Új privát üzeneted érkezett!

Kacika! Peti fürdős képén megint megakadt a szemem. Nagyon édes ahogy lazán feldobja a lábát a kádra. Nagyon édes husibaba. Hasonlóan husinak tűnik, mint Luca. :D
Ő hány kiló, hány centi?

És Pumperka képére is írnék akkor gyorsan, Csenge nagyon szép! (És szerintem nagyon hasonlít rád. Kicsinek te is ilyen voltál?)Áronról tényleg nem túl előnyös a kép, de biztos ő is szép gyerkőc. És nagyon ügyesek a gyerekek! Jó, hogy így szeretik a mozgást, sportokat!

És persze nebula lurkó is jófej a labdájával, sportosan! :D

biribon
 
 


Biribon, Petrámról van szó gondolom :lol: , kb 2 hete mérte a dokinőnk, akkor volt 7520 gramm, de a centit nem tudom. A 68 as ruhák már többnyire kicsik, vagy szűkösek, a 74 esek még kicsit lógnak. Szóval valahol közötte.
Jó húsban van :lol:

Fejés megy még? Elképesztő teljesítmény, hallod!!!

Nektek hányas ruci kell?
Vendég
 


Fanetta, na! Most tényleg nincs új képünk, nyugi!
Biribon, én mindenben benne vagyok, nagyon nem nézegettem még a Picasa albumot, de ha azt mondod jó... felőlem lehet. :)
Szilvánusz, ez a séta közben cipelés nekem is ismerős. :( Tegnap helyi babakocsisokkal voltunk sétálni, felmetünk a hegyre, ami alapból nem egyszerű, de még cipelnem is kellett Lillát, meg a babakocsit tolni... hát majdnem megszakadtam. :(
Tényleg, tegnap este a Művészetek Palotájában voltunk egy koncerten és Anyukám vigyázott Lillára. Állítólag alig sírt, szépen fürdött és utána 180 ml-t evett cumisüvegből. (régebben lefejt tejet kapott) :) Mire hazajöttünk szépen alukált. :)

KépKép
KépKép
mni
 
 

 
 

Fanetta, az ominózus ásványvizes kép! :)
kellene olyat csinálnotok ahol ülve alszik a babakocsiban, az tündér volt!

Biribon,
szerintem jó ötlet (a fenekeset kihagynám :)), csak még a saját (új) képeink letöltésével sem bírok...többszáz vár arra, hogy egyszer leválogassam és kinyomtassam....

Niki, irigyellek, hogy így ki tudtok ruccanni, mi még mindig nem voltunk sehol kettesben...pont most gondoltam rá, hogy talán már nem lenne korai, de nincs akit olyan sűrűn lát mit Lilla a mamádat...
milyen koncert volt?

Kölyök
, téged is irigyellek Londonért! Máté hogy viselte, mászkáltatok sokat? tök jó, hogy így leszervezted Rimával, hogy találkozzatok...

Panny
, gratula az első foghoz! én is tökre félek, hogy csak egyévesen jön majd ki Eszternek...bár nem tudom az rossz-e...

Kmanna
, szupi, hogy Panka már kúszik, én is tökre odavoltam amikor elkezdte Eszter... majd meglátod hipp-hopp hogy fog teperni

nálunk minden ok ha leszámítom, hogy még mindig hadilábon állunk az evéssel és az alvással :)

nappal kaja minimálban, éjjel 3 óránként :(
meg most már csak úgy is felébred éjjel és elkezd kommandózni az ágyában....

visszasírom amikor csak egyszer evett éjjel és egyébként nyugi volt ....ugye még lesz ilyen ??? (látjátok nem vagyok én mohó nem is arra vágyom, hogy átaludja az éjszakát...)

KépKép
judit18
 
 


Kacika! Persze, hogy Petráról van szó! :oops: :oops: :oops:
Luca 2 hete 7830g volt és 68cm körül. Neki is a 68-as kicsit szűkös, a 74-es kicsit nagy. De persze vannak nagyobb 68-asok és kisebb 74-esek, azok pont jók. Szóval hasonló méretek. :lol:
Igen, még miondig megy a fejés. Csak anyatejet kap Luca (800-1000milit /nap) és napi 1-2 alkalommal gyümölcsöt. Még nem túl sokat.

Judit! Hát, nekem sincs időm túl sokat fényképekkel bajlódni. :( Férjemmel még az esküvőnkről sincs papírképünk és Lucáról sincs még. Annyira nehéz válogatni. Főleg, hogy digit géppel non-stop lehet kattogtatni és sajnál az ember törölni. A picasára csak 1-1 képet feldobnánk egy-egy témában amikor kedvünk, időnk van hozzá. (Ott lehet megjegyzést is írni hozzá. Pl. a szülők babaképeinél lehet ott tippelgetni.) Az itteni képek elsüllyednek. Azért is lenne jó, mert akkor tematikusan lennének. Bármikor bele lehet nézni. De pl. a találkozók képeinél is jó lehet, mert lehet csoportosával is feltenni képeket és akkor nem túl sok idő kijelölni mondjuk 30képet és csak egy kattintásra mennek is fel a képek.

Ne aggódj! Nem fog mindig ennyiszer kelni Eszter! Ha tini lesz nem győzöd majd délelőtt kirugdosni az ágyból. :D Csak győzd kivárni. :roll: Lehet, a fogcsírák miatt ébred, vagy akár mozgásfejlődési ugrás előtt áll, vagy nem tom...

Niki! Akkor most tápot kapott Lilla? Nekünk is már nagyon el kellene menni kettesben. Még a házassági évfordulóinkon (külön napon volt az önkormányzati és az egyházi) sem sikerült.
A babacipelés nálunk is ismerős. Csak nálunk már 8 kilót kell cipelgetni... :? Én is kivagyok. Altatni is általában kézben kell.

biribon
 
 


Most csak képekkel jöttem, de majd írok is (egyszer...)
(Kölyök: üdv újra itt! Engem is érdekelne a véleményed!)

Csak mert a lányok azt mondták, hogy nem készült tegnap fotó. Dehogynem! Csak nem csoportkép. De az összes gyermekről van!
Kép Kép

Aztán egy-két kép a kisasszonyról:
Ezen látszanak a félelmetes lapátfogai :)
Kép
Itt az látszik, hogy már mennyire elfáradtunk a nagy plázázásban:
Kép
Itt meg az látszik, hogy milyen szééééép ;) (olvastam, hogy itt páran elfogultak a gyermekeik láttán... ;) )
Kép
linocs
 
 


Szasztok!

Voltunk a Heim Pálban fülészeti kontrolon, csupán két órát kellett várnom, akkor is csak azért jutottam be, mert szóltam, hogy mostmár nagyon sír a gyerkőc, etetnem kell.
Egy perc múlva már kint is voltunk, fül bekukk, problema megszünt, mehet haza.
Ezután jött a fekete leves:
Livike könnyedén, karján az éhségtől üvöltő csepp tízkilósával benyargal a szomszédos Delej utcába, ahol az autó várja. Ja! Várt. Kerékbilincsel.
Hogy a ..............fütty, fütty....... gondoltam, majd megpróbáltam erőn felül nyugodtan autóban szoptatni, majd altatni, majd intézkedni.
Röpke két óra múlva lekerült a bilincs a kocsiról. Undorító, gusztustalan világ ez!!! Így gyűjtik a képviselők bérét??? Ráadásul esküszöm nem álltam rossz helyen, a bilincses ürge sem tudott jogos választ adni!! Azt írta a papírra, hogy járdán álltam, pedig nem is!!! És csak röhögött a képembe. Potom 17 ezerrel lettem csak rövidebb, ugyan már, kibírom a max. gyedemmel, nem???

