Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

most jöttem haza terhestornáról. Nagyon jól esett.

MóniKép
Lehet, hogy van ebben a saját születés dologban valami. Én természetes úton, de nagyon könnyen születtem. Anyukámhoz úgy hívott a körzeti orvos mentőt, hogy 2. gyerek (pedig 1. voltam), és már a mentős nem is akart elindulni vele. 1-kor indultak Piliscsabáról a János kórházba és 4 felé már megvoltam. Anyukám azt mondta, ő nem is érezte a fájásokat. Szerintetek ez öröklődhet? Jó lenne KépKépKép

Én is a BabySense-ről olvatam/hallottam szinte mindenütt, hogy az a legmegbízhatóbb. A Medicor által gyártottról pedig nem sok jót hallottam. Angelcare meg azt hiszem új a magyar piacon. Árban olyan 25-28 ezer Ft-körül van. Ha Angelcartől rendeled a honlapjukon 24.990,-Ft (bruttó, szállítási és csomagolási költséggel). BabySense 50 ezer körül van.

Olyan aranyosak ezek a babócák itt a képeken, hogy erős kényszert érzek egy újabb mozizáshoz. De erős leszek és még kibírok 4-5 hetet a következő (és utolsó) 4D-ig. Utána majd real lesz. Kép

Nádja az utóbbi 2 napban rendkívül aktív. Vajon ez most már így marad, vagy most ilyen a kedve éppen?

Mariann
tmarianna
 
 


Sziasztok!

Mi az angelcare légzésfigyelőt vettük, ki is próbáltuk itthon, de a chaten is ajánlották hogy jó és még nem riasztott nekik egyszer sem feleslegesen.

bébiőrből pedig a philipset vettük, olyan meg a szomszédnak van.

Nekünk Betti velünk volt amikor született mert nem volt külön szoba, de amikor már külön raktuk nem volt gond belőle. Aztán Norbi születésekor velünk volt egy-két hónapig, hogy ne ébressze fel a Bettit, de olyan hamar végig aludta az éjszakát és így külön is raktuk.
Most is így tervezzük hogy először az első pár hónapban velünk lesz bölcsőben, majd utána megy ő is a másik szobába, Norbival fog aludni.
Betti pedig különszobában van, ő a nagyobb, és ő megy először iskolába.


Gabi
33+1

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok,

Miután írtam az Angelcare-ről az előbb 19:26-kor, gondoltam dobok egy mailt a forgalmazónak, hogy mikor lesz a kombinált bébiőr+légzésfigyelő. Most látom, hogy már válaszoltak is (19:40-kor). Ez aztán a gyorsaság. Bemásolom amit írtak. Ez így elég jól hangzik árügyileg.

"Az AC201 típus hazánkban nem kapható. Helyette 2004.áprilisától lesz kapható az AC201R típus, mely tölthető akumlátorral felszerelt hordozható résszel, és bővített funkcióval rendelkezik. A termék körülbelüli kiskereskedelmi ára 37-38000,- Ft körül lesz, közvetlenül tőlünk történő előrendelelés esetén erre pár ezer forint kedvezményt tudunk biztosítani, erre április elejétől lesz módja. A terméket egyébként nagy valószínűséggel ugyanazoknál a kereskedelmi partnereknél lehet kapni majd, ahol az AC100 modellt. További kérései esetén állunk szíves rendelkezésére."

Mariann
tmarianna
 
 

 
 

Sziasztok,
úgy látom ti már nagyon összeszokott társaság vagytok, de azért ha nem baj, megkísérlem a csatlakozást. Kép
Május végére várom a kisbabámat és eddig nagyon egyedül voltam ezzel a tulajdonságommal. Egy kicsit kirekesztettnek érzem magam az eddigi barátaim közül, mert még senkinek nincs gyereke, a rokonaimnak meg már régóta van, ők meg csak simogatják a hasamat és hülye tanácsokkal látnak el.
Segítsetek rajtam!
Egyébként van valaki, aki Miskolc környékén lakik?
köszi
Evelin
velina
 
 


SZia EvelinKép

légy üdvözölve köztünk. Keresd meg a táblázatot és Boginak add meg az adataidad, akkor oda is bekerülsz. Én május végi vagyok, úgyhogy a babócád a lehető legjobb időpontban születik majdKép
A táblázatban azt is megnézheted, ki merrefelé lakik.

Vajon Karmennel mi van?

Mariann
tmarianna
 
 


Sziasztok!

Köszi a sok infot a légzésfigyelőről és bébiőrzőről. Én még a felsoroltakon kívül hallottam egyről, aminek maxi-cosi a neve és az ilyen 2 in 1 figyelő-őrző.

Ismeritek ezt a honlapot és boltot:
www.babadiszkont.hu? érdemes itt szétnézni, szerintem egész jó árak vannak és még az is fel van sorolva, hogy mire van szüksége az újszülöttnek. Holnap el is megyek szétnézni.

Evelin, üdv itt közöttünk!! Ismerem azt az érzést, hogy milyen, amikor a barátaid közül még senki nincs hasonló helyzetben és egyedül érzed magad. Itt majd megtalálod a helyed, mindannyian hasonló problémákkal küzdünk Kép Én eredetileg Szerencsre való vagyok, de hát már rég elköltöztem onnan, most már Pesten lakom, de hátha van valaki Miskolc környékéről.

Eszty, én is várom már, hogy megismerjelek benneteket személyesen is!! Remélem hamarosan sor kerül erre. Ha költöztök, akkor is a környéken akartok maradni?

Pumukli, mi volt a 4D-n??? képek?

Üdv, Kata
katca
 
 


Sziasztok

Mi is kipróbáltuk magunkon az AngelCare-t Kép, nagyon tuti! " legkisebb moccanásnál is "TIC"-elt. Azt hiszem ez az a fajta, ami bébiőr is, vagyis a baba hangját is közvetiti a szülőnél lévő egységre. Külön bébiőrt nem veszek, nem akkora a lakás (sajnos), hogy szükség lenne rá.

A zsebes izé a kiságyra tökjó, praktikus isKép Feltett szándékom, hogy varrok olyat, mégpedig falvédővel együtt. Azt hiszem lesz időm rá márciusigKép Az egyik bébiágyneműre is szeretnék másik huzatot varrni, valami jópofa élénk, állatka-mintás anyagból. Baldachinnal együtt valami csodás lenne, de sajnos a baldachint a Kispapa száműzte, mondván, az "görény".

