szép név, de egy 16-18 éves lánynak, nem egy kisgyereknek. De hát fel is kell azzal a névvel nőni, hogy valaki 16-18 évesen viselhesse!
Kata!
Kitty!
Gabi!
illetve bárki, aki 31. hetes vagy annál több!
Hogy éreztétek magatokat a 30.-31. héten?
Ugyanis én akkor mennék el a húgomhoz Angliába. A férjem, a húgom és az ő férje is azt mondják menjek nyugodtan, de anyukám és az öcsémék hülyének néznek. Nem szeretném, hogy valami probléma legyen, de úgy érzem nem is lesz. A babával megbeszéltem, hogy májusig ne szülessen meg, március elején remélem még semmi problémára nem számíthatok, különösen, mivel eddig úgy tűnik, minden rendben van a terhességemmel.
A dokim sem ellenzi nagyon, csak arra mutatott rá, ha valami mégis lesz, keményedik a hasam akkor kihez fordulok és hogy mennyibe fog kerülni, ha ott dokihoz megyek. Azért nem aggódom ha ott dokihoz kell menni, a húgomnak 2 gyereke van, tudja hova vigyen, nem szállodába megyek teljesen ismeretlen országba, ahol nem tudnám kihez forduljak ha orvos kell. Eddig én is azt gondoltam, hogy miért ne mennék, de a családom annyit mondta már, hogy ne menjek, hogy kezdenek elbizonytalanítani. Mi a véleményetek? Végülis nem muszáj mennem, csak már úgy beleéltem magam.
Nekem eddig még csak 2-3 alkalommal keményedett be a pocakom, azt mondta a doki, ez jó. Mennyi a normális, illetve mi az ami még nem utal problémára?
Mi is voltunk baba boltokban szombaton, egyenlőre még csak szétnézni. Írták közületek páran, hogy Diegós szőnyeget vettek, tényleg nagyon aranyosak vannak, a férjemnek meg is tetszett egy, amin a teknősbéka egy lufiba kapaszkodva az ég felé száll és a napocska megpuszilja.
Teljesen beleszeretett.
Most úgy gondoljuk, hogy a babaszoba sárga-narancssárga árnyalatokat kap, mert nem tudjuk, hogy kisfiút vagy kislányt várunk és nem is fogjuk megtudni, csak májusban.
Leone
24+5