Most már idegileg jobban vagyok.

Nebula: Sajnos ez a betegség dolog nálunk is így van. A kicsi szív a nagy ovija miatt, de én is abban reménykedek, hogy így edzetebb lesz. Nekünk is ilyen micimacis rágcsa könyvünk van, biztos jó az íze, mert Peti csak úgy falja :lol:

Panny: Gratula a fogacskához!

Fanetta: Tiszta dinka vagy! Lusiefejű gyerekek. Ezzel most benyomtál egy derűbogyót, épp jókor!
Nimi nagyon édes, nyugodtan lehetsz elfogult, jogos!!!

Biribon: Nekem tetszik a gmailes ötlet, főleg az, hogy mindenki belenyúlhat, szerintem nagyon színes és ötletes lenne. Zsu képtára is tök jó, de szegény nem csoda, hogy nem győzi, ráadásul honnan is tudhatná, hogy ki melyik képet tenné fel szívesen magáról, gyerkőcökről. Az időről nem is beszélve, amit rá kellene szánni! Szóval hajrá!
Luca nagyon tündéri! Szép és ügyes kislány. A rács nagyon tetszik, hol vettétek??? Nekem elég lenne egy kb. másfél méteres, látattok már olyat? Az ajtórács nem jó a lépcsőhöz.

Kacika: A hasalós tesók gyönyörűek, meg persze a többi kép is nagyon édi-bédi! A fürdő megoldás tetszik, de tartok tőle, hogy mi már nem igen férnék bele, meg pl. kukimosás, egyebek elég nehezen menne így. vAgy nem?

Mni:
gratula a két fogacskához! Egyszerre bújtak ki?

Judit:
Eszterke NEM FOG MINDIG FELKELNI ENNI! Vagy legalábbis enni nem kér majd, ha felkel. :lol:

Kölyök: Jó, hogy írtál! Rima tényleg nagyon eltünt. Miért nem ír?

Csajok! Nektek mit mond a védőnő vagy doki. 7 hónapos kortól heti hányszor adjunk husit???


Mindenkinek pusszantás!

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 


Linocs:
Nagggyon szép Fruzsi! Te is jogosan vagy elfogult! :lol:

Kölyök: Én is kíváncsi vagyok a véleményedre!

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 


Lusie: durva ez a kerékbilincses sztori!!!! De a lényeg, hogy nincs már baja a fiatalember fülének.
Mi ma a kisasszonnyal szemészeten voltunk. A rendelőnk egy alapítványhoz tartozik, és kapott lehetőséget a Madarász utcai kórház szakrendelőjében szemészeti vizsgálatra. Amit én nem is nagyon bánok, mert én 12 éves koromtól 23 éves koromig szemüveges voltam (akkor megműtettem). Érdekes volt a vizsgálat. A gyermekhez nem nyúltak egy ujjal sem, én tartottam a térdemen. Először egy kézi sebességmérőhöz hasonló lézeres kütyüvel nézték meg a szemét, ami zörgött, hogy a leányka arra figyeljen, aztán egy játékkutyát húzgált a dokinő a szeme előtt, aztán egy világító végű tollal hadonásztak előtte. A lényeg: rövidlátásra utaló jelek ( :roll: :shock: :roll: ), amit most én úgy könyveltem el, hogy azért mondták, mert én mondtam magamról, hogy az voltam... Mindenesetre fél év múlva kontroll. És a tanácsok: NINCS tévézés!!!!! sok-sok színes játék, megfelelő összetételű étkezés.
Ja, és ma újra próbálkoztam, hogy iszik-e vizet, vettem neki 2 dl-es bébivizet. Eddig nagyon nem jött be neki, most viszont egy negyed üveggel eltüntetett (azért nem azt írtam, hogy megitta, mert elsősorban a ruhája lett vizes, de már valamennyit le is nyelt azért :) )
linocs
 
 


Ha már szóbakerült a fotóalbum:
www.gyermekeink.fotoalbum.hu
Felhasználónév és a jelszó is: gyermekeink
Utána kiválasztom az albumot (ha ezt az albumot gondoljátok tovább folytatni, akkor értelemszerűen mindenki a magáét) és feltöltöm a képeket. Kép nevének a feltöltés dátumát szoktam megadni, a mai napi pl. így: 1008, így időrendbe kerülnek mindig a képek.

Szilvánusz, Niki, nálunk is elég sűrűn előfordul, hogy a babakocsiból a kenguruba vágyik a kissrác. A helyzetet csak az súlyosbítja, hogy ilyenkor Alexa beül a babakocsiba. :? Tehát cipelem a nyolckilós gyereket és tolom a tizenhétkilósat. :shock: :shock: :shock: És kiköpöm a tüdőmet. :roll:
Vendég
 


Hát, akkor az jó, ha akár mi is könnyen szerkeszthetjük. Akkor tényleg nincs értelme a másiknak. Akkor minden sztornó. Ott már nagyon sok szép és jó album van. (Mondjuk én a jelszót priviben mertem volna csak megadni.) Mintha lehetne ott is hozzászólásokat írni a képekhez nem?

biribon
 
 


Lusie! Én is kaptam mr kerékbilincset a Heim Kórház mögötti utcában. :twisted: Én akkor 10 ezerrel megúsztam, mert még éppen ott szerelt a pasi egy másik autóra is.

Zsu! A pocakos talis képek merre vannak?

Kép
Kép
Kép
petramama
 
 


Petramama: Marci sem rajong a gyógyszerért, igyekszik kiköpni, amennyit csak bír. Jobbulást neked is!

Kmanna: Hajrá Panknak a kúszáshoz! Elárulom neked, hogy nálunk egyáltalán nem uncsi az ilyen hír: az én fijjam még csak hátrál (na jó, azt mondjuk nagyon profin csinálja)

Panny: gratulálok Olinak a foghoz!
No meg Máténak és Lillának is!

Kölyök: Irigykedem London miatt. A képeket, amiről beszéltetek, hol lehet megnézni?

Apropó fog: van még rajtunk kívül fogatlan?

Fanetta: ez a lecsúszott a zokni annyira édes (a viselője meg persze még annál is aranyosabb, ésigen-igen gyönyörű). Annak idején még Flóráról csináltam direkt ilyen lábképet,de most sehol sem találom.

Biribon: jó ötlet ez a szülő-gyerek fotóalbum. Le a kalappal, hogy így visszamenőleg is reagálsz. Nekem ez nem megy. Luca baba is már így áll?! Nagyon ügyi.

Kacika: tesós kép  Nekünk sincs ilyen fürdetős gyűrűnk, detényleg jónak látszik.

Szilvánusz: ti most mennyi üvegeset esztek egy nap?

Mni: milyen koncerten voltatok? (Most látom, h Judit18 is kérdezte, de juszt is bennehagyom

Judit18: tudom, h nem vigasztal, de nálunk is 2 és fél-3 óránként szopi van éjjel. Flóránál ez olyan 14 hónapos koráig tartott (persze voltak közben jobb szakaszok, de átlagban ez volt), majd egyik napról a másikra átaludta.

Linocs: gyönyörű!!!!

Lusie: a kerékbilincses szotrin nagyon kiakadtam! Apukámnak még bíróság ügye is volt parkolósokkal, és ő nyert!

Kiszazsu: nagyon jó az album.

Kép
KépKép
nebula
 
 


Lusie, valóban, az "alvázmosás" akkor történik, amikor már veszem ki a gyereket a karikából, de amíg benne ül, minden mását meg lehet mosni :lol:
Kerékbilincs tényleg gáz lehetett, de a lényeg hogy Peti meggyógyult!