Pumukli
Képeket akarunk!Kép Kép

Felmerült bennem, hogy a végigaludt 3D után elmegyek még egyszer, hátha, de mivel a hozzáadott érték nulla, a lényeget igy is láttuk és hallottuk Győrfi doktortól, úgy döntöttem, majd gyönyörködöm a babában ha kibújt, azt a 11e Ft-ot pedig ráköltöm, veszek Neki valami szépetKép

Evelin
Jó, hogy ránktaláltál, jó egészséget Nektek!Kép Május az egyik legszebb hónap, napsütésre érkezik a kisbabádKép

Karmennek talán még 1 hete van egyben.Kép Remélem a topic nevéhez híven a picibabája meghozza nekünk a tavaszt. Kép

Sziasztok,
Szilvus
ma 32 (hehe most egyidősek vagyunk a babávalKép
szilvus
 
 


SZilvusKép
Hogy te milyen ügyes vagy! Én sajnos varrni nem tudok, és azt hiszem nm is kezdek neki megtanulni. Jobb az úgy Kép
Tanfolyamra mentek valahová, ahol megtanítják mit kell a csinálni, ha ne adj Isten gond van?

Azt hiszem kivárom az áprilist és majd én is Angelcare-t veszek. Árban a 2in1 tűnik a leggazdaságosabbnak.

Mariann
tmarianna
 
 


Evelin,
udv kozottunk. Ne aggodj, lassan te is olyan leszel kozottunk, mintha mar tobb honapja lennel itt velunk. Kép

Kata,
megneztem az oldalt, amit ajanlottal. Tenyleg nem rossz, viszont a cimmel gondban vagyok. Ugyanis Lehet utca a VI. keruletben nincs. + a Lehet teri metro allomas a XIII. keruletben van. Most akkor hol van ez a hely?
Ha elkoltozunk, akkor nem tudom, hogy merre. Nem akarunk innen messzire menni, de konkret hely meg nincs.

Pumukli,
mi volt az uh-on?

Nekem tegnap megint fajdogalt a hasam. Par percig ugy, mint akkor amikor tudtam, hogy masnap meg fog jonni. Nem tartott sokaig, de remelem nem lesz mindennapos. Olvastam, hogy mikor kezd befordulni a baba, akkor egyre tobbszor elofordulhat, hogy nyom valamit. Lehet hogy nalam is ez a helyzet? Mikor elmondtam ferjecskemnek, hogy faj, teljesen panikba esett, hogy elobb megszulok. Mondtam, hogy azt azert nem, + megbeszeltem a manoval, hogy meg 2 honapig birja ki. KépKép

Eszty 29+4
eszty
 
 


Sziasztok!

Eszter, a babadiszkont a a Lehel téti áll. közelében van, a West End-től pár perc séta. Tegnap ott vettünk babakocsit. Jó hely, és az árak is moderáltak. Érdemes körülnézni!

Evelin, örülök, hogy itt vagy közöttünk, minden kérdésedre ezer választ fogsz kapni, az épp gyakorló v. leendő kismamáktól!

Képzeljétek, betöltöttem a 30. hetet! Ujjé!
De sajnos napok óta nem alszom jól. Este már fél 9-kor alig vonszolom magam, babóka jól alszik, nem fáj, nem húzódik semmi, kivételesen a pisijárat is kimaradt, és erreföl csak forgolódok álmatlanul az éjszaka közepétől. Fene se érti ezt! Kép

Egy kicsit elmaradtam az olvasásban, de most megtaláltam a "felmérést" a baba hálóhelyével kapcsolatban.Kép
Mi teljesen határozottan azon a véleményen vagyunk, hogy a saját szobájában alszik a csemete az első itthon töltött naptól kezdve! DE! A vélemény változtatásának jogát fenntartom, az első itthon töltött naptól kezdve Kép Kép Kép Lehet, hogy a határozottságunk egy pillanat alatt köddé válik. Első babó= konkrét nevelési elvek - lehet, hogy csak addig, amíg meg nem születik a bébi. Kép Szóval elképzelés van, a megvalósítás eredményességét áprilisban közzéteszemKép

Karmen, már nagyon izgulok, helyetted is! Mindjárt itt van febr. eleje, s indítod a sort!

Szép napot mindenkinek, fagyjanak a bacik!

Móki
móki
 
 


Sziasztok! Kép

Nem tudtam képet cserélni a profilomban Kép Majd felteszem ide...Nagyon szégyenlős volt tegnap Nándi Kép Az arcocskáját takarta először csak az egyik mancsával, majd mindkettővel, aztán mindezt tetézve, teljesen hátat fordított nekünk. A doki mindent megtett, hogy felénk forduljon, olyannyira, hogy a végén már nagyon érzékeny lett a bőröm, fájt. Még most is érzem itt-ott az uh-fej nyomát. Főleg azért erőlködött a doki, mert a leendő nagymama is velünk volt. De a lényeg, hogy egészséges, hatalmas fiú Kép

Méretek:
BPD: 79mm
AC: 287mm
FL: 56mm
HC: 278mm
OFD: 95mm
Súlybecslés: 1916g

Jó két héttel látja idősebbnek az uh.

Ma megyünk a MegaToys-ba vásárolgatni, szétnézni Kép Már annyira izgatott vagyok Kép

Móki Kép
Én sem tudtam aludni fél éjszaka. 1/2 5-kor már nem bírtam ágyban maradni, és felkeltem.

Szilvus Kép
Nem mondtad/írtad, hogy mikor leszel a Nők Lapjában, és milyen okból kifolyólag....Vagány a kisfütyis fickótok Kép Teszek én is férfias képet Kép
Nézd meg az IKEA honlapján a gyerektextilben a méterárut. Ott láttam vagány színes állatmintás anyagot. Ma nézem meg, és ha jó, akkor veszek ágyneműhuzatnak.

Evelin Kép
Üdv közöttünk Kép

Bébiőr és légzésfigyelő tekintetében abban egyeztünk meg a párommal, hogy nem veszünk. Figyelünk a kockázati tényezőkre. És különben is nagyon ritka, 100 ezerből 2 babát érint a "bölcsőhalál". Találtam ezzel kapcsolatban egy jó cikket egy régebbi Kismamában a neten, majd csatolom a linket Nektek.

További kellemes napsütéses napot kívánok Mindenkinek! Kép Kép Kép

Pumukli
28+2
pumukli
 
 


Kép
Kép
pumukli
 
 


Pumukli,
nagyon edik a kepek. Az meg kulon tetszett, hogy odairtad, hogy mit latunk a masodik kepen. KépKép

Eszty
eszty
 
 


Sziasztok!

Nálunk minden rendben, bár Kristóf mocorgását továbbra is nagyon ritkán érzem ráadásul 2 napja nagyon fáj a derekam. Ez normális?

