és akkor a többire reagálva:
szval Eszterxxről azt tudom, hogy 10 napja amikor smst kaptam tőle, már nem voltak kórházból de még nem volt igazán tökéletes Andris. Nem tudni mi a baja. Aztán meg Eszter ehéttől dolgozik.. szegény
SOKSOK ERŐT ESZTER++++++!!!!
de javítson ki aki mást, többet jobbat tud!!!
kecskemétiek, jók a fotók a taliról!
Panny, csudijó lehetett Alsópáhok,köszi a képeket
nektek is jobbulást!
szupi lehetett a kinderhajó!!! jó 5let! képek?
annnyira aranyos pasijaid vannak!!!
gratula a foghoz!!!!
Tündérmanó, a Ti Rékátok meg mérnök lesz ezek szerint???
+++ a kakitémához, bár nem tudk hozzászólni....
JuditK aranyosak a fiúk még mindig
(kicsit nekem is szivem egyik topikcsücske Nimi és LEvi... ) annyira hasonlítanak
rád
ez a mosogatógép mizéria
szegény, de a lényeg hogy van! jobbulást és sok erőt a sulihoz!!!
maximálisan megértem, ha kevesebbet jössz, de nekem nagyon fogsz hiányozni!
Jobbulást+++++
Lusie, úgy bírom a stílusod!
és tényleg annyira hasonlítanak a gyerkőcök Rdá! és milyen nagyok
szegény PEtike... örülök, hogy jobban van a füle... de ez a bilincs
Pumperka, nem semmi család
ügyik vagytok!
csudaaranyosak a képek Zsomborrol is! szerintemnekünk is ilyen az etetőszékünk... csak még nem avattuk fel
mármint evéssel...
Patiii ne máááá, ti szegények... mi lett a kocsival?
Te amúgy egy hős vagy szememben a harapos kisded szoptatásával.... le a kalappal!!!!
(és villamoson meg csak pórázon szájkosárral....
jut eszembe póráz, láttátok már a legújabb divatot, pórázon sétáltatni a ygereket??? nem viccele!!!
majd elhűltem amikor először láttam... szegény csemete...
egyetértek, a fotokat illetően!!! mééég mééég mééggg, ennyi nem elég!!! mindenki fotokat!+!!!
apropo KIKOOOOOO hun vagy????
Kacika, jobbulást...
csúcsok a kölkök!!!
ilyen fürdetőkarikát még én sem láttam....
Kvaszévi, örülök,hogy apud jobban van! Botinak jobbulást... szegény kicsi.... Isten éltesse utólag is az Urad;)
Márti, nektek is jobbulást....
ha beteg a baba az olyan szomorú és nehéz...
Sziaaa Nebula, köszi a websitokat!! és üdv itt
jobbulást Flórának!
Ti sem panaszkodhattok méreteket illetően
jobbulást... Marcinak is
télleg kis vigyori
Mni, Feri, tetszetnek a képek, mint mindig.
az etetős kép, csúcs!!!
a hőmérő: nekünk is olyan van, amit Linocs írt, olyan hajlékony végü... de már nem aktuális látom
Biribon, szeretem a Te írásaid is!! szerintem ugyanilyen járókánk van, ami elválasztónak is használható
nagyon édes a kiscsaj!!!! köszi a soksok képet!!!
Judit18, tök jó, hogy ilyen sok játékos progit kipróbátok!!!
Monácska, aranyosak a keresztelős fotók. szuper, hogy újra a régiek vagytok T-del
Te drága, jobbulást!!!!!+++++++
csak ámulok és bámulok a sok álló babán!!!!
kérdezitek Rima mért nem jön, nem kérdeztem tőle, mert épp kiábrándult a vita miatt a topikból.
de most épp el van utazva, majd visszahivom én ide
Kmanna, még néhány foglalkozás kiegészítés, ami nálunk felmerült:
-fodrász -annyira szeret a hajban turkálni
-szakács -szereti a főzést és szeret koostolni
a pókos sztoriba beleborzongtam.... nem is tudom mit cisnáltam volna, ha Máté szájában látok meg egy ilyet...
jobbulást....
a kúszás nekünk is most indult be igazán... most itt vannak anyósék és igy van ki vigyázzon rá, de ha elmennek nem tudom mit szól majd Máté a járókához...
hozzátápival kapcsolatban: későn ébredt a gyerek, igy egy nappal csúszunk hogy Apa is itt lehessen délelőtti evéskor.
kérdés: ki hogy csinálta, szopi előtt vagy szopi után adta a gyümit???
POTYKA?M izujs Veled??? hogyvagytok??? Micimackót akarunk!!!
Linocs, most már szinte befutó név lett nálunk a Fruzsi név mint leendő lánykanév
így utalunk a következőre
szegény, hiába szenvedtél a szőlővel???
nagyon tutik a képek! és tökjó hogy taliztatok
nektek is jobbulást
miért nem mondtad a talin, megmutattam volna, hogy köss kendőt!!! mármint magadra
Melinda, én is kicsit hitetlenkedve állok ezzel az orrszivos történettel kapcsolatban.... jelentem én kipróbáltam és csak csikiz...
ja és, amit el sem hiszemha nem látom saját szememmel, itt egy kétésféléves kislány saját magának szívta ki vigyorogva!!!!
Zsu, nagyon szép keresztelős ruhákat kaptál
én is ajánlottam volna az enyémet, de mi messze vagyunk....
mikor lesz a keresztelő?
soksok erőt a mágnesVikóhoz.... hátra kötöd Vikót, úgy könnyebb sokmindent csinálni.... próbáltad már?
Petramama, egy egész üveggel megevett???? aztamindenit!!!
látom azóta megválzotott... sok erőt, remélem hamar elszáll a nyűgös Boroka. Télleg, szoktátok Borizni, vagy hogy becézitek?
erre a babahordozósra én is elmennék, már egész profinak érzem benne magam... a a hátrakötéssel vannak még kisebb kérdéseim, ha sokat ficeg, akkor néha kicsúszik de ritkán...
Gyanita, szupi, hogy Tiffani meggyógyult!!!
Szilvánusz, hihetetlen kispasid van! jól beöltöztetted
micsoda szőke sérója van!!
csak neked itt a link:
www.picasaweb.google.com/mzs.makai/
a sétaközbeni cipelés nekem is ismerős, ezért van nálam mindig a kendő... de szerencsére nekem még nincs még egy kölköm, hogy beleüljön az üres kocsiba, mint Zsunak....
Cicuka, cuki a kép
az a spenótos... tuti
de a nyelvnyújtógatos a legjobb
PÉTÉ!!!! TÉGED nagyon nagyon hiányollak!!!! komolyan! sokat gondolok ámRád! tessék gyakrabban irni!!!
és kérek képeket!!!
millenárisozok, miért nem mentetek végül a kiállításra?
Fanetta, milyen tuti napod vlt!!! ez a Nimi milyen huncut!!!! hihetetlen... nem is tudom, miért vagy elfogult.... nemis vagy...
nagyon jó a kétgyermekes kép Rólad!!
a tvről meg még a dvdről is egyik barátnőm mondta, hogy neeee, mert az a baj azzal, hogy mondjuk mesét néz, de az nem reagál vissza a gyerek jelzéseire, igy a ygerek egy idő után kevésbé ad ki ingereket. na ezt most gyorsan elmondtam. kifejthetném, de bevallom két órája írok és olvasok vissza titeket és most szerencsém van mert anyósomék Mátéztak de mennem kell... holnap megint babaúszás
majd még jövök, most már rövidebben