Linocs, Fruzsi valóban nagyon széééép!
És a tévézést kifejezetten a rövidlátás gyanúja miatt tiltották, vagy amúgy is? Az enyém csaj, sokszor nézi, amikor pl a nagy a mesét nézi.... :?

Kölyök, engem is érdekelne, te hogy Látod/láttad!


Jön a vacsora,.... aztán fürdés...fektetés= esti műszak :lol:

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Nebula: kérdezted, hogy megyek-e a kendős napokra. Igen! Ha mindenfélék (istenek, Fruzsi, én stb.) szerencsésen állnak együtt, akkor a nyitónapra megyünk, mert látni szeretném "imádatom tárgyát" élőben (Ranschburg Jenő), no meg van egy (három) kendőm, amit rakok a lakás egyik pontjáról a másikra, meg próbálkozom vele, hogy hátha így egyedül (no meg egy dvd segítségével ;) ), de hátha segítséggel. Szóval, nem adom fel! (még élek, megy tovább... ;) )

Ja, és a félreértések elkerülése véget (mert hogy én is azt hittem, hátha más is...) a hordozós napok novemberben lesznek, nem októberben!
linocs
 
 


Kacika: háááááát, én már sok helyen olvastam, hogy se tv, se monitor... Szóval... nem hiszem, hogy csak a rövidlátás miatt. Mondjuk nálunk csak este a híradóra van bekapcsolva a tv, nap közben nincs, de még ennyit sem lehetne...
linocs
 
 


sziasztok!
mivel többen is kíváncsiak vagytok az utólagos véleményemre, és semmiképp nem akarom, hogy bárki azt érezze vlki háta mögött mondok bármit, leírom. De hangsúlyozom, nem szánom vitaindítónak és akit nem érdekel, MOST ugorjon egy hszt.

nem is tudom hogy kezdjek hozzá...
Feri történet utáni hozzászólásával kívételesen én sem értettem volna egyet. Mert mindenhol vannak nézeteltérések és viták és elsimulnak. Ez nem annyira kislányos viselkedés volt, de azért mégis... De ez sehol nem volt Foster hozzászólásához képest. Ott kiesett majdnem a kezemből a laptop. Hihetetlen a stílus, engem ez kiborít. De utólag belátta és ok, ezen most továbblépek. De bevallom nem értem... ha Jimnek és még többeknek télleg Ferivel volt a bajuk júliusban is akkor azt meg lehetett volna rendesebben mondani és nem Beát szidni. De Beát akasztották itt fel és a fogyitopikban is elsőnek Beát szidtátok, máramennyire beleolvastam. igen, kukkoló voltam, az ok pedig az, hogy itt írtátok, hogy többen oda írnak, én is kacérkodtam, hogy fogyjunk együtt, de aztán nem no meg KvaszÉvi oda írta, hogy találkozik Eszterxxel, akiről semmit nem tudtam azóta, hogy bementek a kórházba. és reméltem, hogy nekünk is ír erről valamit. (nem tette, így én igaz szterxx engedélye nélkül a következő hsztben elmondom, mit tudok. ) Ez amúgy nekem személy szerint sokkal rosszabbul esett, hogy Évi ide nem írt semmit Eszterről csak oda. :(
a zárttopikozás igenis gyrekes dolog volt.... szerintem...

szval a fogyitopikban semFerit, hanem Beát kezdétek el szapulni, méghozzá olyan stílusban, ami engem igen bántott. De arra nem reagáltam, mert nem vagyok ott topiktag. DE akkor amikor Jim hosszú hiányzás utánBeának azt üzente itt, hogy miatta nem jönnek sokan, Na emellett már nem mehettem el, le kellett írnom a véleményem. (Tehát Zsu, ha olvasod, nem annyira a nyári vitát vettem elő, csak Jim megjegyzésére reagáltam. mert eddig előtte senki nem reagált rá, és féltem, hogy a hallgatás beleegyezés...) szval meg kellett írnomk, hogy engem pl Bea semmivel sem bántott. Anyira meg semmiképp sem, hogy ne jöjjek miatta. Más ember kellene ahoz.
Véleményem szerint Bea csak rosszkor rossz stílusban írta meg a véleményét, de nem tehet ő semmiről.
Ha meg Feri zavart sokatokat, akkor miért nem írtátok ezt meg korábban? Most amikor idejött Foster a semmiből, most melléálltak sokan.
Foster megjelenésével nem értek egyet. Nagyon nem. Olvasott minket eddig. OK. De idejönni és osztani a véleményét, itt, úgy hogy azt se tudjuk milyen ember... minek? miért? és a múlt heti vitát ő szította akkorává amivé. És nem értek egyet azzal, hogy ez megengedhető. Nem, így semmit sem lehet elintézni.
(Speciel, ha ő írna gyakrabban, elmenne a kedvem tőle. Mert míg Bosek olyan Bosekesen szabadszájú volt, tőle nem zavart. De ő nem is bántóan volt szabadszájú)
Lehet, hoyg sokaknak bejön Foster stílusa, de ez nem a márciusi topik stílusa, még nem.

Én nem annyira konfliktus kerülő vagyok, se nem elébemenő, inkább szeretem megoldani a dolgokat. Egy topik is egy társaság, már 1 éves múlttal rendelkező már-már baráti társaság. Természetes, hogy vannak benne nézetkülönbségek. Tisztázni lehet és kell is az állásokat, én ebben Te abban hiszel, és elfogadni. De nem Bea, nem Feri kezdte el a vallás/hit témát anno, hanem Jim. Szegény Bea nem a megfelelő módon reagált rá. anno Jim hozzzászólása és most Foster és Márti is a cikkutalásával eléggé belém is gázolt. Mért azonosulnék az őrültekkel, csak azért mert katolikusok? Akkor a többieket is azonosíthatnám az összes többi olyan vallásúval vagy vallás nélkülivel... na mindegy, nem megyek bele.
Szóval tartsuk tiszteletben a másik hitét, mert ez tényleg nem racionális téma. És ne is provokáljuk amásikat.

Sajnálom, hogy Jim töröltemagát és hogy többen elmentek. De nem vágyom a másik topikba. Nem azért mert nem akarok fogyni.
Sajnálom, hogy nem tudok róla többet, bevallom nem értem miért ment el.


Feriről még annyit, nem ő az egyedüli tiszteletbeli férfi topiktag, ugye volt még itt pl Kikóférj is ;)

és végül, Kmannával egyetértek, akinek nem tetszik vlmiért vlki az írja meg neki priviben, ne szítsa itten a hangulatot ilyenekkel.
kérlek.

ja és énis kétlaki vagyok ;) soktekintetben is ;)

persze sajnos nem vagyok a szavak embere. mindigis féltem ettől, de remélem értitek mire gondolok ;)
örülök, hogy visszatért a topik

és kérlek, legközelebb,ha egy 10 napra elmegyek, és azt kérem legyetek jók.... kérlek legyetek jók ;)

ui: Nikit meg aztán télleg ne bántsasenki kérem! ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kolyok28 2008.10.08 19:16-kor.

Kép

Kép
kolyok28
 
 


és akkor a többire reagálva:

szval Eszterxxről azt tudom, hogy 10 napja amikor smst kaptam tőle, már nem voltak kórházból de még nem volt igazán tökéletes Andris. Nem tudni mi a baja. Aztán meg Eszter ehéttől dolgozik.. szegény :( :( SOKSOK ERŐT ESZTER++++++!!!!
de javítson ki aki mást, többet jobbat tud!!!


kecskemétiek, jók a fotók a taliról! ;)


Panny, csudijó lehetett Alsópáhok,köszi a képeket
nektek is jobbulást!
szupi lehetett a kinderhajó!!! jó 5let! képek?
annnyira aranyos pasijaid vannak!!!
gratula a foghoz!!!!


