Új privát üzeneted érkezett!

??? Mi van csajok???

Dorka! Norbika még bent van a pocakban. Tündi pénteken volt nst-n, az nem volt valami szuper, ugyhogy csináltak nála áramlásos UH-t (az nem tudom micsoda), ott jó volt minden. De azért szombaton újra kellett mennie nst-re, illetve hétfőn megy megint. De tényleg úgy tünik, hogy a fiatalúrnak nem olyan sürgős kifelé. :wink:
Ja! Megszűnik a Pocak bolt a Fehér Kereszt patikával szemben, 30-40-50 %-os kiárusítás van.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Egy kicsit megint fáziskéséssel fogok reagálni dolgokra, amiért bocsi. Azért igyekszem "lépést tartani" veletek, de sokszor félbemarad az olvasás is és elvesztem a fonalat.

Fanna!
utólag is:
Kép

Niminek jobbulást kívánok!
(és adós vagyok egy "zsiráffal". Megpróbálom pótolni, ha még érdekel.)

Kata!
Összeállt már a rohamcsomag? Nagyon telik az idő. Én is így voltam az utolsó hetekben, hogy mindent meg akartam csinálni és egy kicsit "túlpörögtem". Vigyázz magadra, és most már pihenjél!

BBJ!
Most néztem a lányokról a képet. Szokásosan szuper vagyányul néznek ki azokban a rucikban. Utolsó képen cipőhegyek :D :D

Jaimee!
Kezed helyrejött már?

Niki!
Lányok meggyógyultak már?

Katlina!
Ti hogy vagytok? Láza szokott még lenni Robikának?
(csak most figyeltem fel arra, hogy Tiszasülyön laktok :oops: . Elég sokszor megfordultam ott az elmúlt években, mert a férjem nagymamája ott lakott, aki azóta sajnos meghalt. Nem ismerted véletlenül Elluska nénit?)

Szilbee!
A pucér kép nem semmi! :D
Ahogy megláttam elgondolkodtam, hogy nekünk eddig eszünkbe sem jutott még hogy "meztelenkedős" képet csináljunk. Hát itt az ideje! :D

Dorka!
Hogy vagy mostanság? Valami változás?
Lánynevek még mindig nem motoszkálnak a fejedben? :D
Kérdezted, hogy apa-apaszerepben hogy érzi magát. Hááát nagyon élvezi a dolgot és büszke a kis "hajasbabánkra". :D Viszont eddig elég "szerencsétlenül" sült el a dolog, mert neki a szeptember teljesen "telített" volt. Munkahelyileg is ezer féle dolga akadt, ráadásul elkezdődött neki a suli Pesten (elmúlt két ).....
Majd most októberben tud szabira jönni, úgyhogy akkor már jobban be tud kapcsolódni a mindennapjainkba, nem csak "hébe-hóba".

Évi!
Hogy vagy? Torkod?
Gratulálok Csonginak, nagyon ügyi kisfiú, de ezt már úgyis ezerszer hallottad és tudod is!!! :wink:

Balwin!
Annaluca keze helyrejött már? Azóta hogy "tekint" a sütőre?
A betörősdit kár volt elolvasnom, mert ezek után még jobban fogok parázni, ha véletlenül egyedül vagyis kettesben Laurával kell itthon töltenünk az éjszakát... :shock:

Ditke!
Zsófi meggyógyult? A képen nagyon kis vagány és olyan kis huncut szemei vannak. :D
Írtad az infacol-t. Igen azzal próbálkozunk, már egy pár dobozzal el is fogyott. Most a homeos chamomilla-n gondolkodom, hogy ki kellene próbálni.

Olga!
A tesódnak nagyon közel már a nap. Lehet, hogy Norbika is pontosan fog érkezni és kivárja a kiírt napot? :D :wink:
Szakdogád hogy halad?

Szami!
Ha jól értelmeztem ma van a családi házavató. Majd mesélj, hogy milyen volt!
A tervezett menüsorod nem semmi.... Hogy ízlett a családnak?

Anikó!
Írok neked pü-t.

Rólunk:
Gyorsan telnek a napjaink, el sem hiszem, hogy ma már 4 hetesek vagyunk és október van... :shock:
Időnként (főleg délután és estefelé) előjön a hasfájós időszak, de annyira nem vészes a dolog (kopp-kopp).
Az éjszakákra egy szavam sem lehet, nagyon "empatikus" Lara baba. Éjféltől- fél egytől reggel 5-ig, 6-ig alszik (bár időnként nyugtalanul -olyankor gondolom fájdogál a hasa- de annyira nem, hogy fel is sírjon).
A combján a kis csomó még mindig megvan, de kezd már fellazulni és inkább akkor lehet érezni, ha megfeszíti.
Ami aggaszt az a "megmaradt sárgaság". Én a szemefehérjét annyira furcsának látom. Sárgának is meg olyan szürkésnek is (bár az lehet, hogy a szeme miatt van, ami olyan szürkés-kékes). Mindenesetre a védőnő azt mondta, ha keddig nem változik a helyzet sétáljak be vele a rendelőbe.
Remélem nem lesz gond.

