Új privát üzeneted érkezett!

Pici: :wink: :lol: 8)

Sissi: Remélem, hamarosan jobb kedved lesz.... mi nagyon SZERETÜNK, és ha úgy gondolod, hogy ez segít, nagyon várunk majd vissza :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Nika: Köszi :lol: :lol: :lol:
És tényleg szupi cipellőt kapott Gege :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Andfy:mi van veled?Hogy vagy?

Nika.neked mikor nem fog megjönni?
Vendég

Na így, hogy bezsebeltem a laptetőt, megyek is dolgozni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LEgyen szép napotok, öt után jövök vissza, addig is puszi mindenkinek

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dehogy bántottatok meg,csak most nagyon úgy érzem,hogy semmi nem sikerül.attól rettegek,hogy nem lesz tesó.
Nagyon szeretek közétek jönni :) és mint már többször irtam mindig ide jövök ewlőször.
Vendég

Zsuzska! Jó munkát neked!! jó, hogy itt voltál ma.
Már hiányoztál!!

Sissi! Fel a fejjel, ne légy szomorú!!!
Mi szeretünk!

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nika!
Megvan már mit főzöl??

Gege, hogy van ma??
Aludt azért egy picikét?

picimami

sissi pont ezért kell hogy gyere közénk hiszen nem csak a babáról beszélgetünk itt tudod jól :):):)

szerdán nem fog megjönni :D:D :wink: :wink: :lol: :lol:

recept ötletek az ebédhez? HELP

nika70
Salgótarján

ááá pici fél12-től reggel hétig majd most megyünk le a boltba aztán szreintem fog aludni 11 felé :):):) ma estére visszaáll majd a rend inkább csak dac volt mert én nem hagytam felkelni az ágyból apa meg rámszólt hogy ne kiabáljak agyerekkel persze ezt kihasználta a kis szaros :):):):)

nika70
Salgótarján

nincxs még meg ötletem sincs de megyek a boltba éás talán kitalálom :)

nika70
Salgótarján

Magyaros burgonya leves??
És Grízes tészta??
Na!!
Vagy rántott husi?

picimami

rántott husi nem rossz

nika70
Salgótarján

köszike

nika70
Salgótarján

Ajánlom fokhagymás tejföllel és reszelt sajttal :oops: :oops: :D :D

picimami

Nekem ma megint nem kell főznböm,de nen is lenne kedvem, úgy volt,hogy itthon lesz ma apa csütörtökig.Erre kiderült,hogy vmikor elcserélgte a kolleganőjével és Ő persze elfeljetette.Most behivták dolgozni :( pedig már bele éltem magam,hogy itthon lesz.

Na nem baj majd holnaptól.

Most beszéltem a bnőmmel éas azt mondta tuti a hormonjaim dolgoznak,mert mostanában vannak érdekes megyilvánulásaim. Csak Ő nem szopkott szólni,mert ugye a hormonok.Mondtam neki,hoghy azért nyugodtan szólhat máskor.
Vendég

Sissi!
Lehet babás vagy!!
tesztelj már egyett :!: :!: :!: :!:

picimami

sziasztok!

lehet hogy most elküldtök a p.....-ba, de jöttem panaszkodni. elegem van most mármindenből. :evil: :evil:
4kg-ot híztam, erre megnézte a védőnő a lábam, azt mondta brutál vizes vagyok de neizguljak mert biztos raendbe minden csak ez egy kicsit korai :? :shock:
aztán megnézte a vizeletet és egyből pozitív lett a teszt, tehát fehérje van benne. :cry: a vérnyomásom mot jó volt, de rendszeresen mérni kell, és ha magasabb lesz, akkor sazt mondta ez már toxémia, és irány a kórház.

holnap megyek egyébként a kórházba teljesvérés vizelet vizsgálat, terheléses cukor és fehérje vizsgálat.
de a baba szívhangja jó volt :)

alper ujjabb üveg antibét kapott visszatérő arcüreg gyulladással, a héten vele is kórházba kell mennni

szóval ennyi, elegrm van ésbocsi, de inkább egy kicsit kiszállok szeri nem a topic életből, mert csak jajveszékelek és igaziból már ahoz sincs idegrendszerem hogy visszaolvasgasssak :? :oops: :oops:

nem rontom itt a közhangulatot, legközelebb majd ha jó hírekkel jövök akkor írok,....azt hiszem :)

sajnos a párologtsató amit vasárnap éjel behozott a férjem és bekapcsolt csak rontott a helyzeten. :? akkor volt a legrosszabb.

