Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ezer éve nem voltam már itt, remélem, most lesz elég időm mesélni egy kicsit, no meg reagálni.

Köszönöm a hiányoló sorokat, nagyon zajlik az élet felénk, azért nem voltam. Petra forog már!!! Oda és vissza, no és állandóan ülni akarKép Dodó egy kis tündér, de tényleg. Csak az a baj, hogy tudja, hogy egy dologgal lehet kiborítani, és az az, ha nem eszik, cirkuszol evés alatt... Na és erre utazik szinte mindig. Volt, hogy annyira kiborultam, hogy meghúztam a haját, de nagyon erősen no és iszonyatosan ordítottam vele. Annyira sírt, totál ledöbbent, hogy kezet emeltem rá. Én is ledöbbentem és nagyon szégyelltem magam.KépKépKép Akkor bekukkantottam végső kétségbeesésemben hozzátok, és elolvastam a hozzászólásokat, és pont a hisztiről volt szó meg a kiabálásikról. Menta hozzászólásából annyira megragadt bennem az, hogy csak szeretettel lehet feléjük fordulni, hogy azóta totál kicserélődtem. Köszi Menta!!!!!!Kép Sikerült kimásznom egy lelki válságból!
Azóta minden normális, leszámítva azt, hogy továbbra sem eszik normálisan, de próbálok nyugodt maradni, hogy érezze, ezzel nem tud rám hatni.
Szóval küzdök.
Ja még annyit, hogy amikor ez az eset történt az fájt a legjobban, hogy Dodó közölte, el szeretne menni a mamához, Magyarországra. Kérdeztem, és ki menjen veled? Midenkit sorolt, csak engem nem. Rákérdeztem: - És a mami ne menjen veled? Erre ő:- Ne, a mami maradjon itt.KépKép

Amúgy Dodó bilizikKép legtöbbször oda megy már a kaki, a pisi, meg ha ráül, de ott még nem tartunk, hogy a pelusba ne pisiljen bele.

Hú, gyorsan még pár szó:

BSzilvi!
Mi volt az UH-on? Remélem minden rendben van veletekKép

Szilvi!
És ti? Egyben még? Kitartás, addig meg pihenj, amennyit csak bírsz!

Linato!
Gratula a 3. babácskáhozKépKépKép

Márti!
És nem viselt meg nagyon fizikailag, hogy 26kg-ot fogytál? Azért ez elég radikális volt, nem?
Szegénykém, látom Ármin téged is éppúgy kiakaszt néha, mint Dodó engem. Gratula Vilka állásához! Olyan furcsa, hogy már ekkorák, nem? Mintha gyorsabban telne az idő, mint anno az elsőkkel.

Heni!
te hogy bírod? Mekkora már Boldi? Barni szopizik még?

Most pussz, hétvégén próbálok jönni, most itthon leszünk.
Nyuszimanóék
nyuszimano
 
 


Ja, Márti! Akartam még mondani, hogy hihetetlen dolgokat talál ki Ármin!Kép

És még egy kérdés, mert nekem Rékával olyanom nem volt: milyenek a jóslófájások?

Zafi
zafi
 
 


Zafi,
májusban van a beiratkozás.

Nyuszimanó!Kép
solya
 
 

 
 

SZiasztok!

Zsuzsa! Annyira elgondolkoztam azon amit írtál. SZörnyű lehetett. Sikerült ma hazakísérned?

Zafi! Szerintem is tavasszal van a beiratkozás a teljes évre és ha rám hallgatsz akkor időben mégy, mert nem lesz hely. Legalábbis itt harcolnak a jó helyekért. Szerintem is a bölcsiből kiindulva az óvónéni a legfontosabb, utána a körülmények. Egyébkétn mi maradunk a bölcsiben még egy évet és csak jövőre megy Hanna oviba.

Nyuszimanó! Nyugi, nem te vagy az egyetlen akin éha más dolgokm iatt ideges és a kicsin tölti ki. De amit MEnta mondott az tuti beválik. Hanna ha hisztizik és szép nyugodt hangon szólok hozzá, hogy mi a manót csinál már megint? Még rendes kinevet és közli mit csinál anya, vicceskedik?Kép

Márti! Árminnak nem semmi dumája van. Kreatív gondolkodású az biztos.