Húúúúúúú. Megint teleírtam egy oldalnyit! :oops: (ez van, ha nem tudok rendszeresen jönni)

KépKép
kitten13

Szia!

Kitten!
Igen érdekel!! :wink: Én is úgy emlékszem hogy Niminek elég sokáig sárga volt a szeme, én a bőrét is annak láttam, biztosan nem lesz gond csak lassabban ürül a szervezetéből...

Szép Hetet Mindenkinek!

fanna3

Fanna, boldog szülinapot!
Niminek meg jobbulást! :cry:

Dorka, akkor gratula a hivatalos hírhez is! :) Remélem, most már hatni fog a dedalon :? Nem is nagyon jártok le délelőttönként? Rég taliztunk. Azért szerdán jöttök játszóbölcsibe, vagy azt még addig megbeszéljük?

Niki, milyen volt a Ringató a hemoban?

Kép

Kép
ditke2007

Szép reggelt!

Megint nem voltam :oops: napok óta. Csak ezt az oldalt tudtam elolvasni :oops: Majd a hét második felében már remélem, be tudok újra kapcsolódni... ez a fránya takonykór még mindig B.-ben leledzik :twisted: Ma és holnap tuti itthon marad még.

Olga: látom, tesód még egyben... pedig már azt hittem, külön életet élnek :roll:

Csak mert sokan várták a c&a-t... én láttam már a Pelikán Bevásárlóközpont magazinját..., de abban egy szó sincs ilyen nevű üzletről... szerintem nem lesz.

Betegeknek jobbulást! Mindenkinek szép napsütéses napot!

Kép

Kép
szolkata

Jó reggelt!

Kitten: Köszi, jól vagyunk, Katának szívom még az orrát kb. 5-ször egy nap.

Ditke: Jó volt a Ringató, nagyobb a hely. Annalucusék is voltak.

Dorka, Ditke: Nem jöttök délelőtt a városba? Találkozhatnánk.

Judittal beszéltem. Nagyon szép a szálloda, a szobájuk. Nagyon jól érzik Magukat.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

FANNA! Isten életessen szülinapod alkalmából! Meg volt az ünnepség? Nimi jobban van? És ha nem lesz bölcsi, akkor amikor dolgozol egész nap a szomszéd néni vigyáz rá?

Egész hétvégén nem voltam gépközelben. Apa itthon van (ma dől el, hogy lesz-e még egyáltalán munkahelye :? ), birtokba vette otthon a gépet, meg hát sokat nem is voltunk hétvégén otthon.
Anyuéknál voltunk, meg focizni.

A Csongi haverja meg lebetegedett, afták voltak a szájában. Meg 39 fokos láz. Nagyon remélem Csongi megússza.

Erika, hogy van a kezed? Én is jártam így anno, tükörtojás sütés közben, ráfröccsen a kezemre a forró zsír. Annyira fájt, hogy alig tudtam Csongit pelenkázni, öltöztetni, cudar volt az biztos.

Olga, szerintem az a pingvines játék még "nagy" Balázsnak. Én egyébként a PIATNIK és RAVENSBURGER társasait szerettem. Nagyon jó minőségűek, sok fajta van belőle, biztos találsz köztük nektek valót!

Dorka, hogy vagytok?

Kata, Bencus is otthon még... hát remélem mihamarabb kigyógyul ebből a náthából!

Kitten, jó sokat írtál :lol: Sárgaságra nem tudok okosat mondani, végül is, ha megmutatod a védőnőnek, abból baj nem lehet. Szopi rendben???

folyt később

Évi és
Kép
csongianya

Kitten!
Köszi Robinak már kutya baja :wink: ,viszont ő is elég sárga bőrű volt amikor hazahoztuk,sőtt utána is egy idejig

Szami!
Házavató hogy telt????

Dorka!
Hogy vagy???

Kép

Kép
katlina

Oh, Kata! Pedig úgy vártam a C&A-t! Én még sosem voltam benne (Debrecenben is csak kb. fél éve van). Épp ma mondtam ismerős anyúkának, hogy mindjárt nyit a pelikán, újság meg sehol. :roll: Bár a Tescotól is vagy 800 m-re lakunk, de ide újságot nem dobnak. :?
Tesómat mindjárt hívom, mert ma is ment NST-re, de még nem jelentkezett... :wink:

Voltunk ma doktor néninél... elvittük megmutatni Barney-t. :D Meg közben azért csak megvizsgálta Balázst, mert elkezdett hétvégén köhögni. Nem vészesen (láz szerencsére azóta sem), csak halatszik az a "slejm, nyák" ahogy köhög. ACC-t kapott, meg multivitamint. Ja, meg megigényelték nekünk a prevenárt. :D

Évi! Köszi neked is a hozzászólást. Igazából nem tudom miért, de egy hete úgy rákattantam a társasjátékokra. Egyébként apa épp tegnap "egyezett" bele, hogy megvegyem! :wink:

Kitten! Szakdoga nem halad. Docens asszony mondta, hogy okés, aezt beszéltük meg, de inkább csináljuk máshogy. :? Nem beszéltünk meg újabb konzultációt (egyenlőre), ugyhogy félretettem, a többire koncentrálok.

