Új privát üzeneted érkezett!

Mucska, köszi!
De vajon az nem baj, hogy nem húzom ki a 14-ik hétig vele?
Csak nem.

Bellana
bellana

Bellana: volt IQ teszt, meg szintén két másik fajta, az egyikbe általánosan mindenféle (töri, magyar, matek), és ciki de a harmadik részre nem emlékszem... De ez 97-ben volt. Drukk hozzá!!!

A gyógyszert úgy hagytam abba, hogy 1 hétig egy szem, aztán egyhétig fél szem. De sok doki egyik napról a másikra hagyatja abba, és akkor se szokott gond lenni.

Lino
lino

Sziasztok!

Megint csak gyorsan, úgy tűnik ez már állandósulni fog nálam.

Cory,
én ha újrakezdeném, akkor tanítónőnek mennék.Kép Azért a 3-4 év védőnőképzés az elég soknak tűnik, pláne ha gyerek mellett kell csinálni. Gratula Zsoma fejlődéséhez, látod, tényleg nem kell parázni!Kép

Meme,
neked is megy a csodálat a sulival kapcsolatban.Kép Gratula Nóri forgásához!Kép A masszázs meg tényleg jó, örülök, hogy Nórinak rögtön tetszett, Gabi elsőre nem igazán szerette, de most már egészen jól elvan vele.

Gabi,
üdvözöllek a gyerek-nem-alszik-nappal klubban.Kép Nem is emlékszem már arra, hogy Gabi mikor aludt utoljára nappal. A haja meg nem hogy nőne, de folyamatosan egyre kevesebb. Ha így megy tovább, a végén parókát kell neki venni.Kép Gabi mostanában nem mozog olyan sokat, nem tudom, hogy minek köszönhető ez az extra kicsi gyarapodás. Ha jövő héten nem hízik legalább 8dkg-t, akkor viszem vérvételre, mert két hét alatt 3dkg, az nekem nem elég (lehet, hogy neki igen, de meg akarok győződni arról, hogy minden rendben vele, csak éppen ilyen). Neked is gratula a tanuláshoz!Kép Koszmó: napraforgóolajjal nagyon bekenni (tocsogjon), rá sapó kb. egy óra hosszáig, és utána babakefével (esetleg fésűvel) le lehet szedni. Ha egyszerre nem jön le, akkor pár óra múlva ismétlés.

Ann,
szerintem csak a kaki miatt nem kell Haminak semmit adnod. Anyatejes babáknál akár tíz nap is eltelhet kaki nélkül, Gabinál öt nap a rekord, a barátnőm fiánál (négy hónapos) kilenc nap. Ha nem szenved a kaki hiányától, akkor szerintem hagyd, hadd kakiljon, amikor akar. Gabinál ez egyébként úgy volt, hogy első két hétben napi 4-6 kaki, aztán hirtelen napi 1, két és fél hónapos korától meg 1-3 naponta (néha több). Az én nagylányságom is ezt csinálta, kétszer is beijesztett, hogy most aztán megérkezik, de aztán pár cseppnél egyszer sem volt több.Kép Fogorvos.Kép Hős.Kép

Szisz,
de jó, hogy mentek síelni! Mi nem tudunk.Kép Ez a tanulásvágy egészen elképesztő!Kép Én kendőben viszem a kölköt, de jó nehéz, és sajnos háton csak akkor lehet benne vinni, amikor már tud magától ülni. Gyerekhordóról semmit sem tudok.

DBarbi,
gratula a vizsgákhoz!KépKép Igen, a húgom rajzfilmből vizsgázik, pont a Pannónia Filmstúdiónál.Kép Oda járt tanfolyamra, és most van vége. Ő nagyon szerette.Kép Nekem is kéne fogorvoshoz menni, de Gabival kéne mennem a szopi miatt, ezért inkább várok tavaszig, addig marad az alapos fogápolás. Van english topic?

Regi,
Zsófi csak 19 éves, szerintem ő a legfiatalabb. Bár már elég régen nem járt erre.Kép

Megyek, mert már megint nyűgizik a kiscsaj, pedig magunkról még nem is írtam. Csak annyit azért, hogy Gabi rájött, hogy van nyelve, és állandóan nyújtogatja, már mosoly sincsen nyelvnyújtás nélkül.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsuzsa!

Az anyukámról az biza komoly. Kép Szörnyű dolgokon mentem át miatta, vele, ha akarod priviben elszomoríthatlak vele. Tavaly előtt még próbálkoztam vele felvenni a kapcsolatot, de nem reagált, úgyhogy tavaly már nem rohantam a pofonom után...A legszomorúbb, hogy Danira sem kiváncsi a szülinapjára, az első szülinapjára egy nyamvadt lapot sem küldött. Kép Sírni tudnék ha rágondolok. Jól van engem ne szeressen, de Danit 4 hónaposan látta utóljára... Mit vétet ellene ez az édes kicsi fiúcska????

Kozmetikus: na jó, lehet, hogy túloztam, de mivel van mit nyomkodni,külön öröm, hogy sötétben osonhatok haza.

A talit ki szervezi és mindenkinek?
Én is szivesen elmennék, bár valszeg nem lenne túl nagy a szám élőben. Kép

Bellana
bellana

Lino, köszi az infókat!
bellana

Zsizsa: nehari, de kb. mennyi egy tanfolyam a pannoniánál? Érdekelne Kép
English topic pedig az erről-arrólban van Kép

Megnyitottam az olaszt, de egyelőre senki...

dbarbi
DBarbi

Bellana: érdekel, persze ha nem terhellek vele. Te vagy a 2. ilyen szerencsétlenül járt az ismerettségi körömben. Amúgy én sem értem ezt a magatartást. Nincs rá magyarázat!

A talit talán én. Majd időben szólok. És bárki jöhet a topikből!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Kedves Bellana!
Én sem vagyok rendszeres hozzászóló,engem sem hiányolnak a lányok,de ettől még nagyon szeretek ide járni,mégha csak olvasgatni is.Nagyon tudok örülni mások örömének,olyan jó(nem mindig jó) hogy mindenkinek hasonló tünetei vannak,és sokszor úgy kapok tanácsot,hogy nem is írok Nekik!
De ettől még nem érzem hogy nem hiányolnának,vagy kirekesztettek maguk közül.A lelki állapotodat nagyon meg tudom érteni,mert az egész hetem valamitől olyan pocsék,hogy mindennap sírok valamiért.Türelmetlen vagyok a Mayával,és a szokásos játszótér,séta,stb...amit már megszokott bizony elmaradnak néha annyira nem tudom összeszedni magam.Most már megbeszéltem a párommal,hogy az esti fürdetés lefektetés az övé,mert a végén kiveszek néhány hetet és elmegyek valahová egyedül,PIHENNI,és csak magammal foglalkozni.A kiscsajszi ezt nem érti,természetes hogy követeli a megszokott kis napirendjét,de néha tényleg halálosan kimerültnek érzem magam,már az ebéd után is!
Röviden:ÖRÜLÖK hogy visszatértél,és ugyanolyan kíváncsian foglak olvasgatni,még ha nem is írok semmit!

Bocsi a sok szövegért!

Zsuzsi:
Nem mentem el,mert telcsiztem és azt mondták,sok a szülés mindenki be van fogva.
(A dokim mondta kedden,hogy csüt. lesz tali,azért gondoltam.)

Z.Zsuzsa:
Kérlek írd meg az emilcímed,valahogy senkit nem tudok megnézni,téged sem!Leírom a Jánosos sztorit,nem akarok itt senkit elborzasztani!

Kaja:Tegnap apukám csak nekem egy egész fazék toroskáposztát csinált,vajpuha husikával(ezt eddig soha nem ettem meg).Mennyei volt!Hétvégére már rendeltem halászlét,túrós tészát,mákos gubát.Most ezt kívánom,de nagyon!

Ma voltam Afp-n éhgyomorra(még szerencs,hogy van büfé),és olyan rosszul szúrták a tűt,hogy még most is fáj a karom,ha behajlítom.

Puszi mindenkinek!

