Sziasztok!
Handrea!
Hát én maradok veletek, az biztos...még az is lehet, h novemberben is az 1-jei kiírásommal...de én már úgy szülnék 20-án (új dátum, mert daddyvel megbeszéltük, h jobb, ha hét közben jön a csajszi...ő meg tuti röhögött a tenyerébe a pocimban
)
Szurkolok nagyon, h Szabi végre elinduljon a nagyvilágba!
Én olvastam ezt valahol, h azért indul a szülések zöme éjszaka, mert tudja a szervezet, h akkor nyugalom van, és sötét, és ösztönből így alakulnak a dolgok....ez az állatoknál is így van.
Éva!
Hűha, tényleg jó nagy pocak!
Én is 18kg-nál tartok most...de sztem ebből 2kg tuti víz, ami az elmúlt 2 hétben képződött, mert azóta is borzalmasan dagadok.
Sajnos nem vagyok jobban, sőt!
Anhel!
Ez aztán szép méret, 4kg!
Drukkolok a hétvégére!
Én is hallottam, h a vékonyabb testalkatúak többet szednek fel...hát...asszem én is erősítem a tábort.
Ancsa!
Jobbulást! Sajnálom, h így a végére neked is ennyire kijutott. Borzalmas ez, amikor már amúgy is minden kényelmetlen, és pihenhetne az ember....grrrr!
Nymalac!
Nem felejtettem el ám a tegnapi igéretet, hol is van az a fotó?
Zsuzsu!
Hihetetlenül édesek a gyerekeid, komolyan, csak itt olvadozok...mint két angyalka! Nagyon hasonlítanak is, büszke lehetsz rájuk!!!! Örülök, h Ábel is szokja a helyzetet.
Peva!
Nekem is tetszett a szüléstöri, ügyesek voltatok! Dorka pedig nagyon édi! Az a torta sem semmi!
LKata!
Nah, alakulgat vm??? Drukkolok!
Inez!
Gyanús vagy te nekem, sztem készítsd a cuccot, nemsokára veletek lesz a kiscsaj!
(sztem a jövőhétbe már tutira nem csúszol át) Ja és boldog kiírási napot!
Az éjszakai dologról Handreánál.
Ildi!
Sajnálom az éjszakát! Sztem ne legyen bűntudatod, mindenkinek vannak határai, és egy nő sem bírja a gyűrődést a végtelenségig, és sztem nem is kell. Nem volt szép ez a beszólás! Az nem segítene, ha nem erőltetnéd most a szopit? Nem eszik eleget, meg nyammog hosszú ideig, lehet, h annyira nem éhes. Én leraknám, és csak akkor próbálnám megint, ha tényleg egyértelmű, h mostmár éhes. Állítólag hajlamosak rászokni erre a nyammogásra, és az nem jó. Nyugi, nem fog éhen halni. Persze én nem igazán tudom még miről beszélek, úh bocs, h kotyogok, csak egy tipp volt.
Tegnap felhívott a dúla, akinek írtam. Ja, nemtom említettem-e, de fogadok egy dúlát, mert kiderült, h a kórházban valószínűleg egyrészt nem is ugyanaz a midwife lesz velem végig, aki mellesleg tök idegen, másrészt meg ha kicsit forgalmasabb a szülészet, akkor csak be-be néznek a vajúdás alatt, nem is lesznek végig ott. Szal ettől kicsit beparáztam, mert azért nekem jó lenne, ha lenne ott mindig vk, akinek lehet szólni ha bajom van, vagy tudja, h mit csináljak, h jobb legyen...értitek. Szal találtam a neten egy szimpi csajt, aki mellesleg tök olcsó a többihez képest, és írtam neki. Váltottunk pár emailt, és tnap felhívott, h megbeszéljük a találkát.Ma jön fél4-kor, megcsináljuk a papírmunkát, kicsit beszélgetünk, és ki kell fizetnem a felét, ha elfogadom az ajánlatot. Ez után még 2x fogunk találkozni, akkor hosszabb időre, amikor beszélgetünk a szülésről, meg az egész gyerekvállalásról, h mit hogy szeretnék, meg mit gondolok az egészről...szal ismerkedünk. Ezután a 38.héttől (nálam okt.18) a 42.-ig lesz on-call, ami azt jelenti, h bármikor bármivel hívhatom 24órán keresztül. Akkor is, ha csak beszélgetni akarok, vagy vm miatt parázok, vagy bármi...meg persze hívnom kell, ha bármi történik...nyákdugó, fájások, netán magzatvíz, vagy bármi, amiről azt gondolom, h jelentősége van. Telefonon tartjuk a kapcsolatot az elején, beszélgetünk, és amikor szeretném, akkor elindul, fél órán belül itt lesz nálunk. Itt még maradunk az egy kicsit (persze ha nem úgy alakulnak a dolgok, mint Ildinél pl.
) és akkor indulunk, ha úgy érzem, h menni kéne, vagy ha én nem szenvedek annyira, ő akkor is tudja, h mikor induljunk, mert tudja hogy állok. (Itt sajna hazaküldenek, ha nem vagy elég előrehaladott, tehát kb 4-5cm, és azt nem szeretném) Végig velem lesz a szülés alatt, utána is egy kicsit, míg nyugiba kerülünk. Utána hazamegy, és ha már itthon leszünk, meglátogat egyszer, és beszélgetünk, segít, stb. Ezen kívül pedig meg lehet fogadni órabérben, h jöjjön segíteni az elején. Én valszín ezt is kérni fogom, mert anyukám kb egy héttel a szülés után jön, daddy meg nem fog kapni teljes hét szabit, szal kell majd a segítség, szeretném is, ha minden nap ránk nézne vk, h minden ok-e.
Egyébként meg k.va szarul vagyok, már bocsánat! Tegnap valahogy még rosszabb lett a helyzet, pedig reggel már azt éreztem, h na kezdek jobban lenni. Lehet mégsem kellett volna még elindulnom intézni az uccsó cserét, beszerzéseket, meg ugye a szülésfelkészítőre is mentem. Nemtom, de iszonyatosan fáj a torkom megint, pedig ez már elmúlt egyszer...egy-egy köhögésnél majdnem sírok, annyira rossz.
Igaz nem köhögök rendszeresen, csak néha fel kell szakítani egy kis cuccot. Az orrom is tele. A Bioparox helyre rakna 1vagy2 nap alatt, de nem tudom szabad-e....majd utána kérdezek.
Na most megyek, lehet visszafekszem, mert sz.rul is aludtam. Szép napot! És mostmár kérünk egy új topic babát, hajrá csajok!