Valakinek nincs véletlenül ismerőse a gyámügynél / gyermekvédelemnél? Irnom kell(ene) egy 5 oldalas beadandót, esettanulmányt. Persze név nélkül...

Találkoztam Dorkáékkal! Szabi egyfolytába mondta a magáét! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

sziótok,

OLga, nekem nincs ismerősöm, hátha a többiek tudnak segíteni...
Balázs oylan édesen szuszált, Szabi meg feltétlen meg akarta volna nézni közelebbről is :D
JObbulást Balázsnak még egyszer!
Barney-val feladtad nekem a leckét... Ő Balázs kedvenc játéka lenne, akit vittetek magatokkal dokinénihez?

Kata, én is néztem, Brendon tényleg lesz, meg Deichmann is, de C&A-t nem láttam én sem....
Bence hiányolja az ovit?
JObbulást neki is!

Kitten, Katlina, Ditke, köszönöm, megvagyok, jobb-rosszabb pillanatok vannak, de ma már majdnem egész délelőtt lent voltam Szabival, ez az utóbbi 2 héthez képest nagy változás! :D
Kitten, Szabi is sárga volt sokáig...
Lánynevek: még nem merek ezen agyalni... :oops: (Fiúkon sem...)

Évi, apával mi hír?

Niki, ma nem futottunk végül össze, de a héten talán...
Vinni akarok neked egy prospektust, amit ígértem (mátrai telelés)

Szabi teljesen be van rekedve, sztem annyira sokat dumált a hétvégén, és attól... Semmi más tünetünk nincs. Étvágya is annyira jó, hogy most már meg kell szoknom, hogy nem 2 főre főzök, és majd eszik a mienkből a gyerek, hanem rendesen 3 emberre tervezek :D :lol:

Többi kis beteg? ÉS régen írók??
Szilbee, veletek mi hír, rég jelentkeztél!!

Kép
Kép
dorkáék

Szió!

Fanna! Megkésve, de nagyon boldog születésed napját kívánunk!!!Niminek jobbulást!

Kata! 6 hét! :wink: Bence gyógyszert is szed? Te megfázásod? friss pocakfotó? Na nincs is sok kérdésem így hirtelen. :wink:

Évi! Párodnak mi történik a munkahelyén? Leépítések? Vagy a cég bomlik?

Kitten! Ment pü!

Jaimee! Kezed? Kened? :D Kérdezted, a középső szintre tettük az ágyat. Igen, a cumi-ügyben is gyerek dönt, és még van egy pár ilyen dolog, amire az elmúlt 6, 5 hónapban már rájöttünk... :lol:

Olga! Beszéltél tesóddal? Mi volt NST-n?

C&A: én se voltam még sosem, várom/vártam, miért nem lesz??? Brendon kinyit azért? :? Bár ahhoz meg a bukszát is ki kell nyitni nagyra... :roll:

Szilbee?

Dorka?

Szami? Házavató hogy sikerült? Képek készültek?

Virág se írt 1000 éve... Vajon készen vannak már a felújítással? Védikének ma van hófordulója, ugye??? Sok boldogságot!

Rólunk: Dorka napok óta nyifi-nyafi, nappal is, este is, náthája úgy tűnik a múlté kopp kopp kopp. Ma semmi se volt jó neki, ráadásul hozzám meg piri érkezett meg, úgyhogy nincs jó napunk... Megyek is, mert ébredt.

ÍRJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

donkoaniko

Sziasztok!

Anikó: Na, írok, ahogy kérted. :D Bár nekem sincs valami írós kedvem. Punnyadt vagyok.

Dorka: Akkor majd összefutunk valamikor.

Évi: Olvastalak a másik topikban. Nem jó hírek. Frjed állásával mi lett? Csonginak még nem is gratuláltam: a tiszaligeti napokhoz meg a felmérőkön a szép eredményekhez.

Olga
: Miről akarsz írni? Lehet, hogy tudnék egy ismerőst? De ha nem muszáj szakértőt megszólaltatnos, akkor nekem személyes érintettségem is van. Anya örökbefogadta az öcsémet, 2,5 éves kora óta neveli.

Katusnál kiharcoltam egy orrváladék tenyésztést. 5 hete folyik az orra. Szeretnék az oltás előtt meggyőződni róla, hogy nincs semmi csúnya baci az orrában.

Niki

Kép
Kép
csni

Niki: nekünk is lesz orrtenyésztés... holnap. Nálunk is tart 3-4 hete... Bár lehet, hogy csak én vagyok a béna. Jobbulást nektek is!

Fanna: utólag is, Boldog szülinapot kívánok én is Neked!

