Új privát üzeneted érkezett!

Na két kép,egy a cipőről,meg egy takizós :wink:

Kép
Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!


Linda:én nem vagyok terhes! :) Valamit félreértettél.
Marcikát azért viszem bölcsibe,mert sajnos dolgoznom kell,csak még nincs munkám,vele nem tudnék állást keresni,évközben nem lehet beiratni,csak ápr-májusban.Azonkívül most talán kissebb gondot okoz neki a beilleszkedés,még jobban tudnak komunikálni testbeszéddel és most (pár hónapja)tanul beszélni,így könnyebb a másik nyelv elsajátítása.Minél nagyobbak,annál nehezebb egy másik nyelvi környezetbe beilleszkedni.És hát itt rajtam kívül nincs társasága(rokonok,gyerekek,stb),nem akartam teljesen elszigetelten nevelni még 1 évig.Bár ez az utolsó érv önmagában nem volna döntő,sajna az első ok a nyomós.



Viszont kezdek nagyon elkeseredni.Mindig is csökönyös,akaratos gyerkőc volt,de most egyre durvább a helyzet.Bárhogy szeretgetem,délután már csk vele foglalkozom,mindig ellenemre tesz,amitől mérges leszek,csak azt csinálja,dobál a játékaival,csapkod,alig van egy kedves megnyílvánulása.Bármilyen türelmes vagyok,egy ponton kiakadok,mert tehetetlen vagyok.Én nem vagyok híve a fenekelésnek,de néha oda tudnék csapni.teljesen tehetetlen vagyok.Ha játszunk,az sem jó neki,ha nem az sem,mindig nyüglődik.Val.szeg mérges rám,pedig mondják,h nagyon jól érzi magát a bölcsiben.Valaki találkozott már ezzel a problémával?Nem tudom mit csináljak,mert nem akarok egy rossz reakcióval még rontani a helyzeteten,nem tudom meddig tart,de most olyan rossznak tünik a kapcsolatunk,h a sírógörcs kerülget.Nem tudok hogy közeledni hozzá.Vannak jobb napok,néha nagyon aranyos és ha gondja van,akkor én kellek,de sztem több a rossz.
tápika
 
 


Sziasztok

Csak gyorsan, gyorsan, szóval kva vivanet elvette a netünket, 3 hónap alatt nem sikerült megvalósítaniuk a szünetmentes szolgáltatóváltást, így most net nélkül maradtunk, lehet, pár hét is beletelik, mire a másik be tudja szerelni :mrgreen:

Linda: én is Tápika által leírt okok miatt viszem Levit bölcsizni, plusz melóhelyem szerintem ki akar velem babrálni, csak a fiznélküli szabi megszakítására adtak eddig engedélyt, gondolom, ha nem megyek be dolgozni, akkor ki akar rúgni. De én bemegyek, elsősorban ezért szoktatom most Levit a bölcsibe. Melóhelyet sem tudok vele keresni, voltunk a múzeumban jelentkezni, eredetileg csak az önéletrajzot akartam beadni, de a faszi behívott Levi is ott volt, egy XVIII. századi tükör erős veszélyben volt, majd részletesebben, ha lesz netem.

Zsuzsikám ha valamikor ráérsz, rádcsörögnék, küldj sms-t.

Tápi, szerintem a kisfiad tuti a bölcsi miatt viselkedik így.

Levi tegnap fél órára, ma kb. 2 órára maradt ott, mindjárt megyek érte, tegnap nem volt semmi gond, amikor elfáradt, cumizott, így volt, mikor mentem érte. Utána ebédeltünk is együtt, evett szépen, dehát ez még csak a kezdet. Bár neki az bizti sokat jelent, hogy látja minden nap a Hannát meg a Marcit is menni, ő is mondja, megyek bölcsibe. Tegnap csak annyit mondott a gondozónéninek, elment anya boltba, hoz csokit.

Most ennyi, mert rohannom kell, alig találtam netcafét :shock:

Puszi mindenkinek

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 

 
 

True!


Igen,én is erre gondolok,csak nem tudom,hogy kezeljem,nagyon rosszul esik a viselkedése.Nem akarom ráhagyni sem,hogy bántson,de elmarni sem akarom szigorral.Hiába mondom el szépen,próbálok kedvesebb lenni,rám se figyel,ellök magától.Aztán meg bújik hozzám,szorítja a nyakamat.


Linda:erről én is olvastam,amit Santos írt,h psichésen megbetegíthetik magukat,legalábbis előfordulhat.
tápika
 
 


Sziasztok

most dobok két képet, aztán majd jövök írni is ;)

Kép anyabálna :lol: :lol: :lol: Kép

KépKép
rizibizi
 
 


Na beteg lettem :( fáááááj a torkom tegnap délután óta (santossal beszéltem "sokat" telefonon, azért :?: :o :lol: ) Meg taknyoska lettem :( éjjel elfogyott minden házi tartalék, amit terhesen is lehet :) így délelőtt cirka 5150 ft-ot hagytam a patikában. :o Egyébként Veronika kezdte a héten erős fogfájás+orrfolyás+hasmenés dologgal. Úgy ahogy jól van már, megállítottuk a taknyosságot, hogy ne terjedjen tovább, de én rendesen beleszaladtam. Mondjuk egy csomó ismerősünk most ezekben takonykórokban szenved....
Így most fáradtabb vagyok, meg feszült-türelmetlen.... de apa jól kezeli a kicsit, mentesít engem :) Most ezen oknál fogva nem is írnék többet...
Remélem a többi fórumozó jól van, és nem betegség okán nem ír már csütörtök óta senki :? (És nagyon izgatott vagyok napról-napra a babavárás miatt. Olyan izgi :) már CSAK egy hónap :D )


pussz nektek

KépKép
rizibizi
 
 


Rizi
Jobbulást neked! Aranyosak vagytok együtt Veronikával!

Tényleg hogyhogy nem irt senki már csüt óta?

Mi jol vagyunk, vagyis manóval hétfőtől péntekig a dokihoz jártunk mert begyulladt a kukija. szegénynek fel kellett rántani, meg valami vassal is fel kellett szedni a letapadt részeket, szegény úgy ordított, ugy sajnáltam :cry: Ugyhogy mindenki rendesen huzza fel a kukit minden nap és mossa meg jol! Akinek kispöcsöse van. :lol:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Helló

Mi esküvőn voltunk s lagziban,3 éjjel s 3 nap tartott ,ezért nem írtam. :lol: Mára már visszakaptam régi önmagamat,gyors takizásba kezdtem,most pedig elrohanunk játéklesőbe...

