Megvolt az első levegőztetés
Persze sikerült a védőnővel együttesen megtennünk, mert előzetes bejelentkezés nélkül jött
Lotti azóta az autósülésben alszik
A délelőtt húzós volt, miután leléptem innen, nem akart nyugodni, bevittem a hálóba az ágyunkra, a kisujjamat szopva aludt el és nekem is sikerült egy órácskára elaludnom. Utána evés, aztán levegőztetés, Lotti be is aludt az 5 perces erkélyes kiruccanáson
Holnap már 10 percet lehetünk kint
Nyugtonmalac - jó nagy már a pocid!!! A kórházi pakk teljesen rendben van, nekem is egy hatalmas sporttáskám volt és egy kisebb és tényleg kellett minden.
Kapunk holnap egy légzésfigyelőt!!! Kölcsönbe, de tök jó, örülök neki nagyon. Sokszor az a parám, amikor beteszem az ágyába, hogy mi van, ha elfelejt lélegezni
Tudom, nem szabad parázni és az ördögöt a falra festeni, de azért megnyugtató, hogy lesz. Bár tanfolyamon nem voltam, Ancsa oktatóvidóját megnézem még párszor, biztos ami biztos alapon.
Az ajtófelirat nagyon cuki!!!
Amúgy biztos elfáradt a sírástól Lotti, mert amióta levegőn volt, alszik a hordozóban itt mellettem a földön
Viszont az előbb hallottam egy hatalmas szaftos pukit tőle
Lassan biztosan ébred majd.
Marek - annyira örülök nektek és tök jó, hogy már otthon vagytok!!! Képet, szüléstörténetet várjuk, amúgy meg ne parázz a dolgoktól, én is úgy jöttem a kórházból el, hogy nem ment pl.a szoptatás, nem fürdettem, peluscsere, köldökcsonk ápolás ment csak, az sem a csecsemősök érdeme volt ugye.
Jó, hogy van segítséged, persze én nem szólok egy szót se, mert nekem is lenne, csak nem akartam kerülgetni senkit itthon
Amúgy nálunk is ez volt az elején, hogy Lottika ugye hamarabb jött, ezért gyengusz volt, így lassan, elég ügyetlenül szopizott az elején, aztán pár nap alatt jól belejött, most már néha úgy szív, mint egy porszívó
És ha kérdésed van, tényleg érdemes ide írnod, nekem rengeteget segített itt mindenki és én is próbálok segíteni, ha tudok!!!
Babaruhát nálunk nem kellett vinni, mindig öltöztették az esti füri után, persze minden lógott róla, mint tehénen a gatya, de végülis itthon is, mert ugye csak 56-os méreteink vannak. Popsitörlőt kellett vinni, pelust adtak, napi 6 db-ot, a köldökcsonk kezeléshez és peluscseréhez is volt minden, a hazahozós rucit kellett csak vinni aznapra, mikor elhagytuk a kórházat. De biztosan helye válogatja, rá kell kérdezni vagy nézegetni a fórumot a kórházakról, ott biztos leírták. Egy takarót nem ártott volna vinnem mondjuk neki, mert amit kaptunk, nagyon durva anyagból volt, de végülis mindegy.
Párunk a szülőszobán? Tényleg mindenki más, lehet, hogy van olyan férfi, aki annyira fél attól, hogy tehetetlenül nézi, hogy a párja szenved, hogy inkább nem nézi vagy tart a sok vértől, a látványtól, egyéne válogatja. Nálunk ugye úgy volt, hogy majd eldönti párom, hogy a vajúdás után bent marad-e vagy a folyosón vár, aztán ugye nem volt vajúdás, és bejött és nem bánta meg, sőt, szerintem büszke magára, hogy ott volt velem. Bár pont ma kérdezte, hogy jó volt-e, hogy ott volt, én meg megmondtam neki, hogy persze, örültem, de észre se vettem őt, mert amikor már nyomni kellett, cseppet sem oda figyeltem, hogy ő ott van mellettem, hanem csak a nyomásra, levegővételre, a fájdalomra, arra, hogy mihamarabb túllegyek rajta... de azért nagyon jó volt, hogy ott volt, na
Jaaaaaaaa, csajok, nincs még babakocsink, hétvégén elmegyünk venni, szerintetek Lotti jöhet már velünk vásárolni? A Brendonba mennénk szerintem, kb. 10 percre van kocsival tőlünk, nem tudom, hogy már kivihető-e így mondjuk hétvégén? De babakocsit muszáj venni.
Amúgy felteszem a linket, szerintetek ez jó újszülöttnek? Mert azt írják, hogy újszülöttkortól. Nekem még fontos, hogy ne legyen nehéz, mert kb. 8-10 lépcsőfokot le kell cipelni a házból az utcára
Még nem tudom egyelőre, hogy hogyan kivitelezem majd, főleg, hogy mi a 2. emeleten lakunk, a babakocsitároló a földszinten van, szóval megyek, kezemben Lottival, hogy fogok ajtót zárni-nyitni stb. Kicsit parázok tőle!!!
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Ez a két jelölt.