Nanda
nanda

nanda: karodat borogasd!
A címem: zewrko@freemail.hu
És hova mennél? Mármint a szülés előtt?

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa, majd akkor megpróbálom nagyjából leírni mi volt. A talira én is szivesen mennék, vagy gurulnék? Kép

Nanda, örülök, hogy itt vagy és optimistán fogod fel a topik dolgot!

Bellana
bellana

Bellana!

Szerintem nem baj, de ha bizonytalan vagy hívd fel az orvosodat, hogy Ő mit mond! Ha máshogy csinálod, mint ő gondolja, akkor azért fog szólni.Sajnálom az Anyukád dolgot.Kép

Nanda!

Kajában jó izlésed van! Egész nap csorgott a nyálam a jobbnál jobb kajcsik emlegetésekor!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Tegnap én is írtam, kétszer is regényt, aztán a karbantartási üzemmód miatt nem ment el Kép Karbantartási üzemmód monnnyon le!

Vizsga miatt mindenkinek gratula és drukk is! Én is elkezdtem egy távoktatási főiskolát még 96-ban, eddig a cég miatt nem tudtam befejezni, most meg a babóca mellett nem tudok tanulni. Ugyanis mind programozás tantárgy van hátra, és az ugye időhöz kötött és helyhez is Kép Idén aug 31-ig kéne mindent megcsinálni, különben lőttek az egésznek Kép De lehet kérni két év hosszabbítást, most azon vagyok!

Utána viszont én is nyelveken gondolkodom. Bár annó terveztem egy műszaki tanári másoddiplomát, de nem tudom. Majd meglátom Kép

Babócák mind-mind nagyon aranyosak Kép Mint mindig!

Ann,
Anyatejes babánál tényleg nem gond, ha pár napig nincs széklet, csak tápszeresnél. Én ezért harcoltam a szőlővel és hatott Kép Köszönöm a jókívánságokat! Kép

Séta: mi ma is sétáltunk egy órát, pedig iszonyat hideg volt errefelé. Egyébként egy kolléganőmmel szoktam mostanság sétálni, ő is most szült, meg egy másik topikról majd egy leányzó csatlakozik hozzánk. Egyébként mi Újpesten lakunk, hátha itt más is Kép

DBarbi,
Olasz: legalább 6 éve tanultam utóljára, már az alapokra sem emlékszem Kép Én is arra gondoltam, ha szülök, felfrissítem, de szerintem megint kurzus kellene hozzá! Kép Off: levél hamarosan megy, de arra kevesebb idő van, mint ide beírni Kép

Hanzika

Kép
hanzika

DBarbi, én megyek az olasz topicba,ha társaságra vágysz, csak sajna nem tudok olaszul...Kép Az az van pár szó, amit megértek, mert 5 évig olasz volt a fönököm otthon, igy ragadt rám néhány dolog, meg rengeteg olasz vendég volt a szállodában, ahol dolgoztam.Szerintem olyan jó kis népség...Nagy zajjal vannak,de mindig jókedvüekKép

Na, a hideg már itt kopogtat a sarkon, állitólag még délelött megfordul a szélirány és jön a zima. AAAAlig várom, gondolhatjátokKép

Ann, amikor megláttam kicsomagolva a képeket (igaz csak az elsö 50 db van meg), szabályosan tátva maradt a szám...Azt hittem csak képzelödöm,mert annyira szerettem volna, ha sikerül ez a kicsomagolás...Kép Hami édes husifalat a képen, milyen komolyan koncentrál a püfölnivalóraKép

Cory, gratula a forgáshoz, látod még tapasztalt anyukaként is könnyü kétségbeesni, pedig igazán nincs rá okod...

Meme, nektek is gratula a forgáshozKép Azt hiszem mindenki igy van ezzel, ha elöre sikerül valami új mozgásforma, csak azt hissszük véletlen volt. Én sem hittem el, amig másik 3-szor meg nem ismétlödött,hogy akkor ezt tudatosan csinálja Ádibádi. Én meg Gyöngyösön végeztem, gazdasági mérnöki szakon, még 99-ben. Azóta különvált a GATE-töl, de akkoriban még az "alintézete" voltKép

Séta-kirándulás. Itt a városban is jól látjátok, rendesen fel-és be van öltöztetve Ádibádi, söt, ha hidegebb lenne,még kapna extra takarókat. (igy is egy kisebb fajta paplan van rajta, meg egy vékony plédike...) A hegyekbe elöször babakocsival készültem, de aztán kiderült,hogy nem kiépitett terepen sétálunk, igy erröl lemondtam. Maradt a kenguru, a hasamon. Bundazsákban, alá beöltözve, és az egész cucc az én kabátom alatt volt, vagyis még azt is ráhúztam. Már a beöltözés alatt elaldut Ádám, és igy is maradt fél órán át. Akkor is azért ébredt fel, mert lecsatlakoztam a pihenöházban.

Hozzátápis lányok, nálatok okozott hasfájást az alma? Mert ma iszonyatos kora-hajnalunk volt, 5-kor szopi, fél 6-kor sirás, 6-kor szopi, fél 7-kor sirás, igy ment felváltva. NEm szokott ilyen korán reggel ilyen sirós lenni, általában könnyen visszaalszik, vagy elszöszmötöl valamivel, mig el nem álmosodik. De ma kettönk közé rakva is csak bömbölt. NEm tudom, talán a tegnapi alma-akciótól fájt a pocikája esetleg???Ha én ezt tudnám...

Na, megint fázik a lábam,mert pizsamában verem a billentyüket, életem pasija alszik a nagyágy közepén,nem merek bemenni felöltözni. Bezzeg hajnalban nagy szájjal BÁBÁBÁzott már megint. Szegény férjem is kapott az ébresztöböl, de csak negyed órával hamarabb szirénázott Ádámka,mint ahogy ö ébredt volna...Ennyi hiszti neki is jár,mert el sem hiszi,hogy ilyet is tud.

Sziasztok, valahogy lopok egy zoknit a csülkeimre.
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Regi: te hány éves vagy?

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Mucska, pont az a gáz, hogy nem tudom elérni, mert elutazott...
Viszont a gyógyszerkézikönyvben is a fokozatosság van benne. És emlékeim szerint a Danival is fokozatosan álltam le róla nem ripsz-ropsz.
Úgy gondoltam, hogy ezt beszedem rendesen és a maradéknak a felét úgy hogy napi 1 a többit napi fél. Így csak jobb mintha hirtelen megvonom a 12-ik héten?

Puszi, megyünk Danit fürdetni, Kép
Bellana
bellana

Sziasztok!
Regi, én 60ban, te?

Gabi, koszmóra nálunk bevált az olaj. Bekentem, egy picit hagytam, h felázzon, utána örzsi picit + hajkefe is sokat lehozott. De mi kínlódtunk, mert Hami utája, ha a fejét macerálják.
Ez egy pihenőszék, amiben Hamcsi ül, csak 10 évvel ezelőtti kiadásban, még az uncsitesómé volt Kép Egyébként ilyen önrugózós, ha mozog benne, hintáztatja.

Hanzi, sztem is monnyon le, én ezé szoktam elküldés előtt kimásolni a levelet Kép Azé is keresztülhúzom a számítását Kép

Zsizsa, kaki ok lett, ma lett egy nagyobb termés. Végülis nem lenne baj, ha nem zavarná, de zavarja... sír, amikor sikerül, abbahagyja, s amikor kiszedem alóla vigyorog Kép
Jajjj, ma hangosan röhögött, annyira édi volt Kép

Én már kiléptem ám a gyerek nem alszik nappal klubból! Ügyin elaltatom és hol rövideket (félóra), hol hosszabbakat (másfél) alszik. Mondjuk nagyrészt kézben, de legalább nem nyügi. Kép

Fogászat ma csak annyi volt, h megleste, hogy még nyolvanötmilliószor kell mennem... Kép Á nem, szóval jó hír, h nem gyökérkezeli, de tömni így soron kívül nem tud, így van időpontom. Tuti, h még 3-4 x mennem kell Kép

Anita - hol vagy? - holnap megyünk Berénybe!!!