Santos,köszi minden erőveszítésedet az ügy érdekében,majd karira kap olyat Laura,most futok egy kört egy ugráló izéért,ha mégsem kapok akkor lehet visszatérünk a témára legfeljebb később kapja meg :wink:

Zi,tutkó jól néztek ki mind a 3-an :wink:
Mi is szenvedünk a náthától ,de csak mi felnőttek,Laurának csak egy kicsit folyik az orra,de az enyám nagyon be van állva,nem kapok levegőt s a hangom is mutálódik(forrás Santos :mrgreen: )

na pusza mindenkinek
Ma paradicsim leves lesz.Másodikat még nem tudom.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Gyűjti, vagy gyűjtötte valaki közületeke a libero vonalkódokat? Én pár hete beküldtem néhányat, és ma jóváírták a pontértékeket, így meg is rendeltem egy Clemmy - Iskolabusz -t
http://www.liberoklub.hu/ajandekok
Még elég sokan pelenkások "közülünk" ;), aki liberós, annak ajánlom!


Ezt pedig nézzétek meg, ha van négy percetek!
Nekem apa mutatta, mikor hazajött Dániából, mert ott hiányoztunk neki, ugye? :D :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=w_uU_WTu-Do

De tényleg kattintsatok rá, érdekel, kinek tetszett :)

KépKép
rizibizi
 
 


A múltkor írtam egy hosszút és eltűnt :x

Riz!
Először is jobbulást!!!! (növeszted a hajad?) És megnéztem a Bíborszélt, nagyon jó, könnyeket csalt a szemembe :cry: :D

Felteszek én is kincses fotókat:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Linda!
Nektek is jobbulást!!!

Hettie!
Annak idején Beninek is feltépték egy éves korában, és azóta is emlegeti a szadista doki bácsit. Daninak viszont rendesen húzgáltuk és tisztítottuk, és sokkal jobban fel van válva, mint a négy évvel idősebb bátyjának. Tudom, hogy ma az a trend, hogy nem lehet hozzányúlni, de mi így jártunk

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Helló

Én is dobok pár képet tegnapról,olyan klassz idő volt végre ,hogy lementünk a Balcsipartra játszani.Ma is megyünk ha felébred a kisasszonyka.

Jubi,mennyi sok szép foga van Jazinak :lol:
Sajna még mindig tök szarul vagyok,olyan a fejem mint egy méh-kas,pláne ha lehajolok,szinte le akar esni a nyakamról :?

Holnap megyünk státusz vizsgálatra.Ma volt a védőnő ő mondta hogy mehetünk nyugodtan,bár még 4 nap van a nagy napig...
Lau fog kapni oltást is.Nem most ,csak jelezte a védőnő hogy megjött a vakcina,s holnap akkor beszéljük meg a doki nővel a megfelelő alkalmat.Nem tudom mi a pontos neve de egy komplex szuri ami fülgyulladás meg ilyenek ellen van. :oops: :lol: valami kókusz a vége...

függőhidas,olyan ügyesen átment rajta
Kép
Balcsinál,olyan szép volt
Kép
csúzda a cicával(ilyen tortája lesz majd,mármint cicafej)
Kép
gyí paci paripa
Kép
na és egy konyhatündéres
Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Ildi,hol vagy már egy hete??


Na és a többiek?
:o :cry:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Santost idézve gyermekeim Dart Vederek lettek, ráadásul Manó még köhög is, mint egy rosszabb fajta bagós. :( Lázuk nincs, dokinál még nem voltunk, majd ha ne adj Isten belázasodnak elviszem őket. Egyébként az elmúlt egy hetünk kritikán aluli volt. Fiókáim nappal extra nyűgösek, éjjel nem alvósak, óránként fenn vannak, de az elmúlt éjszaka volt a „csúcs” Kornél fél 12-től 3 óráig szinte egyfolytában sírt, bármit csináltam vele. :cry: Kétszer kentem az ínyét, kétszer kapott nurofent, végül fél négykor cicin elaludt. Tiszta zombi vagyok.

Santos! Én is hallottam már ilyet, hogy valaki – nemcsak gyerek – pszichésen beteg lesz, ha valami olyan esemény történik, ami kellemetlen, váratlan.

Tápika! Az októberi Kismama magazinban épp erről az agresszióról esik szó. Azt írja, hogy következetesen el kell határolódni tőle, és meg kell a gyereknek mondani, hogy nem szabad, mert ez fáj, és hátat kell a gyereknek fordítani. Nem tudom ez a jó módszer-e, szerencsére Manó nem agresszív, nem verekszik.

Rizi! Szépek vagytok Veronikával. :) Anyabálna? :lol: Én is így hívtam magam, nekem is ekkora, sőt szerintem még nagyobb pocakom volt. Egy vonalkód hány pont? Nekem is van egy-kettő, de mi nemigen használjuk a Liberót, csak Manónak szoktam az UP&GO-t venni, ha akciós.

Hettie! Úristen, micsoda barbár dolog ez! :evil: Manónak is volt már, hogy picit piros volt, mondta a dokinénink, hogy kicsit be van gyulladva. Azt mondta, ameddig tudom húzzam fel a bőrt és kenjem be tetran kenőccsel, a fürdő vizébe pedig tegyek kamillát. De sosem rántotta fel. Sőt mindenkitől azt hallottam, akinek ilyen drasztikusan beavatkoztak, hogy még jobban letapadt. Reméljük Arti hamar kiheveri.

Linda! Nem a pneumococcust mondta a védőnőd? Az, ami most már végre legalább 2 éves korig ingyenes. Mi épp lemaradunk róla Manóval, de Kokó megkapja. Illetve Manó is, csak fizetnünk kell érte.

Nálunk nagyon szép idő van, ha felébredtek a fiúk apa beígért nekik egy nagy csavargást. Azt mondta én, meg addig tudok pihenni. Tehát anyamentes programra készülnek. Fiús buli. :lol:

További szép napot nektek.