Tündérmanó, a Ti Rékátok meg mérnök lesz ezek szerint??? ;) +++ a kakitémához, bár nem tudk hozzászólni....


JuditK aranyosak a fiúk még mindig ;) (kicsit nekem is szivem egyik topikcsücske Nimi és LEvi... ) annyira hasonlítanak ;) rád ;)
ez a mosogatógép mizéria :? szegény, de a lényeg hogy van! jobbulást és sok erőt a sulihoz!!!
maximálisan megértem, ha kevesebbet jössz, de nekem nagyon fogsz hiányozni!
Jobbulást+++++


Lusie, úgy bírom a stílusod! :) és tényleg annyira hasonlítanak a gyerkőcök Rdá! és milyen nagyok :shock: ;)
szegény PEtike... örülök, hogy jobban van a füle... de ez a bilincs :( :( :(

Pumperka, nem semmi család ;) ügyik vagytok!
csudaaranyosak a képek Zsomborrol is! szerintemnekünk is ilyen az etetőszékünk... csak még nem avattuk fel ;) mármint evéssel...


Patiii ne máááá, ti szegények... mi lett a kocsival?
Te amúgy egy hős vagy szememben a harapos kisded szoptatásával.... le a kalappal!!!!
(és villamoson meg csak pórázon szájkosárral....
jut eszembe póráz, láttátok már a legújabb divatot, pórázon sétáltatni a ygereket??? nem viccele!!!
majd elhűltem amikor először láttam... szegény csemete...
egyetértek, a fotokat illetően!!! mééég mééég mééggg, ennyi nem elég!!! mindenki fotokat!+!!!



apropo KIKOOOOOO hun vagy????

Kacika, jobbulást...
csúcsok a kölkök!!!
ilyen fürdetőkarikát még én sem láttam....

Kvaszévi, örülök,hogy apud jobban van! Botinak jobbulást... szegény kicsi.... Isten éltesse utólag is az Urad;)

Márti, nektek is jobbulást....
ha beteg a baba az olyan szomorú és nehéz...

Sziaaa Nebula, köszi a websitokat!! és üdv itt :) jobbulást Flórának!
Ti sem panaszkodhattok méreteket illetően ;) jobbulást... Marcinak is :( télleg kis vigyori ;)


Mni, Feri, tetszetnek a képek, mint mindig. ;)
az etetős kép, csúcs!!!
a hőmérő: nekünk is olyan van, amit Linocs írt, olyan hajlékony végü... de már nem aktuális látom ;)

Biribon, szeretem a Te írásaid is!! szerintem ugyanilyen járókánk van, ami elválasztónak is használható ;)
nagyon édes a kiscsaj!!!! köszi a soksok képet!!!


Judit18, tök jó, hogy ilyen sok játékos progit kipróbátok!!!


Monácska, aranyosak a keresztelős fotók. szuper, hogy újra a régiek vagytok T-del ;)
Te drága, jobbulást!!!!!+++++++


csak ámulok és bámulok a sok álló babán!!!!
kérdezitek Rima mért nem jön, nem kérdeztem tőle, mert épp kiábrándult a vita miatt a topikból. :( de most épp el van utazva, majd visszahivom én ide ;)

Kmanna, még néhány foglalkozás kiegészítés, ami nálunk felmerült:
-fodrász -annyira szeret a hajban turkálni
-szakács -szereti a főzést és szeret koostolni
a pókos sztoriba beleborzongtam.... nem is tudom mit cisnáltam volna, ha Máté szájában látok meg egy ilyet...
jobbulást....:(
a kúszás nekünk is most indult be igazán... most itt vannak anyósék és igy van ki vigyázzon rá, de ha elmennek nem tudom mit szól majd Máté a járókához...


hozzátápival kapcsolatban: későn ébredt a gyerek, igy egy nappal csúszunk hogy Apa is itt lehessen délelőtti evéskor.
kérdés: ki hogy csinálta, szopi előtt vagy szopi után adta a gyümit???


POTYKA?M izujs Veled??? hogyvagytok??? Micimackót akarunk!!!

Linocs, most már szinte befutó név lett nálunk a Fruzsi név mint leendő lánykanév ;) így utalunk a következőre :lol:
szegény, hiába szenvedtél a szőlővel???
nagyon tutik a képek! és tökjó hogy taliztatok ;)
nektek is jobbulást ;)
miért nem mondtad a talin, megmutattam volna, hogy köss kendőt!!! mármint magadra :lol:


Melinda, én is kicsit hitetlenkedve állok ezzel az orrszivos történettel kapcsolatban.... jelentem én kipróbáltam és csak csikiz...
ja és, amit el sem hiszemha nem látom saját szememmel, itt egy kétésféléves kislány saját magának szívta ki vigyorogva!!!! :D :D

Zsu, nagyon szép keresztelős ruhákat kaptál ;) én is ajánlottam volna az enyémet, de mi messze vagyunk.... :(
mikor lesz a keresztelő?
soksok erőt a mágnesVikóhoz.... hátra kötöd Vikót, úgy könnyebb sokmindent csinálni.... próbáltad már?

Petramama, egy egész üveggel megevett???? aztamindenit!!!
látom azóta megválzotott... sok erőt, remélem hamar elszáll a nyűgös Boroka. Télleg, szoktátok Borizni, vagy hogy becézitek?


erre a babahordozósra én is elmennék, már egész profinak érzem benne magam... a a hátrakötéssel vannak még kisebb kérdéseim, ha sokat ficeg, akkor néha kicsúszik de ritkán...



Gyanita, szupi, hogy Tiffani meggyógyult!!!

Szilvánusz, hihetetlen kispasid van! jól beöltöztetted :) micsoda szőke sérója van!!
csak neked itt a link:
www.picasaweb.google.com/mzs.makai/
a sétaközbeni cipelés nekem is ismerős, ezért van nálam mindig a kendő... de szerencsére nekem még nincs még egy kölköm, hogy beleüljön az üres kocsiba, mint Zsunak....


Cicuka, cuki a kép ;) az a spenótos... tuti :) de a nyelvnyújtógatos a legjobb :lol: :lol:


PÉTÉ!!!! TÉGED nagyon nagyon hiányollak!!!! komolyan! sokat gondolok ámRád! tessék gyakrabban irni!!!
és kérek képeket!!!

millenárisozok, miért nem mentetek végül a kiállításra?


Fanetta, milyen tuti napod vlt!!! ez a Nimi milyen huncut!!!! hihetetlen... nem is tudom, miért vagy elfogult.... nemis vagy... ;)
nagyon jó a kétgyermekes kép Rólad!!

a tvről meg még a dvdről is egyik barátnőm mondta, hogy neeee, mert az a baj azzal, hogy mondjuk mesét néz, de az nem reagál vissza a gyerek jelzéseire, igy a ygerek egy idő után kevésbé ad ki ingereket. na ezt most gyorsan elmondtam. kifejthetném, de bevallom két órája írok és olvasok vissza titeket és most szerencsém van mert anyósomék Mátéztak de mennem kell... holnap megint babaúszás :)
majd még jövök, most már rövidebben ;)

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Fanetta, csúcs az ülős videóóóó az anyósomék azt hittél én éneklek, azt mondják hasonló a hangszinünk... :lol:

JuditK, Levi olyan édesen énekel!!!

Biribon, nagonédesen mászik Luca!!! hihetetlen ügyes!!!! csak ámulok :)
és ahogy feláll!!!