Én is Angelcare légzésfigyelő+bébiőr egyben kombinációt vettem; illetve egyenlőre csak megrendeltem egy amerikai internetes oldalról. Remélem meg is fogom kapni.
Ezen az oldalon az AC201 típus postaköltséggel együtt átszámolva kb. 25.000,- Ft.

Amit rendeltem az annyival több, hogy 2 hordozható szülői egysége van (nem kell magammal cipelni) és rendeltem a légzésfigyelő érzékelője alá egy spéci alátétlapot ami biztosabbá teszi a működését. Mindez együtt + a postaköltség 34.500,-Ft-ra jött ki átszámolva.

Azt még nem tudom, hogy kérésünk alapján a nálunk használandó 230 V-os adapterrel szállítják, vagy a kinti 110 V-ossal. (Legrosszabb esetben veszek hozzá tölthető aksit.)

Az oldal címe:
http://store.yahoo.com/dsguide/babymonitors.html

A Soroksári úti Megatoysban én is láttam az Angelcare-t, de az nem kombi hanem csak légzésfigyelő.

Móni:
Vettem kiságyra rakható zsebes tárolót. A Váci úti Brendonban elég sokféle van.

Alakul a mi babaszobánk is. Sablonos fehér lett a fal, viszont a plafon világoskék, apró sárga csillagokkal, melyek sötétben foszforeszkálnak. Nagyon hangulatos. Én is macis szőnyeget vettem, csak a miénken egyetlen nagy vigyorgó macifiú ül. Kép Ha minden kész lesz teszek majd fel képet.
Ja, és a tervek szerint Kristóf rögtön a saját szobájában fog aludni, bár ezt majd úgyis Ő dönti el, ha nagyon nem tetszik neki úgyis áthozzuk hozzánk.

Brigi,
Azt hiszem te kérdezted korábban, hogy milyen a Szoptatás című könyv. Mostanra elolvastam és szerintem kifejezetten jó, sok hasznos infóval a témában.

Lányok,
Olyan aranyos 4D-s képeitek vannak, hogy legszivesebben most azonnal kérnék időpontot UH-ra. Azt hiszem jövő héten meg is teszem.

Nincs valakinek véletlenül kifli alakú nagy méretű szoptató párnája? Kinéztem egyet, de kisebb vagyonért árulják, ezért gondoltam megvarrom, csak a méretei kellenének.

Humi
24+6
humi
 
 


Sziasztok,
olyan jó érzés, hogy mindenki örül nekem!

A 4D engem is érdekelne, de egy kicsit félek, hogy nem elég szegény picinek a havi 1x normál uh, még ez is.
Mi a véleményetek erről?
Evelin
velina
 
 


Evelin,
abszolut nem art a babanak az uh, de jo ha ultrahangok kozott van 2 het. Szerintem menj majd el, mert annyira mas szinesben latni a picit es a doki is aranyos.

Eszty
eszty
 
 


Sziasztok

Mariann
Nem tanultam, anyu varrogatott mindig hobby-ból, igy "rámragadt". Valaha ruhatervezőnek készültem, s magamon élem ki eme fantáziáimat. Meg elég nehéz normális ruhát kapni rám, igy a jó kis nyári gatyókat megvarrom magamnak. Ágyneműt meg nem nagy ügy összetákolniKép De úgy tudom vannak tanfolyások is.

Pumi
Hihi, nagyon kis édes a Nándi!Kép Ő is szégyenlős, bezzeg a kukacát kirakjaKép Valóban szép nagy fiúcskaKép Mi a 30. héten voltunk 1530 gr-okKépTöbbi méret sac/kb ugyanaz volt mint NándiéKép Gyönyörű képek, gratulálok!

A Nők Lapja újságírőnője a MÁV Kórházban lépett oda hozzánk, s beszélgettünk vele a várandósságról, a szülésről, az előadások hasznosságáról, stb. Majd megkérdezte, készithetnek-e rólunk néhány képet az újság számára. Mondtuk, hogy persze, nagyon szívesen. Hogy miért pont bennünket szúrt ki annyi kismama és kispapa özül, nem tudomKép Anyunak jár a NL, majd jó kis meglepi lesz, ha fellapozza. Azt hiszem, a 6. sz-ban lesz benne.

Köszönöm az állásfoglalásotokat a baba elhelyezésével kapcsolatban. Mi is úgy gondoltuk, hogy a kispocok rögtön megy a saját vackába, ha szükséges én megyek át hozzá. De természetesen, mivel tapasztalatunk nincsen, s a helyzet úgy kivánja, akkor átköltöztetjük Őt a hálóba. Ebben az esetben a papa költözik ki a kanapéra, mert neki azért aludnia kellKép

Humi
A Brendonban sajnos minden cucc nagyon jóKép Onnan vettem a zsebes izé "mintáját" Kép A 3D-vel várd meg a 28-32. hetet. Akkor már olyan kis cuki pufók lesz Kristóf. Feltéve, ha nem takarja el az arcocskájátKép

Evelin
Kutya baja nem lesz a babcinak az UH-któl. Ez a 3D (mert ugye negyedik dimenzió nincs) ugyanolyan, mint a sima UH, csak szines és mozog.

Szilvus
32
szilvus
 
 


Sziasztok!

Evelin!
Légy üdvözölve köztünk. Mivel nemsokára frissítem a táblicskut, légyszi küldd el az adataidat.
Név, mikorra vagy kiírva, hányadik hét, hény nap, hányadik baba (gondolom első Kép ), fiú-e vagy lány, ha tudod, a lehetséges két név, és mennyi pocaklakód van (gondolom 1, mert írtad volna, hogy ikrek Kép ). Hú de nagy fejem van, tudok következtetni Kép

A témához hozzászólva: Mivel nekünk nagyon közel van a háló és a gyerekszoba, én is rögtön külön teszem a babát, mert csak lépk párat és ott is vagyok vele, ha kellek. De szerintem azzal sincs gond, ha egy darabig anyuval és apuval lakik egy szobában a csöppség. Ki hogy tudja megoldani.

Még frissítem a fotóalbumomat is, majd szólok, ha kész lett.

Puszi: Bogi 35+2

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a segítséget a fogorvossal, a babadolgok megvásárlásával és az utazással kapcsolatban. Kép
A nődokim is azt mondta, hogy kaphatok érzéstelenítőt a fogtöméshez, nem lesz semmi baja a babának tőle.