Na megyek vacsi, fürcsi, amíg alszik (persze csak ha le tudom csempészni...)
Pussz
Ann
annann

Bellana!Kép
Csak most jottem haza...En is kerdeztema dokit,azt mondta,hogy nem kell fokozatosan csokkenteni,hanem a 13.-ik betoltott het utan abbahagyni.Hat,en a 13.-ik heten mar csak 2*1et szedtem,majd attertem 1*1re delben,utana meg bedobtam vagy 3-at ugy ketnaponkent es most mar szerda ota semmi.Tobbet nem veszek be. Nem lett baj(eddig-koppkopp),lehet akkor se lett volna,ha abbahagyom,de en igy nyugodtabb voltam.

Holnap megyek kismama-nacit venni!Megszavazta nekem a csaladi koltsegvetes,az eddig felhalmozott hianytol eltekintve!KépEs utana apa megebedeltet etteremben,azt mondta,ugyhogy csak vasarnapra fozok (mert anyu nincs itthon).Akkor viszont rakott kaposzta lesz,mar megszereztem hozza a savanyukaposztat!!!Mi mindenre jo egy ilyen topik,ugye??!!!
Na,en is kuldok valami aranyosat mar:
Kép
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Na lányok tényleg jegyzetelni kellett, remélem nem hagyok ki senkit!

Panó: nálunk is nehéz a hétvégi programra rábeszélni a férjemet, mikor nagyon fáradt és én már meghülyülök, akkor valamelyik szingli barátnőmet hívom el Dorkástul sétálni vagy cukrászdázni. Aztán van, mikor apa enged az erőszaknak, mert félt, hogy balesetet csinálok és eljön velünk a befagyott Velencei-tóra vagy múzeumba. Persze a végére mindig jól érzi magát, de addig minek kell veszekedni?Kép

Orsi: de jó, hogy ilyen rendes volt a dokid, így azért más!!!Kép És mindent megmutatott, tök jó! Melyik kórház? És nem fogadott el pénzt, ez is jópont! Megnyugtató nagyon.

Bellana: én is hasonló lelki állapotban voltam a héten és elolvasva a többiek hozzászólásait valami lehetett a levegőben, mert mindenki olyan pesszimista volt. Na de kezdődik a hétvége, remélhetőleg férjeink is otthon lesznek és nem dolgoznak!Kép Különben én is hülyének érzem magam, 2 napja álláshirdetéseket nézek a neten, hogy lássam, miről maradok le... Tiszta hülyeség, mikor minden vágyam a kistesó volt!
Haskeményedésre nem eszel MagneB6-ot?
seggítség nélkül nagyon nehéz lehet nektek, egy szabad délutánotok sincs? Testvéred vagy sógor(nő) nincs, aki néha segíthetne? Bölcsiben játszóházat nem próbáltad, arra a pár órára kikapcsolódhatnál, aludhatnál, nem mindenütt drága. Gazadgréten egy bölcsiben 200,-Ft/óra. A környéteken is lehet, hogy van ilyen!

Bori: tudom, hogy ez kitalált név, de annyira illik rád!!!!Kép Nagyon helyesek vagytok a képen, gyönyörű helyen vagytok. Mi meg Skandináv őrültek vagyunk, Dorka is volt már velünk októberben Izlandon!Kép Így teljesen természetes neki a gejzír, a hőforrás és a gleccser szó Kép, na és a repülőért odavan!

Szöszi: nekem is csúcsos volt a pocakom (lány lett), ez szerintem inkább a deréktől és a csípőtől függ. Akinek nincs nagyon vékony dereka, annak nagyobb esélye van, hogy szétterúlős pocakja legyen, akinek meg nagyon vékony, annak csúcsosKép
Rakottkáposztát még mindig nem sikerült megfőznöm, de már beszéltem a márkaszervízzel, hogy kapjak tartozékot a házt.gépemhez!
Nagyon édik lehetnek a ruhák!!!!

Lino: hányásKép hogy bírod megenni a fagyasztott gyümölcsöt, nem nagyon hideg????
Előző terhességemnél nagyon csúnya volt a bőröm, most meg nagyon szép. ki érti ezt?

nanda: neked ki az orvosod a Szt. Imrében? Neked is szimpatikusak voltak a szülésznők a telefonban?
Sajnálom, hogy rosszul vették le a vért az afp-hez, a Bártfai u.-rendelőben voltál??? Febr. 2-án megyek én is, te kinél voltál, kitől óvakodjak?
Borogasd a karodat, holnapra elmúlik!

Timi: anno én is ilyen voltam, hogy elfelejtettem enni, aztán a terhességgel ennek a korszaknak vége lett, te is számolhatod a napokat nemsokára nem fogsz magadra ismerni!Kép Poci fájásra MagneB6 nem jön be neked? Pihenj sokat, ha fáj!

Zsuzsa: félórából másfélóra lett a játszóterezésből!!! Úgy léptünk be a játszótérre, hogy hangosan kiáltottam az ismerős kismamáknak: "Végre EMBEREK!" Dorka is rögtön elfelejtette a hisztit és örült a gyerekeknek, mit nekünk mínusz fokok!Kép
nekem még mázlim van, mert jobban bírom a felébredéseket, utána rögtön vissza tudok aludni. Dorka mióta 2 éves lett egész jól átalussza az éjszakát, jó néha fel-fel ébred (van mikor 3-szor is), de legalább nem kell könyörögni a visszaalvásnál, elég egy pohár víz, nálunkű ez már nagy dolog. Régebben este szinte 2 óránként ébredt és mindig szopit kért. Végülis szopi elhagyása óta van nyugtunk.
Nagyon jó hír, hogy a méhlepény jó helyre vándorol, nővéremnél is ez volt, szerencsére a fizika azért segít, hogy a baba nővekedésével a lepény is jó helyre megy.

Mucska: nehéz lehet neked, mindig szuperháziasszonynak lenni! Az én férjem fogyózik, így nincs nagy balhé, ha nincs kaja.
Én csak egy félévet kajakoztam 9 évesen, de akkor is megfigyeltem, hogy a kajakos lányoknak nagyon szép, azaz formás mellük volt!Kép

Soraya: ha jól emlékszem Te Finnországban élsz és legutóbb még az uh-os vizsgálatot vártad, mi lett végülis?

befejezem, nagyon sok lett.

Üdv: zsuzsi 14 +5
zsu26

Már nem tudom ki kérdezte, hogy lehet egymás mellé feltenni képet a profilba. Én a gépemen egy Picture it! programmal csináltam egy montázst és így egy képként teszem fel.

sok sikert
zsuzsi
zsu26

Hú lányok, ma aztán volt termés.
Iszonyatosan fáradt vagyok, Robó ugyanis tiszta nyűgi volt tegnap este. Igaz ma sem volt sokkal különbb.Pár napja kaki sem volt, de már éjfél fele annyira szenvedett, hogy picit hőmérővel segítettem neki kakikálni. Ne tudjátok meg, milyen kemény széklete volt..KépAz almára vetek, hogy attól, pedig barackot is kapott mellé, mégis. Most majd körtét próbálok neki adni, hátha könnyebbé tenné a székletet picit. Annyira sajnáltam szegényt. Így három óra körül aludtunk el és már hatkor ébredt. Szóval kemyén három órát "pihentem".
Röviden írok mindenkinek pár sort, aztán írány az ágy.

Dandy: ápólóként is dolgoztál? lehet, hogy csak a neved a tegnapi karbantartás miatt nem fogadta el a gép. Nem ment egész este nálam a babanet.

Barbi: üléshez gartulálok, nagyon ügyi Ádi. Képek visszaszerzésének nagyon örülök. Mi is próbáltuk a DVD-ről visszaszerezni, de még nem sikerült. viszont már annyira jutottunk, hogy legalább az a progi látja a fájlt.ádi nagyon édi a fotón.Olyan nagy már. Élőben is ekkora, vagy csak én látom Robót sokkal kisebbnek.

Zsizsa: édi lehet Gabó nyelvnyújtogatása, Robó is egy időben gyakoroltaKép.