Krita! Ez az önmese nálunk is kedvenc. "Még mondjad anya, még mesélj mit csinál Hanna"Kép

Cory, szeritnem is jól döntöttél ovi ügyben, pici baba mellett közösségbe szoktatni a nagyobbat elég húzós. Látom mennyit beteg Hanna is a rengeteeg vitamin meg immuncsoda ellenére.

Mi már javulgatunk, de még nem az igazi. Én meg nekiálltam a lakás átpakolásának, takarítok ezerrel, nem is tudom mikor volt ennyi időm ezekre.Kép

Szilvik hogy vagytok?

Tikk
tikk
 
 


Sziasztok!

Zafi: olyanok, mint az igaziak, csak gyengébbek, rendszertelenek, és el tudsz aludni tőle.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


És Zafi,
ha pózt változtatsz, elmúlnak. Ha lezuhanyozol, elmúlnak. Nekem anno azt mondták, hogy 1-2 óra rendszeres fájás az már vmi. Merthogy nem megy olyan gyorsan. Kép Akkor sem, ha második.
solya
 
 


Sziasztok!
Linato! Nagy-nagy gratula a csíkokhoz!KépKépKépKépKépKép
Rebi! Nagy-nagy gratula az államvizsgához!KépKépKépKépKépKépKép

Ovi: nálunk Réka évvesztes, és ő a bölcsiben töltötte azt az évet, amiben betöltötte a 3-at. Ez nálunk két okból is rossz döntésnek bizonyult:
-Szabályosan visszafejlődött az utolsó évben a bölcsiben: itthon a nyáron már embert rajzolt, utána meg csak krix-kraxokat.
-Az oviban meg középső csoportba tették egyből, ahol rettenetesen szenvedett attól, hogy a többiek egy csomó mindent tudtak, amit ő nem. És ugye nem úsztuk meg a "duplán járod a nagycsoportot" szitut se. Amúgy járhatott volna oda kiscsoportba szeptembertől akár - ez a Műegyetem ovija volt.

Már kiskönyem is vanKépKép. És a védőnéni meglepően pozitívan állt ahhoz, hogy Luca még szopizik.

Márti! Árminnak csúúúúcs a szövege!KépKépKép
A cicákról jut eszembe: Réka kérdezgeti, mikor küldöd a cicás képeket (Ármin naptárjából).

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Borcsa! Jaaaaaaaj Kép Bocsánat Rékától!!!!! Igyekszem rávenni Andrást, hogy mihamarabb scannaljen - mentségére szolgáljon, hogy én sajnos totál elfelejtettem a dolgot, ő meg annyit dolgozik, hogy csoda, ha minket m,ég megismer egyáltalán Kép Kiskönyvhöz gratula Kép

Zafi! Hááát, nekem fájdogált a derekam meg a combom - de hogy ez mennyire volt valódi jósló? Mindkétszer fájásgyengeség miatt indítani kellett, mert a magzatvíz meg simán elfolyt fájás nélkül mindkétszer... Ez a kérdés azt jelenti, hogy lehet drukkolni??????? KépKépKép

Krita! Drukk, hogy együtt menjetek UH-ra! Engem mindig meglep, ha vki azt mondja, hogy hasonlítanak egymásra a gyerekek, mert szerintem totál nem - de ha ennyien mondják, akkor lehet, hogy én nézem rossz irányból őket Kép

Nyuszimanó! Türelmetlenséget teljesen átérzem Kép Vagyis mióta volt 2 hete a tali, azóta OK vagyok KépKépKép - de előtte én is sokat kiabáltam Kép A fogyás egyáltalán nem viselt meg, sőt Kép, nagyon boldog vagyok tőle - persze, tornáznom kell, hogy izmosodjak is, de nem vészes a bóröm sem - szerintem ez alkati kérdés. Az ízek hiánya megvisel néha Kép, főleg, hogy Árminnak azért időnként adok enni Kép akkor én is nagyon dühös tudok lenni, ha kaja közben idétlenkedik - biztosan irígylem, hogy ő ehet, én meg nem Kép - egyébként nem rossz evő, inkább rapszodikus (ha nem eszik az nem zavar, csak ha maszatol meg ilyesmi) Petra is nagyon nagy már! És tényleg baromi gyorsan megy az idő... nem is értem, hogy lehet...