Mi is pont a napokban gondolkoztunk, hogy hol aludjon a baba, rögtön a saját szobájában, ahol lesz egy ágy, hogy ott tudjak aludni szükség esetén, vagy az első időkben a kiságyát tegyük-e át a mi szobánkba. Most úgy néz ki megpróbáljuk rögtön a gyerekszobát. De míg az öcséméknél nem volt gond, végig külön aludt a kisfiuk, a húgomnál egyik gyerek sem aludt egyedül, a húgomnak mindekettővel egy ágyban kellett aludni amíg éjszaka is szoptatta. Tehát ez a babától is függ.

Én is nézem a szülőszobát, engem egyenlőre nem riaszt el, valahogy most nem vagyok annyira begyulladva a szüléstől, mint debcember elején, de ez majd ahogy közeledek, március-áprilisban valószínűleg változni fog. A férjemre nagyobb hatást gyakorol a szülőszoba, most a barna hajú lány adott olyan hangokat ki vajúdás közben, hogy még a szomszéd szobában vajúdó lányt is teljesen megrémítette, a férjem is mondta, hogy rossz volt hallani. De a végén tényleg megható volt amikor azt mondta, hogy életében nem volt még ilyen boldog.
Engem inkább az ijesztett meg, hogy a friss kismamáknál 2 szüléstörténetet olvastam, mindketten menet közben kérték az epidurált, ennyire nem lehet bírni, én is kérni fogok? Pedig én nagyon nem szeretnék.

Pumukli!Kép
Bár már megvolt az UH, de azt olvastam valahol, hogy ha narancslevet iszik a kismama, akkor egy idő múlva mocorogni kezd a baba. Nem próbáltam, de UH előtt talán érdemes kísérletezni vele.

Bogi!Kép
Beírnád a táblázatba a neveket: a fiú név: Benjámin, a lány név: Dana. Nagyon változatosan reagálnak az emberek, nincsenek nagyon elragadtatva a nevektől, még a család sem tudta megszokni, folyamatosan más neveket ajánlgatnak. De nem tudunk más nevet találni, hiába néztünk át az összes utónevet, nekünk csak ezek tetszenek a legjobban.

Leone

KépKép
leone
 
 


Szia Leone!
Persze beírom.
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=1533
Na tettem fel képeket. Lesz egy-két off is, mert nem hagyhattam ki, hogy az egyik nagy szenvedélyünkről a csillagászatról ne tegyek fel képeket Kép

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Eszty, ez a babadiszkont ott lehet a Lehel piac környékén. Nagyon kíváncsi vagyok rá. Majd beszámolok hétfőn.

Bogi, nekem is beírnád, hogy Máté lesz a fiam neve? Köszi

Pumukli, nagyon édes Nándi! Kár, hogy eltakarja az arcocskáját. Mi holnap megyünk!!

Puszi nektek!

Kata
katca
 
 


Sziasztok,

ma voltam a Tescoba. Vettem egy szoptatós melltartót meg harisnyát is (remélem jó lesz).
Persze nem bírtam megállni, hogy nem vegyek Nádjának is valamit. De szerencsére jó áron voltak a gyerekrucik, úgyhogy így nem vertem el sok pénzt Kép.

LeoneKép
Szerintem szép neveket választottatok. Nálunk a fiúnévvel nincs gond (András), bár lányt mondtak az uh-n, a lánynevünk pedig Nádja. Anyukám sincs elragadtatva tőle, az anyósom is ajánlgat egyéb neveket. DE mondhat mindenki amit akar, a mi gyerekünk és mi választunk neki nevet. KépKépKép Majd megszokják és megszeretik a nevét.

BogiKép
Jó nagy távcsövetek vanKép

HumiKép
És vámot meg áfát meg vámkezelési költséget nem kell majd fizetni, ha külföldről rendelsz.
tmarianna
 
 


Sziasztok!
Elolvastam mindent, és megnéztem az összes baba 3D-s képét. Mindegyik nagyon aranyos! Én nem voltam kifejezett 3D-s UH-n, de szerencsém volt, mert a szegedi klinikán okt.elejétől van 3D-s UH, és én okt.közepén voltam az előírt UH-n, és pont rajtam próbálták ki a ketyerét. Úgyhogy én is láttam Tomikáról 3D-s képeket, főleg alulnézetből. Akkor derült ki, hogy fiú lesz. Persze képeket nem kaptam, de azért így is nagy élmény volt.

Babaszoba ügyben: nálunk külön szobában lesz rögtön a baba (nekünk is ez volt a dolgozó, ruhaszárító stb.szoba, de a számítógépet átköltöztettük a nappaliba, a könyvespolcot a hálószoba végébe, a kis fekete komódból pedig kék repülőmintás gyerekbútor lett). Egyébként a mi lakásunk "körbejárós", vagyis a hálószoba és a babaszoba egybenyílik, szóval majdnem olyan, mintha egy szobában lennénk. Aztán, ha majd kamaszodik a fiú, és önállósodni akar, az ajtót meg lehet szüntetni. Persze ez még a jövő "zenéje".
Egyébként nálunk is kb.kész a babaszoba, bár kellene még egy szék (vagy egy hintaszék, vagy valami kényelmes). A fal nálunk maradt fehér (amúgy mindenütt a lakásban fehér a fal), de tettünk föl jópofa színes képeket, meg szép világos napos a szoba. Szóval nekünk tetszik. Majd ha meglesz a bébi, csinálok én is fotóalbumot, és rakok föl a szobáról is néhány képet. Én is gondolkodom még falvédőn a kiságy köré, de eddig még nem vettem. Végülis nem vagyok elkésve, ha látok igazi jópofa anyagot, majd veszek. Nekem szerencsém van, mert az anyukám varrónő, így ő varrt nekem kismamanadrágokat is, meg mindent, amire szükség van. Meg majd a babának is fog varrni aranyos ruhákat. Én is tudnék sok mindent varrni, de mostanában nincs nagy kedvem hozzá, ezért inkább nyúzom az anyukámat, hogy csinálja meg, amit kell.

Evelin!
Üdvözlet itt!

Brigi, Kitty!
Köszi az érdeklődést fogorvos-ügyben. Ma ismét voltam nála, megcsinálta az utolsó gyökértömést, jövő héten még a fedőtömést is, és akkor végleg elbúcsúzhatok tőle (nagyon remélem!!!)

Szilvus, Gabi, Kitty!
Szerintem a szüléstől való félelem teljesen normális. Én úgy próbálok rágondolni, mint egy vizsgára. Az ember egyszercsak odakerül, és akkor már "semmit nem lehet visszacsinálni". Vagyis majdcsak megtörténik. Én egyébként nem nézem a szülőszobát, de elég sok szüléstörténetet elolvastam. Korábban nem zavart, de most már inkább a kevéssé problémásokat olvasom el. Szerintem az a lényeg, hogy azért az ember ne essen teljesen pánikba. Persze ez mind elmélet. Ha egyszer odakerülünk, majd meglátjuk, mi lesz.
Na, ezt jól körbemagyaráztam. Bocs!

