Sziasztok,
Santos: én is azért nem sütök, mert nem megfelelő az alkalmatosságom eme műveletekre. Ki kell támasztani a gombot, mert különben elalszik.... meg figyelgetni... inkább nem is használjuk a sütőt. Veronika is szereti nézni ha mosogatok, vagy ujjong, ha tojást verek fel villával... de addig jó, míg ő nem segít, mert akkor csak hátrafelé haladok
De van egy tála, amibe kapott múltkor rizst, és azt meregetheti másik edénybe tápos kanállal....
Oltás ügyben, mi -én- holnap délután megyünk dokinénihez kitölteni egy papírt, és akkor a hó közepén meg is kapja a kisasszony, ezt a pneumokokuszos izét. De pontos nevet most nem tudnék
Laura, Martin, Máté Manó, Artúr: nektek Nagyon Boldog Második Születésnapot kívánunk!!!
Hihetetlen, mindjárt itt a karácsony, és ez már a harmadik lesz így hármas-négyesben
Tényleg rohan az idő. És most már még sokkaldesokkal jobban fogja élvezni a fát, az égőket, gömböket, havat.... Nem pityergek, de megható
Linda: azért nem semmi, ahogy te ezeket a munkákat nyomod. Hajnalig?
ehh, nem semmi. Csemete mellett. Ügyes vagy, minden elismerésem!
Képzeld ma délelőtt megjött a liberos ajándék, az amit választottam, a Clemmy
Neked van valami fejlemény nyuszipont ügyben?
Mi két hete voltunk méregetni, mert már 4-5 hónapja nem voltunk, kíváncsi voltam, mennyi az annyi
Nos, Veronika 82 cm, 10,42 kg
Laura nagyon szép, és aranyos a képeken. Látszik a boldogság ott is
Jubi: én is valahogy úgy vagyok a főzéssel mint te. Engem sem tanítottak meg anno semmire. Vagyis 12-14 éves koromban még tudtam, nagyon is, akár egyedül csirkét pucolni, megfőzni többfélének... Majd családi változások (válás-költözés) voltak és utána ha nagy ritkán főzött anyukám, akkor az olcsó-kiadós-gyorsra törekedve nem igen vitte a túlzásba. Én meg alkalom híján elpuhultam, elfelejtettem ... és csak pár dolog maradt meg a főzésből.
A többi háztartási teendő nekem is férjhez menés után lett napirenden, de akkor is csak azután, miután elköltöztünk anyósoméktól, és saját lakásunkban jöttem rá, hogy vannak kérdéseim
Mint az ágyneműt hány fokon mossam... a wc kefe alá tegyek-e fertőtlenítőt a kis tartóba vagy ne...
és sok apró kis kérdés-tennivaló.
Otthon forgótárcsás mosógépünk volt. Anyósomnál tanultam meg az automatát, és ámultam, milyen más ez az élet
Aztán mikor párommal ideköltöztünk, és megvettük életünk első mosógépét, mely kisangyalként csinál mindent
eleinte páromat kértem, hogy válasszon programot, stb
Most már én kezelem, igaz van pár "batikolt" törölközőm
(hypozni a színeset
)
Jaziék cukik a képeken. Nemsoká, pár év, és nálunk is így fognak rosszcsontoskodni a lurkók? hihi, de jó
Amúgy Jazi tényleg nekem is mindig nagyobbnak látszik, nagylányosabb, mint mi.