Cory! Zsomának gratula a játszáshoz - innentől valószínűleg olyan tempóban fog fejlódni, hogy mire eldicsekszel vele, már rég három újat tud KépKépKép

Na, felébredt Ármin...


márti++
márti
 
 


Szilvi nem jelentkezése szerintetek is azt jelenti, amit szerintem? Kép
solya
 
 


Sziasztok!KépKépKépKépKép

Olyan arik vagytok, hogy ennyire izgultok értünk, olyan jól esik...
Most értem haza(vagyis majdhogynem 4kézláb kúszva) alig bírok lépni, mindenem fáj odalent, odabent.
Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a DRUKK-okat, úgy tűnik nagyon hatásosnak bizonyultak!KépKépKép Szóval még Kismanónk a pocakban, de talán már nem sokáig... Megtört a jég, mivel szépen elkezdtett a méhszájam kinyílni, igaz még csak ujjbegynyire tágult(ami 1 kisujjnyit jelent), de legalább megtörtént a csoda! Igaz ez még nagyon messze van a szüléstől, de a lényeg, hogy egyre közelebb kerülök a normál szüléshez!Kép Hétfőn kell visszamennem, ha addig nem bújik ki a Kismanónk. Ha mégsem jutunk előrébb a dologgal, akkor jövőhét végén be kell feküdnöm a kórházbaKép, de erre nem is gondolok, hiszen addigra már babázok úgyis!KépKép

A dokim teljesen megnyugtatott minden szempontból és Ő is bízik abban, hogy sikerül természetes úton megszülnöm. Most "csak" erősödnie kell a fájásaimnak és akkor minden rendben lesz!
Ezért most "csak"Kép fájáserősítő DRUKK-okat kérek!Kép

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép(ma pontosan 40+0)
sztigris
 
 


Sziasztok!

Potyogó könnyek között írok nektek, sajnos beigazolódott, amitől annyira féltem. A mai Uh-on sem találtak életjelenséget, így kimondta az orvosom, hogy nincs baba, legalábbis élő, biztosan. Elvileg, csak a petezsák fejlődött, de üresen. Viszont találtak egy 4 cm átmérőjű cisztát a bal petefészkemben. Kérdezte a doki, hogy mit szeretnék, megvárjuk a következő vérzést és azzal távoznak a dolgok, vagy küret. Mondanom sem kell, hogy nem a küretet választottam.
Jövő hét pénteken kell mennem egy újabb Uh-ra, ahol megnézik, hogy továbbnő-e a ciszta és ha igen, akkor mi a teendő.
Ne haragudjatok, hogy most mást nem írok, ez a pár sor is nagyon nehezen ment.

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi
 
 


Zafi!
Nekem olyanok voltak, mint korábban mielőtt megjött volna. Volt olyan is, hogy szinte rendszeresek voltak, de nekem meg mindig akkor múltak el, ha lefeküdtem aludni. Persze legtöbbször maguktól is, csak a lefekvés volt a tuti teszt.

Nyuszimanó! Örülök, hogy az írásom segített abban, hogy türelmes legyél. Igazából én főleg magamnak írom ám le ezeket, mert ha így megfogalmazom, akkor én is jobban be tudom tartani, jobban a magamévá tudom tenni.
De így legalább másnak is használ. Kép

Puszi!
Menta ++ (28.)
menta
 
 


BSzilvi,
nem is tudom, mit mondjakKép Nagyon sajnálomKép

Szilvi,
neked pedig jó erős fájásokat kívánok.
solya
 
 


Szilvi! Neked nagyon szorítok! Kép

BSzilvi!
Neked meg nem is tudom, hogy mit írjak! Kép Sírjál csak mert az kicsit megkönnyebbít! És egy dolog biztos! Lesz még nektek gyönyörű kisbabátok!

Menta, aki egyszerre szomorkás is meg örül is.
menta
 
 


BSzilvi!
Kép...annyira bíztam benne, hogy minden rendben van veletek...Kép igazából nem is tudok mit mondani
Kívánom, hogy minél hamarabb egy csodálatos Kisember költözzön a pocakodba!