Anikó: igazából nincs komoly baja B.-nek, citromos mézes tea, melegíteni az arcát, nasivin (de ezt is csak önszorgalomból), esetleg lándzsás utifűszirup. Fújni (szívni). Én meggyógyultam, igyexem így maradni. No, legalább Dorka baba meggyógyult már... :lol:

Pocakfotó, tegnap készült:

Kép

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Sajna csak olvasó üzemmódban tudok most lenni... azt is csak naponta... két naponta....

Jó vagyunk! Köszi az érdeklődést! :) Betemetett a házimunka, lévén hogy előző 7en Levente itthon volt. Próbálom magam utólérni... 7végén nagyszülőket látogattunk (ezért se haladtam semmivel és fáradtabb vok tőle, mint mikor egy 7ig egyedül vok a skacokkal)

Bocsi, de most se tudok reagálni.... Dávid ha ébren van nem engedélyez nekem efféle kikapcsolódást, ha meg alszik vasalok és takarítok... este meg apjuké a gép. Du-án meg folyton vagyunk valahol, többnyire nem itthon...

Puszi Mindenkinek!!! Betegeknek pedig gyors gyógyulást!!!! Rosszullevőknek, "hess Rókakoma"!
szilbee

Szió!

Húúú Kata SZép Nagy!!!!! :lol: Hogy kell Marcit benne elképzelni?

Tudtok segíteni...voltunk a drnéninél...megbeszéltük a prevenár oltási időpontját de azt elfelejtettem megkérdezni hogy én hozzam el a patikából csak úgy vagy náluk lesz......

Évi!
Igen a szomszéd néni vigyáz rá..még a héten mi is itthon leszünk....:(Mennek tönkre "kamijonos" cégek......bár gyakorlattal bárhol találhat munkát a férjed nem? Legalábbis ez a tapasztalatom, hogy bejutni nehéz először....

Ja Olga ki az a Barney?

Kitten!
Köszönöm szépen hogy elküldted a zsirit is......keresek még hozzá keretet aztán mehet a falra... :D . Aranyos vagy! :lol: Köszi!!!!! :lol:

fanna3

Kata!
Nagyon szép hatalmas pocakod van!!!!!!!!!!!
B.várja már a kistesót????

Dorka!
Jó étvágya van Szabinak!!!
Nálunk 3-4kanál az ebédből és itt befejezte,de valamitől hízik szóval biztos "kap"eleget :wink:

Fanna!
Szerintem náluk lesz,vagyis nálunk így működik!
Én még miníg gondolkodom hogy beadassuk-vagy nem

Anikó!
Nálunk is elég hiszti-miszti Robi,frontok jönnek-mennek gondolom ezért

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést :wink: Hááát nagyon pipa vagyok. Tegnap volt a férjem megbeszélésen, és úgy jött el, hogy igazából nem tudott meg semmit :evil:
A lényeg, hogy megszüntetik a magyar céget, de "papíron" megtartják, és mindent visznek át Szlovákiába. Most folyik a magyar kamionok átrendszámozása, ami még marad, az megy, de nem tudni meddig. Tegnap kezébe nyomtak egy munkaszerződést, hááát, úgy van megfogalmazva, hogy tulkép a cég azt csinál amit akar. Van egy alap fizetés, meg adhatna EUR napidíjat 51-et, de adhat 40-et is, illetve van bérlevonás, pl. ha nem viselkedik megfelelően. Ezt persze ők döntik el.
Nem tudják, hogy lesz a kiszállítás, mit fizetnek érte, meddig kell kinn lenni, szóval semmit.

Azt mondták, még holnap felhívják, hogy akkor felmondanak, vagy mehet még amíg van kamion, de eddig az időpontig nem hívták és nem is talál telefonon senkit.

Persze, gondolom talál munkát, csak hát az sem mindegy, milyen cégnél és milyen feltételekkel...

Kata! Azta, mekkora pocak :lol: Nagyon jó ez a kép!

Évi és
Kép
csongianya

Kata: Nagyon szépek vagytok! :P Az ott tejszínhab?

Kezem szerencsére helyrejött, már a vízhólyag is felszívódott. Köszönöm az érdeklődést. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.02 00:01-kor.
jaimee1

Lányok!

Ilyen korban mit lehet kenni szúnyogcsípésre????
Ráadásul az a b...i szúnyog a szeme alatt csípte meg.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
kitten13

Sziasztok!

Kitten! Én lehet bekenném fenistillel, de ha megnyugtat szerintem hívd fel dokiénit/bácsit. Nem emlékszem tavaly hogy álltunk a szúnyogokkal, de idén már tuti kentem Balázst Fenistillel.

Jaimee! Szerintem testápoló! Na mi van? Éhes malacka makkal álmodik? :lol:

Évi! :(

Niki! Nem kell szakember! Homályos az egész, de egy esetleírás kell (Mit tehetett volna a gyűmügy, idézem az esetet, elemzni, megoldási javaslat). Gondolom nem fog megsértődni tanárnő, ha a változatosság kedvéért egy kedvező kimenetelű esettanulmányt kap.

