sziasztok!
lehet hogy most elküldtök a p.....-ba, de jöttem panaszkodni. elegem van most mármindenből.
4kg-ot híztam, erre megnézte a védőnő a lábam, azt mondta brutál vizes vagyok de neizguljak mert biztos raendbe minden csak ez egy kicsit korai
aztán megnézte a vizeletet és egyből pozitív lett a teszt, tehát fehérje van benne.
a vérnyomásom mot jó volt, de rendszeresen mérni kell, és ha magasabb lesz, akkor sazt mondta ez már toxémia, és irány a kórház.
holnap megyek egyébként a kórházba teljesvérés vizelet vizsgálat, terheléses cukor és fehérje vizsgálat.
de a baba szívhangja jó volt
alper ujjabb üveg antibét kapott visszatérő arcüreg gyulladással, a héten vele is kórházba kell mennni
szóval ennyi, elegrm van ésbocsi, de inkább egy kicsit kiszállok szeri nem a topic életből, mert csak jajveszékelek és igaziból már ahoz sincs idegrendszerem hogy visszaolvasgasssak
nem rontom itt a közhangulatot, legközelebb majd ha jó hírekkel jövök akkor írok,....azt hiszem
sajnos a párologtsató amit vasárnap éjel behozott a férjem és bekapcsolt csak rontott a helyzeten.
akkor volt a legrosszabb.
most az is száműzve.
ne megyek, szép napotés azért szorítsatok nekünk, mert ha ez toxémia...akkor gáz van.muszáj még egy pár hetet kihóúúznunk