Szilvi
sztigris
 
 


Tikk!
A busz megállóba mentem csak ki, nem mentem le a városba a Mikiért, a Bea meg itthon maradt addig a Pityukámmal. Hál'istennek nem volt semmi gond, de amikor tegnap elmeséltük a páromnak, hát azt most inkább a fantáziátokra bízom, hogy mit mondott, mert nem akarom leírni....

BSzilvi!
Kép Nagyon sajnálom.KépKép Nekem az első terhességem volt hasonló, de az 12 hetesen derült ki, és nekem megcsinálták a küretet. És látod, utána, ha már kilincshez nyúltam már terhes is voltam, persze csak akkor, amikor akartam.
Drukkolok, hogy ha megnyugodtál, akkor minél hamarabb sikerüljön a kistesó.KépKép

Szilvi!
Fájáserősítő drukkok mennek ám.KépKépKépKépKép Hajrá!

Nyuszimanó!
Ez a kiborulás nálam is ismerős sajnos. Aztán valamikor én is elgondolkozom, hogy ugyan mi a csudán húztam fel ennyire magam.
A héten amikor a Bea kiborította a tésztát, és jól felhúztam magam, a Bea kisomfordált a konyhából, nagy szemekkel nézett rám, hüpögött, ment az Apjához, ő mondta, hogy nincs dajka, aztán 3 perc múlva, amikor látta, hogy elcsendesedtem, odabújt a Bea a lábamhoz, és: "Anya, szejetlek!"KépKép Naná, hogy elolvadtam, de azért mondtam neki, hogy máskor ilyet nem kéne. Erre másnap is volt vmi húzása, de az már nem volt ennyire kiborító.

Zafi!
jóslófájásról én is csak azt tudom mondani, amit Solya, ha elmúlik a fájás, akkor az még csak jóslő volt.

Krita!
Na, mizujs az UH-on?

Zsuzsa

beababa
 
 


Kedves Szilvi!

Nagyon-nagyon együttérzek veled!!! De kérlek, ne keseredj el, gondolj arra, hogy ennek valamiért így kellett történnie!!! Csakis előre tekints, ne hátra, és ott van a te gyönyörű kis Petid, hogy erőt öntsön beléd a továbbiakhoz!

Lányok, majd később elküldöm, ami tegnap este írtam.

Puszi mindenkinek,
Heni
gesztenye
 
 


BSzilvi! Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


BSzilvi: sajnálom Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


B.Szilvi! Nem találok szavakat.Kép
Amit gondolok, Heni már leírta.
linato
 
 


BSzilvi! KépKépKép Nagyon együttérzek veled! Én is átéltem hasonlót, ha nem is épp ezt, tudom, milyen üres, szomorú érzés! Kép

Márti
márti
 
 


BSzilvi! Nagyon-nagyon sajnálom!KépKépKép
Zafi
zafi
 
 


BSzilvi!
KépKépKép Sírd ki magad és aztán tényleg csak előre tekints!!!!!!
Nyuszimanó
nyuszimano
 
 


BSzilvi!

Nagyon sajnálomKépKépKép Csak hasonlókat tudnék írni, mint Heni és a többiek. Vigyázz magadra! Mikor kezdhetitek újra a babaprojektet, mit mondott a doki, mennyit kell várni?

Szilvi: Nagyon drukkolok Neked! Én is egész nap gondoltam rád, hogy megvan-e már a babócád!

Zafi: én is azt hallottam, hogy ha el tudsz aludni, akkor az még csak jóslóKép Drukkolhatunk neked is?

Több napja próbálkozom elaltatni napközben Dorkát, de nem alszik el, mindent úgy csinálok, ahogy este szoktam, de úgy nem hajlandó. Eddig 3 szor sikerült, 1-szer a hintában aludt el, egyszer meg a fotelben, miközben porszívóztam, egyszer meg babakocsiban!!!!!!... Úgy látszik vagy zaj kell neki vagy mozgás...
Most látom rajta, hogy szüksége van a délutáni max.45 perces alvásra, de nem tudom elérni és rendszerezni.