Anita

goodfairy
 
 


Helló

Anita,de az amit írtál,csak én nem tudtam volna helyesen leírni :oops: :lol: Két hét múlva kapja Laura ,szernecse hogy ő beleesett,meg amúgy is kapta volna ,mert koraszülött lett.
Na az én kis Édivirágom a mai státusz vizsgálaton kicsit sírosan de túl van.87 cm,12 és fél kiló :lol:
Remélem kellemes délutánod volt :wink:
Amúgy milyen két gyermekkel?Nagyon összevissza vannak a napi rendek?Kaja,alvás.....

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Anita,de hiszen Máté október másodikán született,hogy hogy ő nem kap ingyen szurit?

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Ezt nézzétek meg! Ötletek a szülinapi tortához! Némelyik nem semmi. :shock:
http://www.videoplayer.hu/photos/show/45993

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Máténak boldog második szülinapot kívánunk :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Először is jobbulást mindenkinek!

True:tudom,h nem vagy egy darabig,de most már tuti,h a bölcsi miatt lett ilyen.Egész héten itthon van,mert beteg és én ezzel vissza is kaptam a kis angyalkámat.Annyira aranyos,h megzabálom.Szegény,biztos azt hiszi,h ez így marad,bár minden nap mondom neki,h megyünk még bölcsibe,rögtön rá is vágja,h NEM.


Riz:megnéztem,nagyon aranyos,tényleg! :) Látom "alakultok".:)Én az utolsó hónapot már nehezen bírtam,kitartás!


Jubi:nagyon szép kislány Jazi,kislány....,tök nagylányos. :)


Linda:szerencsétek van,mi tavaly 32ezerért oltattuk be Marcikát ezze a pneomo-val.Nagyon ügyes és szép a kislányod,nagy élmény lehet ez a sok balatonparti séta neki.



Anita:nem hagyom rá az agrasszót,csak a módját nem tudtam,h hogyan tegyem. :) Most azt játszuk,h ha bánt,akkor otthagyom és mondom,h megyek,megkeresem az aranyos Marcikát,én vele akarok játszani,na ekkor ő is jön,hisz kiváncsi és együtt keressük,benéz velem mindenhova,ekkor felkapom,h itt az aranyos Marcika,na egy darabig jók is vagyunk.Bár Truenak írtam fent,h mióta itthon van "betegállományban",azóta nincs agresszió. :) :D
tápika
 
 


<A HREF="http://www.nagyonbaba.hu"><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/2-52-5-2006_10_10-Marcika.jpg" BORDER=0></A>
tápika
 
 


Kép

Próbálkozás 2.
tápika
 
 


Sziasztok!

Linda! Köszönjük szépen! Éppen ezért nem kapja meg Manó ingyen a szurit, mert ma betöltötte a kettőt. Csak két éves korig ingyenes. :evil: Szerencsére már beállt egy rend, kaja, alvás egyszerre van, sőt legtöbbször jól eljátszanak együtt. Vannak persze rosszabb napjaink is, de rájöttem, hogy jobban járok, ha nem idegesítem magam, majd lesz jobb. Egy dolog van amit nem tudok megcsinálni a főzés, úgyhogy a kaját hordjuk. Igazából ez is Kokó miatt nem megy, Manótól játszva meg lehetne főzni egy 6 fogásos menüt is. Kokó viszont nem tud addig ellenni az etetőszékben, épp, hogy a mosogatás idejére kibírja. :(

Na megyek felébredtek a kópék.

Szép napot nektek.

Anita

goodfairy
 
 


A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
Íme a bzonytéik.

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Szőke nő az orvosnál:
- Doktor úr, ettem egy dobozból, amire rá volt írva, hogy "Halálos Méreg". Most meg fogok halni?
- Sajnos attól mindenki meghal!
- Mindenki!!? Úristen, mit tettem!?

bocsi, nem offolok tovább :oops:

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Ennek a topiknak True az egyik motorja. Most ő nincs, leállt az élet :shock: :cry: :wink: :D

Goodfairy!
Én nagyon becsüllek, hogy két kisfiúval egyedül "kűzdöl" nap mint nap! Jó, tudom, hogy odavagy értük, de néha bizony küzdelem... Nem is csodálom, hogy hordod a kaját! Nekem sokkal könnyebb dolgom van, a nagyok napközben oviban/suliban, igazából van időm Jazira. Főzni viszont eddig nagyon nem szerettem. Megcsináltam, de csak muszájból, sosem leltem benne kedvem - ellentétben Lindával :D A napokban elgondolkoztam ezen, és arra jutottam, hogy velem nem szerettette meg Anyukám a főzést. Eléggé el voltam kényeztetve, a saját szobám rendbentartását és néha egy kis vasaláson, mosogatáson kívül semmi dolgom nem volt. Úgy mentem férjhez 24 évesen, hogy azt sem tudtam, hogy kell használni a mosógépet :oops: Főzni pedig a tepsis krumplin és a tejbegrízen kívül semmit nem tudtam. Egy évig ezen éltünk a Párommal, néha kiegészítve egy kis milánói makarónival (azt is csak üveges szósszal). Aztán megszületett Beni, és csak megtanultam főzni, de mindig is teher volt. Arra jutottam, hogy én nem akarom Jazit ennek kitenni, és megpróbálom megszerettetni vele a főzést. Szóval egy ideje együtt főzünk és sütünk. Ő nagyon élvezi, ha kérdezem, hogy "jössz főzni?", félbehagyja, amit csinál és hozza a széket a konyhába, hogy felálljon rá. Szerintem még ügyes is :D Ráadásul vele még nekem is élvezet a főzés, szóval két legyet ütünk egy csapásra!
Az éjszakáink egyre jobbak, leszokott a két fix felkelős időpontjáról (1 és 4 óra körül), van hogy reggelig alszik, van hogy 4-5 körül iszik egy kis vizet. Én már ennek is nagyon örülök!

Írjatok, ne csak én blogoljak itt :oops:
Pl. úgy megnézném Kata hercegnő szülinapi fotóit is....

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


NAHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT HELLÓ CSAJOK!! MI LETT ITT? ALIG ÍRTATOK VALAMIT,FÉLVE KAPCSOLTAM BE A GÉPET,MERT AZT GONDOLTAM,HOGY ANNYIT KELL MAJD OLVASNOM,HOGY BIZTOS FELÜLETES LESZEK ÉS AKKOR HOGY FOGOK VÁLASZOLNI...DE SAJNA NEM KELLETT ANNYIT OLVASNI.

