Sziasztok!
Nem fogjatok elhinni, de ezek a hulye szamitogepek allandoan kicsesznek velem!
Ma delutan fel 6 korul mar egyszer megirtam nektek egy levelet, es pont mikor kesz lett,
az a rohadt szamitogep egyszeruen eltuntette! Ugyhogy most a parom tanacsat kovetve eloszor megirom Word-ben aztan majd bemasolom a topikba
Szoval most megprobalom felidezni a levelemet, hatha sikerul
Meg szerencse, hogy ma sikerult 2x jonnom, mert igy is jegyzetelnem kellett a del ota osszegyult uzenezek miatt!
Es egy CSOMO UZENETEM VOLT TOLETEK!!!
Kosziiiiiiiiiiiiiii!!!!
Szoval most akkor szepen erkezesi sorrendben
:
Timi!
A szuleszno valasztassal kapcsolatban en azt hallottam, hogy aki valasztott, az nagyon
ajanlja mindenkinek. En a dokimat is megkerdeztem rola, o azt mondta, hogy azert jobb, mert ha valasztott szulesznod van, akkor az csak miattad van ott, csak veled foglalkozik
es a te igenyeidre figyel. Ha pedig az ugyeletes van ott es eppen meg harman szulnek melletted,
akkor ide-oda rohangal, nem tud ugy odafigyelni rad. Szoval en ugy erzem valasztani fogok,
igaz ez bizonyos anyagiakkal jar, ha be kell jonnie munkan kivul, de szerintem megeri.
Mucska!
Erdekes, hogy nalatok nem engedtek be a parodat a korhazban, nalunk ott is bejohetett es jo
is volt, mert en nem lattam az UH-bol semmit, o kozvetitett vegig.
Az en vernyomasom normalisan is 110/80 volt, ugyhogy en mar a 100/70-nek is orulok
A dokinal eddig 3x voltam, es 2x 90/bekasegge alatt volt, meg a 90-et sem erte el, az asszisztensno nem is mondta meg mennyi
Es ami erdekes, hogy nem szedulok
Zsuzsa!
A paromnak hihetetlenul tetszett, de mar a legelso is , ahol meg baba nem is volt, de mar a szivecskeje helyen a pici feher pulzalo pottytol is ugy meghatodott, nagyon edes volt! Most meg vegig tudositott, hogy eppen mit csinal a picuri, egeszen meghatodott volt, annyira imadtam erte!
Azert remelem a 4 oras kazi csak eleg lesz, de ha esetleg megse, akkor majd beszerzunk egy masikat
Szoszi!
A Szuloszoba szerdan volt, kar hogy lemaradtal rola, szerintem egyre jobb, egyre normalisabb szuleseket mutatnak, egyre normalisabb korhazi hozzaallassal! Most nem sirtam annyira, csak egy kicsit, mar a parom sem aggodott annyira
A dokim tenyleg nagyon jo fej, nem beszel se tul soket, se tul keveset.
Pont jo es halal nyugi ember, remelem ez majd a szulesnel jo lesz
Lino!
Erdekes, de nekem is a hideg dolgok jonnek be nagyon! Hideg asvanyviz es fagyi, utobbit azert nem akarom tulzasba vinni
De ki fogom probalni a melyhutott gyumit, nagyon jol hangzik!
Zuzsi!
Ez a Kistarcsai Flor Ferenc Korhaz es csak ajanlani tudom, az egesz hely tok szimpi, alternativ szuloszobakkal es mindenfele eszkozzel. A dokim eddig csucs, remelem az is marad!
Ja, kepzeljetek meg ma is felhivtam tanacsot kerni tole es aztan a vegen mondtam neki, hogy most mar tenyleg nem zavarom tobbet ezen a heten, erre o tok kedvesen, hogy dehogy is, nyugodtan hivjam, ha barmi kerdesem van! Teljesen lehidaltam! A parom teljesen odaig van a dokiert, allandoan mondja, hogy milyen jo, hogy hozza kerultem!
Azt hiszem Zsuzs irta valakinek, hogy fizesse be a parjat a menzara. Higgyetek nekem MENZAT NE!!!
Legalabbis ahol mi eszunk a suliban az KATASZTROFA! Komolyan! Sajnos most meg ingazunk Pestrol es igy nem tudok fozni, mert mi
fel 1-kor es 1-kor kezdunk tanitani, de alig varom, hogy kesz legyen a hazunk es kikoltozzunk es a sajat foztomet ehessem! Ugy irigyellek titeket, mikor itt finomsagokrol irtok!
Igaz, tegnap eszembe jutott az Anyukam isteni majpastetomja, erre ma este mar azzal vart vacsira, ugy bezabaltam, hogy most ketszer akkora a pocakom es alig kapok levegot
De megerte
Na most mar iszonyat sokat irtam, szerintem el sem fogjatok olvasni, ha meglatjatok mennyi
Jo pocakosodast mindenkinek!
JA!!!! A Cora-ban 28-tol akcio lesz es egy csomo kismamacucc! En megyek!
Sziasztok!
Orsi
11