Sziasztok!
Csak most tudtam olvasni, mert zsufi volt a nap. (na látjátok nálam is van ilyen, még így fekve is)
Fél 5 kor hajnalban bevettem a gyogyit, aztán nem tudtam elaludni, keményedtem is, meg kiment az álom a szememből. A fiamat néztem hogyan alszik. Aztán 6 után elaludtam, fél 8-kor felkeltünk, fél 9-kor indultunk vérvételre. Tele volt a rendelő mint a délibusz. Azért én bementem, és megmondtam a nőnek, aki összeszedte a papírokat, hogy hívjanak be, mert nyitva vagyok, feküdnöm kell. Szerencsére be is hívtak, hamar végeztem. Aztán anyu vásárolt a Pennyben, piacon, gyógyszertárban, eléggé elfáradtam, mert nem tudtam rendesen feküdni a kocsiban, hisz a gyerekülés ott volt.
Délben hazaértünk, játszottunk a Leventével, állandóan a laptopon akar játszani. Persze nem engedem neki sokat.
Közben befutott a védőnő, beszélgettünk, örült, hogy már betöltöm holnap a 34-et. Neki örökbefogadott ikrei vannak, a 31. hétre születtek.
Utána megjött anyósom a barátnőjével Komáromból, mentek Szentgotthárdra temetésre és megálltak nálam látogatóban. Közben apa bejelentkezett msn-en, kicsit dumáltunk, anyósék elmentek, a három gyerek itt játszik, anyám szülői értekezleten.
(Most mondják a vonatbalesetet, lemondott a közlekedési miniszter. )
Bridget! Remélem bejön ez a doki! Jó lenne, ha végre sikerülne érdemben előbbre jutni! Mikor a Kaáliba bejelntkeztünk, csak elmondtam, hogy egy éve próbálkozunk (nem volt annyi, de ezt honnan tudják?) és hogy milyen panaszaim vannak (rendszertelen menstruáció) időpontot szeretnék kérni, és adtak konzultációra.Utána ment minden tovább. Annyi volt, hogy amikor kiderült, hormonra van szükség, be kellett mutatnunk egy közjegyző előt aláírt életársi nyilatkozatot, mivel nem voltunk házasok.
Levente kb. jövő hét szerdán megy haza, kedden jön az apja érte, de majd meglátjuk.
Nócika! majd küldj képet! Épp ma volt arról szó, hogy a kandalló hleyett jobb a cserépkályha. (ez nem az én véleményem). Én is szeretnék kandallót, olyan hangulatos. (kár, hogy a hatodikra nem lehet
)
Pendi! Az apja mondta a vacsiasztalnál a Leventének, hogy Szakmári Lillának fogják hívni a kistesót. Erre bejött, és közölte velem a fiam, hogy Lilla baba lesz ám a kistesóm! Na szóval így üzenget, hogy azért benne van, de szemtől szembe mindig azt mondja (hülyéskedve) hogy még meggondolhatja magát. Szóval most már többet tudják, hogy ez lesz.
Amikor már terveztük a másodikat, a barátnőm adott egy táska kislányruhát, mondván, hogy nekem úgyis előbb kell. Na ez a táska ruha kb. 2 és fél éve nálam van, többször elővettem, és reménykedtem, hogy szükség lesz majd ezekre az aranyos kis ruhácskákra. Aztán úgy esett, hogy a barátnőmnek azóta már a második kislánya betölti az 1. évét, tehát ő lett előbb babás (elsőre persze). De most eljött az én időm remélem.
Szóval én úgy gondoltam, hogy az én második gyerekem már él, legalábbis a szívemben, csak még nem öltött testet. Erre olyan jó volt gondolni. És most még kaptam ettől és egy másik barátnőmtől ruhákat, kb. ötször annyi kisruhám van most, mint kéne. És olyan aranyosak.
Csucsu! Én most ezekhez az értékekhez nem nagyon értek, de szerintem a progeszteron oké.
Azért én sem nézném el, hogy tönkretegyenek merő jóindulatból dolgokat más gyerekei a lakásban. Eleve amit a sajátom sem tehet meg, azt más sem. Szerencsére ilyen problémám még nem volt, de én szépen szólnék a gyereknek, hogy ezt itt most nem lehet. Szerencsére ilyen gond nálunk nincs, a tesóm gyerekei szinte az enyéim is, és ugyanúgy anyjuk helyett anyjuk voltam és leszek.
Zsu! Nem sokat írtál! Mi van veled?
Melus szerintem velem egyidős terhes, remlem jól van!
Most ennyi voltam !
Sziasztok!
Kati