Utolsó megjegyzés: a baba nevével nálunk nem volt probléma. nagyon gyorsan eldöntöttük, hogy Tímea lesz vagy Tamás. A vezetékneve ugyanis elég hosszú lesz (Szalontai), ezért emellé nem akartunk hosszú és bonyolult nevet választani. Azt sem akartuk, hogy a mi nevünket kapja. Meg ez a két név tetszett is.

Bocs, már megint túlzásokba estem, de tegnap nem írtam és ilyenkor nem bírok magammal.
Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
PTünde
ptünde
 
 


Sziasztok!
Nálunk a fiúnév könnyen eldőlt (Kornél), a lánnyal már nagyobb gondban voltunk.
A babaszoba kifestése még visszavan,de az etetőszéket már összeraktuk.KépBár a szijjat nem sikerült tökéletesen.
Mi is várjuk már a 3D-s uh-t,még 3 hét.Kép19 hetesen voltunk már.A babám nemét én sem szeretném tudni, legyen meglepetés.
Szép álmokat mindenkinek!
F Kata 32+3 (+9kg)
filep_katalin
 
 


Sziasztok!

Mariann,
Elvileg 30.000,- Ft értékű cikk alatt nem kell vámot fizetni, ez pedig nem éri el ezt a határt csak a postaköltséggel együtt.

Én is voltam ma a Tescoban. Úgy viszik a babacuccokat, mintha ingyen adnák.
Vettem egy pár bodyt. Nagyon aranyosak vannak. Viszont figyelni kell, mert nekem egy részét az eredeti áron, egy részét pedig akciós áron blokkolták. Szerencsére még az üzletben észrevettem.

Szilvus,
Köszi a tanácsot UH ügyben. Végül is nem bírtam tovább és bejelentkeztem a Praxisba, de csak 2 hét múlva megyünk. Addigra már a 27. hét végén járok, akkor talán már lehet jó képeket is csinálni picurról.
... és Leone narancslé ötletét majd kipróbálom.

Evelin,
Üdv köztünk. Olyan jó, hogy egyre többen vagyunk.

Bogi,
Tényleg nagyon komoly távcsövetek van. A csillagászat közös szenvedélyetek vagy csak a párodé?

Humi
humi
 
 


Sziasztok!

Felhívnáma figyelmet néhány akcióra ami a babáknak és a kismamiknak is hasznos lehet:
Jelenlegi Tesco akció:

Tesco vastag popsitörlő 3 csomag (3*80 db) 899.- Ft!!!! (nekünk nagyon bevált, jó illat, nem szakad)
Libero Discovery pelus minden mértet + hozzácsomagolva egy Nivea tusfürdő: 3049.- Ft

Auchan: jan 28- febr. 5-ig:
kismamáknak: 3/4-s ujjú póló 1990.-
strech kismamgatya 2290.-
hasbetétes kismamanaci
96% pamut 2990.-
szoptatós melltrató (Dorina)
1990.-
(Dominál is ilyeneket hordam,
nekem nagyon jó volt, könnyen
nyitható félkézzel, jól tart)
kismamabugyi 899.-

lesznek olcsó babakocsik, autós bébiülések, kiságyak, etetőszékek, bébikaják, italok, pépek...
Domal Baby folyékony mosószer 1,5 l 855.-

Lesz melltartóbetét is (Fixies), de vigyázat: az nem csak pamutból van, így én nem ajánlanám!! Könnyebben lesz a babának szájpenésze, mert műszálat is tartalmaz a betét. Javaslom helyette a MIMI melltartóbetétet (patikában lehet kapni )100 % pamut, és az ára 600.- körül van.
goczane
 
 


Sziasztok Lányok!

Úgy látszik a szupermarketek egymást akarják túllicitálni, ami nekünk kismamáknak most nagyon jól jön. A CORA-ban január 28-tól iszonyú AKCIÓK!!!! Külön szórólap jött, aminek a címe Baba-mama, és csak ilyen cuccok vannak benne. Olcsó babakocsik, rengeteg pelenka (ajándék fürdőlepedővel), tök jó kismama ruhák olcsón, rengeteg bébiholmi! Szerezzetek be majd egy szórólapot.

Tegnap sűrű napom volt, nem tudtam bejönni, de már most alig győzlek visszaolvasni Titeket Kép.

Nálunk sajnos nincs mód külön babaszobára, mert csak 1,5 szobából "gazdálkodhatunk", úgyhogy itt is csak babasarok lesz. A kiságy a szoba ezen zugában, mi egy kihúzható kanapén a másik sarokban. Idővel persze ha lesz rá lehetőség, akkor mi is szeretnénk külön babaszobát.

Evelin!
Gratulálok Pocaklakódhoz és üdvözlet közöttünk! Én is egyedül éreztem magam a terhesség elején (a kortársaim mostanában egyáltalán nem akarnak gyereket), de ez rögtön elszállt, amint rátaláltam erre a társaságra Kép. Én május 14-re várom a babámat, úgyhogy még biztosan nem késtél el a csatlakozással Kép.
ÉN a 18. heti uh napján jelentkeztem be a Praxisba, és a nő már másnapra be akart írni, mondván ez egyáltalán nem árt a babának. Azért kivártam a két hetet, biztos ami biztos. Nálatok minden hónapban van uh? A Margitban csak négy van összesen. Szerintem menj el mindenképpen, nagy élmény!

Kata!
Olyan jó lenne, ha már hétfőn tudnál jönni tornára Kép. Én hétfőn is és pénteken is járok, és kb. 3/4 11-re szoktam beérni a Margitba.

Eszty!
Jó, hogy szerdán már jössz! Minden rendben azóta a pocakoddal?

Pumukli!
Nagyon kis édes Nándi, ahogy takargatja az arcát, és hát a második kép se kutya Kép.

Leone!
Nekem mindkét választott név nagyon tetszik, szerintem szép hangzásúak Kép. Főleg a Dana, mert különleges, nőies és mégis egyszerű.

Lányok!
Szerintetek hasznos a cumisüveg melegítő készülék? Mert most az is lesz a Cora-ban leárazva (4000 forint körül), és anyukám meg akarja venni szülinapomra, de nem tudom, hogy tényleg érdemes-e. Mi a véleményetek?

Mindenkinek kellemes hétvégét!!