Cory: szerintem tökéletes védőnő válna belőled. Te már nagyon érted a babás teendőket, nagyon alkalmas lennél erre a pályára.Gratulálok Zsoma oldalra fordulásához, nagyon fejlett fiúKép.

Meme: sulikezdésért nem írigyellekKép. Nóri aranyos lehetett, ahogyan a kádban megfordult.Nem lepődött meg nagyon?

Gabi: koszmóra, mint a többiek is írták napraforgóolajat , jó bőven bekenve. Én is sapit tettem rá(vmi rosszabbat, mert az olaj nem nagyon jön ki belőle), majd fésűvel mikor már jó fellazul, fésülgetni. Lehet napjában többször is.
Nem tudom nálatok zsoltika haja mekkora, de én Robó haját már pici samponnal mostam, így az is tisztította a fejbőrét kicsit.

AnnAnn: fogászatKép, úgy nem szeressek odajárni én sem. Pedig el kéne már menni megnézettetni a fogaimat nekem is. Hanni nagyon édes , milyen nagy márKép. Aranyos ahogy nyúl a tárgyakértKép Kis fejlett csajsziKép. Édi lehet, ahoigy hangosan nevet. Jöttök Berénybe?KépJó lenne összefutni, kár, hogy nem előbb említetted. Bár nem tudom írsz e még addig.Más: Majd ha megkérhetlek a párod segítene nekünk képvisszaszerzés ügyben ? Ugyanis tudod nekünk is tűntek el DVD-ől fotók, letöltöttük az általad írt progit, és kissebb sikerrel jártunk. Látni látja, de nem tudtuk megnyitni. mondjuk ez is nagy haladás, mert eddig semmi nem látta a képeket.Jó lenne, ha tudna segíteni benneKép.Ha így kevés az információ, majd mailt írok, mert nem akarom a többieket fárasztani vele. Így is haladás, hogy legalább már valami látja a képeinketKép

Szisz: jó , hogy Boróka elfogadta a tápszert, sé legalább nem volt üres a pocija. Aranyos lehetett, ahogy várhatott már haza, hogy szopizzon.Ügyesan falatozik már a leányzóKép.

DBarbi: gratulálok a vizsgákhoz, az a lényeg , hogy görbüljön. Kíváncsi lettem volna, hogyan kérted meg a kettestKép. Olasz topic beindulásához sok sikert.

Vera: merre vagy?Nem írtál ma sem.

Elbúcsúzom, elteszem magam holnapra.

U.I: amint látom nem is lett rövid...bocsi

Jóéjt mindenkinek: Anita
anita77

Sziasztok!

cory: látod beelőztetek a forgássalKép

Zsizsa: szociális munkás, egészségtan tanár - mindkettő 3 éves főiskolai szak, vagy gyakorlati oktató - 1 éves főiskolásra épülő képzés

Dandy
andy30x

Sziasztok,
Ölég régen nem jártam már erre, remélem emlékeztek, pár hete egyszer-egyszer hozzászóltam.

DBarbi:nekem a rajzfilmes tanfolyam volt a "tgyás-gyed-gyes nagy csalódása" Találtam vm.lapban egy hirdetést, hogy gyerekeknek szakkört szerveznek, sőt, érdeklődő felnőtteknek is van tanfolyamuk. Gondoltam, ez minden vágyam, és az itthonlét egyhangúságát is megtöröm vmvel.Felhívtam, történetesen a Pannónia Filmstúdió jelentkezett. Itt van a 3.-kerületben - jaj de jó! Holnapután indul - jaj de jó! Hét hónapos tanfolyam kiváló tanárokkal, akik az MIF-en oktatnak.Hmmm- izgalmas! És mégis mennyibe kerül- 36000Ft+Áfa/ hónap.( 45X7=315E) Én később vissza is hívtam a csajt, mert azt hittem félreértettem valamit. Nekem ez kicsit soknak tűnt (Nekem az egyetemen 35000/hó lenne a tandíjam - most halasztok,de a gyes alatt egyelőre nem kell fizetni amúgy sem). (Persze a végén, sikeres vizsga esetén állást is segítenek keresni) Az is lehet, hogy nem sok, de kizárt, hogy én ki tudnám fizetni. Az is lehet, hogy ha valaki nem az utcáról jön, segítenek a finanszírozásban. Én az utcáról próbálkoztam.
Bocs, hogy ilyen hosszan ecseteltem a "rajzfilmes karrieremet"!

Csodaszépek a gyerekek, pár hét alatt sokat változtak.
Egyébként Zsiga, aki majdnem öt hónapos, szintén eszik almát, bébiételből alma-őszibarackot. Nekünk nagyon megfogta a kakit.(Szisz kösz a szilva tippet az apáinkon keresztül,végül akkor a kamilltea segített, de azóta is csak két- háromnponta rottyantunk egy hatalmasat.

Dóra
ededora

Sziasztok még1x!

Anita: ma sem fogadja el a nevemet!Kép
Igen, ápolónőként dolgoztam a gyerekek előtt 12 évet.

Regina: látod, én meg már ilyen vén vagyok.Kép

Dandy
andy30x

Sziasztok!

Nem fogjatok elhinni, de ezek a hulye szamitogepek allandoan kicsesznek velem!
Ma delutan fel 6 korul mar egyszer megirtam nektek egy levelet, es pont mikor kesz lett,
az a rohadt szamitogep egyszeruen eltuntette! Ugyhogy most a parom tanacsat kovetve eloszor megirom Word-ben aztan majd bemasolom a topikbaKép

Szoval most megprobalom felidezni a levelemet, hatha sikerulKép

Meg szerencse, hogy ma sikerult 2x jonnom, mert igy is jegyzetelnem kellett a del ota osszegyult uzenezek miatt!
Es egy CSOMO UZENETEM VOLT TOLETEK!!!KépKépKép
Kosziiiiiiiiiiiiiii!!!!Kép

Szoval most akkor szepen erkezesi sorrendbenKép :

Timi!
A szuleszno valasztassal kapcsolatban en azt hallottam, hogy aki valasztott, az nagyon
ajanlja mindenkinek. En a dokimat is megkerdeztem rola, o azt mondta, hogy azert jobb, mert ha valasztott szulesznod van, akkor az csak miattad van ott, csak veled foglalkozik
es a te igenyeidre figyel. Ha pedig az ugyeletes van ott es eppen meg harman szulnek melletted,
akkor ide-oda rohangal, nem tud ugy odafigyelni rad. Szoval en ugy erzem valasztani fogok,
igaz ez bizonyos anyagiakkal jar, ha be kell jonnie munkan kivul, de szerintem megeri.

Mucska!
Erdekes, hogy nalatok nem engedtek be a parodat a korhazban, nalunk ott is bejohetett es jo
is volt, mert en nem lattam az UH-bol semmit, o kozvetitett vegig.
Az en vernyomasom normalisan is 110/80 volt, ugyhogy en mar a 100/70-nek is orulokKép
A dokinal eddig 3x voltam, es 2x 90/bekasegge alatt volt, meg a 90-et sem erte el, az asszisztensno nem is mondta meg mennyiKép Es ami erdekes, hogy nem szedulokKép

Zsuzsa!
A paromnak hihetetlenul tetszett, de mar a legelso is , ahol meg baba nem is volt, de mar a szivecskeje helyen a pici feher pulzalo pottytol is ugy meghatodott, nagyon edes volt! Most meg vegig tudositott, hogy eppen mit csinal a picuri, egeszen meghatodott volt, annyira imadtam erte!Kép
Azert remelem a 4 oras kazi csak eleg lesz, de ha esetleg megse, akkor majd beszerzunk egy masikatKép

Szoszi!
A Szuloszoba szerdan volt, kar hogy lemaradtal rola, szerintem egyre jobb, egyre normalisabb szuleseket mutatnak, egyre normalisabb korhazi hozzaallassal! Most nem sirtam annyira, csak egy kicsit, mar a parom sem aggodott annyiraKépKépKép
A dokim tenyleg nagyon jo fej, nem beszel se tul soket, se tul keveset.Kép Pont jo es halal nyugi ember, remelem ez majd a szulesnel jo leszKép

Lino!
Erdekes, de nekem is a hideg dolgok jonnek be nagyon! Hideg asvanyviz es fagyi, utobbit azert nem akarom tulzasba vinniKép
De ki fogom probalni a melyhutott gyumit, nagyon jol hangzik!