Gyermekem ormánya bugyborékol,röhögve fújkál buborékokat vele,de se láz se semmi eleddig,felszerelkeztem Stodal sziruppal és Echinaceával hátha nem kell megint itthon maradjak,de tényleg eddig a papírforma áll fennt, két hét meló két hét itthon vagy hogy...

na most elküldöm ezt és holnap még jövök
ebédre mekis kaja volt,Rékának halacskával és vitatigrissel,most bolonyai és sertésragu leves...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Helló

Hamar pár sort.
Laura 3 óra múlva 2 éves lesz. :mrgreen:
A parti este hatkor kezdődik...
Frankó lett a cicatorta, majd mellékelem :lol:
Remélem fini is lesz.
Amúgy tegnap éjjel egyig melóztam, ma meg 3 -ig,két esküvön...de amúgy jól vagyok :lol:
Várom már a bulit :P

Ja,Marvinnak is boldog szüli napot :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Linda Laurának is Boldog Születésnapot!

Anita:
Mi is megkapjuk a szurit jövőhéten pedig ma töltöttük a 2 évet.A 2006 október 1.után született babáknak ingyen van.Kérdezz rá,teljesen mindegy ha rá 1 hétre kapja.ez csak az ingyenességre szól maga az oltás utána is lehet aktuális egészen 5 éves koráig..Max akkor már csak 70%-ot fizet állam bácsi bele.

Üdv mindenkinek, sajnos nagyon nincs időm gépezni..
Vendég
 


Sziasztok!

Jubi! Köszönöm az elismerő szavakat. Őszintén szólva igen, néha én is úgy érzem küzdök, de még magamnak is csak pironkodva merem bevallani. :oops: Én egyébként szeretek főzni, hétvégén szoktam is, mert apa lefoglalja a fiait. :)

Tina! Köszi az infót, ennek utánanézek, ill. rákérdezek a dokinénitől.

Marvinnak és Laurának nagyon boldog születésnapot kívánok.


Most csak ennyi, holnap tartjuk Manó szülinapját. Kíváncsi vagyok nagymamám eljön-e, vagy "elfelejti", mint tavaly. :?: :roll:

Jó éjt mindenkinek.

Anita

goodfairy
 
 


ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG MARVINT, LAURÁT ÉS MANÓT!!!

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!


Laci a konyhában épp főz ugyhogy irok kicsit.:)

Boldog szülinapot Laurának, Marvinnak, és Manónak!

Mi is nemsokára 2 évesek leszünk:)

Santos
Jobbulást Rékának!

Mi jol vagyunk, nem sok semmi történik mostanság.
Barátnőmmel tervezzük hogy valami régiségkereskedést csinálunk, már érdeklődtünk is. Előtte még kimennénk az Ecserire is, de nem tudom mikor van ott piac, vagy mindennap van?

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT AZ ÖSSZES KÉTÉVESNEK!!!!

Nahát alig van időm valamire,ma sikerült az egy hetes mocsokból kivakarni a lakást,fő a második féle kaja (kelbimbó főzi) megy a fagyasztóba,amúgy grízgombóc levi volt ma,gyermek nem ette,így kapott valami cuccot a Hipp-től...meg kenyeret...most horkolnak az apájával egyetemben. Vár a vasalás,a fürdőszoba kitakarítása,mert akkora dzsuva van ott is,mintha sáros lenne a kád...de lehet,hogy tényleg sáros,ki tudja. Ma voltunk lennt labdázni és pocsolyába ugrálni,nyakig sáros lett a gyerek és persze anyuka is,klasszul néztünk ki,ahogy a gyerek megyjegyezte TITTA CICATATA ANYA (tiszta cicakaka lettem hát...) nyalogattunk egy kevés földet és koszt is,biztos még kellett a lógó orrhoz,de sebaj,szerintem a bölcsiben sincs másképp. Valójában tök lelkifudalásom van,hogy azt sem tudom,hogy hétközben 7 től 4 ig mit csinál a gyerkőc,ha rákérdezek úgyis az van,hogy minden a legnagyobb rendben volt,így hát nem kérdezek,ő pedig még úgysem mondja el. Van egy új kis barátja Benbebbú (Bendegúz) ő sokat van emlegetve,szóval lehet,hogy vele vagy körülötte játszik...

Hettie,
sztem minden nap van Ecseri...

Csajok! Az oltás a Prevenár???? (ami pneumococcus ellen van???) vagy ez most melyik???

Riz,
Én is pityeregtem a Bíborszél-en...

True,
Ha olvasod...bocs a nem telefonálásért,de egy petákom sincs,majd a melóhelyről. Ott azonban nagyon durva,eddig 24 órám volt,de egy csaj huzamosabb ideig távol lesz és ketten helyettesítjük,így lett hamar 28 órám + délután 6= 34 pisilni sincs időm tehát. Embertelen. Viszont remélem pénzzel jár majd :lol: Gyest még mindig nem kaptam,sztem novemberig már nem kapok,de zaklatom őket folyton telefonon,mivel Cegléden folyik az ügyintézés,így nem megyek be asztalt csapkodni,de ha itt lenne Bp.-n,akkor már megjelentem volna...

na lépek be kell rántani a főzit...Én szeretek főzni,meg állítólag jól is megy,csak gyermekem mellett nekem nehezebb (persze Lau milyen aranyosan segít...hát Kobold is,de akkor értékelhetetlen lesz a kaja, viszont jól érezzük magunkat. Sütni viszont nem tudok,vagy ritkán...sütőajtónyithatatlanság rossz konyhai elrendezés és barátaik....
pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Na helyesírás: lenn, lent (javítottam,tessék.)

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


na helló,pár kép a szülcsi napos csajsziról:

Kép
Kép
Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Köszi mindenkinek a jókívánságokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most rohanunk,lemegyünk a kórházba a barinőmhöz aki tegnap szült,26.-ára volt kiírva,de sitty-sutty reggel 8-kor elfolyt a magzatviz,bementek a kórházba,11 kor pedig már puszilgatták a kis csajszit :shock: :lol:
na pusza,írjatok :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok,

Santos: én is azért nem sütök, mert nem megfelelő az alkalmatosságom eme műveletekre. Ki kell támasztani a gombot, mert különben elalszik.... meg figyelgetni... inkább nem is használjuk a sütőt. Veronika is szereti nézni ha mosogatok, vagy ujjong, ha tojást verek fel villával... de addig jó, míg ő nem segít, mert akkor csak hátrafelé haladok ;)
De van egy tála, amibe kapott múltkor rizst, és azt meregetheti másik edénybe tápos kanállal.... :lol:

Oltás ügyben, mi -én- holnap délután megyünk dokinénihez kitölteni egy papírt, és akkor a hó közepén meg is kapja a kisasszony, ezt a pneumokokuszos izét. De pontos nevet most nem tudnék :roll:

Laura, Martin, Máté Manó, Artúr: nektek Nagyon Boldog Második Születésnapot kívánunk!!!