Brigi (24+1)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Brigi, mellszívót is árulnak a Corában?Az nem lesz véletlenül akciós?
F Kata (32+4)
filep_katalin
 
 


Brigi,
hova jarsz hetfonkent es pentekenkent? Ezt irtad Katanak. Kép
Igen, szerdan megyek tornara, de csak olyan gyakorlatokat csinalhatok, amikkel nem feszitem a hasam. Azota azhiszem jobb, de neha azert fajdogal. Lehet hogy ez termeszetes, de jobb ha vigyazok magamra.

Cora ujsagot en is lattam, tenyleg jo dolgok vannak benne, de eleg keves az ujszulott holmi. Van egy zokni, ami 00-2 eves korig. Szerintetek a dupla 0 mit jelent? KépKép

Jovohet penteken megyek uh-ra, mar alig varom. Es persze varom, hogy gyorsan elteljen a 3 het es mar mehessek vasarolni a picinek.

Tegnap este olyan rosszul aludtam, hogy nemigaz. Ossze-vissza forgolodtam, hulyesegeket almodtam, stb. Biztos a hideg idotol volt. Remelem ma mar jobban fogok aludni.

Eszty 29+5
eszty
 
 


Sziasztok!

A csillagászkodás közös szenvedélyünk. 2002-ben alapítottam egy csillagász csoportot itt Győrben, ami azóta is működik, egy csomó eredményünk, rendezvényünk volt már. Ha gondoljátok, nézzétek meg a honlapunkat, amit szintén én csinálok Kép
http://gyor.mcse.hu

Nekem már vannak jóslófájásaim. Tényleg egész más, mint amikor csak görcsöl valaki. De remélem azért még egy-két hetet kihúzok. Nem akarom beelőzni a táblázat legelejét Kép Még ketten azért vannak előttem.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Brigi!

Mi használtunk cumisüvegmelegítőt az első babánál, mert a 6. hónaptól már tápszer kellett neki. Ezzel egyszerűen, gyorsan tisztán lehet melegíteni, és kevesebb az esélye annak, hogy túlmlegíted, felforralod a tápszert, teát. Én csak ajánlanám. Nem tudod milyen márkájút árulnak?
goczane
 
 


Sziasztok!

Eszty:
00: a legkisebb méretű, azaz az újszülött zokni.

Brigi:
Nekünk Lacusnál volt cumisüveg melegítőnk és nagyon sokat és sokáig használtam. Ő elég sokat teázott szopi mellett no meg utána is. (Ez nem feltétlenül jó, de Ő a mai napig nagyon szereti a teát.) Lefőztem a napi adag teáját, betettem a hűtőbe, és kis cumisüvegnyi mennyiségeket vettem mindig ki belőle, azt tartottam a cumisüveg melegítőben. Így mindig kéznél volt a megfelelő hőmérsékletű tea és nem kellett állandóan főzöcskézni sem. Amikor már nem használtunk cumisüveget, akkor is sokáig az így melegen tartott cumisüvegből öntöttem pohárba a teát.
Bébiétel melegítésre a cumisüveg melegítő szerintem felesleges, egy lábos forró vízbe állítás sokkal gyorsabb módszer.

Amire érdemes figyelni (ezt üzletben mondták):
Nincs mindegyik típuson melegentartási funkció! Ha pedig ezt nem tudja, akkor szerintem totál felesleges.

Bogi:
Nem ér lekörözni az élmezőnyt! Kép Kép Kép

Humi
humi
 
 


Sziasztok,

ErikaKép
ha jól emlékszem Severin márkájú.

Mariann
tmarianna
 
 


köszi Mariann!

üdv

Erika
goczane
 
 


Sziasztok!

Hát Bogi, tényleg be akarsz előzni? Engem lehet, hogy tényleg sikerül, ugyanis mindjárt betöltöm a 38. hetet, de még egy szem jóslóm sem volt. Lehet, hogy így maradok?
Tegnap felraktuk a bordűrt a babaszobába, már csak a szőnyeg hiányzik. Sajna a falak nálunk fehérek, legalább a csík feldobja.Nagyon szép napocskás, holdas, csillagost vettünk, ami foszforeszkál este. Tényleg szép lett. A férjem nem akart színes szobákat, mondván, ha a gyerekek összetapogatják, fehérrel mindig lehet javítani, színessel meg még egyszer képtelenség uazt a színt eltalálni. Más színre nem volt hajlandó festeni. Így aztán, ha tiszta falakat akartam, engedtem. De a sárga nekem is nagyon tetszik.

Én is még dilemmában vagyok, hogy hol aludjon majd a baba. pedig elvileg rutinos vagyok. A nagyobbik lányom rögtön a saját szobájában kezdte, éjjel 2x kellett átmennem etetni, 8 hetes korától meg átaludta az éjszakát. A kisebbik a mi hálónkban kezdte, hogy ne zavarja a nagyot, hát 5x kelt szopni 13 hónapos koráig. Azt hiszem én is megébredtem minden apró jelre, meg talán Ő is a mi forgolódásunkra. Én ezzel magyarázom. Most viszont már másik házban lakunk, ahol szinteltolás van, és a baba a félemeleten, mi meg az emeleten vagyunk. Hát az egy kicsit messze van, és a lépcsőn bukdácsolni sem kellemes éjjelente. Úgy,hogy valószínű Ő is mellettünk kezd, bár félek, hogy úgy járok,mint a középső lánnyal. Pedig milyen jó éjjel aludni....

Kitty
37+5
kitty123
 
 


Sziasztok!

cumisüveg melegítőm nekem is van, de nem sokat ér mert az enyém nem tart melegen. Én ezt kaptam annak idején az unokatesóméktól, és ők nem tudták hogy mire kellene figyelni, így nem igazán használom.

Én úgy elfáradtam, tegnap kimostam a baba ruhákat, ma pedig kivasaltam őket. De még a padláson mindig vannak ruhák, azokat Attila du hozza le és ki akarom válogatni. Az még hátra van.

Most már abba hagytam a magnéziumot, és nem fáj a hasam egyáltalán, minden nap van ugyan keményedés de nem vészes.
Még mindig 10 kilót híztam, remélem most már nem fogok sokat hízni ezalatt a 6 hét alatt.

Gabi
33+4

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Eszty!
Észre sem vettem mit írtam...úgy látszik máshol járok mostanában. Nem csodálom, már alig várom, hogy vége legyen a vizsgaidőszaknak.
Akkor szerdán találkozunk Kép.
A dupla nullát én sem tudtam! Az a zokni viszont 100% pamut és jó árban van.

Erika!
Valóban Severin márkájú a bébiétel melegítő. Nincs külön odaírva, hogy melegen is tart, tehát ez azt jelenti, hogy nem tart melegen? Lehet, hogy tök hülyeséget kérdezek, de ebben az előre lefejt anyatejet is lehet melegíteni?