Dzsili: sajnálom, hogy nincs netedKép

Nyuszimanó: nagyon ügyes Petra és Dodó is nagyon édes lehet!!!! Én is szoktam kiabálni vagy erősen megszorítom a kezét, de Dorka ezt is játéknak véli. Miért lettél ilyen ideges, mit csinált ez a nagyfiú? Dorka tegnap csak leejtett fejjel lefelé egy pizzát, kiöntötte a levest, direkt disznózott ebéd közben, a végén feladtam nevettem egyet (magamon) és szigorúan elküldtem a kislányomat a seprűért és neki kellett takarítani! És persze azonnal elvettem az ebédjét. Mondtam, hogy ma nem ebédel. Az uzsonnát rögtön rendesebben ette!

Heni: milyen volt a zongorakoncert?

Borcsa: mit szólt a család? most már nem csak titokban vagy kismama? hogy vagy?

Jó éjt!

Zsuzsi
zsu26
 
 


BSzilvi! Nagyon sajnállak benneteket!

Tikk
tikk
 
 


Sziasztok!

MÁrti,
Árminnak hatalmas a szövegeKép, és Vilka is milyen ügyes!Kép

Szilvi,
fájáserősítők: KépKépKépKépKépKépKépKép!

KRita,
ilyen én is szoktam Hangának mesélniKép, és a kislányt úgy hívják, hogy Hanga...Kép

Vigantol: nekünk azt mondta a dokinénink, hogy szedje Hanga 2-3 naponta (1 csepp).

BSzilvi,
KépKépKép nagyon sajnálom Kép.

Szila és Hanga
szila
 
 


Tikk!

Csak most néztem meg a honlapotokat! Micsoda esküvőtök volt, milyen ruhák!!!!Kép A nászút merre volt, nagyon szép helyen voltatok!
És Hanna milyen gyönyörű újszülött volt! Nagylánynak is szép persze! Nem frissíted a honlapot?
Üdv: zsuzsi
zsu26
 
 


Sziasztok!

ezeket írtam nagyjából tegnap este.

Szóval, ovival kapcsolatban. Én is óvodapárti vagyok, szerintem csomó mindent csakis ott lehet megtanulni-megtapasztalni, és úgy érzem, Barnira is ráférne már némi szocializálódás illetve rendszeresség is. Picit azért valóban az is számítana, hogy Boldi is kapjon annyi foglalkozást-figyelmet, mint Barni "anno"Kép ennyi idős korában. De mivel itthon vagyok, arra gondoltam, már tavasztól járnánk együtt baba-mama klubba, játszócsoportba, vagy ilyesmi helyre, és ha megszereti, talán ősszel szívesen maradna egyedül is, először heti 1-2 délelőtt, majd fokozatosan növelve. (Elfogadom Vekerdy doktor véleményét is egyébként.) Az óvodában szerintem egyedül az számít, milyen az óvónéni, meg talán hogy jó legyen a levegő Kép

Zsuzsi: kicsit túloztam, mert nem verseny, csak vizsga (lett volna Kép), amúgy 8 éves. Kép Majd elmesélem egyszer... Most épp itt van nálunk, barnival alszanak Kép
Sima tortaformában, vagy akár tepsiben is meg lehet sütni a mffinrecepteket! Kép Morzsa nálunk is így megy, némi gyurmamorzsalékkal kiegészítve... Úgy szeretnék szőnyeget a nappaliban a kőre, de egyelőre pocsékolás lenne. Viszont kész a teraszunk! Kép

Szila! Mennyibe kerül az akciós forma? És milyen receptet sütöttél benne? Megköszönöm, ha leírod!

Bogancsi! Fejfájásmentes jó éjt kívánok! Kép

Zsuzsa! Ez durva! Kép Nekem is volt ilyen kalandom gyerekként. Kép Nem tudom, mit lehet tenni ilyenkor. Melyik utcában laktok?

Barni szösszenete:
Én: Mit esznek a halacskák?
Barni: Vízibolhát, maszatot! Kép

És anya néhány szösszenete Kép:
- nézd, barnabás, itt van a cirkusz, itt lehet látni elefántokat, bohócot, trapistát... Kép

andris: hol van a rövidnadrágom?
én: hát, talán a mikróban Kép

Szép jó éjt!
Heni
gesztenye
 
 


Heni! KépKépKép
zsu26
 
 


Zsuzsi!

Már régen megváltozott a honlapcímünkKép Kijavítottam, itt már karácsonyi képek az utolsókKép

Heni.Fáradtnak tűnsz...Kép

Jóéjt Mindenkinek!