Hihetetlen, mindjárt itt a karácsony, és ez már a harmadik lesz így hármas-négyesben :P Tényleg rohan az idő. És most már még sokkaldesokkal jobban fogja élvezni a fát, az égőket, gömböket, havat.... Nem pityergek, de megható :)

Linda: azért nem semmi, ahogy te ezeket a munkákat nyomod. Hajnalig? :shock: ehh, nem semmi. Csemete mellett. Ügyes vagy, minden elismerésem!
Képzeld ma délelőtt megjött a liberos ajándék, az amit választottam, a Clemmy :)
Neked van valami fejlemény nyuszipont ügyben?
Mi két hete voltunk méregetni, mert már 4-5 hónapja nem voltunk, kíváncsi voltam, mennyi az annyi :) Nos, Veronika 82 cm, 10,42 kg
Laura nagyon szép, és aranyos a képeken. Látszik a boldogság ott is :)

Jubi: én is valahogy úgy vagyok a főzéssel mint te. Engem sem tanítottak meg anno semmire. Vagyis 12-14 éves koromban még tudtam, nagyon is, akár egyedül csirkét pucolni, megfőzni többfélének... Majd családi változások (válás-költözés) voltak és utána ha nagy ritkán főzött anyukám, akkor az olcsó-kiadós-gyorsra törekedve nem igen vitte a túlzásba. Én meg alkalom híján elpuhultam, elfelejtettem ... és csak pár dolog maradt meg a főzésből.
A többi háztartási teendő nekem is férjhez menés után lett napirenden, de akkor is csak azután, miután elköltöztünk anyósoméktól, és saját lakásunkban jöttem rá, hogy vannak kérdéseim :D :lol: :lol: Mint az ágyneműt hány fokon mossam... a wc kefe alá tegyek-e fertőtlenítőt a kis tartóba vagy ne... :D és sok apró kis kérdés-tennivaló.
Otthon forgótárcsás mosógépünk volt. Anyósomnál tanultam meg az automatát, és ámultam, milyen más ez az élet :D Aztán mikor párommal ideköltöztünk, és megvettük életünk első mosógépét, mely kisangyalként csinál mindent :) eleinte páromat kértem, hogy válasszon programot, stb :lol: :lol: :lol: Most már én kezelem, igaz van pár "batikolt" törölközőm :D (hypozni a színeset :?: :lol: :D :D )
Jaziék cukik a képeken. Nemsoká, pár év, és nálunk is így fognak rosszcsontoskodni a lurkók? hihi, de jó :) Amúgy Jazi tényleg nekem is mindig nagyobbnak látszik, nagylányosabb, mint mi.
Örülök, hogy Jazi elhagyta ezt a rossz szokását, hogy felkelt kétszer éjjel. Nem is tudtam amúgy, hogy volt vele ilyen gond. Nálunk is hullámokban vannak az éjszakák. Sokáig mind átalussza... majd fogfájos hullám vagy valami miatt van, hogy hetekig nehezen alszik el, este még sokáig énekelget, cumit dobál, éjjel megébred cumiért, vagy csak bújni :) Aztán újra hetekig minden éjszakát átalszik :)A vízivást szerencsésen elhagytuk, a cica elviszi módszerrel ;)
Az offolásaid jók voltak ;) Hajamat pedig jól látod, növesztem. Még mielőtt kihullik az összes fogam (még mind megvan,de már öregszem) szeretnék újra két copfot :lol: :lol: Na jó, nem szülőire mennék úgy, de hosszú-haj párti vagyok, szeretem, csak lehet jobban áll a rövid. De szeretem fonni meg minden, ha már elég hosszú :)


Anita: hidd el, az is nagy-nagy dolog, hogy egy mosogatást kibír a csöpped az etetőszékben. Enyém csemete ilyet sem tudott :P
Igen, emlékeztem is, hogy te mondtad magad, anyabálnának :lol: :lol: Jók a képek amiket feltettél, a két fiú-fióka :)
Liberos vonalkódok pontértékei a szabályzatban vannak benne, hogy melyik hány pontot ér. Megtalálod-tad? Vagy másoljak be linket?

Bíborszél: Jubi, Tápika, Santos, köszi a visszajelzést! Többieknek tudjátok mikor mutatok valamit :roll: Csúnyák :twisted:

Tápika: köszi az együttérzést. Szerencsére jól bírom az utolsó hónapot. Csak az alvás nehézkes jobban, sokszor megébredek csak úgy, és jár az agyam, nem tudok visszaaludni :)
Veronikát még mindig simán emelgetem :) (kivéve ha nem zabálom tele magam, mert akkor nyöszörgök :lol: :lol: :lol: )

Képzeljétek, még mindig "csak" 5 kg van rajtam, a terhesség kezdete óta :) A többi felesleg előtte is ott volt :lol: :lol: Ez olyan jó. Remélem megint úgy leszek, mint Veronikával, hogy szülés után lement egy csomó kg még pluszban a sok stressztől :D:D:D:D Aztán azt csak meg kellene tartani :P :P Persze a stressz nem jó, de fogyni IGEN!!!

Szombattól szombatig voltam kutyául, bioparox kúra meg miegymás... Otthoniak ellenálltak. Ma próbáltam takarítani, nem nagy sikerrel...Próbáltam én... De tudjátok. Feltartott a gyerek :lol: :lol: :lol: valakire kell fogni :P

Hettie: kisfiaddal jól elbántak :o :o :x sajnáltalak titeket. Nem könnyű a szülök dolga egy csomó esetben, hogy kire hallgasson (huzogat vagy nem huzogat...) :o


Végre valahára megszületett a pocaklakó csemete jövendőbeli neve. Sőőőt, olyan, hogy még Veronika is kitudja mondani. Bár baba és tesó néven van emlegetve a pocaklakó illető :D :lol: Eddig jelölt anya oldaláról az Írisz, apáéról az Izabella volt (mert a vezetéknevünk az ami az Iza után még jön -érti aki érti). De egy szép este anya odament apához, mert szokás szerint csak a háta van felé mindig, a számítógép miatt :lol: és megkérdezte mit szólna apa, a Karolinához? Apa erre egyből egy Shaggy számra gondolt, míg anya Szécsi Pálra ... De a lényeg, hogy tetszett neki is.
Tehát ha fiú lenne véletlenül, akkor a régi befutó: Donát. A lányunk neve pedig Karolina lesz :)

Edi: mi újság veletek?