Katlina! Miért nem akarod a prevenárt?

Anna! Én is úgy jártam, mint te! Aláírtam a dokinál a papírt, hogy kérem az oltást, aztán a részletek felett meg elsiklottunk. De lehet, hogy tényleg ők igénylik le, és tárolják a vakcinát.

Na mennem kell. Rííí a gyerekem.

Örülök Szilvi, hogy találkoztunk!

Olga

Kép
juhaszolga

sziótok,

Prevenár: most hívott a védőnéni, úgy vettem ki a szavaiból, hogy őhozzájuk viszik az oltóanyagot, neked " csak" a gyereket kell vinni :)
De holnap úgyis hívom, rákérdezek!

Kata, úúúú, jó nagy pocid van, de szépek vagytok! :)
Bence beszél a kistesóról?

Kitten, nem tom, adható-e Fenistil ilyen idős korban, sztem is inkább egy tel. a védőnőnek, az a biztos!

Évi, :cry: :cry: Ez most sehogy sem lesz egyszerű... Remélem, szerencsés kimenetele lesz!!!

Szilbee, anya mesélte, milyen jól elvoltak a fiúk!!!! :)
Pihenni tudtál ma?

Ditke, elvileg tervezzük a holnapi játszóbölcsit, tali a szokásos helyen?
ha mégsem tudunk elindulni, hívlak!!
Köszi a kaja-tippet, holnap jön először!

Szabi dumálgat rendületlenül, amikor megkérdezzük, hogy "Ki vagy te?", akkor azt mondja, Béka... :) (talán a SzaBIKA után szabadon...)
Ha pedig megkérdezzük, hogy hívnak, azt mondja, Báti (Baláti) :)

Virág, életjel???? Hogy vagytok??

Teszek képet, ébredés utáni :)
háttérben a bobos falvédő!

Reggel

Kép
Kép
dorkáék

Olga: :lol: :lol: :lol:

Én is úgy tudom, hogy a Prevenar nem gyógyszertáros történet.

Kitten: Védőnőt nem hívtad csípés ügyben? Réka is sárga volt egy ideig....3 hétig biztosan.

Dorka: Klassza a falvédő. :P Békád nagyon helyes kispasi.

Niki: Apának minden reggel elmondom, hogy menjen el a tortaformáért. :roll: :twisted: :twisted:

Anikó: Na, akkor 1-2 hónap és lehet még lejjebb engedni azt az ágyat. :wink: Mi eleve középső állásba fektettük újszülőtt korában is, hogy érvényesüljön a csini fejvédő. :oops: :oops: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.02 00:02-kor.
jaimee1

Na apjuk kidőlt! :lol: ... mármint bealudt... (még mielőtt bárki "rosszra" gondolna)... ;)

Kata! Jó nagyra nőtt Marci (a pocakod alapján). :) Gondolom fáj már a derekad ezerrel... Bencének jobbulást továbbra is. De jó hogy legalább te jól vagy. Egyébként nagyon egyforma a mosolyotok! :D

Dorka! Áááá nem tudok én pihenni... Sok a dolog... Majd a sírban pihenek, ahogy azt nagyapám még mai napig mondogatja. Szabi aranyos volt. Mindent leutánoz amit mondok neki. A "csikiz-t" is többek között... nagyon kis ügyes. Megetettem almával egyébként... Mami nem merte, pedig tök ügyesen ette.

Olga! Én is örültem, hogy összefutottunk. Lehet legközelebb se kéne előre egyeztetnünk. :lol:

Na ennyire futotta most erőmből... Jóccakát!
szilbee

Szép estét!

Anna,megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok boldog születésnapot.

Házavató eltelt, "szemben" tetszett mindenkinek, hogy a hátam mögött meg esetleg mit mondanak, nem érdekel...

Betegeknek jobbulást!

Kata, óriásinak tűnik nekem a pocakod! :shock:

Bocs, most nem tudok többet reagálni, itt van a barátnőm még pár napig vasárnap óta a 11 hónapos babójával :lol: Imádja Jázmin, teljesen odavannak egymásért. És olyan jókat játszanak együtt, hogy csak ámulunk! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jóestét!

Most csak egy fotó erejéig, reggel jövök REMÉLEM újult erővel... :oops:

Puszi, jó éjt!

Kép Kis bohócom

donkoaniko

Áve.

Szokásos rohanás, údhod csak röviden...

Betegeskedőknek jobbulást!

Jaimee, énisakarok puszikát!!! Persze a sajátomtól :D Gratulálok, ez igazán szép Popitól, hogy már puszizkodik! Még ha csak neked is :wink: Huncim még nem hajlandó :roll: Odáig már eljutottunk, hogy cuppant (a levegőbe), ha meghallja, hogy "puszi", meg ha aszondom neki: "puszit kérek", akkor a mutatóujjával megböködi a pofazacsimat (há végülis így mutattam neki :? "puszitkérek", oszt közben mutogattam az arcomra...).

Évi, ez nem hangzik túl bizalomgerjesztően :? De hátha... Új munkaszerződés aláírása meg necces...