Zuzsi!
Ez a Kistarcsai Flor Ferenc Korhaz es csak ajanlani tudom, az egesz hely tok szimpi, alternativ szuloszobakkal es mindenfele eszkozzel. A dokim eddig csucs, remelem az is marad!

Ja, kepzeljetek meg ma is felhivtam tanacsot kerni tole es aztan a vegen mondtam neki, hogy most mar tenyleg nem zavarom tobbet ezen a heten, erre o tok kedvesen, hogy dehogy is, nyugodtan hivjam, ha barmi kerdesem van! Teljesen lehidaltam! A parom teljesen odaig van a dokiert, allandoan mondja, hogy milyen jo, hogy hozza kerultem!

Azt hiszem Zsuzs irta valakinek, hogy fizesse be a parjat a menzara. Higgyetek nekem MENZAT NE!!!
Legalabbis ahol mi eszunk a suliban az KATASZTROFA! Komolyan! Sajnos most meg ingazunk Pestrol es igy nem tudok fozni, mert mi
fel 1-kor es 1-kor kezdunk tanitani, de alig varom, hogy kesz legyen a hazunk es kikoltozzunk es a sajat foztomet ehessem! Ugy irigyellek titeket, mikor itt finomsagokrol irtok!
Igaz, tegnap eszembe jutott az Anyukam isteni majpastetomja, erre ma este mar azzal vart vacsira, ugy bezabaltam, hogy most ketszer akkora a pocakom es alig kapok levegotKép
De megerteKép

Na most mar iszonyat sokat irtam, szerintem el sem fogjatok olvasni, ha meglatjatok mennyiKép

Jo pocakosodast mindenkinek!

JA!!!! A Cora-ban 28-tol akcio lesz es egy csomo kismamacucc! En megyek!

Sziasztok!
Orsi
11

avocado

Szép jó estét!

Képzeljétek, állati jó dolgom van....életem párja elvisz holnap csavarogni, egész napos progi lesz: uszoda, szauna, szoli, biliárd, étterem..Kép A nagyszülők már alig várják hogy vigyázhassanak a bébire, sokat segít mindenki, tényleg arany életem van Kép Már alig várom, édes kettesben pihengetni, sétálgatni...hmmmmm....Kép Kép Kép

Gabi:
hú, én már komoly kort megéltem, már a huszadik évemet is betöltöttem, úgyhogy asszem a jelenlevők közül messze én vagyok a legifjabb Kép

Zsizsa:
én egész ovodás korom óta "tantónéni" akartam lenni, csak a családom lebeszélt, szerintük ahhoz én túl "ideggyenge" vagyok...tény és való hogy az első kiskölyök kiborítana, nagyon szép hivatás, de egész embert kíván, asszem én ahhoz nem vagyok elég türelmes...sebaj majd kincsemet tanítgathatom!

Hanzika:
programozás?!?! Atya Isten!!!!!!!!!! Egyszer betévedtem az ELTE Prog.Mat szakára egy előadásra, hát....szerintem aki azt meg tudja tanulni, az embert is eszik Kép Kép Kép Kép Kép

Barbi:
én az elején almát adtam neki, de aztán felhagytam vele, mert nagyon megfogta, tekergette a pociját, és kínlódott a kakival...szerintem lehet hogy az alma a ludas, habár biztos nem adtál neki olyan sokat, mint én....nekünk is csak az első almás hét vége felé jöttek a panaszok, akkor pedig már fél almákat ettünk

AnnAnn:
a Velencei-tótól 10 km-re lakunk, Érd és Martonvásár után az M7-es mentén, egy csendes nyugis kis faluban.

Ja, és azt nem is meséltem, hogy tegnap este 10-től reggel 7-ig aludt Dominika....remélem ma is így lesz Kép

Derűs jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek

Regina
gregina

Szia Orsi!

Nekem írta viccből Zsuzsa,hogy menzáztassam a párom, CSak mert, hogy ennyire igényes a pocakjára! Kép
Mindennnapi főzés nálam megszokott lett, mert enni szeretünk mi is, barátaink is. Sokszor kajálunk együtt és tudod, hogy jobban esik a falat, ha többen esznek.
Mell kérdés: na mellem az van elég rendesen. A két nővéremnek összesen nincs annyi, mint nekem. Nekem nem tünne fel, csak olyankor amikor elindulok melltartót venni (Tesco, Cora) és csak akkorát tudnák venni, hogy 2 kosár jó egyre. VAgy mikor elindultam fürdőruhát venni egy szakboltba és bemegyek bő pulcsiban, nem látszik semmi szerintem és azt mondja ránézésre az eladó, hogy nehéz lesz!
Én nem látom magamon a kajakozás maradvanyait, de mikor a mennyasszonyi ruhát varrattam akkor a varrónő rögtön kérdezte a hát és kar méretből, hogy mit sportoltam.

Kismamák!

Itt mindenki káposztát eszik??????? Kép

Kellemes hétvégét mindenkinek és tessék pocakosodni!

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

DBarbi,
majd megkérdezem a tesómat a tanfolyam árával kapcsolatban, de én is úgy emlékszem, hogy elég drága, ő is két évig töprengett, mire belevágott (de már nagyon akarta egy ideje). Én ismerek valakit, aki nagyon jól tud olaszul, igazából két lányt is, de nekik meg babájuk nincsen.Kép

Hanzika,
programozás, húúú!Kép A húgomat is csak lestem, amikor ötösöket szerzett belőle (ő info-matek-ábrázolásgeometria tanár eredetileg). Mindenki előtt le a kalappal, aki ilyen ügyi, hogy ilyeneket tanul. Sétával én is akartam próbálkozni hidegben is, de mostanában nem csak hideg van, hanem a szél is fúj, és kendőben már a plusz 3 fokos szél is kibírhatatlan, nemhogy a mínusz. Pedig olyan szépen sütött a nap!Kép

Barbi,
még nem is örvendeztem a képeid visszatérésének!Kép Remélem, a többit is sikerül előcsalogatni! Én most éppen hálóingben írok, pedig már fent vannak a drágáim, de apája biztos le akarja majd foglalni a gépet, mihelyt befejezte a reggelijét, szóval muszáj sietni.Kép

Ann,
röhögés.Kép Én is imádom, amikor Gabi röhög, de ő ezt elég ritkán teszi egyelőre. Ügyi vagy, hogy sikerül Hamit elaltatnod, Gabi nappal akkor is felébred pár perc alatt, ha a cicin alszik el. Nekem is úgy fáj a fogam, már áprilisban kiderült, hogy ötöt! tömni kell (pedig fél évvel azelőtt mind rendben volt), de aztán feküdnöm kellett, most meg Gabi miatt nem jutok el. Pedig már eléggé rossz a helyzet, a fülem is szokott fájni a fogam miatt, lehet, hogy rászánom magam, és valahogy próbálom megoldani, bár sajnos pénzügyileg is eléggé a falhoz vág az összes rossz fog rendbehozatala. De ha Gabi engedné, már holnap mennék, úgy szeretem, amikor minden rendben van a számban.

Anita,
a kemény kaki miatt együtt érzek nagyon, kicsit én is tartok ilyen szempontból a hozzátápitól.

Dandy,
hú, de vén vagy!Kép Neked is megy a csodálat, hogy még hajlandó vagy 3 évet tanulni!Kép Az egészségtan tanár hol tanít?

Dóra,
a tesóm is az utcáról ment, és neki is drága volt a tanfolyam.Kép De ő már nagyon régóta szeretné ezt csinálni, és azt mondta, hogy most végre belevág. Kíváncsi vagyok, hogyan tud majd elhelyezkedni. Egyébként sok időt igényel, mert rengeteget kell otthon is rajzolni (legalábbis hugica ezt tette).