Most elküldöm, mert majdnem elszállt, meg sok-sok időt töltöttem itt :o Pedig még el akartam dicsekedni, mit hozott apa Dániából a kicsiknek :) Helyenként sok a vessző, de nincs időm javítani, ébredés is van. Biztos olyan hangosan klimpíroztam :) Bezzeg tegnap metallica meg crematory kellett, hogy felébredjen. Nem kell megijedni, gyerekdalokkal kezdtem, csak se a szólongatás, se a simi mellette nem vált be. Így a crematory már kétszer győzött :twisted: :twisted: :twisted:

Szép napot, zi

aki lemaradt róla, annak újra Bíborszél!!!!!!!! nézzétek már meg ti csúnyák :twisted: :twisted: :twisted: http://www.youtube.com/watch?v=w_uU_WTu-Do







Linda: még befrissítettem ;) nagyon jó a torta, meg édes szép a lányod!!!!! És két órája pont ezt a pacit néztem én is neten Veronikának ;) kistesó jövetele meg szülinap gyanánti ajándéknak :P Fél éve volt nekünk is ilyenünk -akkor kölcsiben--- jó pár hónapig. Nagyon szerette :D

KépKép
rizibizi
 
 


Linda: nem éri ijesztgetni. Még egy csomó dolgom van....mééééég nem szülhetek :D

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok! Boldog születésnapot kívánunk Laurának,Marvinnak,és manónak!!melódia és Pisti baba aki már nem is olyan baba :lol:

Kép
Kép
melódia78
 
 


Linda
Nagyon jo lett a cica torta. A középső kép az nagyon profi:)

Rizi
Igen, én is sajnáltam szegénykét :cry: Szép neve lesz a kislánykának:)

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Nagyon boldog SZÜLINAPOT kívánok mindenkinek!
tápika
 
 


Ki mit tanult anyjától?

Megbecsülni mások munkáját: "Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást az öcséddel, kint csináljátok. Most takarítottam fel."

Vallást: "Jobb lesz, ha imádkozol, hogy kijöjjön a fehér ingedből!"

Az időutazás alapjait: "Úgy megcsaplak, hogy a jövő héten térsz magadhoz!"

Logikát: "Azért, mert én azt mondtam!"

Tornamutatványokat: "Most nézd meg, hogy néz ki itt hátul a nyakad!"

Az ozmózis alapelemeit: "Fogd be a szád, és edd meg a vacsorád!"

Türelmet és kitartást: "Addig ülsz ott, amíg a spenót el nem fogy!"

A meteorológia alapelemeit: "Úgy néz ki a szobád, mintha egy tornádó söpört volna át rajta!"

Irigységet: "Ezer és ezer gyerek van a világon, akik boldogok lennének, ha ilyen nagyszerű szüleik lehetnének, mint neked!"

Ismeretlen szerzőtől

KépKép
rizibizi
 
 


Na sziasztok, ismét itt a netcafe-ban. Még mindig nincs netünk, Vivanetről ha hallotok, azonnal felejtsétek el, majd egyszer ha lesz hozzá cérnám elmesélem megpróbáltatásainkat.

Annyi mindent írtatok, hogy nem hiszem, hogy sikerül mindenre reagálnom, nem igazán olvasgatok kétszer vissza 200 ft/h-ért. Szóval Riz: baromira jól nézel ki szerintem, tök jó, hogy csak ennyit híztál, rám is igaz volt, akkor hÍztam a legtöbbet terhesség alatt, amikor 49-ről indultam :lol: Marcival.

Mindenkinek nagyon boldog szülinapot, nekünk ma van, vittünk a bölcsikébe tortát, de nem fotóztam le, elég snassz lett, majd az otthonit.

Szuriról: mi kaptunk egy papírt a dokitól, benne volt a postaládában, péntekig vissza kell vinni, és akkor bármikor beadathatjuk, nem baj, ha elmúlik 2 éves. Szerintem így mindenki jogosult rá, aki szept. 30 után született, legalábbis nekünk az van ráírva.

Velünk az a nagy újság, hogy a melóhelyemen mégiscsak rájöttek, hogy nekem van igazam, így nem küldhetnek el, tehát most január 28-ig szabimat töltöm. Ebben csak az a gáz, hogy olyan szépen haladunk a bölcsivel, hogy gondozónéni azt tanácsolta, kár lenne most megszakítani pár hónap miatt, úgyhogy egyenlőre az van, hogy heti 3 napot megyünk. Nekem eléggé ellenérzéseim vannak ezzel kapcsolatban, de mivel folyamatosan keresgélem a melót, sőt van 1-2 homályos igéret is, ezért így már nem sok értelme lenne kivenni bölcsiből. Mondjuk én arra számítottam, hogy Santosról példát véve folyton beteg lesz, de úgy látszik, az csak akkor van, ha anyukának halálfontos melóhelye van és nem tudja a gyereket kire bízni. Mi most kezdtük a 3. hetet betegség nélkül, de nem akarom elkiabálni. C vitamint szedünk egyedül, amit 60 ft-ért vettem a rossmanban :lol: :lol: 3 gyerekre nem tudnék 10 ezreket költeni mindenféle hiper-huper multivitaminból. Szerencsére eddig bevált.

Mostanság egész délelőttömet bent töltöm Bonyhádon, mert nem tudunk kétszer autózni mindennap, eddig elhoztam Levit délben és Hannát is, apáék busszal jöttek haza, vagy munkatárssal. Ma alszik ott Levi először. Nagyon ügyes a bölcsiben, csak ámuldozok és büszkélkedek vele. Pici sírás van, ha eszébe jutunk, de amúgy csinál mindent, tudja, hogy neki most ez a dolga. Segíta játékpakolásban, délelőtt várja a kekszevést, ebédnél lesni szoktam, szóval nagyon édes. Beszéddel teljesen beindult folyamatosan beszél, tök furcsa dolgokat mond. Mondatokban válaszol. Pl. kijön hozzán a konyhába, és megkérdezi MIT FŐZÖL? Vagy mondom fáj a fejem, erre háromszor visszakérdez, fáj a fejed? fáj a fejed? Ilyesmiket csinál, imádom az én kis kétéves bogaramat. Szombaton lesz a party, remélem, mostmár gyorsan bekötik a netet, mert megrendeltük, eddig a vivanet miatt megrendelni se lehetett, mert nem takarodtak le a vonalunról.

