Sziasztok!
Egy kicsit megint fáziskéséssel fogok reagálni dolgokra, amiért bocsi. Azért igyekszem "lépést tartani" veletek, de sokszor félbemarad az olvasás is és elvesztem a fonalat.
Fanna!
utólag is:
Niminek jobbulást kívánok!
(és adós vagyok egy "zsiráffal". Megpróbálom pótolni, ha még érdekel.)
Kata!
Összeállt már a rohamcsomag? Nagyon telik az idő. Én is így voltam az utolsó hetekben, hogy mindent meg akartam csinálni és egy kicsit "túlpörögtem". Vigyázz magadra, és most már pihenjél!
BBJ!
Most néztem a lányokról a képet. Szokásosan szuper vagyányul néznek ki azokban a rucikban. Utolsó képen cipőhegyek
Jaimee!
Kezed helyrejött már?
Niki!
Lányok meggyógyultak már?
Katlina!
Ti hogy vagytok? Láza szokott még lenni Robikának?
(csak most figyeltem fel arra, hogy Tiszasülyön laktok
. Elég sokszor megfordultam ott az elmúlt években, mert a férjem nagymamája ott lakott, aki azóta sajnos meghalt. Nem ismerted véletlenül Elluska nénit?)
Szilbee!
A pucér kép nem semmi!
Ahogy megláttam elgondolkodtam, hogy nekünk eddig eszünkbe sem jutott még hogy "meztelenkedős" képet csináljunk. Hát itt az ideje!
Dorka!
Hogy vagy mostanság? Valami változás?
Lánynevek még mindig nem motoszkálnak a fejedben?
Kérdezted, hogy apa-apaszerepben hogy érzi magát. Hááát nagyon élvezi a dolgot és büszke a kis "hajasbabánkra".
Viszont eddig elég "szerencsétlenül" sült el a dolog, mert neki a szeptember teljesen "telített" volt. Munkahelyileg is ezer féle dolga akadt, ráadásul elkezdődött neki a suli Pesten (elmúlt két ).....
Majd most októberben tud szabira jönni, úgyhogy akkor már jobban be tud kapcsolódni a mindennapjainkba, nem csak "hébe-hóba".
Évi!
Hogy vagy? Torkod?
Gratulálok Csonginak, nagyon ügyi kisfiú, de ezt már úgyis ezerszer hallottad és tudod is!!!
Balwin!
Annaluca keze helyrejött már? Azóta hogy "tekint" a sütőre?
A betörősdit kár volt elolvasnom, mert ezek után még jobban fogok parázni, ha véletlenül egyedül vagyis kettesben Laurával kell itthon töltenünk az éjszakát...
Ditke!
Zsófi meggyógyult? A képen nagyon kis vagány és olyan kis huncut szemei vannak.
Írtad az infacol-t. Igen azzal próbálkozunk, már egy pár dobozzal el is fogyott. Most a homeos chamomilla-n gondolkodom, hogy ki kellene próbálni.
Olga!
A tesódnak nagyon közel már a nap. Lehet, hogy Norbika is pontosan fog érkezni és kivárja a kiírt napot?
Szakdogád hogy halad?
Szami!
Ha jól értelmeztem ma van a családi házavató. Majd mesélj, hogy milyen volt!
A tervezett menüsorod nem semmi.... Hogy ízlett a családnak?
Anikó!
Írok neked pü-t.
Rólunk:
Gyorsan telnek a napjaink, el sem hiszem, hogy ma már 4 hetesek vagyunk és október van...
Időnként (főleg délután és estefelé) előjön a hasfájós időszak, de annyira nem vészes a dolog (kopp-kopp).
Az éjszakákra egy szavam sem lehet, nagyon "empatikus" Lara baba. Éjféltől- fél egytől reggel 5-ig, 6-ig alszik (bár időnként nyugtalanul -olyankor gondolom fájdogál a hasa- de annyira nem, hogy fel is sírjon).
A combján a kis csomó még mindig megvan, de kezd már fellazulni és inkább akkor lehet érezni, ha megfeszíti.
Ami aggaszt az a "megmaradt sárgaság". Én a szemefehérjét annyira furcsának látom. Sárgának is meg olyan szürkésnek is (bár az lehet, hogy a szeme miatt van, ami olyan szürkés-kékes). Mindenesetre a védőnő azt mondta, ha keddig nem változik a helyzet sétáljak be vele a rendelőbe.
Remélem nem lesz gond.
Húúúúúúú. Megint teleírtam egy oldalnyit!
(ez van, ha nem tudok rendszeresen jönni)