Regi,
a csavargásért irigyellek!Kép Mi még Gabó szopizása miatt nem csinálhatunk ilyet, de ami késik, nem múlik.Kép Tényleg fiatal vagy, én ilyen idősen még sehol sem álltam gyerekügyileg, max a távoli gondolat szintjén, bár férjecskémmel már együtt voltunk akkor 2 éve, szóval mehetett volna, de szerintem mi még most sem vagyunk teljesen érettek a szülőségre (28-29 évesen).Kép Valamikor viszont muszáj volt elkezdeni, főleg, hogy négyet szeretnénk.Kép Az tény, hogy a tanítónéniség egész embert kíván, de a nagynéném tanítónő, és olyan édes történetek mesél a gyerekekről, mindig elolvadok tőle.Kép

Gabó egy hét fantasztikus alvás után (ált. 7 óra egyben), pár napja már megint ébred 3 óránként, sőt, van, hogy gyakrabban. Most csak azért nem vagyok ezért nagyon szomorú, mert így legalább plusz kajához jut, és talán hízik végre egy kicsit. Rájöttem, hogy azért is volt nyűgike az utóbbi egy héten, mert kevés a tejci, ugyanis az azt megelőző héten (az oltás után), nagyon ritkán és keveset evett, amitől lecsökkent a mennyiség, most meg húzna bele, ezért szinte egész nap cicizünk. Ma megyünk a babás barátnőmékhez, kíváncsi vagyok, bírja-e Gabi szopi nélkül.Kép

Most megyek, mert párocskám már jönne, meg nekem sem ártana felöltözni végre.Kép

Szép napot!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

A párom a változatoság kedvéért dolgozik...

Zsuzsa: átmnet a mail?

Orsi: én a mailekkel járok mindig rosszul: eltűnnek, nem jönnek meg stb.
Én a múlthéten voltam varrónönél, vettem anyagot (ruhaanyagot Kép ) nagyon jó minöségüt, két félét 4000-ért és kb még 2000.lesz a díj és 6-ból lesz kettö gatyám. Elég olcsó, mert amiket én eddig láttam az 6-7 ezertöl indult és borzalmasak voltak.

Szöszi: köszi az infót, én is csökkenteve hagyom abba, nem merem egyböl,ráadásul én még csak jövöhéten töltöm a 12-öt és a 13-ik hétig semmiképpen sem húzom vele csak ha naponta 1-et veszek be.
Na, milyen gatyót vettél?

Zsuzsi: szedek már magne b6-ot.

Mucska: én nem káposztázom. Kép Én rakott krumplizom!

Puszi mindenkine:
Bellana

Bocs a rövid ö-ért, de ha hosszut probálok bármiböl akkor számokká változnak...
bellana

sziasztok!

Látom, már megint nem lazsáltatok! Kép

Szöszi: irigyellek! Én is elmennék már egy étterembe cincogni apával, de sajna nem megy Kép Holnap viszont én is kapok ebédet az Anyumtól. Szegény, őt ünnepeljük, és ő főz!

Zsuzsi: időnként egy kis játszótéri pletyi aranyat ér! Én már csak tudom. Mondjuk nekünk jó, mert a házzal szemben van a játszótér. Így nem kell messzire menni!
Amúgy valóban, a fizika segített! Kép

Orsi: köszi a Cora infót, csak sajna nekem nem jön be a honlapjuk mostanában. Újságot meg nem kapok Kép
A menza csak humor volt. Amúgy én is szoktam élni a lazsálással, és rendelek a www.alagastroyal.hu cégtől. Nekem bevált.
A májpástétom nekem nem jön be, de a lényeg, anyukád vette a lapot! Kép
Amúgy végigolvastalak.

Mucska: na látod, akkor csak van nyoma annak a kajaknak. Meg is lepne, ha nem így lenne. Amúgy érdekes, hogy nálunk is a Húgomnak sokkal nagyobbak vannak Kép
Én nem káposztázom. Talán én vagyok a kivétel.
Az együttevésnek van varázsa. Gyerekkel meg méginkább! Zsófim olyan aranyos, mert mindig mondja ilyenkor, hogy jó étvágyat mindenkinek Kép

Bellana: most kuksoltam meg, és át. Elolvasom, és reagálok mailben, jó?
Amúgy elárulom, az én párom sincs itthon. Talán késődélután lesz majd, és akkor irány a játszóház!
A rakottkrumpli most nekem túl nehéz. De amúgy jó kaja. A párom imádja, de csak sok tejföllel, és sok kolbásszal.
Hol van ennyiért varrónő???

Nos, legyetek jók, és pihenjetek, ha tehetitek.

Zsuzsa
zerko

Zsizsa: köszi az együttérzést, ma körtét próbáltam adni, de szinte falta, annyira izlet neki, kíváncsi leszek a hatásra.Lehet, hogy Gabó lassan a hat hós ugrásnál tart és azért cicizik többet. Drukk, hogy menjen fel pár kiló.

Regina: most nagyon irígykedem ám rád/rátok. csuda jó dolgod van, azért remélem legalább picit gondoltál ránk, itthon ülő anyákraKép.Ennivalót hogyan oldottátok meg? Dominika alvási is szuper, így egy szavad sem lehet!!

Dóra: tényleg jó régen jártál erre. Nálunk is megfogta a kakit az alma, ma körtét kapott hátha...

Most turmixoltam Roónak körtét, hát látni kellett volna , mennyire falta befeléKép. Eddig semmit nem evett még ennyire. Kíváncsi leszek, a kakin mennyit segít majd?Bár a turmix hangjától most először nagyon megijedt, holott eddig se pórszívó, se mosógép se semilyen erősebb hangtól meg se rezzent. Szegénykém annyira sírt, alig tudtam megvígasztalni. Annyira szeretem, hogy lassan ott tartok, hogy kezdek szerelmes lenni beléKép Kép.

Mindenkinek jó hétvégét , apákkal , babákkal együtt!!!

Anita
anita77

Zsuzsa, akkor várom a választ. Kép
Varrónő Gödön van ennyiért. Persze lehet, hogy kicsit több lesz, de hogy nem 7 ezer lesz 1 nadrág az tuti. Majd megírom ha kész van, hogy mennyi lett. És a legjobb, hogy rám szabja és teljesen illeni fog. Alig várom már. Jövőhét végén megyek próbálni.

Puszi:
Bellana
bellana

Sziasztok!

Zsizsa: drukkolok a hugicádnak,remélem bejön neki a rajzfilmezés! A tegnap esti nyavajom kicsit hosszú lett,bocs, félálomban, módosult tudatállapotban írtam Kép(most meg itt ficánkol a kezemben a ded.)

Anita: nagyon kováncsi vagyok a kötrte hatásására, ha müködik, mi is megkóstoljuk! A banánra ilyen kakihelyzetben gondolni sem merek. Anyósomnál van a mélyhűtőben őszibarack, ha letelik a karantén (az egész család dögrováson) van),az lesz a következő.

Nagyon szép hétvégét kívánunk mindenkinek!

Zsizsek és Dóra
ededora

Bellana: és kantáros lesz, vagy elől betétes derékgatya? Mindenképpen megéri szerintem. Nekem szerencsére van most kettő, ami szerintem tavaszig kitart, és majd utána gondolkozom rajta. Addig nem akarok!
A válasz elment!

Zsuzsa
zerko

El vagyok keseredve, mert tegnap végigjártam 3 kismama-üzletet, és semmivel nem tudtam meglepni magamat! Nekem a Brendon nagy csalódás volt, mert az ízlésemnek megfelelő dolgot egyáltalán nem találtam, még horribilis áron sem. A Baross utcai Maternellében pedig nem volt a méretemben olyan, amit kiválasztottam. A C&A-ban volt nagyon jó gatyó, méretben sem volt rossz, viszont olyan szédületesen rosszul állt rajtam, hogy hagytam a csodába...Oda talán bugyogóért visszamegyek majd, mert 5 db-os kismamásat adnak 2.700.-ért.
Este mondtam a férjemnek, hozzon fel a pincéből egy krumpliszsákot nekem, és adja hozzá kölcsön a köntösének az övét - abból kialakítunk nekem valamit.
Kép

Hogyan legyek így vonzó kismama?!

