Bende: én úgy gyűjtögetek, hogy azt a 10-20 millit lefagyasztom, és úgy öntögetem hozzá a következő adagot. Vettem Avent-es tejgyűjtő poharat (kb 2500 Ft volt a tetővel együtt 10 db, persze külön-külön árulják), abba teszem, később jó lesz bébiételes tárolónak.
Tényleg brutális az ember bimbója a fejés után, bár nekem kézi szivattyúm van, nem tudom az elektomos milyen lehet...
Én ezzel is megszenvedek...
Jajj, Niki egy tündérke!!!!!
Te jó ég, biztos nagyon megviseltek az autóbalesetek. Egymás után 3???? Jajj, te szegény. Apának tavaly december 5-én volt. Totálkár lett az autónk, és ráadásul a legjobb barátja meghalt, 19 éves volt. És nem is a párom volt a hibás. Az út szélén álltak, és beléjük ment egy másik haverjuk....
Én itthon őrjöngtem terhesen, az volt a mázlija apának, hogy nem ő állt a kocsi előtt, hanem mögötte, de sajnos a Tomi előtte állt. Na, mindegy szörnyű az egész. Itt állt a garázsba a kocsi több hónapig, és én nem tudtam kimenni a kamrába,(garázson keresztül kellett volna), mert ha megláttam remegni kezdtem. Még most sem nagyon merem megnézni a képeket a kocsiról, mert feláll a szőr a hátamon.
És képzeljétek, egy autókereskedő elvitte a roncsot, és a párom látta a múltkor a kocsit a rendszámmal együtt Fehérváron. Ezek szerint a totálkárra törött autót kikalapálták, és eladták. Brrrr. borzongok tőle. Közben vettünk másik autót. Ugyanolyan típust, csak más színűt...talán ezzel majd nagyobb szerencsénk lesz. Bár így is az volt, apa életben van.
Szóval én is szeretnék jogsit, de kicsit fosok, a történtek után.
Na, nem szomorítalak itt benneteket.
Anyany: brutálisan néz ki ez a fejőgép! Minden tiszteletem a tiéd. Le a kalappal előtted!
Megkuksiztam a képeidet. Nagyon szép vagy! És Zsófi is gyönyörű, és apával a közös képeitek is szupik.
Gégéé: nagyon sajnálom. Drukkolok ezerrel. Elküldöm én is a számom, ha tudsz, és lesz erőd, értesíts minket. És próbálj nem aggódni. Nagyon nagyon izgulunk értetek. Millió puszika nektek, és kitartás!
Lara: azt mondta dokibácsi, hogy 18.000 lesz, és abban még nincs is bennt a felrakás....nem occsó....de valami oan fajta, amitől nem lesz az ember allergiás. Kicsit félek a felrakástól, hogy fájni fog. Mondjuk még nem tudom, hogy mikor jutok el hozzá. Majd a vizsgák után szerintem...
Biztos majd kapok a fejemre, hogy miért nem mentem előbb.....
Bocsi, ha sok voltam.