most az is száműzve.
ne megyek, szép napotés azért szorítsatok nekünk, mert ha ez toxémia...akkor gáz van.muszáj még egy pár hetet kihóúúznunk

Kép Kép Kép
asiye

Szia Drága Asiye!
Nyugodtan gyere és panaszkodj!!
Csak tudjuk mi van veled.
Kérlek.
Szeretünk nagyon, és féltünk.
Remélem nem lesz semmi baj.
Mondom én neked, pihenned kell.
Nem tudna segíteni valaki a fiúknál??
Mert ez így nem lesz ok.
Ne főzz, ne takaríts!!
Most csak magaddal törődj.
Gyógyuljatok meg gyorsan.
Puszillak

picimami

Sziasztok!

Bocsi, h ilyen hézagosan vagyogatok, de tegnap jöttem vissza Pestre, és neki is álltam az Oriandy féle Eszterházy-tortának. Brutálisan fájt a feje, úgyh hol a tortát csináltam, hol meg pihegtem. De kész lett estére a mű, bár annyira nem szépséges, viszont remélem fincsi lesz és sikerül ma meglepnem vele a férjemet, aki alig 3 óra múlva újra itt lesz :)

Asiye! Tegnap a telefonba még akartam mondani, h fohászkodom érted nagyon és KITARTÁS!! Valamiért most jó sok próbatételt kapsz, de meglásd, biztosan meg lesz az eredménye! És ha panaszkodsz is, ha szívet kiönteni is, de ne menj el!! maradj, még akkor is, ha csak panaszkodsz! Vannak az embernek ilyen periódusai, ezért itt senki nem haragszik rád!

Sissy, Andy! Mikor teszteltek? Van még valaki, akinek mostanában NEM kéne megjönnie?

afra.h

Afra!
Nagyon ügyes vagy!
Biztos örülni fog majd a párod a tortának.
Én a pirit várom, a gyógyszer miatt. De még nem jött meg.

Andy!
Hogy vagy??
Hol vagy ma?

picimami

Pici! Nagyon édes az a rugdalózó! :) Hidd el, nemsokára lesz benne "töltelék" is :wink: (fú, de furán hangzott)
Megvan már, h mit főzöl?

Én most csinálom a "fogadó"menüt a férjem kedvenceiből: vöröslencseleves, lasagne, Eszterházy-torta

afra.h

Afra!
Még melózom..
De nem tudom mit főzök.
tegnap vettem jó kis házisonkát
Azzal akarok valamit kezdeni :D

picimami

Kívánom, h hamar teljen le a munkaidőd :) és jó főzőcskézést (sajnos hirtelen sonkából most nem sok minden jut eszembe)!
Miki amúgy pontos szokott lenni nálad?

afra.h

Afra!
Pontos szokott lenni. Vetélés óta csúszik pár napot, vagyis egyet csúszott múltkor.
Köszönöm a jó kívnáságokat.
Hát abból majd vöröskáposztával, és burgonyával, egybe sütött sonka lesz :oops: :D

picimami

Akkor hajrá miki, h Picimami mielőbb gyúrhasson a babára! :D

afra.h

Sziasztok!

Úgy látom, nem én vagyok az egyedüli, aki most azt tervezgeti, hogy egy kicsit alábbhagy a babanetes látogatásokkal....
Ma reggel teszteltem és hát... NEGATÍV lett. Annyira nem vagyok letörve, mert piri még sehol, de ha jönne is, nem számít, csak most ha megjön tényleg teljesen ki szeretnék kapcsolni. Értem ezt azalatt, hogy nem fogok semmit szedni, sem a doki által felírt Clostyt, sem folsavat + méhpempőt, de még ovu tesztelni sem fogok. Egyszerűen csak élek és élvezem, az életet a kis családommal. Elegem van a minden hónapban bekövetkező csalódásokból!!! Tudom, hogy más még ennél is többet vár a babára, de nekem itt és most lett elegem az egészből!
Ugye megértitek???
Titeket nagyon szeretlek és rettenetesen hiányozni fogtok, de most egy darabig..........