Szilvánusz, Máté is így szokott kacagni, de neked milyen félmeztelen szórakoztatóegységed van :lol:

igen, most néztem meg a videókat :lol:
na megyek, meg jött azuram :)
pusszka

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Biribon, nem tápszert kapott, hanem lefejt tejet... szerencsére van még pár pohárka a mélyhűtőben. :) Ne is mond a képválogatást... bár nekünk van albumunk, meg rendszeresen elő is hívjuk... de ma egész nap képeket válogattam, júniustól még nem volt kiválogatva. De most sikerült. :)
Linocs, köszi a képeket! Nekem a plázázós tetszik legjobban! :)
Lusie, sajnálom a kerékbilincset, nem szívbajosak ennyit kérni érte. :( Bezzeg a sok rendszám nélküli, tilosban elakadásjelzővel megállót nem büntetik meg. :evil:
Kiszazsu, jajjj szegény! Nem lehet könnyű az egyiket cipelni és a másikat tolni. :(
A kiváncsiaknak: :wink: Magyar Telekom Szimfónikus Zenekar Mozart koncertjén jártunk. :)

KépKép
KépKép
mni
 
 


Mni, akartam már kérdezni, mióta kap Lillacumiból tejet? tök jó, hogy már igy el tudtok kicsit 2esben menni...

Kép

Kép
kolyok28
 
 


"fogas" gyerekes anyukák, ti mostok már a gyerekeknek fogat?

Kép

Kép
kolyok28
 
 


köszi kölyök, hogy leírtad a véleményedet, szépen hosszan és teljesen érthetően fogalmaztál.

Azta, szegény eszterxxx, bele sem tudok gondolni, hogy távollegyek Marcitól, szegény, szegény....biztos nem volt más választása.

Lányok!!!Jut eszembe, ti intéztétek már a gyedet? Asszem az jön most...
Mi kell hozzá?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz
 
 


Szilvánusz, nekem a gyedet automatikusan intézi a munkahely.... kevesebb is mint a tgyas... :(

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Kölyök, annyira jó, hogy ezt mind leírtad, sokmindenben egyet értünk! :) Pl. nekem is fájt, hogy Évi oda írta, hogy találkoznak, pedig ebben a topikban is sokszor kérdeztük, hogy mi van Eszterxxékkel. :( Kikó is ott kérdezte meg, hogy kell-e útlevél a babának... ez szomorított el legjobban. :(
És valóban, nem Bea és Feri hozták fel a vallás témát. És mikor Ők leírták a véleményüket majdnem Mindenki ellenük fordult. :( Talán azért mert a kérdező nem azt a választ kapta amit olvasni akart. :(
Szóval lényeg, hogy szerintem nagyon jól leírtál mindent! :) Méghogy nem vagy a szavak embere... :)

KépKép
KépKép
mni
 
 


Szerintem az enyémet nem intézik, de azért rákérdezek. S ha nem intézik?
Én vettem Marcinak egy gyerekfogkefét, azt néha odaadom neki rágcsálni, de nincs rajta semmilyen trutyi. De asszem a Linocs, meg a Fanetta okosabb ebben a kérdésben.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz
 
 


Kölyök, Lilla nagyon ritkán kap cumisüvegből tejet, de szerencsére gond nélkül megissza. :)
[quote]& írta:quot;fogas" gyerekes anyukák, ti mostok már a gyerekeknek fogat?
ezt már én is akartam kérdezni... és mivel?
Szilvánusz, egy halom értelmetlen papírt kellett kitölteni... nekem a bank kiküldte, kitöltöttem és visszaküldtem. Ennyi volt. :D

KépKép
KépKép
mni
 
 


Sziasztok!

Azt ígért képek:

Kép Uncsitesók

Kép Már csak így szeret játszani

Kép Szeret a karikába is fürdeni

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita
 
 


Szilvánusz: én már elintéztem a GYEDet, ma már meg is kaptam. Ha alkalmazott vagy a munkahely intézi, mivel én vállalkozó voltam/vagyok így nekem kellett intézni, de nem volt annyira bonyolult.

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita
 
 


Szilvánusz: nekem a melóhelyemen keresztül ment, de így is ki kellett töltenem egy nyomtatványt a gyed igényléséről (még augusztus 20. körül járt le a tgyás-om). És volt még egy papír a fizetés nélküli szabiról.

Kép
KépKép
nebula
 
 


Nézzétek, milyen kreatív óvónénik vannak mifelénk: Kép

Kép
KépKép
nebula
 
 


Szilvánusz, nekem ki kellett hozzá töltenem valami papírt a munkahelyemen és ők intézték, hát nem egy nagy összeg - ha a maximumot kapod akkor 78,000 ft. még ebből is vonnak adót, felháborító! (amúgy brutto 90,000)

de hogyhogy csak most kérdezed, ha ugye gyermekeink kb egyidőben születtek (ugye) akkor már ebben a hónapban kellene gyedet kapnod, én legalábbis már megkaptam

a tvzésről csak az jut eszembe, amikor a bátyáméknál - közismerten notévéhívők - a sógornőm elmondta, hogy megfizethetetlen amikor a 3 gyereket egyszerre leköti végre valami a tvben....(mondjuk csak az előszobában van náluk tv és csak válogatott meséket nézhettek meg natgeot később...)

nagyon sajnálom egyébként Eszterxx-et és nagyon remélem, hogy semmi komoly nincs Andrissal (meg a munka miatt is...)

KépKép
judit18
 
 


bassztikuli. most hogymondod, tényleg...én azt hittem, még ebben a hónapban aszittem kapjuk a nagyobb összeget....
na sürgősen intézkednem kell :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz
 
 


Szilvánusz, jaja bakker, gyorsan intézd el a papírokat, én már másodjára kaptam meg tegnap (azt a hatalmas összeget, alig bírom elkölteni).

Kölyök, olyan jó, hogy megint jöttél, és olyan "kölykösen" hosszan :wink: A képek nagyon jók, megkukkoltam én is! És amit írtál a vitával kapcs.: max egyetértek - UFF!

Kacika, Gy.anita: húú, nagyon tutkó ez a karika-izé. Én nem is láttam még ilyet! Már akkor is bele lehet tenni a gyerkőcöt, mikor magától nem ül még?

Nebula, olyan édes kispasi ez a Marci kölyök, nem is emlékeztem az arcára!!! Nagyon cuki!

Linocs, Fruzsi már megint roppant mód csini!! Turkás cuccok???? Én ma válogattam ki egy nagy halom ruhát, amiket kinőtt a kisasszony, három helyre elajándékozom mindet (kivéve, amihez valami emlék köt, abban hoztuk ki a kórházból, vagy hasonlók), mert lassan ellep mindent a kinőtt gyerekruha halom!

Biribon, szupi, hogy te is ennyit tudtál írni!!! Luca tünemény! Pankának is dettó ilyen ágy szélére szerelhető játéka van, imádja!

Fanetta, édi ez a kölök, na!!!!

Niki, de jó, hogy megint kimozdultatok!!!

TV-nézés: én nagyon utálom, ha Panyó nagy véletlen nézi, napközben soha nincs bekapcsolva, csak általában este a híradókor, vagy motogp, forma1 - na ezeket apjával nézi persze, és állítólag kell az általános műveltséghez, na ja...
Az nem tetszik, hogy ilyenkor lemeredten bámulja a képernyőt, annyira érdekli ez a zenélő-beszélő, színes mozgó micsoda...és olyankor semmi másra nem hajlandó..nem lát, nem hall...na ez nem tetszik...szóval nuku tv...majd később, ha már érti a mesét, akkor talán.

Akartam kérdezni, hogy aki ásványvizet (pl. szentkirályit) ad a babának, az felforralja előtte (ugye nem kell?)????

