Sziasztok!
Dalma!
Neked is jobbulást, látom egyre többünket utoléri ez a fránya nátha...nem hiába, ősz van...általában ilyenkor ez a program.
Peva!
Örülök, hogy jöttél, annak meg mégjobban, h minden oké, és Dorka baba szépen eszik-alszik! Várom a szüléstörténtet, tökjó, h pozitív élmény, és fájdalomcsillapító nélkül!
Ildi!
Köszi a tippeket, látom azért nem egyszerű az élet.
Köszi a gratulát! Nagyon aranyos Lotti, elveszik abban a nagy ágyban!
Éva!
Kitartás!
Kriszta!
Nagyon aranyos ez az overál! El is küldtem anyukámnak a képet, h vegyen ilyet nekünk a Tescoban. Itt már elég hűvös van, de nem annyira, h a vastag téli overál kelljen, meg amit vettünk, az még nagy is lenne rá, majd sztem akkorra lesz jó mire megyünk haza decemberben a nagy hidegbe...elvégre akkorra kell majd igazán. Szal vm kéne amiben hazahozzuk, és ez sztem pont jó lesz...ha nem nagyon bundás. Úh kértem egyet newborn méretben. Szép nagy a pakkod neked is!
Szöszke!
Remélem nem találnak majd semmit! Nagyon édes kesztyűt csináltál!
Ancsa!
Jobbulást! Köszi a gratulát!
LKata!
Hát sajnálom, h nem jött be az okt.5., de továbbra is szurkolok!!!! Az okt.10 is szép dátum, nem?
Timi!
Örülök, h jobban vagy! Biztos össze ettél vmt.
Katica!
Köszi a híreket Marekékról! És ti hogy vagytok???? Léna baba szépen fejlődik?
Tesco-s cuccok...Én is ugye most végeztem az egész mosással, és képzeljétek, a Tesco-s cuccok maradtak a legszebbek, semmi formai változás nem ment rajtuk végbe, ezzel szemben a kb 2-3x drágább Mothercare-es és John Lewis-os cuccok közül néhány úgy néz ki, mintha már hónapok óta használva lenne, főleg utóbbiak, de legalábbis a legtöbb úgy néz ki, mintha nem vatta új lenne. Hát ez van. A Marks&Spencer-esekkel vagyok még megelégedve.
Borkaby!
Szurkolok!
Dragonfly!
Gratulálok a srácokhoz, nagyon aranyosak!
Nymalac!
Örülök, hogy jól érezed magad, nyugi van és semmi depi! Még mindig szurkolok 15-re!
Ahogy elnézem, lehet, h már addig sem húzod...mit szólsz egy "ünnepi" Borihoz?
Emmalena!
Neked is kitartás, és szurkolok, h mostmár aztán jöjjön a leányzó!
Bettike!
Nem semmi, h el kellett költöznötök, mert ezek az idiótáknak most jut eszükbe szerelni...pfff...tipikus!
Máté nagyon édes!!!!
Anhel!
Jaj, ez a pánik nem hangzik jól! Ne félj, nem lesz semmi gond, nemsokára veletek lesz a baby, és nagyon boldog leszel!
Macianyu!
Neked is nyugi, biztos minden rendben lesz majd!
Képzeljétek, épp ma van 2éve, h kiköltöztünk Londonba...hehe!
Ma elmentem kicserélni a szopis melltartóimat, mert úgy döntöttem, h mégiscsak kicsi lesz, amit vettem. Ez ilyen sima toppos,lecsatolható 2db-os csomag, otthonra....többet egyelőre nem akarok venni, mert nemtom mekkora kell. Majd ha tele leszek tejcsivel, akkor elmegyünk, és beszerzünk még 4-et mondjuk (még 2-t otthonra, és 2 elmenőset
). Egyúttal vettem még 2kissapit, nagyon picit, mert ami van, az sztem túl nagy lesz, még mikor megszületik, úh ezeket a piciket viszem a kórházba. A Mothercare-el szembe átmentem a Primarkba (ahol azokat az olcsó baby cuccokat vettem, és mutogattam még nyáron) is venni 2 pizsi alsót, hogy legyen mit bevinnem, meg majd otthonra is...A régiek nem jönnek rám, egy van ami jó, de azt most itthon hordom, és ha épp nem lesz kimosva, mikor menni kell, akkor nincs mit vinnem. Úh most van 2 új, kemény 2font, 600ft volt darabja...
Ez is lerendezve. Már csak egy videocamerát kell venni.
Remélem jövőhéten ezt is letudjuk, nehogy camera nélkül maradjunk, mire megérkezik a kiscsaj. Van 2 digi fényképező is, de az más. Na nem akarok horror filmet nézni, és viszont látni a szülésemet...csak onnantól, h kibújt a csajszi, szeretném, ha folyamatosan lenne róla felvétel...mondjuk minimum érettségiig.
Ezután rohantam haza, mert ma kellett mennem az első szülésfelkészítőre...késtem pár percet, és igazából elég unalmas volt. Egészséges táplálkozásról, nyavajákról (hátfájás, lábgörcs, lenti izületi fájdalmak), meg a szülés 3 fokozatáról volt szó. Nem mondtak újat, és mindesz 1,5 órában...szal nem volt egy nagy kaland. Jövőhéten szülés-videot nézünk, az már izgibb lesz.
3pasi is volt, az egyik feka srác nagyon azt hitte magáról, h iszonyatosan poénos, és kb percenként benyögött vmt, úh "vicces" volt...persze a többiek általában röhögtek, de nekem már sok volt. Lehet a kaptár fejem, és kaparó torkom volt az oka. A jó oldala viszont, h a végén megkértem a midwife-ot, h mérje meg a vérnyomásom, 120, úh egyelőre minden oké...remélem nem is lesz ebből toxémia.
Ja, és képzeljétek, reggel rókáztam egy akkorát!!! Megittam a szokásos reggeli málnalevél teámat, aztán éreztem, h hajjaj, itt lesz vm...fél perc múlva már indultam a fürdőszoba felé, mondván asszem ott nagyobb biztonságba leszek. Ahogy odaértem, már jött is kifele az egész bögre...Nemtom mi lehetett. Volt egy ugyanilyen kb 16hetesen, amikor már rég elmúlt a rosszullevős korszak, és csak úgy egyik pillanatról a másikra. Remélem nem lesz több ilyen.
Na most megyek, este még visszanézek, hátha vk...