Kép
oriandy

Andy! Te is.... :cry: de ha most neked így a jobb, akkor tedd azt. Élvezd az életet, ne görcsölj és mindenképpen várjuk, h visszagyere! Hiányozni fogsz :cry:

afra.h

Jajj Andy!
Annyira sajnálom.
Épp most akartam neked írni sms-t!
Ne menj el te sem.
Hiányozni fogsz.
És biztosan jönni fog a kistesó Daninak!

Megértelek ha pihenni akarsz.
De gyere néha.

Puszillak

picimami

Afra!
Aranyos vagy!!
Köszönöm.
Jöhetne már gyosran..
Hogy kezdjem a gyogyót. :cry: :D

picimami

Na látom lányok össznépi fáradtság , kedvetlenség és keserűség van mindenkin. az én napom sem tellik túl jól. Reggel elmentünk a lányommal az Auchanba. ahogy áltam ki a kocsival a lányom még nem volt bekötve mert jött a szomszéd néni is és addig a 3házig nem kötöttem be hisz ott úgyis kiszállt volna. Erre ő átült a gyerekülésből a másik oldalra ahol úgye nem volt a gyerekzár bekapcsolva . Na erre a kis szarosom kinyitotta hátsó ajtót arra jött a kuytánk aki neki szaladt az ajtónknak és kivágta erre a kapuhoz csapodott az ajtó amitől az elektronika elkezdett vissza zárni és a kapu is meg az autó is megtört. Nem nagyon tört meg az ajtó csak egy picikét na de a fényezés igy sem lehet elkerülni. A kapunk viszont működik csak van benne egy kis kanyar alul szépen zár felül viszont egy 2-3cm eláll. Na szép. Hivtam a páromat aki tök nyugodtan mondja ez előfordul.
17éves korom óta van jogsim mindig vigyáztam az autókra erre egy iylen szitúban kell megtörni a fránya autót. Na akaput is persze.

Szóval ez ma nem az én napom. Ma el is viszi szerelőhőz a férjem kiváncsi vagyok mennyibe fog kerülni ez a kör. Mondtam is a férjemnek akkor ez lesz a szülinapi ajándékom.
Most olyan bűntudatom van. Miért nem kötöttem be a gyereket arra a két percre is. Aztán inkább kikapcsoltam volna az ővet amig bemegy a szomszéd néniért. Na mindegy ezen már úgyse tudok segiteni útolag.

Kép
csucsu05

Drága Csucsu!
Nagyon sajnálom. Megértelek teljesen.
Látod vannak mindíg rosszabb napok.
Rossz így most. Kicsit visszább vesz az ember hangulatából.
De pozitívan kell előre.

Aranyos a párod, hogy így fogadta.

picimami

Pici: Aranyos a férjem tényleg. Mert kitalálta ha már a kerités elferdült akkor úgyse szeretjük és hétvégén kivágja a köztes rúdakat és veszünk szélezetlen fát az volt a régi házunkban is és azt tesz fel az nagyon tetszik nekem. Szóval mondta nézzem meg az árakat hadd csináljuk már hétvégén. Azt mondja igy legalább megcsináljuk hisz a kerités pár hónapos nem szedtük volna szét de igy neki állunk.
Ő mindig poítív. Nem tudom honnan veszi ezt de tény én még nem hallottam tőle negatív dolgot. A gyerek témában is ő teljesen optimista . Énis optimista fajta vagyok de van, hogy nem. Na mindeg yez a nap is elmúllik egyszer.
Azért még megnézem a feját ha meg látja élőben is.

Kép
csucsu05

Hát lányok láttom zajlik az élet :roll:

Asiye!

Hát tényleg nagyon összejön neked mostanság, de gyere mert tudni szeretnénk mi van veled (ha jó, ha rossz) :wink: És hiányoznál nagyon ha nem jönnél.

És ez rád is vonatkozik Andy!!!! GYERE TE IS MERT NAGYON SZERETÜNK TITEKET és rossz nélkületek a topik :wink:

Csucsu

Hát tényleg egy másodperc alatt megvan a baj :roll: de jó hogy a párocskád ilyen megértő és kedves :wink:

Kép
Kép
minimano74

Na jó nem rossz csak hiányoztok nagyon, ugye Csajszik??????????????? :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Igen csajok gyeretek. Kelletek ide a topicba hisz ez olyan mint egy család. Tessék jönni és irni. Mindent ki kell irni magunkból meglátjátok úgy könyebb lesz.

Cat: te merre vagy??