Pankabébnek asszem jön a fogacskája!!!! Azért csak asszem, mert semmi szín alatt nem volt ma hajlandó megmutatni a pici száját belülről. De annyira csűri-csavarja a nyelvét előre (teljesen meg tudja fordítani és úgy csücsörít vele, ez ám a mutatvány!), plusz a szokásosnál is "tudományosabb" fejjel matat elmélyülten egész nap a szájában...Egyszóval szerintem lesz itt valami!!! Nem győzöm kapkodni a fejem, két napja a kúszás, most meg ez a fog-project!!! :) Kész vagyok, mingyááá felnő ez a gyerek!!! :D :D

Végül jutalomból, amiért ilyen szépen végigolvastatok (vagy nem :wink: ), egy friss kép Panyókáról:
Kép

KépKép
kmanna
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem most muszáj írnom...
Nagyon szerettem ezt a topikot! De valahogy már nem olyan, mint régen. Talán nem is kell olyannak lennie, de mégis. Nagyon szép dolog a szülinapok, névnapok, hófordulók köszöntése. De nagyon sokan vagyunk, és nekem kicsit már uncsi az állandó köszöntgetés. Állandó lemaradásban vagyok, így elég hülyén nézne ki, ha utólag köszöntgetnék ki tudja hány anyukát és babát. Amíg a babák a pocikban voltak, olyan jó témák , történetek egyebek voltak. Jó jó most is előfordul, de csak elvétve. A másik topikba kiváncsiságból kukkantottam be, mint mások is. Nem szándékoztam írni oda (sem), de Jim 38 éves szomszédlány sztorijára muszáj volt reagálnom. Sosem tagadtam, hogy kedvelem Jimet. Nagy a szája, lobbanékony, hirtelen ember, ami a szivén az a száján. Ő ilyen, még ha nem is értek mindenben egyet Vele, de tetszik a temperamentuma. Talán ezért tetszett meg az a másik topik, pörgött. Igaz, teljesen más ember vagyok, mint az ottani ismerős és ismeretlen lányok, mondhatjuk, homlokegyenesen más, de olyan jó volt egy kicsit az Ő világukba betekinteni.
Niki, ne szomorítson el, hogy tőlük kérdeztem! Miért ne tehettem volna? Csak abban a topikban voltam, így volt egyszerűbb. Sajnos már bezárkóztak a lányok, így nem tudok időnként jókat mulatni a hozzászólásaikon. Őszintén sajnálom...
Köszi mindenkinek, aki hiányolt!
Kölyök, továbbra is szivetmelengető számomra minden hozzászólásod, és nem felejtem el, hogy milyen kedves voltál hozzám az utolsó nagy tali előtt!
Továbbra is olvasom a márciusi topikot, mert sokan nagyon közel álltok hozzám, és olyan jó lenne, egy olyan régifajta találkozó, olyan Trófeás-féle, de tudom, most más idők járnak...

Ha még valakit érdekel, rólunk egy pár szó :
Zalán egy hete volt 9100 gramm, és a 74-es ruhák már hosszban majdnem kicsik. Talán ezért, nagy a popó, nem igazán mozgékony a földön, egyelőre csak az átfordulás és a körbeforgós helyzetváltoztatás megy. Rengeteg energiája van, amit -úgy gondolom-, csak a kúszás-mászással tudna levezetni. Kézben tartva irgalmatlan sebességgel jár keze-lába, aki nem ismeri azt mondja, hogy ezt a gyereket rakjuk már le, hadd szaladjon. Hol, van az még :roll: ... Rengeteget "beszél", baba, papa, apa, ezek még nem tudatosak, de a páá, így elnyújtva szinte lehelve, már igen. Egyelőre még csak az alsó két metszőfoga bújt ki, de azokkal is iszonyatosat tud harapni. Igaz már nem nagyon csinálja, mert onnantól, hogy elkezdte a harapást, majd utána az összezárt inyével a mellem húzását, na onnantól bevezettem egy technikát, mivel a rászólás csak kacajra fakasztotta. Kajaügyileg még kezdő stádiumban vagyunk. Zalán nincs elragadtatva igazán semmi kajától, a gyümölcsöket még megeszi, de a zöldségeket nem igazán kedveli. Tegnap előtt csináltam Neki krumplit céklával, raktam bele anyatejet is, összepacsáltam egy csomó edényt, de minek. Köpdöste kifelé :roll: . Még a sütőtök elmegy, de attól meg olyan szorulása van szegénynek. De megvan az ellenszer, 5-6 szem édes, nagyszemű szőlőnek kinyomtam a levét, és szépen bekanalaztuk. Járunk zenebölcsibe, szereti nagyon. Sokat csavargunk, szeret hévezni, kirándulni. Megismerkedtem az utcánkban egy lánnyal, akinek a kislánya 10 hónapos. Összejárunk, együtt sétálunk, vásárolunk, együtt járunk a zenebölcsibe. A két gyerek szereti egymást, mindig fogdossák egymás kezét, sikongatnak egymásnak, amikor találkozunk. Szóval körülöttünk minden rendben. A házzal is szépen haladunk. A felső szint ebben a hónapban kész lesz, Zalánnak pedig kinéztünk pár natúrfenyő bútort. Már alig várom, hogy meglegyen a kis szobácskája, bár nem tudom mikor költöztetjük át, igaz én nem siettetem, olyan megnyugtató, hogy ott szuszog mellettem :D !
Niki, november közepén szerelik be a konyhabútort, és végre készen vannak a fürdőszoba polcok és ajtók is. Ezt is megértük :shock:

Na így fényévek után a rövidke hozzászólásomat be is fejezem.

Ildi

Kép
kikó70
 
 


sziiiaaaa Kikkoooo!!! Csak hiányolni kellett??? ;)
naná hogy érdekel mizujs Veletek! Mivel eteted Te Zalánt? ;) jó nagy baba lehet ;) kérünk képet.... mi most kezdünk a 74esbe belenőni... azttaaaa jó erősek lehettek már, ha sokat cipelitek a 9kilós popóját :lol: Ti sem unatkoztok, ennyi programmal ;) szuper, hogy találtál az utcában barátnőt ;)
jó tudni ezt a szőlőtaktikát a szorulásra.

tényleg, milyen gyakran kell széklete lenni egy épp hozzátáplálni kezdődő gyereknek???

jelentem, elkezdtük a hozzátápit :) este, a szopi után, hogy apja is lássa, almapüré, kb 3 kanál, előtte degeszre ette magát tejjel, szerintem így is szuper teljesítmény. nem fintorgott, ízlett neki ;)

és fogápolásra visszatérve:
ma megmostuk a fogát. jó móka volt, élvezte. ;) majd rakok fel róla képet, de jelenleg KO vagyok...
szval ma bátran két új ízt is adtunk Máténak...

Anita, aranyosak a képek!!! ezek szerint nektek is van ilyen ülősfürdetős bigyo... és milyen szépen ül!!!