Prevenar: a gyógyszertárban nem tudják eldönteni (recept nélkül), hogy a kedves vevő jogosult e az ótásra :wink:

Voltunk ma fogászkodni Apával, Fannának csini lett a haja :)

Holnap Ringató valaki a Hemoban? :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Anikó, Dorci tündéri :D

Kata, szééééép pockád van :lol: És sehol egy csík :shock: Dejóneked :) Szépek vagytok így hárman :D

Szami, miből gondolod, hogy a hátatok mögött más lenne a véleményük?... Najó, kapsz tőlünk egy kis szabit, de aztán gyere - a fürdőszobás képekkel is! :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Lányok! Tud vki kreatív hobbi boltot a vasútállomás környékén?
szilbee

Móning!

Balwin: Ja, hát Rékám cuppantani nem tud. :wink: Az még nagyobb mutatvány. Ez a Ringató milyen korú gyerekeknek szól?

Szilvi: Ott nem, de a Mária utcában van egy.

Szami: Hátad mögött sztem inkább irigykednek, nem? Bár te ismered őket, milyen kaliberűek. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.02 00:03-kor.
jaimee1

Erika! Köszi. És vasút környékén egyáltalán nincs efféle kütyü bolt?.. :( Jó lenne beszerezni néhány dolgot, mielőtt Leventét elhozom az oviból. Két gyerekkel már veszedelmes lenne ilyen helyre menni, időm meg nem sok van a busz vasútra érkezésétől az uzsonna végéig.
Tényleg! Már nagyon régóte meg akarom kérdezni tőled, hogy melyik játszóra szokatatok ti menni és mikor? hány óra körül?
szilbee

Jaóreggelt :)

Jaimee, úgy tudom fél éves kortól ajánlják ezeket a foglalkozásokat. Rékának biztosan tetszene; olvastam, hogy szoktatok mondókázni és lelkesen hallgatja :) Nemtom Höcögtető van e még :roll: Mi utoljára február-március környékén voltunk. Valszeg nincs már, mert a rendelőnkben is csak a Ringató van kiplakátolva, korábban a Höci volt... De ugyanaz a szisztéma, csak más tartja, más elnevezéssel :wink:

Szilbee, ott énsenem tudok (bár elképzelhető, hogy a baross úti butiksoron van...), de az Ady-n szintén van, a Kaolin. A piaccal szemben.

Judit
Kép

Kép
balwin

Hjaigen, a Ringató ma nekünk kimarad, úgy érzem magam, mint a mosott xar :? (későn - korán... - feküdtem) Legalább a délutáni dokilátogatásig embert kéne faragnom magamból.

Judit
Kép

Kép
balwin

Hali!

Niki! Mikor lesz a tenyésztés? Azt hol csinálják egyébként? SZTK?

Kata! Csodaszép pocak! Én is tejszínhabra tippeltem. :oops: Eszembe jutottak Dorka mozgásai az utolsó hetekben... Komolyakat tudnak már rúgni-lökni-bökni ilyenkor. Vagyis lehet, nekik csak egy kis mozdulat, csak a kismama érzi lórúgásnak... Csodálatos, na.

Dorka! Szabi édes. :D Falvédő tök jó, tetszik.

Kitten! Én bekentem Dorka csípéseit, de ő már idősebb volt a nyáron. A kezét nem kentem, féltem, lenyalja, arról 2 nap múlva ált. szépen elmúlt magától is. Dokinéni mit mondott?

Prevenárról mi még nem kaptunk tájékoztatást, bár védőnőnket se láttam már lassan 1 hónapja. :( Szegénynek van elege meg melege. Lehet, holnap beugrunk mérekezni, majd meginterjúvolom.

Balwin! Ma mész dokihoz? Hányra?

Megyek, ennyi volt a türelmi idő...

donkoaniko

Sziasztok!

Balwin Judit! A gyógyszertárt úgy éretettük (legalábbis én), hogy dokinéni ad egy receptet, beixeli, hogy térítésmentes, aztán jól elbattyogunk kiváltani, alkalmomadtán meg vissza oltásra. Mint máskor. :wink:

Szilbee! Én sem tudok hobby boltról. Bár valóban gyorsan változnak itt a boltok a butiksoron.

Dorka! Mindíg elfelejtem kérdezni! Hol vettétek a Bob-os falvédő anyagot??? Plííííz!
Minket meg Balázs kijavított valamelyik este. Mondtuk, hogy jó éjszakát, Balázska! Majd apával egymásra néztünk: Jó éjszakát, szertelek! Mire a gyerek utánnatette: Balázska! :lol: :lol: :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Anikó, dejó hogy mondod a prenevart! Fel is hívom a védőnéninket (mindig elfelejtem :? )
Negyednégyre megyek. Izgulós vagyok, mert bár még nagyon korai (menzim csak egy hét múlva esedékes), de mellesleg hátha már látna, vagy sejtene valamit esetleges kistesóról :wink:

Dorka, Szabi egyre "férfiasabb" :wink: Jóképű kislegény :D
A rókaalom nem csökken?...