Kép
csucsu05

Hát.. mára nekem is betelt a pohár!!
Egy ügyfél kiborított.
Mert a marha nem ismeri a kresszt, és engem néz hülyének..
Kész vagyok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

picimami

Nyugi Pici nyugi (tudom könnyű mondani) :wink:

Te ma mit ettél ebédre?

Kép
Kép
minimano74

Pici ma az ügyfelet ette meg ebédre:) Na jó csak vicceltem.

Pici: nyuygalom sok hülye ember van!!!

Kép
csucsu05

Lenyugodtam!!
Írtam neki egy hivatalos levelet, képekkel stb..
Fikázott engem, hogy nem volt valami kitáblázva, és ne egy buta nő mondja meg neki, ő hibázott, és azért büntettük meg..
Most csak kapkodja a levegőt---
És fizethet :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

picimami

Gabi!
Nekem ma székelykáposztám van.
De még nem ettem.
Csak kefírt, almát, és rozskenyeret.
nem esett jól :shock: :?

picimami

Az fini én most megtudnám enni. :wink: Én ma is a szokásos rántott husi krumplival volt a menü. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Pici. te hol dolgozol pontosan? Illetve mit csinálsz?

Kép
csucsu05

Lányok ezt küldöm nektek:
Kép

Kép
Kép
minimano74

Vagy ezt :wink: Kép

Kép
Kép
minimano74

és ezt is most csináltam unalmamban :roll: Kép

Kép
Kép
minimano74

Marlenka egyszerűbben
Hozzávalók:

A tésztához:

2 evőkanál méz

2 evőkanál kakaó

2 egész tojás

2 kávéskanál szódabikarbóna

20 dkg cukor

15 dkg sütőmargarin

40 dkg liszt

(szükség esetén tejjel higítható)

A krémhez:

2 csomag vaníliás puding

1 l tej

2 evőkanál liszt (a keménység miatt)

37,5 dkg sütőmargarin

2 csomag vaníliás cukor

30 dkg cukor

A tetejére:

cukrozott kakaópor

Elkészítés: A tésztának való alapanyagokat jól összedolgozzuk, 4 cipót készítünk belőle. Mivel egy kicsit ragacsos a tészta, nehézkes a nyújtása. Eleve sürtőpapíron célszerű ellapítani, majd közepes tepsi hátulján a sütőpapírral megsütjük egyenként kb. 7-9 percig. Minden tésztalap alá tegyünk új sütőpapírt.

A pudingport és a lisztet összekeverjük, majd az 1 l tejjel főzzük keményre. A sütőmargarint 30 dkg cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Mikor már langyos a puding, belekeverjük a cukros margarint, simára dolgozzuk. A 4 lapot megtöltjük a krémmel, a felső tésztalapra is krém krül, majd ezt instant (édesített) kakaóporral bőven megszórjuk. Hűtőszekrényben hagyjuk állni néhány órát, hogy a tésztalap megpuhuljon és az ízek összeérjenek.

Megjegyzés:
Elsőként nehéznek tűnik, de nem az. A tészta ragacsos, nyújtófával, lisztezve sem könnyű kinyújtani. Én az ujjaimmal próbáltam, ez bevált. Így nem annyira vékony a tésztalap. A végeredmény a lényeg: istenien finom, eteti magát. Ajánlom, próbáljátok ki egyszer, aztán majd többször is elkészítitek.

picimami

Asiye:nagyobn sajnálom a vizesedést.Remélme nem leaz semmimkomoly.Próbálj pihenni.

Andy:sajnálom a neg.tesztet,de ha nem jött meg még lehet jó jel.

Afra:én nekem nem kell tesztelnem,mert múlt héten megjött.
Az esterházy tortáról kérünk képet.

Mi most megyünk játszira, voltunk vásárolni de csak apróságokat vettem, ill. Márknak a Dzsungel könyxvét dvd-n.
Vendég

Na sziasztok én hazamentem. :wink: Puszi

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Nagyon szép lett amit unalmadban műveltél.
És nagyon szép Vivike.
Nagyon hasonlít rád!

Jó pihenést neked.
Én is hazaértem...
Nem tom mit csináljak :D

picimami

Sissi!
A séta majd biztos jót tesz neked!!
Vegyél magadnak is valami szépet, ami jobb kedvre derítene.
Puszillak

picimami

Csucsu!
Írtam neked privit!!
Nika Drága! Mi jót főztél ma??

Cat!
Merre vagy?

Arwenről senki nem tud semmit??