FKata!
Mellszívó nincsen most az akciókat tartalmazó újságban, de úgy tudom, hogy most az Auchanban is lesz ilyen baba-mama leárazás és azt a prospektust még nem láttam. Az Auchanban eredeti áron 13.000 forintért van Avent kézi mellszívó.

Kata!
Akkor korrigálom előző hozzászólásomat, szóval én hétfőn és szerdán is járok tornára és már alig várom, hogy megismerjelek. Mikor jössz?

Üdv,
Brigi (24+2)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Kata!Kép
A Kornél nagyon szép név, nekem nagyon tetszik, én is azt választottam volna, ha az én vezetéknevemhez kellene, de a pároméhoz sajnos nem passzol.

Mariann!Kép
Mostmár én is így gondolkodom, majd csak megszokják a nevet, ha már megszületett a baba!

Brigi!Kép
Köszönöm! A húgom szerint a Dana szép név, de egy 16-18 éves lánynak, nem egy kisgyereknek. De hát fel is kell azzal a névvel nőni, hogy valaki 16-18 évesen viselhesse! Kép

Kata!Kép Kitty!Kép Gabi!Kép
illetve bárki, aki 31. hetes vagy annál több!Kép
Hogy éreztétek magatokat a 30.-31. héten?
Ugyanis én akkor mennék el a húgomhoz Angliába. A férjem, a húgom és az ő férje is azt mondják menjek nyugodtan, de anyukám és az öcsémék hülyének néznek. Nem szeretném, hogy valami probléma legyen, de úgy érzem nem is lesz. A babával megbeszéltem, hogy májusig ne szülessen meg, március elején remélem még semmi problémára nem számíthatok, különösen, mivel eddig úgy tűnik, minden rendben van a terhességemmel.
A dokim sem ellenzi nagyon, csak arra mutatott rá, ha valami mégis lesz, keményedik a hasam akkor kihez fordulok és hogy mennyibe fog kerülni, ha ott dokihoz megyek. Azért nem aggódom ha ott dokihoz kell menni, a húgomnak 2 gyereke van, tudja hova vigyen, nem szállodába megyek teljesen ismeretlen országba, ahol nem tudnám kihez forduljak ha orvos kell. Eddig én is azt gondoltam, hogy miért ne mennék, de a családom annyit mondta már, hogy ne menjek, hogy kezdenek elbizonytalanítani. Mi a véleményetek? Végülis nem muszáj mennem, csak már úgy beleéltem magam.
Nekem eddig még csak 2-3 alkalommal keményedett be a pocakom, azt mondta a doki, ez jó. Mennyi a normális, illetve mi az ami még nem utal problémára?

Mi is voltunk baba boltokban szombaton, egyenlőre még csak szétnézni. Írták közületek páran, hogy Diegós szőnyeget vettek, tényleg nagyon aranyosak vannak, a férjemnek meg is tetszett egy, amin a teknősbéka egy lufiba kapaszkodva az ég felé száll és a napocska megpuszilja. Kép Teljesen beleszeretett.
Most úgy gondoljuk, hogy a babaszoba sárga-narancssárga árnyalatokat kap, mert nem tudjuk, hogy kisfiút vagy kislányt várunk és nem is fogjuk megtudni, csak májusban. Kép

Leone
24+5

KépKép
leone
 
 


Sziasztok!

Leone: én tökéletesen jól éreztem magam akkor, még csak a derekam sem fájt. Viszont pont a harmincadik héten iszonyúan begörcsöltem, addig nem keményedett a hasam egyszer sem. Nem elijeszteni akartalak. Én nem nagyon mennék ilyen messzire, de persze ezt neked kell eldöntened, én csak azt mondom amit én csinálnék.

Attila lehozta a padlásról a ruhákat kiválogattam őket, még találtam egy pár darab pici ruhákat, így azokat is kimostam, holnap lehet vasalni.
Mára igazán nem lehet mondani ogy unatkoztam.


Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok,

GabiKép
Te nagyon szorgalmas vagy. Bevallom én ma szinte semmit sem csináltam. 1/4 óra vasalást leszámítva. Olyan lusta vagyok Kép

Mariann
tmarianna
 
 


Mariann!

Nem tudom mi volt ma velem, most azért érzem hogy egy kicsit elfáradtam.

Elfelejtettem nektek mesélni, hogy tegnap éjjel azt álmodtam hogy elfolyt a magzatvízem, és hogy hívtam a dokimat de ki volt kapcsolva a telefonja, a szülésznő pedig nem vette fel a telefont, és teljesen kétségbe estem hogy most milesz, mivel még csak 334 hetes vagyok. Annyira élethű volt hogy felébredtem és ijedtemben kiszaladtam a fürdőszobába hogy most ez igaz volt e vagy álmodtam, de szerencsére csak álmo volt.

Na megyek lefektetem a gyerekeket.

Sziasztok
Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Na eszt jól leírtam. 334 hetes = 34 hetes Kép)

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Ma már nem szólalok meg többször. Eszt = ezt

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Leone!
A döntés a Te kezedben van, de kérdezted, hát leírom!
Én ugye köztudott, hogy nem is híztam és diétázom is, mégis a 29-32-33. hetek voltak a leg"rosszabbak" számomra. Még nem vizesedtem akkor, de pl. az alvás szörnyen rossz volt, vagyis a nem alvás. Visszatért az állandó fáradtság, álomkór. A hátam, derekam nekem is csak hosszabb talpalás után fájt. Most, hogy már "leszállt" a pocakom, és már nem nyom annyira fent, talán egy kicsit jobb a helyzet, de azért hidd el, akkor már eléggé fárasztó lesz.

Őszintén szólva én nagyon-nagyon vacilálnék. Kép Még soha nem voltam Angliába, ha lenne lehetőségem nem hagynám ki. Szerintem Te sem hagynád ki, de így, hogy megkérdezted, mi hogy éreztük magunkat, már lehet, hogy elgondolkozol Kép Kép Elsősorban az orvosod véleményét kérd ki.
Mivel mennél? Mert én repülőre már nem ülnék 32 hetesen, a többi lehetőség meg elég fárasztó.

Na most légy okos Domonkos Kép Kép

Amúgy Diego-s szőnyeget is mi vettünk, mi a macisat. Nézted már a fotóalbumomat? A fal napsárga, és ott a macis szőnyeg Kép Szóval hasonló az ízlésünk Kép

Azrét írd meg, hogy döntöttél Angliával kapcsolatban.

Üdv: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Brigi!!!