Nebula, ez az oviban van??? nem semmi dekoráció, látszik szivvellélekkel ovonénik ;)

Judit18, igaz hogy lekapcsol akár 3 gyereket is.. de tényleg veszélyes, főlegha arra használod, hogy kicsit kikapcsold a gyereket... állítólag tényleg káros az eyoldalú inger... mondjuk mi néztünk vele fociEBt meg néha olimpiát.... de a JamesBond filmnél már elfordítottuk őt, hogy ne nézze... ;)

Kmanna, nem tartod meg a rucikat? nem terveztem több lánykát? vagy csak kölcsönbeadod?
van egy trükk, hogyan igazolhatod a sejtésed: dugd be a kezed és maszirozd az inyét - vagy a fogát :) én is úgy vettem észre :D
megérte végigolvasni, szép jutalmunk volt, egy hajasbaba :D


szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Na, újabb oldalnak állok neki. :D Reszkessetek! Biribon megint túlteng! :twisted:

Pumperka! Zsombi nagyon kedves ahogy elmélyülten, maszatosan tanulmányoz, almát kanalaz az etetőszékében. :D Ő is jó húsban van. :wink:

Linocs! Köszi a néptáncos fotók dícséretét. Nagyon inspiráló volt a hely. Jó, hogy rájuk találtál, mert pillanatnyilag inaktív vagyok a fotozz.hu-n. Sajnos a gépemet és az akkor használt nagyon-nagyon jó objektívünket ellopták. :( Most általában csak kicsi zsebrerakható automata géppel kattintgatok. :(
Én annyi szőlővel még nem próbálkoztam csak pár szemmel. Azért 5-6 szem nálunk is kárba ment. De én csak kinyomtam a héjukból a szemeket, kiszedegettem a magokat és összenyomkodtam villával, vagy kanállal. Én annyira nem pepecseltem. :wink:
Fruzsi most miből iszik, ha a csőrös nem jött be? Unokaöcsém Nuby csőrös pohárból iszik, az vált be nekik. Lehet ki kellene azt próbálni. (Pumperka! Te mire jutottál a Nuby csőrös pohárral?)
Mondjuk én nem itatom Lucát. Az anyatej talán még elég neki.
Még mindig olyan jó alvó Fruzsi? Nekünk a kisebb ébredésekkel megszakított leghosszabb éjjeli alvás este 8-tól másnap 10-ig volt. :roll: De azért jó esetben általában 10 órákat ő is szokott aludni.

Köszi a babafejlesztős linkeket! Mi hétfőre bejelentkeztünk a Gekkóba. Kíváncsi leszek.
Judit neked is köszi a Kindyroo játszóház leírását! Ti milyen csőrös poharat használtok?

Pati, én ugyan nem szoptatok, de anyatejet adok. Én még továbbra is napi 4-5x, 3-4 óránként adok enni Lucának. És köztes időkben csempészem csak be napi 1-2x a gyümölcsöt (főzeléknél még nem tartunk). Még annyira nem jelentős mennyiség. Nem tudom, mikorra sikerül majd 1 anyatejes étkezést kiváltani. Melyiket és mivel érdemes kiváltani? (Gyümölcs, főzelék?)

Panni! Ha már van tapasztalatod a gyermek kancsalsággal, szerinted fél éves babánál annyi kancsalság ami Lucánál látszik, az még normális? Gondolkozom rajta, hogy elviszem babaszemészhez kontrollra. Szopival végül mi a helyzet?

Márti! Bence meggyógyult végre?

Na, ennyit bírtam most... :D
Jó éjt!

biribon
 
 


Húú! Viszatért rendesen Kölyök! :D :lol: :)
Felpörög a topik. Nehéz lesz így az új dolgokra is, meg a régebbiekre is reagálni, soha nem érek a mához. :roll: De nem baj, csak pörögjön! :wink:

biribon
 
 


Na, még a mai hozzámszóló hsz-ekre reagálok.

Lusie. Lindam akrámot vettünk. Neten rendeltem. Nem olcsó, de így is 15ezerrel olcsóbb, mint a Brendonban. :shock: Ez egy 6 oldalú karám, amit kedvünkre lehet variálgatni. Nekünk bejött. A fémkandallónkat is le tudjuk majd zárni télen Luca elől.

Nebula! Hajjaj! Luca szinte csak állni akar. :o :shock:

Kölyök! Jó, hogy visszatértél! :lol: Összességében egyetértek azokkal amiket írtál. :D Nektek is Lindam karámotok van?

Niki! Hát, ez a mondat zavart meg:
[quote]1 írta:80 ml-t evett cumisüvegből. (régebben lefejt tejet kapott)
De ezek szerint csak arra írtad, hogy ezért volt otthon fagyitej... Miért kapott régen lefejt tejet?

Kmanna! Pankalini nekem továbbra is annyira édes! :lol: Köszi a jutalomfotót!

Luca is imádja a tévét. :? Ráadásul apja elég gyakran tévézik. De próbáljuk elvonni tőle.
Én most jó gyermekdalos cd-ket keresek. Főleg Kalákát-Gryllust, de egyéb jók is jöhetnek. :)

Bocsánat, hogy a többiekre most nem reagálok!
Tényleg jóéjt! Húzok aludni!

biribon
 
 


Biribon! A nebula által múlt héten belinkelt oldalakon nagyon sok gyerekzene van. Mi a Kolompost is angyon szeretjük.

www.gyermek.multiply.com
www.gyermek2.multiply.com
www.gyermek3.multiply.com

Később jövök bővebben is...

Kép
Kép
Kép
petramama
 
 


Kölyök! Ma éjszaka 3óra 14 kor kelt a lányom. (aki mellesleg 3.hó 14-én született) Matematikus lesz , már érzem :lol:

Most rohannom kell, ebéd után jövök.
Vendég
 


Biribon!

Nubyt még mi is csak nézegetjük, kétszer a kezébe adtam játszani, de nálunk is anyatej a szomjoltó. Csak én vizsgálgattam. Megállapítottam én mind a 3 fokozatban ragyogóan tudok inni belőle.

Kikó!
Zsomb is ugyanott tart mozgásban, mint Zalán, ő is 9 kilót veri, bár még kicsivel alulról, de iszonyúan energikus. Szerintem az apjuktól örökölték ezt a temperamentumot a srácaink, mert te is én is viszonylag nyugisabbak vagyunk. Gyere gyakrabban lécci. :wink: Én se törekszem rá, hogy mindig mindenre reagálja, mert szerintem is így jó a topik. Kinek mire van enrgiája habitusa.
A névnapokkal se igazán törődünk itthon se. :? De tiszteletben próbálom tartani, ha valakinek fontos....

Hordozós hét. :evil: :evil: :evil: Délután már én se sehová soha. :evil: :evil: :evil:

Linocs!
A randit csak össze kék hozni még a nyuszival, még nyuszi előtt. :wink: Visszatér az életünk a régi kerékvágásba, és a vénasszonyok nyarát még talán el tudjuk csípni, bár a cserépkályhánk is hangulatos...

Kölyök!
Te vagy csak igazán a szavak embere.

Szilvánusz, Fanetta!
Mindkettőtöknek igaza van: Ezen a képen tényleg hunyorog Áron a naptól, de élőben sokkal jobbképű, mint bármelyik elmúlt évi fotón. :wink:

Bocsánat, hogy csak ennyi, de rámszakadt a 3 gyerek, anyós, sógornő teljes ellátása (ez komoly), apa meg Ghánában gályázik :? :? :D De a kedvem töretlen, csak hulla vagyok. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


[quote="biribon"] írta:biribonNehéz lesz így az új dolgokra is, meg a régebbiekre is reagálni, soha nem érek a mához. :roll: De nem baj, csak pörögjön! :wink:


Szereintem is próbáljuk így felfogni, és akkor sokkal személyesebb lesz mindenki számára.Rossz az amikor azért nem írunk, mert nem tudunk mindenkinek. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


joooo reggelt ;)

Biribon, nem tudom milyen markaju, mert hasznaltan vettuk. de stimmel hatszögalaku járókává alakítható de megnézem majd a doksiját.. csak tudnámhová raktam ;)


Petramama, tök jók ezek a linkek!!!!! kössszi ;)


Kacika :lol: :lol: :lol:

Pumperka :) ügyes vagy, hogy mind3 fokozatban tudsz belőle inni ;)

soksok erőt a soksok emberhez. akartam is kérdezni, anyós még mindig nálatok? és nem segít? és a sógornőőő??
meddig is lesz azurad Ghánában?

igen, nekem is néha olyan nehéz visszajönni, mert tudom, hogy le vagyok maradva.... de tegnap volt soksok időm, mert
komolyan, apósom olyan aranyosan vagy két órán keresztül játszott Mátéval. és Máté úúúúgy odavan érte!!! Szuper!!!!

na megyek, induljon (tovább) a nap, majd még rakok képet a mai nap folyamán...
mosolygosat mindenkinek!