Káposztaügyben én is csatlakozom, én pl. a savanyúkáposztától jövök izgalomba, legalább az nem hízlal, igaz?

Puszi

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Szia lányok!

Zsuzsa, megjött a mail, köszönöm. Kép
A gatyó nem kantáros lesz hanem állítható pocakú.
A kantárosokban szörnyen mutatok, mert felül kicsi, becsúszik a 2 cicim közé és elég hülyén nézek ki benne... Amúgy sem kicsik, de ilyenkor aztán rémes. Azért van akiknek tetszik. Kép

Bori: én se találtam jót, mondom még a 10 ezres is szörnyű volt. Ráadásul az én meglátásom szerint a gatyók többségét, két méter magas, 500 kilós nőkre tervezik.
Javaslom a varrónőt, ha találtok, olcsóbb és rátok szabja, úgyhogy tök jó lesz.

A Madrina kismama plázában volt már valaki?

Bellana
bellana

Sziasztok!

Hát, most megijedtem. Annak idején mondtam, hogy az alma hasfogó hatású, de itt többen mondták hogy nem volt gond, így én is megpróbáltam. 4. napja nincs rotyi. Akkor lehet, hogy attól? A védőnénink mégis tud valamit...
Maradok akkor az őszibaracknál...
Amúgy képzeljétek láttam 7 hónapos kortól joghurtos bébiételt. Ledöbbentem.

Zsizsa
Mi is néha még gyereknek érezzük magunkat 29-31 évesenKép

Barbi
Képeknek örülökKép És most 2x-esen archiválj.(Mondom én, akinél minden a vincsin van csak megKép)

Anita
A körtét te turmixolod vagy bébiételben veszed? Remélem Robó pocakja már rendeződött.

Regina
Én is mindig megeszem a megmaradt bébiételt. Szerintem ezek a gyümölcsösek nagyon finomakKép

Dóra
Jobbulást, mit kaptatok el?

Képzeljétek mi most Nagymamival vagyunk, férj síel. Egész jól bírjuk. Férj kevésbé, mindig telefonálgatKépAnyukám babázik egész nap, én pedig ráérek kicsitKép

No azért néha én is kellek neki, megyekKép
Üdv
Szisz
szisz

Bori: a sav. káposzta nem nagyon! Van benne C vitamin, és jó sok savat csinál.
Szerintem a krumpliszsák nem rossz, de ez a te stílusod??? És esőben meg jön majd a szemeteszsák?
Ne add fel, van még pár hely azokból, amit én javasoltam!

Bellana: elképzellek a becsúszó felsőrésszel. Lehet, hogy lenne olyan "szaklap", ahol buknának erre a dologra. Persze ha csak a gatyi van rajtad! Kép

Én voltam a Madrinában. Ott vannak cuccok gebe mamikra, de nekem az is nagy csalódás volt, és az is drága szerintem. De nézz be, ha arra jársz!
Viszont ott vettem most a Milupa terheskrémemet, és az ott csak 950 Ft volt, ami jó ár!

További jó 7végét.

Zsuzsa
zerko

Sziasztok Kismamák!

Már megint rengeteget írtatok, képtelenség mindenre reagálni.KépSajnos az én lelkiállapotom sem a legjobb, olyan ingerült vagyok, hogy mindenkit keresztbe tudnék lenyelni.Kép Szegény Nagyi is úgy felhúzott tegnap, hogy majdnem kiosztottam, de szerencsére tudtam tűrtőztetni magam. Nem az ő hibája, elvégre én változtam meg, ő olyan amilyen mindig is volt. Csak a nyamvadt babonáival az egekbe kergeti a vérnyomásomat.Kép
A konyha témához hozzászólva, én sem szeretek főzni és sokszor azt sem tudom ugyan mit is ennék. Még jó, hogy más nem szenved tőle, mert egyedül vagyok.
Anyós téma: nekem nagyon szuper anyósom van, mintha a második anyukám lenne.Jobbat kívánni sem kívánhatnék!Kép

LinoKép
Örülök, hogy jó lett az AFP eredmény. A hányás miatt őszinte részvétem, remélem azért hamarosan elmúlik!Kép

TimiKép
A videót ne hagyd ki! Ha van kedved mi csinálhatunk egy mini-talit itt Egerben.Kép

BellanaKép
Drukk a felvételihez!Kép

SzösziKép
Alice-t üdvözlöm!Kép

MucskaKép
Sanyarú sorsú kispapák topikja van a Babaneten, csak sajnos kihalt. Esetleg a férjed újra életre keltheti!Kép A mákos gubát én is imádom, de mióta pocakosodom, nem kívánom a régi kedvenceimet.Kép

ZsuzsaKép+ Minden kisgyerekes AnyukaKép
Nehéz lehet gyerek mellett, már én is belegondoltam, hogy legközelebb nem lesz ilyen jó dolgom. Most akkor és annyit pihenek amennyit akarok, de a következő babánál nehezebb lesz. Kitartás lányok!Kép

Egcsi
egcsi1

Sziasztok Kép

Anita, nagyon sajnálom Robót a kemény kaki miatt Kép Olyan jó lenne, ha tartósan megoldódna.
Szóltam apájának DVD ügyben, egyelőre fogalma sincs, de azért írj róla bővebben mélben, hátha utána tud kutakodni valahol. A gyerekekről készült képek nagyon fontosak!!! Kép

Regi, az jó hely lehet, bizti sokat mentek a Velencei-tóhoz, amit imádok!!!
A csavargás nem lehet rossz ;o)

Zsizsa, tessék egy nagy levegőt venni és elmenni fogáasztra, utána kapsz valami hősi érdemérmet, ok? Kép
Homeoval hogy állsz? Kép Mi már felkészültünk az oltásra!

No mi meg voltunk Jászberényben, de sajnos nem Anitáékat látogattuk meg (de ami késik nem múlik Kép ) hanem főként a bababoltban voltunk, meg a kedvenc méterárumban. Ja és hami szobájába a polcokhoz csavarokat is vettünk - ebből is látható, h ez egy elég ócska város, az meg jó Kép
Vettünk Hamcsinak ágy fölé forgót, ami ugyebár pár hete elromlott, meg kombidresszt, hálózsákot, ilyesmit. Meg anyagokat is, lesz egyforma narancssárga mellényünk KépKépKép

Vera sztem Szolnokon van csütörtök óra, vagy nem ilyesmit említett? nekem is feltűnt, h régen nem ír, de erre gondoltam.

Egy kicsit túlzásba vittem az ebédet, úgyhogy most muszáj pihennem - apája Hamizik éppen.
Pussz
Ann
annann

Anita,
remélem a körte bejön kaki szempontból is.Kép Nekünk egyszer-kétszer apája tüsszentésétől ijedt meg annyira Gabi, hogy utána percekig kellett vigasztalni. Az ilyen előfordul, de majd hozzászoknak.Kép Én is mindig azt mondom apájának, hogy két szerelmem van, az egyik ő, a másik Gabi.Kép

Dóra,
nektek is jó hétvégét!Kép

Szisz,
ez már csak így van, manapság később érnek az emberek. De legalább lesz a gyereknek játszótársa.KépKépKép

Ann,
mennék én a fogdokihoz, de Gabi most pl. két óránként cicizik, ezért kicsit nehéz. De hétfőn felhívom, úgyis legalább egy hónap, mire lesz időpont, addigra talán Gabi is rendeződik. (Hősiességről: volt olyan, hogy két hét alatt ötször voltam fogdokinál egy-egy órákat.Kép)
Ma kapom kézhez a homeos könyvet, a húgom már kedden megvette, de csak ma jut el hozzám. Ügyi vagy, hogy már oltásra is fel tudsz készülni!Kép
Mi karácsonyra kaptunk varrógépet, már én is azt tervezgetem, hogy milyen egyforma rucikat varrjak magunknak.KépKépKép

Most megyek készülődni, mert megyünk a barátnőmékhez.