Tikk
tikk
 
 


heni! a te dumáid is nyertesek!!! az elsőnél éreztem!!! hogy valami nem stimmel, de csak a harmadik olvasásra jottem rá, mi nem... én is mondok hasonlókat... hmmm, talán hasonló okokból... legalább van min szórakoznunk


vilka mai "találmánya" hogy megy körbe a járókában + másodpercekre kapaszkodás nélkül is megáll

ármin már egy hete, ha vmire azt mondja, nem kér, hozzáteszi azt is, hogy "mert ilyen ropogós, édes répa sehol másutt nem terem és itt vannak a barátaim is" ismerős vkinek az idézet??? Kép

laura! rég írtál! mi van veletek?


vilka az ölemben alszik, andrás most altatja ármint - ki vagyunk purcanva! viszont itt volt ma andi és úgy örültem neki!

hogy bírjátok ezt az eszement hideget? én már a konyhába sem szívesen megyek ki...

márti++
márti
 
 


Sziasztok,

Márti,
mi is kimentünk tegnap a patikába délután Hangának a köhögéscsillapító kúpért....kezem-lábam lefagyottKép (a kezemen látszik is, pedig kesztyű is volt rajtam, csak egyszer pár percig nem volt, és máris megcsípte a hideg...Kép, Hanga popsikenőcsével kenegetem)

Heni,
az akciós forma 1499 volt a Corában (valami német tepsi egyébként). És a receptek (merthogy kétfélét csináltamKép):

CSodás csokis muffin

Hozzávalók: 150 g liszt, 2 tojás, 150 g margarin,150 g cukor, 3 evőkanál baracklekvár, 1/2 csomag sütőpor, 50 g kakaópor, 50 g étcsoki

liszt+kakaópor+sütőpor --> elkeverni, másik tálban tojás + lekvár + margarin + cukor --> habosra keverni, összekeverni az előzőekkel és a durvára vágott/tört csokidarabokat belekavarni. Formába önteni (én tettem bele olya papírkapszlit is) és 200 fokon (gázsütő 4. fokozat) 20-20 percig sütni. Amikor kész, kicsit hűlni hagyni.

Epres-banános muffin

14 dkb liszt, 5 dkg zabpehely, fél tk. szódabikarbóna, fél tk sütőpor, fél tk só
ezeket jól összekeverni.
4 jó érett banán összeturmixolva(én csak kettőt tettem bel meg egy jó nagy marék epretKép kiolvasztottam még hozzá), 14 dkg cukor, kb. 50 ml olaj, 2 egész tojás
ezeket is jól összekeverni

A kettőt összekeveri, formábatenni és kisütni, picit tovább tart, mint az előző (kb. 30 perc).

Szila és Hanga
szila
 
 


Ja, ha esetleg kéne valakinek a köhögéscsillapító kúp receptje, beszkenneltem, el tudom küldeni szívesen...
Szila és Hanga
Szila&Hanga
 


Bszilvi, nem találok szavakat, könnyezem...

Beja
beja
 
 


Sziasztok!

Bszilvi: nem nagyon találok megfelelő szavakat... Nagyon sajnálom, hogy ez történt veletek! Jól sírd ki magadat, az segít, és csak nézz rá Petire, ő megvígasztal! Aztán ha jól kipihented magadat, észrevétlenül megtalál titeket a következő babóca Kép

Zafi: párologtatás Kép Szerencsére már elúlt.

Nyuszimanó: Petra forgás Kép

Borcsa:védőnéni, könyvecske Kép

Szilvi: fájáserősítők mennek Kép Kép Kép

Tomi belázasodott hajnalban Kép Asszem a délutáni alvás után beviszem az ügyeletre Kép

pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi
 
 


Bszilvi! Annyira sajnálom! Kép Nagyon bíztam benne, hogy nem történhet baj.

Rita
krita
 
 


Tikk!

Kérhetek egy ingyenes szintfelmérőt? németből.
Ill. kettőt.
Igazából nem tudom, hogy műkszik. Nekem egy alap kéne, meg egy felső.
Vagy vmi ilyesmi.
Próbáltam a szókincscsomagra rámenni, de nem sikerült!
Hajrá! Kép


Bogancsi,
nem beteg túl sokat Tomi? Jobbulást kívánok neki!