Judit
Kép

Kép
balwin

Ezzel még tartozom:

Barney és barátai

http://www.hu.jimjam.tv/musorok/barney-es-baratai.html

Olga

Kép
juhaszolga

Olga, de a dokinéni nem adott recit, nem?... Én már abból indultam ki, hogy ha így műxene, adott volna az időpontfixáláskor receptet is :oops:
Balázs :lol: Há ami jár, az jár :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin

Köszi Csajok! Igen a Mária útit és a Kaloint ismerem... de reméltem, hogy a vasútálommásnál is van vhol... :?

Akkor majd péntek délelőtt bemegyek a Kaolinba... vagy a franc tudja. Így hogy nem nálam van a kocsi, nem oly eccccerű a dolog... Na majd még kitalálom.
szilbee

Sziasztok!

Jaimee: A Höcögtető a Ringató korábbi neve. Ugyanúgy Hodos Szilvi tartja, de azt hiszem a Széchenyin is van valaki mással. Szerintem Rékának tetszene, ma is volt egy 8 hós kislány (mellesleg Ő is Réka). 9-kor és 16 h-kor van a Mátyás király úton, 10-kor a Hemo-ban.

Balwin Judit: Ma mész Jakabhoz? Izgulok, hogy mit mond. De jó lenne, ha gyorsan összejönne a kistesó.

Anikó: tegnap vették le az orrváladékot, be kellett dobnom az ÁNTSZ-hez, kb. péntekre kész lesz. Dorka nagyon cuki, olyan nagylány már.

Kata: Ti is nagyon aranyosak vagytok így hárman.

Olga: Akkor majd megkérdezem anyát, tudna-e segíteni. VAn egy ismerősöm a megyeházán, régebben Ő volt a gyeekvdelemmel foglalkozó. Mindjárt írok Neki, hogy tud-e segíteni.

Prevenal: Megkérdeztem a dokinőt. Nem kell vinni, a rendelőben lesz.

Katám bealudt a Höcögtető után és még mindig nyomja a babakocsiban az udvaron.

Niki

Kép
Kép
csni

Hirek!

Tegnap fájt a húgom hasa, majd néhány óra múlva elmúlt. Ma csináltak nst-t, jó lett. Dokija csinált magzatvízvizsgálatot. Először zöldesnek látta, mondta menjenek le szülőszobára, ott újra megnézi. Ott már tisztának látta. Húgomék hazafelé tartottak, amikor nagy valószínűség szerint távozott a nyákdúgó. Ugyhogy most uton vannak vissza a korházba! :D Doki mondta neki még délelőtt, hogy ma szüljön, vagy pénteken. Szerintünk ma! :wink:

Olga

Kép
juhaszolga

Hú, Olga, szuper. Drukkolok Nekik!

Még valami: Nincs véletlen valakinek újszülöttnek való eladó babakocsija újszülöttnek való (nem Bergon)?

Niki

Kép
Kép
csni

Olga: a nyákdugó távozta nem jelent szülést de nagyon drukk!!!!!!!!!!!
jaimee1

Hopplá, akkor én jól összetévesztettem a kettőt :oops: Amit én Höcögtetőnek gondoltam, az Tücsökzene volt (most néztem utána, hogyishítták azt a foglalkozást, amire mi jártunk év elején...). Fantörpikus a memóriám :mrgreen: :(

Olga! Aszta!!! Nagyon szorítok Nekik! :D Hozd majd a híreket! :)

Niki, nekünk diccse...már Bergon sem :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Jaimee, jelentem nemtok kattintani a blogodra itten az aláírásodnál :? :wink: Kénytelen vagyok másolni :roll:
/me lusta disznó...

Judit
Kép

Kép
balwin

Először is:

Az iwiw-en kaptam korábban üzenetet, Szabóné Tóth Erika ismerősömtől... ő tartotta a Hemoban a Tücsökzenét, ahová mi is jártunk:

"Kedves Ismerőseim!
Szeretnélek benneteket tájékoztatni hogy Szolnokon a Kolozsvári u 13 sz.alatt(buszpálya melletti utca,barna vas kapun kell bejönni) szerdán 9.30-tól Baba-Mama zenés foglalkozásokat tartok 6hónapostól-4 éves korig.Délután(szerda)16.30-tól "Angyaltánc" zeneterápiás foglalkozást tartok 4-7 éves gyerekek számára.AZ ELSŐ FOGLALKOZÁS MINDENKINEK INGYENES!A későbbiekben szeretném a babás csoportot délutánra tenni,de erről értesítek minden szülőt akinek tudom az elérhetőségét.Ha felkeltettem az érdeklődéseteket akkor szeretettel várlak benneteket.üdv:Erika 70-314-8757"

ha valaki érdekel...

