Sziasztok!
Ezer éve nem voltam már itt, remélem, most lesz elég időm mesélni egy kicsit, no meg reagálni.
Köszönöm a hiányoló sorokat, nagyon zajlik az élet felénk, azért nem voltam. Petra forog már!!! Oda és vissza, no és állandóan ülni akar
Dodó egy kis tündér, de tényleg. Csak az a baj, hogy tudja, hogy egy dologgal lehet kiborítani, és az az, ha nem eszik, cirkuszol evés alatt... Na és erre utazik szinte mindig. Volt, hogy annyira kiborultam, hogy meghúztam a haját, de nagyon erősen no és iszonyatosan ordítottam vele. Annyira sírt, totál ledöbbent, hogy kezet emeltem rá. Én is ledöbbentem és nagyon szégyelltem magam.
Akkor bekukkantottam végső kétségbeesésemben hozzátok, és elolvastam a hozzászólásokat, és pont a hisztiről volt szó meg a kiabálásikról. Menta hozzászólásából annyira megragadt bennem az, hogy csak szeretettel lehet feléjük fordulni, hogy azóta totál kicserélődtem. Köszi Menta!!!!!!
Sikerült kimásznom egy lelki válságból!
Azóta minden normális, leszámítva azt, hogy továbbra sem eszik normálisan, de próbálok nyugodt maradni, hogy érezze, ezzel nem tud rám hatni.
Szóval küzdök.
Ja még annyit, hogy amikor ez az eset történt az fájt a legjobban, hogy Dodó közölte, el szeretne menni a mamához, Magyarországra. Kérdeztem, és ki menjen veled? Midenkit sorolt, csak engem nem. Rákérdeztem: - És a mami ne menjen veled? Erre ő:- Ne, a mami maradjon itt.
Amúgy Dodó bilizik
legtöbbször oda megy már a kaki, a pisi, meg ha ráül, de ott még nem tartunk, hogy a pelusba ne pisiljen bele.
Hú, gyorsan még pár szó:
BSzilvi!
Mi volt az UH-on? Remélem minden rendben van veletek
Szilvi!
És ti? Egyben még? Kitartás, addig meg pihenj, amennyit csak bírsz!
Linato!
Gratula a 3. babácskához
Márti!
És nem viselt meg nagyon fizikailag, hogy 26kg-ot fogytál? Azért ez elég radikális volt, nem?
Szegénykém, látom Ármin téged is éppúgy kiakaszt néha, mint Dodó engem. Gratula Vilka állásához! Olyan furcsa, hogy már ekkorák, nem? Mintha gyorsabban telne az idő, mint anno az elsőkkel.
Heni!
te hogy bírod? Mekkora már Boldi? Barni szopizik még?
Most pussz, hétvégén próbálok jönni, most itthon leszünk.
Nyuszimanóék