Szép estét mindenkinek!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Az én férjem ma nem dolgozott, úgyhogy egész nap a gépnél ült és én csak most fértem ide elolvasni titeket!

BELLANA!!!

Szerintem el vagy tévedve egy héttel! Én ugyanis most csütörtökön a 12. hetet töltöttem be és ha jól emlékszem, mi egyidősek vagyunk. Szóval szerintem számolj utána!

Egcsi!
Nekem is az a bajom a főzéssel, hogy nem nagyon kívánom a kajákat és akkor nincs kedvem megcsinálni sem. Csak nekem muszáj valamit csinálni a gyerekek miatt. Bár Peti az oviban ebédel, de Rita itthon.
Holnap szerencsére anyunál ebédelünk. Az én anyósom 350 km-re lakik, így nincs vele semmi bajom.

Tegnap voltam a törökbálinti Corában és volt leárazva farmer kismama ruha meg elöl betétes nadrág több színben. Mindegyik 2590 Ft volt. Egy ruhát vettem, de a gatyák elég nagyok voltak, legalábbis amelyik nekem tetszett, az nagy volt.

Panó
panó

Sziasztok!

Voltunk ma babauszin és fényképeztünk is.
Gondoltam, megmutatom nektek is Kép

Kép
Kép

Ma csak ennyire futja tőlem, mert az uszi és utána a suli (10-től 5-ig) teljesen kiszívta minden erőmet.

Üdv.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Sziasztok!
Megjottem a nagy bevasarlasbol,de tul jo hirekkel nem szolgalhatok...Kép
En azt hittem ha egy kismama felveszi a kismama-ruhat sugarzik es gyonyoru.Hat,egy nagy fenet!!!
Vastag,barsony,sotetszinu es oriasi!Igy tudom jellemezni.Barmit probaltam fel oriasi volt, es nem csak a ahasamon,de a fenekemen,combomon,mindenutt.En meg ilyet sosem lattam...
Vegul nagy elkeseredesemben vettem egy kantaros farmert,pedig csak ezt nem akartam,de mas egyszeruen nem volt.Ez is oriasi.
Szinte latom,ahogy hetfo reggel felveszem a 4.-ik hete mindennap hordott,orokolt kismamanacit,az 1etlen pulcsimmal,ami eltakarja.Kép
Viszont megvettem 2 szoptatos Dorina melltartot,megkockaztattam a meretet,hatha mar nem no annyit a mellem,egyszeruen 2000 ft-ert nem tudtam otthagyni.

Megyek,mert a rakott kaposztam odasul.(savanyubol van,BoriKép)
Bocs,hogy nem reagaltam a hozzaszolasokra kulon,majd holnap reggel...
szoszi
14+6
Ja!KépTalan nem haragszik meg Soraya,ha elmondom,hogy jol van,voltak gondjaik,de mar sinen vannak es jovo hettol majd jon...A tobbit majd o elmondja,ha itt lesz.
szoszi

Sziasztok!
DBarbi!
Én is elolvadtam volna...Jó a fürcsis kép!
Gratula a 4-eshez!
Az olasz topik jó ötlet! Én nem tudok sajnos olaszul, de nagyon szerettem volna tanulni. (angol-német-franciát tanultam eddig)

Anita!
Robó mennyi anyatejet kap még?
Én 1998 óta dolgozom, néha még mostanában is. (jogász vagyok)

Barbi!
Nagyon aranyos Ádám!

Ann!
Nagyon nagyott nőtt Hamcsi.

Szisz!
Nálunk is volt ilyen tápszeres fél nap (el kellett mennem vhová). Csak 100ml tápot evett meg némi almát, amíg nem voltam itthon, de mire hazaértem már nagyon éhes volt...Írtad, hogy adsz Borkának bébiételeket. Ő már nem kap anyatejet?

Üdv:

Docka
Docka

Gyors bekukucskálás, mert kibérelt helyem van a konyhában...
Ma sütötökpüré volt a menü,és majdnem a kanalat is lenyelte Ádám...Nagyon izlett neki, remélem nem okoz hasbajt, mert olyan szivesen adnám neki. Ez most bolti babakaja volt, de olyan olcsó, ennyiért nem éri meg pepecselni. (jelzem, Kanadában élek.). Ha már nagyobb adagot is megeszik,és tudom elöre, hogy szereti azt a bizonyot hamit, nekiállok megcsinálni, de most még csak kisérletezgetünk.

Anita, remélem nálatok is hatásos lesz a körte!Biztosan az alma volt nálunk is ludas,mert tegnap nem kapott, nem is volt sirás...

MArcsi, csuda jók ezek a pancsis képek!! Mit szólt hozzá a nagylegény??

Na a többit talán majd legközelebb, sajna nincs több idöm.
Jó hétvégét továbbra is!!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Ededora, Zsizsa: köszi szépen az infokat a tanfolyammal kapcsolatban Kép Meglátjuk majd...

Az olasz topic sztem is jó 5let...de egyelőre senki Kép Kép Kép brühühűűűű Kép

Ma megvettük Fanninak az etetőszéket (a másik anyuéknál van, hozzánk be sem férne igazán), nagyon király, imádja a kiscsaj Kép És késöbb is jó lesz kisasztal+kisszék variációnak Kép

Marcsi: nagyon jók a babauszis képek, szuper! Kép

Ma kipróbáltunk új kaját. Nestlé bébiétel, tészta, sonka, zöldség...baromi finom illata van, olyan, mint valami olaszos spagettiszósz. Mondanom sem kell, hogy Fanni benyomta az egészet és még ette volna tovább is Kép Kép Kép

Docka: angolt és franciát énis tanultam már, de nem nyitnék topicot a tudásomra Kép Kép Kép Kép Kép

Anita: énis remélem, hogy "bejön" a körte. Kamillatea nem segít?? Nekünk az mindig hatásos Kép Fanni is imádja a körtét Kép

És a kép az etetőszékről:

Kép

dbarbi
DBarbi

Sziasztok!

Docka

De tulajdonképpen Borka még csak anyatejet kap. De elkezdtem 2 szopi közt mindennap egy alkalommal gyümölcsöt próbálgatni. Ez azt jelenti hogy 2-3 kiskanál lemegy. Vagy mellé. De legalább tanuljuk az ízeket. Én legalábbis, mert utána megeszem a maradékot Kép

Marcsi
Hova jártok úszni? Jók a képekKép

dBarbi
Klassz az etetőszék, hol vettétek?

Na jóéjtKép
szisz

Sziszke: A Madrinában Kép

dbarbi
DBarbi

Sziasztok!

Hát, ez nagyon klassz nap volt, leszámítva hogy szénné égtem a szoliban, 20 évem alatt egyszer sem égtem le ennyire mint most, minden porcikám vörös és sajog....lenyúltam a baba testápolóját...Kép

Anita:
könnyű volt megoldani mert manókám sajna tápszeres Kép

Csajok! nemtom ki lakik Auchan közelben, de nagyon jó akciók vannak....olyan etetőszék mint DBarbiéké 6000.- , rengeteg babaápolási termék, Gabi cuccok, pl. harisnya 399.- stb.....febr. 5-ig vannak az akciók, ha valakit érdekel Kép
most futok a hűtőhöz mert kong a pocim, majd reggel jövök bővebben,
puszajka mindenkinek....
Regina
gregina

Sziasztok!

Szisz: szerencsére mi vagyunk a karanténon kívül Kép, de a családban sajna majd' mindenki beteg. Mindenesetre köszönjük a jókívánságokat!

Anita:A kamillateát fel lehet "turbózni" némi cukorral.Fél kávéskanállal tettem egy decibe, érezhetően édesebb lett tőle. Nem akarok a cukrozásból rendszert csinálni, de ha már tényleg nem megy a kaki,egyszer szerintem belefér, nekünk működött (amikor nem tudtam beszerezni a kecskeméti szilvát, így azt nem próbáltam). Egyébként nem is ivott túl sokat belőle, este adtam, reggelre lett kaki.

Jó éjt nektek!

Dóra
ededora

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?