Szóval így olyan, mintha fél állásom lenne, mivel otthonról eljövök reggel és csak délután megyek haza, főzök mindennap, mivel rájöttünk, ha mindkettőnknek ebédet veszünk, az havi 30 rugó, ezt még akkor sem engedhetjük meg magunknak, ha melózni fogok sajna. De semmire nincs időm, illetve egész délután pörgök, mosás vasalás szinte mindennap van.

Na ez van velünk, most jó sokat írtam. Majd azért figyuzok rátok, pusszantás mindenkinek.

Santos, majd akkor valamikor felhívlak, nekem azt mondták MÁK-nál, hogy azoknak tart sokáig a gyes utalás, akik családival együtt igényelték, nekünk azt apa kapja melóhelyről, azt mondták, így gyorsabb.

Na sziasztok, rohanok tovább, még így is elmegy a délelőtt.

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Helló

Riz,én csúnya már múltkor is megnéztem a linket, :mrgreen: csak nem írtam meg.Nna ,szóval tök szép volt...
Veronikának is jók az adatai.Laura jővő szerdán kapja a kókuszos szuirit :lol:
Liberónak még nem volt időm írni,látod mennyit melózok éjjel nappal.Most is kb 15 embernek(barátoknak,rokonoknak)küldözgettem a szülinapi képeit.De napi renden van a dolog.Tök jó hogy neked megküldték!
A barinőm akivel ijesztgettelek,18 kilót hízott...te mákos vagy,én is az voltam,csak 10 kiló kúszott fel rám,s a szülés után tök jól néztem ki,nem úgy mint most,akkor majd 8 kilóval voltam könnyebb.... :x
Gyí paci paripa.4400 ft volt a 8.-ik játékboltban.A Müllerbe sikerült,tök jó kis játékok vannak ott.Neten sem sokkal olcsóbb,néztem,plusz még a postakölcség.....
Főzni igazándiból én is magmatól tanultam,bár sokáog kellett ízesíteni a mig olyan nem lett mint anyáé :wink:
A sok meló,meg belefér az időmbe ,mert úgy rendezem.Nekem is jól esik egy kis kikapcsolódás,meg Launak is :P

Ildi,Isten éltesse LEVENTÉT második szülcsi napján!Miket kapott?Milyen torta lesz otthon?Remélem találsz valami frankó melót,s lesz kiút a pénzválságból :wink:
Én is főzők,de így is egy vagyon.Ma vettem 3 karton tejet,de szerintem még visszamegyek a Pennybe,mert egész héten csak 99 ft!
Mi hlnap megyünk bölcsibe,de csak játszani egy órát. :P

Hetti,köszi,nekem is teszenek a képek!Mikor látjuk már Artúrt mi is?Milyen régiségboltot szeretnél??És hol?A tök frankó...van egy kakkukos órám ha gondolod.... :lol:
Megnéztem a te linkedet is,a csiga bigás nagyon tetszett,az otthon is kivitelezhető.A süni tortát meg tavaly már megsütöttem :wink:

Santos,füll és tüdő gyuszi ellen van az oltás.Jobbulást!

Edi,mtényleg mizu??

Timi,és veletek?Világgá mentél?Vagy nyaraltok megint??

Bettus te is írhatnál....

na megyek,megeszem a sütötökömet.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Szóval még egy kérdés:másfél hónapja igényeltem meg a gyest,mikor fog az megjönni?Megjött már valakinek?A családi pótlékot is meg kellett volna igényelni??Mert az nem tettem...
köszi

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT LEVINEK!

Riz
Ez Nagyon jo :lol: :lol: Jót nevettem


Melinda
OK Köszi a felajánlást (kakukkos óra)

Mi is kértük az ingyen kókuszosoltást
:lol: Tegnap irtam alá, aztán majd szólnak ha mehetünk.

Tényleg nekem is lejár a gyed ugye hétfőn, kellene igényelni a gyest? Nehogy megint lemaradjak valamiről.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Melinda
Barátnőmmel gondoltuk csinálni a boltot, csütörtökön megyek hozzá pestre aztán majd megbeszéljük a dolgokat hogy legyen, meg kinézünk az ecserire is.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Holnap megyek fodrászhoz dauerre, pénteken masszázsra, szombaton műkörmöshöz, mert egy ideje én is csináltatom, mint True. Élni tudni kell :P :lol: Na jó a masszázs nem valami kellemes, mert tele van a hátam csomókkal, meg fáj is, ugyhogy ki kell maszíroztatnom, majd csak a 3-4. alkalom lesz kellemes.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok LÁnyok!


Nagyon régen voltam, de bizti nem fogtok Rám haragudni :lol: !Annyi minden történt velünk szeptemberben, h csak na :lol: :lol: :lol: Először is Dóri szept 22-től bölcsis, ami ugyan reggeli sírásokkal jár, de hála nincs vele bent nagyon nagy gond. Eszik szépen, alszik is, játszik, néha-néha wc-be pisil. Közben felhívtak a munkahelyemről, h visszavesznek 4 órában. Örültem, mint majom a farkának, mert éppen jókor jött a dolog. Bár nem így terveztem a dolgokat, de sebaj. Szóval 9 től-13ig dolgozom. 15:30 körül megyek Dóriért. Közben a fősuli utolsó vizsgáit gyűrőm, és úgy néz ki, h márciusban államvizsgázom. Szóval betudtam annak, h azért nem jön meg, mert ideges vagyok, sok minden összejött,de ......... :lol: :lol: aztán csináltam egy tesztet, és csodák-csodájára +-lett a teszt :lol: :lol: Még mindig nem hiszem el. Szóval lányok képzeljétek el TERHES VAGYOK!!!!!Ma voltam dokinál 7 hetes, és 7mm-es a bébikém. Elképesztő. Nos ezért nem voltam ilyen sokáig.