Solya
solya
 
 


Sziasztok!
Most sajna nemigen reagálok semmire, komplett termeszvár vagyok az idegtől. És zavaros meg naturalisztikus is leszek. Bocsi.Kép
Írtam, hogy karácsony előtt is volt 2x vmi minimális pecsételésem.
Most meg már szerda óta van undok eleinte sárgás, most már sötétbarna változó mennyiségű folyásom. Csütörtökön este voltam dokinál, ő akkor nem látott semmi aggasztót, és a foltozás is múlni látszott. Aztán pénteken kezdődött minden előröl. Totál bepánikoltam. És nem igen tudom, mit kéne tennem?
Konkrét kérdésem is lenne: a Szent Imrében kit/mit lehet felhívni idegbajos kismamáknak?

ParaBorcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


BOrcsa!

Szerintem ne hívjál fel senkit, hanem nmenjél be. Úgy se fognak elzavarni. Ügyelet biztos van.

Vagy hívd a dokidat mit csinálj.

nyuginyugiKép

Tikk
tikk
 
 


borcsa!

menj be szerintem is! max. azt mondják, feleslegesen mentél - ez lenne a legjöbb!!!

és nyuginnyugi, amennyire csak tudsz! drukkolok!

márti
márti
 
 


off: te Márti! Nincs neked tele a postaládád? Kép
kíváncsi
 
 


sziasztok!

bszilvi! hogy vagy??? próbálj valami figyelemelterelőt csinálni!

borcsa! bementél? mi volt? drukkolunk!

vendégeink voltak ma, hulla fáradt vagyok, barni pedig még mindig alszik, andris elment németórára meg bulizni, a konyha romokban...: mi lesz itt estig??? két gyerekkel?

na ébred, megyek...
gesztenye
 
 


OFF
kíváncsi!

Írnál? Kép a neth@index.hu nincs teli Kép ami a profilomban van, az már nem él

ON

Borcsa! Voltál dokinál? Remélem, minden OK!

Márti++
márti
 
 


Jaaa! Szitaagy vagyok Kép

Gwen írt nekem mélt, hogy jönne ő, csak az ehavi internetelőfizetést már elhasználta - lám, mit tesz a babanet Kép - úgyhogy ne feledjük el őt! Kép

Márti++
márti
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a kedves szavakat! Mára már sokkal jobb a lelkem és már bizakodni is tudok. Már csak ezen a ciszta dolgon kell túl lennem!
Tegnap elmentem megtudakolni itt a környéken egy autósiskolát, hogy milyen feltételekkel lehet jogsit szerezni. Azt hiszem most nem árt ha tényleg próbálok másra koncentrálni.
És teljesen igazatok van, itt van nekünk Peti, aki maga egy csoda és ha Isten is úgy akarja meg fog érkezni a kistesó is.

Borcsa!
Tiszta szívemből kívánom, hogy veletek minden rendben legyen!

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi
 
 


Sziasztok!
Sajnos 99% az esélye annak, hogy semmi nincs rendben. Az 1% abból adódik, hogy öreg a szülőszobai vizsgáló uh gépe, és az ügyeletes doki nem tudta kezelni.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Jaj, Borcsa,
nagyon drukkolok!
Ha kell és jó lenne a SEII. is, akkor tudok egy nagyon-nagyon jó orvost, egy nagyon jó UH gépet.
Addig is nagyon-nagyon-nagyon szurkolok!
solya
 
 


Borcsa!
Azért én még nagyon imádkozom értetek, jó? Kép
Menta
menta
 
 


Borcsa! KépKépKép Most mi lesz? Elmész még valahova? Ha jó tudom, a Bolgárkerék utcában is csinálnak ingyenes uh-ot, meg genetikai tanácsadást. Talán még van remény?! Továbbra is szorítok! És küldök millió ++++++++++++++++ energiát!

Szila! Köszönöm! Mindjárt levésem, és ki is próbálnám, de elfogyott a fehér lisztem! Tényleg nagyon olcsó a forma, az enyémmel ezek szerint befürödtem Kép

Még írnék csomót, de nagy a kupi!

Heni
gesztenye
 
 


Szilvi!!!

Egyben vagy még???

H.
gesztenye
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?