Kép

Kép
kolyok28
 
 


[quote] írta:s végül, Kmannával egyetértek, akinek nem tetszik vlmiért vlki az írja meg neki priviben, ne szítsa itten a hangulatot ilyenekkel.
kérlek.


[quote]n írta:o meg KvaszÉvi oda írta, hogy találkozik Eszterxxel, akiről semmit nem tudtam azóta, hogy bementek a kórházba. és reméltem, hogy nekünk is ír erről valamit. (nem tette, így én igaz szterxx engedélye nélkül a következő hsztben elmondom, mit tudok. ) Ez amúgy nekem személy szerint sokkal rosszabbul esett, hogy Évi ide nem írt semmit Eszterről csak oda.


[quote]P írta:l. nekem is fájt, hogy Évi oda írta, hogy találkoznak, pedig ebben a topikban is sokszor kérdeztük, hogy mi van Eszterxxékkel.


Akkor ezt most miért nem lehetett priviben??? :cry:

Szerintem nem az én feladatom mások gyermekéről beszámolni...Eszter ugyan nem kérte, hogy ne mondjak róluk semmit, de azt se, hogy igen.

Egyébként valakiben felmerült már a kérdés, vajon miért nem ír ide hónapok óta az Eszter??? Ha igen, akkor megkérdezte Tőle személyesen is???

Évi

KépKép
kvaszeva
 
 


Évi, szerintem azért írta Kölyök ide, mert többen megkértük, hogy írja le mi a véleménye a legutóbbi vitáról, és azt is hozzátette, hogy nem újabb vita keltése a cél.

Én nem ismerem Esztert személyesen, tehát nem tudom tőle ilyen módon megkérdezni, de amúgy miért nem ír?(tényleg érdekel!)
Amúgy azt is sokan mondták már, hogy aki ír,oké, aki nem....az nem, kár, de nem kötelező.

Pumperka, húha, sok energiát az ennyi ember ellátásához!

Anna, örülök, hogy jól vagytok már, mi is, megszűnt végre teljesen Petrus hasmenése. Igazán jó kép ez Pankáról!

JuditK, Jól vagytok?

Petrám is felállt a napokban, úgyhogy az ágyat lejjebb tettük.... :? Péter annnó 9 hósan állt fel...

Nyafog, rohanok, ebéd után jövök!
Vendég
 


Kedves Évi!

ne haragudj kérlek, igazad van, utólag visszaolvasva tényleg bántó volt, de remélem elhiszed, tényleg nem szántam annak!
csak meg akartam indokolni, miért kukkoltam. :?

bocsánatot kérek!

erre gondoltam, hogy ahogy kifejezem magam, nem veszem észre, hogy olyanokat mgbántok, akiket kedvelek... :roll: :(

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Ne már Évi!
Ezen ne akadj fenn, egyszerűen jól esett volna, ha hamarabb hallunk hírt Eszterékről! Hiszen tudod milyen sokat kérdeztük!
Egyébként korábban már leírta Eszter, hogy már nem tetszik neki annyira a topik, gondolom ezért nem írt.

Linocs: Jó ez a szemészeti vizsgálat, de a diagnózis szerintem is csak az előzmények miatt lett az ami.

Petramama: Mákod volt, hogy még ott találtad a bilincselőt. rohadékok! :evil: Egyébként egész éjjel azt álmodtam, hogy bírkózom azzal, hogy hogy tudom egyedül leszedni azt a nyomorult kerékbilincset. Rendesen leizzadtam.

Kölyök: Tetszik nagyon a véleményed. A képek még inkább :lol: !
Kérdezted a fogmosást. Én az első fogacskától mosom neki, mert sokat segít a fogzáson is. Gyógszertárakban lehet kapni szilikon, ujjra húzható fogkefét. nekem bevált, én Olcsinak is sokáig azzal mostam.

Gy.Anita:
Nagyon édi Tifani, csak neked egy fotó! A csempe miatt:
Kép :lol: :lol: :lol:

Nebula: Az ovi díszlet tényleg tök jó, Olcsiéknál is nagyon jól néz ki, tetszik ha valaki ad erre. Már nekem is van kint krizantém és két dísztök. Imádom az ősz színeit!!! Na meg az illatát. Éppen ezért mindig ősszel jön rám, hogy melíroztatni akarok, most is múlt héten voltam szőke, barna és piros csíkokért. :lol:

Kmanna: Ásványvizet ne adj a picinek, állítólag iszonyatosan megterheli a veséjét!!! Csak forralt csapvizet, vagy kifejezetten babavizet lehet adni (ezt forralás nélkül is!). A Tescoban is lehet kapni 1,5l-es kiszerelésben babavizet, narancssárga a cimkéje és egy anya, babával van rajta. Azt hiszem az Óbudai gyémánt verziója. A DM-ben van drágább, kisebb kiszerelésű dobozos is. Panyókat nagyon szép!!!

Szilvánusz: Elintézted a Gyedet???

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 


Sziasztok!

Én is eltűntem... Beleolvasgattam párszor a topikba, de ment a vita, így inkább nem is olvastam vissza, hanem gyorsan továbbálltam.

Írni meg így nem sok értelme van, csak magunkról tudok írni, az meg nagyrészt nyavalygás, mert kb. 5 hete 3 részletben 4-5 órát alszom, így iszonyú kimerült vagyok. Laura nagyon rosszul alszik, sajnos, sokszor felkel, és csak nagy nehezen alszik vissza.
Ezen kívül a hozzátáplálás sem megy túl jól. Gyakorlatilag csak a sütőtök és a répa jön be neki, a többi 90%-ban a ruháján, a szalvétán, vagy bárhol a környezetében landol. Ezt a kettőt falja, úgyhogy hamarosan szép sárga lesz a bőre.... :roll: Na mindegy próbálkozom tovább, hátha....

Ne haragudjatok, de ezek miatt nem volt kedvem az itteni hangulathoz, próbálom összeszedni magam minden nap, hogy a fáradtság ellenére elég türelmem legyen a két kis maffiózóhoz.

Sajnálom, hogy a topik kettészakadni látszik, én mennék a Fogyjunk együttbe is, sok ember azok közül, akiket nagyon megkedveltem, már csak oda ír, de nincs miből fogynom, sajna :cry:, úgyhogy egy kicsit úgy érzem, hogy lógok a levegőben, barátaim egy részét elveszítve. :(

Remélem, hogy hamarosan rendeződnek itthon is és a topikban is a dolgok, és akkor visszatér a régi lelkesedésemis az írás terén, amikor majd azt fogjátok kívánni, hogy bárcsak ne írnék ilyen sokat :wink: .

Puszi!

Kép

Kép
mzx
 
 


Sziasztok!

Anita, köszi a képeket, Tifani is milyen szépen ül már. :)
Kamnna, ezen a képen nagyon cuki Panka. Én is babavizet adok Lillának és azt van amikor felforralom.
Kikó szia! Ezek szerint valamivel Téged is rá lehetett venni az írásra. :D
Jó nagy már Zalán és nagyon örülök, hogy végre elkészül a konyhátok, már nagyon megérdemlitek! :) És annak is örülök, hogy találtál babás ismerőst, így már nem vagy olyan egyedül egész nap. :)
Kvaszeva, csak mi is sokat gondolunk Eszterékre és nagyon aggódunk értük, ezért örültünk volna, ha legalább egy mondatot írsz Róluk. :(

KépKép
KépKép
mni
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?