Minden 2. szülinapot betöltött Bébikének BOLDOG SZÜLINAPOT, így utólag is!!!!!


Amúgy tökéletesen vagyok hála, bár 2 napig volt elég erős hányingerem, és akkor ki is vert a víz. Meg is lepődtem, mert Dórival ilyen nem volt. De ezt leszámítva, nem érzek semmi külit.


Linda!

Képet persze teszek fel a szülcsi napról, de még rá kell tenni a gépre. Szépek voltatok Lau szülinapján. Miket kapott? LÁttam a paripát
:lol: Veletek mizu van? LÁtom szépen dúsul, és nő a haja.

Ildi!

Nem értem, h te is bent vagy a bölcsiben? Ez a kocsizgatás miatt van így? Hogy ne kelljen annyit menned? Tehát bent vagy a bölcsiben, de Levi nem lát? Valóban, h csak 4 órát dolgozom, se érek rá, mondjuk magammal foglalkozni. Mire hazaérek 2-óra, és 15:15 kor már indulok is Dóriért. Elkezdtem ma brassóit csinálni, de le kellett vennem a gázról, mert a husi nem puhult meg, én meg indultam Dóriért. Még a mosás sem fér bele, mert nem jár le a gép. Nem is értem, h 3 gyerekkel te, h csinálod? Még netezni is van néha-néha időd :lol: Levikének Boldog szülinapot!!!! Ügyesen beszél.

Riz!

5kg , de jó neked :lol: Én megint bálna leszek a végére, de nem baj :D Majd lemegy. Nagyon rohan az idő. Hiszen még csak most tetted fel a vonalzót, és zsuppsz , mindjárt le is veszed :lol: :lol: Szép kislány nevet választottak.

Santos!

[quote]V írta:alójában tök lelkifudalásom van,hogy azt sem tudom,hogy hétközben 7 től 4 ig mit csinál a gyerkőc,ha rákérdezek úgyis az van,hogy minden a legnagyobb rendben volt.

:lol: :lol: Nagyon jó amit írsz. Eddig nekem is azt mondták, h minden a legnagyobb rendben. Reggel van egy nagy adag sírás, ami anyának szól, de amint kilépek a kapun, már nem is hallom, h sírna. Persze így elég sz@r eljönni a bölcsiből. Akkor ezek szerint Kobold jól bírja? Milyen a munka?

Mentem
Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Timi
Gratulálok a kistesóhoz!:)

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Hettie: élni tudni kell :o :P :lol: :lol:

Timi: nagy-nagy gratula a babához! Jó egészséget nektek!!!
Sok kitartást és erőt a sulihoz, és a melóhelynek is örvendek, hogy összejött ;)
Azért ez a bölcsi dolog anyuka-szívet szaggató, nem lányok? Jó is, de tényleg tök fura...

Veronika napok óta irtó anyás lett (amúgy tök egyformán szeret minket apával, és ez olyan de olyan jó --imádom mikor a kis kezével átkarolja apa nyakát), és ha zsörtölődöm vele, mert ideges vagyok, és már megint szanaszét hagyta a játékát a konyhában pl.... akkor néz rám a nagy szemeivel, próbálja összehúzni magát... mintha tudná, hogy anyának most "nehéz", más állapotban van. És ELNÉZI nekem :o Ilyet :?: :roll: :D Tegnap is össze-vissza csókolgatott este tejivás után, nem tudom hol látta a szájrapuszit, de nagyon tündér volt. Kis bohóc.
Szóval a bölcsiről jutott eszembe, hogy nehezen tudnám elengedni, most, mikor olyan tündér... De a tesónak valószínű majd mennie kell bölcsibe, mert ha így folytatja az ország, akkor gyesből nem maradhatok otthon. De ez esetemben még odébb van ;)

Ma voltam ultrahangon, doki először beijesztett minket, hogy kicsi.... de aztán ő is, más doki is, védőnő is... megbeszéltük, hogy 1)a szülők is kicsik 2) Veronika is háromezerszázvalamennyivel jött a világra meg 51 cm 3) könnyebb így a szülés 4) nem kell aggódni, hogy felpumpálódott volna a cukortól 5) nem is biztos, hogy ez a valódi 37. hét, lehet fiatalabb a baba .................

Barátnőm (szintén anyuka), aki bébiszitterkedett volna, valami hasmenős-hányós vírus miatt nem tudott vigyázni Veronikára. Így magunkkal vittük. "Anya megy a doktorbácsihoz, aki megnézi a hasát ... :D " Aztán nst-re már egyedül mentem, elég volt a családi-UH :P
És hazafelé megbeszélték apával, hogy anya még a doktorbácsinál van.
Így utólag, mikor mesélték itthon, belegondolva, örültem is, hogy így alakult, hogy nem tudott most épp senki vigyázni rá. Mert ahogy magunkkal vittük, kialakult benne egy kép "anya és a doktorbácsiról", mert akkor így talán jobban el tudja majd fogadni, mikor bent leszek (jó esetben három-négy napot) a kórházban.
Mikor apa Dániába ment, akkor is nagyon jól fogadta, hogy apa-repülő-vonat... Klassz csajszi, apa is mindent pont úgy (de tényleg mindent úgy) csinál mint én, nagyon jól ellesznek addig :D
Szerintem :) Szóljatok ám ha sok vagyok!

Levinek is, és minden második szülinaposnak nagyon de nagyon Boldog születésnapot, és sok-sok klassz ajándékot, na meg persze jó egészséget!!!!!!!!

Köszönök minden dicséretet, és örülök, hogy nektek is tetszik a leánykánk jövőbeni neve :D :lol: :lol:

Megyek aludni, délután sörözés a barátokkal, kedden nekem is fodrász (Hettie :) )
(Vettem a héten Maláta italt, tescoban--védőnő ajánlotta tejszaporításra. Ott volt a söröknél :D :D Meg ajánlotta még a görögszéna mag teát is, csak az nem volt dm-ben, majd megnézem patikában, vagy bioboltban... Ezekről hallott valaki valamit? Két éve még csak laktoherb meg fitolac volt :roll: :roll: Változnak az idők :lol: :lol: )
És nyugodtan szóljatok, ha nagyon offnak tűnök itt a sok pocakos-újszülöttes témámmal :oops: :roll: !


Szép napot nektek!!!!!!!!!

KépKép
rizibizi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?