Domino nagy gratula a fiúcskához!:):):):)
Rszg nagyon izgulunk, hamar gyere majd!!!!!!!!!!
A pocakok nagyon szépek. Csajok, ti mit össze nem nyavalyogtok. Én nem látok nagyon dagi pocakokat. Mindenkinek tényleg nagyon széééép!
Fura belegondolni, hogy minden pociban ott kalimpál vki, nem?
:):)
Amúgy Botka is korán kelő. 6-7 között ébred. Kb. 5x aludt 1/2 8-ig, sztem véletlenül. Ma ritka hisztis. Tegnap este ritka anyás volt. Nem tom mi lehet vele. Az ölemben van csak el, pedig sosem volt bújos. Pedig semmi baja.
Hashajtó?????? Az beindíthatja a szülést. Micsoda ötlet. Nem is értem, hogy javasolhatnak ilyet.. Nekem az aktívia bejött.
Pappilon én húsevő vagyok, vagyis húst hússal evő. Egyszer kipróbáltam nem enni, két hétig ment. Aztán összemomlott a lelkem.
De a szóját azóta is imádom. Sokszor csinálok magamnak.
Eprének a pociját is szeretnénk majd megnézni.
Remélem Zazzy és Tencsi nemsokára jelentkeznek. Sztem ők ne tűntek el, csak idejük nincs.
Wicca édes a Bálintos vonalzód.
:):)
Homeósok, lécci segítsetek! Nem javul a megfázásom, és vettem oscillicoscillumot (nincs előttema doboz, asszem így írják). Tényleg egy egész fiolát be kell venni egyszerre? Az olyan sok bogyóóóóóóó! Vagy 30 db. De a leírásból azt vettem ki.
Köszi a segítséget előre is.
Szép napot! Rszg várunk!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2008.10.09 08:07-kor.