Igen a lefejt anyatejet is lehet melegíteni benne, sőt!!!
Sokkal inkább ebben, mint mikróban, mert azt mondják az okosak, hogy anyatejet nem szabad mikróba tenni, mert tönkreteszi az összetételét, és lebontja a legfontosabb összetevőket!
Lehet, hogy csak én voltam full béna, de mikor én a tűzhelyen melegítettem, örökké túlforraltam, így én maradok inkább a cumisüvegmelegítőnél...

Megvettük az első cuccot a babánknak: Egy Fisher Price zenélős forgókát a kiságyra!!!(lényeges mi??? Kép ) Azt hiszem indulhat a vásárolgatás!!!
KépKép
goczane
 
 


Gabi!Kép
Te aztán tényleg szorgalmas vagy! Én is szinte csak lustálkodtam ma. Most még az egész heti munka miatt megérdemlem a pihenést, de már csak 1 hetet dolgozok, aztán vége! Kép
Begörcsöltél a 30. héten? És voltál dokinál? Mi volt az oka?

Bogi!Kép
A dokit megkérdeztem, azt mondta, hogy szerinte ne menjek ha nem muszáj, mert HA mégis dokihoz kell mennem valamiért, akkor az nem lesz olcsó. Úgy éreztem inkább a pénztárcámat félti, mert még azt is hozzátatte, hogy nem azért aggódik, hogy nem tudok ott orvoshoz menni, minthogy a húgomhoz megyek. Egyébként a húgom is beszél majd a dokijával és a védőnőjével is.
Néha én sem alszom jól, még nem vizesedem, de pont ezért kérdeztem, hogy hogy éreztétek magatokat a 30.-31. héten, hogy tudjam, mégis mire számíthatok!
Úgyhogy nyugodtan írjátok meg a véleményeteket, én kérdeztem! Kép
Igen, tudom, hogy ti is a Diego-ban vetttek a szőnyeget, láttam a képeket is, pont azért mentünk oda szétnézni! Kép Meg onnan loptam a zsebes akármi ötletét is, nagyon tetszik, olyat is feltétlen be fogok szerezni!Kép

Viszont segíthetnétek abban, hogy babakocsiban mi a praktikusabb: a bolygó-kerekes, vagy a nagy kerekű?

Jó pihenést mindenkinek! Leone

KépKép
leone
 
 


Sziasztok,

LeoneKép
Bár még nem vagyok még babakocsi használó (illetve nagyon régen, úgy 29 éve már azért voltam), de már többször alaposan körbejártam a témát.
Az a fő kérdés, hogy milyen utakon akarod használni. Vidéken, göröngyös, földutakon nagy kerekű a jó.
Sima utakon talán jobb a bolygó kerekű, mert könnyebben irányítható. Nos, ennyi a tudományom. Mi vidéken lakunk, úgyhogy nagy kerekű kocsink lesz. Szerdán megyünk megvenni, úgy várom már!!!

Mariann
tmarianna
 
 


Sziasztok,
Hú, jó sok mindenről lemaradtam, mert nekünk nincs internetünk otthon, csak a munkahelyemen.

Bogi,
az adataim: Szakali Evelin, 25 éves vagyok, Május 30-ra vagyok kiírva, 20. héten járok, de azt nem tudom + ?nap, (mert pontosan nem emlékszem sem a nagy eseményre sem arra, hogy mikor volt az utolsó vérzésem. Igazából nem tervezett baba lett, gyógyszer mellett, de azért nagyon-nagyon boldogok vagyunk), egyenlőre úgy tűnik, hogy kislány, Anna, de ha esetleg félrenézték volna, akkor Dani. Ja és 1 bébi van. Ő is elég, mert olyan tornagyakorlatokat talál ki, hogy aerobic Norbi megírigyelhetné. Kép
köszi
Ja, és hol találom meg a táblázatot? segítsetek! Mindenkiről mindent tudni akarok!!!

Leone,
A Dana tényleg nagyon szép név, biztos, hogy mindenki fel fogja kapni a fejét, ha a lányod bemutatkozik. A Benjámin meg olyan kis édes, szeretnivaló. Bár az én öcsém Bence, és mégis nagyon keménykiscsávó. Úgyhogy nem jelen semmit. Kép

Pumukli,
A kicsi fiad nem nagyon szégyenlős...Kép Gyönyörű!

Sziasztok, írjatok, írjatok!

Evelin
mi a két szám, amit oda szoktatok írni? :-(
velina
 
 


Ja, és még annyit, hogy Debrecenben a klinikán fogok szülni, utána pedig Mályi-ba (Miskolc mellé) költözünk. Egyenlőre még Tiszapalkonyán (Tiszaújváros mellett)lakunk albérletben. Amúgy Egri lány vagyok, és nagyon sokáig laktam Pesten, tavaly augusztusban költöztünk ide a férjemmel. Aztán gyorsan meg is ünnepeltük. Kép
Ilyen adatok is benne vannak a táblázatban?

E.
velina
 
 


Sziasztok!

Leone!
Hát nem is tudom mit írjak Neked London ügyben. Mert ha most nekem azt mondanák, hogy most mehetek, még most is (38. hét) vacillálnék, mert sosa nem voltam Londonban, de már régóta szeretnék eljutni. Szülés után meg ugye egy ideig nem lesz rá idő.
De komolyan: Nem tudom, hogy véleltlen-e, de én is a 28-30. hét táján voltam rosszul mint Gabi( pár napot kórházban is voltam, mert görcsölgettem). Aztán lehet,hogy Nálad semmi gond sem lesz, de ki tudja. Az azért jó, hogy nem az ismeretlenbe mennél, a Tesód biztos tudna orvost,ha szükség lenne rá.
Szóval Velem nem lettél okosabb.
Babakocsi ügyben egyetértek Mariannal, hogy a nagy kerék rossz utakon, a bolygókerekes jó útra megfelelőbb. Még azt érdemes megfontolni, hogy sokat fogsz-e autózni a picivel, mert akkor egy összecsukható kocsi kevesebb helyet foglal el, mint egy mózeskosaras.

Mostanában én is eléggé aktív vagyok. Az összes babacucc megvéve, kimosva. Sőt figyelek rá, hogy egyéb mosatlan se legyen itthon, naprakész vagyok a vasalásban is, hátha menni kell, ne hagyjak itt annyi mindent a családra.

Már kezdek türelmetlen lenni, úgy szülnék már. De mág mindig semmi jóslófájás, tök jól vagyok. Lehet, hogy csak úgy váratlanul jön?
Sokat gondolok Karmenre szerintem ezen a héten már tuti meglesz a babája(az első topic baba)

Próbálok feltenni egy képet a profilomba a babaszobáról.Nézzétek meg. Sajna elég homályos lett, béna vagyok.

Kitty
37+6
kitty123
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?