Tessza Akkor nagyon figyeltél, hogy minden kiesett. Mármint a kérdések. De majd kiderül, mi lesz. És a halacskáknak van kis farkincájuk
A lényeg, hogy minden rendben van Veletek!!!
Wicca, Nemlajos, Gabka, Erpé Nem költözünk! A kisszobából pakoltuk ki a bútorokat, mert az lesz a babaszoba, és új bútorokat rendeltünk. A régieket odaadtuk valakinek, és november 6-án jönnek az újak
És hála a nővéremnek, ma a kiságyunk is megérkezett
Gabka Én is holnap megyek, csak 9.45-re. Géza megint nem jön velem, mert a csapatával focidöntőt játszanak. De nem megyek egyedül, mert az ikertesóm jön velem. Ő ugyanúgy várja, mint én! Géza majd a 4D-re jön velem. Akkor fogja először látni
Már alig várom. Kíváncsi vagyok, mit szól hozzá. De addig még majdnem 3 hét van.
Nemlajos Szerintem is fiú lakik a pocakodban. Nagyon előre nő. Egyébként az enyém is. Nagyon kíváncsi vagyok. A derekam még mindig megvan, csak a fenekem nőtt. Mag a pocakom előre
Jó lenne, ha Neked is kiderülne holnap
Papillon Én biztos nem fogom elfelejteni! Az első kérdésem lesz. Ha meg mégis elfelejteném (ami kizárt), akkor ott lesz a tesóm, aki majd emlékeztet
Egyébként én már minden nap érzem a Manót, hogy mozog
Én nem is tudom hol tapadt le
Eddig én is kb. 1 hónap/1kg-nál tartok. Tényleg jó lenne ez a tendencia
De biztos több lesz.
Tessza Olyan nincs, hogy elfelejtsem. Már péntek óta visszaszámolok, hogy hányat kell még aludni... Mint a gyerekek. De már csak egyet
Mindenkinek szépen látszik már a babó a pocakon. Jó, hogy van ez az oldal. Én örülök neki.
Tényeg!!! Hol vannak a többiek???