Kép

Kép
szolkata

Balwin: szurkolok du., este várom az eredményt!!! Hát a hasamon testápoló van, az nyert, aki arra tippelt... fényképezés után a fiúk bemaszírozták a pocakomba. Egyébként nem olyan nagy a hasa, mint az látszik, csak ki van párnázva a derekam, mert már csak homorítva jó ülni, így meg nagyobbnak tűnik. B.-nek nagyon tetszik. Amúgy úgy tervezem (B. meg majd eldönti betegségileg), hogy a jövő héten mosok ki és vasalok mindent Pöttömkének.

Olga: hát a nyákdugó távozása tényleg nem jelent semmit, de hátha, én nagyon szorítok! (nekem a szülőszobán távozott, de van akinek, hetekkel előtte) Jaj, könyvem... megen csak jövőhét lesz ... ha minden igaz, majd arra gurulok.

(de a jövő héten még valami tuja félét is akarok ültetni... annyi dolgom van :roll: remélem Benuska ovikában lesz végre :lol: )

Anikó: én nem élvezem a picur mocorgásait... :oops: sajna ez van :oops: Dorka baba nagyon huncut még mindig!!!

Kitten: nekem az jutott eszembe, hogy az anyatej mindenre jó... egy cseppet kenjél a csípésen szét.

Niki: a tálca a múlt héten megérkezett, csak elfelejtettem írni. Katusnak doki vette az orrából a mintát? Nálunk én intéztem és hétfőn lesz eredményünk. Nekünk sincsen babakocsi fölös. A barátnőm a Gólyabiziben vett majd nem újat Piere Cardent. Vasárnap a bababörzén lehet, hogy lesz, nem?

Dorka: hogy vagy? Szeded a dedalont? Visszagondolva, ezt az időszakot, csak túlélni lehet :oops: Mikor mész legközelebb dokihoz?

Szilbee: Apjukotok hogy hogy elkobozta az autót? Megunta a buszozást? :lol:

Ditke: milyen ételkiszállítótól rendelsz most? Lassan nekünk is aktuális lesz... Van 2 új kismama a cégnél.... :lol: (és vasánap délelőtt oktatásuk lesz... csak hogy hétvégén se legyen jó...)

Kép

Kép
szolkata

Fanna: hogy van Nimi? Gyógyul? Én úgy félek attól, hogy majd ha egyszer újra dolgozni fogok, mit szól majd a munkáltatóm, ha a gyerek betegsége miatt otthon kell maradnom. Nálatok hogy fogadják? (hála égnek Marcika a 32. hét óta fejjel lefelé van, csak a tengelye körül fordul... jellemzően a bal oldalamon van a háta... így másodiknál annyira pontosan lehet érezni, hogy hogy van)

Évi: mi lett a férjeddel? Csonginak milyen a suli? Mostanában nem volt időm átolvasni, ha ott írtad volna... (B. nem nagyon náthás... épphogy van baja, csak azt akarom, hogy teljesen meggyógyuljon... nem jó a szervezetének, hogy több hete nem 100-as)

Olga: nálatok van JimJam???? Nálunk tegnap óta nincs.... nem tudunk Barneyt nézni, pedig B. -nek is az a favorit.... nincs dvd-tek esetleg?

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Helyzetjelentés. No, megérkezett a cégtől a válasz. Már nem kell visszamennie. Holnap megy a férjem a felmondásért. Most kissé magam alá kerültem, valamiért félek, hogy nem fog ez a munkakeresés olyan könnyen menni, mint a férjem hiszi :(

Olga, drukk tesódéknak!!!!+++++++++++++

Csongi 100%-os felmérőt írt matekból, és kapott egy szaktanári dicséretet a Tiszaligeti napokon való második helyért :lol:

Évi és
Kép
csongianya

SZió!

Évi!
CSonginak gratula! Azok meg b...ák meg...így tél előtt ezt csinálni az emberrel!!!!!!!!!!!!

Kata!
Á... a szomszéd néni vigyáz rá...ő a bibészitter.....dolgozok folyamatosan..... :? Illetve az jó...csak az nem hg nem bölcsiben vagyunk.....

Olga!
Király beszólás!!! Jót röhögtem! Milyen zebratorta????? Én csináltam?....nem emlékszem....

Köszi az oltásos infót!

Judit!
Fasza nekem meg innen kell megtudnom hg mivan!!!!!!! :twisted: Hajast köszi:)

fanna3

Balwin: Kattints a www-re a "profil" és a "pü" mellett. :wink:
Szurkolok dokker ügyben. :wink:

Kata: Juj, engem érdekel! :P :P Oda gyalog is el tudunk menni, a HEMO az neccesebb. Buszra még nem szálltam RÉkával, kocsistul, jegyváltásosdistul. Köszi, fel fogom hívni.

Tényleg, még az is érzed, hogy hol van a háta? :shock: :shock: Én mindig csak a rúgásokat éreztem. A végén már a gyomromon,bordáimon is. Még a kezét sem soha.,....Na oké, egyszer egyszer a buksiját...azt is a legvégén.

Évi: Csongi nagyon szárnyal. Gratulálok!!!!!!!!
jaimee1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?