Örülök, hogy Jazi elhagyta ezt a rossz szokását, hogy felkelt kétszer éjjel. Nem is tudtam amúgy, hogy volt vele ilyen gond. Nálunk is hullámokban vannak az éjszakák. Sokáig mind átalussza... majd fogfájos hullám vagy valami miatt van, hogy hetekig nehezen alszik el, este még sokáig énekelget, cumit dobál, éjjel megébred cumiért, vagy csak bújni
Aztán újra hetekig minden éjszakát átalszik
A vízivást szerencsésen elhagytuk, a cica elviszi módszerrel
Az offolásaid jók voltak
Hajamat pedig jól látod, növesztem. Még mielőtt kihullik az összes fogam (még mind megvan,de már öregszem) szeretnék újra két copfot
Na jó, nem szülőire mennék úgy, de hosszú-haj párti vagyok, szeretem, csak lehet jobban áll a rövid. De szeretem fonni meg minden, ha már elég hosszú
Anita: hidd el, az is nagy-nagy dolog, hogy egy mosogatást kibír a csöpped az etetőszékben. Enyém csemete ilyet sem tudott
Igen, emlékeztem is, hogy te mondtad magad, anyabálnának
Jók a képek amiket feltettél, a két fiú-fióka
Liberos vonalkódok pontértékei a szabályzatban vannak benne, hogy melyik hány pontot ér. Megtalálod-tad? Vagy másoljak be linket?
Bíborszél: Jubi, Tápika, Santos, köszi a visszajelzést! Többieknek tudjátok mikor mutatok valamit
Csúnyák
Tápika: köszi az együttérzést. Szerencsére jól bírom az utolsó hónapot. Csak az alvás nehézkes jobban, sokszor megébredek csak úgy, és jár az agyam, nem tudok visszaaludni
Veronikát még mindig simán emelgetem
(kivéve ha nem zabálom tele magam, mert akkor nyöszörgök
)
Képzeljétek, még mindig "csak" 5 kg van rajtam, a terhesség kezdete óta
A többi felesleg előtte is ott volt
Ez olyan jó. Remélem megint úgy leszek, mint Veronikával, hogy szülés után lement egy csomó kg még pluszban a sok stressztől
:D:D:D Aztán azt csak meg kellene tartani
Persze a stressz nem jó, de fogyni IGEN!!!
Szombattól szombatig voltam kutyául, bioparox kúra meg miegymás... Otthoniak ellenálltak. Ma próbáltam takarítani, nem nagy sikerrel...Próbáltam én... De tudjátok. Feltartott a gyerek
valakire kell fogni
Hettie: kisfiaddal jól elbántak
sajnáltalak titeket. Nem könnyű a szülök dolga egy csomó esetben, hogy kire hallgasson (huzogat vagy nem huzogat...)
Végre valahára megszületett a pocaklakó csemete jövendőbeli neve. Sőőőt, olyan, hogy még Veronika is kitudja mondani. Bár baba és tesó néven van emlegetve a pocaklakó illető
Eddig jelölt anya oldaláról az Írisz, apáéról az Izabella volt (mert a vezetéknevünk az ami az Iza után még jön -érti aki érti). De egy szép este anya odament apához, mert szokás szerint csak a háta van felé mindig, a számítógép miatt
és megkérdezte mit szólna apa, a Karolinához? Apa erre egyből egy Shaggy számra gondolt, míg anya Szécsi Pálra ... De a lényeg, hogy tetszett neki is.
Tehát ha fiú lenne véletlenül, akkor a régi befutó: Donát. A lányunk neve pedig Karolina lesz
Edi: mi újság veletek?
Most elküldöm, mert majdnem elszállt, meg sok-sok időt töltöttem itt
Pedig még el akartam dicsekedni, mit hozott apa Dániából a kicsiknek
Helyenként sok a vessző, de nincs időm javítani, ébredés is van. Biztos olyan hangosan klimpíroztam
Bezzeg tegnap metallica meg crematory kellett, hogy felébredjen. Nem kell megijedni, gyerekdalokkal kezdtem, csak se a szólongatás, se a simi mellette nem vált be. Így a crematory már kétszer győzött
Szép napot, zi
aki lemaradt róla, annak újra Bíborszél!!!!!!!! nézzétek már meg ti csúnyák
http://www.youtube.com/watch?v=w_uU_WTu-Do
Linda: még befrissítettem
nagyon jó a torta, meg édes szép a lányod!!!!! És két órája pont ezt a pacit néztem én is neten Veronikának
kistesó jövetele meg szülinap gyanánti ajándéknak
Fél éve volt nekünk is ilyenünk -akkor kölcsiben--- jó pár hónapig. Nagyon szerette